abonnement Unibet Coolblue
pi_196440587
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 november 2020 16:15 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Op zoek naar een "kruidenstrooier" de kou getrotseerd maar helaas geen resultaat. Heeft iemand een digitaal adresje hiervoor?

Kruiden snel en gelijkmatig verspreiden lukt mij niet met m'n klauwen. :?
hardcoholic
pi_196443312
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 november 2020 18:18 schreef Ferdii het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Prima techniek. Mooi stuk steak heeft eigenlijk niet meer dan zout nodig, zou ik zeggen. :P
pi_196482074
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2020 12:43 schreef Welten het volgende:
Als iemand een goede deal ziet voor een Dutch Oven of iets soortgelijks dan hoor ik het graag! Ook zoek ik nog een gietijzeren rooster voor mijn Grill Guru medium.
Uiteindelijk via Bol.com een mooie gevonden. Afgelopen zaterdag direct rendang gemaakt en gisteren gegeten, was echt heerlijk! Zaterdag ook nog bavette caveman-style gedaan met puree van pastinaak en zoete puntpaprika. Heerlijk gegeten.
  donderdag 24 december 2020 @ 11:06:09 #204
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_196920710
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_196920860
Ik zoek een goede thermometer. Ik heb al eentje met app voor low en slow, maar ik zoek een goede instant read.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_196923708
Ik heb de CookPerfect gekocht maandag.
Draadloos. WiFi, Bluetooth.
Meet op 4 punten het vlees en de dome.
pi_197082663
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2020 11:16 schreef dimmak het volgende:
Ik zoek een goede thermometer. Ik heb al eentje met app voor low en slow, maar ik zoek een goede instant read.
Ik heb de Inkbird IHT-1P gekocht bij Amazon. Nu met 40% korting als je de coupon aan klikt. Kwam uit op ¤ 18,48 inclusief verzenden, dus wel een mooie prijs. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197190774
Iemand een indicatie hoe lang het ongeveer duurt om lamsschouder met een hitte van ~120°C naar een kerntemperatuur van ~95°C te brengen, zonder het wikkelen in folie of iets dergelijks? Ongetwijfeld verschilt het sterk per schouder, maar goed. :Y)
pi_197191037
quote:
0s.gif Op zondag 3 januari 2021 16:21 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Iemand een indicatie hoe lang het ongeveer duurt om lamsschouder met een hitte van ~120°C naar een kerntemperatuur van ~95°C te brengen, zonder het wikkelen in folie of iets dergelijks? Ongetwijfeld verschilt het sterk per schouder, maar goed. :Y)
Ik heb nooit de temp gemeten maar een lamsbout laat ik rond de 4 uur op de bbq met een temp van rond de 120/130 graden. Tot nu toe was het vlees altijd mooi gaar en behoorlijk sappig.
pi_197335782
Wat zeggen jullie; zolang je de houtskoolbarbecue gebruikt met indirecte hitte zonder rookhout kan je net zo goed een oven met dezelfde temperatuur gebruiken of hebben de twee hittebronnen toch echt een ander effect op het vlees?
  maandag 11 januari 2021 @ 14:45:35 #211
168739 Red_85
'echt wel'
pi_197343242
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 23:25 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Wat zeggen jullie; zolang je de houtskoolbarbecue gebruikt met indirecte hitte zonder rookhout kan je net zo goed een oven met dezelfde temperatuur gebruiken of hebben de twee hittebronnen toch echt een ander effect op het vlees?
Zeker hebben die een ander effect!

Gebruik zo vaak geen rookhout. Vooral bij gekruide kip (heel, half, poten) en heb het ook een paar keer achterwegen gelaten bij spareribs.

De 'smaak' van het vuur voegt zelf ook veel toe. Lang niet altijd heb je rookhout nodig, al zorgt het wel voor een extra (grote) dimensie. Maar ook niet bij alles. Maak soms wel eens lasagne, aardappels of andere dingen die je 'gewoon' ook in de oven kan doen, maar van de bbq komt het er toch altijd lekkerder af dan uit de oven. Puur omdat die vuursmaak er in zit.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_198197845
Nu de temperaturen weer oplopen is het tijd om mijn kamado van stal te halen. Wat doen jullie de eerste keer? Even goed doorfikken? Ik zag dat ik hem niet goed schoon op stalling heb gezet. :@
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 26 februari 2021 @ 13:00:42 #213
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198216300
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 14:38 schreef dimmak het volgende:
Nu de temperaturen weer oplopen is het tijd om mijn kamado van stal te halen. Wat doen jullie de eerste keer? Even goed doorfikken? Ik zag dat ik hem niet goed schoon op stalling heb gezet. :@
Effe alles op max en met de borstel boenen.
Geen zeep ofzo.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  vrijdag 26 februari 2021 @ 13:05:27 #214
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198216372
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 februari 2021 13:00 schreef Houniet het volgende:

[..]

