Idem.quote:Op woensdag 7 april 2021 09:38 schreef PdeHoog het volgende:
Zet ik die ook op de lijst om te proberen Dank voor jullie reactie.
Moet je oven wel heet genoeg kunnen wordenquote:Op vrijdag 26 maart 2021 09:14 schreef AToontje87 het volgende:
[..]
Je kan dan inderdaad net zo goed een oven gebruiken. Onderzoek heeft al lang aangetoond dat houtskool/briketten nagenoeg geen extra smaak afgeven.
[..]
Je reinste gelul.
Waarom zou hij? Alleen maar moeilijker om de temperatuur te houden.quote:Op zondag 4 april 2021 20:52 schreef Joene het volgende:
[..]
Ga houtskool proberen verschillende soorten ik ben fan van best charcoal , birch and oak (voor hot and fast) en er is ook een goede variant voor low en slow. Allemaal grote brokken , low en slow doe ik met gemak 10-12 uur met m’n kolen. Vandaag mandje kolen vol met birch en oak en ruim 3,5 uur voor m’n porchetta gebruikt en na schuiven dicht / doven nu nog half mandje over,
Hoezo moeilijker om je temperatuur te houden je hoeft het niet op 3/4 plekken aan te maken hè ? Misschien heb ik het verkeerd geleerd maar bij diverse workshops is mij vertelt gebruik altijd een volle kolenmand.quote:Op woensdag 7 april 2021 16:11 schreef AToontje87 het volgende:
[..]
Waarom zou hij? Alleen maar moeilijker om de temperatuur te houden.
Ja, hoe gaan de zaken @nelisb ?quote:https://www.vuurenrook.nl(...)t-grade-lump-ch.html
Ah vuurenrook zak, daar ben ik de leverancier van 😍🔥
Dit heeft alles te maken met wat voor BBQ je hebt. Bij een Kamado gebruik je inderdaad houtskool.quote:Op woensdag 7 april 2021 21:12 schreef Joene het volgende:
[..]
Hoezo moeilijker om je temperatuur te houden je hoeft het niet op 3/4 plekken aan te maken hè ? Misschien heb ik het verkeerd geleerd maar bij diverse workshops is mij vertelt gebruik altijd een volle kolenmand.
Eensch.quote:Op donderdag 8 april 2021 09:04 schreef AToontje87 het volgende:
[..]
Dit heeft alles te maken met wat voor BBQ je hebt. Bij een Kamado gebruik je inderdaad houtskool.
Normaal houtskool brandt echter een stuk sneller/feller dan briketten. Heb je een kettle, en je wilt low & slow, dan hebben briketten doorgaans absoluut de voorkeur.
Ah vuurenrook zak, daar ben ik de leverancier van 😍🔥quote:Op woensdag 7 april 2021 22:50 schreef nelisb het volgende:
Op woensdag 7 april 2021 09:26 schreef Welten het volgende:[/b]
Ik gebruik altijd deze. Ik vind ze erg goed: gaan lang mee, trek lange sessies zonder bij te vullen, ontbranden redelijk simpel en geven weinig rook.
https://www.vuurenrook.nl(...)t-grade-lump-ch.html
Top Corona jaar achter de rug. 60% gegroeid, dit jaar plussen we ook alweer 40% tov Q1 2020.quote:
Deze zakken gebruik ik voor mijn pulled pork!quote:Op donderdag 8 april 2021 09:53 schreef Bzzzzt het volgende:
[..]
Ah vuurenrook zak, daar ben ik de leverancier van 😍🔥
Wat heb je voor onderneming in Dronten dan als ik vragen mag?quote:Op donderdag 8 april 2021 19:56 schreef nelisb het volgende:
[..]
Top Corona jaar achter de rug. 60% gegroeid, dit jaar plussen we ook alweer 40% tov Q1 2020.
Ik wil nog steeds hier een ledenactie doen. Afhalen in Dronten op een zaterdagochtend ofzo.
Versturen van 1-2 zakken past ons bedrijf niet, kost veel meer tijd dan volle pallets versturen.
Nice, count me in!quote:Op donderdag 8 april 2021 19:56 schreef nelisb het volgende:
[..]
Top Corona jaar achter de rug. 60% gegroeid, dit jaar plussen we ook alweer 40% tov Q1 2020.
Ik wil nog steeds hier een ledenactie doen. Afhalen in Dronten op een zaterdagochtend ofzo.
Versturen van 1-2 zakken past ons bedrijf niet, kost veel meer tijd dan volle pallets versturen.
ik doe op dit moment kilo of 7 - 10quote:Op vrijdag 9 april 2021 11:35 schreef xminator het volgende:
[..]
Nice, count me in!
Verbruik ieder jaar circa 40/50kg houtskool, moet binnenkort weer even wat bestellen.
Hi! Wij verkopen alle benodigdheden voor de bbq, behalve voedsel.quote:Op vrijdag 9 april 2021 09:24 schreef dimmak het volgende:
[..]
Wat heb je voor onderneming in Dronten dan als ik vragen mag?
Waar woon je? Wij hebben black wattle, marabu en quebracho altijd op voorraad.quote:Op vrijdag 9 april 2021 11:35 schreef xminator het volgende:
[..]
Nice, count me in!
Verbruik ieder jaar circa 40/50kg houtskool, moet binnenkort weer even wat bestellen.
Kan met de familie denk ik wel wat zakken gebruikenquote:Op donderdag 8 april 2021 19:56 schreef nelisb het volgende:
[..]
Top Corona jaar achter de rug. 60% gegroeid, dit jaar plussen we ook alweer 40% tov Q1 2020.
Ik wil nog steeds hier een ledenactie doen. Afhalen in Dronten op een zaterdagochtend ofzo.
Versturen van 1-2 zakken past ons bedrijf niet, kost veel meer tijd dan volle pallets versturen.
Twee dagen van te voren in de koelkast en een uurtje buiten de koelkast als het er op gaat.quote:Op zaterdag 10 april 2021 09:15 schreef Rickocum het volgende:
Maar homies with barbecue ...eh....cronies?
Hoe ver vantevoren moet ik een bevroren (-18 graden) 2kg homp ribeye in de koelkast (7 graden) douwen voor het ontdooit is, 2 dagen?
Een varkenshaasje is een dag later zelfs niet ontdooit
Thanksquote:Op zaterdag 10 april 2021 11:20 schreef Houniet het volgende:
[..]
Twee dagen van te voren in de koelkast en een uurtje buiten de koelkast als het er op gaat.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |