Goedenavond allemaal!
Ik wil jullie allemaal een fantastisch 2020 toewensen. En we gaan weer aan de slag.
Ik heb restjes over van de afgelopen dagen, waaronder oud brood en daar ga ik een pizza van maken.
Ik ben nog wel een beetje in de kerstsfeer.
![2jfy0n549v.jpg]()
Een dergelijke broodpizza heb ik ook in mei 2018 gemaakt. Ik heb hem nageslagen. Daar stonden enkele lessen in: te scherp (te pica) en hij had wat langer in de oven gemoeten.
Dat neem ik mee. Deze broodpizza is iets anders en wordt een beetje geraffineerder.
De ingrediënten
![y67d9mc.jpg]()
Een stomp kaas, de salami was ik al aan het afschillen, ik had nog een ui, nog wat ham en nog een restje sambal, etc.
Klaar staat een ovenrooster met bakpapier.
![ia4c5n202upih.jpg]()
En.....
herinnert u zich deze nog nog nog nog ?
![t4blax1.jpg]()
Sja, die had ik heel erg zuinig opgeborgen, ik ben zuinig met alles. En ik koester de kaartjes.
Ik doe het rustig aan, jullie kennen me.
En, ik gebruik daarbij mijn oude vertrouwde
Nikon D3300 reflexcamera. Wel ingesteld op small. Maar ik ben er maar druk mee, want ik moet wel bij de verslaggeving het kaartje wisselen tussen camera en laptop. Ok, we gaan aan de slag!