Heb het redelijk goed georganiseerd, maar wil weer even leeg beginnenquote:Op maandag 13 januari 2020 17:10 schreef maily het volgende:
[..]
CUL / Voorraadbeheer diepvrieskast. Hoe doen jullie dat?
quote:Op maandag 13 januari 2020 17:14 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Heb het redelijk goed georganiseerd, maar wil weer even leeg beginnen
Enige wat ik over de datum uit de kast haalde waren tortilla-wraps.
Het is vooral zaak nu niks meer behalve brood in de vriezer te doen zodat ik ‘m binnenkort eindelijk kan ontdooien.
Oh en voorraadkasten wil ik dus reorganiseren dus handig als het wat leger is
Op welke temperatuur zet je de sousvide?quote:Op maandag 13 januari 2020 15:15 schreef golfer het volgende:
Nu: half sauseisenbroodje.
Vanavond: varkenshaas uit de sousvide die daarna nog even hard gekaremelliseerd wordt en daarbij een salade van venkel en sinaasappel.
56 graden en dan dik 2 uur.quote:Op maandag 13 januari 2020 18:34 schreef Bzzzzt het volgende:
Op welke temperatuur zet je de sousvide?
Heerlijk uniek! Jij doet t goed. Niet je bord volladen met goedkope rijst of patat.quote:Op maandag 13 januari 2020 23:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij gingen wereldrestauranten..
Oesters, mosselen, sashimi van witvis, zalm en tonijn, gerookte zalm,krokante buikspek
St jacobsschelpen, lamskotolet,t-bone steak , kalfskarbornade, gamba's.
En groenten hoor
Hmmmm, neem een Aziatische Proeverij als voorafjequote:Op dinsdag 14 januari 2020 16:32 schreef FutureFairytale het volgende:
Zojuist een pakje liga.
Vanavond bij Van der Valk.
Voorgerecht stond vast (grote groep).quote:Op dinsdag 14 januari 2020 19:04 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Hmmmm, neem een Aziatische Proeverij als voorafje
Hier verse erwtensoep gegeten, zit vol
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |