Hier ook kip ketjap maar dan met bruine bonen en rijstquote:Op donderdag 9 januari 2020 16:00 schreef Karzai het volgende:
vanavond, kip ketjap, sajoerboontjes en rijst
quote:Op donderdag 9 januari 2020 16:00 schreef Karzai het volgende:
vanavond, kip ketjap, sajoerboontjes en rijst
Hier ook kip en rijst .... en met nog een boel andere dingen samen was het nasiquote:Op donderdag 9 januari 2020 16:37 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Hier ook kip ketjap maar dan met bruine bonen en rijst
Aah bijna hetzelfde als dit eens gemaakt. Lekker!!quote:Op donderdag 9 januari 2020 19:34 schreef Uhmmpie het volgende:
[ afbeelding ]
https://www.leukerecepten(...)spinazie-en-chorizo/
Jum
Je wordt er alleen zo dorstig van met die chorizoquote:Op donderdag 9 januari 2020 19:55 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Aah bijna hetzelfde als dit eens gemaakt. Lekker!!
Met borrel geen Chinees gegeten op handje kroepoek en wat champignons na.
Daarna grote pannenkoek met salami, champignons en kaas gegeten
Nu thee zetten.
Ik ben zout wat meer gewend dan jij denkquote:Op donderdag 9 januari 2020 20:15 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Je wordt er alleen zo dorstig van met die chorizo
Ik gebruik het zelden tot nooitquote:Op donderdag 9 januari 2020 20:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ben zout wat meer gewend dan jij denk
Enige waarvan ik dorst krijg is Hollandse Chinees. Gebruik zelf ook graag wat zout.
Geloof ik ook jaquote:Op donderdag 9 januari 2020 20:58 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ik gebruik het zelden tot nooit
(Tenzij een gekookt ei of franse frietjes... dan compenseer ik al die zoutloze maaltijden moeiteloos )
Verder zitten we volgens mij smaaktechnisch aardig op 1 lijn
Goede lunch.quote:
Geen twister vandaag?quote:
Nee, die zaten nog in de ovenquote:
McKroket Ik kan me de tijd nog heugen dat die dingen euroknallers warenquote:Mijn lunch was McDonald's; een McKroket en een Chili Chicken.
Nu een bekertje limo. Straks weer thee en nog 2 mandarijnen.
Dat klinkt bijzonderquote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:12 schreef Sigaartje het volgende:
De pasta was in de bonus dus ik ga mijn eigen Spaghetti Fantastipesto klaarmaken.
Dat is basilicum spaghetti met pesto, uieringetjes, gegaarde gehaktballetjes besmeerd met Surinaamse sambal gewikkeld in extra belegen kaas (dat gaat de oven in) en een gebakken ei erbij.
Dat wordt schmullen
Dat klopt. Vroeger at ik gewoon de spaghetti (koelvak) uit de bonus (2 voor de prijs van 1) met het bakje pestosaus (2 voor de prijs van 1). Was goed te doen, maar er miste iets. Toen ben ik van alles uit gaan proberen en heb nu deze. Hij is zeer smakelijk! Volgende keer maak ik een fotoverslag, maar nu even niet.quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:16 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Dat klinkt bijzonder
En klinkt bijzonder lekker ook
Nu wel heel benieuwd...quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:21 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat klopt. Vroeger at ik gewoon de spaghetti (koelvak) uit de bonus (2 voor de prijs van 1) met het bakje pestosaus (2 voor de prijs van 1). Was goed te doen, maar er miste iets. Toen ben ik van alles uit gaan proberen en heb nu deze. Hij is zeer smakelijk! Volgende keer maak ik een fotoverslag, maar nu even niet.
Dat wil ook nog eens proberen, maar ik wil niet aan de azijn.quote:
Ik droog tegenwoordig mn eigen knoflookpoeder.. dat smaakt een stuk beter dan winkelpoeder. Veel smaakvoller.quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:42 schreef Sigaartje het volgende:
Oh, een beetje knoflookpoeder, verse knoflook is beter, maar heb dat nu niet in huis.
Hebben wij niet gebruikt. Wel een restje rode wijn.quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:49 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat wil ook nog eens proberen, maar ik wil niet aan de azijn.
Gebruik je wat anders inderdaad, bier, wijn, desnoods gewoon wat water.quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:49 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat wil ook nog eens proberen, maar ik wil niet aan de azijn.
Hmm lust ik ook wel eigenlijk.quote:Op zondag 12 januari 2020 16:56 schreef mascara-klodder het volgende:
Franse frietjes, frikandel, appelcompôte. Mayo en ketchup erbij.
Zelf maken...quote:Op zondag 12 januari 2020 17:13 schreef Uhmmpie het volgende:
Hmm dochterlief wil vissticks.. maar ook daar zit aardappel in.
Denk dat plan B wordt dat wij iets anders eten en dochterlief vissticks
Dat gaat hem voor vanavond niet meer lukken maar is wel een idee ja.quote:Op zondag 12 januari 2020 17:16 schreef devlinmr het volgende:
[..]
Zelf maken...
Diepvries kabeljauw ontdooien, paneren ( liefst met panko) en bakken
Hoezo geen aardappels?quote:Op zondag 12 januari 2020 17:13 schreef Uhmmpie het volgende:
Hmm dochterlief wil vissticks.. maar ook daar zit aardappel in.
Denk dat plan B wordt dat wij iets anders eten en dochterlief vissticks
Jaquote:Op zondag 12 januari 2020 17:56 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Hoezo geen aardappels?
Vissticks zelf maken is idd ook lekker maar als ik trek in vissticks heb ga ik juist voor gemak en dat is dus van Iglo
Nu een Mars-ijsje
Vissticks eet ik eigenlijk standaard met spinazie. Dat heb ik eigenlijk altijd wel in de vriezer liggen.quote:Op zondag 12 januari 2020 18:35 schreef Muck het volgende:
[..]
Ja
Vissticks zijn voor mij simpel, snel comfortfood. Lekker bij de spinazie of op een wit bolletje
Ik vind die van de Lidl trouwens heel lekker
Appeltaartquote:Op zondag 12 januari 2020 13:50 schreef Sunshine1982 het volgende:
Kop thee en een groot stuk appeltaart van AH
Die koop ik ook altijd... want de rest blijft altijd de helft in de pan liggen.quote:Op zondag 12 januari 2020 18:53 schreef FutureFairytale het volgende:
Vissticks vind ik alleen lekker van Iglo En komen ook goed en krokant uit de oven zonder dat ze uit elkaar donderen.
Op een wit bolletje met een plakje kaas en ravigotesaus is ook lekker
Appie etc hebben het gewoon op hun site staan. Maar misschien niet bij de kleinere filialen te krijgen. Toko (Amazing Oriental) heeft het sowieso.quote:Op zondag 12 januari 2020 19:08 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Die koop ik ook altijd... want de rest blijft altijd de helft in de pan liggen.
Aar zelf maken wil ik weleens doen.
De grote vraag is.. waar koop ik panko?
Niet in mijn lokale suup kennelijk.
Wat heb je gegeten?quote:Op zondag 12 januari 2020 19:40 schreef Kanaroe het volgende:
Zo, ik heb heerlijk gegeten bij VanderValk, verrassend lekker
Och dat is vervelend voor je man dat ie geen aardappelen magquote:Op zondag 12 januari 2020 19:34 schreef Uhmmpie het volgende:
Wij eten idd spinazie
Met noodles want lief kan niet tegen aardappels.
Maar dit zit dus ook in zowel de iglo als de goedkopere vissticks
Ik heb trouwens altijd die van iglo want die goedkope vallen steeds uitelkaar bij mij.
Die van iglo zijn ook het lekkerst vind ik. Ik had ze ooit van AH basic, manman. Dat was echt verschrikkelijk ranzig.quote:Op zondag 12 januari 2020 19:34 schreef Uhmmpie het volgende:
Wij eten idd spinazie
Met noodles want lief kan niet tegen aardappels.
Maar dit zit dus ook in zowel de iglo als de goedkopere vissticks
Ik heb trouwens altijd die van iglo want die goedkope vallen steeds uitelkaar bij mij.
Een aziatische stijl voorgerecht met tonijn, zalm, tempura van garnaal en inktvis met wakame en gember enzo , errug lekker.quote:
Alle C-producten vind ik meestal niet om te eten. Gewone huismerk is meestal wel goed. En soms moet ik dingen echt van het A-merk hebben.quote:Op zondag 12 januari 2020 20:03 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Die van iglo zijn ook het lekkerst vind ik. Ik had ze ooit van AH basic, manman. Dat was echt verschrikkelijk ranzig.
Mja het is voor mij meer wennen nog steeds.quote:Op zondag 12 januari 2020 20:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Och dat is vervelend voor je man dat ie geen aardappelen mag
Peper/tomaat (en paprika) zijn allemaal van de "nachtschade"-familie ....quote:Op zondag 12 januari 2020 20:47 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Mja het is voor mij meer wennen nog steeds.
Al check ik wel steeds vaker automatisch wat er in zit..
Maar laatst dacht: lekker gnocchies.. oh wacht.. nee. Morgen maar als ik alleen eet dan.
Maar soms is het echt even puzzelen.. het zit in heel veel dingen. En peper/tomaat gaat ook niet...
Zit er geen aardappel in.. dan zit 1 van die 2 er vaak wel in.
Gelukkig kookte ik al met weinig pakjes/zakjes..
Klinkt ook heel goed!quote:Op zondag 12 januari 2020 20:04 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Een aziatische stijl voorgerecht met tonijn, zalm, tempura van garnaal en inktvis met wakame en gember enzo , errug lekker.
Eigenlijk zo lekker dat mijn steak daarna nogal tegenviel
Ik was gelukkig al geen enorme aardappeleter.... dus rijst/pasta/couscous at ik toch al regelmatig.quote:Op zondag 12 januari 2020 20:56 schreef maily het volgende:
[..]
Peper/tomaat (en paprika) zijn allemaal van de "nachtschade"-familie ....
Paprika/tomaat lijken bij ons minder hinderlijk ... maar wij eten vaker een broodje in plaats van aardappels ....
CUL / Voorraadbeheer diepvrieskast. Hoe doen jullie dat?quote:Op maandag 13 januari 2020 14:39 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee en de laatste chocolade die ik in huis heb
(Al een tijdje bezig weer wat overzicht te krijgen in mijn voorraadkasten en vriezer)
Straks kip ketjap, kippenbouten staan al te pruttelen, scheelt weer een hoop ruimte in de vriezer ook , rijst en kousenband erbij.
Heb het redelijk goed georganiseerd, maar wil weer even leeg beginnenquote:Op maandag 13 januari 2020 17:10 schreef maily het volgende:
[..]
CUL / Voorraadbeheer diepvrieskast. Hoe doen jullie dat?
quote:Op maandag 13 januari 2020 17:14 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Heb het redelijk goed georganiseerd, maar wil weer even leeg beginnen
Enige wat ik over de datum uit de kast haalde waren tortilla-wraps.
Het is vooral zaak nu niks meer behalve brood in de vriezer te doen zodat ik ‘m binnenkort eindelijk kan ontdooien.
Oh en voorraadkasten wil ik dus reorganiseren dus handig als het wat leger is
Op welke temperatuur zet je de sousvide?quote:Op maandag 13 januari 2020 15:15 schreef golfer het volgende:
Nu: half sauseisenbroodje.
Vanavond: varkenshaas uit de sousvide die daarna nog even hard gekaremelliseerd wordt en daarbij een salade van venkel en sinaasappel.
56 graden en dan dik 2 uur.quote:Op maandag 13 januari 2020 18:34 schreef Bzzzzt het volgende:
Op welke temperatuur zet je de sousvide?
Heerlijk uniek! Jij doet t goed. Niet je bord volladen met goedkope rijst of patat.quote:Op maandag 13 januari 2020 23:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij gingen wereldrestauranten..
Oesters, mosselen, sashimi van witvis, zalm en tonijn, gerookte zalm,krokante buikspek
St jacobsschelpen, lamskotolet,t-bone steak , kalfskarbornade, gamba's.
En groenten hoor
Hmmmm, neem een Aziatische Proeverij als voorafjequote:Op dinsdag 14 januari 2020 16:32 schreef FutureFairytale het volgende:
Zojuist een pakje liga.
Vanavond bij Van der Valk.
Voorgerecht stond vast (grote groep).quote:Op dinsdag 14 januari 2020 19:04 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Hmmmm, neem een Aziatische Proeverij als voorafje
Hier verse erwtensoep gegeten, zit vol
Oeh, dat klinkt heerlijk!quote:Op dinsdag 14 januari 2020 21:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Voorgerecht stond vast (grote groep).
Was carpaccio. Heel groot. Daarbij brood met roomboter, kruidenboter en aïoli.
Hoofd lamsrack met roseval aardappeltjes en groente besteld.
Weet niet of toetje er in gaat passen.
Stevig ontbijtquote:Op woensdag 15 januari 2020 09:09 schreef anndb het volgende:
Broodje hotdog met zuurkool en broodje unox saus.
Vanmiddag uiensoep.
Vanavond https://bawykovzalm.nl/pa(...)no-met-bawykov-zalm/
Wou er eigenlijk al nog eerder aan beginnen maar schaamde me zelf een beetje haha. Had zo'n honger en dacht kan wel een broodje smeren maar gewoon zin in wat stevigs en lekkers.quote:Op woensdag 15 januari 2020 10:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Stevig ontbijt
Vanwege rest van de dag troep en niks gezonds zit ik nu maar aan een komkommer te knagen.
Haha prima toch! Heb dat in t weekend vaak. Dan eet ik gewoon een kom geroerbakte noodles als ontbijt ofzoquote:Op woensdag 15 januari 2020 10:38 schreef anndb het volgende:
[..]
Wou er eigenlijk al nog eerder aan beginnen maar schaamde me zelf een beetje haha. Had zo'n honger en dacht kan wel een broodje smeren maar gewoon zin in wat stevigs en lekkers.
oooh, dat lijkt me geweldig! Veel plezierquote:Op woensdag 15 januari 2020 17:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vanavond van alles bij een foodhal.
Hmm volgens mij at ik dat gister..quote:Op woensdag 15 januari 2020 17:38 schreef realAIVD het volgende:
[..]
oooh, dat lijkt me geweldig! Veel plezier
Hier vanavond een pak Iglo Groente idee plus Broccoli & Boekweit (met wortel, zwarte bonen en paprika) verwarmen.
In dat pak zit echt alleen maar boekweit en groenten.
Dat eet ik dan met een zelfgemaakt pittig sausje (chogochujang)
Vond je t wat?quote:Op woensdag 15 januari 2020 17:38 schreef realAIVD het volgende:
[..]
oooh, dat lijkt me geweldig! Veel plezier
Hier vanavond een pak Iglo Groente idee plus Broccoli & Boekweit (met wortel, zwarte bonen en paprika) verwarmen.
In dat pak zit echt alleen maar boekweit en groenten.
Dat eet ik dan met een zelfgemaakt pittig sausje (chogochujang)
Het is nog geen 4 meiquote:Op donderdag 16 januari 2020 15:55 schreef Sigaartje het volgende:
Vanavond 4 mei potje:
Bruine bonen met appelmoes
Ik heb de televisiefilm van Wo ist der Bahnhof bekeken. Daar kwam het in voorquote:
Ja weet ikquote:Op donderdag 16 januari 2020 16:45 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik heb de televisiefilm van Wo ist der Bahnhof bekeken. Daar kwam het in voor
Beterschap ....quote:Op donderdag 16 januari 2020 18:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ziek. Daarom broodjes beleg en een kop cup a soup.
Goed bezig!quote:Op donderdag 16 januari 2020 18:06 schreef Uhmmpie het volgende:
Ik was echt moe en gaar.. en bedacht dat we wel wortels en doperwtjes konden eten.
En na een uur slaap... dat mijn lief dat niet eet want peulvrucht.
Nu maar gauw zakje gemengde groenten gehaald...
varkenslapje in stukjes erbij of erdoor.
Rijst bij.
Toch nog avondeten.
Stiekem lijkt rijst met worteltjes en doperwtjes me sowieso een beetje awkward.
Volgende week met dochterlief maar opeten.
Missie vriezer legen has begun.
Mja het moet echt een keer.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op donderdag 16 januari 2020 18:25 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Mja het moet echt een keer.
En denk dat een deel van wat er straks aan vlees overblijft... gewoon weg kan ook.
Laatste tijd niet zo netjes het voorraadlijstje van de vriezer bijgehouden.Gewoon door de roerbak heenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
Jemig! Ben je voor de rest ok?quote:Op donderdag 16 januari 2020 18:16 schreef maily het volgende:
[..]
Beterschap ....
Dikke kapotte lip en voortanden beetje onstabiel (lang leve mijn spalkje!) na ongelukkige val tijdens wandelen, dus makkelijk eten; hutspot .....
Ja, ik heb gisteren het hele pak van 400 gram op en dat was inderdaad prima voor 1 maaltijd, niet voor 2 zoals men op de verpakking stelt.quote:Op woensdag 15 januari 2020 18:26 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Hmm volgens mij at ik dat gister..
Na mn eerste toch enigzins beteuterde blik... viel de smaak me eigenlijk nog wel mee.
Edit: gooi net de rest in de pan... maar ik had me bij 400gr toch iets meer voorgesteld
Het was met een gochujang sausje een heel erg lekkere, makkelijke en goedkope maaltijd. Dat ga ik zeker vaker doen (heel erg fijn om in de vriezer te hebben voor dagen dat de inspiratie of tijd ontbreekt )quote:Op woensdag 15 januari 2020 23:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vond je t wat?
Was geen ingewikkeld eten hoor in foodhal. Was beurs van werk.
Met n vriend alles gedeeld; hij van alles meer dan ik.
- Friet met mayo van Friethoes
- Hamburger met bacon, kaas, rode ui, bbqsaus.
- Hotdog.
- Kipsaté met lente-ui, gefrituurde ui en sriracha.
- Flammkuchen met pulled chicken, kaas en bbqsaus.
Oh ik zal het vast ook nog wel een keer meenemen. Ideaal vriezervoer voor als ik laat thuis benquote:Op donderdag 16 januari 2020 19:40 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, ik heb gisteren het hele pak van 400 gram op en dat was inderdaad prima voor 1 maaltijd, niet voor 2 zoals men op de verpakking stelt.
Ze bedoelen waarschijnlijk dat je er 2 porties van kan maken als je er ook iets van vlees (oid) bij eet.
Al met al is het hekle pak minder dan 400 kcal, dus ik snapte wel dat het gewoon 1 maaltijd was als je er verdr niets bij at.
Ik heb er lekker een sausje bij gemaakt, vind het voor herhaling vatbaar!
[..]
Het was met een gochujang sausje een heel erg lekkere, makkelijke en goedkope maaltijd. Dat ga ik zeker vaker doen (heel erg fijn om in de vriezer te hebben voor dagen dat de inspiratie of tijd ontbreekt )
En ondanks dat het geen ingewikkelde foodhal was, klinkt het toch allemaal erg lekker...is toh altijd leuk om verschillende dingen te kunnen proeven, he?!
Je kipsate en flammkuchen had ik graag even meegeproefd, haha
Ja, helemaal mee eens. Ik moet alleen nog een appie in de buurt vinden die het verkoopt, heb het nu laten inschepen door de AH bezorgservice en die laat ik maar 2 keer per jaar aanrukkenquote:Op donderdag 16 januari 2020 19:44 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Oh ik zal het vast ook nog wel een keer meenemen. Ideaal vriezervoer voor als ik laat thuis ben
Gelukkig wel ...quote:Op donderdag 16 januari 2020 19:16 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Jemig! Ben je voor de rest ok?
Mijn doosje kwam van dirk vd broek.quote:Op donderdag 16 januari 2020 19:47 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, helemaal mee eens. Ik moet alleen nog een appie in de buurt vinden die het verkoopt, heb het nu laten inschepen door de AH bezorgservice en die laat ik maar 2 keer per jaar aanrukken
Oei, sterkte!quote:Op donderdag 16 januari 2020 18:16 schreef maily het volgende:
[..]
Beterschap ....
Dikke kapotte lip en voortanden beetje onstabiel (lang leve mijn spalkje!) na ongelukkige val tijdens wandelen, dus makkelijk eten; hutspot .....
Ben jij quizmaster?quote:Op vrijdag 17 januari 2020 13:55 schreef golfer het volgende:
Nu: boterham met casselerrib en een omelet.
Vanavond: borrel en happen bij Openluchttheater Caprera tijdens een pubquiz
Nope. Ik ben deelnemer.quote:
Leuk johquote:
Schnitzels bij de AH zijn inderdaad niet te pruimen. Als ik er schnitzels koop, zijn het varkensschnitzels zonder kruiden erop. Heb het idee dat er bij die Wiener en zigeunerschnitzels dubieus vlees wordt gebruikt. Je ziet het toch niet door al die kruiden.quote:Op vrijdag 17 januari 2020 11:58 schreef Sigaartje het volgende:
Gisteren had ik een AH-wiener scnitzeltje bij de bruine bonen. Was ronduit smerig. Taai en zonder smaak.
Ik heb nog bruine bonen en appelmoes over van gisteren. Dit keer geen schnitzel
Bah
Dit ja, is niet te etenquote:Op vrijdag 17 januari 2020 16:30 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Schnitzels bij de AH zijn inderdaad niet te pruimen. Als ik er schnitzels koop, zijn het varkensschnitzels zonder kruiden erop. Heb het idee dat er bij die Wiener en zigeunerschnitzels dubieus vlees wordt gebruikt. Je ziet het toch niet door al die kruiden.
Vlees lijkt steeds slechter te worden in supers. Vond het vlees bij MCD altijd prima. Nu is het even ranzig als bij alle andere supers. Denk erover om ook maar naar de slager te gaan.quote:Op vrijdag 17 januari 2020 16:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Dit ja, is niet te eten
De schnitzels die niet uit geplakt vlees maar uit één stuk bestaan ook niet meer lekker trouwens, één bremzoute hap met vieze kruiden.
Ik haal alleen nog bij de slager iig
Hoe gaat het met je Chica uit Hong Kong?quote:
Ha niet echt meer contact mee gehad, maar heb die hele app ook niet meer geopend eigenlijk de laatste twee weken, want net begonnen met nieuw werk en was druk en lange dagen. Niet de puf meer om dan nog te gaan chatten (plus tijdsverschil). Maar zal eens kijken van het weekend of ze zelf nog wat gestuurd heeftquote:Op vrijdag 17 januari 2020 19:39 schreef Durmada het volgende:
[..]
Hoe gaat het met je Chica uit Hong Kong?
Ik ben benieuwd! Misschien moet je er even een topic over openen, dan blijven we allemaal op de hoogte en vervuilen we dit mooie subforum niet.quote:Op vrijdag 17 januari 2020 19:40 schreef kree het volgende:
[..]
Ha niet echt meer contact mee gehad, maar heb die hele app ook niet meer geopend eigenlijk de laatste twee weken, want net begonnen met nieuw werk en was druk en lange dagen. Niet de puf meer om dan nog te gaan chatten (plus tijdsverschil). Maar zal eens kijken van het weekend of ze zelf nog wat gestuurd heeft
quote:Op vrijdag 17 januari 2020 19:42 schreef Durmada het volgende:
[..]
Ik ben benieuwd! Misschien moet je er even een topic over openen, dan blijven we allemaal op de hoogte en vervuilen we dit mooie subforum niet.
Klinkt heerlijk! Lekker dat je kaas als 2e gang al had.quote:Op vrijdag 17 januari 2020 21:42 schreef Zilverberk het volgende:
Net terug van Tollius. Was echt lekker.
Eerst amuses, een bijzondere salami en een olijvenhapje (details nu al kwijt, beroerde recensent), daarna nori met kreeft en mango.
Eerste gang noordzeekrap met onder andere yuzu.
Tweede gang kaas in allerlei vormen.
Derde gang rogvleugel met onder andere bimi.
Vierde gang kalf met ook allerlei lekkers.
En wijn, teveel wijn. Was ook lekker.
Dessert was er ook ja. Ook ongelooflijk lekker.quote:Op vrijdag 17 januari 2020 23:25 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt heerlijk! Lekker dat je kaas als 2e gang al had.
Geen dessert meer genomen?
Net nog n handje zoute pinda's gegeten
Die ken ik nog niet maar klinkt goed!quote:Op zaterdag 18 januari 2020 11:55 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee, tosti met brie en tomaat en een kommetje Boerenyoghurt mango van Campina. Die is echt heel erg lekker
Altijd fijn als er voor je kookt wordtquote:Op zaterdag 18 januari 2020 13:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Die ken ik nog niet maar klinkt goed!