Effe alles op max en met de borstel boenen.
Geen zeep ofzo.
Dat dus. Ff nuclear gaan met je kamado en alles kan er weer tegenaan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 26 februari 2021 @ 13:07:16 #215
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198216407
En dus vooral geen Dasty of andere nasty shit om je bbq te ontvetten. Hoog, hoger hoogst!
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198216481
Wij gaan zondag ook weer eens voor een gril om het goede weer te vieren. In de winter houden we het toch meer bij low and slow en pizza.
Spoilers!
pi_198217475
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 februari 2021 13:07 schreef Houniet het volgende:
En dus vooral geen Dasty of andere nasty shit om je bbq te ontvetten. Hoog, hoger hoogst!
Hier gaat gewoon dasty op het rooster, ff 15 min laten intrekken en daarna natuurlijk heel goed afspoelen/schrobben waar nodig :Y

blijft niks achter, rooster blinkend schoon :Y

de kamado zelf niks mee doen, behalve eerste keer hard opstoken, brand je vanzelf alle schimmel ed weg
hardcoholic
  maandag 1 maart 2021 @ 19:37:51 #218
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_198273728
Wat zijn jullie ervaringen met een brisket op de Weber? Ik heb een brisket van 1100gr en ben onder andere benieuwd naar wat ongeveer de bereidingstijd zal zijn :7
.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 10:57:34 #219
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198282454
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 19:37 schreef Yankee het volgende:
Wat zijn jullie ervaringen met een brisket op de Weber? Ik heb een brisket van 1100gr en ben onder andere benieuwd naar wat ongeveer de bereidingstijd zal zijn :7
Uurtje of 8. Wat wil je maken?
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  dinsdag 2 maart 2021 @ 11:15:16 #220
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_198282667
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 10:57 schreef Houniet het volgende:

[..]

Uurtje of 8. Wat wil je maken?
Goede vraag. Aan de ene kant dacht ik aan insmeren met een rub en dan gewoon hup op de weber en er uiteindelijk plakken van snijden. Andere goede suggesties?
.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 11:51:04 #221
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198283111
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:15 schreef Yankee het volgende:

[..]

Goede vraag. Aan de ene kant dacht ik aan insmeren met een rub en dan gewoon hup op de weber en er uiteindelijk plakken van snijden. Andere goede suggesties?
Dit is echt hufter proof :).

https://www.weber.com/NL/(...)rs/weber-175674.html

En ik zou gewoon eens wat YouTube filmpjes erbij pakken, doe ik ook altijd. Erg handig om te kijken wat voor ideeën mensen hebben.

Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  dinsdag 2 maart 2021 @ 19:47:03 #222
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_198290547
quote:
99s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:51 schreef Houniet het volgende:

[..]

Dit is echt hufter proof :).

https://www.weber.com/NL/(...)rs/weber-175674.html

En ik zou gewoon eens wat YouTube filmpjes erbij pakken, doe ik ook altijd. Erg handig om te kijken wat voor ideeën mensen hebben.

^O^ Eens even kijken of het deze week al gaat worden
.
  zaterdag 6 maart 2021 @ 09:37:24 #223
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198351876
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 19:47 schreef Yankee het volgende:

[..]

^O^ Eens even kijken of het deze week al gaat worden
En hoe ging het?
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  zaterdag 6 maart 2021 @ 10:39:40 #224
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_198352499
quote:
99s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 09:37 schreef Houniet het volgende:

[..]

En hoe ging het?
Redelijk okay. Met de minion methode temperatuur wel goed constant kunnen houden. Had alleen niet voldoende briketten direct geplaatst, dus toen ik weer thuis kwam van 2,5 u mountainbiken stond de bbq uit -O- Vlees was toen 47 graden, is gezakt tot 40 en vervolgens bij 65 ingepakt. Daarna nog dikke drie uur tot de 90. Wat ik niet goed heb gedaan is het vochtig maken van het vlees, daardoor eigenlijk net iets te droog. Smaak verder wel perfect.

Kortom weer een hoop geleerd :7
.
pi_198374507
Gisteren Lomo al trapo op de bbq gemaakt. Was goud. O+
pi_198382662
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 10:39 schreef Yankee het volgende:

[..]

Redelijk okay. Met de minion methode temperatuur wel goed constant kunnen houden. Had alleen niet voldoende briketten direct geplaatst, dus toen ik weer thuis kwam van 2,5 u mountainbiken stond de bbq uit -O- Vlees was toen 47 graden, is gezakt tot 40 en vervolgens bij 65 ingepakt. Daarna nog dikke drie uur tot de 90. Wat ik niet goed heb gedaan is het vochtig maken van het vlees, daardoor eigenlijk net iets te droog. Smaak verder wel perfect.

Kortom weer een hoop geleerd :7
Vochtig maken van buitenkant wordt je vlees niet sappiger van.
  woensdag 10 maart 2021 @ 14:11:53 #227
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198426990
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 10:39 schreef Yankee het volgende:
minion
Volgende keer snake proberen.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  woensdag 10 maart 2021 @ 19:51:06 #228
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_198432895
quote:
99s.gif Op woensdag 10 maart 2021 14:11 schreef Houniet het volgende:

[..]

Volgende keer snake proberen.
Will do ^O^
.
pi_198652330
Nou, Na 2 jaar dubben eindelijk een kamado aangeschaft *O*. Heb mijn weber veel gebruikt ook met slow cooking maar kamado is dat natuurlijk beter te doen.

Had 'm al 3 weken maar vandaag pas in elkaar gezet omdat ik zelf een tafel wilde maken. Dit is allemaal gelukt dus nu kunnen we gaan koken!

Wat was voor jullie het eerste stukje vlees of vis op de bbq? Denk dat ik voor spareribs ga de eerste keer!
  woensdag 24 maart 2021 @ 09:10:16 #230
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198661448
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 maart 2021 17:42 schreef Harveo het volgende:
Nou, Na 2 jaar dubben eindelijk een kamado aangeschaft *O*. Heb mijn weber veel gebruikt ook met slow cooking maar kamado is dat natuurlijk beter te doen.

Had 'm al 3 weken maar vandaag pas in elkaar gezet omdat ik zelf een tafel wilde maken. Dit is allemaal gelukt dus nu kunnen we gaan koken!

Wat was voor jullie het eerste stukje vlees of vis op de bbq? Denk dat ik voor spareribs ga de eerste keer!
Nice. Foto van de tafel droppen :) altijd leuk.
Hier ook spareribs, en qua vis zalm.

Met Pasen gaat ie weer aan, laatste keer was afgelopen weekend, moinkballs :9~.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198661598
Ik deed de eerste paar keer wat low&slow zoals ribeye en entrecote roken. Da's misschien nog wel simpeler dan spareribs.
  vrijdag 26 maart 2021 @ 08:56:51 #232
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198696044
Gisteren weer wat rubs besteld :). Van het weekend weer aan en met Pasen 2 keer. oO<
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198696195
Morgen ga ik voor het eerst wedstrijd pulled pork van het recept van Noskos maken. Ben benieuwd of hij inderdaad in 9 uur klaar is!
pi_198696222
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 23:25 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Wat zeggen jullie; zolang je de houtskoolbarbecue gebruikt met indirecte hitte zonder rookhout kan je net zo goed een oven met dezelfde temperatuur gebruiken of hebben de twee hittebronnen toch echt een ander effect op het vlees?
Je kan dan inderdaad net zo goed een oven gebruiken. Onderzoek heeft al lang aangetoond dat houtskool/briketten nagenoeg geen extra smaak afgeven.

quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2021 14:45 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Zeker hebben die een ander effect!

Je reinste gelul.
pi_198696273
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:14 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Je kan dan inderdaad net zo goed een oven gebruiken. Onderzoek heeft al lang aangetoond dat houtskool/briketten nagenoeg geen extra smaak afgeven.
[..]

Je reinste gelul.
waarom zou je zonder rookhout oid willen bbqen? :{
hardcoholic
pi_198696350
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:18 schreef Ferdii het volgende:

[..]

waarom zou je zonder rookhout oid willen bbqen? :{
Als je gaat grillen kan dat natuurlijk prima.

Maar indirect slow zonder rookhout slaat als een lul op een drumstel.
  vrijdag 26 maart 2021 @ 09:39:26 #237
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198696474
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:11 schreef AToontje87 het volgende:
Morgen ga ik voor het eerst wedstrijd pulled pork van het recept van Noskos maken. Ben benieuwd of hij inderdaad in 9 uur klaar is!
Gisteren dus voor het eerst iets van Noskos besteld.
Hoe laat gaat de bbq aan?
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198696610
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:39 schreef Houniet het volgende:

[..]

Gisteren dus voor het eerst iets van Noskos besteld.
Hoe laat gaat de bbq aan?
Vanavond ga ik het vlees injecteren en rubben, en ga ik vast de snake klaarleggen.

Dan denk ik dat ik morgen om uur of 8 de fire starter aanzet, dan zou ik om 9 uur de BBQ wel op een constante tempratuur moeten hebben en kan het vlees er op.
  vrijdag 26 maart 2021 @ 09:52:35 #239
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198696637
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:49 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Vanavond ga ik het vlees injecteren en rubben, en ga ik vast de snake klaarleggen.

Dan denk ik dat ik morgen om uur of 8 de fire starter aanzet, dan zou ik om 9 uur de BBQ wel op een constante tempratuur moeten hebben en kan het vlees er op.
Geweldig. En qua weer, staat de BBQ droog?
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198696727
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:52 schreef Houniet het volgende:

[..]

Geweldig. En qua weer, staat de BBQ droog?
Indien het gaat regenen (wat ze volgens mij wel verwachten) rol ik de zonwering een stukje uit zodat hij net droog staat.

Wat ben jij van plan te gaan maken?
  vrijdag 26 maart 2021 @ 10:17:46 #241
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198696894
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 10:01 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Indien het gaat regenen (wat ze volgens mij wel verwachten) rol ik de zonwering een stukje uit zodat hij net droog staat.

Wat ben jij van plan te gaan maken?
Drumsticks. Met Pasen picanha en spareribs.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  vrijdag 26 maart 2021 @ 10:32:40 #242
168739 Red_85
'echt wel'
pi_198697105
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:25 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Als je gaat grillen kan dat natuurlijk prima.

Maar indirect slow zonder rookhout slaat als een lul op een drumstel.
Geen idee waar jij naar toe gaat, maar met indirecte hitte bbq ik heel vaak. Kippen en dat soort zonder rook hout. Zelden direct boven de kolen en heb toch de 'vuur'smaak.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_198698370
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 10:32 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Geen idee waar jij naar toe gaat, maar met indirecte hitte bbq ik heel vaak. Kippen en dat soort zonder rook hout. Zelden direct boven de kolen en heb toch de 'vuur'smaak.
Dan zou je je bbq-techniek toch eens ernstig moeten gaan nazien. Die 'vuur'smaak ( _O- ) komt van het karamelliseren van het vlees op het grillrandje. Heeft helemaal niets met het houtskool zelf te maken.
pi_198698374
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 10:17 schreef Houniet het volgende:

[..]

Drumsticks. Met Pasen picanha en spareribs.
Lekker hoor!
  vrijdag 26 maart 2021 @ 14:22:42 #245
168739 Red_85
'echt wel'
pi_198700393
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:09 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Dan zou je je bbq-techniek toch eens ernstig moeten gaan nazien. Die 'vuur'smaak ( _O- ) komt van het karamelliseren van het vlees op het grillrandje. Heeft helemaal niets met het houtskool zelf te maken.
Wat jij wil joh. Het is goed met je.
:W
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  vrijdag 26 maart 2021 @ 14:41:20 #246
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198700655
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:09 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Dan zou je je bbq-techniek toch eens ernstig moeten gaan nazien. Die 'vuur'smaak ( _O- ) komt van het karamelliseren van het vlees op het grillrandje. Heeft helemaal niets met het houtskool zelf te maken.
Vlees karameliseren? Je bedoelt de suikers in het vlees neem ik aan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_198700760
quote:
7s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:41 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Vlees karameliseren? Je bedoelt de suikers in het vlees neem ik aan.
  vrijdag 26 maart 2021 @ 14:57:25 #248
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198700868
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:50 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Tut tut niet zo betuttelend.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 26 maart 2021 @ 21:36:41 #249
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_198707170
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:50 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
BBQ of oven, wat is dit voor een debiele discussie?! BBQ _O_
.
pi_198731432
quote:
99s.gif Op woensdag 24 maart 2021 09:10 schreef Houniet het volgende:

[..]

Nice. Foto van de tafel droppen :) altijd leuk.
Het is een beenhammetje geworden. Kwam het tegen, redelijk snel en eenvoudig.

Hier een foto van de tafel!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 5% gewijzigd door Harveo op 28-03-2021 14:51:40 (Afbeelding werkt niet. Link in spoiler) ]
  zondag 28 maart 2021 @ 17:51:24 #251
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_198736937
Hoe kijken jullie tegen diepvries vlees aan? Ik zie bijvoorbeeld vlees voorbij komen wat ingevroren is. Merk je dat het vlees gevroren heeft?

Uiteraard een dag vantevoren in de koelkast doen?
pi_198739534
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 21:36 schreef Yankee het volgende:

[..]

BBQ of oven, wat is dit voor een debiele discussie?! BBQ _O_
:?
pi_198739542
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 10:17 schreef Houniet het volgende:

[..]

Drumsticks. Met Pasen picanha en spareribs.
Hoe waren de drumsticks?
pi_198739553
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 17:51 schreef Rickocum het volgende:
Hoe kijken jullie tegen diepvries vlees aan? Ik zie bijvoorbeeld vlees voorbij komen wat ingevroren is. Merk je dat het vlees gevroren heeft?

Uiteraard een dag vantevoren in de koelkast doen?
Ligt helemaal aan de wijze waarop het ingevroren is. Hoe sneller het invriest, hoe beter het is.

Als het goed ingevroren is, is het gewoon helemaal prima.
  zondag 28 maart 2021 @ 19:58:04 #255
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198740138
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 19:25 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Hoe waren de drumsticks?
Heerlijk weer. Rack werkt goed, via Alie op de kop getikt. Kan je 12 sticks inhangen.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  zondag 28 maart 2021 @ 19:58:23 #256
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198740146
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 13:35 schreef Harveo het volgende:

[..]

Het is een beenhammetje geworden. Kwam het tegen, redelijk snel en eenvoudig.

Hier een foto van de tafel!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nice man.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  zondag 28 maart 2021 @ 20:16:34 #257
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198740603
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 17:51 schreef Rickocum het volgende:
Hoe kijken jullie tegen diepvries vlees aan? Ik zie bijvoorbeeld vlees voorbij komen wat ingevroren is. Merk je dat het vlees gevroren heeft?

Uiteraard een dag vantevoren in de koelkast doen?
Wij eten bijna alleen diepvriesvlees. Zo kopen we het bij de vleesboerderij.
Spoilers!
  zondag 28 maart 2021 @ 22:21:36 #258
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_198743376
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 19:26 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Ligt helemaal aan de wijze waarop het ingevroren is. Hoe sneller het invriest, hoe beter het is.

Als het goed ingevroren is, is het gewoon helemaal prima.
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 19:26 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Ligt helemaal aan de wijze waarop het ingevroren is. Hoe sneller het invriest, hoe beter het is.

Als het goed ingevroren is, is het gewoon helemaal prima.
Goed om te horen! Dan ga ik sowieso een vriezer erbij kopen deze lente. Is wel handig dat ik dan meteen ladingen hier kan opslaan.
pi_198743508
Iemand tips voor kalfsoester van de bbq?
pi_198746834
Goedemorgen *O* Sinds een weekje of zo in het bezit van een mooie Big Green Egg Large. Eerste keer wat simpels gedaan met hamburgers en kippedijen en gister kabeljauwfilet op maple rookplankjes en gepofte aardappelen.

Voor komend weekend staan er spareribs op het programma :9

Dit wordt een leuke zomer :+
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  maandag 29 maart 2021 @ 13:55:00 #261
168739 Red_85
'echt wel'
pi_198750011
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 21:36 schreef Yankee het volgende:

[..]

BBQ of oven, wat is dit voor een debiele discussie?! BBQ _O_
Als je het verschil niet proeft of iets uit de oven of van de bbq is gekomen, dan kun je beter je bbq op marktpflatz zetten.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 31 maart 2021 @ 08:42:14 #262
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198775729
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 09:41 schreef PdeHoog het volgende:
Goedemorgen *O* Sinds een weekje of zo in het bezit van een mooie Big Green Egg Large. Eerste keer wat simpels gedaan met hamburgers en kippedijen en gister kabeljauwfilet op maple rookplankjes en gepofte aardappelen.

Voor komend weekend staan er spareribs op het programma :9

Dit wordt een leuke zomer :+
Nice, welkom :). Voor de eerste keer ribs maken?
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  woensdag 31 maart 2021 @ 08:42:47 #263
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198775736
quote:
2s.gif Op zondag 28 maart 2021 22:28 schreef Moass het volgende:
Iemand tips voor kalfsoester van de bbq?
Geen idee, wat wil je weten.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198782867
quote:
99s.gif Op woensdag 31 maart 2021 08:42 schreef Houniet het volgende:

[..]

Nice, welkom :). Voor de eerste keer ribs maken?
Ja. Iig op de BGE. Ik deed dat voorheen in de slowcooker dus ben benieuwd.

Vanavond liggen er spontaan drumsticks op iig 8-)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  woensdag 31 maart 2021 @ 20:04:37 #265
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_198784440
Even een diepvries aangeschaft voor al het vlees wat ik ga kopen :@ Nu al voorpret.
pi_198849942
Porchetta vandaag! en gister pulled chicken van kippendij.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_198851977
quote:
14s.gif Op zondag 4 april 2021 15:09 schreef Joene het volgende:
Porchetta vandaag! en gister pulled chicken van kippendij.
Lekker, kippendijen altijd beter dan de filets!

Op dit moment een hele kip opliggen in een gietijzeren pan met uien, courgette en paprika. Heb nog beetje moeite met temperatuur goed regelen, nog veel oefenen dus.
pi_198854273
Gister baby back ribben op de bge gehad. Met een rub van Smokey Goodness. Twee uur normaal met een blokje appelhout erbij en daarna 2-2,5 ingepakt op tussen de 110-150 graden.

Ik moet nog een beetje oefenen met de temperatuurcontrole geloof ik :P Hoewel het redelijk lang goed ging.

Ik gebruik nu Big Green Egg houtskool maar dat is dus in ruim 5 uur bijna allemaal opgegaan.

Ik wil binnenkort toch eens pulled pork maken maar ik vraag me af hoe ik dat ga doen zonder bij te vullen. Ik merkte wel dat de houtskool allemaal kleine stukjes bevatte. Welke houtskool gebruiken jullie?
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_198855140
quote:
0s.gif Op zondag 4 april 2021 19:55 schreef PdeHoog het volgende:
Gister baby back ribben op de bge gehad. Met een rub van Smokey Goodness. Twee uur normaal met een blokje appelhout erbij en daarna 2-2,5 ingepakt op tussen de 110-150 graden.

Ik moet nog een beetje oefenen met de temperatuurcontrole geloof ik :P Hoewel het redelijk lang goed ging.

Ik gebruik nu Big Green Egg houtskool maar dat is dus in ruim 5 uur bijna allemaal opgegaan.

Ik wil binnenkort toch eens pulled pork maken maar ik vraag me af hoe ik dat ga doen zonder bij te vullen. Ik merkte wel dat de houtskool allemaal kleine stukjes bevatte. Welke houtskool gebruiken jullie?
Ga houtskool proberen verschillende soorten ik ben fan van best charcoal , birch and oak (voor hot and fast) en er is ook een goede variant voor low en slow. Allemaal grote brokken , low en slow doe ik met gemak 10-12 uur met m’n kolen. Vandaag mandje kolen vol met birch en oak en ruim 3,5 uur voor m’n porchetta gebruikt en na schuiven dicht / doven nu nog half mandje over,
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_198855503
quote:
8s.gif Op zondag 4 april 2021 20:52 schreef Joene het volgende:

[..]

Ga houtskool proberen verschillende soorten ik ben fan van best charcoal , birch and oak (voor hot and fast) en er is ook een goede variant voor low en slow. Allemaal grote brokken , low en slow doe ik met gemak 10-12 uur met m’n kolen. Vandaag mandje kolen vol met birch en oak en ruim 3,5 uur voor m’n porchetta gebruikt en na schuiven dicht / doven nu nog half mandje over,
^O^ Zojuist Black Ranch Marabu besteld. Die lijkt goed uit de bus te komen voor Low en Slow :) Volgende keer deze proberen.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_198860740
Black ranch komt wel veel rook af
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_198863502
quote:
14s.gif Op maandag 5 april 2021 09:49 schreef Joene het volgende:
Black ranch komt wel veel rook af
Hmmm. Dat las ik dan weer niet op de diverse sites, maar we gaan het zien 😎
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_198894293
Ik gebruik altijd deze. Ik vind ze erg goed: gaan lang mee, trek lange sessies zonder bij te vullen, ontbranden redelijk simpel en geven weinig rook.

https://www.vuurenrook.nl(...)t-grade-lump-ch.html
pi_198894341
quote:
0s.gif Op woensdag 7 april 2021 09:26 schreef Welten het volgende:
Ik gebruik altijd deze. Ik vind ze erg goed: gaan lang mee, trek lange sessies zonder bij te vullen, ontbranden redelijk simpel en geven weinig rook.

https://www.vuurenrook.nl(...)t-grade-lump-ch.html
Ik gebruik deze ook. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198894443
Zet ik die ook op de lijst om te proberen :) Dank voor jullie reactie.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  woensdag 7 april 2021 @ 10:11:12 #276
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198894705
quote:
0s.gif Op woensdag 7 april 2021 09:38 schreef PdeHoog het volgende:
Zet ik die ook op de lijst om te proberen :) Dank voor jullie reactie.
Idem.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  woensdag 7 april 2021 @ 10:49:51 #277
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198895098
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198895551
quote:
99s.gif Op woensdag 7 april 2021 10:49 schreef Houniet het volgende:
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit! Heb je hier recept van :o
  woensdag 7 april 2021 @ 11:46:22 #279
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198895878
Ingrediënten:

Kant-en-klaar Pizzadeeg of zelf deeg maken.
Kippendijen
Rode ui
Mais
Paprika
BBQ Saus
Champignons
Geraspte Cheddar, of Parmezaanse kaas
Qua groenten kan je zelf de keuze maken

Kippendij indirect garen op 160 graden
Daarna de pizzabodem vullen met alle ingrediënten
Kippendij uit elkaar trekken zoals je met pulled pork doet. Deeg omhoog vouwen en de vorm van een soort boot. Daarna op de steen, indirect op 200/250 graden. Als het deeg krokant is geworden (ongeveer 20 minuten) dan snel opeten oO< .

[ Bericht 0% gewijzigd door Houniet op 07-04-2021 15:16:48 ]
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198899513
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:14 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Je kan dan inderdaad net zo goed een oven gebruiken. Onderzoek heeft al lang aangetoond dat houtskool/briketten nagenoeg geen extra smaak afgeven.
[..]

Je reinste gelul.
Moet je oven wel heet genoeg kunnen worden :)
pi_198899904
quote:
8s.gif Op zondag 4 april 2021 20:52 schreef Joene het volgende:

[..]

Ga houtskool proberen verschillende soorten ik ben fan van best charcoal , birch and oak (voor hot and fast) en er is ook een goede variant voor low en slow. Allemaal grote brokken , low en slow doe ik met gemak 10-12 uur met m’n kolen. Vandaag mandje kolen vol met birch en oak en ruim 3,5 uur voor m’n porchetta gebruikt en na schuiven dicht / doven nu nog half mandje over,
Waarom zou hij? Alleen maar moeilijker om de temperatuur te houden.
pi_198906123
quote:
0s.gif Op woensdag 7 april 2021 16:11 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Waarom zou hij? Alleen maar moeilijker om de temperatuur te houden.
Hoezo moeilijker om je temperatuur te houden je hoeft het niet op 3/4 plekken aan te maken hè ? Misschien heb ik het verkeerd geleerd maar bij diverse workshops is mij vertelt gebruik altijd een volle kolenmand.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_198908406
Op woensdag 7 april 2021 09:26 schreef Welten het volgende:[/b]
Ik gebruik altijd deze. Ik vind ze erg goed: gaan lang mee, trek lange sessies zonder bij te vullen, ontbranden redelijk simpel en geven weinig rook.

https://www.vuurenrook.nl(...)t-grade-lump-ch.html
[/quote]


Ah vuurenrook zak, daar ben ik de leverancier van 😍🔥
  donderdag 8 april 2021 @ 08:52:05 #284
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198911390
quote:
https://www.vuurenrook.nl(...)t-grade-lump-ch.html

Ah vuurenrook zak, daar ben ik de leverancier van 😍🔥
Ja, hoe gaan de zaken @nelisb :7?
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198911507
quote:
8s.gif Op woensdag 7 april 2021 21:12 schreef Joene het volgende:

[..]

Hoezo moeilijker om je temperatuur te houden je hoeft het niet op 3/4 plekken aan te maken hè ? Misschien heb ik het verkeerd geleerd maar bij diverse workshops is mij vertelt gebruik altijd een volle kolenmand.
Dit heeft alles te maken met wat voor BBQ je hebt. Bij een Kamado gebruik je inderdaad houtskool.

Normaal houtskool brandt echter een stuk sneller/feller dan briketten. Heb je een kettle, en je wilt low & slow, dan hebben briketten doorgaans absoluut de voorkeur.
  donderdag 8 april 2021 @ 09:51:51 #286
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198912024
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 09:04 schreef AToontje87 het volgende:

[..]

Dit heeft alles te maken met wat voor BBQ je hebt. Bij een Kamado gebruik je inderdaad houtskool.

Normaal houtskool brandt echter een stuk sneller/feller dan briketten. Heb je een kettle, en je wilt low & slow, dan hebben briketten doorgaans absoluut de voorkeur.
Eensch.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_198912043
quote:
1s.gif Op woensdag 7 april 2021 22:50 schreef nelisb het volgende:

Op woensdag 7 april 2021 09:26 schreef Welten het volgende:[/b]
Ik gebruik altijd deze. Ik vind ze erg goed: gaan lang mee, trek lange sessies zonder bij te vullen, ontbranden redelijk simpel en geven weinig rook.

https://www.vuurenrook.nl(...)t-grade-lump-ch.html
Ah vuurenrook zak, daar ben ik de leverancier van 😍🔥
[/quote]


Deze zakken gebruik ik voor mijn pulled pork!
Kids are like farts in that way. They never seem to bother the owner as much as they bother everyone else.
pi_198920666
quote:
99s.gif Op donderdag 8 april 2021 08:52 schreef Houniet het volgende:

[..]

Ja, hoe gaan de zaken @:nelisb :7?
Top Corona jaar achter de rug. 60% gegroeid, dit jaar plussen we ook alweer 40% tov Q1 2020.

Ik wil nog steeds hier een ledenactie doen. Afhalen in Dronten op een zaterdagochtend ofzo.
Versturen van 1-2 zakken past ons bedrijf niet, kost veel meer tijd dan volle pallets versturen.
pi_198920809
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 09:53 schreef Bzzzzt het volgende:

[..]

Ah vuurenrook zak, daar ben ik de leverancier van 😍🔥
Deze zakken gebruik ik voor mijn pulled pork!
[/quote]

Goed zo 🙏🏻
pi_198929385
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 19:56 schreef nelisb het volgende:

[..]

Top Corona jaar achter de rug. 60% gegroeid, dit jaar plussen we ook alweer 40% tov Q1 2020.

Ik wil nog steeds hier een ledenactie doen. Afhalen in Dronten op een zaterdagochtend ofzo.
Versturen van 1-2 zakken past ons bedrijf niet, kost veel meer tijd dan volle pallets versturen.
Wat heb je voor onderneming in Dronten dan als ik vragen mag?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198930141
Leuk, @nelisb!
pi_198930855
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 19:56 schreef nelisb het volgende:

[..]

Top Corona jaar achter de rug. 60% gegroeid, dit jaar plussen we ook alweer 40% tov Q1 2020.

Ik wil nog steeds hier een ledenactie doen. Afhalen in Dronten op een zaterdagochtend ofzo.
Versturen van 1-2 zakken past ons bedrijf niet, kost veel meer tijd dan volle pallets versturen.
Nice, count me in!

Verbruik ieder jaar circa 40/50kg houtskool, moet binnenkort weer even wat bestellen.
pi_198931510
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 11:35 schreef xminator het volgende:

[..]

Nice, count me in!

Verbruik ieder jaar circa 40/50kg houtskool, moet binnenkort weer even wat bestellen.
ik doe op dit moment kilo of 7 - 10
per week :D
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_198939872
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 09:24 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat heb je voor onderneming in Dronten dan als ik vragen mag?
Hi! Wij verkopen alle benodigdheden voor de bbq, behalve voedsel.
Houtskool, aanmakers, accessoires, rookhout etc.

Wij leveren alle bbq speciaal zaken in Nederland, maar ook o.a. Sligro, Hanos, Makro, Albert Heijn, Aldi, jumbo, Hema en exporteren naar 16 landen. Meestal onder private label, maar ook steeds meer onder ons eigen merk grill fanatics. https://www.instagram.com/grillfanatics/

Grote kans dat iedereen hier wel iets van mijn bedrijf heeft gebruikt.
pi_198939883
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 11:35 schreef xminator het volgende:

[..]

Nice, count me in!

Verbruik ieder jaar circa 40/50kg houtskool, moet binnenkort weer even wat bestellen.
Waar woon je? Wij hebben black wattle, marabu en quebracho altijd op voorraad.
  zaterdag 10 april 2021 @ 09:15:59 #296
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_198942817
Maar homies with barbecue ...eh....cronies?

Hoe ver vantevoren moet ik een bevroren (-18 graden) 2kg homp ribeye in de koelkast (7 graden) douwen voor het ontdooit is, 2 dagen?

Een varkenshaasje is een dag later zelfs niet ontdooit ;(
pi_198943136
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 19:56 schreef nelisb het volgende:

[..]

Top Corona jaar achter de rug. 60% gegroeid, dit jaar plussen we ook alweer 40% tov Q1 2020.

Ik wil nog steeds hier een ledenactie doen. Afhalen in Dronten op een zaterdagochtend ofzo.
Versturen van 1-2 zakken past ons bedrijf niet, kost veel meer tijd dan volle pallets versturen.
Kan met de familie denk ik wel wat zakken gebruiken
  zaterdag 10 april 2021 @ 11:20:16 #298
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_198944036
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 april 2021 09:15 schreef Rickocum het volgende:
Maar homies with barbecue ...eh....cronies?

Hoe ver vantevoren moet ik een bevroren (-18 graden) 2kg homp ribeye in de koelkast (7 graden) douwen voor het ontdooit is, 2 dagen?

Een varkenshaasje is een dag later zelfs niet ontdooit ;(
Twee dagen van te voren in de koelkast en een uurtje buiten de koelkast als het er op gaat.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  zaterdag 10 april 2021 @ 14:19:04 #299
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_198946158
quote:
99s.gif Op zaterdag 10 april 2021 11:20 schreef Houniet het volgende:

[..]

Twee dagen van te voren in de koelkast en een uurtje buiten de koelkast als het er op gaat.
Thanks :D
pi_199043315
Vandaag een recept van noskos geprobeerd, Black angus ribfingers. 150 a 160 graden 1 uur en een kwartier, helaas kwamen ze er zwart vanaf. Heb tussendoor 1x op de temperatuur meter van de dome gekeken en die zat op de 170graden. Toen had ik eigenlijk de deksel omhoog moeten trekken en kijken.

Naja, het kan dus ook tegen zitten helaas. Nu maar wat te eten bestellen -O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')