Naar biefstuk.quote:
Was de kangaroe niet te taai? Zie em roder bij My Kitchen Rules en altijd erbij dat dat zo moet omdat je het heel snel taai bakt.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 10:26 schreef borisz het volgende:
Waar? Drovers Dog, Heemstedestraat, Amsterdam. https://www.droversdogheemstedestraat.nl/
Wanneer? Gisteren
Wat at je? Krabkoekjes en Kangaroo
Impressie?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Cijfer? 7,5
Gezellige zaak. Prima om de vrijdag af te sluiten met enkele collega's. Lekker eten, al hadden de krabkoekjes meer krabbig mogen zijn.
Aussie Aussie Aussie Oi OI OI. En ja foto 1 krijg ik op een één of andere manier niet omgedraaid.
Dat is heul niet slecht voor ¤14,50 en zou ook wel wat voor mij zijn als kleine eterquote:Op woensdag 22 juli 2020 12:36 schreef golfer het volgende:
Waar: Proeflokaal Bregje, Bloemendaal aan Zee.
Wanneer: 21 juli 2020
Wat:
Na een lekkere wandeling over 'ons' strand in Bloemendaal besloten een hapje te eten bij Proeflokaal Bregje, die adverteren met een 3-gangen keuzemenu dat op maandag t/m donderdag 14,50 pp kost en in de weekenden 16,50.
Bregje is gevestigd in dit markante gebouw aan het einde van de Zeeweg, op de begane grond met groot terras, aan de boulevard van Bloemendaal:
[ link | afbeelding ]
Er is goed rekening gehouden met Covid-19, dus voldoende ruimte en schermen tussen de tafels.
Vriendelijke ontvangst. De keuzemogelijkheden uit het menu zijn voor deze prijs zeker voldoende.
Voorgerecht:
Blues:
[ link | afbeelding ]
een (vegetarisch) trio, bestaande uit een gevulde champignon met notentapenade, gegratineerd met brie, een groenten kroketje en nigirisuhsi met komkommer en sesam.
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
Hollandse garnalencocktail met een garnalenkroketje.
(minuscuul klein kroketje waarin geen garnaal te ontdekken was en heel erg weinig garnaaltjes op wat stukjes sla)
Hoofdgerecht:
Blues:
[ link | afbeelding ]
een kipschnitzel met gesmolten Goudse kaas en wat gemende groenten.
(best wel een grote lap, samengeperst, kippenvlees)
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
kalfsentrecote met salieroomsaus en ook gemengde groenten.
((voor deze prijs natuurlijk geen complete entrecote, maar slechts een stuk ervan). Wel goed medium-rare gebakken.
Erbij voor ons samen:
[ link | afbeelding ]
Dessert:
We kozen allebei voor hetzelfde nagerecht:
[ link | afbeelding ]
Affogato (vanille-ijs, overgoten met espresso, slagroom en karamelsaus).
Gewoon lekker.
Uiteindelijk waren we, inclusief een paar (alcoholvrije) biertjes en een glas rode wijn voor B. totaal 42,75 kwijt.
Conclusie: begrijpelijk dat je voor deze prijs redelijk kleine porties krijgt (voor ons, als matige eters, net voldoende).
Het voorgerecht met de garnalen zou ik, als ik hen was, van de kaart halen.
Verder gewoon wel vriendelijke en attente bediening. Prachtige locatie met uitzicht op zee.
Prijs/kwaliteit: 7/10
Is dit nou echt gewoon alleen een blokje sushirijst met een plakje komkommer?quote:
Nou, er zat wel nog sesamzaad, een halve wasabinoot en een druppel mayonaise bij.quote:Op woensdag 22 juli 2020 13:45 schreef Myraela het volgende:
Is dit nou echt gewoon alleen een blokje sushirijst met een plakje komkommer?
Eens. Ik vind de bediening hier in Rotterdam ook fijn en vriendelijk Mijn vriendin haar zus was soort van manager in één van die toko's en die vertelde dat het gros van de warme gerechten geen pan zien, ze gaan gewoon de oven in. Tsja, Dan heb je ook geen kok nodigquote:Op woensdag 22 juli 2020 13:46 schreef Myraela het volgende:
Ik ga overigens wel graag naar Bregje. Kost niets om toch drie gangetjes te eten, en mijn vriendinnen waarderen beter eten vaak toch niet. Wel geleerd dat je weg moet blijven van de gerechten met duurdere ingredienten. Beter de vegetarische gerechten en bijvoorbeeld de hamburger is ook altijd wel okay.
Dat kan kloppen, want de twee ketens hebben dezelfde eigenaarquote:Op woensdag 22 juli 2020 14:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Fijn dat het meeviel B&G! Is idd niet veel, vooral voorgerecht is erg weinig tenzij je salade neemt.
Van hoofd vind ik het jammer dat je geen salade meer krijgt naast het bakje patat.
En toe kan ik nooit anders dan de cheesecake nemen want die is daar (en bij La Cubanita) de beste cheesecake die ik heb gegeten
Beste zou ik niet zeggen, maar hij is in zijn simpelheid wel gewoon erg lekker. En het lavacakeje maakt me ook altijd wel blij. Ik moet binnenkort ook maar weer naar Bregje gaan.quote:Op woensdag 22 juli 2020 14:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Fijn dat het meeviel B&G! Is idd niet veel, vooral voorgerecht is erg weinig tenzij je salade neemt.
Van hoofd vind ik het jammer dat je geen salade meer krijgt naast het bakje patat.
En toe kan ik nooit anders dan de cheesecake nemen want die is daar (en bij La Cubanita) de beste cheesecake die ik heb gegeten
Inderdaad, en ook Rozey (vegetarisch restaurant) en Heinde en Ver (all you can eat) zijn van Roland Hogenelst.quote:Op woensdag 22 juli 2020 15:30 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dat kan kloppen, want de twee ketens hebben dezelfde eigenaar
Oh Heinde en Ver is wel goed!quote:Op woensdag 22 juli 2020 16:19 schreef golfer het volgende:
[..]
Inderdaad, en ook Rozey (vegetarisch restaurant) en Heinde en Ver (all you can eat) zijn van Roland Hogenelst.
Ik heb niet zoveel cheesecakes gegeten Maar deze is niet machtig dus vind ik fijn.quote:Op woensdag 22 juli 2020 15:46 schreef Myraela het volgende:
[..]
Beste zou ik niet zeggen, maar hij is in zijn simpelheid wel gewoon erg lekker. En het lavacakeje maakt me ook altijd wel blij. Ik moet binnenkort ook maar weer naar Bregje gaan.
Ik zou echt nog honger hebben. weinig friet ook.quote:Op woensdag 22 juli 2020 12:36 schreef golfer het volgende:
Waar: Proeflokaal Bregje, Bloemendaal aan Zee.
Wanneer: 21 juli 2020
Wat:
Na een lekkere wandeling over 'ons' strand in Bloemendaal besloten een hapje te eten bij Proeflokaal Bregje, die adverteren met een 3-gangen keuzemenu dat op maandag t/m donderdag 14,50 pp kost en in de weekenden 16,50.
Bregje is gevestigd in dit markante gebouw aan het einde van de Zeeweg, op de begane grond met groot terras, aan de boulevard van Bloemendaal:
[ link | afbeelding ]
Er is goed rekening gehouden met Covid-19, dus voldoende ruimte en schermen tussen de tafels.
Vriendelijke ontvangst. De keuzemogelijkheden uit het menu zijn voor deze prijs zeker voldoende.
Voorgerecht:
Blues:
[ link | afbeelding ]
een (vegetarisch) trio, bestaande uit een gevulde champignon met notentapenade, gegratineerd met brie, een groenten kroketje en nigirisuhsi met komkommer en sesam.
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
Hollandse garnalencocktail met een garnalenkroketje.
(minuscuul klein kroketje waarin geen garnaal te ontdekken was en heel erg weinig garnaaltjes op wat stukjes sla)
Hoofdgerecht:
Blues:
[ link | afbeelding ]
een kipschnitzel met gesmolten Goudse kaas en wat gemende groenten.
(best wel een grote lap, samengeperst, kippenvlees)
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
kalfsentrecote met salieroomsaus en ook gemengde groenten.
((voor deze prijs natuurlijk geen complete entrecote, maar slechts een stuk ervan). Wel goed medium-rare gebakken.
Erbij voor ons samen:
[ link | afbeelding ]
Dessert:
We kozen allebei voor hetzelfde nagerecht:
[ link | afbeelding ]
Affogato (vanille-ijs, overgoten met espresso, slagroom en karamelsaus).
Gewoon lekker.
Uiteindelijk waren we, inclusief een paar (alcoholvrije) biertjes en een glas rode wijn voor B. totaal 42,75 kwijt.
Conclusie: begrijpelijk dat je voor deze prijs redelijk kleine porties krijgt (voor ons, als matige eters, net voldoende).
Het voorgerecht met de garnalen zou ik, als ik hen was, van de kaart halen.
Verder gewoon wel vriendelijke en attente bediening. Prachtige locatie met uitzicht op zee.
Prijs/kwaliteit: 7/10
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |