hmm DAAR heb ik eigenlijk wel heel erg zin in.quote:Op vrijdag 27 december 2019 15:14 schreef uniekhoorn het volgende:
Wat staat er nu weer op het menu?
[ afbeelding ]
Wat eet jij altijd "braaf" ...quote:Op vrijdag 27 december 2019 17:23 schreef stokj het volgende:
Gekookte aardappelen met spruitjes en vegetarische worstjes en een kop thee.
Ach, af en toe neem ik ook wat sushi of een vette hap als lunch voornamelijk (nu ik erover nadenk zet ik altijd hier neer wat ik eet voor ontbijt en diner maar nooit voor lunch).quote:
quote:Op vrijdag 27 december 2019 21:15 schreef stokj het volgende:
[..]
Ach, af en toe neem ik ook wat sushi of een vette hap als lunch voornamelijk (nu ik erover nadenk zet ik altijd hier neer wat ik eet voor ontbijt en diner maar nooit voor lunch).
Lekker zeg je kerstdiner!quote:Op zaterdag 28 december 2019 08:30 schreef Karzai het volgende:
koffie
straks een kommetje yogurt met banaan en mandarijn en een boterham met kaas
Gister nog een kerstdiner, gemaakt door oom en moeders
tomaat-pompoensoep met room
bladerdeeg pasteitje gevuld met eekhoorntjesbrood ragout
gevulde kippendijen, salade met tomaat, olijven, mozzarella en basilicum,
canneloni met kaas en pesto
Toetje tiramisu
Ik ben lang niet daar geweest maar geef je gelijk. Dat is gewoonquote:Op zaterdag 28 december 2019 16:08 schreef Blues het volgende:
Dat was een smerige vette ongare oliebol van de kraam in Haarlem Schalkwijk
Welke? Die bij de ingang van de AH/Deka?quote:Op zaterdag 28 december 2019 16:08 schreef Blues het volgende:
Dat was een smerige vette ongare oliebol van de kraam in Haarlem Schalkwijk
Die inderdaad. Bah.quote:Op zaterdag 28 december 2019 20:12 schreef borisz het volgende:
Welke? Die bij de ingang van de AH/Deka?
Weet ik dat ik daar niet moet gaan halen
VOrig jaar bij de Bakker als je even doortloopt de oliebollen gehaald. Die waren oke.quote:
We waren daar al een tijd niet geweest, maar wat een bouwput zijn die oude parkeerplekken geworden Wat komt daar?quote:Op zaterdag 28 december 2019 20:23 schreef borisz het volgende:
VOrig jaar bij de Bakker als je even doortloopt de oliebollen gehaald. Die waren oke.
Op gevoel die kram toen al overgeslagen .
Bios. Kinepolis gaat er komen. Het is het eerste activiteit in de vernieuwingsslag van Schalkwijk.quote:Op zaterdag 28 december 2019 20:29 schreef Blues het volgende:
[..]
We waren daar al een tijd niet geweest, maar wat een bouwput zijn die oude parkeerplekken geworden Wat komt daar?
quote:Op zaterdag 28 december 2019 20:33 schreef borisz het volgende:
Bios. Kinepolis gaat er komen. Het is het eerste activiteit in de vernieuwingsslag van Schalkwijk.
Van het Oude VNU-gebouw t/m het ziekenhuisterrein. Alles gaat de komende jaren op de schop.
Fijn gedanst?quote:Op zondag 29 december 2019 02:52 schreef FutureFairytale het volgende:
Cheese fire noodles als nachtsnack want behoorlijke trek.
Kreeg n harde elleboog tegen mn kaak, die is nu beurs Want podium was ieniemini. Maar verder was t wel leukquote:Op zondag 29 december 2019 10:58 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Fijn gedanst?
Heb nu rolletjes kip en rookvlees met roomkaas
Laat s.v.p. even weten welke het lekkerst is volgens jou? Ben wel benieuwd!quote:Op zondag 29 december 2019 16:46 schreef golfer het volgende:
Straks: Nasi goreng met Shanghai paksoi en een krokant gebakken speklap uit de pan en eentje uit de airfryer. (Kijken welke methode het lekkerste wordt.)
Toch die uit de pan, hard van buiten zacht van binnen. Uit de airfryer waren door en door hard.quote:Op zondag 29 december 2019 19:19 schreef Smallish het volgende:
Laat s.v.p. even weten welke het lekkerst is volgens jou? Ben wel benieuwd!
Dank!quote:Op zondag 29 december 2019 20:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Toch die uit de pan, hard van buiten zacht van binnen. Uit de airfryer waren door en door hard.
Dit klinkt spannend...quote:Op maandag 30 december 2019 17:40 schreef stokj het volgende:
Rijst met andijvie in kaassaus en kibbeling in 'chicken tonightsaus'.
Die van Vivera vind ik heerlijk. Had je die ook?quote:Op maandag 30 december 2019 15:29 schreef Karzai het volgende:
vanavond kaasschitzel, broccoli en aardappels
Aparte combinatie maar klinkt niet viesquote:Op maandag 30 december 2019 17:40 schreef stokj het volgende:
Rijst met andijvie in kaassaus en kibbeling in 'chicken tonightsaus'.
Gewoon de andijvie koken en dan de kaassaus erover heen gieten. En dan mengenquote:Op maandag 30 december 2019 18:02 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Dit klinkt spannend...
Rijst met andijvie in kaassaus?
Hoe doe je dat?
Het viel wel mee qua smaak en al.quote:Op maandag 30 december 2019 19:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Aparte combinatie maar klinkt niet vies
Staat nu op het te proberen lijstjequote:Op maandag 30 december 2019 21:15 schreef stokj het volgende:
[..]
Gewoon de andijvie koken en dan de kaassaus erover heen gieten. En dan mengen
Ben benieuwd!quote:Op maandag 30 december 2019 21:40 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Staat nu op het te proberen lijstje
Ja die van vivera, best lekkerquote:Op maandag 30 december 2019 19:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Die van Vivera vind ik heerlijk. Had je die ook?
Nu thee met Raffaelo
Nul oliebollen hierquote:Op dinsdag 31 december 2019 10:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Ben benieuwd hoeveel oliebollen jullie gaan eten vandaag
Tussen de 8-10 bollen schat ikquote:Op dinsdag 31 december 2019 10:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Ben benieuwd hoeveel oliebollen jullie gaan eten vandaag
quote:Op dinsdag 31 december 2019 13:01 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tussen de 8-10 bollen schat ik
Vanochtend de eerste 3 lekker verse op t werk gehad. Lig redelijk op schema dus, moet ongeveer om het uur een bol eten
Ha en morgen weer?quote:Op dinsdag 31 december 2019 13:01 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tussen de 8-10 bollen schat ik
Vanochtend de eerste 3 lekker verse op t werk gehad. Lig redelijk op schema dus, moet ongeveer om het uur een bol eten
Toepasselijk. Daar is het nu al 2020.quote:
Wij ook. Geluncht met wentelteefjes can oliebollen. Vroeg eerste diner van restjes Grieks: kip met tuinbonen, keftedes met orzo, boerensalade. Later vanavond nog een kopje erwtensoep.quote:
@kreequote:Op woensdag 1 januari 2020 22:33 schreef Sigaartje het volgende:
Restjes van gisternacht. Hapjes en zo.
En voor 2020:
Dit was een oude aanschaf van mij, de beste keuze wat kookboeken betreft ooit: geen geneuzel, gewoon koken. En als ik hieruit kook, zal ik er een fototopic van maken.
[ afbeelding ]
Haha ik heb hier een kookboek liggen nog btw ergens. Ooit eens gehadquote:
Paling jammer dat het zo duur is wel lekkerquote:
We hebben voor oudjaarsavond altijd een visschotel (idd niet normaal duur ) dus vanavond de restjesquote:Op woensdag 1 januari 2020 23:29 schreef kree het volgende:
[..]
Paling jammer dat het zo duur is wel lekker
Ja vis is toch nog wel best prijzig. Nu bij mij 500m vandaan als het dat al is, is er een visboer. Haal daar nog wel eens kibbeling ofzo opzich is die niet heel duur. Ik geloof dat ze iets van 8 euro vragen voor een kibbeling menu. Dus met patat erbij. Maarja is ook niet echt iets om elke dag te doen.quote:Op woensdag 1 januari 2020 23:32 schreef Blues het volgende:
[..]
We hebben voor oudjaarsavond altijd een visschotel (idd niet normaal duur ) dus vanavond de restjes
Ziet er op zich wel smakelijk uit, maar dit kan toch never nooit op tegen een zelfgemaakte soep. Ik vind die verpakte troep meestal niet te beffen.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:35 schreef Blues het volgende:
Nieuwe soep van Unox. Lekker! Met een volkorenkapje met kaas om te dopen
https://www.unox.nl/puursoep.html
Lekker als je geen tijd hebt voor zelf maak. Niks mis mee.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:37 schreef dezomervoorbij het volgende:
[..]
Ziet er op zich wel smakelijk uit, maar dit kan toch never nooit op tegen een zelfgemaakte soep. Ik vind die verpakte troep meestal niet te beffen.
https://www.google.com/ur(...)0xSrNW6xdsn03H1_IQwNquote:Op donderdag 2 januari 2020 15:29 schreef Uhmmpie het volgende:
tiroler grotzl eten wij straks... ben benieuwd
Is zo. Ik neem nog wel eens zo'n pak Chinese tomatensoep mee uit de super. Op z'n tijd wel te doen.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:51 schreef Blues het volgende:
[..]
Lekker als je geen tijd hebt voor zelf maak. Niks mis mee.
Ligt er heel erg aan welk merk of pak. Ik vind aan bijna alle soeppakken een vies houdbaarheidssmaakje zitten. Hier dus niet aanquote:Op donderdag 2 januari 2020 15:57 schreef dezomervoorbij het volgende:
[..]
Is zo. Ik neem nog wel eens zo'n pak Chinese tomatensoep mee uit de super. Op z'n tijd wel te doen.
Ik had de champignon. Bah. Zit aardappel in en dat zit helaas in al hun soepen. Aardappel in soep vind ik melig en zwaar worden.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:35 schreef Blues het volgende:
Nieuwe soep van Unox. Lekker! Met een volkorenkapje met kaas om te dopen
https://www.unox.nl/puursoep.html
Ik had de paprika-pompoen.quote:Op donderdag 2 januari 2020 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik had de champignon. Bah. Zit aardappel in en dat zit helaas in al hun soepen. Aardappel in soep vind ik melig en zwaar worden.
Nog nooit ossenstaartsoep op. Waar smaakt dat naar?quote:Op donderdag 2 januari 2020 18:13 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee en speculaasbrokken.
Eerder ossenstaartsoep, toast met roomboter erbij.
Tiroler keuken is ook relatief eenvoudig maar vaak wel smaakvol en vult goed.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:52 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
https://www.google.com/ur(...)0xSrNW6xdsn03H1_IQwN
Eens even een recept opgezocht, wat een mooie naam voor een betrekkelijk eenvoudig gerecht, leuke tip
Ah, hoop dat het gesmaakt heeft, ik maakte dit al vóór ik wist hoe het heettequote:Op donderdag 2 januari 2020 18:22 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Tiroler keuken is ook relatief eenvoudig maar vaak wel smaakvol en vult goed.
Boerenkeuken
goedkope champignonsoep is aardappelvrij.quote:Op donderdag 2 januari 2020 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik had de champignon. Bah. Zit aardappel in en dat zit helaas in al hun soepen. Aardappel in soep vind ik melig en zwaar worden.
Net bakje chili borrelnootjes
Vanavond kip ketjap met cashews en mini maïs en bami.
Das hat ganz gut geschmecktquote:Op donderdag 2 januari 2020 19:06 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ah, hoop dat het gesmaakt heeft, ik maakte dit al vóór ik wist hoe het heette
Maar met de naam erbij wordt het een stuk interessanter dus thx
Uhhhh. Naar stoofvlees? Haha lastig uit te leggen. Staat nog wel op mijn to-do-lijst om eens zelf te maken.quote:Op donderdag 2 januari 2020 18:16 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Nog nooit ossenstaartsoep op. Waar smaakt dat naar?
Heeerlijk! Nog steeds in je bakmoodquote:Op vrijdag 3 januari 2020 21:21 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee en boerenappeltaartje met kaneel, rozijnen en amandelen
https://imgur.com/gallery/dG94pXY
Haha, jazeker. Zondag ga ik denk ik een boterkoek makenquote:Op vrijdag 3 januari 2020 21:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heeerlijk! Nog steeds in je bakmood
Safe trip homequote:Op vrijdag 3 januari 2020 21:54 schreef Uhmmpie het volgende:
[ afbeelding ]
Het laatste avondmaal... van de vakantie dan.
Hackbraten (hackgebrat?) mit pommes.
Dag Oostenrijk... we gaan je missen
Zo slecht maar zo ontzettend lekker!quote:Op vrijdag 3 januari 2020 22:20 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Haha, jazeker. Zondag ga ik denk ik een boterkoek maken
Heerlijk hoor die keuken, ondanks inderdaad met vaak prefab frietjes en zo toch geweldig lekker altijd. Echt comfort food.quote:Op vrijdag 3 januari 2020 21:54 schreef Uhmmpie het volgende:
[ afbeelding ]
Het laatste avondmaal... van de vakantie dan.
Hackbraten (hackgebrat?) mit pommes.
Dag Oostenrijk... we gaan je missen
Er is nog maar een kwart overquote:Op vrijdag 3 januari 2020 23:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zo slecht maar zo ontzettend lekker!
Moet je de taart morgen wel opeten
Vanmiddag nog even afscheid genomen met bratkartoffelen en rote wurst onderweg bij een raststatte... smaakte ook bijzonder goed.quote:Op zaterdag 4 januari 2020 10:23 schreef anndb het volgende:
[..]
Heerlijk hoor die keuken, ondanks inderdaad met vaak prefab frietjes en zo toch geweldig lekker altijd. Echt comfort food.
Hier nu een zelfgemaakt uiensoepje met desem crouton er in met gruyere kaas.
Tai Soen!!quote:Op zondag 5 januari 2020 11:26 schreef realAIVD het volgende:
Gisteren voor het eerst dit jaar bij de Chinees dimsum gegeten,
de grote favoriet chee chong fun/gestoomde rijstvelletjes gevuld met char siu dubbel besteld,
verder wat losse zaken, waaronder Singapore rettich cake.
En als "nieuw" gerechtje (oftewel: nog niet eerder besteld): gevulde paprika, aubergine en tofu (gevuld met varkensvlees en garnaal).
Die laatste gaan we er zeker in houden, wat een toppertje!
's avonds een cheeseburger gebouwd, met ijsbergsla, jalapenoburger, cheddar, schijfjes jalapeno, rauwe ui, mayo, ketchup en mosterd, op een Italiaanse bol.
Vandaag al een sloot koffie op
Pqsta alla vodka? Wat moet ik me daar bij voorstellen?quote:Op zondag 5 januari 2020 14:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond halve kip (met veel knoflook en citroen) met salade en friet
Morgen pasta alla vodka (originele recept maar met extra kippendijen en paprika's)
Hm die crackers gaan wr hier sowieso altijd goed in.. ook zonder beleg.quote:Op zondag 5 januari 2020 15:03 schreef drakin het volgende:
Gisteravond rozemarijncrackertjes met verse roomkaas en plakje osseworst.
Lekkere combinatie
nu weer aan de left over krentebol
Zeker doen! Al zeker 5x gemaakt en vind t echt een succes, en niet moeilijk ookquote:Op zondag 5 januari 2020 15:06 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Pqsta alla vodka? Wat moet ik me daar bij voorstellen?
Edit: even googlen verder... besloten dat ik dit vandeweek ook maar eens ga proberen
Dat zijn dan zeker minibroodjesquote:Op zondag 5 januari 2020 17:13 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee en stukje speculaasbrok.
Ben nu bezig met broodjes bakken. Deeg is nog aan het rijzen.
Straks neem ik dan een broodje met bitterbal
Is het wat? Heb nog geen een ping & klaar geprobeerd, wel van die Iglo zakken.quote:Op zondag 5 januari 2020 19:54 schreef realAIVD het volgende:
[ afbeelding ]
met brinjal pickle van Patak
morgen weer een dag, denk ik dan maar
Viel het zo tegen?quote:Op zondag 5 januari 2020 19:54 schreef realAIVD het volgende:
[ afbeelding ]
met brinjal pickle van Patak
morgen weer een dag, denk ik dan maar
Dit was eigenlijk mijn eerste Iglo maaltijd en dat viel echt niet tegen.quote:Op zondag 5 januari 2020 20:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is het wat? Heb nog geen een ping & klaar geprobeerd, wel van die Iglo zakken.
Nee hoor, die "morgen weer een dag" sloeg meer op het feit dat het 0 moeite kostte ;-)quote:
quote:Op zondag 5 januari 2020 20:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat zijn dan zeker minibroodjes
Het plaatje wil niet.quote:Op zondag 5 januari 2020 20:28 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
er konden 2 bitterballen op 1 broodje Broodjes waren prima gelukt
https://imgur.com/gallery/o1X3hkT
Zag em voorbij komen op fb, well done!quote:Op zondag 5 januari 2020 20:28 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
er konden 2 bitterballen op 1 broodje Broodjes waren prima gelukt
https://imgur.com/gallery/GNdBvbm
Hoe vond je het? Was hier weer geslaagd en 2 porties overquote:Op maandag 6 januari 2020 18:36 schreef Uhmmpie het volgende:
Met dank aan de inspiratie in dkt topic: pasta alla wodka
Wel even extra goed laten doorkoken voor de zekerheid
Heel erg lekker eigenlijk.quote:Op maandag 6 januari 2020 22:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe vond je het? Was hier weer geslaagd en 2 porties over
Toetje was schaaltje hertog salted caramel.
Daarna thee met 2 toffifee en een handje nootjes.
wat voor recept gebruikte je? Qua kaas strooi ik alleen parmezaan erover als het klaar is (wel een boel want hou veel van parmezaan).quote:Op maandag 6 januari 2020 22:49 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Heel erg lekker eigenlijk.
Wellicht volgende keer wat zachtere kaas gebruiken. Die was wel erg aanwezig.
Maar evengoed wel lekker toch
https://www.jocooks.com/recipes/pasta-alla-vodka/quote:Op dinsdag 7 januari 2020 10:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
wat voor recept gebruikte je? Qua kaas strooi ik alleen parmezaan erover als het klaar is (wel een boel want hou veel van parmezaan).
Vanmorgen thee, 2 rijstwafels kaas en een sinaasappel.
Nu wat tikkels.
Vanmiddag soep uit kantine en crackers met snijworst en smeerkaas.
Het is dat jullie zo’n eind uit de buurt wonenquote:Op dinsdag 7 januari 2020 17:53 schreef golfer het volgende:
Draadjesvlees van sucadelappen met meegepruttelde winterwortel, kastanjechampignons, ui en prei met basmatirijst.
Aah ik zie de bacon aan t eind.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 13:05 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
https://www.jocooks.com/recipes/pasta-alla-vodka/
Maar dan met oude kaas ipv parmesan
Uit practische overwegingen vooral eigenlijk
Ah kan ook idd.. al was het dank aan de oude kaas ook wel zoutig.. allebei is misschien net te veel van het goede.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 19:53 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Aah ik zie de bacon aan t eind.
Ik kook plakken bacon of pancetta in stukjes gesneden mee met de saus. Geeft veel smaak af.
Avondeten was Bram's gourmet friet met samoeraimayo en een kaassoufflesse
Dit was erg lekker, kan ik van harte aanbevelen!quote:Op dinsdag 7 januari 2020 14:41 schreef realAIVD het volgende:
vanavond een zoete aardappel linzen curry maken,
enigszins volgens dit recept https://www.halfbakedharv(...)til-curry/#bo-recipe
Jazekerquote:Op woensdag 8 januari 2020 09:41 schreef Sigaartje het volgende:
Kun je schijfjes komkommer op een pizza leggen?
je kunt er zelfs een strijkbout op leggen als je wilt.quote:
ik zou het niet doen, is voornamelijk water, krijg je een kletsnatte bodemquote:Op woensdag 8 januari 2020 09:41 schreef Sigaartje het volgende:
Kun je schijfjes komkommer op een pizza leggen?
inderdaad, plakken gegrillde courgette is beter.quote:Op woensdag 8 januari 2020 09:51 schreef Karzai het volgende:
[..]
ik zou het niet doen, is voornamelijk water, krijg je een kletsnatte bodem
Dat is zo, maar dat vroeg hij nietquote:Op woensdag 8 januari 2020 09:51 schreef Karzai het volgende:
[..]
ik zou het niet doen, is voornamelijk water, krijg je een kletsnatte bodem
En...quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |