Vullen met een lekkere pattisiercreme en aan mij geven. Opgelostquote:Op zondag 17 mei 2020 20:41 schreef Lonaa het volgende:
Maar als ik soesdeeg maak, moet ik dan ook soesjes maken? Ik hou niet van soesjes.
Maar kan ik er nog meer dingen mee, behalve 'gewoon' soesjes?quote:Op zondag 17 mei 2020 20:45 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Vullen met een lekkere pattisiercreme en aan mij geven. Opgelost
Ik wil wel meedoen, maar moet even kijken hoe ik in de tijd zit. Jaren geleden dat ik zelf heb gesoesd.
Er bestaat ook zoiets als hartige soezen. Ik heb horen fluisteren van vulling met kaasquote:Op zondag 17 mei 2020 20:46 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Maar kan ik er nog meer dingen mee, behalve 'gewoon' soesjes?
Ik ben echt niet van het bakken/zoet
Oh!quote:Op zondag 17 mei 2020 20:47 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Er bestaat ook zoiets als hartige soezen. Ik heb horen fluisteren van vulling met kaas
Die lijken me wel lekker.quote:Op zondag 17 mei 2020 20:53 schreef Sarabi het volgende:
Ik ga denk ik dit maken:
https://uitpaulineskeuken.nl/2017/12/hartige-soesjes.html
Oh, dat kan niet slecht zijn. Ik sla m even op.quote:Op zondag 17 mei 2020 21:25 schreef Yinny het volgende:
[..]
https://www.davidlebovitz.com/gougeres-french-cheese-puffs/
Oehquote:Op dinsdag 19 mei 2020 18:47 schreef minilot het volgende:
Voor inspiratie: pret met soesdeeg!
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_choux_pastry_dishes
Stelt niks voor joh! De ingrediënten van het soesdeeg een paar minuten koken, beetje afkoelen, eieren erdoor en hoppa, de spuitzak in. Soesdingen op bakplaat spuiten en (beetje afhankelijk van de grootte van de units natuurlijk) gemiddeld twintig minuten in de oven. Gaatje erin peuren, vulling erin, opeten.quote:Op dinsdag 19 mei 2020 19:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Oeh
Ik weet nog niet of ik mee doe. Hoe lang duurt een soesproces zo'n beetje?
Ben jij de vriendin van Nick?quote:Op dinsdag 19 mei 2020 19:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Stelt niks voor joh! De ingrediënten van het soesdeeg een paar minuten koken, beetje afkoelen, eieren erdoor en hoppa, de spuitzak in. Soesdingen op bakplaat spuiten en (beetje afhankelijk van de grootte van de units natuurlijk) gemiddeld twintig minuten in de oven. Gaatje erin peuren, vulling erin, opeten.
Ik heb 1x soesjes gemaakt maar zoals jij het beschrijft, heb ik het niet ervaren, hoor.quote:Op dinsdag 19 mei 2020 19:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Stelt niks voor joh! De ingrediënten van het soesdeeg een paar minuten koken, beetje afkoelen, eieren erdoor en hoppa, de spuitzak in. Soesdingen op bakplaat spuiten en (beetje afhankelijk van de grootte van de units natuurlijk) gemiddeld twintig minuten in de oven. Gaatje erin peuren, vulling erin, opeten.
eventueel nog aardbei in kleine stukjes door de slagroom....quote:Op dinsdag 19 mei 2020 20:20 schreef Blues het volgende:
Ik denk aan grOOOte SOES, gevuld met slagroom, gedipt in chocolade en afgetopt met aarbei
quote:Op dinsdag 19 mei 2020 20:20 schreef Blues het volgende:
Ik denk aan grOOOte SOES, gevuld met slagroom, gedipt in chocolade en afgetopt met aarbei
Hmm ok. Ik zie zondag wel.quote:Op dinsdag 19 mei 2020 19:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Stelt niks voor joh! De ingrediënten van het soesdeeg een paar minuten koken, beetje afkoelen, eieren erdoor en hoppa, de spuitzak in. Soesdingen op bakplaat spuiten en (beetje afhankelijk van de grootte van de units natuurlijk) gemiddeld twintig minuten in de oven. Gaatje erin peuren, vulling erin, opeten.
Maar een vulling zonder slagroom om frustraties te voorkomen.quote:
Ik heb een pot geklopte verse slagroom besteld bij Albertquote:Op dinsdag 19 mei 2020 21:46 schreef Myraela het volgende:
[..]
Maar een vulling zonder slagroom om frustraties te voorkomen.
Een slimme meid.....quote:Op dinsdag 19 mei 2020 21:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb een pot geklopte verse slagroom besteld bij Albert
quote:Op dinsdag 19 mei 2020 21:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb een pot geklopte verse slagroom besteld bij Albert
Ik zeg niet dat het simpel is hè, maar je vroeg of het veel tijd in beslag neemt en dat valt op zich wel mee. Het is alleen wel een boel geprutsquote:Op dinsdag 19 mei 2020 21:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb een pot geklopte verse slagroom besteld bij Albert
Dat de voorbereiding geen uren duurt is al belangrijk.quote:Op woensdag 20 mei 2020 20:11 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik zeg niet dat het simpel is hè, maar je vroeg of het veel tijd in beslag neemt en dat valt op zich wel mee. Het is alleen wel een boel gepruts
Zeg dan maar tegen die knettertoffe vriend van je dat ik vind dat soesjes moeten! Hoppa. Peer pressure.quote:Op woensdag 20 mei 2020 20:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb tegen mijn vriend gezegd dat ik hem graag assisteer en bereid ben om te helpen met opeten. Hij beslist zondag of er soesjes gemaakt worden.
Het is doorgegevenquote:Op woensdag 20 mei 2020 20:48 schreef minilot het volgende:
[..]
Zeg dan maar tegen die knettertoffe vriend van je dat ik vind dat soesjes moeten! Hoppa. Peer pressure.
Zou het een essentiële treinreis zijn om hiervoor naar jouw dorp te gaan?quote:Op donderdag 21 mei 2020 08:38 schreef minilot het volgende:
Zojuist besloten: het worden tompouce-eclairs Zwitserse room erin, roze glazuur erop (middels granaatappelsap) en een streepje slagroom om het af te maken
quote:Op donderdag 21 mei 2020 08:38 schreef minilot het volgende:
Zojuist besloten: het worden tompouce-eclairs Zwitserse room erin, roze glazuur erop (middels granaatappelsap) en een streepje slagroom om het af te maken
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |