abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 10 december 2019 @ 12:57:37 #1
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_190361372
https://www.ad.nl/binnenl(...)daa72c4e26a9309a98d9

Waar zijn medestudenten drie jaar voor nodig hebben, klaart Laurent Simons in minder dan een jaar.

Nog nooit vertoond: Laurent (9) haalt bachelor aan TU Eindhoven.

WONDERKIND LAURENT SIMONS

Laurent Simons is 9 en haalt binnenkort zijn bachelor-diploma Electrical Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Dat is nog nooit vertoond. Zijn mentor: ,,Hij is drie keer slimmer dan de beste student die ik ooit heb ontmoet.’’

Een jongen loopt met forse pas door de gangen van de TU/e, de technische universiteit van Eindhoven. Hij klopt aan bij het bureau van een hoogleraar en vraagt of hij de badge even mag lenen voor de werkplaats. Aan bureaus zitten overal twintigers achter laptops. Ze denken waarschijnlijk dat hij de zoon is van een docent die op een vrije schooldag een paar uur mee mag komen naar het werk. Maar hij is, net als zij, een student. En niet zomaar eentje: hij studeert binnenkort af, als bachelor Electrical Engineering. Sterker nog, waar zijn medestudenten daar drie jaar voor nodig hebben, heeft Laurent Simons de klus in minder dan een jaar geklaard. ,,Ik ben in maart begonnen. En nu is mijn eindproject voor het bachelordiploma bijna klaar’’, zegt hij.

Verveling
Laurent heeft een IQ van 145 zo bleek uit een test, maar waarschijnlijk ligt het veel hoger.
Laurent heeft een IQ van 145 zo bleek uit een test, maar waarschijnlijk ligt het veel hoger.
Dat Laurent nu al afstudeert aan de universiteit is een logisch gevolg van de snelheid waarmee hij de afgelopen jaren door zijn studies vloog. Hij werd geboren in het Belgische Oostende, maar verhuisde met z’n ouders naar Amsterdam. Hij was 6 toen hij naar de middelbare school ging, 7 toen hij – om de verveling op school te bestrijden – als onderzoeker aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam een onderzoekstraject mocht beginnen, 8 toen hij in Brugge zijn middelbareschool-diploma wiskunde-wetenschappen (vergelijkbaar met ons vwo) behaalde.

Tussendoor had hij zomercursussen voor hoogbegaafde kinderen gevolgd aan gerenommeerde instituten als Stanford en Fairfield University in de VS – steevast als de jongste cursist die ze er ooit over de vloer kregen. Laurent heeft een IQ van 145. Het is waarschijnlijk veel hoger, maar de test die hij daarvoor ooit aflegde, eindigde op dat getal. ,,Er moet iets misgegaan zijn in zijn hersenen, toen hij nog in de buik van zijn moeder zat. Gelukkig in positieve zin’’, zegt zijn vader Alexander lachend.

Bachelor
Mijn doel als wetenschap­per is levensver­len­ging. Mijn opa en oma zijn hartpatiënten en hen wil ik helpen.

Laurent Simons, Wonderkind
En nu haalt Laurent dus zijn universiteitsdiploma, goed drie jaar nadat hij voor het eerst naar school ging. Hij komt met die prestatie binnenkort in het Guinness Book of Records, als jongste ooit die een bachelor behaalde. Waar andere studenten acht tot twaalf weken nodig hebben om een vak onder de knie en in hun hoofd te krijgen, doet Laurent het in één week.

In het weekend doet hij niks. Laurent: ,,Dan speel ik met de honden van oma.” Wanneer hij over de honden praat, zie je goed dat Laurent, ondanks zijn waanzinnige verstand, een jongen van 9 is. Vriendjes heeft hij genoeg, al zijn de meeste wat ouder dan hijzelf. De scouting of een sportclub is niets voor hem. Maar toch: emotioneel blijft hij een kind. Zijn moeder Lydia: ,,Hij is net zo koppig als een ander kind van 9 als het avondeten niet naar zijn zin is. En dat is váák.’’

Ongelooflijk brein
Zijn mentor Peter Baltus (59), een gerenommeerd hoogleraar aan de TU/e, herkent dat ook. ,,In het begin van onze samenwerking was het raar, natuurlijk. Maar al snel merkte ik dat ik met hem kon praten zoals met elke andere student – béter dan met sommige studenten, zelfs. Soms vergeet ik gewoon dat hij nog zo jong is, tot plots de 9-jarige weer naar boven komt als na twee keer proberen het solderen van een chip niet goed lukt.’’

Dat een jongen met een ongelooflijk brein aan een waanzinnige snelheid kennis verwerft, is één ding – dat kan te verklaren zijn door een fotografisch geheugen, bijvoorbeeld. Maar de studies die hij nu succesvol aan het afronden is, bewijzen dat het méér dan dat is. Professor Baltus: ,,Hij is drie keer slimmer dan de beste student die ik in mijn lange carrière heb ontmoet. Hij bereikt een niveau van oplossingen bedenken die veel volwassen studenten nooit bereiken. Die kwaliteit wordt in deze fase van zijn studie steeds essentiëler.’’

Laurent is drie keer slimmer dan de beste student die zijn mentor, Peter Baltus, in zijn lange carrière heeft ontmoet.
Laurent is drie keer slimmer dan de beste student die zijn mentor, Peter Baltus, in zijn lange carrière heeft ontmoet.
Hartchirurg
Laurent straalt uit dat hij gelukkig is. ,,Ik vind het léúk, in het lab. Veel leuker dan de gewone school. Hier kan ik dingen zelf maken. Electrical Engineering, dat is eigenlijk dingen uitvinden’’, zegt Laurent, en zijn ogen beginnen ervan te blinken. ,,Ik maak chips, met daarop kleine circuits die dingen doen. Voor mijn bachelor heb ik een printed circuit port gemaakt, waarop ik een brein heb gesimuleerd.’’

Toen Laurent drie jaar geleden een interview gaf aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws, wist hij al wat hij later wou worden: ,,Hartchirurg, of astronaut.’’ Dat laatste was een gekke jongensdroom, maar ‘iets met harten’ heeft Laurent nog niet opgegeven. Integendeel. Hij wil niet meer louter kapotte harten kunnen herstellen, hij wil nieuwe maken om het kapotte hart te vervangen. ,,Mijn doel als wetenschapper is levensverlenging. Mijn opa en oma zijn hartpatiënten en hen wil ik helpen.’’

Als Laurent aan de TU/e zijn diploma heeft behaald, begint de zoektocht naar een vervolgopleiding. De ouders van Laurent zijn gestopt met werken om de ontwikkeling van hun zoon te begeleiden. Het zou weleens pendelen tussen Eindhoven en Amerika kunnen worden. Laurent: ,,Ik wil heel graag naar Californië. "
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_190361412
Die teksten zijn dus of door die jongen zelf op Instagram gezet of door z'n vader. In het eerste geval lijken me dit waardevolle levenslessen voor zo'n knul. Wat ik over de kwestie las is dat hij nog wel steeds de emotionele ontwikkeling van een kind van negen heeft en dan is het zinvol dat je ook leert omgaan met teleurstellingen. Als het enkel alleen afkomstig is van z'n vader, dan lijkt het me ook wenselijk dat de TU de poot stijf houdt. Een kind is geen prestigeproject.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  dinsdag 10 december 2019 @ 13:08:23 #3
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_190361513
Ik vind die ouders extreem vervelend :(
pi_190361532
In hoeverre heeft een hoge intellect invloed op zijn kledingkeuze?
manmanman.

Polo onder een pullover van RL. Defineer kak en je hebt dit.
pi_190361541
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:09 schreef YebCar het volgende:
In hoeverre heeft een hoge intellect invloed op zijn kledingkeuze?
Hoeveel 9 jarige jongens ken jij die zichzelf kleden? Mama heeft een wansmaak.
You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
pi_190361554
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 december 2019 12:44 schreef SEMTEX het volgende:
"Laurent doet zelf liever geen interviews", vertelt zijn vader Alexander Simons. "Hij is meer een denker dan een prater. Laurent hanteert de volgende wijsheid van de Griekse filosoof Plato: de wijze spreekt omdat hij iets te zeggen heeft, de domme spreekt alleen om iets te zeggen te hebben."

Bron: https://nos.nl/artikel/21(...)zoek-in-het-amc.html
Behoorlijk opgefokte tekst dus van onze Plato:


Er was ook niets beloofd door de universiteit. En als je het wel zo opvat, dan kun je ook nog een lesje begrijpend lezen volgen.

''There is a realistic chance that Laurent can finish his program in 2019. If he succeeds,(...)''

  dinsdag 10 december 2019 @ 13:13:01 #7
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_190361577
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:11 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Behoorlijk opgefokte tekst dus van onze Plato:
Die tekst komt natuurlijk bij z'n vader vandaan.
Maar goed, ze zijn gefrustreerd omdat hij niet op zn 9e die titel kan halen en dus een record misloopt. Dat is het enige. En daar geven ze de schuld dan aan de school.

Vergeet de beschuldiging van plagiaat niet;


Wonderkind (9) stopt studie TU Eindhoven na 'beschuldiging van plagiaat'
pi_190361656
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:10 schreef Cheeseburgert het volgende:

[..]

Hoeveel 9 jarige jongens ken jij die zichzelf kleden? Mama heeft een wansmaak.
Zelfs mijn 4 jarige peuter kleed zichzelf.
Geheel in "Cars, Paw patrol en brandweer sam" dat wel.
  dinsdag 10 december 2019 @ 13:23:46 #9
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190361738
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:11 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Behoorlijk opgefokte tekst dus van onze Plato:
[ afbeelding ]

Er was ook niets beloofd door de universiteit. En als je het wel zo opvat, dan kun je ook nog een lesje begrijpend lezen volgen.

''There is a realistic chance that Laurent can finish his program in 2019. If he succeeds,(...)''

[ afbeelding ]
De Nederlandse Plato. _O- Ik ga stuk.
pi_190361762
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:10 schreef Cheeseburgert het volgende:

[..]

Hoeveel 9 jarige jongens ken jij die zichzelf kleden? Mama heeft een wansmaak.
Ik ken er genoeg, maar niet in zo'n ouwelullenpakje. Dit is een miniatuurversie van zijn vader.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_190361782
Als Laurent zijn vader boos wordt krijgen zijn teksten wel een erg hoog stonecoal English-gehalte.
  dinsdag 10 december 2019 @ 13:28:23 #12
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_190361797
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:09 schreef YebCar het volgende:
In hoeverre heeft een hoge intellect invloed op zijn kledingkeuze?
manmanman.

Polo onder een pullover van RL. Defineer kak en je hebt dit.
Dit is waarsch. wat-ie zelf zou kiezen:
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  dinsdag 10 december 2019 @ 13:28:43 #13
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190361801
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:27 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Als Laurent zijn vader boos wordt krijgen zijn teksten wel een erg hoog stonecoal English-gehalte.
Pure blackmaking.
pi_190361911
:')

Allemaal lachen om zijn kleding i.p.v. zijn slimheid en doorzettingsvermogen te waarderen.
Welkom in de wereld anno 2019.
  dinsdag 10 december 2019 @ 13:39:46 #15
363374 Regilio_
De neug rakken
pi_190361925
"Hoe verneuk ik mijn kind 101" deze lui.

Hoop dat die ouders snel uit de ouderlijke macht gezet worden.

Edit: omdat zijn ouders hem van de TU/e afgehaald hebben dus:

https://www.ad.nl/binnenl(...)a-conflict~a746bf4b/

quote:
Ouders hoogbegaafde Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict

UPDATE Alleen nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) volgens zijn ouders klaar zijn met zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Maar gisteren beslisten zijn ouders zijn studie onmiddellijk stop te zetten. Laurent moest bij de TU/e tóch nog veel tentamens halen om nog op zijn negende af te studeren, iets wat zijn ouders graag willen. De TU/e denkt daar anders over: ,,We zijn van mening dat een sneller tijdschema niet haalbaar is, en ongunstig is voor Laurents academische ontwikkeling.''

Sven Spoormakers 09-12-19, 22:38 Laatste update: 10-12-19, 12:59

Nog maar een paar weken geleden leek het erop dat Laurent Simons op z'n negende zou afstuderen als bachelor Electrical Engineering aan de TU/e. In negen maanden tijd zou hij bereiken waar een normale student drie jaar over doet. Hij zou meteen ook de jongste universitair gediplomeerde ooit worden. Maar nu is er onenigheid tussen Laurent's ouders en de Nederlandse universiteit. ,,We hebben vanmorgen, na een gesprek met de rector, besloten dat Laurent meteen stopt in Eindhoven'', zegt vader Alexander tegen Belgische media.

In een reactie laat de TU/e weten dat 'Laurent een ongekend getalenteerde jongen is die een exceptioneel studietempo heeft'. Dat bewijzen inderdaad de mails met resultaten die onze redactie gisteren te zien kreeg. Maar ze zeggen ook dit: ,,De universiteit acht de beoogde einddatum echter niet haalbaar gezien het aantal tentamens dat Laurent nog zou moeten halen voor zijn tiende verjaardag, op 26 december. De ouders hebben besloten dit tijdschema niet te accepteren, en de studie van Laurent aan de TU/e stop te zetten. Wij betreuren dat. We denken dat Laurent gebaat is bij continuïteit, om zijn zeer bijzondere talent goed tot ontplooiing te laten komen."

'Zonder excessieve druk'
De universiteit zegt aan de ouders te hebben voorgesteld om uit te gaan van een plan dat bij Laurent past, waarmee hij de opleiding medio 2020 zou kunnen voltooien. ,,Dat is nog steeds, in alle opzichten, een fenomenaal snel schema. Naar ons inzicht biedt dit tijdpad Laurent de kans in voldoende mate de vaardigheden te ontwikkelen die horen bij de laatste fase van de opleiding, zoals inzicht, creativiteit en kritische analyse, zonder excessieve druk op deze 9-jarige student. We zijn van mening dat een sneller tijdschema niet haalbaar is, en ongunstig is voor Laurents academische ontwikkeling'', luidt het in een reactie.

,,We hebben als universiteit bijzonder veel maatwerk geleverd om Laurents snelle studiepad te faciliteren. Dat heeft een grote investering gevergd van docenten en medewerkers die toch al met hoge werkdruk te maken hebben. Het is spijtig dat dit maatwerk niet resulteert in een goed afronding van de opleiding. We zijn er trots op dat onze medewerkers, en vooral Laurents mentor hoogleraar Peter Baltus, met grote toewijding Laurent begeleid en geholpen hebben. Zijn begeleiders hebben met veel plezier met hem gewerkt, niet alleen vanwege zijn enorme talent, maar ook omdat het een zeer sympathieke en leergierige jongen is. De deur staat daarom nog open voor het hervatten van de opleiding, onder realistische voorwaarden.''

Zijn ouders denken daar anders over: ,,Als je kind bij Anderlecht voetbalt en je krijgt een aanbieding van Barcelona, dat zou je dat toch ook doen? Maar goed, we hebben nu achter Eindhoven een punt gezet. Laurent zal wel op z'n pootjes terecht komen. Universiteiten genoeg die met hem willen werken."

'Plagiaat'
Het is een verhaal dat al een tijdje sluimert, zo blijkt. Zijn ouders beschuldigen de universiteit zelfs van 'pestgedrag'. ,,Plots kwam de beschuldiging dat Laurent plagiaat had gepleegd. Er ontbrak aan een voorlopige versie van een paper een literatuurlijst, dat klopt. Het was dan ook een voorlopige versie. Voor die paper had Laurent allerlei tests moeten doen en met die resultaten valt niet te sjoemelen. Hij zou ook gezakt zijn voor een mondeling examen, dat Laurent niet eens had afgelegd'', zegt vader Alexander. Dit statement van zijn vader is niet door de universiteit bevestigd.

Er kwam zelfs een soort van dreigement, meent moeder Lydia. ,,Ze zeiden niet expliciet dat ze de kinderbescherming zouden inschakelen, als wij met onze klachten naar buiten zouden komen. Maar lieten duidelijk verstaan dat ze in twijfel trokken of wij Laurent niet te veel onder druk zouden zetten. 'Er zijn alleen maar verliezers als er psychiaters aan te pas komen', zei zijn mentor. Dat deed voor ons de deur dicht.''

Ter wille geweest
De universiteit onderstreept dat er voor Laurent 'geen enkele concessie is gedaan' aan de kwaliteitseisen van de opleiding. ,,Zijn traject is conform het Onderwijs- en Examenreglement van de bacheloropleiding Electrical Engineering. Laurent moest dezelfde practica met succes doorlopen als andere studenten, en hij moest dezelfde vakken en dezelfde tentamens doen. Wel is de universiteit hem ter wille met de timing: Laurent Simons mocht op afwijkende momenten tentamens doen en practica versneld doorlopen. Dat vergde van veel mensen op de TU/e extra inzet, omdat alle tentamens en practica voor Laurent apart plaats moesten vinden. Dat is overigens niet ongebruikelijk. Bijzondere studenten, bijvoorbeeld studenten die aan topsport doen, kunnen met een goed onderbouwde motivatie, een aangepast schema krijgen.

De universiteit vindt het spijtig voor Laurent dat de samenwerking eindigt en wenst hem veel succes voor de toekomst. 'De ouders van Laurent hebben, ondanks de toewijding en inzet aan de TU/e, afgelopen week actief de media opgezocht en zich negatief uitgelaten over de kwaliteit van de geboden begeleiding. Wij herkennen ons daar niet in, noch in de grote lijn, noch in de aangehaalde details', aldus de TU/e in een laatste reactie.

Ondertussen is er door Laurent of door zijn ouders ook een reactie geplaatst op zijn instagrampagina. Daarbij wordt de TU/e beschuldigd van racisme. Volgens de familie Simons zou Laurent van de universiteit niet moeten ingaan op een interviewverzoek van een Arabisch/Amerikaanse nieuwszender. Daarnaast deelt de familie op het account een mail de opleidingsdirecteur naar de examencommissie van de universiteit waarin staat dat er een 'realistische kans' is dat Laurent voor zijn tiende verjaardag afstudeert. Ze zeggen in de mail niet dat er al een afstudeerdatum is bepaald.
pi_190361927
Ja, eh, knap van hem. Hoop dat hij veel van zijn doelen bereikt. Maar dit is niet iets wat andere mensen zou moeten interesseren.
"Pools are perfect for holding water"
pi_190361928
Arm kind. Eerst door de ouders 6 jaar bij opa en oma worden geparkeerd omdat er gewerkt moet worden, vervolgens een prestigeproject worden van je ouders. En dan is er ook nog een universiteit die daar wel aan mee wil werken. Nah, we zullen over een jaar of 10, 15 wel horen hoe dit is afgelopen...
Het is onze plicht om de vrijheid van iedereen te definiëren, niet om onze eigen morele code op te leggen.
  dinsdag 10 december 2019 @ 14:00:41 #18
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_190362231
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:38 schreef C.L.Werner het volgende:
:')

Allemaal lachen om zijn kleding i.p.v. zijn slimheid en doorzettingsvermogen te waarderen.
Welkom in de wereld anno 2019.
Ik heb eerlijk gezegd meer medelijden met hem dat zijn streberige ouders zijn plannen hebben gedwarsboomd.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_190362427
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:38 schreef C.L.Werner het volgende:
:')

Allemaal lachen om zijn kleding i.p.v. zijn slimheid en doorzettingsvermogen te waarderen.
Welkom in de wereld anno 2019.
Als je de media opzoekt, kan je dit verwachten. Of verwacht je alleen pluimen in je reet?
pi_190362539
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:15 schreef YebCar het volgende:

[..]

Als je de media opzoekt, kan je dit verwachten. Of verwacht je alleen pluimen in je reet?
Ik had gehoopt dat men verder kijkt dan kleding. Dat is helaas teveel gevraagd.
pi_190362701
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:25 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Ik had gehoopt dat men verder kijkt dan kleding. Dat is helaas teveel gevraagd.
Al meer dan 300 posts over het jong en dan een enkele over zijn kloffie en het is meteen een hot subject. Aanstellen is ook een vak apart.
You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
  dinsdag 10 december 2019 @ 14:52:45 #22
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_190362913
OMG !

Mag deze link naar deze krant wel ? :)
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  dinsdag 10 december 2019 @ 15:02:46 #23
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_190363101
quote:
De eerste zes jaar opgevoed door zijn grootouders in België, want Alexander en Lydia waren druk met werken.
Wat erg.....

de stuitende arrogantie straalt wel van dat artikel af zeg niet normaal.
pi_190363204
Lastig probleem. Vroeger sloeg je dit soort jochies op school gewoon 1x in elkaar, dan was het snel gedaan. Maar om nu als "student" een jochie van 9 in elkaar te rammelen is ook zo wat.
  Moderator dinsdag 10 december 2019 @ 15:12:19 #25
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_190363279
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:38 schreef C.L.Werner het volgende:
:')

Allemaal lachen om zijn kleding i.p.v. zijn slimheid en doorzettingsvermogen te waarderen.
Welkom in de wereld anno 2019.
Hij noemde de wortel van 9 81, pleegt fraude en loopt nu als een klein kind te janken. Eerlijk gezegd zie ik weinig tekenen van intelligentie.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_190363527
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:52 schreef deedeetee het volgende:
OMG !

Mag deze link naar deze krant wel ? :)
Brrrr :{
  dinsdag 10 december 2019 @ 15:36:38 #27
8369 speknek
Another day another slay
pi_190363613
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:52 schreef deedeetee het volgende:
OMG !

Mag deze link naar deze krant wel ? :)
_O-.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  Moderator dinsdag 10 december 2019 @ 15:38:19 #28
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_190363636
Wat een mokerlelijk schilderij ook.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_190363647
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 december 2019 15:12 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Hij noemde de wortel van 9 81, pleegt fraude en loopt nu als een klein kind te janken. Eerlijk gezegd zie ik weinig tekenen van intelligentie.
Je kan als 9 jarige niet een hele universiteit en groep leraren bedonderen lijkt me. Als hij niet zo slim is, was hij al lang door de mand gevallen. Of de hele entourage inclusief universiteit doet er aan mee natuurlijk. Dat laatste lijkt me niet plausibel.
beter een knipoog dan een blauw oog
  dinsdag 10 december 2019 @ 15:43:27 #30
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190363690
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:52 schreef deedeetee het volgende:
OMG !

Mag deze link naar deze krant wel ? :)
Toine Heijmans _O_
  Miss 200.000.000! dinsdag 10 december 2019 @ 15:47:38 #31
367000 roos94
pi_190363740
Die ouders zijn héél eng.
  Moderator dinsdag 10 december 2019 @ 15:49:28 #32
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_190363764
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 15:39 schreef Knipoogje het volgende:

[..]

Je kan als 9 jarige niet een hele universiteit en groep leraren bedonderen lijkt me. Als hij niet zo slim is, was hij al lang door de mand gevallen. Of de hele entourage inclusief universiteit doet er aan mee natuurlijk. Dat laatste lijkt me niet plausibel.
Zou best kunnen dat hij hersens heeft hoor. Maar dat opdringerige bezeten houdinkje van die vader zorgt er wel voor dat hij er nu niet juist mee om kan gaan. Vraag me af of die ouders ooit nog gaan inzien hoe debiel ze eigenlijk bezig zijn.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Miss 200.000.000! dinsdag 10 december 2019 @ 15:52:07 #33
367000 roos94
pi_190363796
Ouders wonen trouwens aan de Prinsengracht :D daar heb je nogal wat knaken voor nodig.
pi_190363941
https://www.volkskrant.nl(...)-eindhoven~b656faea/

quote:
‘Afgelopen week hadden we zowel de pers als het universiteitsbestuur uitgenodigd om de situatie in alle transparantie te bespreken. Het bestuur kwam niet opdagen. Wij kregen te horen dat we met die media-aandacht ons kind te veel onder druk zetten en dat als we daarmee door zouden gaan er een psychiatrisch onderzoek zou moeten komen. Dan zijn er alleen maar verliezers, zei de universiteit.’
Aldus vader.

Transparant met pers en Universiteitsbestuur, ik nodig ook altijd de NOS uit op ouderavonden. :')
pi_190363982
De ouders verspelen al hun krediet hiermee :') Helemaal een waas voor hun ogen vanwege een Guiness-record :')
pi_190363998
quote:
19s.gif Op dinsdag 10 december 2019 13:13 schreef Gunner het volgende:

[..]

Die tekst komt natuurlijk bij z'n vader vandaan.
Maar goed, ze zijn gefrustreerd omdat hij niet op zn 9e die titel kan halen en dus een record misloopt. Dat is het enige. En daar geven ze de schuld dan aan de school.

Vergeet de beschuldiging van plagiaat niet;


Wonderkind (9) stopt studie TU Eindhoven na 'beschuldiging van plagiaat'

Die vader stelt zichzelf vast ook steeds voor met "Ik ben de Vader van de Zoon"

Over een paar jaar is hun woning aan de Prinsengracht een waar bedevaartsoord.

Kun je er o.a. flesjes ingestraald badwater van Laurant kopen dat bij dagelijks gebruik de intelligentie van je kinderen verhoogt.

En onderzetters met kleurrijke opdrukken van zijn behaalde wonder diploma's.
  dinsdag 10 december 2019 @ 16:13:25 #37
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190364026
Zelfs als ze slim zijn, zijn Belgen nog dom.
  dinsdag 10 december 2019 @ 16:18:15 #38
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_190364076
Dit hele mediacircus sterkt me alleen maar in mn overtuiging dat die ouders met name, de TU en Laurent in mindere mate hoofdzakelijk uit zijn op publiciteit en aandacht. Het is een prestigestrijd gevochten over de rug van een klein kind. Hij moest en zou de jongste worden ongeacht wat het kost en op welke manier. Het lijkt erop dat hij zwaar geholpen is om de tentamens te halen. Nog steeds heel knap en hij zal vast een uitzonderlijk hoog IQ hebben maar het is zeker ook een hoop theater. Trieste zaak.

quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:52 schreef deedeetee het volgende:
OMG !

Mag deze link naar deze krant wel ? :)
Omg, die ouders zijn nog kanslozer dan ik dacht. Het zijn echt puur omhooggevallen andachtshoeren. Misschien moet de kinderbescherming toch wel ingeschakeld worden. Dit is geen zuivere koffie.

[ Bericht 41% gewijzigd door VeX- op 10-12-2019 16:30:27 ]
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  dinsdag 10 december 2019 @ 16:37:26 #39
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_190364284
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:52 schreef deedeetee het volgende:
OMG !

Mag deze link naar deze krant wel ? :)
Je zou bijna de kinderbescherming bellen.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
pi_190364299
Ze zijn wel heel trots op, als je gewerkt heb op Urk zou je moeten weten dat dit niet verdiend is, maar dat dit gegeven is.
pi_190364430
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 16:37 schreef Janneke141 het volgende:

[..]

Je zou bijna de kinderbescherming bellen.
Uit het parool:

"Er kwam zelfs een soort van dreigement, meent moeder Lydia. “Ze zeiden niet expliciet dat ze de kinderbescherming zouden inschakelen, als wij met onze klachten naar buiten zouden komen. Maar lieten duidelijk verstaan dat ze in vraag stelden of wij Laurent niet teveel onder druk zouden zetten. ‘Er zijn alleen maar verliezers als er psychiaters aan te pas komen,’ zei zijn mentor. Dat deed voor ons de deur dicht.”
pi_190364456
De eerste 6 jaar niet naar het kind omgekeken en dan ineens moet hij het wonderkind spelen.
De ouders zijn knettergek. Zou me niks verbazen als het joch ook nog zweepslagen krijgt als hij niet snel genoeg doet wat zijn vader hem opdraagt. Moeder spoort ook niet maar dat zal wel zo'n zwijgzaam nederig vrouwtje zijn dat kruipt voor haar tiran van een vent. :')
  dinsdag 10 december 2019 @ 17:15:49 #43
8369 speknek
Another day another slay
pi_190364724
Uiteindelijk goed gehandeld van de TU, alhoewel ze wel eerder in hadden mogen grijpen. Je kan niet mee blijven werken aan de exploitatie van een kind. Helaas hebben de brutalen de halve wereld en ik gok dat de rector van de gemiddelde Amerikaanse universiteit heel wat minder scrupules heeft over Young Sheldon een diploma geven.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_190365010
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 17:15 schreef speknek het volgende:
Uiteindelijk goed gehandeld van de TU, alhoewel ze wel eerder in hadden mogen grijpen. Je kan niet mee blijven werken aan de exploitatie van een kind. Helaas hebben de brutalen de halve wereld en ik gok dat de rector van de gemiddelde Amerikaanse universiteit heel wat minder scrupules heeft over Young Sheldon een diploma geven.
Ja, het zou me niet verbazen als ze nu met dat kind in het buitenland gaan leuren. In Amerika doen ze idd vaak wat makkelijker mee met dat soort gektes.
pi_190365150
Misschien gaat hij eerst een bestuursjaar doen
pi_190365195
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 17:42 schreef MadJackthePirate het volgende:
Misschien gaat hij eerst een bestuursjaar doen
Hij of zijn vader ? :D
pi_190365257
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:52 schreef deedeetee het volgende:
OMG !

Mag deze link naar deze krant wel ? :)
De vader is een publiciteitsgeile narcist. Ik heb medelijden met Laurent.
  dinsdag 10 december 2019 @ 18:52:49 #48
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_190366090
Vreemd genoeg moest ik opeens aan dit jochie denken. Bij hem vroeg ik me ook af of hij niet door zijn ouders was aangezet om in de publiciteit te komen.

Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_190366345
Die ouders zijn echt gek. :r
pi_190366359
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 14:52 schreef deedeetee het volgende:
OMG !

Mag deze link naar deze krant wel ? :)
Linken mag wel alleen geen hele lappen tekst. Ik link regelmatig naar de Volkskrant.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')