abonnement Unibet Coolblue
pi_190081520
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:19 schreef Quasimoto het volgende:

[..]

Bacchus waren wel Finnen.
Oke, bedoelde eigenlijk Turkse Finnen.
  zaterdag 23 november 2019 @ 13:36:03 #152
158038 AQuila360
Xbox Ultimate
pi_190081901
quote:
Dat valt me ook altijd op ja, als er iets leuks is moeten ze het ook altijd verzieken.
Shaderon: i say boom boom boom now let me hear you say weehooo
SpankmasterC: Tut mir leit Herr AQuila, es soll nicht wieder passieren!
RickoKun: Hey hoi! Ik kom bij dit topiqueje checken weetjuh!
  zaterdag 23 november 2019 @ 14:13:23 #153
425882 Lothiriel
Altijd optimistisch!
pi_190082367
We moeten dit gedrag tolereren. Hun cultuur is superieur aan die van de kazen.
Political correctness is tyranny with manners
- Charlton Heston
pi_190082386
Jesse Klaver en Rob Jetten en de media liepen hardhuilend, stampvoetend te schreeuwen om de Hitlergroet die in Scheveningen gebracht zou zijn bij de intocht van Sinterklaas.

Er bleek geen Hitlergroet gebracht te zijn.

Jesse Klaver en Rob Jetten en de media liepen hardhuilend, stampvoetend te schreeuwen om de aanval op KOZP in Den Haag.

Er bleek nul bewijs voor te zijn.

Bij voetbal wordt altijd van alles geroepen. En wij kregen vroeger te horen: ‘Schelden doet geen pijn’.

Als je opgejaagd wordt door een horde barbaren die je vervolgens kopschoppen terwijl je al op de grond ligt, doet dat wel pijn.

Jesse Klaver, Rob Jetten en Mark Rutte bleven stil. Zij hebben tenslotte niks met Nederlanders, behalve dat het hun prioriteit is om ze uit te roeien.

“Er lijkt sprake van totale willekeur, maar ook dat willen we helder hebben’’, zegt politiewoordvoerder Stout in het AD.

Nee iftarrende marxistisch geïndoctrineerde droplul.

Alle daders zijn Naffers, alle slachtoffers zijn blanke Nederlanders… Begin je al een patroon te zien ? Als ergens een patroon inzit, is het geen willekeur. Het is het tegenovergestelde van willekeur. Het is een georkestreerde oorlog tegen blank Nederland.

Al decennia zijn alle slachtoffers van het extreme geweld van Marokkanen blanke Nederlanders. Slappe zak Stout zou dat helderder moeten hebben dan wie dan ook, want hij ziet dagelijks de aangiften binnenstromen.

Met zulke politie zijn we beter af zonder politie.

En hetzelfde geldt voor de ruime meerderheid van de Kamerleden, die het niet uit hun strot konden krijgen dat het altijd allochtonen zijn die Nederlanders aanvallen en er zelfs geen debat over wilden houden.

Dat anti-Nederlandse gajes dat zich in een politie-uniform hult, wilde zelfs niet dat de bewuste video’s verder verspreid zouden worden. Nee, de daders zouden eens herkend kunnen worden, en dan zouden jullie aan het werk moeten.

Diezelfde politie heeft inmiddels de daders geïdentificeerd, dankzij dezelfde filmpjes waarvan ze wilden dat die niet verspreid zouden worden. Ja, hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn he. Maar heeft, ondanks dat de daders geïdentificeerd zijn er nog geen een aangehouden. Sinds wanneer denkt de politie dat het haar taak is om de rechtsgang te belemmeren ?

>
https://fenixx.news/2019/(...)d-in-gorinchem-goed/
shift-knop defekt
pi_190083561
Apart om te zien dat bepaalde media er een draai aan willen geven van beide groepen hebben schuld. Alsof dat het met zijn allen een jongen in elkaar slaan verklaart. Stel je voor dat afgelopen zomer een groep blanke jongens een Marokkaanse knul met zijn allen in elkaar geslagen hadden omdat hij zogenaamd een meid in het zwembad had lastig gevallen. De media en politiek zouden moord en brand schreeuwen.
pi_190084128
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 16:13 schreef ConnerJohn het volgende:
Apart om te zien dat bepaalde media er een draai aan willen geven van beide groepen hebben schuld. Alsof dat het met zijn allen een jongen in elkaar slaan verklaart. Stel je voor dat afgelopen zomer een groep blanke jongens een Marokkaanse knul met zijn allen in elkaar geslagen hadden omdat hij zogenaamd een meid in het zwembad had lastig gevallen. De media en politiek zouden moord en brand schreeuwen.
Nou ja, je kan het ook positief zien, al die jongelui die zwaar mishandeld worden door allochtonen zijn meteen genezen en immuun geworden voor de constante indoctrinatie van de multiculturele kumbaya diversiteit.
En ontstaat er hopelijk niet opnieuw een volgende patat-generatie maar eentje die de oer-hollandse nuchterheid weer in zn genen heeft zitten.

++++

Inmiddels komt er (verdekt) tegengas.
Is vast toeval om ineens nu een heel overzicht te publiceren - moslims zijn het slachtoffer is de rode draad.
Maar goed, best wel schokkend.

Haatincidenten gericht tegen moskeeën.
Historisch overzicht en update van de lijst (november 2019)

In achtergronden door Ewoud Butter op 21-11-2019 | 07:53

Sinds 2010 houd ik op Republiek Allochtonië een lijst bij met haatincidenten gericht tegen moskeeën. In dit artikel geef ik behalve een update van deze lijst ook een korte historische schets. Deze begint in 1976. In dat jaar werd voor de eerste keer in Nederland een moskee in brand gestoken. Het gebeurde onder het toeziend oog van het publiek en een journalist.

Het gebeurde tijdens rellen in Schiedam in augustus 1976.
Een verslaggever van Het Vrije Volk was aanwezig en deed verslag in de krant van 9 augustus 1976:

“Na een weekeinde van rellen was het vannacht rond één uur weer rustig in de Schiedamse binnenstad. (..) Zaterdagavond hadden alle Turkse cafés en winkels in de stad al zeer nadrukkelijk bezoek gehad van in groepen stenen gooiende jongelui. De moskee kwam gisteravond aan de beurt.
Niemand in Schiedam had een deugdelijke verklaring voor het feit dat er zó plotseling rassenrellen van Nederlanders tegen Turken uitbraken. (..)
De enig mogelijke aanleiding zien gemeentebestuur en politie in de kermismoord van vrijdagavond.
Een jongen werd er doodgestoken door een Turk, aldus de eerste verklaring van de Schiedamse politie.

Later werd dit bericht gecorrigeerd en sprak de politie over de dader als een „Zuideuropees type", maar mogelijk was het, kwaad toen al geschied. (..). Vroeg op de avond, na afloop van de kerkdienst in de moskee, :? gingen de ruiten van het pand er al aan. Groepjes, jongelui hadden al lange tijd rond het gebedsgebouwtje lopen drentelen. (..) Al gauw ging er door de menigte wachters rondom de moskee het gerucht dat ze het pand in brand zouden gaan steken. Het wachten was nog op een lont die aan het bierflesje vol benzine bevestigd moest worden.

> http://www.republiekalloc(...)-lijst-november-2019

[ Bericht 0% gewijzigd door TomLuny op 23-11-2019 17:32:30 ]
shift-knop defekt
  zondag 24 november 2019 @ 10:23:28 #157
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190094889
quote:
Burgemeester praat met betrokkenen over Gorcumse parkrel: ‘Er ligt een groter probleem onder’ :o

De mishandelingen in het Van Andelpark staan niet op zichzelf. ,,Er ligt een groter probleem onder dat we zo snel mogelijk gaan aanpakken. Samen! :( ’’, zegt burgemeester Reinie Melissant.

Vrijdag een week geleden: een groep Gorcumse jongeren mishandelt op grove wijze leeftijdsgenoten in het stadspark. Anderen cirkelen er om heen, luid joelend *O* *O* *O* Meerdere jongeren filmen wat er gebeurt. ,,Afschuwelijke beelden’’, zegt Melissant. ,,De politie is nog volop bezig om het plaatje compleet te krijgen :O Samen met anderen in de stad, zoals het onderwijs en jongerenwerk.’’

Het gaat om een harde kern en een hele grote groep meelopers
Reinie Melissant, Burgemeester

De mishandelingen die Gorinchem nationaal en internationaal onder een vergrootglas legt, blijken het topje van de ijsberg te zijn. Een grote groep jongeren blijkt al langer voor problemen te zorgen in de stad. ,,Het gaat om een harde kern en een hele grote groep meelopers, een gemêleerd gezelschap waarbij likes op sociale media je status bepalen. Niet je afkomst, maar hoever je durft te gaan - crimineel gedrag - is medebepalend’’ :( , vertelt Melissant.

Geen mooi plaatje
Dat beeld ontstond pas de voorbije dagen tijdens gesprekken met onderwijs en jongerenwerk. Iedereen bleek 'bepaalde' jongeren op het netvlies te hebben over wie ze zich zorgen maakten. Maar die zorgen kwamen tot nu toe niet collectief op tafel. ,,Iedereen had zijn eigen puzzelstukjes. Nu de puzzel op tafel ligt, ligt er geen mooi plaatje. In tegendeel.’’

Er zijn jongeren die bepaalde plekken in de stad mijden en liever een blokje omrijden om anderen maar niet tegen te komen
Reinie Melissant, Burgemeester

Over de misdragingen kan Melissant niet veel zeggen. ,,Het beeld is nog niet compleet :O Maar ik kan wel een voorbeeld geven: er zijn jongeren die bepaalde plekken in de stad mijden en liever een blokje omrijden om anderen maar niet tegen te komen. En dat is onacceptabel. Iedereen moet zich veilig voelen in onze stad. Ook zijn er meer meldingen over incidenten bij de politie binnengekomen die zich eerder zouden hebben afgespeeld.’’

Grote veerkacht :)

In overleg met de politie heeft Melissant daarom ook besloten om extra toezicht te laten houden in het Gijs van Andelpark. Politiemensen en gemeentelijke toezichthouders patrouilleren er sinds gisteren, duidelijk zichtbaar. Hoe lang zij daar blijven, is nog niet bekend.

Deze stad en zijn bevolking kennen een grote veerkracht :(
Reinie Melissant, Burgemeester

Ondanks het lelijke plaatje dat inmiddels tevoorschijn is gekomen, geeft Melissant de moed niet op. ,,Gorinchem is een stad die heel wat tegenslagen heeft gekend. Het is niet leuk oO< om op deze manier in de aandacht te komen. Maar ik heb gemerkt dat de bereidheid om samen te zoeken naar een oplossing groot is :) Niet alleen de scholen en het jongerenwerk, ook ouders persoonlijk, kerken, moskeeën, sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties willen hier samen uitkomen :)
Dat moet lukken ^O^ want deze stad en zijn bevolking kennen een grote veerkracht.’’

Analyse
Hoe dit vorm moet krijgen, is nog niet duidelijk O-) Daarover praat ze met alle betrokkenen de komende week :O ,,Let wel: ik wil een echte oplossing, zodat we niet over een tijd weer worden geconfronteerd met vergelijkbare problemen :( Daarom wil ik ook een analyse van hoe het zover heeft kunnen komen.’’ :(

Leerlingen geschorst om filmpjes
Enkele Gorcumse jongeren zijn door hun scholen geschorst vanwege hun rol in de filmpjes van de mishandelingen. Zowel Bert-Jan Kollmer (onderwijsstichting OVO) als Henri van Breugel (onderwijsstichting CVO-AV) bevestigt dat leerlingen noodgedwongen thuiszitten.

Kollmer vreest dat schorsing leidt tot verwijdering. Van Breugel zegt dat er voor schorsing is gekozen om rust te brengen. ,,De filmpjes hebben geleid tot veel emoties onder leerlingen. We kiezen voor een cool down-periode.’’ :)

Beide bestuurders benadrukken dat de eerste zorg nu is om leerlingen zich weer veilig te laten voelen op school. Kollmer: ,,We moeten zorgen dat dit alles een positieve draai krijgt.’’ :)



https://www.ad.nl/riviere(...)leem-onder~a04d7bf6/
En hoeveel 'jongeren' :) zijn er na 10 dagen nou opgepakt zei je? :)

Ze (de kopschoppers) hebben dat statement van 'Winnen doe je met z'n allen' iig goed opgepikt :+

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 24-11-2019 12:23:34 ]
pi_190097280
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 10:23 schreef Tengano het volgende:

[..]

En hoeveel 'jongeren' :) zijn er na 10 dagen nou opgepakt zei je? :)

Ze (de kopschoppers) hebben dat statement van 'Winnen doe je met z'n allen' iig goed opgepikt :+
0 opgepakt, eerst een kopje thee met een donut.



Er is nog veel onduidelijkheid rond de grote vechtpartij tussen twee groepen tieners in Gorinchem.
De afgelopen dagen werden beelden van een vechtpartij massaal gedeeld op sociale media.
Maar die laten niet het hele verhaal zien van wat er speelde. Dat blijkt uit een gesprek van onze verslaggever met twee vrienden van de slachtoffers die aanwezig waren bij de vechtpartij.
..
De jongen die op de grond lag en trappen op zijn hoofd kreeg, heeft inmiddels alleen nog wat last van zijn kaak.
Er kwam wel bloed uit zijn oor na de vechtpartij, volgens de betrokken jongens.
Hij durft niet meer naar buiten zeggen ze.

Daarnaast is niet bekend dat een slachtoffer ernstige verwondingen aan de vechtpartij heeft overgehouden.

video > https://www.rijnmond.nl/n(...)p-incident-Gorinchem
shift-knop defekt
  zondag 24 november 2019 @ 13:38:31 #159
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190097405
quote:
Er is nog veel onduidelijkheid rond de grote vechtpartij tussen twee groepen tieners in Gorinchem.
Huh? mis ik iets :?

En tering! die tekst boven dat bericht :|W

quote:
Vrienden van slachtoffers doen hun verhaal over 'kopschop'-incident Gorinchem
pi_190097900
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:13 schreef -XOR- het volgende:
Natuurlijk is dit een zeer ernstige vorm van racisme (een van de ernstigste die tegenwoordig nog in Nederland voorkomt) en als dat niet erkend wordt blijven dit soort incidenten zich voordoen. Deze vorm van racisme tegen autochtone Nederlanders moet ook meegenomen worden in de discriminatie/racisme/diversiteits-voorlichting op scholen.
Helemaal mee eens.
pi_190099054
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 13:38 schreef Tengano het volgende:

[..]

Huh? mis ik iets :?

En tering! die tekst boven dat bericht :|W
[..]

Nee hoor je mist niets, de media is met het verhaal aan de haal gegaan dat 40 vs 1 een ruzie tussen twee groepen is. Een groepje van 1 mensen en een groepje van 40 mensen dan.
  zondag 24 november 2019 @ 17:29:33 #162
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_190102253
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 15:08 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Nee hoor je mist niets, de media is met het verhaal aan de haal gegaan dat 40 vs 1 een ruzie tussen twee groepen is. Een groepje van 1 mensen en een groepje van 40 mensen dan.
Was je dr bij of weet je meer?
:')
  zondag 24 november 2019 @ 17:52:21 #163
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190102746
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 17:29 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Was je dr bij of weet je meer?
Aantal was eerst best gelijk. Het gevecht is begonnen voor een school, daar zijn ze weggestuurd en daarna hebben ze in het parkje afgesproken. Dat de jongen zei 'we gingen alleen even een peukie doen' is gelogen, ze hadden wel degelijk met een aantal marokkanen afgesproken, alleen toen werden het er opeens een stuk of 40 tegen 3 inderdaad.

Dat Melissant zegt dat het een gemêleerd gezelschap is, is ook gelogen. Dat is helemaal niet zo.

Ik hoorde overigens dat de oorzak het in de kont knijpen van een meisje zou zijn. :')
  zondag 24 november 2019 @ 18:20:49 #164
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_190103386
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 17:52 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Aantal was eerst best gelijk. Het gevecht is begonnen voor een school, daar zijn ze weggestuurd en daarna hebben ze in het parkje afgesproken. Dat de jongen zei 'we gingen alleen even een peukie doen' is gelogen, ze hadden wel degelijk met een aantal marokkanen afgesproken, alleen toen werden het er opeens een stuk of 40 tegen 3 inderdaad.

Dat Melissant zegt dat het een gemêleerd gezelschap is, is ook gelogen. Dat is helemaal niet zo.

Ik hoorde overigens dat de oorzak het in de kont knijpen van een meisje zou zijn. :')
Hear say of wat?
  zondag 24 november 2019 @ 18:53:40 #165
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190103988
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 18:20 schreef AchJa het volgende:

[..]

Hear say of wat?
Geen zin om aan de grote klok te hangen hier :D

Maar ik vind het erg frappant hoeveel er gelogen wordt door media en ook de burgemeester schijnbaar (als ze dat echt op zo'n manier heeft gezegd). Want zoveel onduidelijkheid is er helemaal niet.
pi_190104177
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 18:53 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Geen zin om aan de grote klok te hangen hier :D

Maar ik vind het erg frappant hoeveel er gelogen wordt door media en ook de burgemeester schijnbaar (als ze dat echt op zo'n manier heeft gezegd). Want zoveel onduidelijkheid is er helemaal niet.
Blijkbaar hebben de "linkse" media het nodig om te doen alsof groepen Marokkanen door Gorinchem lopen om willekeurige blanke jongens in elkaar te rammen.

Goh en dan verwijten wij de Marokkanen dat ze racistisch zijn :')
pi_190105203
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 18:53 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Geen zin om aan de grote klok te hangen hier :D

Maar ik vind het erg frappant hoeveel er gelogen wordt door media en ook de burgemeester schijnbaar (als ze dat echt op zo'n manier heeft gezegd). Want zoveel onduidelijkheid is er helemaal niet.
stond gewoon in de krant hoor
  zondag 24 november 2019 @ 20:19:58 #168
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190105680
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 20:00 schreef Cronometer het volgende:

[..]

stond gewoon in de krant hoor
Wat?
pi_190105691
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 20:19 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Wat?
dat verhaal
  zondag 24 november 2019 @ 20:21:25 #170
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190105706
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 20:20 schreef Cronometer het volgende:

[..]

dat verhaal
Ik lees geen kranten, dus ik weet niet welk verhaal je nu precies bedoelt. :D
Online heb ik het juiste nog niet voorbij zien komen.
pi_190106745
Begrijp ik het nu goed dat de "blanken" (om in termen van de TT te blijven spreken) een meisje hadden aangerand, en dat de "Marokkanen" toen daarvoor wraak wilde nemen en dat beide groepen toen afgesproken hadden om met elkaar te vechten? Zo ja, dan is me dat toch een plottwist :D.

Zal vast niet meer zo storm(front)lopen dit topic als het eerste deeltje.
pi_190106869
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:05 schreef PrayingMantis het volgende:
Begrijp ik het nu goed dat de "blanken" (om in termen van de TT te blijven spreken) een meisje hadden aangerand, en dat de "Marokkanen" toen daarvoor wraak wilde nemen en dat beide groepen toen afgesproken hadden om met elkaar te vechten? Zo ja, dan is me dat toch een plottwist :D.

Zal vast niet meer zo storm(front)lopen dit topic als het eerste deeltje.
Nee. Er wordt weer een lulverhaal gefabriceerd.
Land of the free. Home of the brave.
pi_190107004
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:09 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Nee. Er wordt weer een lulverhaal gefabriceerd.
Uiteraard, uiteraard :D

het kan ook niet anders.

_O-
pi_190107142
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:09 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Nee. Er wordt weer een lulverhaal gefabriceerd.
Komt het je niet uit
  zondag 24 november 2019 @ 21:18:34 #175
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190107148
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:09 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Nee. Er wordt weer een lulverhaal gefabriceerd.
Nee. Hij begrijpt het goed.
pi_190107321
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:18 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Nee. Hij begrijpt het goed.
Mooi hoe het verhaal nu zo gedraaid wordt alsof de Marokkanen de helden zijn die vreselijke blanken een lesje hebben geleerd :') Ga toch weg. Niks rechtvaardigt om met 40 man een knul helemaal invalide te trappen.
Land of the free. Home of the brave.
  zondag 24 november 2019 @ 21:26:29 #177
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190107382
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:24 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Mooi hoe hoe het verhaal nu zo gedraaid wordt alsof de Marokkanen de helden zijn die vreselijke blanken een lesje hebben geleerd :') Ga toch weg. Niks rechtvaardigt om met 40 man een knul helemaal invalide te trappen.
Dat zeg ik niet.

Ik snap ook niet dat de jongens die geschorst zijn nog niet zijn opgepakt.

Maar dit is wel hoe het is.
pi_190107400
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:05 schreef PrayingMantis het volgende:
Begrijp ik het nu goed dat de "blanken" (om in termen van de TT te blijven spreken) een meisje hadden aangerand, en dat de "Marokkanen" toen daarvoor wraak wilde nemen en dat beide groepen toen afgesproken hadden om met elkaar te vechten? Zo ja, dan is me dat toch een plottwist :D.

Zal vast niet meer zo storm(front)lopen dit topic als het eerste deeltje.
Dat vul je nu zelf allemaal in omdat je het dan kan rechtvaardigen of zo. :')


Ziekelijke gek.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_190107438
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:26 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Dat zeg ik niet.

Ik snap ook niet dat de jongens die geschorst zijn nog niet zijn opgepakt.

Maar dit is wel hoe het is.
En hoe kom je hier bij er was ook al iemand die kwam verkondigen dat de slachtoffers racisten zijn.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_190107498
quote:
16s.gif Op zondag 24 november 2019 21:27 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Dat vul je nu zelf allemaal in omdat je het dan kan rechtvaardigen of zo. :')

Ziekelijke gek.
Ziekelijk gek, omdat jij er meteen een stempel op kan zetten als het niet zo is toch.
pi_190107595
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:30 schreef Cronometer het volgende:

[..]

Ziekelijk gek, omdat jij er meteen een stempel op kan zetten als het niet zo is toch.
Wat? Je loopt hier met een stijve rond ondat er ineens een verhaal opduikt waarin de twee slachtoffers slecht weggezet kunnen worden man. 8)7
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  zondag 24 november 2019 @ 21:38:50 #182
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190107738
quote:
16s.gif Op zondag 24 november 2019 21:28 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

En hoe kom je hier bij er was ook al iemand die kwam verkondigen dat de slachtoffers racisten zijn.
Er is niemand racist.
Dat was totaal niet de insteek van het hele gevecht.

Maargoed je reageert best raar :D

Ik keur overigens het hele gevecht en 40 op 3 nog steeds af he, dat is niet normaal en daar moet zeer zeker een gepaste straf komen. Aan de andere kant is het met droge ogen bij Beau van Erven Doorns verklaren dat je alleen 'een peukie' ging doen in het park ook niet waar.
pi_190107772
quote:
16s.gif Op zondag 24 november 2019 21:34 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Wat? Je loopt hier met een stijve rond ondat er ineens een verhaal opduikt waarin de twee slachtoffers slecht weggezet kunnen worden man. 8)7
had ik maar een stijve
pi_190109240
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:05 schreef PrayingMantis het volgende:
Begrijp ik het nu goed dat de marokkaanse jongeren willen doen geloven dat de "blanken" (om in termen van de TT te blijven spreken) een meisje hadden aangerand, en dat de "Marokkanen" toen daarvoor wraak wilde nemen en dat beide groepen toen afgesproken hadden om met elkaar te vechten? Zo ja, dan is me dat toch een plottwist :D.

Zal vast niet meer zo storm(front)lopen dit topic als het eerste deeltje.
Zo klopt ie.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_190109917
Woordje van 2019. Racist.
Wat walg ik van dit land. Als je iemand corrigeert met een kleurtje ben je gelijk racist. En die knulletjes hebben het al goed door hoor. Dit gaat echt een k groot probleem worden.
  zondag 24 november 2019 @ 23:48:43 #186
482973 dagobertE6
ducktales, w00t
pi_190110133
quote:
1s.gif Op zondag 24 november 2019 21:24 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Mooi hoe het verhaal nu zo gedraaid wordt alsof de Marokkanen de helden zijn die vreselijke blanken een lesje hebben geleerd :') Ga toch weg. Niks rechtvaardigt om met 40 man een knul helemaal invalide te trappen.
Heb jou nooit gehoord toen 40+ witten in Urk een Marokkaans familie in elkaar sloegen
  maandag 25 november 2019 @ 00:01:40 #187
309164 Woelwater
oranje-blanje-bleu
pi_190110244
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 23:48 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Heb jou nooit gehoord toen 40+ witten in Urk een Marokkaans familie in elkaar sloegen
Dat is toch wel een zege geweest dat die Urkers zich een keer als Marokkanen gedragen hebben, dan kan dat voorbeeld in elk nieuw topic over Marokkanentuig weer aangehaald worden.
pi_190110439
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 23:29 schreef Duveldrinker het volgende:
Woordje van 2019. Racist.
Wat walg ik van dit land. Als je iemand corrigeert met een kleurtje ben je gelijk racist. En die knulletjes hebben het al goed door hoor. Dit gaat echt een k groot probleem worden.
Waarom? Ik vind het helemaal niet erg als iemand me een racist noemt, in de kern zal ik dat ook best wel zijn, want bepaalde volken pruim ik ook gewoon niet.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_190110466
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:38 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Er is niemand racist.
Dat was totaal niet de insteek van het hele gevecht.

Maargoed je reageert best raar :D

Ik keur overigens het hele gevecht en 40 op 3 nog steeds af he, dat is niet normaal en daar moet zeer zeker een gepaste straf komen. Aan de andere kant is het met droge ogen bij Beau van Erven Doorns verklaren dat je alleen 'een peukie' ging doen in het park ook niet waar.
Ik keur het af maar...

Jij bent af.

Daarnaast reageerde iemand in dit topic dat een van de slachtoffers een racist is, net als jij hier dingen komt beweren die je niet kan onderbouwen. :W
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_190110473
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 23:48 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Heb jou nooit gehoord toen 40+ witten in Urk een Marokkaans familie in elkaar sloegen
Ik poste toen gewoon in dat topic hoor. Mijn reactie over het hoofd gezien dan denk ik. Maar mooi dat je er over begint. Dat toonde maar even weer aan hoe links de media is ze hadden toen "Geertje Wilders" in die video gemonteerd. Alsof die Urkenaren een huis bestormde en Wilders scandeerden. Fake news was het om blanken af te schilderen als racisten. In werkelijkheid was het een hoop ophef om niks en was een gevolg van actie reactie. Maar heel Mocro Nederland was viesmad en honderden autos waren onderweg naar Urk waardoor de politie snelwegen moest afzetten. De media had er weer mooie sensatie van gemaakt.

[ Bericht 12% gewijzigd door Scarface88 op 25-11-2019 00:34:29 ]
Land of the free. Home of the brave.
  maandag 25 november 2019 @ 08:05:39 #191
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_190111754
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 18:53 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Geen zin om aan de grote klok te hangen hier :D

Maar ik vind het erg frappant hoeveel er gelogen wordt door media en ook de burgemeester schijnbaar (als ze dat echt op zo'n manier heeft gezegd). Want zoveel onduidelijkheid is er helemaal niet.
Gezien je zo veel inside info heb moet je echt naar de politie
:')
pi_190111785
Dit doen ze al 30 jaar. Wat is het nieuws :')
  maandag 25 november 2019 @ 08:26:27 #193
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190111873
quote:
16s.gif Op maandag 25 november 2019 00:28 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ik keur het af maar...

Jij bent af.

Daarnaast reageerde iemand in dit topic dat een van de slachtoffers een racist is, net als jij hier dingen komt beweren die je niet kan onderbouwen. :W
Waarom reageer je zo heftig en respectloos? :D

Er is geen maar.

Het is een uit de hand gelopen afgesproken gevecht geweest, niets meer en niets minder.
  maandag 25 november 2019 @ 08:44:09 #194
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_190112016
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 18:53 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Geen zin om aan de grote klok te hangen hier :D

Maar ik vind het erg frappant hoeveel er gelogen wordt door media en ook de burgemeester schijnbaar (als ze dat echt op zo'n manier heeft gezegd). Want zoveel onduidelijkheid is er helemaal niet.
Dus we moeten jou op je blauwe ogen geloven, juist ja.
  maandag 25 november 2019 @ 08:46:09 #195
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_190112045
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 08:26 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Waarom reageer je zo heftig en respectloos? :D

Er is geen maar.

Het is een uit de hand gelopen afgesproken gevecht geweest, niets meer en niets minder.
Een afgesproken gevecht tussen een paar? En toen werden alle neven, broers etc. opgetrommeld want misschien gingen ze het verliezen of wat?
  maandag 25 november 2019 @ 08:52:15 #196
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190112128
quote:
1s.gif Op maandag 25 november 2019 08:44 schreef AchJa het volgende:

[..]

Dus we moeten jou op je blauwe ogen geloven, juist ja.
Dat snap ik wel... en niemand moet iets natuurlijk.
Niet geloven is ook prima en discussie voeren ook, maar ik vind de reacties van FC beetje apart.

Maar ik wil niet te veel afdwalen van het onderwerp.
pi_190112179
Marokkanen liegen altijd zodra ze betrokken zijn bij strafbare feiten, een feit waar een rechter eens rekening mee mag gaan houden.
  maandag 25 november 2019 @ 09:33:18 #198
486544 RealistAtheist
Realistische Atheist
pi_190112502
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 22:38 schreef Fries1956 het volgende:

[..]

Fucking idioot. Die individuen vormden ook een groep. Het was groep tegen groep. Maar de blankeren zijn bang en schijten in hun broek als het op echt vechten aankomt.
Donkeren mensen beschermen hun matties meer dan de blankeren. Zoveel is duidelijk.
Is wel weer duidelijk uit welke hoek jij komt, aan je racistische taalgebruik in je reacties te zien. En dan jezelf Fries1956 noemen. :')
  maandag 25 november 2019 @ 10:20:34 #199
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190112997
quote:
Wilders over 'racistisch allochtoon tuig dat blanke jongen in elkaar mept': "MINDER. VEEL MINDER!"

PVV-voorman Geert Wilders heeft zijn reactie afgegeven op de schokkende beelden uit Gorinchem, waar we een groep jeugdige kopschoppers met migratieachtergrond een autochtone jongen in elkaar zien trappen. Het Kamerlid grijpt terug op uitspraken uit 2014: “MINDER, VEEL MINDER!”

De vorige keer dat PVV-leider Wilders aangaf dat het tijd werd voor “minder Marokkanen” leverde hem dat een jarenlange juridische strijd op die voortduurt tot de dag vandaag. Toch weerhoudt het de politiek leider van de grootste oppositiepartij om die woorden, zij het in een ietwat aangepaste vorm, er niet van om die uitspraken opnieuw tevoorschijn te toveren. Ditmaal gewoon “MINDER”. Wel met hoofdletters, maar niet met Marokkanen. Maar gecombineerd met de gruwelijke beelden uit Gorinchem is het wel duidelijk wat Wilders bedoelt:

Even daarvoor laat de oppositiepoliticus ook in wat meer woorden weten wat hij vindt van dit afschuwelijke incident:

“Racisme is altijd – ook in voetbalstadions – verschrikkelijk. Maar wat over dit gewelddadig racisme waar een blanke jongen door allochtoon tuig in elkaar wordt gemept?
Waar blijft de consternatie nu? Waar is de premier nu? Waar is de publieke omroep nu?”
Om die laatste vraag te beantwoorden: die NPO is hier. Maar Mark Rutte? Geen idee. Vast te druk met opnieuw de maximumsnelheid te verlagen om de stikfstofoverlords te pleasen, of iets dergelijks :D

https://www.dagelijksesta(...)-minder-veel-minder/


[ Bericht 2% gewijzigd door Tengano op 25-11-2019 13:14:17 ]
pi_190114729
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 10:20 schreef Tengano het volgende:

[..]

Wildersgod.
Land of the free. Home of the brave.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')