FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [LULGATE #45] Hij lijkt erop als een klodder Hazeszaad :D
mailymaandag 29 juni 2020 @ 22:02
andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

April 2018

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar
SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.
10 november 2019

SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg

17 februari 2020


André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

quote:
André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar
Dat maken de twee vanochtend bekend

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari:


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

quote:
André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe

233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8


giphy.gif


De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
https://frontpage.fok.nl/(...)ndre-hazes-soap.html

gobcwjy.gif

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Bridget: https://instagram.com/bridgetmaasland

OP kan aangepast worden

[ Bericht 0% gewijzigd door Ole op 30-06-2020 17:57:39 ]
mailymaandag 29 juni 2020 @ 22:03
Oke menson, ik heb de TT verzorgd :D

Kan een mod de OP aanpassen?

Dank _O_ _O-
ChipsZak.maandag 29 juni 2020 @ 22:04
*O*
mailymaandag 29 juni 2020 @ 22:19
quote:
17s.gif Op maandag 29 juni 2020 22:04 schreef ChipsZak. het volgende:
*O*
Iedereen was zo enthousiast ... -O-
Zilverberkmaandag 29 juni 2020 @ 22:21
:D mooie TT.
mailymaandag 29 juni 2020 @ 22:23
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2020 22:21 schreef Zilverberk het volgende:
:D mooie TT.
Dank je *O*
girlnextdoor.dinsdag 30 juni 2020 @ 12:22
https://www.telegraaf.nl/(...)andre-op-geboortedag

Oh please.. waarom zou je je overleden vader herdenken als het thuis vroeger zo'n hel was? Jaja ik weet het omdat die zuiplap hun inkomstenbron is. Hypocriet volk.
mailydinsdag 30 juni 2020 @ 12:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 12:22 schreef girlnextdoor. het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)andre-op-geboortedag

Oh please.. waarom zou je je overleden vader herdenken als het thuis vroeger zo'n hel was? Jaja ik weet het omdat die zuiplap hun inkomstenbron is. Hypocriet volk.
quote:
Neem lekker een neut met mama en alle dierbaren.
8)7
vencodarkdinsdag 30 juni 2020 @ 13:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 12:22 schreef girlnextdoor. het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)andre-op-geboortedag

Oh please.. waarom zou je je overleden vader herdenken als het thuis vroeger zo'n hel was? Jaja ik weet het omdat die zuiplap hun inkomstenbron is. Hypocriet volk.
Ik denk dat Rachel oprecht vergeten was dat ze in scheiding lag met die man. :')
Leandradinsdag 30 juni 2020 @ 13:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 13:11 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ik denk dat Rachel oprecht vergeten was dat ze in scheiding lag met die man. :')
Rachel en oprecht in één zin :D _O-
vencodarkdinsdag 30 juni 2020 @ 13:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 13:13 schreef Leandra het volgende:

[..]

Rachel en oprecht in één zin :D _O-
’Rachel is niet oprecht’.
Voila. :+
Leandradinsdag 30 juni 2020 @ 13:28
:D
herverwijderddinsdag 30 juni 2020 @ 14:01
Ik moest een beetje overgeven in mijn mond van de TT, maar verder wel toepasselijk.
praadjedinsdag 30 juni 2020 @ 15:35
Ik zie niet alle filmpjes dus misschien zit ik ernaast maar ik zie Djarno niet meer voorbij komen.
Oledinsdag 30 juni 2020 @ 17:55
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2020 22:03 schreef maily het volgende:
Oke menson, ik heb de TT verzorgd :D

Kan een mod de OP aanpassen?

Dank _O_ _O-
Dat kun je toch zelf?
mailydinsdag 30 juni 2020 @ 18:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 17:55 schreef Ole het volgende:

[..]

Dat kun je toch zelf?
Moeten er nog foto's bij ofzo? :@
-river-dinsdag 30 juni 2020 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:35 schreef praadje het volgende:
Ik zie niet alle filmpjes dus misschien zit ik ernaast maar ik zie Djarno niet meer voorbij komen.
Tja Mo is terug he.
praadjedinsdag 30 juni 2020 @ 21:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 21:16 schreef -river- het volgende:

[..]

Tja Mo is terug he.
Ja inderdaad. En Djarno is wel de eerste die reageert op de insta van Roggel bij die foto van Andreen. Dus dat is weer dikke mik blijkbaar.
Leandradinsdag 30 juni 2020 @ 21:52
Djarno is toch vooral chauffeur en persoonlijke begeleider bij optredens en dergelijke.

Hoewel ik snap dat de Pavlov-reactie dat het aan Monique ligt veel makkelijker is dan dat het door de Corona komt dat ze nergens heen hoeven.
Oledinsdag 30 juni 2020 @ 21:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 18:00 schreef maily het volgende:

[..]

Moeten er nog foto's bij ofzo? :@
suggesties zijn welkom. Zet ik ze er wel bij!
praadjedinsdag 30 juni 2020 @ 21:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 21:52 schreef Leandra het volgende:
Djarno is toch vooral chauffeur en persoonlijke begeleider bij optredens en dergelijke.

Hoewel ik snap dat de Pavlov-reactie dat het aan Monique ligt veel makkelijker is dan dat het door de Corona komt dat ze nergens heen hoeven.
Je hebt gelijk. Ik was te voorbarig. Ik zie dat ze nog wel reageren op elkaar. :@
Sunshine1982dinsdag 30 juni 2020 @ 22:01
https://www.instagram.com/p/CBx9ac5gEZO/?hl=nl

Ik zou dit dus al doodeng vinden en er vooral niet zo relaxed bij staan als mijn kind zo bij een dier staat (swipen naar rechts) :o Sowieso leer ik mijn kind om niet met haar hoofd voor een kop van een dier te staan, zelfs bij onze doodgoeie kat. Ik weetnie, vind het gevaarlijk. Dieren blijven onvoorspelbaar en voor je het misschien weet is het hap!

Ben ik nou zo truttig daarin?
ChipsZak.dinsdag 30 juni 2020 @ 22:03
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 22:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
https://www.instagram.com/p/CBx9ac5gEZO/?hl=nl

Ik zou dit dus al doodeng vinden en er vooral niet zo relaxed bij staan als mijn kind zo bij een dier staat (swipen naar rechts) :o Sowieso leer ik mijn kind om niet met haar hoofd voor een kop van een dier te staan, zelfs bij onze doodgoeie kat. Ik weetnie, vind het gevaarlijk. Dieren blijven onvoorspelbaar en voor je het misschien weet is het hap!

Ben ik nou zo truttig daarin?
Ik zie er geen gevaar in.
mailydinsdag 30 juni 2020 @ 22:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 22:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
https://www.instagram.com/p/CBx9ac5gEZO/?hl=nl

Ik zou dit dus al doodeng vinden en er vooral niet zo relaxed bij staan als mijn kind zo bij een dier staat (swipen naar rechts) :o Sowieso leer ik mijn kind om niet met haar hoofd voor een kop van een dier te staan, zelfs bij onze doodgoeie kat. Ik weetnie, vind het gevaarlijk. Dieren blijven onvoorspelbaar en voor je het misschien weet is het hap!

Ben ik nou zo truttig daarin?
Waarom the fuck moet dat beest iets eten uit de mond van dat kind?!

Ik snap dat vooral niet :r
Duderinnetjedinsdag 30 juni 2020 @ 23:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 22:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
https://www.instagram.com/p/CBx9ac5gEZO/?hl=nl

Ik zou dit dus al doodeng vinden en er vooral niet zo relaxed bij staan als mijn kind zo bij een dier staat (swipen naar rechts) :o Sowieso leer ik mijn kind om niet met haar hoofd voor een kop van een dier te staan, zelfs bij onze doodgoeie kat. Ik weetnie, vind het gevaarlijk. Dieren blijven onvoorspelbaar en voor je het misschien weet is het hap!

Ben ik nou zo truttig daarin?
Het is een hertje.
Geen pitbull.
ootjekatootjewoensdag 1 juli 2020 @ 05:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 22:14 schreef maily het volgende:

[..]

Waarom the fuck moet dat beest iets eten uit de mond van dat kind?!

Ik snap dat vooral niet :r
Brood is verre van goed voor dieren, herten zijn herkauwers. Dat brood kan gaan gisten, beest wordt er ziek van
vencodarkwoensdag 1 juli 2020 @ 06:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 22:14 schreef maily het volgende:

[..]

Waarom the fuck moet dat beest iets eten uit de mond van dat kind?!

Ik snap dat vooral niet :r
Zou ook niet mijn keuze zijn, maar ach.

Gelukkig is het kind niet herkenbaar in beeld. :+
Sunshine1982woensdag 1 juli 2020 @ 08:33
quote:
2s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 23:11 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Het is een hertje.
Geen pitbull.
Snap ik, maar dat hertje kan ook bijten :)


Anyways, terug OT :)
letmehearyouscreamdonderdag 2 juli 2020 @ 19:45
Ik weet niet wat ik erger vind: het feit dat er elke week wel iets over ruzie in de familie Hazes te melden valt of het feit dat ik het blijf lezen. In de Privé een verhaal over Rox die een rechtzaak aanspant tegen Rag omdat ze nog geld tegoed heeft uit Melvin Producties.

De ruzie is een beetje hetzelfde begonnen als die tussen Rag en Antwee. De partner ging zich met de carriere van Roggels goudmijntje bemoeien en het was bal. Het is zelfs uitgemond in een ordinaire burenruzie met geschreeuw over balkons enzo.

Antwee is zich door weer een ruzie gaan realiseren dat zijn moeder best een kreng is en heeft wederom afstaad genomen van haar. Hij communiceert alleen met haar via Djarno :')

Wat ik zo apart vind aan al deze mensen dat ruzie met de ene altijd leidt tot hersteld contact met de ander. Volgens ingewijden hebben Mo en Rox nu goed contact en niet alleen voor uitjes met de kinderen.
praadjedonderdag 2 juli 2020 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 19:45 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik weet niet wat ik erger vind: het feit dat er elke week wel iets over ruzie in de familie Hazes te melden valt of het feit dat ik het blijf lezen. In de Privé een verhaal over Rox die een rechtzaak aanspant tegen Rag omdat ze nog geld tegoed heeft uit Melvin Producties.

De ruzie is een beetje hetzelfde begonnen als die tussen Rag en Antwee. De partner ging zich met de carriere van Roggels goudmijntje bemoeien en het was bal. Het is zelfs uitgemond in een ordinaire burenruzie met geschreeuw over balkons enzo.

Antwee is zich door weer een ruzie gaan realiseren dat zijn moeder best een kreng is en heeft wederom afstaad genomen van haar. Hij communiceert alleen met haar via Djarno :')

Wat ik zo apart vind aan al deze mensen dat ruzie met de ene altijd leidt tot hersteld contact met de ander. Volgens ingewijden hebben Mo en Rox nu goed contact en niet alleen voor uitjes met de kinderen.
Thanks voor de update. Het blijft ook een groot drama daar zeg.
Pippidonderdag 2 juli 2020 @ 22:13
Nog een Hazes-ruzie:
Fikse tegenvaller voor Rachel Hazes
Rachel Hazes is voor duizenden euro's de boot in gegaan. Die dacht ze namelijk nog tegoed te hebben van haar voormalig beste vriendin, maar die rechter dacht daar anders over.
Rachel Hazes ligt in de clinch met haar voormalig beste vriendin Marieke van Beek. Nu ligt Rachel Hazes wel vaker met iemand in de clinch (bijvoorbeeld haar eigen kinderen), maar dit keer moest er toch een rechter aan te pas komen. Rachel zou namelijk nog duizenden euro's van Marieke krijgen. Helaas voor Rachel liep de rechtszaak ietwat anders dan ze had gehoopt.
Huurhoogte
Rachel kocht vier jaar geleden naar eigen zeggen een woning voor Marieke voor een bedrag van 260.000 euro. Hierbij zou een huurovereenkomst zijn aangegaan, waarbij Marieke Rachel iedere maand huur over zou maken. In die tijd waren de twee vrouwen nog beste vriendinnen, maar daar kwam later verandering in.
Volgens Rachel was de maandhuur van deze woning 1450 euro. Echter betaalde Marieke elke maand 800 euro. De schulden zouden daarom ook flink zijn opgelopen, want Marieke huurt de woning al bijna vier jaar. Ook Marieke nog een contante lening van 9000 euro hebben openstaan bij Rachel.
Verloren
De rechter had zijn twijfels over de schuldbewering van Rachel, en die heeft daarmee het kort geding verloren. Ze heeft dan ook geen recht op het bedrag dat ze van Marieke eist.
De advocaat van Rachel laat weten dat gecompliceerde zaken bij een kort geding vaak niet uitgebreid genoeg behandeld worden, wat betekent dat de rechter niet in alle gevallen tot een goed oordeel kan komen. Hij laat dan ook weten dat Rachel verdere stappen zal ondernemen om toch tot een heldere uitspraak te komen.
Bron

Een huis van ¤260.000 en dan een maandelijkse huur vragen van ¤1450 lijkt mij wat veel :?

[ Bericht 11% gewijzigd door Pippi op 02-07-2020 22:19:38 ]
Oledonderdag 2 juli 2020 @ 22:35
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 22:13 schreef Pippi het volgende:

Een huis van ¤260.000 en dan een maandelijkse huur vragen van ¤1450 lijkt mij wat veel :?
Best veel inderdaad. Ligt er ook aan waar het huis is. Maar het lijkt er op dat ze geen duidelijk huurcontract heeft kunnen laten zien.
vencodarkdonderdag 2 juli 2020 @ 22:35
Misschien staat de komma verkeerd.
Leandradonderdag 2 juli 2020 @ 22:40
¤ 1.450 is idd een forse huur voor een huis van ¤ 260.000, de betaalde ¤ 800 is daarentegen aan de lage kant.
Een normale huur (op basis van een rendement van 5%) zou rond de ¤ 1.084 per maand liggen.
Dus die ¤ 1.450 kan wel, maar dan moeten de nutsvoorzieningen er wel bij in zitten, en wellicht nog wat andere zaken.

Maar goed, afhankelijk van waar het is zou ook die ¤ 1.450 wel een acceptabele huur kunnen zijn, het zou me in Amsterdam niet verbazen als een appartementje dat 4 jaar geleden voor ¤ 260.000 gekocht werd voor dat bedrag verhuurd wordt.
Leandradonderdag 2 juli 2020 @ 22:41
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 22:35 schreef Ole het volgende:

[..]

Best veel inderdaad. Ligt er ook aan waar het huis is. Maar het lijkt er op dat ze geen duidelijk huurcontract heeft kunnen laten zien.
En dat het het geld er niet voor overhad dat een ander op te laten stellen.... wellicht toch wat onredelijkheden in het contract.
Oledonderdag 2 juli 2020 @ 23:24
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 22:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dat het het geld er niet voor overhad dat een ander op te laten stellen.... wellicht toch wat onredelijkheden in het contract.
Je zou toch denken dat Roggel inmiddels wel ervaring heeft met wurgcontracten!
Leandradonderdag 2 juli 2020 @ 23:25
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 23:24 schreef Ole het volgende:

[..]

Je zou toch denken dat Roggel inmiddels wel ervaring heeft met wurgcontracten!
Niet in die sector kennelijk.... hoewel die ¤ 1.450 er wel op duidt.
Oledonderdag 2 juli 2020 @ 23:34
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 23:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Niet in die sector kennelijk.... hoewel die ¤ 1.450 er wel op duidt.
sowieso geen vriendenprijs.
RipCitydonderdag 2 juli 2020 @ 23:41
https://sporza.be/nl/2020(...)kx-is~1593724948194/
Messinavrijdag 3 juli 2020 @ 08:07
quote:
Ik zou ook geen idee hebben gehad. Maar ja, ik ben geen hazes en krijg dus geen waardeloos stukje tekst daarover geschreven :P
Leandravrijdag 3 juli 2020 @ 08:22
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 23:34 schreef Ole het volgende:

[..]

sowieso geen vriendenprijs.
Nope, niet voor een huis van die prijs.
letmehearyouscreamvrijdag 3 juli 2020 @ 08:26
quote:
Ze eist ruim 30.000 euro, maar Marieke is het daar niet mee eens. Zij stelt dat ze in 2016 een bedrag van 9000 euro heeft geleend aan haar baas en vriendin, die toen in geldnood zat
Huh?
ChipsZak.vrijdag 3 juli 2020 @ 09:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 08:07 schreef Messina het volgende:

[..]

Ik zou ook geen idee hebben gehad. Maar ja, ik ben geen hazes en krijg dus geen waardeloos stukje tekst daarover geschreven :P
Dit inderdaad, :D.
Sunshine1982vrijdag 3 juli 2020 @ 09:21
Eddy Merckx is een Hele Grote Beroemdheid in België. Dan gaan ze er maar ook gelijk van uit dat Dreetje hem kent terwijl hij volgens mij niet eens Rintje Ritsma kent :P
Marsenalvrijdag 3 juli 2020 @ 09:57
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 22:40 schreef Leandra het volgende:
¤ 1.450 is idd een forse huur voor een huis van ¤ 260.000, de betaalde ¤ 800 is daarentegen aan de lage kant.
Een normale huur (op basis van een rendement van 5%) zou rond de ¤ 1.084 per maand liggen.
Dus die ¤ 1.450 kan wel, maar dan moeten de nutsvoorzieningen er wel bij in zitten, en wellicht nog wat andere zaken.

Maar goed, afhankelijk van waar het is zou ook die ¤ 1.450 wel een acceptabele huur kunnen zijn, het zou me in Amsterdam niet verbazen als een appartementje dat 4 jaar geleden voor ¤ 260.000 gekocht werd voor dat bedrag verhuurd wordt.
Precies dit, ik kocht 5 jaar terug mijn oude huis in Utrecht voor 220k, het afgelopen jaar verhuurd voor 1350,- en dat was gewoon marktconform.

Een Belg van 30 hoeft ook niet zomaar te weten wie Zoetemelk was, beetje flauw om Dreetje te pakken op Merckx :P
letmehearyouscreamvrijdag 3 juli 2020 @ 14:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 09:21 schreef Sunshine1982 het volgende:
Eddy Merckx is een Hele Grote Beroemdheid in België. Dan gaan ze er maar ook gelijk van uit dat Dreetje hem kent terwijl hij volgens mij niet eens Rintje Ritsma kent :P
Roxeanne wist niet wie Anton Mussert was :')
Sunshine1982vrijdag 3 juli 2020 @ 15:06
Hoewel de wens voor een tweede kindje er zeker is, laat André Hazes (26) weten dat de weg ernaartoe allesbehalve makkelijk gaat. "We zijn heel erg hard aan het oefenen", lachte hij zijn zorgen donderdag weg bij de Belgische zender Radio 2, waar hij nog meer opvallende uitspraken deed.

https://www.rtlboulevard.(...)kindje-maar-het-niet
herverwijderdvrijdag 3 juli 2020 @ 15:10
Is die gast pas 26 :D
Sunshine1982vrijdag 3 juli 2020 @ 15:12
quote:
9s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 15:10 schreef herverwijderd het volgende:
Is die gast pas 26 :D
Ze hebben de cijfers omgedraaid. Eigenlijk is ie 62.
vencodarkvrijdag 3 juli 2020 @ 20:06
Altijd even giechelen als er benoemd wordt dat ‘men heel hard oefent’. :')
Niznovrijdag 3 juli 2020 @ 20:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 15:06 schreef Sunshine1982 het volgende:
Hoewel de wens voor een tweede kindje er zeker is, laat André Hazes (26) weten dat de weg ernaartoe allesbehalve makkelijk gaat. "We zijn heel erg hard aan het oefenen", lachte hij zijn zorgen donderdag weg bij de Belgische zender Radio 2, waar hij nog meer opvallende uitspraken deed.

https://www.rtlboulevard.(...)kindje-maar-het-niet
quote:
André Hazes Senior zou deze week eigenlijk 69 jaar zijn geworden. Wat veel mensen niet weten is dat hij naast Roxeanne en André nóg meer kinderen heeft. Maar die willen niets van hen weten. Het hele verhaal wordt in deze video uitgelegd:
uhuh, rochel verzwijgt dat ook veel liever
en dan bekijk je het filmpje en melden ze dat alleen Melvin er niets mee van doen wil hebben, maar dat de oudste wel zou willen.
Marsenalzondag 5 juli 2020 @ 10:19
quote:
Monique Westenberg en Andre Hazes zetten er een punt achter!
https://viraaltjes.nl/mon(...)-er-een-punt-achter/
soapiezondag 5 juli 2020 @ 10:24
quote:
Lekker misleidende titel! Dacht dat ze weer uit elkaar gingen..... ;)
Marsenalzondag 5 juli 2020 @ 10:28
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:24 schreef soapie het volgende:

[..]

Lekker misleidende titel! Dacht dat ze weer uit elkaar gingen..... ;)
Ik kreeg zelfs een notificatie van de telegraaf via mn browser maar die trokken die keutel ook weer gauw in.
soapiezondag 5 juli 2020 @ 11:11
quote:
14s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:28 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Ik kreeg zelfs een notificatie van de telegraaf via mn browser maar die trokken die keutel ook weer gauw in.
:D
#ANONIEMzondag 5 juli 2020 @ 13:46
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 19:45 schreef letmehearyouscream het volgende:

...wat ik zo apart vind aan al deze mensen dat ruzie met de ene altijd leidt tot hersteld contact met de ander. Volgens ingewijden hebben Mo en Rox nu goed contact en niet alleen voor uitjes met de kinderen.
Zeker opmerkelijk :o
letmehearyouscreammaandag 6 juli 2020 @ 15:16
Mo heeft een foto geplaatst van het moment dat de vlam weer in de pan sloeg op Curacao, flamoes on fire, you name it.

https://www.instagram.com/p/CCTGwZugpDf/

Mensen reageren erop door te zeggen dat "heel Nederland blij was met dit moment". :')

quote:
"We hadden afgesproken op het strand, zodat André onze zoon Dré kon ophalen", aldus Westenberg over de vakantie in februari. "Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bam, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over."
Heerlijk, deze soulmates van eeuwen terug die ordinaire geilheid gelijkstellen aan zielenliefde vanuit het universum, ofzo.
herverwijderdmaandag 6 juli 2020 @ 15:32
Die vonk. Die liefde. Die bezinnig.
Die halve liter kots in mijn mond bij het lezen van die woorden.

Machtig mooi.
Sunshine1982maandag 6 juli 2020 @ 17:03
quote:
1s.gif Op maandag 6 juli 2020 15:16 schreef letmehearyouscream het volgende:
Mo heeft een foto geplaatst van het moment dat de vlam weer in de pan sloeg op Curacao, flamoes on fire, you name it.

https://www.instagram.com/p/CCTGwZugpDf/

Mensen reageren erop door te zeggen dat "heel Nederland blij was met dit moment". :')
[..]

Heerlijk, deze soulmates van eeuwen terug die ordinaire geilheid gelijkstellen aan zielenliefde vanuit het universum, ofzo.
En dan die reactie dat ze zo'n fantastische moeder is en een echte inspiratiebron. Want ja zij is ook op een oudere leeftijd moeder geworden blablabla. Echt, je ziet alleen foto's van die mensen. Natuurlijk gaat Mo alleen de snoezige en zoete kiekjes plaatsen samen met haar kind.

Maar wat ik me wel af vraag is, waarom deze smiley op de foto van iemand : :') En dan wordt er door iemand gereageerd dat het zeer lachwekkend is. Hmmmm.
Olemaandag 6 juli 2020 @ 22:53
Ah Rox doet aan reclame zie ik net!
praadjedinsdag 7 juli 2020 @ 20:57
Update over de breuk met Antwee;

https://videovandaag.com/(...)S81YvovFU7q5lPEXBw1I
Oledinsdag 7 juli 2020 @ 21:38
Nu heeft ze niemand meer :o
Vriend weg, vriendin weg, kids weg :'(
praadjedinsdag 7 juli 2020 @ 21:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 21:38 schreef Ole het volgende:
Nu heeft ze niemand meer :o
Vriend weg, vriendin weg, kids weg :'(
Kandelaars weg, handdoeken weg, dekbedden weg, gastendoekjes weg, alles weg :'(
Oledinsdag 7 juli 2020 @ 21:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 21:42 schreef praadje het volgende:

[..]

Kandelaars weg, handdoeken weg, dekbedden weg, gastendoekjes weg, alles weg :'(
alleen nog plastic bloemen van de Eksjun!
praadjedinsdag 7 juli 2020 @ 21:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 21:43 schreef Ole het volgende:

[..]

alleen nog plastic bloemen van de Eksjun!
:Y
praadjevrijdag 10 juli 2020 @ 19:15
In de story van Monique op Insta een foto van Andrie met zijn neefje die twee is geworden (de kleine van Rox?)
Andrie hebben ze de ogen bedekt en het neefje staat er vol op. Bescherm dat ventje ook dan zou ik zo zeggen.

https://www.instagram.com(...)2350190363215397661/
mailyvrijdag 10 juli 2020 @ 19:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 19:15 schreef praadje het volgende:
In de story van Monique op Insta een foto van Andrie met zijn neefje die twee is geworden (de kleine van Rox?)
Andrie hebben ze de ogen bedekt en het neefje staat er vol op. Bescherm dat ventje ook dan zou ik zo zeggen.

https://www.instagram.com(...)2350190363215397661/
Daar heeft Mo blijkbaar schijt aan. Misschien Rox ook ...
AgnesGruvrijdag 10 juli 2020 @ 19:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 19:15 schreef praadje het volgende:
In de story van Monique op Insta een foto van Andrie met zijn neefje die twee is geworden (de kleine van Rox?)
Andrie hebben ze de ogen bedekt en het neefje staat er vol op. Bescherm dat ventje ook dan zou ik zo zeggen.

https://www.instagram.com(...)2350190363215397661/
Is de kleine van Rox inderdaad. Die gooit Fender gewoon vol op social media, dus kan heel goed dat die dat gewoon oke vindt. Ze heeft ook de storie van Mo gedeeld en in een andere storie Mo getagd. Antwee nergens te bekennen.
praadjevrijdag 10 juli 2020 @ 19:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 19:36 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Is de kleine van Rox inderdaad. Die gooit Fender gewoon vol op social media, dus kan heel goed dat die dat gewoon oke vindt. Ze heeft ook de storie van Mo gedeeld en in een andere storie Mo getagd. Antwee nergens te bekennen.
Al zou Rox het goed vinden dan doe je toch uit beleefdheid dat kind afschermen als je dat bij je eigen kind ook doet. Tenminste, zou ik dan doen.
mailyvrijdag 10 juli 2020 @ 20:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 19:55 schreef praadje het volgende:

[..]

Al zou Rox het goed vinden dan doe je toch uit beleefdheid dat kind afschermen als je dat bij je eigen kind ook doet. Tenminste, zou ik dan doen.
Juist ja :Y
vencodarkvrijdag 10 juli 2020 @ 21:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 19:55 schreef praadje het volgende:

[..]

Al zou Rox het goed vinden dan doe je toch uit beleefdheid dat kind afschermen als je dat bij je eigen kind ook doet. Tenminste, zou ik dan doen.
Dat is natuurlijk onnodig. Rox is er blijkbaar ok mee. Wat is dat nou om er tóch iets achter te zoeken of daar andere argumenten voor te vinden. :?
Misschien heeft Mo dit gewoon met toestemming gedaan.
praadjevrijdag 10 juli 2020 @ 21:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 21:12 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk onnodig. Rox is er blijkbaar ok mee. Wat is dat nou om er tóch iets achter te zoeken of daar andere argumenten voor te vinden. :?
Misschien heeft Mo dit gewoon met toestemming gedaan.
Ik zoek er niets achter, ik vind het alleen onbeleefd. Ook al zou Rox het goed vinden.Waarom het ene kind wel beschermen en het andere niet.
vencodarkvrijdag 10 juli 2020 @ 21:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 21:20 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik zoek er niets achter, ik vind het alleen onbeleefd. Ook al zou Rox het goed vinden.Waarom het ene kind wel beschermen en het andere niet.
Als de moeder het goed vindt, wat is er dan onbeleefd aan?
praadjevrijdag 10 juli 2020 @ 21:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 21:33 schreef vencodark het volgende:

[..]

Als de moeder het goed vindt, wat is er dan onbeleefd aan?
Tja, daar denken we dan anders over. Let's agree to disagree.
vencodarkvrijdag 10 juli 2020 @ 22:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 21:58 schreef praadje het volgende:

[..]

Tja, daar denken we dan anders over. Let's agree to disagree.
Ik probeer het te snappen hoor, die redenering. :) Dat is alles.
praadjevrijdag 10 juli 2020 @ 22:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 juli 2020 22:01 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ik probeer het te snappen hoor, die redenering. :) Dat is alles.
B:)B
Olemaandag 13 juli 2020 @ 17:07
Zou het?
0lo12hgs.jpg
praadjemaandag 13 juli 2020 @ 20:25
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 17:07 schreef Ole het volgende:
Zou het?
[ afbeelding ]
:?
Sunshine1982maandag 13 juli 2020 @ 20:28
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 17:07 schreef Ole het volgende:
Zou het?
[ afbeelding ]
Ze is zwanger.
Olemaandag 13 juli 2020 @ 20:29
Alles is mogelijk in deze gate!
praadjemaandag 13 juli 2020 @ 20:34
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 20:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ze is zwanger.
Oh echt? Monique hebben we het dan toch over hey?
Sunshine1982maandag 13 juli 2020 @ 20:35
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 20:34 schreef praadje het volgende:

[..]

Oh echt? Monique hebben we het dan toch over hey?
Ja. Maar ik geloof dat echt. Als die 2 gaan trouwen is ze zwanger.
AgnesGrumaandag 13 juli 2020 @ 20:37
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 17:07 schreef Ole het volgende:
Zou het?
[ afbeelding ]
Met Rox als getuige en Fender als ringen jongen *O*
Olemaandag 13 juli 2020 @ 20:44
quote:
1s.gif Op maandag 13 juli 2020 20:37 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Met Rox als getuige en Fender als ringen jongen *O*
_O-
Zilverberkmaandag 13 juli 2020 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 20:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ze is zwanger.
Dat zou dan wel retesnel zijn. :Y
mailymaandag 13 juli 2020 @ 21:29
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 20:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ze is zwanger.
Ik heb niks gelezen/gehoord over een "bevruchting"? Ze heeft eea ingevroren opgeslagen ergens.
Olemaandag 13 juli 2020 @ 21:32
Ze waren toch weer aan het 'oefenen' dacht ik ergens gelezen te hebben.
Sunshine1982maandag 13 juli 2020 @ 21:33
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 21:32 schreef Ole het volgende:
Ze waren toch weer aan het 'oefenen' dacht ik ergens gelezen te hebben.
https://www.flaironline.n(...)-westenberg-oefenen/
roos94maandag 13 juli 2020 @ 21:35
Met 43 nog een kind. Dat is erg riskant.
Olemaandag 13 juli 2020 @ 21:35
quote:
^O^

scheelt mij ook weer zoeken :P

Maar ach.. In SHO zijn we niet zo strict met' bronnen'
Sunshine1982maandag 13 juli 2020 @ 21:36
Al snap ik dat oefenen niet zo in hun geval.
Olemaandag 13 juli 2020 @ 21:37
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 21:35 schreef roos94 het volgende:
Met 43 nog een kind. Dat is erg riskant.
OUD is 10 straten verder!
Sunshine1982maandag 13 juli 2020 @ 21:43
Kleine Dré heeft tegenwoordig kruisjes voor zijn ogen (terwijl je die gewoon nog kan zien).

https://www.instagram.com/p/CCiyU0pgAJR/?hl=nl
Olemaandag 13 juli 2020 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 21:43 schreef Sunshine1982 het volgende:
Kleine Dré heeft tegenwoordig kruisjes voor zijn ogen (terwijl je die gewoon nog kan zien).

https://www.instagram.com/p/CCiyU0pgAJR/?hl=nl
Ja zag het ook :')
Sunshine1982maandag 13 juli 2020 @ 21:46
Potver, ik zie nu pas die roze schoenen van Dré :+ :')
Olemaandag 13 juli 2020 @ 21:48
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 21:46 schreef Sunshine1982 het volgende:
Potver, ik zie nu pas die roze schoenen van Dré :+ :')
twee of drie??
En zijn de nageltjes nog gelakt?
Sunshine1982maandag 13 juli 2020 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 21:48 schreef Ole het volgende:

[..]

twee of drie??
En zijn de nageltjes nog gelakt?
Twee. Op die insta foto met die kruisjes.

Volgens mij heeft Mo die zwarte nagellak het raam uitgegooid. Ik zie hem er nooit meer mee. Nu moet ik ook zeggen dat ik niet elke dag/week op hun insta gluur, dus misschien dat hij ze incidenteel nog lakt.
mailymaandag 13 juli 2020 @ 21:58
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 21:43 schreef Sunshine1982 het volgende:
Kleine Dré heeft tegenwoordig kruisjes voor zijn ogen (terwijl je die gewoon nog kan zien).

https://www.instagram.com/p/CCiyU0pgAJR/?hl=nl
Met een telefoon. Weer eens wat anders dan een tut speen.
mascara-kloddermaandag 13 juli 2020 @ 22:11
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 21:43 schreef Sunshine1982 het volgende:
Kleine Dré heeft tegenwoordig kruisjes voor zijn ogen (terwijl je die gewoon nog kan zien).

https://www.instagram.com/p/CCiyU0pgAJR/?hl=nl
Staan die 3 kruisjes niet gewoon voor Amsterdam? Aangezien hij ook een AJAX-tenue aanheeft?
Sunshine1982maandag 13 juli 2020 @ 22:14
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 22:11 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Staan die 3 kruisjes niet gewoon voor Amsterdam? Aangezien hij ook een AJAX-tenue aanheeft?
Dacht ik eerst ook ja. Maar waarom moeten die voor zijn ogen? Dat begrijp ik dan weer niet.
mascara-kloddermaandag 13 juli 2020 @ 22:36
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 22:14 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Dacht ik eerst ook ja. Maar waarom moeten die voor zijn ogen? Dat begrijp ik dan weer niet.
Misschien moet je daar niet te diep over nadenken? Doen zij ook niet ;)
vencodarkmaandag 13 juli 2020 @ 22:38
Mijn hemel, wat is Dre toch een tokkie om te zien :')
Sunshine1982dinsdag 14 juli 2020 @ 12:46
Ik zie net op tv een reclamespotvan Olaz met Rox. Acteren kan ze niet, maar ik vind het wel leuk om een gewoon iemand in zo'n soort reclame te zien.
herverwijderddinsdag 14 juli 2020 @ 13:25
Een gewoon iemand? Ze is de dochter van Andre Hazes... :')
Sunshine1982dinsdag 14 juli 2020 @ 13:26
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 13:25 schreef herverwijderd het volgende:
Een gewoon iemand? Ze is de dochter van Andre Hazes... :')
Ik bedoel geen model of filmster ofzo.
vencodarkdinsdag 14 juli 2020 @ 14:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 13:26 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik bedoel geen model of filmster ofzo.
Ze is meer het type waar je niet direct jaloers op bent qua looks.
Ik vind haar niet lelijk maar in die zin wel meer ‘gewoon’. :)
Oledinsdag 14 juli 2020 @ 14:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 12:46 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik zie net op tv een reclamespotvan Olaz met Rox. Acteren kan ze niet, maar ik vind het wel leuk om een gewoon iemand in zo'n soort reclame te zien.
Ja ze doet het leuk.
herverwijderddinsdag 14 juli 2020 @ 14:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 13:26 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik bedoel geen model of filmster ofzo.
Aaah, okee, verkeerd begrepen dan. Zal eens zoeken straks of ik die spot ergens kan zien.
Oledinsdag 14 juli 2020 @ 14:58
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 14:46 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Aaah, okee, verkeerd begrepen dan. Zal eens zoeken straks of ik die spot ergens kan zien.
Kan hem niet vinden. Maar ik vind dat ze wel sympathiek overkomt. Mag ook gezegd worden. Ken haar niet persoonlijk natuurlijk maar met zo'n achtergrond :+ Doet ze goed!
herverwijderddinsdag 14 juli 2020 @ 14:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 14:58 schreef Ole het volgende:

[..]

Kan hem niet vinden. Maar ik vind dat ze wel sympathiek overkomt. Mag ook gezegd worden. Ken haar niet persoonlijk natuurlijk maar met zo'n achtergrond :+ Doet ze goed!
Ik vind van de hele Hazesclan Rox ook het meest te pruimen. Al ben ik geen enorme fan van haar als zangeres, maar ach.
Oledinsdag 14 juli 2020 @ 15:28
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 14:58 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Ik vind van de hele Hazesclan Rox ook het meest te pruimen. Al ben ik geen enorme fan van haar als zangeres, maar ach.
Nee ben ook geen fan van haar muziek. Maar best knap dat ze de normaalste is. Denk dat ze een goeie vent heeft.
vencodarkdinsdag 14 juli 2020 @ 16:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 15:28 schreef Ole het volgende:

[..]

Nee ben ook geen fan van haar muziek. Maar best knap dat ze de normaalste is. Denk dat ze een goeie vent heeft.
Om te zien heeft haar man wel een sympathieke uitstraling. :Y
Oledinsdag 14 juli 2020 @ 16:54
Ja mensuh! We zijn hier ook wel eens aardig over BN ers :+
vencodarkdinsdag 14 juli 2020 @ 19:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 16:54 schreef Ole het volgende:
Ja mensuh! We zijn hier ook wel eens aardig over BN ers :+
Is wel een stuk saaier. -O-
letmehearyouscreamdinsdag 14 juli 2020 @ 20:07
quote:
André Hazes over de ruzie met zijn zus Roxeanne: “Daarom hebben wij jaren niet met elkaar gesproken”


Op Instagram zagen we het zoontje van André Hazes onlangs spelen met zijn neefje, het zoontje van Roxeanne Hazes. Er werd toen druk gespeculeerd dat André en Roxeanne hun ruzie eindelijk hadden bijgelegd.


“Mijn zus en ik hebben nooit ’n hekel aan elkaar gehad. We hebben gewoon een paar jaar niet tegen elkaar gesproken omdat we zo verschillend zijn”, zegt André Hazes in Dag Allemaal. “Maar we hebben wel allebei kinderen.”

“In maart was er ‘Holland zingt Hazes’ in de Ziggodome en ik was André kwijt en Rox haar zoontje Fender. Bleek dat ze samen in een kamertje aan het spelen waren. Tja, je merkt dat die behoefte hebben om elkaar te leren kennen, en dat gaan wij dan niet tegenhouden. Onze familie is al zo klein en dan heeft iedereen nog ruzie met elkaar. Dat mag je die kinderen niet aandoen.”


“Kijk, ik heb haar gesproken, maar dat samen spelen: dat hadden de moeders met elkaar afgesproken, ik zat toen voor ‘The Voice Senior’ in België. Dat die twee neefjes met elkaar een band opbouwen, da’s hartstikke mooi. Maar verder hoeft er niets te veranderen. Het is goed zoals het is, voorlopig.”

TheVulturevrijdag 17 juli 2020 @ 11:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 14:58 schreef Ole het volgende:

[..]

Kan hem niet vinden. Maar ik vind dat ze wel sympathiek overkomt. Mag ook gezegd worden. Ken haar niet persoonlijk natuurlijk maar met zo'n achtergrond :+ Doet ze goed!
Roxanne lijkt me inderdaad een hele toffe normale vrouw... en ik vind haar muziek ook serieus goed te pruimen :Y
NothingHappenedvrijdag 17 juli 2020 @ 19:38
Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan blijkbaar binnenkort samen op vakantie.

Ze zijn uit hetzelfde leer gesneden, dat wel :P

https://www.rtlnieuws.nl/(...)er-samen-op-vakantie
Olevrijdag 17 juli 2020 @ 20:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 19:38 schreef NothingHappened het volgende:
Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan blijkbaar binnenkort samen op vakantie.

Ze zijn uit hetzelfde leer gesneden, dat wel :P

https://www.rtlnieuws.nl/(...)er-samen-op-vakantie
:o :|W
Deisyyvrijdag 17 juli 2020 @ 20:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 20:07 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Die kinderen zijn 2 en 4, maar hebben behoefte om elkaar te leren kennen :D
mailyvrijdag 17 juli 2020 @ 20:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 20:47 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Die kinderen zijn 2 en 4, maar hebben behoefte om elkaar te leren kennen :D
Zouden ze van elkaar weten dat ze neefjes zijn?
Deisyyvrijdag 17 juli 2020 @ 20:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 20:51 schreef maily het volgende:

[..]

Zouden ze van elkaar weten dat ze neefjes zijn?
Tuurlijk, die bloedband is niet te verloochenen.
Duderinnetjevrijdag 17 juli 2020 @ 21:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 19:38 schreef NothingHappened het volgende:
Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan blijkbaar binnenkort samen op vakantie.

Ze zijn uit hetzelfde leer gesneden, dat wel :P

https://www.rtlnieuws.nl/(...)er-samen-op-vakantie
Het zou me niet verbazen als die twee nog hopen dat het weer goed komt met Dré. Dat ze zijn terrugkeer naar Monique als een laatste stuiptrekking zien, waarna hij verstandig wordt en definitief naar zijn ware Bridget terugkeert.

En dat is natuurlijk niet uitgesloten ook, want tja, niets is uitgesloten bij de Hazesjes :')
Duderinnetjevrijdag 17 juli 2020 @ 21:22
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 20:52 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Tuurlijk, die bloedband is niet te verloochenen.
Ze begroeten elkaar ongetwijfeld op deze leeftijd al met ‘Hé pik!’. Middelvingertje erbij. B:)B
Leandravrijdag 17 juli 2020 @ 21:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 21:22 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ze begroeten elkaar ongetwijfeld op deze leeftijd al met ‘Hé pik!’. Middelvingertje erbij. B:)B
:D
Sunshine1982vrijdag 17 juli 2020 @ 21:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 21:22 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ze begroeten elkaar ongetwijfeld op deze leeftijd al met ‘Hé pik!’. Middelvingertje erbij. B:)B
Proest :D
Deisyyvrijdag 17 juli 2020 @ 21:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 21:22 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ze begroeten elkaar ongetwijfeld op deze leeftijd al met ‘Hé pik!’. Middelvingertje erbij. B:)B
Uiteraard :D
AgnesGruzondag 19 juli 2020 @ 23:27
Antwee en Rox hebben weer contact:

https://www.rtlboulevard.(...)contact-met-roxeanne


Benieuwd hoe Raggel hier op gaat reageren, maar die heeft gelukkig Bridget nog _O-
ChipsZak.maandag 20 juli 2020 @ 09:55
quote:
1s.gif Op zondag 19 juli 2020 23:27 schreef AgnesGru het volgende:
Antwee en Rox hebben weer contact:

https://www.rtlboulevard.(...)contact-met-roxeanne

Benieuwd hoe Raggel hier op gaat reageren, maar die heeft gelukkig Bridget nog _O-
Lijkt wel of Rox hier 'the bigger man' is geweest, :+. Zij volgt, appt en Monique moet de afspraak maar maken want anders heeft-ie het toch te druk. Hij had toch niets te doen met die coronacrisis?
Basp1maandag 20 juli 2020 @ 10:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juli 2020 19:38 schreef NothingHappened het volgende:
Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan blijkbaar binnenkort samen op vakantie.

Ze zijn uit hetzelfde leer gesneden, dat wel :P

https://www.rtlnieuws.nl/(...)er-samen-op-vakantie
Net zo'n vakantie als met Dre, Bridget naar culturele en historische plekken en Rachel die er wat achteraan hobbelt en om de hoek steeds een snuifje neemt. :D
AgnesGrumaandag 20 juli 2020 @ 11:31
quote:
17s.gif Op maandag 20 juli 2020 09:55 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Lijkt wel of Rox hier 'the bigger man' is geweest, :+. Zij volgt, appt en Monique moet de afspraak maar maken want anders heeft-ie het toch te druk. Hij had toch niets te doen met die coronacrisis?
Verwend snot jong is het
letmehearyouscreamdinsdag 21 juli 2020 @ 11:22
Frappant dat ze nu weer contact hebben, terwijl ze pas geleden nog gewoon geen match waren qua karakter volgens Rox. Dat is dan plotseling veranderd :') Die mensen lullen ook maar wat. Volgens mij heeft het meer met een gedeelde "vijand" te maken in de vorm van Roggel.
Magicawoensdag 22 juli 2020 @ 18:48
-edit
ChipsZak.woensdag 22 juli 2020 @ 18:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 11:22 schreef letmehearyouscream het volgende:
Frappant dat ze nu weer contact hebben, terwijl ze pas geleden nog gewoon geen match waren qua karakter volgens Rox. Dat is dan plotseling veranderd :') Die mensen lullen ook maar wat. Volgens mij heeft het meer met een gedeelde "vijand" te maken in de vorm van Roggel.
_O-
quirinavrijdag 24 juli 2020 @ 20:52
Hoe gaat het met onze leren lap?
RipCitywoensdag 29 juli 2020 @ 12:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 20:52 schreef quirina het volgende:
Hoe gaat het met onze leren lap?
11 pagina special

https://www.mediacourant.(...)s-voor-hazes-reunie/
Sunshine1982woensdag 29 juli 2020 @ 12:48
Nerveuze André en Roxeanne Hazes sluiten elkaar in de armen: ‘Het lijkt wel of pa hierachter zit’
Hazes-telgen André (26) en zijn jaar oudere zus Roxeanne hebben elkaar na jaren weer in de armen gesloten. De reünie tussen de kinderen van wijlen volkszanger André Hazes en Rachel vond afgelopen weekend plaats in Berkel en Rodenrijs, waar Dré en Monique wonen. Die laatste speelde een hoofdrol in de verzoening.

https://www.ad.nl/show/ne(...)achter-zit~a99633a9/


En weer wordt hun vader er weer bij betrokken :O
TheVulturewoensdag 29 juli 2020 @ 16:11
Nou fijn voor ze, maar het is natuurlijk weer wachten op de volgende hobbel. Beiden hebben nu toch geen contact meer met Rachel?
herverwijderdwoensdag 29 juli 2020 @ 16:18
Dat gemiep over die vader elke keer :'). Alsof die niet druk zat is met zich klem zuipen in het hiernamaals, die heeft helemaal geen tijd om dit soort shit te regelen.
ChipsZak.woensdag 29 juli 2020 @ 16:22
Volgens mij is het voornamelijk Antwee die hier steeds over begint. Rox heb ik nog niet gehoord, of wel? En: 'Fender is ook zo'n leuk pikkie', :r :r :r.
Magicawoensdag 29 juli 2020 @ 16:30
'Fender is een leuk pikkie' :')
Sunshine1982woensdag 29 juli 2020 @ 16:37
En Mo is weer de moeder Theresa in dit verhaal.

Ik lees net dat Dré een eigen programma krijgt bij SBS. Mensen mogen gaan uithuilen bij Dré over hun tattoo waar ze al jaren spijt van hebben om hem vervolgens weg te laten laseren.

[ Bericht 67% gewijzigd door Sunshine1982 op 29-07-2020 16:45:13 ]
soapiewoensdag 29 juli 2020 @ 17:31
quote:
1s.gif Op woensdag 29 juli 2020 16:37 schreef Sunshine1982 het volgende:
En Mo is weer de moeder Theresa in dit verhaal.

Ik lees net dat Dré een eigen programma krijgt bij SBS. Mensen mogen gaan uithuilen bij Dré over hun tattoo waar ze al jaren spijt van hebben om hem vervolgens weg te laten laseren.
Dat was er toch al, of is dat uitgesteld?
Sunshine1982woensdag 29 juli 2020 @ 17:48
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juli 2020 17:31 schreef soapie het volgende:

[..]

Dat was er toch al, of is dat uitgesteld?
Er is ook zoiets met Dennis Weening op een één of andere zender. Ik snap ook niet wat dit toe moet voegen.
soapiewoensdag 29 juli 2020 @ 18:33
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juli 2020 17:48 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Er is ook zoiets met Dennis Weening op een één of andere zender. Ik snap ook niet wat dit toe moet voegen.
Iets toevoegen doet het sowieso niet, maar ik heb er een tijd geleden ook al wat over gehoord dat Dreetje dat ging doen....
TheVulturewoensdag 29 juli 2020 @ 19:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juli 2020 16:18 schreef herverwijderd het volgende:
Dat gemiep over die vader elke keer :').
Dit dus
herverwijderddonderdag 30 juli 2020 @ 08:33
quote:
17s.gif Op woensdag 29 juli 2020 16:22 schreef ChipsZak. het volgende:
Volgens mij is het voornamelijk Antwee die hier steeds over begint. Rox heb ik nog niet gehoord, of wel? En: 'Fender is ook zo'n leuk pikkie', :r :r :r.
Het is een verschrikkelijke vent, die Antwee. Ik kan er niks anders van maken.
Oledonderdag 30 juli 2020 @ 21:21
Zwanger!!!!

quote:
André en Monique willen zo snel mogelijk tweede kindje
30 JUL 2020, 16:27 / UPDATE: 30 JUL 2020, 16:39

André Hazes en Monique Westenberg kunnen niet wachten tot ze een tweede kindje in hun armen kunnen sluiten. De zanger vertelt in Privé dat de tijd nu rijp is voor een broertje of zusje voor André junior…

Omdat Monique moeilijk zwanger kan raken, zijn er eerder eicellen ingevroren. In het weekblad vertelt André hoe het er nu voorstaat. “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.”

“Het probleem is dat Moon nu al 42 is, dus de tijd dringt”, vervolgt hij. “Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.”

Haalbaar?

Is de geboorte van een tweede kindje echter een haalbaar doel? André denkt absoluut van wel. “Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.”

“We hebben nu de benodigde rust in ons leven”, vervolgt hij. “Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…” sluit André af.

De kleinste André Hazes is inmiddels 3,5 jaar oud. Hij is geboren op 25 oktober 2016. Onlangs heeft André Junior nog een bijzondere ontmoeting gehad. Hij heeft voor het eerst Fender, de zoon van tante Roxeanne Hazes, ontmoet! Monique en Roxeanne deelden beelden van de spelende neefjes op hun social media. Deze zijn in de video hieronder terug te zien.

Leandradonderdag 30 juli 2020 @ 21:22
Oh.... FOK!wet!!!
Oledonderdag 30 juli 2020 @ 21:24
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2020 21:22 schreef Leandra het volgende:
Oh.... FOK!wet!!!
:Y w/
mailydonderdag 30 juli 2020 @ 21:26
Een klein kind:
quote:
Papa mama ik zou graag een zusje willen hebben
Antwee: wat denk jij nou pikkie? Ik ben toch zeker Sinterklaas niet?
Sunshine1982donderdag 30 juli 2020 @ 21:28
quote:
1s.gif Op donderdag 30 juli 2020 21:26 schreef maily het volgende:
Een klein kind:
[..]

Antwee: wat denk jij nou pikkie? Ik ben toch zeker Sinterklaas niet?
Wel kut als het straks een broertje wordt.
mailydonderdag 30 juli 2020 @ 21:29
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2020 21:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Wel kut als het straks een broertje wordt.
Nee. Lullig :D
letmehearyouscreamdonderdag 30 juli 2020 @ 23:30
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2020 21:21 schreef Ole het volgende:
Zwanger!!!!
[..]

Wat een dijenkletser. Rust in hun leven. Ja al 4 maanden. Minder dan een halfjaar geleden duwde hij nog een andere rijpe deerne aan en voelde hij dingen die hij nog nooit had gevoeld. Om vervolgens even de Heilige Pruim van Mo te voelen op een toilet op Curacao.
letmehearyouscreamdonderdag 30 juli 2020 @ 23:32
quote:
1s.gif Op woensdag 29 juli 2020 16:37 schreef Sunshine1982 het volgende:
En Mo is weer de moeder Theresa in dit verhaal.

Ik lees net dat Dré een eigen programma krijgt bij SBS. Mensen mogen gaan uithuilen bij Dré over hun tattoo waar ze al jaren spijt van hebben om hem vervolgens weg te laten laseren.
Natuurlijk, want zij weet dingen. Zij leest namelijk boeken, al vanaf haar 35e.
praadjedonderdag 30 juli 2020 @ 23:36
Ik lees net bij een foto van Rachel op haar insta dat ze op vakantie is om aan haar nieuwe boek te werken. Zal wel weer een 'Ik mis Dre zo erg" boek worden.
Duderinnetjevrijdag 31 juli 2020 @ 00:28
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2020 23:32 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Natuurlijk, want zij weet dingen. Zij leest namelijk boeken, al vanaf haar 35e.
En of ze boeken leest.
Kasboeken. :9

Al smokkelt ze vast wel door rap door te bladeren naar wat er aan het einde onder de streep staat. ~:)
herverwijderdvrijdag 31 juli 2020 @ 11:41
Jaaaa een baby en daar hoort dan uiteraard de verzoening met Roggel weer bij wat dan weer gaat lijden tot een breuk.
Jongens, he, ik ben toch zo dol op een beetje voorspelbaarheid af en toe.

Hopen maar dat het een meisje wordt, dan kunnen ze haar nog Andrea of Andrée noemen. Anders wordt het wel heel lastig een naam te kiezen.
TheVulturevrijdag 31 juli 2020 @ 12:06
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2020 23:30 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Wat een dijenkletser. Rust in hun leven. Ja al 4 maanden. Minder dan een halfjaar geleden duwde hij nog een andere rijpe deerne aan en voelde hij dingen die hij nog nooit had gevoeld. Om vervolgens even de Heilige Pruim van Mo te voelen op een toilet op Curacao.
_O-

Ik hoop het oprecht niet voor ze, maar je weet inderdaad dat dit op een bepaald moment weer gierend uit de klauwen gaat lopen...
vencodarkvrijdag 31 juli 2020 @ 12:21
quote:
81s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 11:41 schreef herverwijderd het volgende:
Jaaaa een baby en daar hoort dan uiteraard de verzoening met Roggel weer bij wat dan weer gaat lijden tot een breuk.
Jongens, he, ik ben toch zo dol op een beetje voorspelbaarheid af en toe.

Hopen maar dat het een meisje wordt, dan kunnen ze haar nog Andrea of Andrée noemen. Anders wordt het wel heel lastig een naam te kiezen.
Andre’s 2e naam was Gerardus. ^O^
ootjekatootjevrijdag 31 juli 2020 @ 12:23
quote:
81s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 11:41 schreef herverwijderd het volgende:
Jaaaa een baby en daar hoort dan uiteraard de verzoening met Roggel weer bij wat dan weer gaat lijden tot een breuk.
Jongens, he, ik ben toch zo dol op een beetje voorspelbaarheid af en toe.

Hopen maar dat het een meisje wordt, dan kunnen ze haar nog Andrea of Andrée noemen. Anders wordt het wel heel lastig een naam te kiezen.
Natuurlijk wordt dat kind vernoemd naar Rachel.
vencodarkvrijdag 31 juli 2020 @ 12:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Natuurlijk wordt dat kind vernoemd naar Rachel.
Monique kan haar wel schieten. Lijkt mij sterk dus.
Sunshine1982vrijdag 31 juli 2020 @ 12:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Natuurlijk wordt dat kind vernoemd naar Rachel.
Nee, dat lijkt me vrijwel onmogelijk.
ootjekatootjevrijdag 31 juli 2020 @ 12:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:29 schreef vencodark het volgende:

[..]

Monique kan haar wel schieten. Lijkt mij sterk dus.
Tijdens de zwangerschap zal de grote verzoening wel plaatsvinden.

Kijk ze moeten natuurlijk wel weer een reden hebben voor een extra boek, show of serie in de toekomst.
herverwijderdvrijdag 31 juli 2020 @ 12:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:21 schreef vencodark het volgende:

[..]

Andre’s 2e naam was Gerardus. ^O^
Godzijdank toch nog een optie!
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Natuurlijk wordt dat kind vernoemd naar Rachel.
Of anders kunnen ze nog Annie of Ellen kiezen :P
ootjekatootjevrijdag 31 juli 2020 @ 13:11
quote:
81s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:51 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Godzijdank toch nog een optie!
[..]

Of anders kunnen ze nog Annie of Ellen kiezen :P
:D
Olevrijdag 31 juli 2020 @ 13:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Natuurlijk wordt dat kind vernoemd naar Rachel.
Ik denk naar de oma van Mo :Y
mailyvrijdag 31 juli 2020 @ 13:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 13:25 schreef Ole het volgende:

[..]

Ik denk naar de oma van Mo :Y
Corrie toch?
Corina dan ofzo ...
Of toepasselijk Corona ...
ootjekatootjevrijdag 31 juli 2020 @ 15:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 13:25 schreef Ole het volgende:

[..]

Ik denk naar de oma van Mo :Y
Ja logisch

Edit: of die hond van Mo
girlnextdoor.vrijdag 31 juli 2020 @ 16:03
Ben benieuwd of die FOK! wet weer opgaat hier :D
AgnesGruvrijdag 31 juli 2020 @ 16:05
Of Rocx *O*
Olevrijdag 31 juli 2020 @ 17:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 16:03 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ben benieuwd of die FOK! wet weer opgaat hier :D
Tuurlijk! :+
Leandravrijdag 31 juli 2020 @ 17:34
Dat verwacht ik ook wel, zeker omdat er nu ineens gemeld wordt dat ze het eerder ook al geprobeerd hadden maar toen kwam dat volgens mij niet in het nieuws als zijnde "er is weer een kinderwens"
quote:
Omdat Monique moeilijk zwanger kan raken, zijn er eerder eicellen ingevroren. In het weekblad vertelt André hoe het er nu voorstaat. “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.”
Ik denk dat ze met dat in het achterhoofd nu niet zomaar zouden roepen dat ze ermee bezig zijn.
Phoebstervrijdag 31 juli 2020 @ 18:17
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juli 2020 12:48 schreef Sunshine1982 het volgende:
Nerveuze André en Roxeanne Hazes sluiten elkaar in de armen: ‘Het lijkt wel of pa hierachter zit’
Hazes-telgen André (26) en zijn jaar oudere zus Roxeanne hebben elkaar na jaren weer in de armen gesloten. De reünie tussen de kinderen van wijlen volkszanger André Hazes en Rachel vond afgelopen weekend plaats in Berkel en Rodenrijs, waar Dré en Monique wonen. Die laatste speelde een hoofdrol in de verzoening.

https://www.ad.nl/show/ne(...)achter-zit~a99633a9/


En weer wordt hun vader er weer bij betrokken :O
Ik vind dat filmpje van Rox en Fender wel echt cute O+
Phoebstervrijdag 31 juli 2020 @ 18:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 17:34 schreef Leandra het volgende:
Dat verwacht ik ook wel, zeker omdat er nu ineens gemeld wordt dat ze het eerder ook al geprobeerd hadden maar toen kwam dat volgens mij niet in het nieuws als zijnde "er is weer een kinderwens"
[..]

Ik denk dat ze met dat in het achterhoofd nu niet zomaar zouden roepen dat ze ermee bezig zijn.
Vlak voor de breuk? Hadden we bijna een Sabia'tje gehad? O+
praadjevrijdag 31 juli 2020 @ 19:06
quote:
81s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:51 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Godzijdank toch nog een optie!
[..]

Of anders kunnen ze nog Annie of Ellen kiezen :P
Dat zou toch de allerbeste sneer naar Rochel zijn. Als ze het kind Ellen noemen _O-
Olevrijdag 31 juli 2020 @ 19:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 19:06 schreef praadje het volgende:

[..]

Dat zou toch de allerbeste sneer naar Rochel zijn. Als ze het kind Ellen noemen _O-
_O- _O-
F_rzondag 2 augustus 2020 @ 12:04
.

[ Bericht 85% gewijzigd door F_r op 02-08-2020 12:42:16 (gok oud nieuws dus laat maar) ]
praadjezondag 2 augustus 2020 @ 12:49
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:04 schreef F_r het volgende:
.
Oud nieuws. Gaat over de breuk nav Bridget.
letmehearyouscreamwoensdag 5 augustus 2020 @ 07:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 12:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Natuurlijk wordt dat kind vernoemd naar Rachel.
Ze hebben geen contact met haar.

Friedellen lijkt me wel wat.
-river-woensdag 5 augustus 2020 @ 12:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 19:06 schreef praadje het volgende:

[..]

Dat zou toch de allerbeste sneer naar Rochel zijn. Als ze het kind Ellen noemen _O-
*O* *O* *O*
quirinawoensdag 5 augustus 2020 @ 14:02
Friedadéle
quirinawoensdag 5 augustus 2020 @ 14:02
Krijgt die dochter altijd friet met frikandel.
ootjekatootjedonderdag 6 augustus 2020 @ 11:21
Rachel is verhuisd naar Barcelona. Waarschijnlijk gewoon een lange vakantie.

Bijzonder interieur. Fles dient als bijzettafeltje voor haar kamerplant.
quirinazaterdag 8 augustus 2020 @ 11:35
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 11:21 schreef ootjekatootje het volgende:
Rachel is verhuisd naar Barcelona. Waarschijnlijk gewoon een lange vakantie.

Bijzonder interieur. Fles dient als bijzettafeltje voor haar kamerplant.
Ze mag wel uitkijken daar.
Roken en Corona is niet goed hoor.
#ANONIEMwoensdag 12 augustus 2020 @ 19:27
quote:
André Hazes jr. eet bijna kilo kipfilet per dag

André Hazes jr. eet extreem veel kip. Het gaat om hoeveelheden van bijna een kilo per dag, waar dus zo’n twee kippen voor moeten worden afgeslacht. Dat blijkt uit een interview met de SBS-ster in Nieuwe Revu. Vanwege de coronaverveling is André gaan sporten en dat neemt hij uiterst serieus. Hij is zo’n type dat overal eiwitpoeder bij gooit, maar dus ook enorm veel kip verorbert. Waarom doet hij dat allemaal? “Voor je zelfverzekerdheid is het goed, je ego krijgt een boost en je voelt je fitter.“
Het eetschema van André is uiterst serieus. “Om 08.00 uur gaat mijn wekker. Dan ga ik naar beneden en neem ik op een nuchtere maag meteen een shake met BCAA-poeder en een klein beetje creatine. Daarbij neem ik wat pilletjes: vitamine D3, C1000 en L-Arginine.”

Vervolgens maakt André een shake met 90 gram havermout en 60 gram eiwitpoeder. “Tot slot breek ik nog wat eieren boven een glas, waarbij ik alleen het eiwit loslaat en tik ik dat ook naar binnen.” Bah.

Twee uur later maakt hij dan zijn eigen eiwitrepen met daarin havermout, speltvlokken, pindakaas en eiwitpoeder. “Daarna ga ik trainen, met aansluitend wat fruit en een warme maaltijd. Vaak is dat rijst met kip of pasta met een heel klein beetje saus.”

Dat is dus de eerste portie kip van de dag. “Weer twee uur later volgt er een nieuwe havermout met eiwit-poeder-shake, waarna het avondeten alweer in zicht komt.”

Daarna komt de tweede portie kip. “Dat bestaat meestal uit 500 gram aardappelen, 500 gram vis of kip en 400 gram spinazie of broccoli.”

Tot slot eet André nog een ‘bak biologische yoghurt dat vol met eiwitten zit’ en voor het slapen gaan nog een laatste shake. “Maar dan zonder havermout.”

Lekker fanatiek dus. “Ik denk er zelfs over na om hier in de toekomst meer mee te gaan doen, zoals een eigen supplementenlijn.”
https://www.mediacourant.(...)en-kilo-kip-per-dag/
Sourywoensdag 12 augustus 2020 @ 19:35
quote:
Ik denk er zelfs over na om hier in de toekomst meer mee te gaan doen, zoals een eigen supplementenlijn.
Neeeeee !!!!!!!!!!!!!!
#ANONIEMwoensdag 12 augustus 2020 @ 19:39
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 19:35 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik denk er zelfs over na om hier in de toekomst meer mee te gaan doen, zoals een eigen supplementenlijn.
Neeeeee !!!!!!!!!!!!!!
Komt hij mee als BN-er nr. zoveel _O-
Deisyywoensdag 12 augustus 2020 @ 19:42
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 19:35 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik denk er zelfs over na om hier in de toekomst meer mee te gaan doen, zoals een eigen supplementenlijn.
Neeeeee !!!!!!!!!!!!!!
Dat deed heilige Mo toch ook al?
Noekwoensdag 12 augustus 2020 @ 22:06
Vit D op een nuchtere maag is zinloos en BCAA ook.
En dat wil een eigen lijn. Nog zo’n Fajah erbij. :'(
Leandrawoensdag 12 augustus 2020 @ 22:20
quote:
1s.gif Op woensdag 12 augustus 2020 22:06 schreef Noek het volgende:
Vit D op een nuchtere maag is zinloos en BCAA ook.
En dat wil een eigen lijn. Nog zo’n Fajah erbij. :'(
Die is ook ongeveer zijn favoriete leeftijd, lijkt me een interessante combinatie..... voor als het weer uit is met Monique.
mailywoensdag 12 augustus 2020 @ 23:04
quote:
Wat een debiel.
Leandrawoensdag 12 augustus 2020 @ 23:21
Lekker plofkip waarschijnlijk dus extra extra gratis groeimiddel.
herverwijderddonderdag 13 augustus 2020 @ 09:17
MO HELP MIJN PROTEIN WINDOW IS BIJNA DICHT EN IK KAN DE KIP NIET VINDEN!
Sunshine1982donderdag 13 augustus 2020 @ 10:16
Gadver, een kilo kip per dag 8)7 :r
letmehearyouscreamdonderdag 13 augustus 2020 @ 17:24
Vernieuwend heur, een BN'er met een supplementenlijn. Het zou pas echt innovatief en des Hazes zijn als de pillen extracten van knakworsten en bier bevatten. En dat je dan bij 3 potten kaartjes voor zijn concert krijgt (hoeft niemand meer op zijn Bridgets bij hem te leuren voor gratis tickets)
Sunshine1982dinsdag 18 augustus 2020 @ 18:26
https://www.rtlboulevard.(...)t-monique-op-curacao

:O
vencodarkdinsdag 18 augustus 2020 @ 18:42
quote:
Verrassend. Wie had dít nu zien aankomen?!
Wat. Een. Plot twist. :o :{w :')
letmehearyouscreamdinsdag 18 augustus 2020 @ 19:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2020 18:42 schreef vencodark het volgende:

[..]

Verrassend. Wie had dít nu zien aankomen?!
Wat. Een. Plot twist. :o :{w :')
Lijkt bijna 1 op 1 gekopieerd van dat wanstaltige interview in de Linda enige maanden terug, behalve de kus dan :')

Ik had echt het idee dat dat interview destijds was om eenmalig haar verhaal te doen en dan gewoon klaar. Maar nee. Nou, als er elk interview een detail bij komt, eindigen we over een paar maanden met gevinger in het toilet op Curaçao, terwijl ze Andre verschoonden. (Edit: kleine André dus)
Andromachedinsdag 18 augustus 2020 @ 20:43
Wow wow wow, wat een stakkers bij elkaar, allemaal. Maakt dit filmpje extra bijzonder.


Het is trouwens wel een herhalend patroon bij Bridget. Van de vakantie met Johnny de Mol kwam ze voortijdig thuis omdat er 'iets' was voorgevallen, Pepijn is vreemdgegaan, en André bedriegt haar onder haar ogen op Curaçao. Bijzonder.
praadjedonderdag 20 augustus 2020 @ 08:23
https://hollywoodhuizen.n(...)ren-een-mes-gekocht/
letmehearyouscreamvrijdag 28 augustus 2020 @ 20:45
https://www.shownieuws.nl(...)curacao-is-gevlogen/

Gut wat goedkoop. "Op het toilet is niks gebeurd "
We begrijpen de hint hoor, Mo.
Sunshine1982vrijdag 28 augustus 2020 @ 20:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2020 20:45 schreef letmehearyouscream het volgende:
https://www.shownieuws.nl(...)curacao-is-gevlogen/

Gut wat goedkoop. "Op het toilet is niks gebeurd "
We begrijpen de hint hoor, Mo.
Familie Hazes plus aanhang zijn echt meesters in de boel uitmelken. Hoe vaak hebben we nou al een interviewtje gezien met dat onderwerp?
Kupeluvrijdag 28 augustus 2020 @ 23:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2020 20:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Familie Hazes plus aanhang zijn echt meesters in de boel uitmelken. Hoe vaak hebben we nou al een interviewtje gezien met dat onderwerp?
Ja ! Elke keer zal het het ‘enige’ interview zijn. Volgende week vast de theatershow over het onderwerp. Of de film of het boek geschreven door de honden van A en M. Of de serie. De plaat. Of toch nog een keer aan de Linda.
letmehearyouscreamvrijdag 28 augustus 2020 @ 23:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 augustus 2020 23:32 schreef Kupelu het volgende:

[..]

Ja ! Elke keer zal het het ‘enige’ interview zijn. Volgende week vast de theatershow over het onderwerp. Of de film of het boek geschreven door de honden van A en M. Of de serie. De plaat. Of toch nog een keer aan de Linda.
Een videoclip met een Bridget look-a-like.
-river-zaterdag 29 augustus 2020 @ 10:28
quote:
Moet je een goed mes hebben om door dat leer heen te komen :@ :X
praadjezaterdag 29 augustus 2020 @ 10:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2020 10:28 schreef -river- het volgende:

[..]

Moet je een goed mes hebben om door dat leer heen te komen :@ :X
_O- Vandaar waarschijnlijk dat ze nog rondloopt.
-river-zaterdag 29 augustus 2020 @ 10:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2020 10:30 schreef praadje het volgende:

[..]

_O- Vandaar waarschijnlijk dat ze nog rondloopt.
:Y :D
-river-zaterdag 29 augustus 2020 @ 10:31
Powervrouw Mo is trouwens echt behoorlijk knap (ik ben jaloers).
Scorpiezaterdag 29 augustus 2020 @ 14:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2020 10:31 schreef -river- het volgende:
Powervrouw Mo is trouwens echt behoorlijk knap (ik ben jaloers).
Uhhh
Sway-zaterdag 29 augustus 2020 @ 15:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2020 10:31 schreef -river- het volgende:
Powervrouw Mo is trouwens echt behoorlijk knap (ik ben jaloers).
Ik vind haar ook erg knap. En alles matcht zo lekker bij elkaar altijd.
letmehearyouscreamzondag 13 september 2020 @ 21:46
quote:
Johnny de Mol wees André Hazes terecht tijdens 'donkere' periode.
Johnny de Mol heeft André Hazes streng toegesproken, toen de zanger op "een donkere wolk" zat. De band tussen de twee raakte flink bekoeld door de keuzes die Hazes maakte in zijn leven. In een duo-interview met Shownieuws blikken ze terug op de spanningen tussen beiden. "Ik denk dat je mij voor m'n bek had geslagen."

André Hazes brengt deze week zijn nieuwe album Thuis uit, waarin hij onder andere zingt over de turbulente periode die hij het afgelopen jaar meemaakte. De zanger kwam veelvuldig in het nieuws nadat hij in november zijn relatie met Monique Westenberg had verbroken en een nieuwe relatie aanging met presentatrice Bridget Maasland. "Het was een fase waarin het gewoon echt niet werkte", blikt hij terug.

Tijdens opnames voor zijn nieuwe album in Café Bolle Jan onthult Hazes hoe De Mol hem ter verantwoording riep over zijn acties. "We hebben echt meegemaakt dat hij mij opbelde en zei: Dré, denk na over bepaalde dingen".
Dat schoot bij de 26-jarige zanger compleet in het verkeerde keelgat. "Ik zei toen tegen hem: 'Bemoei jij je er niet mee'." De Mol denkt dat het zelfs uit de hand had kunnen lopen, als het gesprek in levenden lijve was gevoerd. "Ik denk echt dat je mij voor mijn bek had geslagen, als het geen telefoongesprek was geweest", merkt hij op.

Zowel De Mol als Hazes hebben een relatie gehad met Maasland en dat leidde dan ook tot gegniffel bij de twee vrienden. "Ja, wij maken best wel dezelfde dingen mee, met dezelfde mensen", grapt Hazes. Ook over die relatie hebben De Mol en hij gesproken. "Natuurlijk hebben we daarover gebeld, maar niet heel lang, want dat was niet nodig. Soms heb je aan een blik genoeg", sluit De Mol af.

Haha die laatste zin. Ik weet dat Mo en Dre elkaars zielen al honderden jaren kennen, maar blijkbaar voelen Dré en Sjon elkaars blik over de telefoon . (Of het was videobellen)
TheVulturewoensdag 16 september 2020 @ 10:01
Ik zie net weer een item in Boulevard voorbij komen... hoe vaak is dat "nieuwe" album nu al geplugged? :')
quirinawoensdag 16 september 2020 @ 11:15
quote:
0s.gif Op woensdag 16 september 2020 10:01 schreef TheVulture het volgende:
Ik zie net weer een item in Boulevard voorbij komen... hoe vaak is dat "nieuwe" album nu al geplugged? :')
Oh heeft hij een nieuw album dan :')
Phoebsterwoensdag 23 september 2020 @ 15:53
Hebben we het bericht van Roggel voor de sterfdag van die ouwe al gezien? ;(

instagram
mailywoensdag 23 september 2020 @ 15:53
quote:
10s.gif Op woensdag 23 september 2020 15:53 schreef Phoebster het volgende:
Hebben we het bericht van Roggel voor de sterfdag van die ouwe al gezien? ;(
Ik niet.
Phoebsterwoensdag 23 september 2020 @ 15:55
quote:
1s.gif Op woensdag 23 september 2020 15:53 schreef maily het volgende:

[..]

Ik niet.
Was ook niet zo netjes van me, post aangepast :@
Phoebsterwoensdag 23 september 2020 @ 15:57
Ze name-dropt ook even Patrick en Rossana Kluivert *O*
mailywoensdag 23 september 2020 @ 15:59
quote:
1s.gif Op woensdag 23 september 2020 15:55 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Was ook niet zo netjes van me, post aangepast :@
Joh geeft toch niks ;)
Maar dank je wel ^O^
herverwijderdwoensdag 23 september 2020 @ 15:59
Ook niet echt gezond dat ze die kerel steeds meer gaat missen :')
Olewoensdag 23 september 2020 @ 16:01
quote:
1s.gif Op woensdag 23 september 2020 15:57 schreef Phoebster het volgende:
Ze name-dropt ook even Patrick en Rossana Kluivert *O*
zij mag Pat en Ros zeggen :Y
Sunshine1982woensdag 23 september 2020 @ 16:04
quote:
81s.gif Op woensdag 23 september 2020 15:59 schreef herverwijderd het volgende:
Ook niet echt gezond dat ze die kerel steeds meer gaat missen :')
Geloof jij dat nou echt. Ze moet toch wat zeggen om de eeuwig zielige weduwe uit te hangen.

Pat en Ros :D :'(
mailywoensdag 23 september 2020 @ 16:11
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2020 16:04 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Geloof jij dat nou echt. Ze moet toch wat zeggen om de eeuwig zielige weduwe uit te hangen.

Pat en Ros :D :'(
Nja, in ieder geval goed dat ze ter plekke in Spanje die zwerfhondjes redden. En ze niet hierheen sturen.
Sunshine1982woensdag 23 september 2020 @ 16:12
Da's waar :Y
vencodarkwoensdag 23 september 2020 @ 16:52
Maar ze gingen toen toch scheiden? :o
Ik denk dat ze er gewoon zelf in is gaan geloven hoe geweldig zij samen waren.
Andromachewoensdag 23 september 2020 @ 17:05
Ik dacht dat Friedepiepel over Friedel ging... :@ ben ik nog te redden?
Leandrawoensdag 23 september 2020 @ 17:08
quote:
1s.gif Op woensdag 23 september 2020 17:05 schreef Andromache het volgende:
Ik dacht dat Friedepiepel over Friedel ging... :@ ben ik nog te redden?
Friedelpiepel en dan een klonenleger van Friedels..... OMG, the horror :o
Leandrawoensdag 23 september 2020 @ 17:12
quote:
1s.gif Op woensdag 23 september 2020 16:52 schreef vencodark het volgende:
Maar ze gingen toen toch scheiden? :o
Ik denk dat ze er gewoon zelf in is gaan geloven hoe geweldig zij samen waren.
Ja idd, dat huwelijk had echt niet lang meer geduurd als hij niet was overleden.
Sterker nog; ik denk dat het alleen maar tot zijn dood heeft geduurd omdat hij bijna was overleden.

En inmiddels zal ze zelf ook wel geloven dat het voor eeuwig en altijd was, het was iig tot de dood hen scheidde.
Overigens denk ik nog steeds dat ze als kind zo geïndoctrineerd is door haar ouders dat ze nog steeds een soort van superfan is die het tot echtgenote geschopt heeft, en ik verwacht dat het idoliseren het allang gewonnen heeft van de waarheid van het huwelijk.
Phoebsterwoensdag 23 september 2020 @ 18:55
quote:
1s.gif Op woensdag 23 september 2020 17:05 schreef Andromache het volgende:
Ik dacht dat Friedepiepel over Friedel ging... :@ ben ik nog te redden?
_O- *O*
Phoebsterwoensdag 23 september 2020 @ 18:55
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2020 17:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja idd, dat huwelijk had echt niet lang meer geduurd als hij niet was overleden.
Sterker nog; ik denk dat het alleen maar tot zijn dood heeft geduurd omdat hij bijna was overleden.

En inmiddels zal ze zelf ook wel geloven dat het voor eeuwig en altijd was, het was iig tot de dood hen scheidde.
Overigens denk ik nog steeds dat ze als kind zo geïndoctrineerd is door haar ouders dat ze nog steeds een soort van superfan is die het tot echtgenote geschopt heeft, en ik verwacht dat het idoliseren het allang gewonnen heeft van de waarheid van het huwelijk.
Die foto die ze plaatst ook. De passie spat er vanaf hoor :N
praadjewoensdag 23 september 2020 @ 19:25
Roggel was van de week bij Op1 en vertelde daar dat hij regelmatig het huis verbouwde. In de film 'zij gelooft in mij' doet Andre haar een auto cadeau. Ze gaan in dat stukje naar de autodealer en daar zegt Andre, mooi he. Terwijl de auto al op de oprit stond en zij hem zelf betaald had en dat ze net ruzie met hem had gehad waarbij hij weer eens de boel verbouwt had. Als je dat stukje van de auto nu terug ziet dan zie je inderdaad dat ze niet echt on speaking terms waren. Alles voor de show en het geld.
herverwijderdwoensdag 23 september 2020 @ 21:52
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2020 16:04 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Geloof jij dat nou echt. Ze moet toch wat zeggen om de eeuwig zielige weduwe uit te hangen.

Pat en Ros :D :'(
Nee, ik geloof sowieso die hele post van haar niet.
Haaibaaikewoensdag 23 september 2020 @ 22:08
André Hazes straks bij Op1.
girlnextdoor.donderdag 24 september 2020 @ 00:22
Ik begrijp nog steeds niet waarom die zuiplap nog steeds geidoliseerd wordt terwijl hij de boel kort en klein sloeg en ik andre of roxeanne wel eens heb hkren zeggen dat ze regelmatig rustig aan moesten doen omdat die ouwe dan een uitbarsting kreeg. Money is the root of all evil.
Andromachedonderdag 24 september 2020 @ 12:06
Raggel heeft nul identiteit. Alles hangt ze op aan André. Daarom blijft ze maar dwepen want als ze dat niet doet heeft ze voor zichzelf geen bestaansrecht meer.

Was getekend, uw FOK!SHO-huispsycholoog.
SEMTEXdonderdag 24 september 2020 @ 13:24
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2020 17:08 schreef Leandra het volgende:

[..]

Friedelpiepel en dan een klonenleger van Friedels..... OMG, the horror :o
Spontaan alle seventies brilmodellen en angora truien bij de kringloopwinkel uitverkocht.
SEMTEXdonderdag 24 september 2020 @ 13:25
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 00:22 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik begrijp nog steeds niet waarom die zuiplap nog steeds geidoliseerd wordt terwijl hij de boel kort en klein sloeg en ik andre of roxeanne wel eens heb hkren zeggen dat ze regelmatig rustig aan moesten doen omdat die ouwe dan een uitbarsting kreeg. Money is the root of all evil.
Hij was zo lekker gewoon he? Daar houden ze van, de gewone man :') .
vencodarkdonderdag 24 september 2020 @ 13:54
quote:
2s.gif Op donderdag 24 september 2020 13:25 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Hij was zo lekker gewoon he? Daar houden ze van, de gewone man :') .
Inderdaad. Zong vanuit het hart en voor het klootjesvolk. Ik vond hem bij 1 van zijn laatste interviews bij Barend en Van Dorp een zielig hoopje mens. Zelf best een aardige peer en ik had ergens medelijden met hem. Zware jeugd en dat misbruik tekent een mens. En ik denk dat veel mensen dit hebben. Die zielige kop ofzo.
En die vervelende kant zagen ‘wij’ als volk niet zo gauw.
Ik ben geen fan hoor. Ik snap die verhevenheid rondom hem ook echt niet.
Leandradonderdag 24 september 2020 @ 14:02
Ik heb het gedaan voor onze kleine jongen? Whut?

https://www.instagram.com/tv/CFgvP5Dh-nK/?igshid=1vnmnn5ffk0pq
Noekdonderdag 24 september 2020 @ 14:13
maar hey hey, kan dan niemand een oud Hazes nummer waarderen op zn tijd? Soms als ik in de auto zit en opeens galmt er klassieker door mijn auto dan kan ik daar best wel even op losgaan. Lekker, man!

Voor wie echt van voor 1932 was, misschien ken je de Bonte Wever in Slagharen nog. Toen ik nog een Noekje was zag ik daar een optreden van Hazes en stond in een mega-zaal met 7 mensen! Chanant! Hij was echt toeterlampion en vond er geen kont aan. Ik was de enige die de absurde setting wel kon waarderen. :D Je zag hem per nummer zatter worden en meer en meer mentaal afhaken. Na 'Zij gelooft in mij' trok die weer volle zalen, nog even lam wel, denk ik maar toen haakte ik mentaal af.
mailydonderdag 24 september 2020 @ 14:18
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 14:02 schreef Leandra het volgende:
Ik heb het gedaan voor onze kleine jongen? Whut?

https://www.instagram.com/tv/CFgvP5Dh-nK/?igshid=1vnmnn5ffk0pq
Wat heeft ze gedaan dan?
praadjedonderdag 24 september 2020 @ 14:31
quote:
11s.gif Op donderdag 24 september 2020 14:13 schreef Noek het volgende:
maar hey hey, kan dan niemand een oud Hazes nummer waarderen op zn tijd? Soms als ik in de auto zit en opeens galmt er klassieker door mijn auto dan kan ik daar best wel even op losgaan. Lekker, man!
.
Oh jawel hoor. Als ik hem hoor dan galm ik ook lekker mee. Maar wat een lelijk beeld zeg.
Sunshine1982donderdag 24 september 2020 @ 14:43
quote:
17s.gif Op donderdag 24 september 2020 14:31 schreef praadje het volgende:

[..]

Oh jawel hoor. Als ik hem hoor dan galm ik ook lekker mee. Maar wat een lelijk beeld zeg.
Ik vind het gezicht bij dat beeld mooier dan in werkelijkheid :@
herverwijderddonderdag 24 september 2020 @ 16:12
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 14:02 schreef Leandra het volgende:
Ik heb het gedaan voor onze kleine jongen? Whut?

https://www.instagram.com/tv/CFgvP5Dh-nK/?igshid=1vnmnn5ffk0pq
Geregeld dat er een beeld komt bij Madame Tussaud's? Het is mij ook niet helemaal duidelijk waar ze het over heeft.
herverwijderddonderdag 24 september 2020 @ 16:26
Is ze nou momenteel wel of niet on speaking terms met Antwee? Ik ben even het overzicht kwijt.
Leandradonderdag 24 september 2020 @ 17:29
quote:
81s.gif Op donderdag 24 september 2020 16:26 schreef herverwijderd het volgende:
Is ze nou momenteel wel of niet on speaking terms met Antwee? Ik ben even het overzicht kwijt.
Geen idee, maar het is natuurlijk een prachtige sneer naar hun dochter.
Plus dat het lied "Kleine Jongen" ook al over Melvin ging en niet over hun zoon.
JaneDoedonderdag 24 september 2020 @ 18:11
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 14:02 schreef Leandra het volgende:
Ik heb het gedaan voor onze kleine jongen? Whut?

https://www.instagram.com/tv/CFgvP5Dh-nK/?igshid=1vnmnn5ffk0pq
Heeft ze het over z'n knakworst?
letmehearyouscreamvrijdag 25 september 2020 @ 10:56
Ik heb zojuist een beetje binnensmonds overgegeven bij de reacties op het filmpje van Rachel bij het beeld van André. De o onvermijdelijke hartjes van de bekende Hazes-kontkruipers natuurlijk en dan nog de fans die zeggen dat ze zijn meissie Rox niet moet vergeten. Op wie hij zo zuinig was volgens het liedje. Kuch.
Geloven deze mensen in sprookjes?
letmehearyouscreamvrijdag 25 september 2020 @ 10:58
quote:
81s.gif Op donderdag 24 september 2020 16:26 schreef herverwijderd het volgende:
Is ze nou momenteel wel of niet on speaking terms met Antwee? Ik ben even het overzicht kwijt.
Volgens redelijk recente berichten communiceren ze alleen maar via zijn mentaal uitgedaagd neef Djarno.
Sunshine1982vrijdag 25 september 2020 @ 11:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 september 2020 10:56 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb zojuist een beetje binnensmonds overgegeven bij de reacties op het filmpje van Rachel bij het beeld van André. De o onvermijdelijke hartjes van de bekende Hazes-kontkruipers natuurlijk en dan nog de fans die zeggen dat ze zijn meissie Rox niet moet vergeten. Op wie hij zo zuinig was volgens het liedje. Kuch.
Geloven deze mensen in sprookjes?
Ik geloof niet dat Hazes over het algemeen bijster intellectuele fans heeft.
#ANONIEMwoensdag 7 oktober 2020 @ 19:08
Stille boel hier.
Wat denken jullie, gaan Dree en Mo trouwen?
#ANONIEMwoensdag 7 oktober 2020 @ 19:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 september 2020 10:58 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Volgens redelijk recente berichten communiceren ze alleen maar via zijn mentaal uitgedaagd neef Djarno.
Wat mankeert die?
-river-dinsdag 3 november 2020 @ 16:49
https://www.ed.nl/show/va(...)-overleden~a7130d83/

Vaste assistente Hans Klok op 43-jarige leeftijd overleden
Nathalie Hoop, de vaste assistente van Hans Klok, is afgelopen nacht op 43-jarige leeftijd overleden. Ze kampte al enige tijd met baarmoederhalskanker.

Nathalie was een grote naam in de illusionistenwereld. Drie dagen geleden deelde Hans Klok op Instagram nog een foto van zichzelf en Nathalie. Voordat ze in 1999 bij hem aan de slag ging, was ze enige tijd ook assistent bij Hans Kazan. De in Spanje woonachtige goochelaar noemt haar op Twitter ‘lief, aardig en een bijzonder talent.’

Al sinds 2016 had Nathalie last van een tumor in haar baarmoeder. De behandelingen leken toen aan te slaan, maar in 2019 kreeg ze toch weer slecht nieuws van de doktoren. Afgelopen nacht kwam ze te overlijden.

Nathalie had samen met haar vriend Pepijn Padberg een dochtertje, Keet.

Waarom staat dit hier? - Nathalie is de vrouw van Pepijn Padberg, de ex ( van bridget) en vader van bridget haar zoon.

Rip zo jong :'(
Straadthontdinsdag 3 november 2020 @ 17:12
Van Telegraaf: Nathalie laat haar dochtertje Keet en grote liefde Pepijn Padberg achter. Hij is de ex van Bridget Maasland.

Lullig wel dat Mees niet genoemd wordt aangezien zij op hem net zo gek was als hij op haar en dus gewoon bij het gezin hoort. Alsof hij er geen verdriet van heeft.

RIP.
Haaibaaikedinsdag 3 november 2020 @ 18:10
Ik heb Nathalie paar keer in het echt gezien bij shows van Hans Klok. Vreselijk dat ze op zo'n jonge leeftijd is overleden.
AgnesGrudonderdag 5 november 2020 @ 13:12
Bridget Maasland staat na kritiek wél stil bij overlijden stiefmoeder zoontje

https://www.telegraaf.nl/(...)-stiefmoeder-zoontje
vencodarkwoensdag 18 november 2020 @ 22:36
quote:
1s.gif Op donderdag 5 november 2020 13:12 schreef AgnesGru het volgende:
Bridget Maasland staat na kritiek wél stil bij overlijden stiefmoeder zoontje

https://www.telegraaf.nl/(...)-stiefmoeder-zoontje
Ja, want als je op social media niets hebt gezegd, kan het je natuurlijk geen fuck schelen. :') :
ootjekatootjezaterdag 12 december 2020 @ 21:19
Ze gaan trouwen...
Gnittoozaterdag 12 december 2020 @ 21:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 december 2020 21:19 schreef ootjekatootje het volgende:
Ze gaan trouwen...
Benieuwd hoe lang het stand houdt.
Fietsertje70zaterdag 12 december 2020 @ 21:30
Kan zo door naar welk koppel gaat uit elkaar....
Phoebsterzaterdag 12 december 2020 @ 22:10
Ik mag het plaatje niet embedden?
Post hier te vinden:
https://www.instagram.com/p/CIta7DDgMBs/?igshid=d6ztr0e58s40
mascara-klodderzaterdag 12 december 2020 @ 23:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 december 2020 22:10 schreef Phoebster het volgende:
Ik mag het plaatje niet embedden?
Post hier te vinden:
https://www.instagram.com/p/CIta7DDgMBs/?igshid=d6ztr0e58s40
2fibggh9ke.png
-river-zaterdag 12 december 2020 @ 23:15
Super leuk voor ze *O* *O* *O*
girlnextdoor.zaterdag 12 december 2020 @ 23:47
Ik verbaas me er altijd over hoe vergevingsgezind zo'n vrouw dan altijd is en hoe snel er dan trouwgeloften afgelegd worden. Zal wel met mijn referentiekader te maken hebben. Leuk voor ze, maar ik vraag me af hoelang het duurt voordat 'ie weer voor een ander valt.
letmehearyouscreamzondag 13 december 2020 @ 00:56
Tien maanden geleden nog een ander aanduwen, bij wie hij iets voelde dat hij lang niet had gevoeld.

Ga eerst eens wat opbouwen, denk ik dan..

Ik zou dan wel weer het zure gezicht van die lap leer willen zien als ze dit hoort.
Sunshine1982zondag 13 december 2020 @ 06:31
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 december 2020 23:47 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik verbaas me er altijd over hoe vergevingsgezind zo'n vrouw dan altijd is en hoe snel er dan trouwgeloften afgelegd worden. Zal wel met mijn referentiekader te maken hebben. Leuk voor ze, maar ik vraag me af hoelang het duurt voordat 'ie weer voor een ander valt.
Toch blijf ik erbij dat er iets 'off' was aan die relatie met Bridget.
ootjekatootjezondag 13 december 2020 @ 09:26
https://www.ad.nl/show/mo(...)s-in-shock~aca0a81d/

Ik dacht eigenlijk dat het aanzoek plaats vond in een rouwcentrum... :@
mailyzondag 13 december 2020 @ 09:31
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 09:26 schreef ootjekatootje het volgende:
https://www.ad.nl/show/mo(...)s-in-shock~aca0a81d/

Ik dacht eigenlijk dat het aanzoek plaats vond in een rouwcentrum... :@
:D
vencodarkzondag 13 december 2020 @ 10:52
Ik vind het beide niet echt leuke mensen, waarbij ik hem vooral een zak vind, maar dat is toch allemaal wel leuk bedacht (door hem) met dat aanzoek.
Voor hun zoontje zou het mooi zijn als het huwelijk gelukkig is. :)
Sunshine1982zondag 13 december 2020 @ 11:47
Ik denk dat Mo een secreet eerste klas is en dat Raggel haar haat omdat ze haar daarin niet de baas kan. My two cents.
quirinazondag 13 december 2020 @ 12:01
Ooh gaan ze trouwen? Kunnen ze daarna weer scheiden want elke keer hebben ze toch weer heibel.
Als ze het een beetje slim doet kan ze er financieel ook nog het een en ander uitslepen. Want dat doen powervrouwen.
Bottendaalzondag 13 december 2020 @ 12:11
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 november 2020 17:12 schreef Straadthont het volgende:
Van Telegraaf: Nathalie laat haar dochtertje Keet en grote liefde Pepijn Padberg achter. Hij is de ex van Bridget Maasland.

Lullig wel dat Mees niet genoemd wordt aangezien zij op hem net zo gek was als hij op haar en dus gewoon bij het gezin hoort. Alsof hij er geen verdriet van heeft.

RIP.
Dochtertje Keet, allemachtig wat zielig voor dat kind
Leandrazondag 13 december 2020 @ 14:48
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 06:31 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Toch blijf ik erbij dat er iets 'off' was aan die relatie met Bridget.
Het zou mij niet verbazen als Rachel dat met Bridget bekokstoofd heeft, om hem bij Monique weg te krijgen, hij had toen ook net weer contact met Rachel (dankzij Monique).

Niets verbaast me bij dat mens meer, geen brug te ver, net als haar moeder die Ellen over de kling heeft gejaagd en voor haar puberdochter de kans greep toen Ellen opgenomen moest worden dankzij haar gestook.
vencodarkzondag 13 december 2020 @ 15:20
Nah, een jaar of wat daarvoor hadden Bridget en André ook al een verzetje.
André is gewoon een rare dat hij zó overdreven met Bridget deed en Bridget trapte er met open ogen in.
Sunshine1982zondag 13 december 2020 @ 15:33
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2020 15:20 schreef vencodark het volgende:
Nah, een jaar of wat daarvoor hadden Bridget en André ook al een verzetje.
André is gewoon een rare dat hij zó overdreven met Bridget deed en Bridget trapte er met open ogen in.
Ik denk dat er misbruik van Bridget is gemaakt door die twee, Dré én Mo. Het is algemeen bekend dat de familie Hazes een ziekelijke drang naar aandacht en geld heeft en ik geloof nog steeds dat dat gedoe met Bridget een plan was.
vencodarkzondag 13 december 2020 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 15:33 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik denk dat er misbruik van Bridget is gemaakt door die twee, Dré én Mo. Het is algemeen bekend dat de familie Hazes een ziekelijke drang naar aandacht en geld heeft en ik geloof nog steeds dat dat gedoe met Bridget een plan was.
Wat voor baat zou Monique daarbij hebben?
Sunshine1982zondag 13 december 2020 @ 16:11
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2020 16:01 schreef vencodark het volgende:

[..]

Wat voor baat zou Monique daarbij hebben?
Aandacht = geld. Misschien denk ik wel veel te ver hoor, maar ik denk dat die relatie in elk geval van één kant uit niet echt was.
Leandrazondag 13 december 2020 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 15:33 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik denk dat er misbruik van Bridget is gemaakt door die twee, Dré én Mo. Het is algemeen bekend dat de familie Hazes een ziekelijke drang naar aandacht en geld heeft en ik geloof nog steeds dat dat gedoe met Bridget een plan was.
Ik denk dat Monique niet in staat was dat te bewerkstelligen, daarbij was er een serieus risico aan zo'n scenario, namelijk dat Dré werkelijk verliefd zou worden en de relatie werkelijk over zou zijn, terwijl mijn scenario: Rachel en Bridget hebben dit bekokstoofd om Dré bij Monique weg te krijgen, veel minder risico had; het kon hoogstens mislukken, maar als het wel lukte was Rachel van Monique af.
Leandrazondag 13 december 2020 @ 16:20
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2020 15:20 schreef vencodark het volgende:
Nah, een jaar of wat daarvoor hadden Bridget en André ook al een verzetje.
André is gewoon een rare dat hij zó overdreven met Bridget deed en Bridget trapte er met open ogen in.
Daarom juist, Rachel en Bridget zijn bevriend, waren dat ook al en beiden wisten dat André een zwak voor Bridget had.
Alles te winnen, niets te verliezen.
Sunshine1982zondag 13 december 2020 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 16:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

Daarom juist, Rachel en Bridget zijn bevriend, waren dat ook al en beiden wisten dat André een zwak voor Bridget had.
Alles te winnen, niets te verliezen.
Nouja, Bridget was wel een tijdje de gebeten hond. Misschien wel nog steeds bij sommige mensen. Dat zal ze dan vast niet ingecalculeerd hebben van te voren.
vencodarkzondag 13 december 2020 @ 16:43
Ik geloof best dat Rachel Bridget een duwtje in de rug heeft gegeven en zo subtiel die kant heeft opgeduwd.
Bridget heeft zich wellicht door Rachel voor het karretje laten spannen.
Sunshine1982zondag 13 december 2020 @ 17:02
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2020 16:43 schreef vencodark het volgende:
Ik geloof best dat Rachel Bridget een duwtje in de rug heeft gegeven en zo subtiel die kant heeft opgeduwd.
Bridget heeft zich wellicht door Rachel voor het karretje laten spannen.
Dan is Bridget dommer dan ik dacht. Ze had toch van te voren kunnen bedenken dat dit haar niet in dank werd afgenomen? Ik geloof niet dat ze zo dom is.
Leandrazondag 13 december 2020 @ 17:20
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2020 16:32 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Nouja, Bridget was wel een tijdje de gebeten hond. Misschien wel nog steeds bij sommige mensen. Dat zal ze dan vast niet ingecalculeerd hebben van te voren.
Met het grote voordeel voor Bridget dat hij haar verlaten heeft om terug te gaan naar Monique, men heeft nog net geen medelijden met Bridget maar om nou te doen alsof ze vreselijk gehaat wordt? Niet meer dan men al deed zeg maar.
mailyzondag 13 december 2020 @ 17:53
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 17:02 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Dan is Bridget dommer dan ik dacht. Ze had toch van te voren kunnen bedenken dat dit haar niet in dank werd afgenomen? Ik geloof niet dat ze zo dom is.
Misschien is het heel sneaky gegaan ... ~O>
girlnextdoor.zondag 13 december 2020 @ 18:43
Hmm beetje driehoeksverhouding dit. Ik weet niet waarom maar ik moet aan Charles/Diana/Camilla denken. Niet dat dit royals zijn :')
Deisyyzondag 13 december 2020 @ 19:02
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 15:33 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik denk dat er misbruik van Bridget is gemaakt door die twee, Dré én Mo. Het is algemeen bekend dat de familie Hazes een ziekelijke drang naar aandacht en geld heeft en ik geloof nog steeds dat dat gedoe met Bridget een plan was.
Dit denk ik dus ook al een hele tijd, denk dat Mo er aandachtsgeil genoeg voor is.
quirinazondag 13 december 2020 @ 19:08
Het gaat om de image he.
Mensen vinden dreetje leuker als hij de brave huisvader speelt met het gezinnetje.
Wacht maar totdat ie weer gaat optreden en de “stress” hem weer teveel gaat worden.
letmehearyouscreamzondag 13 december 2020 @ 19:46
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2020 18:43 schreef girlnextdoor. het volgende:
Hmm beetje driehoeksverhouding dit. Ik weet niet waarom maar ik moet aan Charles/Diana/Camilla denken. Niet dat dit royals zijn :')
Haha ik moet denken aan de comments van Mo-fans op insta toen ze de Waardige Weduwe uiting. Die vergeleken haar met Di. Waarbij B natuurlijk de slechterik van het stuk was, de Camilla en boze stiefmoeder..
girlnextdoor.zondag 13 december 2020 @ 20:11
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 19:46 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Haha ik moet denken aan de comments van Mo-fans op insta toen ze de Waardige Weduwe uiting. Die vergeleken haar met Di. Waarbij B natuurlijk de slechterik van het stuk was, de Camilla en boze stiefmoeder..
Ja dit dus :D
letmehearyouscreamzondag 13 december 2020 @ 21:10
In mijn hoofd visualiseer ik de hele bruiloft. Ik zie voor me hoe een hologram van Hazes senior "wees zuinig op meisje" zingt, het lied dat hij in 1996 voor Monique schreef. Patty Brard verzorgt de afterparty in een obscuur café, alwaar Bridget en Rachel vanuit de drankkast stiekem toekijken. Rox mag in haar ondergoed de knakworsten serveren, die speciaal zijn ontworpen in de vorm van Andre's klokkenspel. Om klokslag 12 zak Monique zeggen dat het welletjes is geweest, het is bedtijd voor André, en dan bedoelt ze niet de kleine.
Olezondag 13 december 2020 @ 21:46
_O-
-river-zondag 13 december 2020 @ 22:24
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 21:10 schreef letmehearyouscream het volgende:
In mijn hoofd visualiseer ik de hele bruiloft. Ik zie voor me hoe een hologram van Hazes senior "wees zuinig op meisje" zingt, het lied dat hij in 1996 voor Monique schreef. Patty Brard verzorgt de afterparty in een obscuur café, alwaar Bridget en Rachel vanuit de drankkast stiekem toekijken. Rox mag in haar ondergoed de knakworsten serveren, die speciaal zijn ontworpen in de vorm van Andre's klokkenspel. Om klokslag 12 zak Monique zeggen dat het welletjes is geweest, het is bedtijd voor André, en dan bedoelt ze niet de kleine.
_O- _O_
Duderinnetjezondag 13 december 2020 @ 22:44
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 21:10 schreef letmehearyouscream het volgende:
In mijn hoofd visualiseer ik de hele bruiloft. Ik zie voor me hoe een hologram van Hazes senior "wees zuinig op meisje" zingt, het lied dat hij in 1996 voor Monique schreef. Patty Brard verzorgt de afterparty in een obscuur café, alwaar Bridget en Rachel vanuit de drankkast stiekem toekijken. Rox mag in haar ondergoed de knakworsten serveren, die speciaal zijn ontworpen in de vorm van Andre's klokkenspel. Om klokslag 12 zak Monique zeggen dat het welletjes is geweest, het is bedtijd voor André, en dan bedoelt ze niet de kleine.
:D
mailyzondag 13 december 2020 @ 22:49
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 21:10 schreef letmehearyouscream het volgende:
In mijn hoofd visualiseer ik de hele bruiloft. Ik zie voor me hoe een hologram van Hazes senior "wees zuinig op meisje" zingt, het lied dat hij in 1996 voor Monique schreef. Patty Brard verzorgt de afterparty in een obscuur café, alwaar Bridget en Rachel vanuit de drankkast stiekem toekijken. Rox mag in haar ondergoed de knakworsten serveren, die speciaal zijn ontworpen in de vorm van Andre's klokkenspel. Om klokslag 12 zak Monique zeggen dat het welletjes is geweest, het is bedtijd voor André, en dan bedoelt ze niet de kleine.
*O* ^O^
-river-zondag 13 december 2020 @ 23:36
Er is een super mooi filmpje van de aanzoek O+ O+ O+
Kupelumaandag 14 december 2020 @ 00:32
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 21:10 schreef letmehearyouscream het volgende:
In mijn hoofd visualiseer ik de hele bruiloft. Ik zie voor me hoe een hologram van Hazes senior "wees zuinig op meisje" zingt, het lied dat hij in 1996 voor Monique schreef. Patty Brard verzorgt de afterparty in een obscuur café, alwaar Bridget en Rachel vanuit de drankkast stiekem toekijken. Rox mag in haar ondergoed de knakworsten serveren, die speciaal zijn ontworpen in de vorm van Andre's klokkenspel. Om klokslag 12 zak Monique zeggen dat het welletjes is geweest, het is bedtijd voor André, en dan bedoelt ze niet de kleine.
_O_ _O_
girlnextdoor.maandag 14 december 2020 @ 03:15
Dubbel.
girlnextdoor.maandag 14 december 2020 @ 03:16
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 21:10 schreef letmehearyouscream het volgende:
In mijn hoofd visualiseer ik de hele bruiloft. Ik zie voor me hoe een hologram van Hazes senior "wees zuinig op meisje" zingt, het lied dat hij in 1996 voor Monique schreef. Patty Brard verzorgt de afterparty in een obscuur café, alwaar Bridget en Rachel vanuit de drankkast stiekem toekijken. Rox mag in haar ondergoed de knakworsten serveren, die speciaal zijn ontworpen in de vorm van Andre's klokkenspel. Om klokslag 12 zak Monique zeggen dat het welletjes is geweest, het is bedtijd voor André, en dan bedoelt ze niet de kleine.
Of Bridget staat met dr slip op dr enkels omdat André zijn vingers weer eens een eigen leven leiden. Of wat wat dat ook alweer? die slipgate :D
herverwijderdmaandag 14 december 2020 @ 08:01
Oh ze gaan trouwen. Wat romantisch :')
vencodarkmaandag 14 december 2020 @ 09:13
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2020 21:10 schreef letmehearyouscream het volgende:
In mijn hoofd visualiseer ik de hele bruiloft. Ik zie voor me hoe een hologram van Hazes senior "wees zuinig op meisje" zingt, het lied dat hij in 1996 voor Monique schreef. Patty Brard verzorgt de afterparty in een obscuur café, alwaar Bridget en Rachel vanuit de drankkast stiekem toekijken. Rox mag in haar ondergoed de knakworsten serveren, die speciaal zijn ontworpen in de vorm van Andre's klokkenspel. Om klokslag 12 zak Monique zeggen dat het welletjes is geweest, het is bedtijd voor André, en dan bedoelt ze niet de kleine.
Vooral dat hologram lijkt mij oprecht heel waarschijnlijk. :D
Leandramaandag 14 december 2020 @ 09:26
quote:
1s.gif Op maandag 14 december 2020 09:13 schreef vencodark het volgende:

[..]

Vooral dat hologram lijkt mij oprecht heel waarschijnlijk. :D
En dan 10 jaar juridische strijd met Rachel over de rechten op het gebruik van het hologram 🤭
herverwijderdmaandag 14 december 2020 @ 09:48
quote:
1s.gif Op maandag 14 december 2020 09:13 schreef vencodark het volgende:

[..]

Vooral dat hologram lijkt mij oprecht heel waarschijnlijk. :D
Geheid dat ze die ouwe Andre erbij gaan betrekken op de een of andere manier!