Nu thee en een havermoutkoekjes met rozijnen.
Later vanmiddag nog 2 boterhammen.
En vanavond kookt een vriendin voor me.
Rogvleugelquote:Op vrijdag 17 januari 2020 21:42 schreef Zilverberk het volgende:
Net terug van Tollius. Was echt lekker.
Eerst amuses, een bijzondere salami en een olijvenhapje (details nu al kwijt, beroerde recensent), daarna nori met kreeft en mango.
Eerste gang noordzeekrap met onder andere yuzu.
Tweede gang kaas in allerlei vormen.
Derde gang rogvleugel met onder andere bimi.
Vierde gang kalf met ook allerlei lekkers.
En wijn, teveel wijn. Was ook lekker.
Ik kijk er naar uitquote:Op zaterdag 18 januari 2020 15:52 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Altijd fijn als er voor je kookt wordt
Neem meestal van die goedkope kleine vruchtenyoghurtjes, ook lekker maar wel heel zoet.
Bij die van Campina proef je ook gewoon echt lekkere yoghurt.
Nu thee en zelfgebakken speculaasbrokken
Lekker!!!quote:Op zaterdag 18 januari 2020 17:31 schreef anndb het volgende:
Zelfgesneden friet, vietnamese loempia van de loempia kraam hier en een zelfgemaakt speciaaltje / febo recept.
Oh ja en wat stoofvlees van mijn oma er bij.
quote:Op zondag 19 januari 2020 12:23 schreef Uhmmpie het volgende:
Hmm ik ga zo eens zien of ik boerenkoolstampot makkelijk kan vervoeren met ov en laptoptas.
(alsin.. in de tas past het niet.. en ik wil niet met meerdere tassen slepen eigenlijk
In zo'n zipzakje. Heb net 4 porties daarin in de vriezer gedaan.quote:Op zondag 19 januari 2020 12:23 schreef Uhmmpie het volgende:
Hmm ik ga zo eens zien of ik boerenkoolstampot makkelijk kan vervoeren met ov en laptoptas.
(alsin.. in de tas past het niet.. en ik wil niet met meerdere tassen slepen eigenlijk
Ik vond net nog een bak waar je zoutvlees in koopt. En waar mijn oude buur me altijd eten in brachtquote:Op zondag 19 januari 2020 12:34 schreef maily het volgende:
[..]
In zo'n zipzakje. Heb net 4 porties daarin in de vriezer gedaan.
quote:Op zondag 19 januari 2020 12:43 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ik vond net nog een bak waar je zoutvlees in koopt. En waar mijn oude buur me altijd eten in bracht
Ik vond ziplockzakjes net wat dun voor een halve pan boerenkool.
Gebruik ze wel vaak voor de vriezer
Jij ook danquote:Op zondag 19 januari 2020 12:44 schreef maily het volgende:
[..]
En smakelijk straks. Hier ook boerenkoolstamppot.
Etenstijdquote:Op zondag 19 januari 2020 12:44 schreef maily het volgende:
[..]
En smakelijk straks. Hier ook boerenkoolstamppot.
Is toch hetzelfde?quote:
Nee. Ene is pijlinktvis en het andere is octopus.quote:
Calamaris maken ze bijv ook de gefrituurde inktvisringen van.quote:
quote:Op zondag 19 januari 2020 18:51 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Nee. Ene is pijlinktvis en het andere is octopus.
Ja die ringenquote:Op zondag 19 januari 2020 18:53 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Calamaris maken ze bijv ook de gefrituurde inktvisringen van.
Kunt ze ook vullen en dan op de BBQ bijv
Plus aardig wat bier of wijn?quote:Op zondag 19 januari 2020 14:17 schreef uniekhoorn het volgende:
Vanavond voor: tomatensoep tussen: tortellini iets (mijn Duitse is belabberd), hoofd ( moest ik ook opzoeken hirschkalb ragout met aardappelkroketten en rode kool. Salade buffet erbij, na weet ik niet meer
En nog iets want ik mis een gang
Ik last frietjes uit de vijverquote:Op zondag 19 januari 2020 12:20 schreef Blues het volgende:
Een koffie-verslaafde
Hier tot nu toe:
Thee
Koffie
Water met citroen erin
2 vk boterhammen kaas
mix van kwark/yoghurt met blauwe bessies voor dit ouwe bessie
Straks een kom ramen
Tijdens de film vanaaf 2 boterhammen met vanalles erop en een flesje water. Of bier
Banaan als ik thuiskom.
Later vanavond voor de hongerklop wat frietjes uit de vrijer of zo. Glas wijn en wat chippies en noten vanavond laat.
Valt mee, sporten hè, tenminste liefquote:Op zondag 19 januari 2020 20:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Plus aardig wat bier of wijn?
Klinkt heel goed! En zet em op, lief van uniek!quote:Op maandag 20 januari 2020 09:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Valt mee, sporten hè, tenminste lief
Wel (nep) champagne ontbijt
Heerlijke knapperig brood zoals Oostenrijkse kunnen, goede vleeswaren, mooie kazen
Fijn hoor
Ja dank, morgen is de tocht en alles is zo mooi.quote:Op maandag 20 januari 2020 10:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt heel goed! En zet em op, lief van uniek!
Ooh klinkt lekker allemaal!quote:Op maandag 20 januari 2020 14:15 schreef uniekhoorn het volgende:
Vanavond vegetarisch.
Soep
Salade buffet
Omelet benidictus
Gebakken champignons met tartaar saus en peterselie aardappelen
Toetje, geen idee wat, hoef ik niet
Hier hebben ze walnoten staan, vandaar dat ik geregeld met een stapel lege ordners even een "ronde" maak om ff te graaien.quote:Op maandag 20 januari 2020 15:33 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooh klinkt lekker allemaal!
Ze hebben hier op kantoor een hele grote bak versgebrande pistachenoten neergezet
Heb een plastic bekertje gevuld
Lekkerquote:Op maandag 20 januari 2020 09:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Valt mee, sporten hè, tenminste lief
Wel (nep) champagne ontbijt
Heerlijke knapperig brood zoals Oostenrijkse kunnen, goede vleeswaren, mooie kazen
Fijn hoor
Jam!quote:Op maandag 20 januari 2020 16:12 schreef Karzai het volgende:
Lekkah nootjes
Ik eet vanavond ribeye steak met gemengde sla, feta, tomaat en komkommer, en gebakken krieltjes
Wat voor werk doe jij eigenlijk?quote:Op dinsdag 21 januari 2020 11:45 schreef FutureFairytale het volgende:
Straks met de lunch geen krentenbollen maar er zijn schnittbroodjes, versgesneden beenham en brie/rambol/camembert dus ik verzin wel wat
(heel veel teruggekomen van beurs dus tijdelijk (koel)kasten vol hier. lijkt wel kerst, maar dan erger).
Werk waar ze in iig goed te eten krijgtquote:
In de handel van voedselquote:
Ben benieuwd!quote:Op dinsdag 21 januari 2020 12:33 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Werk waar ze in iig goed te eten krijgt
Kop thee nu en dan maar eens richting Bakker Bart voor mijn eerste TGTG-box daar. Spannond
Lijkt me heerlijk (!!) ... maar zou niet goed zijn voor mijquote:Op dinsdag 21 januari 2020 13:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
In de handel van voedsel
Vleeswaren, kazen en broodjes waren heerlijk. Nu worden er pizza's gebakken maar ik hoef niet. Wil vanavond gewoon ook eten.
Zeker spannond!quote:Op dinsdag 21 januari 2020 12:33 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Werk waar ze in iig goed te eten krijgt
Kop thee nu en dan maar eens richting Bakker Bart voor mijn eerste TGTG-box daar. Spannond
Je went eraanquote:Op dinsdag 21 januari 2020 13:36 schreef maily het volgende:
[..]
Lijkt me heerlijk (!!) ... maar zou niet goed zijn voor mij
Heb gepost in het TGTG-topic.quote:
Las het net. Zo, flinke zak! Goede dingen en lekkere dingenquote:Op dinsdag 21 januari 2020 18:49 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Heb gepost in het TGTG-topic.
Blije klodder hier
Meerzaden stokbrood met brie, hummus en tonijnsalade.
Zo thee en wat chocolaatjes
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |