abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_205648358
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 19:07 schreef Mandéra het volgende:
Er is ook een wezenlijk verschil tussen een manager en een leider. Ik zoek in een manager ook iemand die de kar trekt, een visie schetst en de mensen inspireert/motiveert. Helaas kom ik in het dagelijks leven te veel "managers" tegen die enkel graag belangrijk willen zijn en de baas willen spelen. Inhoudelijk kunnen deze mensen niet zo veel. Dat kan enorm demotiverend werken en is totaal niet meer van deze tijd.
Nou inderdaad. Ze gaan ook weer heel makkelijk een deurtje verder. Het lijkt vaak zo dat wat het bedrijf precies doet en wat ze (het bedrijf) kunnen en vooral wat ze niet kunnen ze geen bal interesseert. Er bestaat een hele grote groep "leidinggevenden" die geen dubbeltje aan waarde toevoegen aan een bedrijf. Mannen van de "sales" net zo.

Ik zou me doodschamen als je eigenlijk in je hart best weet dat je waardeloos werk doet. En uiteindelijk onder de streep veel geld hebt gekost. Maar dan zijn ze alweer een deurtje verder aan het slabakken.

Legioenen van dat nutteloze volk heb ik zien komen en gaan.

En het is zo jammer want wat was er gebeurd als ze een "echt" vak hadden geleerd...

In dat kader is het ook zo jammer dat intelligente jongeren steevast terechtkomen bij banken en verzekeraars. Waar die intelligentie als enig nut dient om cliënten op een beschaafde manier van hun geld te ontdoen. Zo zinloos, zo nutteloos. Voor de gemeenschap als zodanig bedoel ik.

[ Bericht 2% gewijzigd door Bart2002 op 15-08-2022 20:53:17 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Moderator dinsdag 16 augustus 2022 @ 10:00:42 #127
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_205651894
En toch, in een hierarchisch bedrijf mis ik (in mijn huidige werk) een vertaalslag tussen MT en uitvoerend.

Het is dermate plat dat:
- Directeur
- Afdelingshoofd
- uitvoerend

Maar politiekgestuurd dus meer druk van boven dan van beneden. Omdat ik een van de meest ervaren uitvoerende medewerkers ben, word ik nog wel eens ingezet om het eea te smeren. Maar, krijg er geen cent meer voor en ben er wel tijd aan kwijt. Maar, vanuit hogerhand is een senior eigenlijk niet gewenst (noch dat er een officiele formatieplaats voor beschikbaar is)

Zo gebeurt het dat bij diverse wijzigingen in werkzaamheden er pas na het bedenken en droppen wordt besproken hoe de uitvoerende lijn erover denkt en mogen zij (wij), als boter na de vis, nog wat ervan gaan vinden. Dit terwijl er intern nog niet over gesproken is wat het voor impact gaat hebben.

En dat vinnik roar.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Moderator dinsdag 16 augustus 2022 @ 10:36:35 #128
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_205652233
Vergeet ik nog even dat er niet inhoudelijk ook maar ergens over gepraat of op gestuurd kan worden daar er geen vertaalslag van beneden naar boven is. Oftewel: werkinhoudelijk moet er maar gespard worden met directe collega's. Er kan dus op mijn inhoudelijke werk weinig worden gecoacht :s) !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_205655298
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2022 13:44 schreef Daboman het volgende:
En toen kwam mijn "goede" collega op een dag naar me toe. "Daboman, ik moet je wat vertellen. Ik ben zwanger."

In de eerste instantie was ik blij voor haar. Totdat ik me begon te realiseren wat de impact op het werk wordt aangezien ik niet in 2 weken een vervanger kan inwerken en daarnaast is het nog maar afwachten wat je krijgt.
Op zich is zo'n aankondiging 2 weken voor ingang van het verlof ook wel rijkelijk laat. En ook knap dat je het zelf niet opgemerkt had (of in elk geval 1 van jullie moet 100% thuiswerken).
"Met charme kun je je een kwartiertje redden, daarna moet je iets te zeggen hebben."
pi_205655725
P&O was onderbezet en druk.
Dus de meest recente vacature had een spelfout (is overheen te komen), verkeerde datum voor het gesprek, verkeerd mailadres en een verkeerd aantal uren :X
Het is een wonder dat er nog reacties op kwamen :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_205656036
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2022 10:22 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik snap het gezeur over managers niet zo. Het is het aanspreekpunt van de afdeling, degene die de beslissingen maakt, degene die de verantwoordelijk draagt enzo.... Het zou een mooie boel worden als er geen managers waren en het uitvoerend personeel onderling maar bepaalt hoeveel geld er wordt uitgegeven en waaraan, wie er contractverlenging krijgt, er hoeven geen processen te zijn, niemand hoeft rapportages te ontvangen dus het uitvoerend personeel kan doen wat ze willen etc etc.

Overigens ben ikzelf geen manager en heb ook zeker niet de ambitie om dat te worden, maar ik vind het wel bijzonder hoe er hier over gedacht wordt.
Dit kan ik beamen. Ik denk dat er gewoon een negatieve connotatie aan het woord manager zit. Want @daNpy zegt (zie quote hieronder): "het aanspreekpunt zijn de team- of projectleiders" terwijl in mijn situatie mijn manager dat aanspreekpunt is (en de rol van teamleider vervult). Het lijkt dus of verschillende mensen een ander idee hebben bij een manager. Voor mij is in ieder geval mijn manager mein teamleider (team van 11) die zoals @Irritatie100 schrijft de boel coördineert, bepaalt wat waaraan uitgegeven wordt, bemiddelt, etc.

quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 10:42 schreef daNpy het volgende:
[..]
Omdat ze de verantwoordelijkheid nauwelijks nemen, beslissingen niet nemen (dat doet hoger management) en de toegevoegde waarde ter discussie staat. Het aanspreekpunt zijn de team- of projectleiders.
Wat ze doen is alles zo mooi mogelijk presenteren naar het magagement boven hen en die presentaties laten ze door anderen maken. Waarbij de focus ligt op kleurtjes gebruik en in mindere mate op de inhoud. Ze vinden zichzelf echter wel onmisbaar :')
Gek hè dat er laagdunkend over deze managementlaag wordt gedacht ;)
Ik snap precies wat je bedoelt maar dat noem ik geen managers maar dan eerder de projectleiders. Bij ons (hoofdkantoor van een multinational in Zuid Duitsland) proberen juist de project leads veelal cijfers en dingen naar hun hand te zetten zodat zij er zelf mooi opstaan.

quote:
Het probleem in NL is dan ook dat als je ergens goed in bent, je manager kan(moet) worden om hogerop te komen. Je gaat dus iemand die heel erg goed is in iets, iets totaal anders laten doen. Het is natuurlijk heel fijn als er managers zijn met een (technische) achtergrond die weten waar ze over praten, maar manager is een heel ander vak.
Dat, of je moet een goede manager (of dus team leider ;) ) hebben die jou mee trekt naar boven. Dat heb ik gemerkt sindsdien ik intern ben geswitcht. Mijn vorige teamleider was lui, mooie praatjes, weinig performance. Mijn huidige trekt me mee, steunt en geeft tips zodat ik (en mijn andere collega's in het team) verder komen.
Nederlander in München, met voorliefde voor Taiwan en auti's gonna aut.
pi_205656276
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 16:06 schreef baskick het volgende:

[..]
Op zich is zo'n aankondiging 2 weken voor ingang van het verlof ook wel rijkelijk laat. En ook knap dat je het zelf niet opgemerkt had (of in elk geval 1 van jullie moet 100% thuiswerken).
Pff gelukkig niet zeg, deze collega neemt tenminste wel verantwoordelijkheid. Het verlof begint pas eind dit jaar. Maar ik zit dan wel 4 maanden (of misschien wel 6 gezien de nieuwe ouderschapsverlof regels) met die "slechte" collega opgescheept. Het is meer dat het kennis werk is in combinatie met een hoog the show must go on gehalte. Gelukkig realiseert het team zich de uitdaging waar ik voor kom te staan en ze proberen nu al te laten zien dat ik er niet alleen voor zal staan. Er wordt nu al nagedacht over wie wat over kan nemen en welke taken wel stil kunnen worden gezet en ik mag meedoen aan de sollicitatiegesprekken voor een vervanger. Gelukkig voor de afdeling ben ik zelf ook bepaald geen slechte en ze weten als ik het niet red de afdeling een probleem heeft.

[ Bericht 4% gewijzigd door Daboman op 16-08-2022 18:49:18 ]
  dinsdag 16 augustus 2022 @ 19:48:35 #133
15746 daNpy
Marathon Coupé
pi_205657141
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 17:47 schreef Hojdhopper het volgende:

[..]
Dit kan ik beamen. Ik denk dat er gewoon een negatieve connotatie aan het woord manager zit. Want @:daNpy zegt (zie quote hieronder): "het aanspreekpunt zijn de team- of projectleiders" terwijl in mijn situatie mijn manager dat aanspreekpunt is (en de rol van teamleider vervult). Het lijkt dus of verschillende mensen een ander idee hebben bij een manager. Voor mij is in ieder geval mijn manager mein teamleider (team van 11) die zoals @:Irritatie100 schrijft de boel coördineert, bepaalt wat waaraan uitgegeven wordt, bemiddelt, etc.
[..]
Ik snap precies wat je bedoelt maar dat noem ik geen managers maar dan eerder de projectleiders. Bij ons (hoofdkantoor van een multinational in Zuid Duitsland) proberen juist de project leads veelal cijfers en dingen naar hun hand te zetten zodat zij er zelf mooi opstaan.
[..]
Dat, of je moet een goede manager (of dus team leider ;) ) hebben die jou mee trekt naar boven. Dat heb ik gemerkt sindsdien ik intern ben geswitcht. Mijn vorige teamleider was lui, mooie praatjes, weinig performance. Mijn huidige trekt me mee, steunt en geeft tips zodat ik (en mijn andere collega's in het team) verder komen.
Dat ligt dus aan de bedrijfshierarchie, hoe hoger in de boom hoe meer cijfertjes geneuzel, bij ons in ieder geval.
Mijn directe leidinggevende, team leider of manager, hoe je het ook allemaal noemen wil, is wel een goede vent, eerlijk en open, doet ook (te) veel voor je (en anderen).

Degene(n) waar ik over praat zitten boven hem :)
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 18:20 schreef Daboman het volgende:

[..]
Gelukkig voor de afdeling ben ik zelf ook bepaald geen slechte en ze weten als ik het niet red de afdeling een probleem heeft.
Jij zit bij Seven in het onmisbare team? :+
You can sleep in a racecar, but you can't race a house!
Op zaterdag 12 november 2022 13:41 schreef knoopie het volgende:
Daar kan je wel om lachen, maar de motorolie vervangen is een stuk handiger in de badkuip dan op je vloerkleed in de woonkamer.
pi_205657390
quote:
Jij zit bij Seven in het onmisbare team? :+
Haha nee. Uiteindelijk zullen ze het ook zonder mij wel redden hoor, maar goed, denk niet dat ze terug willen naar de jarenlange instabiliteit die er tot pak hem beet 1,5 jaar geleden was.
pi_205659596
Een goed team heeft beslist geen manager nodig.
Hekel aan midle management.
Vakman pur sang
  dinsdag 16 augustus 2022 @ 23:44:31 #136
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_205661146
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 22:07 schreef Lospedrosa het volgende:
Een goed team heeft beslist geen manager nodig.
Hekel aan midle management.
1. Dat is niet hoe je het spelt;
2. Uiteraard, want jij beschouwt jezelf als hoger management;
3. Gezien jouw eerder door jezelf geposte achterhaalde ideeën kun jij ook gemist worden als kiespijn.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_205662026
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 23:44 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]
1. Dat is niet hoe je het spelt;
2. Uiteraard, want jij beschouwt jezelf als hoger management;
3. Gezien jouw eerder door jezelf geposte achterhaalde ideeën kun jij ook gemist worden als kiespijn.
Wat agressief weer joh.

Ik ben voor een team zelf te laten beslissen en regelen, dit door competente mensen. Wat je faciliteert zijn de dingen eromheen, wat er nodig is.
De mensen zijn zeer tevreden en we presteren al jaren bovengemiddeld in de markt.
Vakman pur sang
pi_205662404
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2022 13:44 schreef Daboman het volgende:
[...]
In de eerste instantie was ik blij voor haar. Totdat ik me begon te realiseren wat de impact op het werk wordt aangezien ik niet in 2 weken een vervanger kan inwerken en daarnaast is het nog maar afwachten wat je krijgt.
[...]
Hoezo 2 weken? Gaat ze dan al met zwangerschapsverlof?
(oprechte vraag, ben benieuwd hoe het zit met zwangerschapsverlof in NL. Werk niet in NL dus geen idee hoe het "thuis" geregeld is").

quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2022 19:04 schreef -Sigaartje het volgende:

[..]
[...]
Als je helemaal niks kunt, kun je nog altijd manager worden, want baasspelen en niks doen kan iedereen.
Daar ben ik het niet mee eens. Goed leiden kan echt niet iedereen. Bron: eigen ervaring. In de 7 jaar "echte" werkervaring die ik nu heb, had ik 5 managers/teamleiders. 3 daarvan waren echt slecht (micro managen enzo), eentje was oké, en mijn huidige vind ik echt goed.

quote:
Vaak zijn het luie mensen.
Dat wel, maar goed, als je lui bent ben je ook vaak oplossingsgericht. Heb ik het idee tenminste. Mijn manager is ook "lui" en zegt dus; dat is te veel werk. Maar dan zegt ie wel: dat gaan we efficienter aanpakken en zo geschied dan ook.

quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2022 21:15 schreef arvensis het volgende:

[..]
Zullen we vrouwen maar niet meer aannemen, dan? De kans dat een vrouw zwanger wordt is er altijd, vooral de jongere vrouwen.
Fucking jankerd.
Helemaal niet met hem eens hoor. Maar wat ik hier, in Duitsland, wel heftig vind, is dat je 3,5 maand zwangerschapsverlof krijgt (1,5 voor en 2 na de geboorte) en dan nog 14 maanden "Elternzeit" vrij krijgt (doorbetaald). Om van je kind te genieten. Kan opgesplits worden tussen vader en moeder, maar in de praktijk neemt de moeder vaak 12 maanden en de vader 2.
Met andere woorden, de vrouw is dus 15 maanden weg. De werkgever is verplicht die vrouw weer eenzelfde baan aan te bieden na haar terugkomst. Dat blijkt erg lastig.

Ik gun iedereen z'n tijd met kind e.d. Maar ik vind het voor de wergever ook wel heftig en duur.

En om ontopic te blijven, even een klacht n.a.v. bovenstaande info, er zijn 2 of 3 vrouwen hier binnen het bedrijf die gewoon continu zwanger zijn. Eentje daarvan heeft een tijdje in ons team gewerkt. En die werd zwanger, was 16 maanden weg, kwam terug (deeltijd), duurde 5 maanden, was ze weer zwanger. Wéér 16 maanden weg. Ze geeft ook openlijk toe dat het wel lekker chill is zo, half werken en doorbetaald krijgen.
En je kan als werkgever helemaal niks doen. :')
Nederlander in München, met voorliefde voor Taiwan en auti's gonna aut.
pi_205668222
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2022 08:58 schreef Hojdhopper het volgende:

[..]
Hoezo 2 weken? Gaat ze dan al met zwangerschapsverlof?
(oprechte vraag, ben benieuwd hoe het zit met zwangerschapsverlof in NL. Werk niet in NL dus geen idee hoe het "thuis" geregeld is").
Je krijgt hier 4 maanden zwangerschapsverlof. Je mag het 6 tot 8 weken voor je uitgerekende datum in laten gaan. Sinds augustus krijg je daarnaast nog 9 weken ouderschapsverlof, die mag je uitsmeren over de periode tussen de geboorte van het kind en de dag dat je kind 1 jaar wordt. Dit is betaald verlof (volgens mij wel slechts 70%). Verder mag je nog ouderschapsverlof opnemen tot je kind 8 jaar is, dit is onbetaald verlof. Dit zijn de regels voor de moeder, die voor de vader weet ik eerlijk gezegd niet.

Ze is niet over 2 weken al weg, maar slechts de 4 maanden wordt vanuit de overheid betaald. Wil je langer een vervanger, bijvoorbeeld voor meer tijd om hem/haar in te werken, dan moet de werkgever dat dus betalen en daar is niet altijd budget voor. Ik werk intensief samen met die collega en we hebben het afgelopen jaar op hoog tempo allerlei nieuwe dingen geleerd en extra taken opgepakt omdat alle ervaren/senior collega's wegvielen vanwege burnout. Wat ik dus meer bedoel te zeggen is dat de vervanger niet snel op hetzelfde niveau zal kunnen werken.

[ Bericht 1% gewijzigd door Daboman op 17-08-2022 19:36:18 ]
  woensdag 17 augustus 2022 @ 20:28:56 #140
15746 daNpy
Marathon Coupé
pi_205668919
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2022 19:28 schreef Daboman het volgende:

[..]
Je krijgt hier 4 maanden zwangerschapsverlof. Je mag het 6 tot 8 weken voor je uitgerekende datum in laten gaan. Sinds augustus krijg je daarnaast nog 9 weken ouderschapsverlof, die mag je uitsmeren over de periode tussen de geboorte van het kind en de dag dat je kind 1 jaar wordt. Dit is betaald verlof (volgens mij wel slechts 70%). Verder mag je nog ouderschapsverlof opnemen tot je kind 8 jaar is, dit is onbetaald verlof. Dit zijn de regels voor de moeder, die voor de vader weet ik eerlijk gezegd niet.

Vader krijgt 1 week geboorteverlof, doorbetaald.
Daarbij nog 25 dagen aanvullend geboorteverlof. Betaald door het UWV, max 70%. Deze mag je in 1x opnemen, of uitsmeren over een half jaar, in overleg met de werkgever. Mag je ook niet opnemen, of gedeeltelijk.

Daarnaast krijg je nu 4 weken betaald ouderschapsverlof, ook max 70%.
Deze gaan wel af van je 26*40 uur (bij voltijd) onbetaald ouderschapsverlof; dit is zoals gezegd 26* je contracturen tot het kind 6 (of 8?) jaar is.
Bovenstaande 4 weken betaald is nieuw sinds begin deze maand.
You can sleep in a racecar, but you can't race a house!
Op zaterdag 12 november 2022 13:41 schreef knoopie het volgende:
Daar kan je wel om lachen, maar de motorolie vervangen is een stuk handiger in de badkuip dan op je vloerkleed in de woonkamer.
pi_205675563
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2022 19:28 schreef Daboman het volgende:

[..]
Je krijgt hier 4 maanden zwangerschapsverlof. Je mag het 6 tot 8 weken voor je uitgerekende datum in laten gaan. Sinds augustus krijg je daarnaast nog 9 weken ouderschapsverlof, die mag je uitsmeren over de periode tussen de geboorte van het kind en de dag dat je kind 1 jaar wordt. Dit is betaald verlof (volgens mij wel slechts 70%). Verder mag je nog ouderschapsverlof opnemen tot je kind 8 jaar is, dit is onbetaald verlof. Dit zijn de regels voor de moeder, die voor de vader weet ik eerlijk gezegd niet.

Ze is niet over 2 weken al weg, maar slechts de 4 maanden wordt vanuit de overheid betaald. Wil je langer een vervanger, bijvoorbeeld voor meer tijd om hem/haar in te werken, dan moet de werkgever dat dus betalen en daar is niet altijd budget voor. Ik werk intensief samen met die collega en we hebben het afgelopen jaar op hoog tempo allerlei nieuwe dingen geleerd en extra taken opgepakt omdat alle ervaren/senior collega's wegvielen vanwege burnout. Wat ik dus meer bedoel te zeggen is dat de vervanger niet snel op hetzelfde niveau zal kunnen werken.
Interessant, bedankt! :)
Nederlander in München, met voorliefde voor Taiwan en auti's gonna aut.
pi_205686942
quote:
10s.gif Op zondag 14 augustus 2022 12:34 schreef Stepperoller het volgende:

[..]
Hier kunnen sommige managers nog niet eens een kopje in de vaatwasser zetten, dus dat betwijfel ik.
_O-
Aan het typen................
pi_205687718
quote:
10s.gif Op zondag 14 augustus 2022 12:34 schreef Stepperoller het volgende:

[..]
Hier kunnen sommige managers nog niet eens een kopje in de vaatwasser zetten, dus dat betwijfel ik.
Ze kunnen dat w.s. best maar is beneden hun stand. Daar heb je voetvolk voor, voor dat soort dingetjes.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_205687789
Dat is wel waar ja. Er zijn momenteel teveel hoog aangeschreven bullshit baantjes die niks toevoegen.
Een bekende professor op de radio noemde het laatst geldschuivers. Hoog opgeleide, intelligente jong volwassenen die bij een bank, iets met aandelen of zulks terecht komen. Verdienen bakken met geld door slechts wat geld van links naar rechts te schuiven.
Vakman pur sang
pi_205688403
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 17:02 schreef Cat-astrophe het volgende:
P&O was onderbezet en druk.
Dus de meest recente vacature had een spelfout (is overheen te komen), verkeerde datum voor het gesprek, verkeerd mailadres en een verkeerd aantal uren :X
Het is een wonder dat er nog reacties op kwamen :')
Recruitment zou eigenlijk ook niet bij P&O moeten liggen, dus ik snap wel dat daar het een en ander fout gaat. 😋

Ongeveer hetzelfde als van een HR assistent verwachten dat zij / hij ook nog even de salarisadministratie opvoert, “omdat het wel raakvlakken heeft.”
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
pi_205688449
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 augustus 2022 19:59 schreef 4EverBlackEyed het volgende:

[..]
Recruitment zou eigenlijk ook niet bij P&O moeten liggen, dus ik snap wel dat daar het een en ander fout gaat. 😋

Ongeveer hetzelfde als van een HR assistent verwachten dat zij / hij ook nog even de salarisadministratie opvoert, “omdat het wel raakvlakken heeft.”
Dat ligt eraan hoe groot het bedrijf is. Als het bv 10 werknemers heeft zullen al deze taken best bij een persoon kunnen liggen. Incl de vaatwasser inruimen. ;)
Vakman pur sang
pi_205688514
Toen ik net begon zat in bij een heel klein bedrijf en zijn we in 5 jaar van 3 naar 25 man gegaan. Daar deed ik zoveel verschillende dingen. Engineering, inkoop, verkoop, service, regeltechniek, soms montage zelfs aansturen, koeltechniek, magazijnbeheer, website bouwen, infrastructuur en servers, reclame uitingen, mensen aannnemen en contracten opstellen, mensen ontslaan, servicediensten telefonisch behandelen (50% vd tijd)
Werd ik daar genaaid, ja min of meer. Had ik daar spijt van? Nee absoluut niet, nergens zoveel geleerd.
Vakman pur sang
pi_205688566
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 augustus 2022 20:02 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Dat ligt eraan hoe groot het bedrijf is. Als het bv 10 werknemers heeft zullen al deze taken best bij een persoon kunnen liggen. Incl de vaatwasser inruimen. ;)
_O-

Ja, daar heb je ook wel weer gelijk in, maar ieder zo zijn vak :P Bij kleinere bedrijven zie je zulke combifuncties wel vaker idd.

Ik weet niet of het zo'n succes wordt als je bijv. Gerda van de administratie ook gelijk de Communicatie / Marketing laat doen.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
  Moderator vrijdag 19 augustus 2022 @ 20:16:10 #149
5428 crew  miss_sly
pi_205688698
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 augustus 2022 20:08 schreef 4EverBlackEyed het volgende:

[..]
_O-

Ja, daar heb je ook wel weer gelijk in, maar ieder zo zijn vak :P Bij kleinere bedrijven zie je zulke combifuncties wel vaker idd.

Ik weet niet of het zo'n succes wordt als je bijv. Gerda van de administratie ook gelijk de Communicatie / Marketing laat doen.
Ligt ook aan het soort bedrijf. Waar ik werk is er helemaal geen sprake van Communicatie/Marketing.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_205688734
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 augustus 2022 20:16 schreef miss_sly het volgende:

[..]
Ligt ook aan het soort bedrijf. Waar ik werk is er helemaal geen sprake van Communicatie/Marketing.
Ja, 100%
Het was even een voorbeeld, geen enkel bedrijf is hetzelfde :P
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')