abonnement Unibet Coolblue
pi_189141493
Ik vind Jip gewoon echt een beetje baby-af omdat ie nu loopt enzo :D Hij wordt echt wel groot! Zal zo es ff een plaatje bij t praatje doen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 60% gewijzigd door Aure op 27-09-2019 11:20:57 ]
pi_189141771
Ik was 30 bij Twix en 33 bij Mars. Wel al eerder en vaker zwanger maar de natuur besliste anders.

Aure, jouw jongetje. O+ Knap kind!
  vrijdag 27 september 2019 @ 11:38:40 #203
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_189141839
quote:
0s.gif Op woensdag 25 september 2019 10:11 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Bedankt, bedankt!
Idd mini, bijna gelijk op! Ben benieuwd welke van ons er het meeste haast heeft. Ik ga voor de 42 weken deze keer :D

Welkom Helsinki! Gaat het met de groene vingers dan intussen ook beter, of blijkt daar geen verband tussen te bestaan?
Helaas, maar ik heb nog steeds hoop ;).

En wat een mooi nieuws bij jou O+. Gefeliciteerd!

I. eet sinds kort twee boterhammen op een dag :). Ik ben aan het proberen de flessen wat af te bouwen, maar ben bang dat hij nog meer afvalt. Hij beweegt nu natuurlijk heel veel en dat is veel interessanter dan eten. Voor nu ziet het er zo uit:

O: fles 180/6 + boterham
L: 1 boterham + fles 120/4
T: 2 - 3 stukjes fruit
A: steeds meer met de pot mee :).
Voor het slapen gaan nog een fles van 120/4.

Gisteren pap geprobeerd in de ochtend. Was geen succes en eigenlijk ook niet nodig. Ook experimenteer ik met yoghurt in de middag met wat fruit erdoor (wel een succes).

Hier over het algemeen wel aan het rammelen, maar ook vaak momenten dat ik denk: voorlopig nog maar niet. Het loopt allemaal wel prima met I. zo, dat is het niet. Maar inderdaad steeds meer het gevoel dat ik weer richting de oude ga is wel fijn! En als er wat moeilijke momenten zijn en het gedrag van I. weer gevoelens van wanhoop en frustratie losmaakt zoals in het begin, dan denk ik dat ik gewoon niet geschikt ben voor een baby. Al weet ik heus wel beter :+. En ik loop wat tegen praktische zaken aan zoals hoe we dat dan weer met opvang moeten doen (is nu pas net geregeld na een hoop gedoe) en qua werk. Want ik wil nog steeds ander werk. Aan de andere kant wijst de praktijk uit dat dit soort dingen zichzelf meestal wel oplossen.

Qua leeftijd voel ik juist wel een beetje 'druk' (net 29 jaar). De gynaecoloog waar ik laatst was voelde dat misschien een beetje aan en zei dat ik nog zo'n 10 jaar de tijd heb en mezelf echt even wat tijd mag gunnen. Helaas is het ook maar de vraag of het dan wel lukt en goed zal gaan, want ik weet dat zoiets ook niet vanzelfsprekend is. Maar daar probeer ik me maar niet al te veel mee bezig te houden. Je weet het gewoon niet.

Morgen vieren wij de verjaardag van I. en wie is er op het laatste moment nog met van alles bezig? :'). Juist. Net de boodschappen gehaald met krijsende dreumes. Nu even uitrusten, dan werken en dan vanavond nog aan de slag met de hapjes. Morgenochtend als een malle opruimen _O-.
pi_189141846
Ik ben 26 en manlief is 33.
Qua leeftijd ‘dringt’ het niet, maar ik merk dat ik lichamelijk toch wel minder kan hebben. Maar misschien ligt dat ook wel aan het feit dat ik de afgelopen twee jaar niet een keer heb kunnen uitslapen of überhaupt doorslapen. :+ Dat is ook de reden waarom man nog geen tweede wil. :+
Protège moi de mes désirs.
pi_189141984
Kindjes O+
Protège moi de mes désirs.
  Moderator vrijdag 27 september 2019 @ 12:01:34 #206
382129 crew  Donna
pi_189142288
Wij zijn bezig voor nr.2.
Net miskraam gehad helaas.

Was net 28 bij G en hoop 30 te zijn bij de 2de. Mijn vriend was nog net 27 bij G haha.
pi_189142441
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:01 schreef DonnaRush het volgende:
Wij zijn bezig voor nr.2.
Net miskraam gehad helaas.

Was net 28 bij G en hoop 30 te zijn bij de 2de. Mijn vriend was nog net 27 bij G haha.
;( :* :* :* :* :*
Protège moi de mes désirs.
pi_189143249
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 11:39 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Maar misschien ligt dat ook wel aan het feit dat ik de afgelopen twee jaar niet een keer heb kunnen uitslapen of überhaupt doorslapen. :+ Dat is ook de reden waarom man nog geen tweede wil. :+
Helaas herkenbaar haha. Jij rammelt al wel hard?

Donna ;( :*
pi_189143315
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 11:14 schreef Aure het volgende:
Ik vind Jip gewoon echt een beetje baby-af omdat ie nu loopt enzo :D Hij wordt echt wel groot! Zal zo es ff een plaatje bij t praatje doen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+ O+

Gisteren waren we bij MonkeyTown en de moeders met wie ik was ken ik via fb. M. klampte zich alleen maar aan mij vast en moet altijd eerst even de kat uit de boom kijken. Ook steeds aan de hand lopen. De moeders allemaal; ahhh wat is ze schattig en zo rustig en nog zo klein! Kan ze nog niet los lopen?

Jawel, al zo'n 7 maanden :') en thuis raust ze door het hele huis en is ze helemaal niet zo rustig :D besefte me maar weer eens hoe anders kinderen buiten de deur over kunnen komen op vreemden en dus ook kinderen van vreemden op mij haha.
pi_189143501
Ahw, dat is dan wel weer heel lief en maakt ze inderdaad meteen zo klein weer he!

Jip moet ook altijd eerst eeeeventjes de kat uit de boom kijken en daarna gaat ie iedereen de hele tijd knuffelen :')
pi_189143625
Haha VitaBella, ik hoor ook vaak "aaah wat schattig" bij hand in hand lopen. Ze moesten eens weten.
Hand in hand lopen is bij ons nauwelijks voor steun maar bedoeld om te zorgen dat ik netjes mee loop. :D :')

Wat ik dan wel heel zoet vind is als Banaan terwijl hij in de wandelwagen zit mijn man zijn hand wil vasthouden. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189144125
Ah Donna :*

Kinderen bij anderen....als ik verhalen van B vertel aan anderen zoals zijn juf dan kijken die echt met grote ogen. B is echt een schatje, een heerlijk, sociaal en lief mannetje. Maar het kan ook een enorm brutaal joch zijn. Of dat ie ineens heel boos wordt. Dat heeft ie buiten de deur (gelukkig) echt nooit.

Ik heb altijd geleerd dat ze thuis de veilige haven hebben, de plek waar je dingen kan uitproberen, dus ook de stomme dingen en de stomme woorden.
Juul is thuis een diva en zodra we naar buiten gaan het schattige, lieve, rustige meisje _O-
pi_189144886
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 september 2019 13:43 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

Wat ik dan wel heel zoet vind is als Banaan terwijl hij in de wandelwagen zit mijn man zijn hand wil vasthouden. O+
O+ O+ ahwww.

dat handje vasthouden zodat je wel meeloopt is ook heeeel herkenbaar :P maar owee als ik haar hand vasthou zodat ze de goeie kant op loopt, net Houdini soms.


Haha exode, doen ze goed dan! Buitenshuis voorbeeldige kindjes. En lekker gevoel wel dat ze zich thuis veilig genoeg voelen om zichzelf te kunnen zijn he?
pi_189144978
Ja inderdaad Vita, ik heb dit 100x liever dan andersom. Ze moeten ook een plek hebben om te kijken wat het gevolg is van bepaalde acties of uitspraken. Zo komt B van school regelmatig terug met woorden of zinnen die we thuis niet gebruiken. Dan schrik ie soms zelf als hij ze uitspreekt.

Juul is een pittig meisje, maar fysiek wel wat rustiger dan B. Als we ergens zijn, kan ze echt heel lang in een stoel zitten en zich prima vermaken terwijl ze thuis alleen gaat zitten voor eten. Als de laatste hap op is, probeert ze meteen uit haar stoel te klimmen. _O-
Dat geloven veel mensen niet 'Uh die rustige Juul die altijd zo stil blijft zitten?' >:)
pi_189146627
Ik heb jullie de afgelopen tijd een beetje verwaarloosd, sorry. Toch te merken dat de aansluiting met de verse dreumessen een beetje weg was. Voor Mijm zelfs vrij letterlijk op de opvang bij de babygroep. Hij leek zich minder te vermaken.

Maar, dat is dus verleden tijd, want ik heb een heuse peuter in huis!

Tot gauw, of iets minder gauw bij de peuters :W

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_189146854
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 09:38 schreef Elleska het volgende:

[..]

Alleen al om die hormonen zou ik wel weer zwanger willen zijn. Mijn gammele lichaam reageerde daar verrassend goed op. Er is alleen geen garantie dat de effecten bij een nieuwe zwangerschap hetzelfde zijn. Het kan ook het totaal tegenovergestelde effect hebben dus dat is een van de reden om nog even te wachten totdat L iets zelfstandiger is.
+1 En überhaupt zwanger zijn O+

Ik ben 35, 34 toen ik moeder, 4 jaar nadat we begonnen.
Dat maakt wel dat ik tijdsdruk voel, want mocht het nu weer lang(er) duren om zwanger te worden/blijven, dan ben ik echt wel heel oud met ook weer de nodige risico's.

En ook hier twijfels op de zware dagen/nachten (wat is langer dan 3/4 uur slapen?) of ik überhaupt een 2e kindje wil. Maar ik wil absoluut voor Draakje een broertje of zusje, maar goed dan moet hij eerst iets zelfstandiger zijn en een beetje slapen 's nachts.

Gefeliciteerd met je peuter LeSage, tot over 11 maanden :+ :W
  vrijdag 27 september 2019 @ 21:42:50 #217
342418 VKV
Plausibel
pi_189150927
Vandaag voor de allereerste keer in mijn leven bij een begrafenis geweest (de keren dat er tijdens mijn leven iemand overleed in mijn familie was ik veel te jong om erbij te zijn), nu van mijn opa dus, vond het heel heftig. Maar dan wel, in zo'n geval, ineens 3miljoenduizendmiljard keer zo fijn om thuis te komen omdat J. daar was en gelijk in je armen wil O+ #afleidingtothemax
pi_189152401
Ik ben inmiddels alweer 37 dus wil niet meer te lang wachten, op Bikkel hebben we ook 2 jaar moeten wachten( nou ja, we deden wel iets meer dan alleen wachten ) . Wij zijn vorige week op vakantie geweest en besproken dat ik mijn spiraaltje eruit ga halen want het lijkt ons allebei fijn als er een broertje of zusje bijkomt. En toch houdt iets mij tegen. Ik kijk wel echt op tegen het eerste slopende jaar en met een dreumes die ook nog niet doorslaapt zijn mijn nachten nog niet geweldig.

En qua eten gaat hij heel goed:

6 x per dag bv waarbij 2 x s'nachts
ontbijt: flink bord pap
lunch: 2 broodjes
avondeten: met de pot mee of voor hem in blokjes ingevroren groenten
tussendoor: 2 stuks fruit, rijstwafel oid , cracker

En dan loopt hij vaak nog te bietsen als mijn partner of ik iets eten. Vaak als het gezond is krijgt hij wel een hapje maar wil bietsen ook niet aanmoedigen.

Toen hij nog zo veel oorontstekingen had was hij thuis dag en nacht aan het huilen. En iedere keer als we naar de huisarts gingen zijn hij te lachen waarbij de ha dan zei "wat is het toch een vrolijk ventje he! " . Nou, kom maar eens een dagje bij ons thuis...
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_189152404
Ik moet mijzelf niet quoten maar wijzigen...
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_189155067
Bah, zieke dreumes. Ik vermoed een buikgriepje of voedselvergiftiging want het komt er aan twee kanten uit :’( Hopelijk houdt ze straks haar ontbijt wel binnen, anders moet ik volgens Google al gaan bellen... Of kan ik al ors gaan geven?
Ervaren moeder, maar toch onzeker ;)

Gefeliciteerd le sage!

Ja, wat kan het toch fijn zijn zo’n kleintje die je thuis opwacht hè vkv! Sterkte nog :*

Herkenbaar hoor Wolken. Na de eerste hadden wij dat gevoel ook wel. Maar wij bedachten ons dat we liever doorgingen met de slechte nachten dan dat we er een pauze in hadden. We waren er toch al aan “gewend”. En je bent ook weer 9 maanden verder voordat de baby er is.. 9 maanden is heel lang in de ontwikkeling van een dreumes!
pi_189155323
Sterkte VKV :* Fijn dat J je zo'n troost & afleiding kan geven.

Spannend Wolken *O* Fijne vakantie gehad verder??

Beterschap voor Li! Ik zou ORS geven!

Hier weer meerdere keren wakker en de borst :O Snel verder slapen, nu die eindelijk weer slaapt.
-edit- nooit zeggen/schrijven dat je kind slaapt }:|

[ Bericht 12% gewijzigd door Fuchsia_roze op 28-09-2019 06:17:43 ]
pi_189162811
Gaat het al beter Loj?

Spannend Wolken. Ik snap de twijfel wel, maar de nachten worden met een baby sowieso wel weer even bagger :') Dan kan je het misschien maar beter tegelijk hebben :P

Gefeliciteerd LeSage!
pi_189164505
LeSage, gefeliciteerd met jouw peuter! Je hebt er gewoon twee nu _O_ .

Loj, ORS kan geen kwaad. Twix’ kinderarts adviseert het ons al te geven als Twix’ intake meer dan gehalveerd is. Zeker voor kinderen met weinig spekjes/reserves.

:* voor alle mama’s met gebroken nachten.
pi_189170023
:* voor de gebroken nachten! Hopelijk heeft iedereen vannacht wel beter geslapen :)

Met Li ging het qua buikgriep niet beter. Ik moest zelfs nieuwe rompers gaan kopen _O- (natuurlijk afgelopen donderdag toevallig alle rompers 62/68 eruit gegooid ;) ).
Gelukkig dronk ze wel goed, met moeite kreeg ik de ors erin en was ze wel vrolijk (ze sliep alleen overdag :o ).
Net zag haar luier er weer prima uit :)

Oh en mevrouw besloot gisteren wel, ondanks dat ze ziek was, echte losse stapjes te gaan doen :o

En jullie, nog leuke plannen vandaag?
pi_189170145
Buikgriep is zo verschrikkelijk, beterschap voor Li. Wel fijn dat haar luier er beter uit zag :)
En wat goed van de eerste losse stapjes! M loopt nu ook een weekje los en ik vind het echt prachtig O+

Ik ga zo een vriendin en haar zoontje opzoeken in een overdekt kinderspeelparadijs. Ben benieuwd wat M er van vindt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')