Oei, dat is een goeie!quote:Op zaterdag 23 mei 2020 16:44 schreef DJMO het volgende:
Hier worden het de slagroomsoesje van Eten met Nickboter en eieren staan al buiten de koelkast zodat we morgen lekker vroeg kunnen beginnen
ik bewaar m'n eieren altijd wel in de koelkast. Tenzij ik ze nodig heb voor een recept waarbij ze op kamertemperatuur moeten zijn.quote:Op zaterdag 23 mei 2020 17:29 schreef AnneX het volgende:
[..]
Oei, dat is een goeie!
Eier altijd, boter nú uit de koelkast!
Ha, soesbakken met hindernissen! Tof, succes!quote:Op zaterdag 23 mei 2020 16:46 schreef Oceanonix het volgende:
Ik ga het mijzelf moeilijk maken door een recept te hebben in het spaans en dit met behulp van translate uit te voeren.
quote:Op zondag 24 mei 2020 10:43 schreef Zo-is-dat het volgende:
De vanille banketbakkersroom [ afbeelding ]
En hier gaat straks verkuimelde honeycomb door die ik nog in de diepvries had:
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 23 mei 2020 16:46 schreef Oceanonix het volgende:
Soezen wel eens gemaakt maar ik weet niet zeker of het in deze eeuw was.![]()
Ik ga het mijzelf moeilijk maken door een recept te hebben in het spaans en dit met behulp van translate uit te voeren.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Straks de hartige soezen afmaken, die gaan mee naar een klein proefpanel. En, als ik zin heb in een koffie pauze, ook een zoete soes (of 2, ik moet nog meer oefenen met de afmetingen).Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
Eigenwijs is ook wijsquote:Op zondag 24 mei 2020 12:26 schreef AnneX het volgende:
Oh Cat wat een hindernissen!
Dan heb je er nog een mooi resultaat mee behaald!
Als ik zo iets heb, ga ik bij de buren vragen...
VOOR. Alles met room mag je houden.quote:Op zondag 17 mei 2020 20:47 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Er bestaat ook zoiets als hartige soezen. Ik heb horen fluisteren van vulling metkaas
Dank!quote:Op zondag 24 mei 2020 12:35 schreef minilot het volgende:
Mooierds, @:Cat-astrophe! Je ziet de omstandigheden er niet aan af!
Leuk, samen bakken!quote:Op zondag 24 mei 2020 13:17 schreef DJMO het volgende:
Recept uitgeprint en opgehangen
[ afbeelding ]
De ingrediënten:
[ afbeelding ]
[spoiler]Het recept schrijft volle melk voor, dus de vader van m'n jongste ging even snel volle melk halen bij de winkel, zodat het niet aan de ingrediënten kon liggen als het zou mislukken)
Afwegen van het bloem :
[ afbeelding ]
Klaar voor de start:
[ afbeelding ]
Tot straks
Wauw, ze zijn mooi!!!quote:Op zondag 24 mei 2020 14:00 schreef minilot het volgende:
En done!
[ afbeelding ]
Dwarsdoorsnede:
[ afbeelding ]
Wowquote:Op zondag 24 mei 2020 14:00 schreef minilot het volgende:
En done!
[ afbeelding ]
Dwarsdoorsnede:
[ afbeelding ]
Wauw, ze zijn mooi!!!quote:Op zondag 24 mei 2020 14:00 schreef minilot het volgende:
En done!
[ afbeelding ]
Dwarsdoorsnede:
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 24 mei 2020 12:15 schreef Cat-astrophe het volgende:
Soezen zijn gebakken. En ze zijn lekker licht en luchtig![]()
Het proces kende wel wat hobbels...Wat een doorzettingsvermogen!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Straks de hartige soezen afmaken, die gaan mee naar een klein proefpanel. En, als ik zin heb in een koffie pauze, ook een zoete soes (of 2, ik moet nog meer oefenen met de afmetingen).
Kijk nou hoe professioneelquote:Op zondag 24 mei 2020 14:00 schreef minilot het volgende:
En done!
[ afbeelding ]
Dwarsdoorsnede:
[ afbeelding ]
Wow!quote:Op zondag 24 mei 2020 14:00 schreef minilot het volgende:
En done!
[ afbeelding ]
Dwarsdoorsnede:
[ afbeelding ]
Zien er ook al zo lekker uitquote:Op zondag 24 mei 2020 14:38 schreef Yinny het volgende:
De chouquettes
https://www.davidlebovitz.com/les-chouquettes/
Voor het bakken
[ afbeelding ]
Na het bakken
[ afbeelding ]
En hap!
[ afbeelding ]
Ik heb nog slagroom en aardbeien, dus straks een paar vullen als gebakjes.
De gougeres
https://www.davidlebovitz.com/gougeres-french-cheese-puffs/
[ afbeelding ]
Heel veel kaas
[ afbeelding ]
En heel lekker
[ afbeelding ]
Ik vind met een spuitzak werken niet fijn, dus een ijstang gebruikt, vandaar dat ze zo rond zijn bij mij.
Bij de chouquettes helemaal vol, toen ik zag hoe groot ze werden, bij de gougeres juist heel bescheiden gehouden, zodat die wat kleiner waren.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |