abonnement Unibet Coolblue
  maandag 23 december 2019 @ 21:12:18 #151
8369 speknek
Another day another slay
pi_190619366
En in Ex Machina, dat is nog wat anders dan dat ze een superster zijn natuurlijk (dat bedoel ik met "voorgoed").
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  FOK!fotograaf maandag 23 december 2019 @ 21:32:55 #152
364681 over_hedge
pi_190620042
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 18:57 schreef MMaRsu het volgende:

Yikes :') wat een afslachting

Maar wel leuk om te horen *O*
70 min reviews gaan kijken ipv je eigen mening vormen :')
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_190620475
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 10:32 schreef kalinhos het volgende:

[..]

Eens met een deel van je spoiler, maar Rey wist waar ze heen moest, dat wist ze toen ze C3PO hadden uitgelezen.
maar niet hoe ze van dat mes ineens een soort kaartlezer maakt
  FOK!fotograaf maandag 23 december 2019 @ 22:26:15 #154
364681 over_hedge
pi_190621278
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 08:00 schreef Kaizen_ het volgende:
Wat een slechte film zeg, jammer dit. Gisterenavond in de bios vaak genoeg nee-schuddend zitten kijken. Zonde, want de vorige twee delen van deze trilogy vond ik echt niet onaardig.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Owja, en onze bioscoop ondertiteling gaf steeds 'Artoo' aan in plaats van 'R2'. Ook al zal 'Artoo' technisch gezien correct zijn, ik vind het rete-irritant. Dit had onze halve bioscoop zaal als ik het geroesemoes aanhoorde.
Oke een paar dan :) Dit is wat ik er van begreep :P Ga binnenkort nog keertje. Want heb vast ook wat dingen gemist. Maar dit is zoals ik er nu over denk

quote:
• Rey die zoals gewoonlijk overal overal zonder moeite doorheen buldozered. Oh, daar ligt de oude Death Star neergecrashed, even de dolk pakken en JA, NU WEET IK PRECIES WAAR IK NAARTOE MOET.
3cpo verteld waar ze moeten zijn en verteld aan welke kant ze moeten zijn. En ja ze steekt wel vrijwel meteen op de goede plek. En op zich is de plek niet heel gek natuurlijk. Dat ze hem main window ding gebruiken.

Het zou ook weinig toevoegen als ze een scene gaan toevoegen dat ze haar een aantal plekken aan het proberen is. Dus snap die keuze wel.

quote:
Even een reusachtig wilde ocean overmeesteren met een karig bootje waar ik nooit mee heb gevaard? Oh, tuurlijk, no biggie. (De golven zagen er wel erg gaaf uit, dat dan weer wel)
Ze is nogal sterk met the force. En daardoor kan ze dat soort dingen wel aan. Bijvoorbeeld ook de reden waardoor een kind van 8 (of hoe oud is Anakin in deel 1? :P ) mee kan doen aan pod racing terwijl dit normaal veel te snel zou gaan voor normale mensen.

quote:
• Chewie is dood! Neehoor, haha hij zat op een andere transporter. Pfffff, wat is dit nou weer? Deed me erg denken aan het 'Glen is dead'-momentje in The Walking Dead. Ook al zo'n goedkope manier om het publiek te foolen.
Ja dit vond ik ook wel jammer. Had prima geweest als ze hem echt gedood had. Heb van de rest geen idee wie glen is :P

quote:
• Een nieuw Pixar robotje? Aah tof, weer extra merchandise in the pocket
Tja als je je nu al gaat ergeren aan robots in star wars.. Maar oke even los van dat. Hij had wel een rol. Hij is de robot van die premie jager die dus de ouders van Rey naar palpatine moest brengen. Daar dit robotje werd dus bevestigd dat hij Rey eigenlijk levend wilde hebben. En dat haar ouders vermoord zijn door palpatine.

quote:
• 3CPO's geheugen gewist? Voor altijd? Whoa! Oh, nee grapje. R2 heeft al gezorgt voor systeemherstel. Waar sloeg dat dan op? Dat alles om dat kleine repareermannetje te introduceren?
Voordat het hele geheugen wissen gebeurt vraagt iemand nog: Heeft R2 geen backups? En daar reageert hij een beetje op van. Jawel. alleen vertrouw zijn backup systemen niet.

Dus met andere woorden zijn die backups er gewoon. En dat word dus al gezegd.

En nee heel het punt was niet om dat kleine repareermannetje te introduceren. Het idee was dat robots niet instaat zijn om die teksten uit te spreken. Omdat dit verboden is door de republiek. Ze mogen geen oude siths texten uitspreken. Em omdat het robots zijn kunnen ze dit dus ook letterlijk niet. Behalve dus als je naar een illegaal klein repareermannetje gaat om zijn geheugen uit te lezen. Wat daarna dus wel er voor zorgt dat zijn geheugen gewist is.

quote:
• Fin die de halve film wat wilt zeggen tegen Rey, maar het uiteindelijk niet doet? Ik las hierboven al dat het over de 'Force-sensitivity' ging, maar dat is bij mij niet overgekomen. Ik dacht namelijk iets anders, zie het puntje hieronder:
Nouja halve film.. Was het moment dat ze denken dat ze dood aan het gaan zijn. Dus 99% kans dat het is dat hij van haar houd. En ja worden daarna 2x grapjes over gemaakt. Maar maakt voor het verhaal allemaal niks uit.

quote:
• Fin's romance met Rose is weg? Vind Fin nou die getinte meid leuk omdat ze ook van de First Order komt? Of wacht, heeft hij een liefdesverklaring voor Rey klaarliggen? Goed uiteengezet dit
Daar zijn ze gelukkig niet mee verder gegaan. Vind ik eerder een plus dan een min :P

quote:
• Owja, en tussendoor heeft Rey geleerd hoe je dieren en mensen kan genezen. Tuurlijk.
Ze heeft alle oude Jedi teksten gelezen (die ze uit die boom gehaald heeft in deel 8 ) en is erg sterk met the force. Dus niet zo gek dat ze dit geleerd heeft. Helemaal nu ze wel training gehad heeft. Die force power is vrij bekend. Misschien minder in de films. Wel wel zeker in star wars

quote:
• Rey's tweede en derde lightsaber die ze bijhad en/of kreeg van Leia? "Want die heb je waarschijnlijk wel nodig". Snapte ik niet helemaal, maar dit kan mijn onoplettendheid geweest zijn
Ze had 2 lightsabers. Die van Luke en die van Leia. Die van Leia kreeg ze van Luke vlak voordat ze naar exogol ging. 1 van die 2 'geeft' ze aan Kylo via the force (wat ik wel echt een domme force power vind. maar oke :P )

quote:
• Leia's dood vond ik ook erg vreemd getimed, maar ze moesten natuurlijk improviseren. In ieder geval, dit moment vond ik wat vreemd.
Ja vond ik ook niet super. Maar het idee was dat ze haar laatste kracht die ze had gebruikte om Kylo te stoppen en Ben terug te krijgen.

quote:
• To be honest, Palpatine vind ik wel een passende eindbaas voor Star Wars. Veel gehaat heb ik in dit topic gelezen, maar dit vond ik wel tof.
Vond ik ook tof. Zag er vet uit. Vond alleen het eind gevecht jammer. Is veel meer uit te halen dan hem weer verslaan met zijn eigen force lighting.

quote:
• Het moment dat plots duizenden schepen komen helpen in het eindgevecht had ik zo graag mooi gevonden. Het was echt een kippenvelmoment. Tenminste, dat had het kunnen zijn. Het enige wat ik nu dacht was: "Owja, nu komen ze opeens wel? Bij het vorige deel kwam er nog NIEMAND opdagen.. Jammer, dit had echt een 'End-game kippenvel moment" kunnen zijn.
Ja dat was een beetje het punt. Iedereen was bang. Daarom durfde niemand iets.Tot Luke in vorige film toch maar besloot iets te doen. Dat was de vonk die ze nodig hadden blabla

En het helpt ook wel dat ze nu Lando als Generaal hadden om het vuurtje verder aan te steken.

quote:
• En op het einde wordt Kylo Ren in de afgrond gegooid, iedereen weet dat hij toch wel terugkomt. En jahoor, hij komt terug, kan plotseling ook mensen genezen - of zelfs uit de dood laten herrijzen? - en gaat daarna zelf de pijp uit. Nee, wacht. Eerst nog een geforceerde kus.
Ja deze scenes vond ik ook een beetje Meh. Maar dat healen was dan weer niet gek. Hij is weer Ben, ipv Kylo. En weer een Jedi ipv Sith. Waardoor hij toegang heeft tot de Light side forces zoals dus weer die healing (dit kunnen siths niet)
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 23 december 2019 @ 22:33:50 #155
2057 Tokus
www.metalfan.nl
pi_190621496
edit: nevermind.

[ Bericht 98% gewijzigd door Tokus op 23-12-2019 23:01:31 ]
Nothing lasts forever but the certainty of change
  maandag 23 december 2019 @ 23:37:48 #156
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190622818
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 21:32 schreef over_hedge het volgende:

[..]

70 min reviews gaan kijken ipv je eigen mening vormen :')
Geen Redlettermedia kijken :')

Het is een analyse, als je dat niet interesseert dan ok prima toch?
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 24 december 2019 @ 07:58:12 #157
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_190624832
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 22:26 schreef over_hedge het volgende:
Maar dit is zoals ik er nu over denk
Thanks voor de heldere reactie! Veel punten, zoals het oversteken van de oceaan en het helen kunnen inderdaad worden uitgelegd door The Force. Verder klopt het inderdaad dat Luke de 'vonk' was om het hele orchest bij elkaar te krijgen in de laatste battle. Toch jammer dat ik er niet van heb kunnen genieten.

quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 22:26 schreef over_hedge het volgende:
Tja als je je nu al gaat ergeren aan robots in star wars..
100% dit.

Ik begin me nu al (overdreven gezegd) te irriteren aan dit soort kleine dingetjes, allemaal dankzij deze film. De eerste twee delen van deze trilogy vond ik nog best gaaf eigenlijk. Maar nu is de kous wel af voor mij.

[ Bericht 0% gewijzigd door Kaizen_ op 24-12-2019 08:14:22 ]
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_190625604
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 23:37 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Geen Redlettermedia kijken :')

Het is een analyse, als je dat niet interesseert dan ok prima toch?
Ik kijk die persoonlijk liever nadat ik een film heb gekeken, dan voegt het wat toe anders ga je je vantevoren al opvreten over de negatieve punten en kun je er helemaal niet meer van genieten.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  dinsdag 24 december 2019 @ 09:33:25 #159
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190625633
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 09:31 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Ik kijk die persoonlijk liever nadat ik een film heb gekeken, dan voegt het wat toe anders ga je je vantevoren al opvreten over de negatieve punten en kun je er helemaal niet meer van genieten.
Ze zeggen dat het op de meeste fronten niet beter is dan de vorige.. die heb ik ook al niet gezien maar volgens mij mis ik weinig.

Ik kijk elke RLM analyse omdat ze gewoon diep ingaan op alles, het gaat ook over de cinematografie en de editing en alles, ik kijk het ook van films die ik niet heb gezien want soms kan je aangenaam verrast worden door iets wat je normaal niet zou kijken :).

Doorgaans zijn ze ook niet zo negatief. Deze film is schijnbaar gewoon bagger. Volgens mij is er niet zoveel om echt van te genieten, er word schijnbaar geen moment stil gestaan bij wat dan ook. Het gaat zo snel zodat je niet eens meer kan nadenken van wat, wtf dat sloeg nergens op,oh well we zijn al 3 scenes verder. Je word gebombardeerd met flashy effects en actie en explosies, maar mist vorm van enige diepgang.

[ Bericht 12% gewijzigd door MMaRsu op 24-12-2019 09:42:51 ]
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 24 december 2019 @ 09:43:05 #160
2057 Tokus
www.metalfan.nl
pi_190625743
deze podcast van Alex Agnew is wel grappig. Opgenomen direct nadat ze naar de première geweest zijn.
(en voordat je zegt "podcast? het is met beeld!": het is eigenlijk een podcast maar ze zetten het ook met beeld op youtube)

Nothing lasts forever but the certainty of change
pi_190625829
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 09:33 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Ze zeggen dat het op de meeste fronten niet beter is dan de vorige.. die heb ik ook al niet gezien maar volgens mij mis ik weinig.

Ik kijk elke RLM analyse omdat ze gewoon diep ingaan op alles, het gaat ook over de cinematografie en de editing en alles, ik kijk het ook van films die ik niet heb gezien want soms kan je aangenaam verrast worden door iets wat je normaal niet zou kijken :).

Doorgaans zijn ze ook niet zo negatief. Deze film is schijnbaar gewoon bagger. Volgens mij is er niet zoveel om echt van te genieten, er word schijnbaar geen moment stil gestaan bij wat dan ook. Het gaat zo snel zodat je niet eens meer kan nadenken van wat, wtf dat sloeg nergens op,oh well we zijn al 3 scenes verder. Je word gebombardeerd met flashy effects en actie en explosies, maar mist vorm van enige diepgang.
Ik zou deel VIII en IX gewoon zelf eens kijken en je mening vormen op basis van de hele film ipv een review (hoe uitgebreid ook). En voor mijn part wacht je met deel IX tot je een goede rip kunt downloaden :)

-edit-
Qua reviews vond ik VOX wel interessante punten hebben
" Welcome to the Star Wars zoo
The Rise of Skywalker domesticates whatever wonders existed in this franchise and sticks them in a cage."
https://www.vox.com/cultu(...)sappointing-problems

maar ook deze SB4MC heeft gewoon valide punten:
http://www.standbyformind(...)tar-wars-episode-ix/

quote:
Sure, plenty doesn't work. Hacking a whole Carrie Fisher performance out of three cutting-room shots was probably not a good idea - it serves only to remind us why she wasn't available and plays kind of like someone crank-calling an auto dealership with a celebrity soundboard. (Even so, it's nice to see her, and then to see everyone mourn her onscreen.) Outside of the duels and the Rey/Ren plot points, most of the pacing is chaotic and most of the action is incoherent. The starcraft dogfights make very little sense spatially; something's suddenly coming at us from somewhere and then it blows up, again and again. A sequence with a ragtag squad storming the wing of a Star Destroyer on foot is particularly shoddy. Don't call it shoddy around the boy, he'll hear.

But maybe these things were always a bit - shhhhh - shoddy. And only ever in a way that doesn't matter to four-year-olds. I understand that part of my heart is stranded there forever in a dark theater in 1977. The part of me that got old is thrilled that they finally finished Star Wars, that I'm still allowed to hush my anger, deny the temptations of the dark side, and soak it all up.
4-jarige ik heeft zitten genieten, 40-jarige ik was gefrustreerd over wat keuzes. Beiden zijn uiteindelijk blij met meer Star Wars :)

[ Bericht 40% gewijzigd door Ceased2Be op 24-12-2019 09:59:00 ]
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  dinsdag 24 december 2019 @ 10:05:12 #162
8369 speknek
Another day another slay
pi_190625966
Yep, je kunt klagen over dingen die niet kloppen, maar je klaagt over die dingen in een serie waar teddyberen crack stormtroopers doden door steentjes tegen hun helm te gooien, genoemde stormtroopers uberhaupt nooit raak schieten tenzij ze rebelleren, een planetaire ruimtestation een weakpoint heeft, etc.
TROS heeft zwakke elementen, maar het is wel weer cool spektakel.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  dinsdag 24 december 2019 @ 10:11:11 #163
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190626045
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 10:05 schreef speknek het volgende:
Yep, je kunt klagen over dingen die niet kloppen, maar je klaagt over die dingen in een serie waar teddyberen crack stormtroopers doden door steentjes tegen hun helm te gooien, genoemde stormtroopers uberhaupt nooit raak schieten tenzij ze rebelleren, een planetaire ruimtestation een weakpoint heeft, etc.
TROS heeft zwakke elementen, maar het is wel weer cool spektakel.
Omdat de oude trilogie meer over de characters ging en niet zozeer om alle actie en bombast ernaast?

De kracht van Star Wars is juist dat het geen spektakel is.

Nu is het dezelfde shit als een Marvel movie. En geschreven door de persoon die Batman vs Superman schreef.. nou..

Of ik daar nou echt 4 uur van mijn leven aan moet verspillen. Kan ik beter die nieuwe Scorcese film kijken denk ik
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 24 december 2019 @ 10:13:06 #164
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_190626062
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 11:29 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Er valt niks te overanalyseren. Er zit geen diepere betekenis achter. Ze hebben er gewoon een puizooi van gemaakt en een geliefde franchise de grond in geboord.
Leuke mening, lijst hem in.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_190626255
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 11:29 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Er valt niks te overanalyseren. Er zit geen diepere betekenis achter. Ze hebben er gewoon een puizooi van gemaakt en een geliefde franchise de grond in geboord.
Deze star wars krijgen gewoon nieuwe jonge fans, daar is het ook voor gemaakt. Voor de ouwe fans zoals jij kan het nooit goed gaan. Deal with it. 8-)
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 24 december 2019 @ 10:30:18 #166
2057 Tokus
www.metalfan.nl
pi_190626290
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 10:11 schreef MMaRsu het volgende:

[..]


Of ik daar nou echt 4 uur van mijn leven aan moet verspillen.
maar wel uren verspillen aan het online lezen van recensies en daarna oeverloos er over klagen...
Nothing lasts forever but the certainty of change
  dinsdag 24 december 2019 @ 11:22:50 #167
8369 speknek
Another day another slay
pi_190626973
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 10:11 schreef MMaRsu het volgende:
De kracht van Star Wars is juist dat het geen spektakel is.
Lmao. Dit is dus wanneer je teveel reviews kijkt en te weinig de echte films.

TLJ is overigens de meest karaktergedreven film van alle 9. En dat tRoS dat weinig zou hebben is gelul.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  FOK!fotograaf dinsdag 24 december 2019 @ 11:41:03 #168
364681 over_hedge
pi_190627247
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 10:11 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Omdat de oude trilogie meer over de characters ging en niet zozeer om alle actie en bombast ernaast?

De kracht van Star Wars is juist dat het geen spektakel is.

Nu is het dezelfde shit als een Marvel movie. En geschreven door de persoon die Batman vs Superman schreef.. nou..

Of ik daar nou echt 4 uur van mijn leven aan moet verspillen. Kan ik beter die nieuwe Scorcese film kijken denk ik
:')____!!!!
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_190627874
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 10:27 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Deze star wars krijgen gewoon nieuwe jonge fans, daar is het ook voor gemaakt. Voor de ouwe fans zoals jij kan het nooit goed gaan. Deal with it. 8-)
Deze trilogie is iedereen over een paar jaar vergeten. Net als Avatar.
  dinsdag 24 december 2019 @ 12:29:54 #170
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_190627890
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 11:22 schreef speknek het volgende:

TLJ is overigens de meest karaktergedreven film van alle 9.
In ieder geval de meest gelaagde. Of degene die het meest meta is. Die film gaat uiteindelijk over het loslaten van het verleden bij Luke, Kylo Ren, etc... en dat ze eens moeten ophouden met te denken in Jedi, Sith, empire, rebellen en dat ze dat allemaal moeten achterlaten. Maar de film suggereert uiteraard ook gewoon dat de hele franchise die dingen moet los laten en naar iets anders moet evolueren. Waarna TRoS elke vorm van progressie overboord gooit en vol terug in het verleden duikt.

Als het publiek verdeeld is over die 2 mogelijke trajecten, dan bestaat er natuurlijk geen film die iedereen tevreden houdt. Ik denk nog altijd dat de weg van TLJ de juiste was, alleen was die film uiteindelijk te slordig en te nonchalant om voldoende volk mee te krijgen. Of je probeert wat The Mandalorian doet. Die zwelgt ook heel zwaar in herkenbaarheid, maar vertelt wel het kleine verhaal in de marge. In essentie even conservatief als de Abrams-films, maar veel slimmer aangepakt.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  dinsdag 24 december 2019 @ 12:53:28 #171
8369 speknek
Another day another slay
pi_190628243
Nouja achterlaten, het is niet helemaal let the past die, maar leer van het verleden.

Eigenlijk gewoon The Lion King.



They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:00:40 #172
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190628344
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 11:22 schreef speknek het volgende:

[..]

Lmao. Dit is dus wanneer je teveel reviews kijkt en te weinig de echte films.

TLJ is overigens de meest karaktergedreven film van alle 9. En dat tRoS dat weinig zou hebben is gelul.
Ik heb het over de originele trilogie vs alles wat daarna is gekomen.

Veel teveel bombast, cgi en randzaken die niet interessant zijn of boeiend zijn.

In de prequels nog wel wat karakter ontwikkelingen maar wat is precies de persoonlijkheid van Finn of Rey? En wat van Poe dameron? Zijn dit echt memorabele karakters? Of zijn het slechts omhulsels met een doel omdat de film ergens naartoe moet, ipv personages met een achtergrond, motivaties met een geslaagde drive?
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:01:10 #173
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190628349
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 11:41 schreef over_hedge het volgende:

[..]

:')____!!!!
Zeg dan gewoon niks man kneus die je er bent. Als je niet wil discussieren wat doe je hier dan?
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:01:52 #174
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190628362
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 10:30 schreef Tokus het volgende:

[..]

maar wel uren verspillen aan het online lezen van recensies en daarna oeverloos er over klagen...
Uren verspillen? Ik heb 1 analyse gezien. Ik klaag niet overloos? Ik discussieer met anderen over de film. Wat is je probleem?
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  FOK!fotograaf dinsdag 24 december 2019 @ 13:07:46 #175
364681 over_hedge
pi_190628453
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 13:01 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Zeg dan gewoon niks man kneus die je er bent. Als je niet wil discussieren wat doe je hier dan?
discussiëren met iemand over een film die hij niet eens gezien heeft :D _O-
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:14:28 #176
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190628538
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 13:07 schreef over_hedge het volgende:

[..]

discussiëren met iemand over een film die hij niet eens gezien heeft :D _O-
Krijgen we nu deze domme shit weer?

Moet ik ook een stuk poep opvreten voordat ik weet of het poep is?

Moet ik Big Brother kijken om te weten wat voor serie het is?

Flikker op met deze domme dooddoener, waar ik geen fuck mee te maken heb.

Je gaat absoluut niet in op wat ik te zeggen heb, dus wat kom je dom blaten man?

Ik heb het niet eens over specifieke zaken uit TROS, maar over de algehele tendens van deze nieuwe trilogie.

Flikker jij maar lekker op met je zielige gedrag :W. Je domme shit was ook wel weggemod uit GAM PS4 topic. Ga lekker ergens anders zuur lopen doen kneus.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  FOK!fotograaf dinsdag 24 december 2019 @ 13:17:37 #177
364681 over_hedge
pi_190628582
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 13:14 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Krijgen we nu deze domme shit weer?

Moet ik ook een stuk poep opvreten voordat ik weet of het poep is?

Moet ik Big Brother kijken om te weten wat voor serie het is?

Flikker op met deze domme dooddoener, waar ik geen fuck mee te maken heb.

Je gaat absoluut niet in op wat ik te zeggen heb, dus wat kom je dom blaten man?

Ik heb het niet eens over specifieke zaken uit TROS, maar over de algehele tendens van deze nieuwe trilogie.

Flikker jij maar lekker op met je zielige gedrag :W. Je domme shit was ook wel weggemod uit GAM PS4 topic. Ga lekker ergens anders zuur lopen doen kneus.
Dit topic is om te praten over the rise of skywalker. Niet over star wars in het algemeen. Niet zo boos doen boomertje

En ja je moet idd de film wel gezien hebben wil je het er over hebben.

Wel grappig dat jij over zuur doen durft te praten :D
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:18:17 #178
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190628589
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 13:17 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Dit topic is om te praten over the rise of skywalker. Niet over star wars in het algemeen. Niet zo boos doen boomertje

En ja je moet idd de film wel gezien hebben wil je het er over hebben.
Ik moet helemaal niks, en jij moet niet te denken dat jij kan bepalen waar of wat iemand wil bespreken.

Als niemand erop in wil gaan prima, maar kom mij niet vertellen wat ik wel of niet moet doen.

En nogmaals, ik poste de analyse van RLM en jij begint gelijk te janken dat ik dat niet zou mogen doen, of dat ik eerst de film zou moeten kijken voordat ik een analyse kan begrijpen(?) of zien(?).
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:28:34 #179
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190628704
En stuur mij geen DMs met de vraag of ik autisme heb jij zieke geest, wtf is jouw probleem man. Zo'n triest persoon als jij kom ik niet vaak tegen
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_190628784
okee, en weer over de film...

wel echt vet was e keizer, als ie die straal de ruimte instuurt om de schepen lam te leggen. dat geluid...
  FOK!fotograaf dinsdag 24 december 2019 @ 13:39:57 #181
364681 over_hedge
pi_190628837
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2019 13:28 schreef MMaRsu het volgende:
En stuur mij geen DMs met de vraag of ik autisme heb jij zieke geest, wtf is jouw probleem man. Zo'n triest persoon als jij kom ik niet vaak tegen
Hey was een serieuze vraag. En dms openbaar maken staat een ban op. Maar laten we het weer over de film hebben idd.
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 13:35 schreef pokkerdepok het volgende:
okee, en weer over de film...

wel echt vet was e keizer, als ie die straal de ruimte instuurt om de schepen lam te leggen. dat geluid...
Vind ook dat ze hem weer tof gemaakt hebben. Hoe hij er uit ziet
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:40:21 #182
8369 speknek
Another day another slay
pi_190628843
Ook toen Rey ze terugsloeg, het geluid was echt heerlijk. Ben benieuwd of dat vertaalt naar de thuiservaring.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  dinsdag 24 december 2019 @ 13:46:09 #183
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190628904
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 13:39 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Hey was een serieuze vraag. En dms openbaar maken staat een ban op. Maar laten we het weer over de film hebben idd.
[..]

Vind ook dat ze hem weer tof gemaakt hebben. Hoe hij er uit ziet
Een serieuze vraag, nee je probeert mij te beledigen dat is wel duidelijk. En ook dat je geen interesse hebt om de film te bespreken.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  FOK!fotograaf dinsdag 24 december 2019 @ 13:47:46 #184
364681 over_hedge
pi_190628920
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 13:46 schreef MMaRsu het volgende:

[..]
. En ook dat je geen interesse hebt om de film te bespreken.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 1% gewijzigd door over_hedge op 24-12-2019 13:55:44 ]
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  dinsdag 24 december 2019 @ 14:21:53 #185
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_190629295
Ik vind het ook wat raar om uitgebreid te klagen over een film die je niet eens gezien hebt, maar uiteindelijk is iedereen hier welkom volgens mij (en iedere mening) B:)B We zijn allemaal volwassen volgens mij, dus iemand een kneus noemen of autisme opperen....beetje onnodig imo :s) Hou het gewoon lekker bij de films.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  dinsdag 24 december 2019 @ 14:37:33 #186
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190629519
Nouja ik ben dan ook niet uitgebreid aan het klagen :P. Het is idd niet cool om elkaar zo onder de gordel te steken.

Ik vind het gewoon jammer dat ze dit er allemaal van gemaakt hebben. Verloren potentie komt bij mij naar boven. Ik vond TFA best wel vermakelijk namelijk. Rogue One was eigenlijk ook gewoon goed.

Ik denk dat ze er bij Disney goed aan doen om SW klein te houden, ala Mandalorian. Dat werkt gewoon supergoed, is klein maar fij
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 24 december 2019 @ 14:39:31 #187
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_190629551
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 14:37 schreef MMaRsu het volgende:
Rogue One was eigenlijk ook gewoon goed.
Onverwachts een van de betere Star Wars films inderdaad. _O_
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  dinsdag 24 december 2019 @ 14:43:54 #188
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_190629614
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 14:39 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

Onverwachts een van de betere Star Wars films inderdaad. _O_
Nog steeds mijn favoriete SW film denk ik O+ Al vond ik zelf de nieuwste trilogie ook gewoon erg vermakelijk. De eerste zes films heb ik in tijden niet gezien; ze komen volgend jaar uit op 4K, dus dan maar weer eens voor gaan zitten. Als ik het goed herinner vond ik de prequels het minst; vooral de allereerste met kleine Anakin.

Mandalorian vind ik ook super vermakelijk, doet echt niet onder aan de films.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  dinsdag 24 december 2019 @ 14:45:24 #189
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_190629633
quote:
7s.gif Op dinsdag 24 december 2019 14:43 schreef AlwaysHappy het volgende:
Al vond ik zelf de nieuwste trilogie ook gewoon erg vermakelijk. De eerste zes films heb ik in tijden niet gezien; ze komen volgend jaar uit op 4K, dus dan maar weer eens voor gaan zitten. Als ik het goed herinner vond ik de prequels het minst; vooral de allereerste met kleine Anakin.
De drie prequels vond ik geweldig! Maar ik moet er bij zeggen dat ik in die tijd nog een ukkie was die Jar Jar Binks leuk vond. :7


Update: Ik heb thuis nog ergens een Jar Jar Binks spaarpot en knuffel liggen. _O-
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  Moderator dinsdag 24 december 2019 @ 14:48:07 #190
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_190629667
Vond Rogue One beter dan TROS.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het had van mij best wat langzamer en langer gemogen om het allemaal meer af te sluiten en de bezochte nieuwe werelden beter te introduceren. Desalniettemin wel vermaakt.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 24 december 2019 @ 14:54:29 #191
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_190629738
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 14:45 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

De drie prequels vond ik geweldig! Maar ik moet er bij zeggen dat ik in die tijd nog een ukkie was die Jar Jar Binks leuk vond. :7

Update: Ik heb thuis nog ergens een Jar Jar Binks spaarpot en knuffel liggen. _O-
Ik vind Jar Jar nog steeds vermakelijk :@ Maar hey, ik ben het type kijker die BB8, C3PO & R2D2 ook noemt als het om favoriete karakters gaat :P No shame.

quote:
7s.gif Op dinsdag 24 december 2019 14:48 schreef UIO_AMS het volgende:
Vond Rogue One beter dan TROS.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het had van mij best wat langzamer en langer gemogen om het allemaal meer af te sluiten en de bezochte nieuwe werelden beter te introduceren. Desalniettemin wel vermaakt.
Dat is mijn grootste kritiekpunt naar TROS denk ik; hoe ze met Rose zijn omgegaan. Ik ben iemand die vrij snel tevreden is met een film, maar zat me best dwars dat haar rol nu zo klein was. Niet dat ik nu zo'n megafan was van het character, maar in The Last Jedi was ze nou eenmaal vrij aanwezig. En dat vond ik prima. Eindigde met hints naar een Finn/Rose romance. En dan krijgt ze opeens 5/6 zinnen in TROS, met geen enkele verwijzing naar die romance. Vervelendste vind ik nog dat die actrice is weg gepest van twitter e.d. door de racisten out there. Die gaan haar kleinere trol in TROS zien als validatie. Dat ze gewoon gelijk hadden.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  dinsdag 24 december 2019 @ 15:11:49 #192
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190629952
Karakters kan je die robots toch niet noemen.. Hoe leuk ik ze ook vind het zijn gewoon 1 dimensionale figuren die er puur inzitten voor de humor.

Zelfs die droid in Rogue One ( die was ook funny )

Jar Jar Binks en het hele Gungan subplot was ook echt waardeloos in de prequels. Wat was daar nou de bedoeling van? Wat deden die gungans nou eigenlijk :D
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 24 december 2019 @ 15:12:35 #193
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190629964
quote:
2s.gif Op dinsdag 24 december 2019 14:54 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Ik vind Jar Jar nog steeds vermakelijk :@ Maar hey, ik ben het type kijker die BB8, C3PO & R2D2 ook noemt als het om favoriete karakters gaat :P No shame.
[..]

Dat is mijn grootste kritiekpunt naar TROS denk ik; hoe ze met Rose zijn omgegaan. Ik ben iemand die vrij snel tevreden is met een film, maar zat me best dwars dat haar rol nu zo klein was. Niet dat ik nu zo'n megafan was van het character, maar in The Last Jedi was ze nou eenmaal vrij aanwezig. En dat vond ik prima. Eindigde met hints naar een Finn/Rose romance. En dan krijgt ze opeens 5/6 zinnen in TROS, met geen enkele verwijzing naar die romance. Vervelendste vind ik nog dat die actrice is weg gepest van twitter e.d. door de racisten out there. Die gaan haar kleinere trol in TROS zien als validatie. Dat ze gewoon gelijk hadden.
Dat is puur aan Disney zelf te wijden dit!
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_190630459
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 14:39 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

Onverwachts een van de betere Star Wars films inderdaad. _O_
qua uitvoering was ie goed, maar op een of andere manier kon de inhoud me niet echt boeien, en de acteurs. jammer.
wel epische eindscene.

en ik vind jarjar wel leuk, heb zelfs een poppetje op mn plank staan, haha.. maar hij is leuk omdat het zooooo slecht is.
  dinsdag 24 december 2019 @ 16:30:24 #195
8369 speknek
Another day another slay
pi_190631265
Tijdje terug dat ik de OT heb gezien, dus neem het met een korreltje zout.

1. ROTJ (Fuck ewoks maar dat drievoudige eindgevecht is peak Star Wars)
2. ESB
3. TLJ
4. R1
5. ANH
6. TROS
7. TFA
8. Solo
9. ROTS
10. AOTC
11. TPM
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  dinsdag 24 december 2019 @ 18:31:31 #196
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190632900
Deze shit _O_


Een villain waar je bang van kan zijn
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_190633942
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 18:31 schreef MMaRsu het volgende:
Deze shit _O_


Een villain waar je bang van kan zijn
ja dat bedoelde ik, geniaal stukje starwars, dit.
  dinsdag 24 december 2019 @ 20:04:38 #198
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_190634038
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 16:30 schreef speknek het volgende:
Tijdje terug dat ik de OT heb gezien, dus neem het met een korreltje zout.

1. ROTJ (Fuck ewoks maar dat drievoudige eindgevecht is peak Star Wars)
2. ESB
3. TLJ
4. R1
5. ANH
6. TROS
7. TFA
8. Solo
9. ROTS
10. AOTC
11. TPM
Komt er ook een AVRO?
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 24 december 2019 @ 20:51:57 #199
8369 speknek
Another day another slay
pi_190634669
Bij een oneindig aantal Star Warsen is dat een zekerheid.

En het is Disney, dus ja.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_190643343
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 12:28 schreef Aurelius het volgende:

Deze star wars krijgen gewoon nieuwe jonge fans, daar is het ook voor gemaakt. Voor de ouwe fans zoals jij kan het nooit goed gaan. Deal with it.
Deze trilogie is iedereen over een paar jaar vergeten. Net als Avatar.
Wat een gelul :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')