quote:Op dinsdag 19 mei 2020 20:20 schreef Blues het volgende:
Ik denk aan grOOOte SOES, gevuld met slagroom, gedipt in chocolade en afgetopt met aarbei
Hmm ok. Ik zie zondag wel.quote:Op dinsdag 19 mei 2020 19:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Stelt niks voor joh! De ingrediënten van het soesdeeg een paar minuten koken, beetje afkoelen, eieren erdoor en hoppa, de spuitzak in. Soesdingen op bakplaat spuiten en (beetje afhankelijk van de grootte van de units natuurlijk) gemiddeld twintig minuten in de oven. Gaatje erin peuren, vulling erin, opeten.
Maar een vulling zonder slagroom om frustraties te voorkomen.quote:
Ik heb een pot geklopte verse slagroom besteld bij Albertquote:Op dinsdag 19 mei 2020 21:46 schreef Myraela het volgende:
[..]
Maar een vulling zonder slagroom om frustraties te voorkomen.
Een slimme meid.....quote:Op dinsdag 19 mei 2020 21:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb een pot geklopte verse slagroom besteld bij Albert
quote:Op dinsdag 19 mei 2020 21:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb een pot geklopte verse slagroom besteld bij Albert
Ik zeg niet dat het simpel is hè, maar je vroeg of het veel tijd in beslag neemt en dat valt op zich wel mee. Het is alleen wel een boel geprutsquote:Op dinsdag 19 mei 2020 21:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb een pot geklopte verse slagroom besteld bij Albert
Dat de voorbereiding geen uren duurt is al belangrijk.quote:Op woensdag 20 mei 2020 20:11 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik zeg niet dat het simpel is hè, maar je vroeg of het veel tijd in beslag neemt en dat valt op zich wel mee. Het is alleen wel een boel gepruts
Zeg dan maar tegen die knettertoffe vriend van je dat ik vind dat soesjes moeten! Hoppa. Peer pressure.quote:Op woensdag 20 mei 2020 20:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb tegen mijn vriend gezegd dat ik hem graag assisteer en bereid ben om te helpen met opeten. Hij beslist zondag of er soesjes gemaakt worden.
Het is doorgegevenquote:Op woensdag 20 mei 2020 20:48 schreef minilot het volgende:
[..]
Zeg dan maar tegen die knettertoffe vriend van je dat ik vind dat soesjes moeten! Hoppa. Peer pressure.
Zou het een essentiële treinreis zijn om hiervoor naar jouw dorp te gaan?quote:Op donderdag 21 mei 2020 08:38 schreef minilot het volgende:
Zojuist besloten: het worden tompouce-eclairs Zwitserse room erin, roze glazuur erop (middels granaatappelsap) en een streepje slagroom om het af te maken
quote:Op donderdag 21 mei 2020 08:38 schreef minilot het volgende:
Zojuist besloten: het worden tompouce-eclairs Zwitserse room erin, roze glazuur erop (middels granaatappelsap) en een streepje slagroom om het af te maken
Begin je morgen om 6 uur?quote:Op zaterdag 23 mei 2020 16:15 schreef minilot het volgende:
Ik vind dat ik eigenlijk vandaag al de banketbakkersroom moet maken maar ik voel me er een duizendvoud te lui voor.
Oei, dat is een goeie!quote:Op zaterdag 23 mei 2020 16:44 schreef DJMO het volgende:
Hier worden het de slagroomsoesje van Eten met Nick boter en eieren staan al buiten de koelkast zodat we morgen lekker vroeg kunnen beginnen
ik bewaar m'n eieren altijd wel in de koelkast. Tenzij ik ze nodig heb voor een recept waarbij ze op kamertemperatuur moeten zijn.quote:Op zaterdag 23 mei 2020 17:29 schreef AnneX het volgende:
[..]
Oei, dat is een goeie!
Eier altijd, boter nú uit de koelkast!
Joe.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |