Tussen de 8-10 bollen schat ikquote:Op dinsdag 31 december 2019 10:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Ben benieuwd hoeveel oliebollen jullie gaan eten vandaag
quote:Op dinsdag 31 december 2019 13:01 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tussen de 8-10 bollen schat ik
Vanochtend de eerste 3 lekker verse op t werk gehad. Lig redelijk op schema dus, moet ongeveer om het uur een bol eten
Ha en morgen weer?quote:Op dinsdag 31 december 2019 13:01 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tussen de 8-10 bollen schat ik
Vanochtend de eerste 3 lekker verse op t werk gehad. Lig redelijk op schema dus, moet ongeveer om het uur een bol eten
Toepasselijk. Daar is het nu al 2020.quote:
Wij ook. Geluncht met wentelteefjes can oliebollen. Vroeg eerste diner van restjes Grieks: kip met tuinbonen, keftedes met orzo, boerensalade. Later vanavond nog een kopje erwtensoep.quote:
@kreequote:Op woensdag 1 januari 2020 22:33 schreef Sigaartje het volgende:
Restjes van gisternacht. Hapjes en zo.
En voor 2020:
Dit was een oude aanschaf van mij, de beste keuze wat kookboeken betreft ooit: geen geneuzel, gewoon koken. En als ik hieruit kook, zal ik er een fototopic van maken.
[ afbeelding ]
Haha ik heb hier een kookboek liggen nog btw ergens. Ooit eens gehadquote:
Paling jammer dat het zo duur is wel lekkerquote:
We hebben voor oudjaarsavond altijd een visschotel (idd niet normaal duur ) dus vanavond de restjesquote:Op woensdag 1 januari 2020 23:29 schreef kree het volgende:
[..]
Paling jammer dat het zo duur is wel lekker
Ja vis is toch nog wel best prijzig. Nu bij mij 500m vandaan als het dat al is, is er een visboer. Haal daar nog wel eens kibbeling ofzo opzich is die niet heel duur. Ik geloof dat ze iets van 8 euro vragen voor een kibbeling menu. Dus met patat erbij. Maarja is ook niet echt iets om elke dag te doen.quote:Op woensdag 1 januari 2020 23:32 schreef Blues het volgende:
[..]
We hebben voor oudjaarsavond altijd een visschotel (idd niet normaal duur ) dus vanavond de restjes
Ziet er op zich wel smakelijk uit, maar dit kan toch never nooit op tegen een zelfgemaakte soep. Ik vind die verpakte troep meestal niet te beffen.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:35 schreef Blues het volgende:
Nieuwe soep van Unox. Lekker! Met een volkorenkapje met kaas om te dopen
https://www.unox.nl/puursoep.html
Lekker als je geen tijd hebt voor zelf maak. Niks mis mee.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:37 schreef dezomervoorbij het volgende:
[..]
Ziet er op zich wel smakelijk uit, maar dit kan toch never nooit op tegen een zelfgemaakte soep. Ik vind die verpakte troep meestal niet te beffen.
https://www.google.com/ur(...)0xSrNW6xdsn03H1_IQwNquote:Op donderdag 2 januari 2020 15:29 schreef Uhmmpie het volgende:
tiroler grotzl eten wij straks... ben benieuwd
Is zo. Ik neem nog wel eens zo'n pak Chinese tomatensoep mee uit de super. Op z'n tijd wel te doen.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:51 schreef Blues het volgende:
[..]
Lekker als je geen tijd hebt voor zelf maak. Niks mis mee.
Ligt er heel erg aan welk merk of pak. Ik vind aan bijna alle soeppakken een vies houdbaarheidssmaakje zitten. Hier dus niet aanquote:Op donderdag 2 januari 2020 15:57 schreef dezomervoorbij het volgende:
[..]
Is zo. Ik neem nog wel eens zo'n pak Chinese tomatensoep mee uit de super. Op z'n tijd wel te doen.
Ik had de champignon. Bah. Zit aardappel in en dat zit helaas in al hun soepen. Aardappel in soep vind ik melig en zwaar worden.quote:Op donderdag 2 januari 2020 15:35 schreef Blues het volgende:
Nieuwe soep van Unox. Lekker! Met een volkorenkapje met kaas om te dopen
https://www.unox.nl/puursoep.html
Ik had de paprika-pompoen.quote:Op donderdag 2 januari 2020 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik had de champignon. Bah. Zit aardappel in en dat zit helaas in al hun soepen. Aardappel in soep vind ik melig en zwaar worden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |