abonnement Unibet Coolblue
pi_190200973
Welkom in het Rondreizen door de VS topic *O* Omdat Amerika uit meer bestaat dan alleen de westkust en New York kun je terecht in dit topic voor tips en ervaringen voor en door mensen die een mooie reis door de VS maken. Overigens ben je ook welkom als je wel de geijkte paden bewandeld ;)

Nuttige linkjes:
https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ <- ESTA aanvraag, verplicht voor reizen naar de VS
https://www.nps.gov/index.htm <- NPS, National Park Service

FOK!kers op rondreis

Vast wel iemand?

Foto's van FOK!kers


Wolken


matthijst


Kirb


MaJo


Kyran


LTVDK


Hyperdude


Candaasje
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_190200983
Naar mijn persoonlijke mening wordt New Orleans in de vorige paar posts ernstig tekort gedaan ;(

[ Bericht 1% gewijzigd door robdriessen op 30-11-2019 16:46:08 ]
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_190201625
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2019 16:38 schreef robdriessen het volgende:
Naar mijn persoonlijke mening wordt New Orleans in de vorige paar posts ernstig tekort gedaan ;(
Dat was voor mij ook de enige stad in die rij die wel de moeite waard lijkt :Y (nog niet geweest overigens)
dag
pi_190203332
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2019 17:18 schreef Peter het volgende:

[..]

Dat was voor mij ook de enige stad in die rij die wel de moeite waard lijkt :Y (nog niet geweest overigens)
Toen ik er naartoe ging verwachtte ik veel armoede ed vanwege de nasleep van Katrina maar ik was echt 200% positief verrast door de stad!
pi_190203750
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 november 2019 16:29 schreef RipCity het volgende:

[..]

Same here. Al die steden gezien. Allemaal ‘leuk’ voor 1 dag maar echt vermakelijk nah. Nashville okay voor 2 dagen. Houston wil je niet dood gevonden worden (of je moet er zijn voor werk). Kan je nog beter San Antonio doen. Austin ook wel aardig voor dagje.
Thanks. Dan ga ik San Antonio voorstellen. Nashville gaan we niet voor de eerste keer heen. Vinden wij gewelig. De mooie natuurgebieden bekijken we liever met onze partners ;) Dit is vooral muziek gericht met wat ontspanning tussendoor.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_190233523
Binnenkort maar eens tickets boeken voor onze ZW trip in Mei/Juni! :)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  Redactie Frontpage dinsdag 3 december 2019 @ 18:43:07 #7
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_190252815
Hoewel het er even om spande of het dit jaar toch wel kon doorgaan ben ik afgelopen maand toch weer 3,5e week aan de westkust geweest. Over het algemeen vrij goed weer gehad alleen is het nooit echt warm geweest, maar ja dat hoort een beetje bij de tijd van het jaar natuurlijk.

We hadden een goede vroege directe vlucht vanaf Schiphol op SFO (aankomst daar rond de middag), maar Schiphol zelf was wel even een ramp :X. Het was echt belachelijk druk daar, bij binnenkomst stond er al een rij voor de bagageafgifte, was schijnbaar een probleem met de loopbanden. En hoewel we onbewust een heel stuk van die rij hadden afgesneden hebben we alsnog een uur mogen wachten voordat de koffers ingeleverd konden worden. Daarna was het bij de douane eveneens stervensdruk en was het boarden al bijna begonnen. Samen met nog iemand die die vlucht moest halen zijn we toen maar heel lomp door de rij heen gegaan om de vlucht nog te kunnen halen, dat was gelukkig nog net op tijd gelukt.

Eenmaal aangekomen op SFO ging het redelijk soepel door de douane en direct door naar de garage van National. Maandag is dus schijnbaar een goede dag om aan te komen want de garage stond ramvol met grote SUV's, wij hebben een 'kleintje' gekozen (Jeep Grand Cherokee 4x4) en zijn direct richting Yosemite (Mariposa) gegaan. Qua afstand niet echt veel, zo'n 170 mijl, maar zo'n beetje de hele weg op de laatste 30 mijl na in de file gestaan dus waren we alsnog pas 's avonds in het hotel. De volgende ochtend gelijk richting Yosemite waarbij we dit keer eindelijk naar Glacier Point konden gaan, 2 eerdere pogingen waren al mislukt omdat de weg dan was afgesloten (drukte en sneeuw). Maar nu konden we er dus eindelijk naartoe!



Daarna nog naar een aantal andere plekken in het park geweest, waaronder Mariposa Grove waar het net als in de rest van het park heerlijk rustig was. Zo rustig zelfs dat ik foto's kon maken van de California Tunnel Tree zonder een roedel toeristen er bij :P.



De volgende dag nog in de vallei wat rondgekeken om vervolgens via de Tioga Pass die gelukkig nog open was richting Mammoth Lakes te gaan met nog tussenstops bij Mono Lake en de Earthquake Falls. Minaret Vista en Devil's Postpile waren helaas niet bereikbaar omdat ze op de berg al druk bezig waren met de voorbereidingen voor het wintersportseizoen. De dag er na zijn we richting Lake Tahoe gegaan met een wat uitgebreidere stop bij Mono Lake (nu was het visitor center wel open).



Vervolgens was het tijd om richting het grote niets te gaan, over de 'The Loneliest Road in America' (de 50) die toch wat 'drukker' was dan de naam doet vermoeden. Al was het rustig genoeg dat je op sommige plekken gewoon midden op de weg kon staan om rustig een foto te nemen.



Eenmaal aangekomen in Great Basin is het niet vreemd dat dit een van de minst bezochte parken is, het ligt nogal afgelegen. Desalniettemin is het een mooi park waar we helaas minder hebben gezien dan gewild, maar dat had andere oorzaken. Vooral de rit omhoog het park in is spectaculair hoe je vanuit de woestijn haast recht omhoog tegen een berg op rijdt.



Met een kleine omweg langs Cedar Breaks zijn we richting Bryce Canyon gereden waar het voor het eerst een beetje 'druk' was in een Nationaal Park vanwege Veteran's Day weekend. Maar na een klein stukje naar beneden de vallei in te lopen werd het al gauw weer rustig. We hebben een soort combinatie van de Navajo en Peekaboo loop gedaan, alleen niet helemaal zoals die hoorde want we hebben ook een stuk over het paardenpad gelopen. Maar het blijft gewoon een mooi park waar je zeker naar beneden moet om het echt te zien want dat is een wereld van verschil met het van bovenaf te zien.




De weg vervolgde zich daarna weer richting het noorden, richting Capitol Reef. Ik blijf het een bijzondere plek vinden met al die 'scheve bergen' wat een heel speciaal landschap geeft. Deze keer ook wat meer tijd in het park waardoor we ook nog een aantal van de onverharde wegen hebben kunnen rijden.



Daarna was het op weg naar Moab, maar waar de veel kortere en snellere route via de interstate de logische optie lijkt hebben we er toch voor gekozen om onderlangs te gaan met daarbij op de route onder andere het National Bridges NM en de Hite Overlook met een verrassend uitzicht over de Colorado River.



Eenmaal aangekomen in Moab viel het vooral op dat ze echt extreem veel aan het bouwen zijn daar. Ik wil denk ik niet weten hoe druk het daar is in de zomer, maar zo in november valt het qua drukte gelukkig alles mee. Uiteraard gingen we hierheen voor Canyonlands en Arches.




En toen was het weer tijd om nog verder richting de Rockies te gaan, eerst nog even langs bij het Colorado NM.



Om vervolgens door te gaan naar de Black Canyon of the Gunnison, altijd fijn om te zien dat er ook nog stenen zijn daar die niet rood zijn ;).



We hadden met het weer nog steeds geluk, er was nog steeds geen neerslag in de Rockies wat betekende dat we er dus gewoon overheen konden en over bergtoppen van +10.000 ft konden rijden op weg naar Mesa Verde.



Mesa Verde zelf was wel een beetje apart, de vorige keer dat we er waren was het stervensdruk en ook de vele grote maar nu uitgestorven parkeerplaatsen herinnerden daaraan. Maar nu konden we dus gewoon overal probleemloos heenrijden, helaas waaide het wel hard (en koud).



De weg ging vervolgens verder naar het zuiden richting Petrified Forest, een park waar ik van tevoren misschien wat te veel van had verwacht. Waar je bij de naam zou denken dat het er vol zou moeten staan met versteende bomen zijn het voornamelijk versteende bomen die in stukjes op de grond liggen.



Na deze lichte teleurstelling kwam de volgende, we hadden de North Rim van de Grand Canyon in de planning staan maar die werd voor het seizoen afgesloten vanwege verwachte sneeuwval. In Page daarom maar wat geschoven met hotels zodat we een dagje langer in Zion konden zijn.



Eenmaal in Zion aangekomen was het al flink aan het regenen, iets waar de lokale bevolking om stond te juichen omdat het voor het eerst sinds mei weer eens regende. Hoewel ik liever gewoon een zonnetje had gehad gaf de regen ook wel een heel ander aanzien op het park.



Na een paar regenachtige dagen begon de zon gelukkig weer te schijnen toen we in de Valley Of Fire waren aangekomen. Wat ook vreemd was was dat het er heel druk was, de vorige keer dat we er waren was het er praktisch uitgestorven maar nu stonden de parkings vol. Na een dagje Las Vegas was het bij de Red Rock Canyon overigens nog véél drukker dat we er snel weer zijn weggegaan om eerder in Death Valley te zijn.



Hoewel Death Valley de naam heeft van 'heetste plek op aarde' was het er toch best wel frisjes, er stond een harde wind waardoor je vanaf Dante's View de stofwolken in de vallei kon zien hangen.



Omdat we al wel vaker in DV zijn geweest hebben we aan een park ranger gevraagd naar een leuke route en dat werd de Titus Canyon road. Hoewel die op sommige plekken vrij oncomfortabel is is het wel een prachtig stuk van het park die begint met een hoge klim door de bergen en eindigt in een stuk door een canyon heen. Death Valley heeft me opnieuw verrast door deze weg, het blijft nog steeds mijn favoriete park.




En toen zat het er al weer op, de laatste dagen hebben we nog een stukje van de hwy 1 meegepakt, helaas regende het die dagen wel bijna constant.



Wederom weer een fijne vakantie gehad en hoewel ik sommige delen nu al een paar keer heb gezien blijft het een prachtig land en hoop ik er komend jaar weer heen te kunnen gaan :Y.
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
pi_190253176
Mooie foto's!
dag
  dinsdag 3 december 2019 @ 19:29:14 #9
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_190253739
Mooie trip en foto's _O_
Haters everywhere but I don't really care.
pi_190255274
Dat zijn geen mooie foto’s...dat zijn prachtige foto’s! En leuk verslag, ik wil meteen weer die kant op!
  dinsdag 3 december 2019 @ 23:12:49 #11
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_190257889
Gaaf ^O^
.
  Redactie Frontpage woensdag 4 december 2019 @ 13:01:09 #12
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_190263856
Merci! :D
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
  woensdag 4 december 2019 @ 13:24:59 #13
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_190264157
Leuk verslag ^O^ Yosemite blijft toch wel mijn favoriet.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_190264839
Potdomme goed verslag O+
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  Moderator woensdag 4 december 2019 @ 15:31:26 #15
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190265648
Bijna exact dezelfde reis die wij in mei hebben gedaan O+ Al deden wij New Mexico in plaats van Californië. Ik kan je vertellen dat moab in mei al stervensdruk was, een wereld van verschil met 5 jaar geleden!

Grappig dat Petrified Forest tegenviel, het was voor mij juist een van de grootste verrassingen. Niet vanwege die versteende stronken maar juist de rest van het park met z’n gekleurde badlands. Deed me wel wat denken aan Death Valley O+

Het blijft een prachtige omgeving, leuk dat jullie ook wat dingen “out of the box” hebben gedaan (Colorado). Voor een volgende keer kan ik je aanraden om ook New Mexico mee te pikken, wat een geweldige staat! Het eten, White Sands, Carlsbad Caverns, Santa Fe, Bandelier etc O+
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_190266973
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 15:31 schreef MaJo het volgende:
Bijna exact dezelfde reis die wij in mei hebben gedaan O+ Al deden wij New Mexico in plaats van Californië. Ik kan je vertellen dat moab in mei al stervensdruk was, een wereld van verschil met 5 jaar geleden!

Grappig dat Petrified Forest tegenviel, het was voor mij juist een van de grootste verrassingen. Niet vanwege die versteende stronken maar juist de rest van het park met z’n gekleurde badlands. Deed me wel wat denken aan Death Valley O+

Het blijft een prachtige omgeving, leuk dat jullie ook wat dingen “out of the box” hebben gedaan (Colorado). Voor een volgende keer kan ik je aanraden om ook New Mexico mee te pikken, wat een geweldige staat! Het eten, White Sands, Carlsbad Caverns, Santa Fe, Bandelier etc O+
Dat is de reis die wij ongeveer gaan doen volgend jaar. :o Heb je toevallig een reisverslag/tips? :o
Just once I want my life to be like an eighties movie..
  Moderator woensdag 4 december 2019 @ 22:36:00 #17
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190274106
quote:
14s.gif Op woensdag 4 december 2019 16:42 schreef Yesse het volgende:

[..]

Dat is de reis die wij ongeveer gaan doen volgend jaar. :o Heb je toevallig een reisverslag/tips? :o
Jazeker! Ik zal je even het adres van mijn blog dmen. En zat tips! Wat wil je weten?

Ik zal het verslag ook nog eens op fok posten maar ben daar nog niet aan toegekomen :@
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_190280735
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 22:36 schreef MaJo het volgende:

[..]

Jazeker! Ik zal je even het adres van mijn blog dmen. En zat tips! Wat wil je weten?

Ik zal het verslag ook nog eens op fok posten maar ben daar nog niet aan toegekomen :@
Wij zaten vooral nog te kijken naar het stuk in New Mexico. Voor ons echt totaal onbekend. In Utah etc nog heel veel “overgeslagen” vorige keer dus daar weten we ons wel raad maar met 4 weken willen we ook wat minder bekends zien :)
Just once I want my life to be like an eighties movie..
pi_190319202
Nice
  zondag 8 december 2019 @ 10:18:41 #20
393148 superkimmi
Hakuna Matata
pi_190323425
Wat gaaaaf LTVDK O+ O+

Oké, de kriebels hier hebben het maar liefst sinds januari van dit jaar uitgehouden, maar zijn nu weer te groot. Dus de kogel is door de kerk:;

Volgend jaar gaan wij een rondreis oostkust maken. Starten bij NYC, via Philly en Washington richting het zuiden. Smokey Mountains en via wat steden naar Florida. Eindigen in Miami.

Nu begint de leuke periode van dingen uitzoeken en plannen!
life is what happens to you, while you're busy making other plans.
  Moderator zondag 8 december 2019 @ 11:51:06 #21
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190325140
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2019 10:18 schreef superkimmi het volgende:
Wat gaaaaf LTVDK O+ O+

Oké, de kriebels hier hebben het maar liefst sinds januari van dit jaar uitgehouden, maar zijn nu weer te groot. Dus de kogel is door de kerk:;

Volgend jaar gaan wij een rondreis oostkust maken. Starten bij NYC, via Philly en Washington richting het zuiden. Smokey Mountains en via wat steden naar Florida. Eindigen in Miami.

Nu begint de leuke periode van dingen uitzoeken en plannen!
Wat tof O+ Maar het is geen letterlijke rondreis ;) grappig woord eigenlijk als je erover nadenkt :D

Zelf heb ik geen tips want ik ben zelf alleen boven New York geweest.

Wanneer gaan jullie? Houd rekening met hurricane season, dan wil je niet in Florida zitten ;)
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  zondag 8 december 2019 @ 12:02:53 #22
393148 superkimmi
Hakuna Matata
pi_190325347
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2019 11:51 schreef MaJo het volgende:

[..]

Wat tof O+ Maar het is geen letterlijke rondreis ;) grappig woord eigenlijk als je erover nadenkt :D

Zelf heb ik geen tips want ik ben zelf alleen boven New York geweest.

Wanneer gaan jullie? Houd rekening met hurricane season, dan wil je niet in Florida zitten ;)
Haha dat is waar. Eigenlijk maken wij nooit rondreizen. Altijd ander vertrek en eindpunt.

We moeten nog even kijken wanneer. NYC is mijn man al eens geweest. Florida zijn we afgelopen januari samen geweest, maar dat smaakte naar meer.

Idealiter willen we eind oktober, dus aan de grens van hurricane season. Mei zou ook nog kunnen, maar ik ben druk bezig met solliciteren e.d. voor een jobswitch. dus afhankelijk van hoe snel dat gaat is in mei bijna een maand weg wellicht niet heel handig.
life is what happens to you, while you're busy making other plans.
  Redactie Frontpage zondag 8 december 2019 @ 22:35:42 #23
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_190336338
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 15:31 schreef MaJo het volgende:
Bijna exact dezelfde reis die wij in mei hebben gedaan O+ Al deden wij New Mexico in plaats van Californië. Ik kan je vertellen dat moab in mei al stervensdruk was, een wereld van verschil met 5 jaar geleden!

Grappig dat Petrified Forest tegenviel, het was voor mij juist een van de grootste verrassingen. Niet vanwege die versteende stronken maar juist de rest van het park met z’n gekleurde badlands. Deed me wel wat denken aan Death Valley O+

Het blijft een prachtige omgeving, leuk dat jullie ook wat dingen “out of the box” hebben gedaan (Colorado). Voor een volgende keer kan ik je aanraden om ook New Mexico mee te pikken, wat een geweldige staat! Het eten, White Sands, Carlsbad Caverns, Santa Fe, Bandelier etc O+
Death Valley vind ik persoonlijk toch wel een stuk bijzonderder dan Petrified Forrest, zeker als het gewoon blijft verrassen zoals nu met de Titus Canyon :Y. Maar voor de volgende keer staat waarschijnlijk meer het noordwesten op het programma (Glacier, Yellowstone, Grand Teton etc.), was eigenlijk nu al het plan maar omdat we pas zo laat konden besloten zuidelijk te gaan ivm sneeuw en seizoensafsluitingen. New Mexico zijn we nog wel even doorheen gereden en hebben we alleen gegeten :P

Maar gelukkig is het land zo groot dat er de komende jaren nog genoeg plekken zijn om te ontdekken en verkennen!
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
  Moderator zondag 8 december 2019 @ 23:01:08 #24
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190336826
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2019 22:35 schreef LTVDK het volgende:

[..]

Death Valley vind ik persoonlijk toch wel een stuk bijzonderder dan Petrified Forrest, zeker als het gewoon blijft verrassen zoals nu met de Titus Canyon :Y. Maar voor de volgende keer staat waarschijnlijk meer het noordwesten op het programma (Glacier, Yellowstone, Grand Teton etc.), was eigenlijk nu al het plan maar omdat we pas zo laat konden besloten zuidelijk te gaan ivm sneeuw en seizoensafsluitingen. New Mexico zijn we nog wel even doorheen gereden en hebben we alleen gegeten :P

Maar gelukkig is het land zo groot dat er de komende jaren nog genoeg plekken zijn om te ontdekken en verkennen!
Death Valley is zeker nóg indrukwekkender maar PF viel mij juist alles mee. Uiteindelijk een van de verrassingen van de reis!

Noordwest is ook echt prachtig. Staat samen met het zuidwesten op een gedeelde eerste plaats O+
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  zondag 8 december 2019 @ 23:11:34 #25
393148 superkimmi
Hakuna Matata
pi_190336983
Ik heb het Noordwesten op 1 staan. De rust; de ruimte; en ben echt van groen O+
life is what happens to you, while you're busy making other plans.
  Redactie Frontpage zondag 8 december 2019 @ 23:14:28 #26
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_190337031
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2019 23:01 schreef MaJo het volgende:

[..]

Death Valley is zeker nóg indrukwekkender maar PF viel mij juist alles mee. Uiteindelijk een van de verrassingen van de reis!

Noordwest is ook echt prachtig. Staat samen met het zuidwesten op een gedeelde eerste plaats O+
Heeft denk ik ook wel te maken met hoe de rest van de reis er uit ziet, wij kwamen net van een paar dagen in de Rockies en dan zijn die paar glooiende heuvel niet zo heel indrukwekkend meer :P.

quote:
1s.gif Op zondag 8 december 2019 23:11 schreef superkimmi het volgende:
Ik heb het Noordwesten op 1 staan. De rust; de ruimte; en ben echt van groen O+
Ja die rust en ruimte zijn daar echt geweldig, lekker rondrijden door het grote niets _O_
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
pi_190857998
Wij zijn nog steeds in Amerika en hebben nog 4 weken te gaan. We zitten nu in Austin en gaan vandaag richting Houston. Daarna rustig aan via Baton Rouge en New Orleans richting Florida.

Is er iemand die leuke tips heeft voor ons (met kleuter!) in Florida? We gaan hoogstwaarschijnlijk niet naar Disney (want budget) dus zoek vooral dingen buiten Disney om. We vliegen vanuit Miami terug eind januari.
pi_190858256
Bovenin de panhandle, in Pensecola, zit nog het Naval Aviation Museum. Ik vond het echt een heel mooi Museum, uitgebreider dan ik dacht met ex-vliegers die een paar keer per dag een rondleiding geven. En, vooral voor ons Nederlanders, het is GRATIS! Vergeet alleen niet je paspoort mee te nemen.

Verders, Gatorland lijkt me voor de kleine een leuk uitje!

Verders heb je nog https://www.wonderworksonline.com/orlando/ op I-Drive, ben er niet geweest maar schijnt voor kinderen leuk en leerzaam te zijn.

[ Bericht 26% gewijzigd door JayHovah op 03-01-2020 15:46:51 ]
pi_190859169
Iemand tips voor een hotel/hostel in San Francisco? Vooral qua locatie en betaalbaarheid ben ik zoekende.. het is duurrrrr pfff :{
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_190861215
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 16:41 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand tips voor een hotel/hostel in San Francisco? Vooral qua locatie en betaalbaarheid ben ik zoekende.. het is duurrrrr pfff :{
SF is verrotte duur ja, daar kan je niet omheen...

Ik verbleef de laatste keer in The Good Hotel, de naam vermoedde dat het een barak zou zijn maar het viel mij 200% mee. Je zit alleen niet in de beste buurt van SF, maar zwervers heb je overal in die stad...
  Redactie Frontpage vrijdag 3 januari 2020 @ 18:48:48 #31
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_190861216
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 16:41 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand tips voor een hotel/hostel in San Francisco? Vooral qua locatie en betaalbaarheid ben ik zoekende.. het is duurrrrr pfff :{
Paar jaar geleden hadden we de Van Ness Inn, grote voordeel daarvan was dat je gratis op het terrein kan parkeren (weet niet of dat nu nog is) en is net een half uurtje lopen naar de haven. En goedkoop gaat het in SF sowieso niet zijn helaas, onder de ¤100,- per nacht is al lastig om te vinden.
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
  Moderator / KerstCrewQuizWinner vrijdag 3 januari 2020 @ 19:11:23 #32
39237 crew  H_T
2733
pi_190861580
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 16:41 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand tips voor een hotel/hostel in San Francisco? Vooral qua locatie en betaalbaarheid ben ik zoekende.. het is duurrrrr pfff :{
Iets er butien zitten en met BART de stad in en uit reizen scheelt in de kosten van de kamer, maar vergeet niet het OV-kaartje mee te nemen in de vergelijking
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_190861745
Alpha Inn zaten wij. Basic en gratis parkeren.. ook niet echt goedkoop
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_190862545
Pfff... net mijn ESTA weer aangevraagd voor mijn Florida rondreis volgende maand.

Mijn 4e Esta in 9 jaar tijd. Wat een gedoe ook altijd.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_190865196
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 18:48 schreef LTVDK het volgende:

[..]

Paar jaar geleden hadden we de Van Ness Inn, grote voordeel daarvan was dat je gratis op het terrein kan parkeren (weet niet of dat nu nog is) en is net een half uurtje lopen naar de haven. En goedkoop gaat het in SF sowieso niet zijn helaas, onder de ¤100,- per nacht is al lastig om te vinden.
Daar kom ik nu achter inderdaad.. dank voor de tips allen!
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  zaterdag 4 januari 2020 @ 09:39:46 #36
205466 Yesse
Oooh burn!
pi_190870102
In 2016 zaten wij in de Coventry Motor Inn voor 108 dollar maar die prijzen zijn inmiddels denk ik wel iets gestegen. Wij vonden het vooral fijn dat je er kon parkeren.
Just once I want my life to be like an eighties movie..
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 4 januari 2020 @ 09:41:25 #37
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_190870111
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 20:06 schreef CoExist het volgende:
Pfff... net mijn ESTA weer aangevraagd voor mijn Florida rondreis volgende maand.

Mijn 4e Esta in 9 jaar tijd. Wat een gedoe ook altijd.
Ahjoh valt mee, vraag maar eens een werkvisa aan :P
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_190870454
De allereerste keer in SF zat ik trouwens in The Embassy maar dat was net een oude hoerenkast dus daar zou ik met een boog omheen lopen. Wel gratis parkeren achter een hek dus dan kan je als alternatief wel veilig in de auto slapen.
  zaterdag 4 januari 2020 @ 13:29:48 #39
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_190873148
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2019 10:18 schreef superkimmi het volgende:
Wat gaaaaf LTVDK O+ O+

Oké, de kriebels hier hebben het maar liefst sinds januari van dit jaar uitgehouden, maar zijn nu weer te groot. Dus de kogel is door de kerk:;

Volgend jaar gaan wij een rondreis oostkust maken. Starten bij NYC, via Philly en Washington richting het zuiden. Smokey Mountains en via wat steden naar Florida. Eindigen in Miami.

Nu begint de leuke periode van dingen uitzoeken en plannen!
Vet, dit hebben wij in 2016 gedaan met de camper. Wat ik vooral heel gaaf vond, waren staten als Georgia en South Carolina. De mensen waren daar supervriendelijk en ook kwamen we daar geen toerist tegen (behalve Amerikaanse toeristen).

Ook neemt daar het percentage wereldvreemde Amerikanen toe. Ik heb daar nog de vraag gehad hoe lang ik erover had gedaan met die camper vanuit Nederland naar de VS. _O-
pi_190873394
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 januari 2020 13:29 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Vet, dit hebben wij in 2016 gedaan met de camper. Wat ik vooral heel gaaf vond, waren staten als Georgia en South Carolina. De mensen waren daar supervriendelijk en ook kwamen we daar geen toerist tegen (behalve Amerikaanse toeristen).

Ook neemt daar het percentage wereldvreemde Amerikanen toe. Ik heb daar nog de vraag gehad hoe lang ik erover had gedaan met die camper vanuit Nederland naar de VS. _O-
misschien dachten ze dat je uit Nederland, texas kwam.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_190882076
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 januari 2020 13:46 schreef RipCity het volgende:

[..]

misschien dachten ze dat je uit Nederland, texas kwam.
Daar gaan we morgen naartoe :Y)
pi_190883175
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 januari 2020 22:49 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Daar gaan we morgen naartoe :Y)
Wat vond je van Houston?
Jesus saves but death prevails.
  Moderator zondag 5 januari 2020 @ 00:39:50 #43
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190884059
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 20:06 schreef CoExist het volgende:
Pfff... net mijn ESTA weer aangevraagd voor mijn Florida rondreis volgende maand.

Mijn 4e Esta in 9 jaar tijd. Wat een gedoe ook altijd.
Een esta is toch 2 jaar geldig :? Hoef je dus niet steeds opnieuw aan te vragen :D

Oh wacht: ik las je 9e esta in 4 jaar tijd, dan klopt het inderdaad wel :Y
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_190884379
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 00:39 schreef MaJo het volgende:

[..]

Een esta is toch 2 jaar geldig :? Hoef je dus niet steeds opnieuw aan te vragen :D

Oh wacht: ik las je 9e esta in 4 jaar tijd, dan klopt het inderdaad wel :Y
Vroeger had je dat groene I-94W formulier wat je in het vliegtuig al moest invullen. Maar sinds 2009 is er dus de ESTA.
Wel makkelijker, want digitaal gekoppeld aan je paspoort.

Augustus 2011
Juli 2015
September 2017
Februari 2020

Misschien moet ik mijn reizen wat slimmer plannen.
Maar het zou fijn zijn als ze langer geldig waren.

Hebben jullie trouwens ook een internationaal rijbewijs bij de ANWB gekocht voor ¤ 20,- ?
Ik vind het maar een belachelijk vodje papier wat jezelf kan painten en uitprinten.
Mijn reisorganisatie (Tioga Tours) zegt dat het niet noodzakelijk is maar ik ken gevallen dat men de huur auto niet mee kreeg met alleen het NL rijbewijs.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_190884399
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 15:13 schreef MevrouwCactus het volgende:
Wij zijn nog steeds in Amerika en hebben nog 4 weken te gaan. We zitten nu in Austin en gaan vandaag richting Houston. Daarna rustig aan via Baton Rouge en New Orleans richting Florida.

Is er iemand die leuke tips heeft voor ons (met kleuter!) in Florida? We gaan hoogstwaarschijnlijk niet naar Disney (want budget) dus zoek vooral dingen buiten Disney om. We vliegen vanuit Miami terug eind januari.
De Keys ❤
pi_190884931
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 januari 2020 23:40 schreef Shivo het volgende:

[..]

Wat vond je van Houston?
We hebben Houston niet bezocht. Hadden geen zin in een stad en zijn er dus doorheen gereden. Hebben vandaag rond gereden in een Wildlife Refuge bij Anahuac en dat was echt zo tof O+
pi_190885669
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 01:14 schreef CoExist het volgende:

[..]
.

Hebben jullie trouwens ook een internationaal rijbewijs bij de ANWB gekocht voor ¤ 20,- ?
Ik vind het maar een belachelijk vodje papier wat jezelf kan painten en uitprinten.
Mijn reisorganisatie (Tioga Tours) zegt dat het niet noodzakelijk is maar ik ken gevallen dat men de huur auto niet mee kreeg met alleen het NL rijbewijs.
100000% onzin. alleen voor japan/Thailand en nog aantal landen noodzakelijk. Dagelijks huren tienduizenden buitenlanders auto’s in usa zonder. Weer zo’n geval van ‘horen van’. Geen enkele normale maatschappij zal er om vragen. Zelfde als politie of wie dan ook.


Welke gevallen zijn dat dan?! En hoelang geleden?
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Moderator zondag 5 januari 2020 @ 09:48:31 #48
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190886160
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 01:14 schreef CoExist het volgende:

[..]

Vroeger had je dat groene I-94W formulier wat je in het vliegtuig al moest invullen. Maar sinds 2009 is er dus de ESTA.
Wel makkelijker, want digitaal gekoppeld aan je paspoort.

Augustus 2011
Juli 2015
September 2017
Februari 2020

Misschien moet ik mijn reizen wat slimmer plannen.
Maar het zou fijn zijn als ze langer geldig waren.

Hebben jullie trouwens ook een internationaal rijbewijs bij de ANWB gekocht voor ¤ 20,- ?
Ik vind het maar een belachelijk vodje papier wat jezelf kan painten en uitprinten.
Mijn reisorganisatie (Tioga Tours) zegt dat het niet noodzakelijk is maar ik ken gevallen dat men de huur auto niet mee kreeg met alleen het NL rijbewijs.
Dat is echt onzin, ik heb in al die jaren nog nooit gehoord van iemand met problemen, en zelf ook nooit last van gehad. En als zelfs Tioga zegt dat het niet nodig is, waarom dan toch doen :?
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  zondag 5 januari 2020 @ 10:59:44 #49
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_190886778
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2020 15:13 schreef MevrouwCactus het volgende:
Wij zijn nog steeds in Amerika en hebben nog 4 weken te gaan. We zitten nu in Austin en gaan vandaag richting Houston. Daarna rustig aan via Baton Rouge en New Orleans richting Florida.

Is er iemand die leuke tips heeft voor ons (met kleuter!) in Florida? We gaan hoogstwaarschijnlijk niet naar Disney (want budget) dus zoek vooral dingen buiten Disney om. We vliegen vanuit Miami terug eind januari.
Ik moest even zoeken maar tubing in Wakulla Springs vonden wij heel leuk! Geen idee of dat handig is met een kleuter hoor (als die op je zit)

https://www.floridastateparks.org/WakullaSprings
Voordat je het park in gaan kan je banden huren.
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_190888597
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 07:58 schreef RipCity het volgende:

[..]

100000% onzin. alleen voor japan/Thailand en nog aantal landen noodzakelijk. Dagelijks huren tienduizenden buitenlanders auto’s in usa zonder. Weer zo’n geval van ‘horen van’. Geen enkele normale maatschappij zal er om vragen. Zelfde als politie of wie dan ook.


Welke gevallen zijn dat dan?! En hoelang geleden?
Wij zelf... in 2015 bij Alamo Car Rental in San Francisco.
Mijn schoonvader heeft elk rijbewijs wat er te halen valt in Nederland maar ze deden behoorlijk moeilijk er over dat hij geen IRB bij zich had.
Gelukkig hadden we meerdere bestuurders opgegeven en daar had er eentje dus wel zo'n IRB.

Uiteraard dit toen ook met Tioga Tours overlegd en deze waren echt flabbergasted.
Beetje zoeken op Google en ik las dat het wel vaker gebeurde.
Misschien ligt het ook gewoon aan de persoon die we troffen bij de auto verhuur.
Of een verkapt verdien model om je een upgrade aan te smeren.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_190891611
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 13:32 schreef CoExist het volgende:

[..]

Wij zelf... in 2015 bij Alamo Car Rental in San Francisco.
Mijn schoonvader heeft elk rijbewijs wat er te halen valt in Nederland maar ze deden behoorlijk moeilijk er over dat hij geen IRB bij zich had.
Gelukkig hadden we meerdere bestuurders opgegeven en daar had er eentje dus wel zo'n IRB.

Uiteraard dit toen ook met Tioga Tours overlegd en deze waren echt flabbergasted.
Beetje zoeken op Google en ik las dat het wel vaker gebeurde.
Misschien ligt het ook gewoon aan de persoon die we troffen bij de auto verhuur.
Of een verkapt verdien model om je een upgrade aan te smeren.
erg vreemd, wij hebben inmiddels al 6 keer een auto gehuurd in de USA bij diverse maatschappijen in onder andere: SF, NY. Miami, Houston, Seattle en Las Vegas en een normaal NL rijbewijs is altijd voldoende er werd niet naar een IRB gevraagd.

p.s de laatste keer kregen we een gratis upgrade van een compact car ( de kleinste beschikbaar in de USA ) naar een Dodge Grand Caravan ( 7 personen, 3.5L V6 ) voor 58 dagen zonder erom gevraagd te hebben, dit was bij Thrifty.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_190891823
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 13:32 schreef CoExist het volgende:

[..]

Wij zelf... in 2015 bij Alamo Car Rental in San Francisco.
Mijn schoonvader heeft elk rijbewijs wat er te halen valt in Nederland maar ze deden behoorlijk moeilijk er over dat hij geen IRB bij zich had.
Dat is wel raar :o
Alamo op het vliegveld? Dat was in 2017 bij ons in ieder geval geen probleem zonder IRB...
pi_190892072
Erg leuk om te volgen en wat een prachtfoto’s komen voorbij! Ik ga in juni en heb heel wat bij te lezen.
pi_190893263
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 17:45 schreef Scarlet_Dragonfly het volgende:

[..]

Dat is wel raar :o
Alamo op het vliegveld? Dat was in 2017 bij ons in ieder geval geen probleem zonder IRB...
Alamo
750 Bush St
San Francisco, CA 94108
United States

Zat vlakbij ons hotel.
Wij waren ook erg verbaasd.

Maar ik heb besloten om zelf geen IRB nemen.
Belachelijk dat zo’n vodje ¤20,- kost en maar 1 jaar geldig is.
Mooi verdienen daar bij de ANWB.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
  Redactie Frontpage zondag 5 januari 2020 @ 23:17:52 #55
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_190898482
Ook nog nooit problemen gehad met mijn rijbewijs eigenlijk, gaat altijd vrij soepeltjes. Ik gebruik mijn rijbewijs daar ook gewoon standaard als legitimatie voor alcohol/sigaretten en dat levert vaker leuke reacties op dan dat het een probleem is.
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
pi_190900231
Bedankt voor alle tips voor Florida, ik heb weer een mooi lijstje met dingen die we gaan doen dankzij jullie.

Vandaag zijn we in Nederland, TX en hebben we het ‘museum’ bezocht. Ook hebben we de enige Nederlander van de stad ontmoet, erg grappig. En omdat het 23 graden was, hebben we vooral heel veel tijd in de zon in het park doorgebracht O+ En plannen gemaakt voor New Orleans, waar we over een dag of twee/drie aan gaan komen.
pi_190927791
Hier beginnen we ook weer te plannen. De droom van 3 jaar terug gaat uitkomen als het goed is

Komende weken op werk proberen te regelen. Plan is nog ver weg maar leuk om bezig te zijn

2021
7-12 weken
April - juli
Zuid West / Noord West
Vrouw en zoon (dan 2,5 jaar oud)
Camper

Derde keer VS, derde keer west :-)

Zin!
All management is Strategic Management.
pi_190928749
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2020 22:39 schreef GodsSon het volgende:
Hier beginnen we ook weer te plannen. De droom van 3 jaar terug gaat uitkomen als het goed is

Komende weken op werk proberen te regelen. Plan is nog ver weg maar leuk om bezig te zijn

2021
7-12 weken
April - juli
Zuid West / Noord West
Vrouw en zoon (dan 2,5 jaar oud)
Camper

Derde keer VS, derde keer west :-)

Zin!
Gaaf! Hoe gaan jullie alles doen? Camper of auto/tent/hotel/motel?
pi_190930701
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2020 23:25 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Gaaf! Hoe gaan jullie alles doen? Camper of auto/tent/hotel/motel?
Camper :-)
All management is Strategic Management.
pi_190932400
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 13:32 schreef CoExist het volgende:

[..]

Wij zelf... in 2015 bij Alamo Car Rental in San Francisco.
Mijn schoonvader heeft elk rijbewijs wat er te halen valt in Nederland maar ze deden behoorlijk moeilijk er over dat hij geen IRB bij zich had.
Gelukkig hadden we meerdere bestuurders opgegeven en daar had er eentje dus wel zo'n IRB.

Uiteraard dit toen ook met Tioga Tours overlegd en deze waren echt flabbergasted.
Beetje zoeken op Google en ik las dat het wel vaker gebeurde.
Misschien ligt het ook gewoon aan de persoon die we troffen bij de auto verhuur.
Of een verkapt verdien model om je een upgrade aan te smeren.
September 2019 ook bij Alamo op het vliegveld van San Francisco een auto opgehaald, geen problemen met IRB en ook niet naar gevraagd.
Je favoriete onderbroek van vroeger, maar dan anders.
pi_190932660
Hier in 8 US-trips ook nooit naar gevraagd. Ik ben ooit aangehouden door de locale sherriff maar die vroeg er ook niet om...
Ordinair cashen voor de ANWB dus imo.
  woensdag 8 januari 2020 @ 10:27:05 #62
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_190932799
Ooit nodig gehad in Florida, maar dat was wel in 2009. Alleen daardoor toen ik 7 jaar later naar het westen ging er wel ingetrapt om opnieuw zo'n ding te kopen ;(
Daar vroegen ze er niet om en in Canada ook nog nooit gehad.
pi_190937010
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 05:48 schreef GodsSon het volgende:

[..]

Camper :-)
Tof. Wij rijden nu 3 maanden in een camper door Amerika met onze kleuter en we vinden het heerlijk O+
pi_190943479
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 15:42 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Tof. Wij rijden nu 3 maanden in een camper door Amerika met onze kleuter en we vinden het heerlijk O+
Super gaaf.
Ben benieuwd naar hoe 't allemaal gaat daar en zal de verhalen nog wel eens terug lezen van je reis tot nu toe

Kom als jullie terug zijn nog wel eens met wat craren :-)

Geniet daar!
All management is Strategic Management.
pi_190944715
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 22:52 schreef GodsSon het volgende:

[..]

Super gaaf.
Ben benieuwd naar hoe 't allemaal gaat daar en zal de verhalen nog wel eens terug lezen van je reis tot nu toe

Kom als jullie terug zijn nog wel eens met wat craren :-)

Geniet daar!
Mocht je willen dan kan ik je de link van onze blog sturen. Dan kan je lezen wat we doen en hebben gedaan.
pi_190944954
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 01:33 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Mocht je willen dan kan ik je de link van onze blog sturen. Dan kan je lezen wat we doen en hebben gedaan.
Graag. Leuk :-)
All management is Strategic Management.
pi_190949670
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 06:07 schreef GodsSon het volgende:

[..]

Graag. Leuk :-)
Je hebt een pb.
  zondag 12 januari 2020 @ 22:08:03 #68
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191001927
We hebben eindelijk onze tickets geboekt *O*

Eind april AMS-LAX en een maand later weer terug.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191127111
quote:
1s.gif Op zondag 12 januari 2020 22:08 schreef laziness het volgende:
We hebben eindelijk onze tickets geboekt *O*

Hier ook! 20 mei naar San Francisco (zo benieuwd naar deze stad en omgeving!) en 13 juni terug vanuit Las Vegas.

*O* *O* *O* *O*

Het grote plannen en voorbereiden kan beginnen :)

Iemand nog tips voor autohuur sites?
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191127199
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 09:16 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Hier ook! 20 mei naar San Francisco (zo benieuwd naar deze stad en omgeving!) en 13 juni terug vanuit Las Vegas.

*O* *O* *O* *O*

Het grote plannen en voorbereiden kan beginnen :)

Iemand nog tips voor autohuur sites?
Heb gewoon via rentalcars.com bij Alamo geboekt. Prima ervaringen mee en goede prijs.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 21 januari 2020 @ 10:01:08 #71
205466 Yesse
Oooh burn!
pi_191127526
Wij via Happytoursusa ook bij Alamo. Kun je gewoon rechtstreeks bij Alamo inchecken / skip the line gebruiken. De standard SUV waar wij naar op zoek waren is toevallig in onze periode goedkoper dan andere wagens / websites.

Goede ervaringen met Alamo tot nu toe.
Just once I want my life to be like an eighties movie..
  dinsdag 21 januari 2020 @ 10:03:17 #72
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191127554
Hier ook standaard SUV bij Alamo.com rechtstreeks. Van de week opnieuw geboekt want goedkoper dan de week er voor :')

Onze route is af, bijna alle hotels geboekt.
Antelope canyon x geboekt, baseball en rodeo kaartjes in the pocket.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191128122
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 10:03 schreef laziness het volgende:
Hier ook standaard SUV bij Alamo.com rechtstreeks. Van de week opnieuw geboekt want goedkoper dan de week er voor :')

Onze route is af, bijna alle hotels geboekt.
Antelope canyon x geboekt, baseball en rodeo kaartjes in the pocket.
Zou je me via DM je route/hotels willen laten weten? Ben nog een beetje zoekende voor een deel van onze reis en tips zijn welkom :)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  dinsdag 21 januari 2020 @ 11:52:35 #74
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191128696
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 10:59 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Zou je me via DM je route/hotels willen laten weten? Ben nog een beetje zoekende voor een deel van onze reis en tips zijn welkom :)
Staat jouw route ergens? Volgens mij doen we maar deels hetzelfde rondje.

Heb ook lang niet overal bepaald de goedkoopste opties genomen O-)
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191128756
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 11:52 schreef laziness het volgende:

[..]

Staat jouw route ergens? Volgens mij doen we maar deels hetzelfde rondje.

Heb ook lang niet overal bepaald de goedkoopste opties genomen O-)
Grofweg deze route zal het worden:

San Francisco 4 dagen
Yosemite 2 dagen
Sequioa 2 dagen
Death Valley (met tussenstop ergens tussen Sequioa en Death Valley) 2 dagen
Las Vegas 2 dagen
Zion 2 dagen
Bryce 1 dag
Page e.o. 2-3 dagen
Grand Canyon / Flagstaff e.o. 4 dagen
Las Vegas retour AMS
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191128813
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 11:56 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Grofweg deze route zal het worden:

San Francisco 4 dagen
Yosemite 2 dagen
Sequioa 2 dagen
Death Valley (met tussenstop ergens tussen Sequioa en Death Valley) 2 dagen
Las Vegas 2 dagen
Zion 2 dagen
Bryce 1 dag
Page e.o. 2-3 dagen
Grand Canyon / Flagstaff e.o. 4 dagen
Las Vegas retour AMS
Zou Death Valley gewoon op 1 dag houden en die dag ergens anders gebruiken :) Maar ieder zijn eigen planning natuurlijk!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_191128997
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 12:01 schreef franklop het volgende:

[..]

Zou Death Valley gewoon op 1 dag houden en die dag ergens anders gebruiken :) Maar ieder zijn eigen planning natuurlijk!
Nou ja, ik zou graag bijvoorbeeld vanuit Sequioa NP naar Lone Pine willen rijden in 1 dag (mooie toeristische route) en dan dag 2 in 1 dag met wat tussenstops door DV willen gaan richting Las Vegas.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191129010
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 12:18 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Nou ja, ik zou graag bijvoorbeeld vanuit Sequioa NP naar Lone Pine willen rijden in 1 dag (mooie toeristische route) en dan dag 2 in 1 dag met wat tussenstops door DV willen gaan richting Las Vegas.
Ah dat klinkt idd beter. 2 dagen DV zou ik teveel vinden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 21 januari 2020 @ 13:36:41 #79
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191129833
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 11:56 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Grofweg deze route zal het worden:

San Francisco 4 dagen
Yosemite 2 dagen
Sequioa 2 dagen
Death Valley (met tussenstop ergens tussen Sequioa en Death Valley) 2 dagen
Las Vegas 2 dagen
Zion 2 dagen
Bryce 1 dag
Page e.o. 2-3 dagen
Grand Canyon / Flagstaff e.o. 4 dagen
Las Vegas retour AMS
Ik zal je vanavond thuis dmen.
Wij doen een rondje LA zonder jouw deel voor Vegas.
Ik heb veel hotels al lang geboekt dus de prijzen zijn wellicht veranderd.

Hou je rekening met een wellicht gesloten Tioga Road?

Ik gooi ‘m er nog maar eens in.
Ik haal alle info van het alles amerika forum. Zeer veel tips over hotels, haalbare routes, tussenstops, autohuur etc. Ik heb al heel wat uren versleten met daar lezen en bruikbare tips gekregen over een niet overhaaste route.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191129893
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 13:36 schreef laziness het volgende:

[..]

Ik zal je vanavond thuis dmen.
Wij doen een rondje LA zonder jouw deel voor Vegas.
Ik heb veel hotels al lang geboekt dus de prijzen zijn wellicht veranderd.

Hou je rekening met een wellicht gesloten Tioga Road?

Ik gooi ‘m er nog maar eens in.
Ik haal alle info van het alles amerika forum. Zeer veel tips over hotels, haalbare routes, tussenstops, autohuur etc. Ik heb al heel wat uren versleten met daar lezen en bruikbare tips gekregen over een niet overhaaste route.
Thanks! Ik houd daar zeker rekening mee en wil dus richting zuiden (Bakersfield) met een omweg richting Lone Pine / DV gaan. We hebben genoeg tijd en wil ook niet te veel van dit soort reisdagen hebben. Bedankt voor je tip, ik lees veel via Tripadvisor Forum maar zal daar ook eens rond gaan kijken!
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191137999
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 11:56 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Grofweg deze route zal het worden:

San Francisco 4 dagen
Yosemite 2 dagen
Sequioa 2 dagen
Death Valley (met tussenstop ergens tussen Sequioa en Death Valley) 2 dagen
Las Vegas 2 dagen
Zion 2 dagen
Bryce 1 dag
Page e.o. 2-3 dagen
Grand Canyon / Flagstaff e.o. 4 dagen
Las Vegas retour AMS
Je kan North Rim van de Grand Canyon overwegen, dan zou je richting Moab kunnen.
Tijd in page vind ik relatief lang samen met zuid kant Grand Canyon
All management is Strategic Management.
pi_191139861
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 22:41 schreef GodsSon het volgende:

[..]

Je kan North Rim van de Grand Canyon overwegen, dan zou je richting Moab kunnen.
Tijd in page vind ik relatief lang samen met zuid kant Grand Canyon
Ja precies, in Page naar de Horseshoe Bend, in Moab heb je veel mooiere parken (Dead Horse, Canyonlands, veel mountainbike tours).
pi_191140014
quote:
1s.gif Op woensdag 22 januari 2020 06:22 schreef JayHovah het volgende:

[..]

Ja precies, in Page naar de Horseshoe Bend, in Moab heb je veel mooiere parken (Dead Horse, Canyonlands, veel mountainbike tours).
Ik wil Page als uitvalsbasis gaan gebruiken voor Antelope Canyon, Monument Valley, Horseshoe Bend, Lake Powell dus verwacht daar wel 2 tot 3 dagen mee te kunnen vullen. Vanwege persoonlijke redenen wil ik persé naar de South Rim van GC :) Vanuit Flagstaff is dat ook een prima dagtocht (ik verwacht niet dat we de GC in zullen gaan).
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  woensdag 22 januari 2020 @ 08:06:13 #84
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191140279
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 07:21 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Ik wil Page als uitvalsbasis gaan gebruiken voor Antelope Canyon, Monument Valley, Horseshoe Bend, Lake Powell dus verwacht daar wel 2 tot 3 dagen mee te kunnen vullen. Vanwege persoonlijke redenen wil ik persé naar de South Rim van GC :) Vanuit Flagstaff is dat ook een prima dagtocht (ik verwacht niet dat we de GC in zullen gaan).
Lijkt me een prima plan zo.

Helaas is Lake Powell begin mei als wij er langs komen nog steenkoud dus wij slaan een verblijf daar voor nu over.
Net als Moab. Het zijn al best wat parken achter elkaar in ons rondje nu. Mijn 9 jarige trekt nog een verblijf van paar dagen in die hoek niet er bij nu.

Moab past ook goed in een rondje waarbij je Colorado mee neemt en dat staat ook hoog op de verlanglijst. Er moet wat te dromen over blijven voor een volgende keer ;)
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191147172
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 07:21 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Ik wil Page als uitvalsbasis gaan gebruiken voor Antelope Canyon, Monument Valley, Horseshoe Bend, Lake Powell dus verwacht daar wel 2 tot 3 dagen mee te kunnen vullen. Vanwege persoonlijke redenen wil ik persé naar de South Rim van GC :) Vanuit Flagstaff is dat ook een prima dagtocht (ik verwacht niet dat we de GC in zullen gaan).
Vanaf de south rim kun je mooi de hike naar het "ooh aah point" doen.. ben de naam van de trail ff kwijt.

Edit, South Kaibab trail!
pi_191148460
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 18:17 schreef Ace1 het volgende:

[..]

Vanaf de south rim kun je mooi de hike naar het "ooh aah point" doen.. ben de naam van de trail ff kwijt.

Edit, South Kaibab trail!
Ik ken zowel South Kaibab als Bright Angel op m’n duimpje vanwege m’n werk aan de trails 7 jaar geleden :)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191172622
Iemand tips voor verblijf in de buurt van Yosemite (2 nachten - laatste week Mei)? Verblijven in het park is een no go qua prijzen zie ik wel, dus kom nu uit op Oakhurst of Mariposa als redelijk goede uitvalsbases, zeker omdat we daarna ook verder naar het zuiden gaan richting Sequioa..
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  Moderator vrijdag 24 januari 2020 @ 12:08:29 #88
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_191172751
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 11:59 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand tips voor verblijf in de buurt van Yosemite (2 nachten - laatste week Mei)? Verblijven in het park is een no go qua prijzen zie ik wel, dus kom nu uit op Oakhurst of Mariposa als redelijk goede uitvalsbases, zeker omdat we daarna ook verder naar het zuiden gaan richting Sequioa..
Ik heb in juni hier overnacht en dat was prima: https://www.choicehotels.(...)ls/ca937?source=gyxt

Het is in deze periode goed te doen, maar als ik dan voor de prijzen eind mei kijk, schrik ik er toch ook nog wel van.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_191172904
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 12:08 schreef Mike het volgende:

[..]

Ik heb in juni hier overnacht en dat was prima: https://www.choicehotels.(...)ls/ca937?source=gyxt

Het is in deze periode goed te doen, maar als ik dan voor de prijzen eind mei kijk, schrik ik er toch ook nog wel van.
Gelukkig bestaat Airbnb waar je voor +/- 100-120 euro per nacht in dezelfde omgeving kunt verblijven.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191176623
Airbnb gevonden 10min ten noorden van Oakhurst. Neem de afstand naar Yosemite (60-90min) op dag 2 dan maar voor lief - scheelt honderden euro's per nacht.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  vrijdag 24 januari 2020 @ 18:16:07 #91
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191178066
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 16:21 schreef Jor_Dii het volgende:
Airbnb gevonden 10min ten noorden van Oakhurst. Neem de afstand naar Yosemite (60-90min) op dag 2 dan maar voor lief - scheelt honderden euro's per nacht.

Ik heb begrepen dat je vroeg moet zijn voor parkeren in de vallei en dat heen en weer rijden daarom niet ideaal is.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191187405
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 16:21 schreef Jor_Dii het volgende:
Airbnb gevonden 10min ten noorden van Oakhurst. Neem de afstand naar Yosemite (60-90min) op dag 2 dan maar voor lief - scheelt honderden euro's per nacht.

Afgelopen september zaten we op een camping ten zuiden van Oakhurst en zijn toen 's morgens vroeg naar de valley gegaan, waren om 08.00 uur daar en toen was parkeren geen probleem. Toen we rond 15.00 uur terug waren van de hike was het een gekkenhuis, vroeg opstaan loont dus ;)
Je favoriete onderbroek van vroeger, maar dan anders.
pi_191188406
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 12:15 schreef Sino_Ganti het volgende:

[..]

Afgelopen september zaten we op een camping ten zuiden van Oakhurst en zijn toen 's morgens vroeg naar de valley gegaan, waren om 08.00 uur daar en toen was parkeren geen probleem. Toen we rond 15.00 uur terug waren van de hike was het een gekkenhuis, vroeg opstaan loont dus ;)
Ja geen probleem lijkt me :)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191188822
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 11:59 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand tips voor verblijf in de buurt van Yosemite (2 nachten - laatste week Mei)? Verblijven in het park is een no go qua prijzen zie ik wel, dus kom nu uit op Oakhurst of Mariposa als redelijk goede uitvalsbases, zeker omdat we daarna ook verder naar het zuiden gaan richting Sequioa..
Wij zaten in River Rock Inn in Mariposa (https://www.booking.com/h(...)al;ucfs=1&#hotelTmpl. Gratis parkeren, aardige vrouw die lunch had gemaakt voor in Yosemite. Ongeveer een 30 minuten rijden naar het park, wij vonden het te doen.

quote:
1s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 18:16 schreef laziness het volgende:

[..]

Ik heb begrepen dat je vroeg moet zijn voor parkeren in de vallei en dat heen en weer rijden daarom niet ideaal is.
Wij waren in juni en voor ons geen probleem, parkeren was druk maar nog zat plek rond een uur of 9.
Shine bright like a diamond.
  dinsdag 28 januari 2020 @ 20:22:06 #95
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_191238231
quote:
Did you know today is National Plan For Vacation Day!
Meest zinloze "dag" ever.. :')

Las ik vandaag in een mail van een hotel in Casper WY, waar ik, zeker weten, nooit van mijn leven weer zal komen.

[ Bericht 6% gewijzigd door Hyperdude op 28-01-2020 20:46:13 ]
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_191243993
Hoeveel dagen zouden voldoende zijn voor Sequoia NP? 's Ochtends vertrekkend uit Oakhurst..
Heb nu ingezet op 2 overnachtingen nabij Three Rivers / Lake Kaweah.. mocht er dan tijd over zijn kunnen we altijd nog naar Kings Canyon NP gaan.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191253618
Voor wie in Arizona de Route 66 gaat ontdekken is dit nog een leuk filmpje om te checken en ideeën op te doen:
pi_191255231
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2020 07:54 schreef Jor_Dii het volgende:
Hoeveel dagen zouden voldoende zijn voor Sequoia NP? 's Ochtends vertrekkend uit Oakhurst..
Heb nu ingezet op 2 overnachtingen nabij Three Rivers / Lake Kaweah.. mocht er dan tijd over zijn kunnen we altijd nog naar Kings Canyon NP gaan.
Hangt een beetje van je rest van de reis af. Als je in Yosemite al naar Mariposa Grove bent geweest is een nacht denk ik wel voldoende.
Sowieso zou ik dat al voldoende vinden denk ik :-)
Ben er in 2013 geweest en maar een dag. Ochtend park in en einde dag door naar Yosemite
All management is Strategic Management.
pi_191259463
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2020 21:37 schreef GodsSon het volgende:

[..]

Hangt een beetje van je rest van de reis af. Als je in Yosemite al naar Mariposa Grove bent geweest is een nacht denk ik wel voldoende.
Sowieso zou ik dat al voldoende vinden denk ik :-)
Ben er in 2013 geweest en maar een dag. Ochtend park in en einde dag door naar Yosemite
Ja had gezien dat er ook in Yosemite genoeg te zien is dat overlapt met Seq NP.
Wij komen echter vanuit Yosemite zuidwaarts dus bereken het nu als max 1,5 dag die we dan in het park hebben. Misschien te veel, maar dat is altijd nog op te vullen met een spontane andere activiteit.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191264565
Vraagje: Als we nu nog een vakantie met camper van Seattle naar San Diego willen boeken voor in april/mei. Zijn we dan al te laat?

We zouden 8-9 weken door Zuidoost Azië gaan rondreizen, maar door het hele gedoe met het Coronavirus willen we graag een plan B opstellen. Idee is om 3-4 weken de Westkust te doen, en dan nog 4-5 weken Hawaii. We gaan met twee jonge kinderen (3 en 4 jaar oud).
  donderdag 30 januari 2020 @ 15:03:18 #101
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_191264608
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 14:59 schreef Aurelius het volgende:
Vraagje: Als we nu nog een vakantie met camper van Seattle naar San Diego willen boeken voor in april/mei. Zijn we dan al te laat?

We zouden 8-9 weken door Zuidoost Azië gaan rondreizen, maar door het hele gedoe met het Coronavirus willen we graag een plan B opstellen. Idee is om 3-4 weken de Westkust te doen, en dan nog 4-5 weken Hawaii. We gaan met twee jonge kinderen (3 en 4 jaar oud).
Hawaii *O* _O_ Willen zo graag terug op een gegeven moment.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_191264721
quote:
14s.gif Op donderdag 30 januari 2020 15:03 schreef AlwaysHappy het volgende:
Hawaii *O* _O_ Willen zo graag terug op een gegeven moment.
Dat stukje is niet zo moeilijk. Paar AirBnB's en wat binnenlandse vluchten. :D
  donderdag 30 januari 2020 @ 16:32:03 #103
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191265807
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 14:59 schreef Aurelius het volgende:
Vraagje: Als we nu nog een vakantie met camper van Seattle naar San Diego willen boeken voor in april/mei. Zijn we dan al te laat?

We zouden 8-9 weken door Zuidoost Azië gaan rondreizen, maar door het hele gedoe met het Coronavirus willen we graag een plan B opstellen. Idee is om 3-4 weken de Westkust te doen, en dan nog 4-5 weken Hawaii. We gaan met twee jonge kinderen (3 en 4 jaar oud).
De kosten zijn wellicht hoger maar er zijn genoeg maatschappijen dus je vindt vast nog wel ergens een camper.
Een kampeerplek voor een te reserveren campground IN een nationaal park zal lastig worden wellicht.
Het kan her en der ook nog koud zijn maar goed je camper heeft verwarming.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191286008
Wij zijn weer thuis na 3 maanden rondreizen door Amerika. Het was echt een geweldige ervaring en ik zou het zo weer doen. Hoewel mijn eigen huis toch ook wel erg fijn is!

Ik heb een aantal dingen te koop voor de liefhebber:
- TomTom voor oost Amerika. Gaat van de oostkust tot Texas/Kansas. De batterij doet het niet dus hij werkt alleen als hij ingeplugd is.
- Nationale Parkenpas. Er is nog ruimte voor een tweede handtekening dus hij kan nog gebruikt worden door iemand. Geldig tot ergens half november.
- Een dinges die je 12V outlet verandert in een stopcontact. Ruimte voor 2 Amerikaanse stekkers en 4 usb-kabels.

Graag een pm bij interesse.

[ Bericht 1% gewijzigd door MevrouwCactus op 01-02-2020 23:15:47 ]
pi_191286029
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 14:59 schreef Aurelius het volgende:
Vraagje: Als we nu nog een vakantie met camper van Seattle naar San Diego willen boeken voor in april/mei. Zijn we dan al te laat?

We zouden 8-9 weken door Zuidoost Azië gaan rondreizen, maar door het hele gedoe met het Coronavirus willen we graag een plan B opstellen. Idee is om 3-4 weken de Westkust te doen, en dan nog 4-5 weken Hawaii. We gaan met twee jonge kinderen (3 en 4 jaar oud).
Volgens mij kan dat prima hoor. Heb je een idee wat voor camper je wilt? Een normale of een busje zoals wij hadden? Dan kan je wat gerichter zoeken.
pi_191288513
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 22:05 schreef MevrouwCactus het volgende:
Wij zijn weer thuis na 3 maanden rondreizen door Amerika. Het was echt een geweldige ervaring en ik zou het zo weer doen. Hoewel mijn eigen huis toch ook wel erg fijn is!

Ik heb een aantal dingen te koop voor de liefhebber:
- TomTom voor oost Amerika. Gaat van de oostkust tot Texas/Kansas. De batterij doet het niet dus hij werkt alleen als hij ingeplugd is.
- Nationale Parkenpas. Er is nog ruimte voor een tweede handtekening dus hij kan nog gebruikt worden door iemand. Geldig tot ergens half november.
- Een dinges die je 12V outlet verandert in een stopcontact. Ruimte voor 2 Amerikaanse stekkers en 4 usb-kabels.

Graag een pm bij interesse.
Interesse in je Nationale Parkenpas! Stuur je een DM
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  Moderator maandag 3 februari 2020 @ 17:27:18 #107
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_191329781
Neeee niet de nationale parkenpas doorverkopen mensen -O- de pas is al zo goedkoop en ze doen er goede dingen mee. Ik vind het altijd zo schraal om nou juist daarop te besparen :@ :X

Het merendeel van je reis bestaat uit die prachtige parken. De pas is slechts 80 dollar en heb je er na 3 parken al uit. Het geld van de pas wordt gebruikt om de parken te verbeteren. Als je geld wil besparen doe dat alsjeblieft niet op deze pas :N
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_191330455
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2020 17:27 schreef MaJo het volgende:
Neeee niet de nationale parkenpas doorverkopen mensen -O- de pas is al zo goedkoop en ze doen er goede dingen mee. Ik vind het altijd zo schraal om nou juist daarop te besparen :@ :X

Het merendeel van je reis bestaat uit die prachtige parken. De pas is slechts 80 dollar en heb je er na 3 parken al uit. Het geld van de pas wordt gebruikt om de parken te verbeteren. Als je geld wil besparen doe dat alsjeblieft niet op deze pas :N
Ja hallo, we blijven Nederlanders.. :{w
dag
  maandag 3 februari 2020 @ 18:33:21 #109
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191330699
Helemaal eens Majo. Als ik zie wat de totale reis me kost kan die $80 er ook nog wel vanaf. En daarmee doen ze meer goede dingen dan wat ik neerleg voor een hotelovernachting op veel plekken.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191331933
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2020 18:33 schreef laziness het volgende:
Helemaal eens Majo. Als ik zie wat de totale reis me kost kan die $80 er ook nog wel vanaf. En daarmee doen ze meer goede dingen dan wat ik neerleg voor een hotelovernachting op veel plekken.
1000x eens met jullie beide!
Daarnaast vind ik 'took een geinig aandenken aan de reis. Maar dat is persoonlijk
All management is Strategic Management.
pi_191333369
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2020 19:33 schreef GodsSon het volgende:

[..]

1000x eens met jullie beide!
Daarnaast vind ik 'took een geinig aandenken aan de reis. Maar dat is persoonlijk
Een tastbaar souvenir naast de onuitwisbare indrukken van de prachtige National Parken. En vergeet niet af en toe ermee te pimpen bij de supermarkt als je de pas “per ongeluk” uit je portemonnee haal ;)
  maandag 3 februari 2020 @ 21:41:22 #112
205466 Yesse
Oooh burn!
pi_191334741
De parkenpas is een grijs gebied maar ik ben stiekem juist voor de kleine bedragen gek op besparen op vakantie. Ik heb de Ibotta app vorige keer gebruikt. Als je producten koopt die in de app staan en later je bon scant met de app krijg je de korting (soms gratis) in je ‘ online portemonnee’, die je aan het einde van de vakantie laat uitbetalen via PayPal. Toch weer een paar euro mee bespaard voor producten die we anders toch wel hadden gekocht, Wel vanwege privacy met een nieuw account en op telefoon die thuis niet wordt gebruikt :+
Just once I want my life to be like an eighties movie..
  Moderator dinsdag 4 februari 2020 @ 00:53:51 #113
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_191337957
quote:
7s.gif Op maandag 3 februari 2020 21:41 schreef Yesse het volgende:
De parkenpas is een grijs gebied maar ik ben stiekem juist voor de kleine bedragen gek op besparen op vakantie. Ik heb de Ibotta app vorige keer gebruikt. Als je producten koopt die in de app staan en later je bon scant met de app krijg je de korting (soms gratis) in je ‘ online portemonnee’, die je aan het einde van de vakantie laat uitbetalen via PayPal. Toch weer een paar euro mee bespaard voor producten die we anders toch wel hadden gekocht, Wel vanwege privacy met een nieuw account en op telefoon die thuis niet wordt gebruikt :+
Ik ben ook voor kortingen hoor, zo zoek ik altijd goed naar deals voor hotelovernachtingen. Maar de parkenpas is maar een schijntje van wat je ervoor krijgt en ik vind niet dat je daar misbruik van moet maken. Bespaar dan liever op een hotel of ga een paar keer goedkoper uit eten :)
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_191338767
quote:
7s.gif Op maandag 3 februari 2020 21:41 schreef Yesse het volgende:
De parkenpas is een grijs gebied maar ik ben stiekem juist voor de kleine bedragen gek op besparen op vakantie. Ik heb de Ibotta app vorige keer gebruikt. Als je producten koopt die in de app staan en later je bon scant met de app krijg je de korting (soms gratis) in je ‘ online portemonnee’, die je aan het einde van de vakantie laat uitbetalen via PayPal. Toch weer een paar euro mee bespaard voor producten die we anders toch wel hadden gekocht, Wel vanwege privacy met een nieuw account en op telefoon die thuis niet wordt gebruikt :+
quidco.com / Topcashback.co.uk Krijg je ook 8-15% cashback op je hotelovernachtingen etc.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  dinsdag 4 februari 2020 @ 07:15:14 #115
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_191339059
Boeien. Als Amerikanen hier komen rijden ze gratis op de mooiste wegen ter wereld. Kunnen ze nog wat van leren. :+
Laat mij lekker voor 50% door hun nationale parken rijden.
Prijzen zijn al jarenlang vrijwel gelijk dus schijnbaar kan het prima uit :)
Haters everywhere but I don't really care.
pi_191339379
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2020 00:53 schreef MaJo het volgende:

[..]

Ik ben ook voor kortingen hoor, zo zoek ik altijd goed naar deals voor hotelovernachtingen. Maar de parkenpas is maar een schijntje van wat je ervoor krijgt en ik vind niet dat je daar misbruik van moet maken. Bespaar dan liever op een hotel of ga een paar keer goedkoper uit eten :)
Mehh, ik heb 'm met veel plezier overgenomen van MevrouwCactus. Scheelt toch wat geld en zeker omdat de totale prijs van de reis al behoorlijk prijzig wordt (zeker hotels zijn ongelooflijk duur), vind ik dit toelaatbaar.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  dinsdag 4 februari 2020 @ 08:32:28 #117
205466 Yesse
Oooh burn!
pi_191339742
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2020 05:18 schreef RipCity het volgende:

[..]

quidco.com / Topcashback.co.uk Krijg je ook 8-15% cashback op je hotelovernachtingen etc.
Die kende ik nog niet. Omdat we alles dezelfde dag of 1-2 dagen van te voren pas boeken zijn de last-minute aanbiedingen van hotels soms wel goedkoper dan op sommige andere websites. Wij zijn ook lid bij de diverse hotelketens, dus aan het begin van de vakantie sparen we daarmee voor gratis/goedkopere overnachtingen later in de vakantie :D.
Just once I want my life to be like an eighties movie..
pi_191391670
Iemand bekend met Lone Pine of Ridgecrest? Zou daar graag 1 nacht verblijven voordat we door Death Valley richting Las Vegas gaan..
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191421064
Wij mogen ook!

In de zomer gaan we in drie weken van San Francisco naar San Diego met de auto.
Vliegticket en overnachtingen zijn geregeld.

Nu nog de auto. We kregen het advies voor een Dodge caravan, maar hebben zelf het idee dat we wel een categorie lager kunnen.
Maar vooral de autostoeltjes, daar kom ik niet helemaal uit.
Ik reis met manlief en drie kinderen van 1 (nu 82 cm en 10kg, geen idee hoe lang/zwaar ze dan is, dat weet je nooit met die kleintjes), 5 (115 cm en 20 kg) en 7 (125 en 23 kg).
Iemand advies? Ik wou wel meteen de stoeltjes (of misschien stoeltje voor alleen de jongste) reserveren.

Echte kindertips zijn natuurlijk ook welkom! We nemen het redelijke standaard rondje via Las Vegas, we rijden alleen naar San Diego i.p.v. LA.
  zondag 9 februari 2020 @ 08:24:11 #120
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_191421177
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 13:08 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand bekend met Lone Pine of Ridgecrest? Zou daar graag 1 nacht verblijven voordat we door Death Valley richting Las Vegas gaan..
In 2018 2 nachtjes met een rv op de camping gestaan. In de buurt van mt witney is het wel mooi hiken en Manzanar is interessant
.
  zondag 9 februari 2020 @ 08:38:20 #121
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_191421241
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2020 07:50 schreef Loj het volgende:
Wij mogen ook!

In de zomer gaan we in drie weken van San Francisco naar San Diego met de auto.
Vliegticket en overnachtingen zijn geregeld.

Nu nog de auto. We kregen het advies voor een Dodge caravan, maar hebben zelf het idee dat we wel een categorie lager kunnen.
Maar vooral de autostoeltjes, daar kom ik niet helemaal uit.
Ik reis met manlief en drie kinderen van 1 (nu 82 cm en 10kg, geen idee hoe lang/zwaar ze dan is, dat weet je nooit met die kleintjes), 5 (115 cm en 20 kg) en 7 (125 en 23 kg).
Iemand advies? Ik wou wel meteen de stoeltjes (of misschien stoeltje voor alleen de jongste) reserveren.

Echte kindertips zijn natuurlijk ook welkom! We nemen het redelijke standaard rondje via Las Vegas, we rijden alleen naar San Diego i.p.v. LA.
https://www.chp.ca.gov/pr(...)s/child-safety-seats

Volgens hierboven heb je 3 zitjes/boosters nodig. Dan is een ruime auto wel handig.
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_191426075
Dodge caravan? Dus minivan? Die zijn vaak retecheap als je goed weet te zoeken & met cdp codes. Veeeeel goedkoper dan suv’s etc. Lekker comfortabel ook met kids idd. Vaak zelfs videoschermen achterin waar je dvd’s op af kan spelen etc.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_191426639
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2020 07:50 schreef Loj het volgende:
Wij mogen ook!

In de zomer gaan we in drie weken van San Francisco naar San Diego met de auto.
Vliegticket en overnachtingen zijn geregeld.

Nu nog de auto. We kregen het advies voor een Dodge caravan, maar hebben zelf het idee dat we wel een categorie lager kunnen.
Maar vooral de autostoeltjes, daar kom ik niet helemaal uit.
Ik reis met manlief en drie kinderen van 1 (nu 82 cm en 10kg, geen idee hoe lang/zwaar ze dan is, dat weet je nooit met die kleintjes), 5 (115 cm en 20 kg) en 7 (125 en 23 kg).
Iemand advies? Ik wou wel meteen de stoeltjes (of misschien stoeltje voor alleen de jongste) reserveren.

Echte kindertips zijn natuurlijk ook welkom! We nemen het redelijke standaard rondje via Las Vegas, we rijden alleen naar San Diego i.p.v. LA.
Volgens mij moet je kindje van 1 jaar achterwaarts vervoerd worden, die van 5 moet in een zitverhoger met rug en 5-puntsgordel en de oudste in een zitverhoger met rug. Dus je kunt een ruime auto wel gebruiken denk ik.
pi_191428379
Ik cruise nu op Cocoa Beach Florida in mijn SUV.
Vanavond effe een satelliet lancering zien als die door gaat.

Morgen naar Miami.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_191429077
quote:
1s.gif Op zondag 9 februari 2020 17:02 schreef CoExist het volgende:
Ik cruise nu op Cocoa Beach Florida in mijn SUV.
Vanavond effe een satelliet lancering zien als die door gaat.

Morgen naar Miami.
Oh, ben je bij Ron John geweest? Ik vond die hele regio zo tof O+
pi_191432433
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2020 17:49 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Oh, ben je bij Ron John geweest? Ik vond die hele regio zo tof O+
Ik surf niet, maar zit nu tegen over dat gebouw van Ron Jon key lime pie te smikkelen.
De architect van de Ron Jon winkel verdiend een nekschot. Wat een fugly staaltje architectuur.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_191432677
quote:
1s.gif Op zondag 9 februari 2020 20:58 schreef CoExist het volgende:

[..]

Ik surf niet, maar zit nu tegen over dat gebouw van Ron Jon key lime pie te smikkelen.
De architect van de Ron Jon winkel verdiend een nekschot. Wat een fugly staaltje architectuur.
Klopt, het is een lelijk gebouw. Er is overigens een waterval binnen ;)
pi_191434817
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 13:08 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand bekend met Lone Pine of Ridgecrest? Zou daar graag 1 nacht verblijven voordat we door Death Valley richting Las Vegas gaan..
De Alabama Hills liggen bij Lone Pine. Mooi gebied!
^ To je nesmysl ^
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 februari 2020 @ 23:56:32 #129
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_191434881
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2020 17:27 schreef MaJo het volgende:
Neeee niet de nationale parkenpas doorverkopen mensen -O- de pas is al zo goedkoop en ze doen er goede dingen mee. Ik vind het altijd zo schraal om nou juist daarop te besparen :@ :X

Het merendeel van je reis bestaat uit die prachtige parken. De pas is slechts 80 dollar en heb je er na 3 parken al uit. Het geld van de pas wordt gebruikt om de parken te verbeteren. Als je geld wil besparen doe dat alsjeblieft niet op deze pas :N
Dit. Ik ben erg van bezuinigen en het goedkoop houden, maar hier moet je niet op willen bezuinigen. De parken zijn waar je het voor doet.
pi_191438730
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2020 23:51 schreef TyVole het volgende:

[..]

De Alabama Hills liggen bij Lone Pine. Mooi gebied!
Ja het is slechts een korte tussenstop - verwacht daar wellicht tussen 16 en 18u aan te komen en de volgende ochtend door richting Las Vegas.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191439991
Gister avond de lancering van de Solar Orbiter kunnen zien vanaf het strand achter ons hotel.
https://nos.nl/l/2322376

Was echt bizar druk op het strand en ook een hoop van de Amerikaanse ruimte gekkies. 8)7
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 19:56:36 #132
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_191445541
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2020 23:51 schreef TyVole het volgende:

[..]

De Alabama Hills liggen bij Lone Pine. Mooi gebied!
Voor mij de grootste verrassing van onze eerste reis. Had hier van te voren niets over gelezen en vond het erg gaaf! Sowieso de eastern sierras en Bodie, Mono Lake en Mammoth Lake. Vergeet dan ook niet Mount Whitney op te rijden, dan heb je een prachtig uitzicht op de omgeving O+



quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2020 23:56 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit. Ik ben erg van bezuinigen en het goedkoop houden, maar hier moet je niet op willen bezuinigen. De parken zijn waar je het voor doet.
Helaas is niet iedereen het hiermee eens ;)
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_191455567
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 13:08 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand bekend met Lone Pine of Ridgecrest? Zou daar graag 1 nacht verblijven voordat we door Death Valley richting Las Vegas gaan..
Wij hebben er 1 nacht overnacht in "A Nights Inn". Was lekker goedkoop, verder over het stadje niet veel te melden. Op loopafstand waren er diverse eetgelegenheden.
pi_191480684
Ik ben van plan om binnenkort een tripje te boeken naar USA, alleen heb ik hier in Nederland een strafblad. Gaat dit me problemen opleveren wanneer ik van plan ben om naar USA te gaan?
pi_191482087
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2020 22:51 schreef Harlekien het volgende:
Ik ben van plan om binnenkort een tripje te boeken naar USA, alleen heb ik hier in Nederland een strafblad. Gaat dit me problemen opleveren wanneer ik van plan ben om naar USA te gaan?
In ieder geval geen ESTA aanvragen, die word toch afgewezen. Ook als je erop liegt.
Ik zou beginnen met een visum aan te vragen.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_191482103
Ik ben nu in Key West.
De omgeving is echt prachtig hier maar voelt wat geforceerd nep Cubaans aan.

Effe Old-Town in gegaan. Daar wemelt het van bejaarde kerels in midlifecrisis cabrio’s en vrouwen met een plastic gezicht.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_191483879
quote:
1s.gif Op donderdag 13 februari 2020 01:49 schreef CoExist het volgende:
Ik ben nu in Key West.
De omgeving is echt prachtig hier maar voelt wat geforceerd nep Cubaans aan.

Effe Old-Town in gegaan. Daar wemelt het van bejaarde kerels in midlifecrisis cabrio’s en vrouwen met een plastic gezicht.
Tip: jet-skiën rondom Key West! Hebben wij vorig jaar gedaan en dat was veel gaver dan ik me had voorgesteld!
me·lo·maan\ (de ~ (m.), -manen)
1 iem. met een overdreven liefde voor muziek
pi_191491214
quote:
1s.gif Op donderdag 13 februari 2020 01:49 schreef CoExist het volgende:
Ik ben nu in Key West.
De omgeving is echt prachtig hier maar voelt wat geforceerd nep Cubaans aan.

Effe Old-Town in gegaan. Daar wemelt het van bejaarde kerels in midlifecrisis cabrio’s en vrouwen met een plastic gezicht.
Heb je geen last van het sargassum (rotte eieren lucht)?
dag
pi_191550999
Gaaf LTVDK! Ik wil ook nog een keer naar de westkust. Ik heb zelf een roadtrip gedaan van New York naar Miami, oostkust dus. Was ook echt supertof, al is het qua natuur denk ik wel minder indrukwekkend. Amerika is sowieso gewoon heel tof. Het lijkt constant alsof je in een film zit. Zelf bij saaie wegrestaurants voelt het alsof je in Pulp Fiction zit haha.

Dit jaar gaan we van Miami naar Las Vegas rijden. Het jaar erop hopelijk de westkust. Maken we een mooi rondje verspreid over wat jaren. Daarna misschien naar Canada, lijkt me ook geweldig.
pi_191551555
Iemand tips voor een Las Vegas hotel dat niet persé direct aan de Strip ligt maar wel een blok daar achter wat dus makkelijk te lopen (max 5 minuten ofzo)?
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191551748
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2020 13:38 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand tips voor een Las Vegas hotel dat niet persé direct aan de Strip ligt maar wel een blok daar achter wat dus makkelijk te lopen (max 5 minuten ofzo)?
Zat afgelopen september in Tropicana. Gratis parkeren, redelijk lage resort fee en verder prima hotel. Zit aan het begin van de Strip (tegenover New York New York en Excalibur)
Je favoriete onderbroek van vroeger, maar dan anders.
pi_191552030
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2020 13:56 schreef Sino_Ganti het volgende:

[..]

Zat afgelopen september in Tropicana. Gratis parkeren, redelijk lage resort fee en verder prima hotel. Zit aan het begin van de Strip (tegenover New York New York en Excalibur)
Zit nu te kijken naar het Desert Rose dat daar net achter ligt. Prijzen zijn echt schrikbarend duur voor eind mei (29/5 t/m 1/6). Stratosphere is best een optie, maar ligt zo'n eind van alles af..
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  maandag 17 februari 2020 @ 14:39:55 #143
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_191552314
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2020 14:18 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Zit nu te kijken naar het Desert Rose dat daar net achter ligt. Prijzen zijn echt schrikbarend duur voor eind mei (29/5 t/m 1/6). Stratosphere is best een optie, maar ligt zo'n eind van alles af..
Vegas vermijden in het weekend. Prijzen liggen dan veel hoger.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_191552415
quote:
1s.gif Op maandag 17 februari 2020 14:39 schreef laziness het volgende:

[..]

Vegas vermijden in het weekend. Prijzen liggen dan veel hoger.
I know, maar de planning komt nu eenmaal zo uit. Enige wat ik kan doen is de boel opschuiven naar het einde van onze reis (we vliegen terug vanuit Vegas).
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191552589
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2020 14:18 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Zit nu te kijken naar het Desert Rose dat daar net achter ligt. Prijzen zijn echt schrikbarend duur voor eind mei (29/5 t/m 1/6). Stratosphere is best een optie, maar ligt zo'n eind van alles af..
Stratosphere heb ik zelf vorig jaar niet gezien omdat het inderdaad een eind van alles af ligt.
Als je goedkoper wilt overnachten zijn er van verschillende ketens loyalty programma's waar je aan mee kunt doen, of je suf spelen met MyVegas.

Verder is alles enorm duur, maar wel echt de moeite waard (ik ben al weer aan het overwegen om over een jaar of twee terug te gaan).
Je favoriete onderbroek van vroeger, maar dan anders.
pi_191552616
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2020 15:00 schreef Sino_Ganti het volgende:

[..]

Stratosphere heb ik zelf vorig jaar niet gezien omdat het inderdaad een eind van alles af ligt.
Als je goedkoper wilt overnachten zijn er van verschillende ketens loyalty programma's waar je aan mee kunt doen, of je suf spelen met MyVegas.

Verder is alles enorm duur, maar wel echt de moeite waard (ik ben al weer aan het overwegen om over een jaar of twee terug te gaan).
Ben er al eens geweest en ben gewoon niet van plan te veel geld uit te geven aan zo'n suffe hotelkamer waar je enkel slaapt en doucht.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191555010
Best Western Casino royale ligt echt ideaal op de Strip en is niet zo duur.
  maandag 17 februari 2020 @ 18:13:33 #148
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_191555505
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2020 14:18 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Zit nu te kijken naar het Desert Rose dat daar net achter ligt. Prijzen zijn echt schrikbarend duur voor eind mei (29/5 t/m 1/6). Stratosphere is best een optie, maar ligt zo'n eind van alles af..
Paar keer in Desert Rose gezeten. En 1x in Golden Nugget (toen die show met Matt dusk op tv Was).
We gaan komende zomer naar 't Desert Paradise Resort by Diamond Resorts, lijkt volgens mij op Desert Rose (appartement achtig).
Haters everywhere but I don't really care.
pi_191558452
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2020 13:38 schreef Jor_Dii het volgende:
Iemand tips voor een Las Vegas hotel dat niet persé direct aan de Strip ligt maar wel een blok daar achter wat dus makkelijk te lopen (max 5 minuten ofzo)?
http://www.mardigrasinn.com/
Hier heb ik meerdere keren gezeten, zit paar straten parallel van The Strip af, gratis parkeren en een gratis shuttle die elk uur naar The Strip rijdt. Verwacht alleen niet dat hij op de terugweg direct naar het hotel gaat, vaak moet er nog iemand op het vliegveld opgehaald worden.

Kamers zijn “value-for-money” niveau, oftewel goed genoeg voor mij. Geen super-de-luxe maar ook geen pauper kamers met ducktape badkamers ofzo. Zwembad was ook wel chill om aan het eind van de middag te relaxen...
pi_191559598
quote:
1s.gif Op maandag 17 februari 2020 18:13 schreef matthijst het volgende:

[..]

Paar keer in Desert Rose gezeten. En 1x in Golden Nugget (toen die show met Matt dusk op tv Was).
We gaan komende zomer naar 't Desert Paradise Resort by Diamond Resorts, lijkt volgens mij op Desert Rose (appartement achtig).
Goed bevallen dat Desert Rose? Te lopen richting Strip?
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_191559813
Wij zaten in het West Bay Flamingo Resort oid. Ver van de strip, gaat wel een shuttle. Ik vond het erg prettig, om niet in de drukte te zitten. Je kan er gratis parkeren, hebt een bubbelbad in je slaapkamer (wie wil dat nou niet...), er is een zwembad en het was goed onderhouden en schoon.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')