Dat klinkt bijzonderquote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:12 schreef Sigaartje het volgende:
De pasta was in de bonus dus ik ga mijn eigen Spaghetti Fantastipesto klaarmaken.
Dat is basilicum spaghetti met pesto, uieringetjes, gegaarde gehaktballetjes besmeerd met Surinaamse sambal gewikkeld in extra belegen kaas (dat gaat de oven in) en een gebakken ei erbij.
Dat wordt schmullen
Dat klopt. Vroeger at ik gewoon de spaghetti (koelvak) uit de bonus (2 voor de prijs van 1) met het bakje pestosaus (2 voor de prijs van 1). Was goed te doen, maar er miste iets. Toen ben ik van alles uit gaan proberen en heb nu deze. Hij is zeer smakelijk! Volgende keer maak ik een fotoverslag, maar nu even niet.quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:16 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Dat klinkt bijzonder
En klinkt bijzonder lekker ook
Nu wel heel benieuwd...quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:21 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat klopt. Vroeger at ik gewoon de spaghetti (koelvak) uit de bonus (2 voor de prijs van 1) met het bakje pestosaus (2 voor de prijs van 1). Was goed te doen, maar er miste iets. Toen ben ik van alles uit gaan proberen en heb nu deze. Hij is zeer smakelijk! Volgende keer maak ik een fotoverslag, maar nu even niet.
Dat wil ook nog eens proberen, maar ik wil niet aan de azijn.quote:
Ik droog tegenwoordig mn eigen knoflookpoeder.. dat smaakt een stuk beter dan winkelpoeder. Veel smaakvoller.quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:42 schreef Sigaartje het volgende:
Oh, een beetje knoflookpoeder, verse knoflook is beter, maar heb dat nu niet in huis.
Hebben wij niet gebruikt. Wel een restje rode wijn.quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:49 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat wil ook nog eens proberen, maar ik wil niet aan de azijn.
Gebruik je wat anders inderdaad, bier, wijn, desnoods gewoon wat water.quote:Op zaterdag 11 januari 2020 18:49 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat wil ook nog eens proberen, maar ik wil niet aan de azijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |