abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 4 juli 2019 @ 03:26:10 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187745408
Etappe 3: Binche - Épernay, 215 km

Wederom geen nabeschouwing, want tegen de tijd dat ze klaar zijn met de vorige etappe ben ik waarschijnlijk ook al een tijd klaar. Ach, het is een ploegentijdrit, dus er zal weinig van belang zijn gebeurd.

De derde etappe brengt ons naar Frankrijk. Met alle liefde zou ik daar een gigantisch lang verhaal over schrijven, maar ik verkeer inmiddels een beetje in tijdnood. Derhalve keer ik even terug naar de jaren 2014/2015. Toen maakte ik het mezelf nog makkelijk. Profiel van de rit bekijken, paar plaatsnamen in Google gooien, wat mooie plaatjes uitzoeken en klaar is R_R. In de jaren daarna heb ik ergens een verkeerde afslag genomen en ondertussen noteer ik ieder gat in de weg, ieder boom langs de kant van de weg en geen enkele bocht weet nog aan mijn aandacht te ontsnappen. Ik heb ondertussen net zoveel woorden als A.F.Th van der Heijden nodig om de meest simpele situaties te omschrijven. Daarom keren we even terug naar de basis.




Van start gaan we in Binche, een stad met 33.000 inwoners in de provincie Henegouwen. Binche is vooral bekend om zijn carnaval. De stad heeft de best bewaarde stadsmuur van België; deze is gebouwd in de 13e eeuw en behoort tot de tweede omwalling van de stad. Verder ken ik Binche vooral dankzij de wedstrijd Binche-Chimay-Binche, ook wel bekend als de Mémorial Frank Vandenbroucke. Deze wedstrijd werd vorig jaar gewonnen door ONZE Danny van Poppel! Binche is bij mij verder bekend als de stad van Wanty, de hoofdsponsor van de ploeg van Hilaire Vanderschueren. Wanty is een bedrijf dat zich bezig houdt met constructie, lekker breed. Een van de renners van Wanty-Gobert komt ook uit Binche, al is hij er in de Tour niet bij. Ludwig De Winter is afkomstig uit deze plaats, maar hij fietst alleen bij Wanty omdat hij dus van hier is. Wat kan die jongen er weinig van zeg, allemachtig. Het wielrennen is een eng incestueuze sport. Bah. Maar goed, Binche dus. Carnaval en stadsmuren.




Direct na de start gaan we richting het zuiden fietsen. We willen zo snel mogelijk naar Frankrijk en na 12 kilometer koers bereiken de renners de grens. Bij Erquelinnes steken we de grens over richting Jeumont. Voorbij Jeumont rijden de courers nog een tijd verder richting het zuiden, over een weg die vrij breed is en niet al te bochtig. De weg glooit een beetje, maar we mogen het eerste deel van de rit toch gewoon vlak noemen. We rijden vooral over het Franse platteland, met langs de weg veel weilanden en akkers. Af en toe een boerderij, dorpjes komen we niet direct tegen. Als we wel een dorpje tegenkomen liggen er ook wat bochten in het parcours, maar verder gaat het gewoon rechtdoor richting het zuiden. Zodoende komt het peloton na een kleine 50 kilometer uit in Fourmies, een plaats die bij mij direct wat belletjes laat rinkelen. Hier wordt namelijk jaarlijks de GP de Fourmies verreden, een koers voor de sprinters. De afgelopen jaren wonnen onder meer Kittel, Bouhanni en Ackermann hier. In Fourmies valt verder weinig te doen. Wel komt hier Thierry Toutain vandaan, dat was ooit blijkbaar een goede snelwandelaar. Fascinerend, snelwandelen. Dan is het ook ergens scheef gelopen in je leven.



Voorbij Fourmies rijden de renners nog een tijd vrolijk verder naar het zuiden. Af en toe rijden ze door een dorpje en pakken ze wat bochten mee, maar over het algemeen gaan we toch vooral rechtdoor. We bevinden ons overigens in het departement Aisne (regio Hauts-de-France). Niet direct het meestbezochte deel van Frankrijk in de Tour, daarom wel leuk om er een keer rond te rijden. Al valt er weinig te beleven, het is vooral erg vlak. Een paar korte klimmetjes, maar het stelt weinig voor. Een geschiedenisloos deel van de etappe, normaliter. We komen wel veel boerderijen tegen, ook zijn ze in deze streek niet vies van een beetje mais. Na 80 kilometer komen we uit in Plomion, ziet er niet echt uit als een levendige plaats. Het verlaten Franse platteland, tragisch. Voorbij Plomion rijden we over licht glooiende wegen tussen de akkers door richting Vigneux en buiten dit dorp gaat het dan weer verder naar Montcornet. Wel veel open vlaktes, als het hard waait kan dit deel van de rit eventueel nog interessant worden. Na wat bochten in Montcornet gaat het rechtdoor verder richting Dizy-le-Gros, waar na 102 kilometer de tussensprint van de dag volgt. Een licht oplopende tussensprint, om het Sagan nog wat makkelijker te maken. In Dizy-le-Gros valt niets te beleven, dus keren we nog even terug naar Montcornet. Hier werd tijdens de Slag om Frankrijk een veldslag gevoerd tussen de Duitse en Franse pantserdivisies. De slag om Montcornet eindigde in een tactische Duitse overwinning. Zo, kun je weer in je zak steken.



Nou, dan zitten we ondertussen bijna op de helft van de rit en is er nog amper iets gebeurd. Dat gaat de komende tijd zo blijven. We verlaten Aisne en rijden de Ardennen in, dat is voorlopig de enige verandering. Verder gaat het vooral nog steeds rechtdoor over brede wegen zonder veel bochten. Langs de weg vinden we wat aanvullingen voor het kastelenboek van Herbert, dat zijn de dingen waar we het van moeten hebben. Het terrein blijft erg open, het is enorm landelijk. We rijden over het algemeen over goede wegen, maar zo nu en dan is er na een bocht wel even een wat smaller en slechter stukje weg. Na 135 kilometer rijden de renners door een dorpje met de naam Bourgogne, klinkt leuker dan het is. Buiten Bourgogne gaat het een eeuwigheid rechtdoor over vlakke wegen, onderweg naar Reims. Na 146 kilometer komt het peloton uit in Reims, een stad waar je best wel wat over zou kunnen vertellen. Doe ik niet, want de volgende rit gaat hier van start. In Reims rijden de renners ook weer vooral rechtdoor, waarna ze buiten de stad op weg gaan naar het heuvelachtige gedeelte van deze rit. Ook dit doen we weer via een groot aantal brede wegen die ook vrij recht zijn, nog steeds dwars door het boerenland. Het begint wel voorzichtig wat glooiender te worden, ook passeren we een aantal dorpjes. Na 164 kilometer rijden de renners langs het dorpje Sermiers en hier gaat de weg voor het eerst wat steviger omhoog lopen. Het gaat iets meer dan twee kilometer omhoog aan ongeveer vijf procent. In het vervolg van de rit komen we nog een aantal gecategoriseerde klimmetjes tegen, dit bultje staat daar los van. Het klimmetje brengt de renners door een bos, maar buiten het bos komen ze tot de conclusie dat ze zich in de Champagnestreek bevinden.



Na dit eerste klimmetje gaat het kort naar beneden over een brede weg, waarna de volgende klim niet lang op zich laat wachten. In de buurt van Nanteuil-la-Fôret gaat het 1,1 kilometer aan 6,8% gemiddeld omhoog. Het grappige aan dit klimmetje is dat er weinig bochten zijn, waardoor je aan het begin van de klim echt tegen muur lijkt aan te kijken. Eenmaal boven op de top van dit bergje van de vierde categorie gaat het wat langer naar beneden, nog steeds over een brede weg met weinig bochten. Soms rijden de renners kort door een bos, maar het terrein blijft open. Laten we hopen op een beetje wind. We rijden langs de champagnevelden en komen door Fleury-la-Rivière. In dit dorpje lopen de wegen weer wat meer omhoog, maar buiten het dorp dalen we nog wat verder richting Damery. Dit dorpje aan de Marne bereiken we na 180 kilometer. Beneden in het dorp komen we een rotonde tegen, waar er linksaf wordt geslagen. De renners rijden nu een paar kilometer langs de Marne, over de Avenue de Champagne. Na 183,5 kilometer komen ze uit in Cumières. Hier verlaten we het dal en dan gaat de weg dus automatisch omhoog. De Côte d'Hautvillers wordt beklommen, een korte maar venijnige berg. 900 meter aan 10,5%, dat is nog eens interessant. Een zeer fraai klimmetje, niet alleen omdat het zo lastig is. Uiteraard rijden we weer langs de champagnevelden. Dat deden we op de Avenue de Champagne al en ook nu staat het er links en rechts van de weg weer vol mee. Gegarandeerd mooie plaatjes, de toeristische afdaling slaat weer toe. Dankzij het steile karakter van de klim is de Côte d'Hautvillers zelfs een klimmetje van de derde categorie, goed om te weten voor de bolletjesslikkers van deze wereld.



Ondertussen hebben we een kilometer of 185 afgewerkt en is het dus nog maar 30 kilometer fietsen tot de finish. De sprinters zullen na deze helling wel al afgehaakt zijn, dus gaan we verder met de puncheurs van deze wereld. Na het klimmetje rijden we Hautvillers in en buiten dit plaatsje gaat het rechtdoor naar beneden. Zo rijden we op een eenvoudige manier richting Champillon, waar de volgende beklimming van de dag ligt. In Champillon begint de weg weer wat omhoog te lopen. De renners slaan hier een paar keer linksaf en komen dan buiten het dorp de volgende klim tegen. Opnieuw fietsen ze tussen de champagne door terwijl het 1800 meter omhoog gaat aan 6,6%. Ook weer een klimmetje van de derde categorie, met opnieuw een aantal zware stroken. Gemiddeld komt het uit op 6,6%, maar er zit steviger spul tussen. Boven op de klim slaan we rechtsaf en dan rijden de renners over een bredere weg terug richting Champillon. In Champillon zelf begint de weg naar beneden te lopen en dit stukje afdaling is vooral gevaarlijk dankzij alle verkeersobstakels in het dorp. Vluchtheuvels, rotondes, ze hebben hier genoeg voorzorgsmaatregelen genomen om de gemiddelde bestuurder wat snelheid te laten minderen. Buiten het dorp zijn die obstakels weg en gaat het op een veiligere manier verder naar beneden, terug naar het dal. Beneden komen we uit in Dizy, waar een bocht naar links volgt. Het gaat vervolgens een aantal kilometer rechtdoor over een vlakke weg richting Ay. Eenmaal in Ay, na 195 kilometer, begint de weg weer wat omhoog te lopen. In Ay slaan de renners een paar keer links- en rechtsaf, waarna ze een tijdje door wat smallere straatjes rijden met vervallen huizen langs de kant van de weg. Ze rijden nog even over het centrale plein van het dorp met een fontein in het midden en in die fontein dan weer een globe. Ja, gruwelijke shit. Aan de rand van Ay gaat het nog eens twee keer naar links en dan beginnen we aan de volgende muur, de Côte de Mutigny. Het gaat 900 meter omhoog aan 12,2%, dat is serieus zwaar. Ook hier weer champagne, overal champagne. De organisatie heeft zelfs een kaartje laten maken van deze beklimming, zodoende weten we dat het eerste deel van de klim het zwaarst is. 12,6%, je zou voor minder. Na 199 kilometer, op 16 kilometer van de finish, komen de renners boven in het dorpje Mutigny. Boven op de top van dit klimmetje van de derde categorie zijn er bonificatieseconden te verdienen. Een nieuwe gimmick van de Tourorganisatie. Ze hopen op die manier renners te stimuleren om actie te ondernemen, wat misschien nog wel zou kunnen ook omdat je hier op een goedkope manier acht seconden cadeau kan krijgen.




Boven in Mutigny rijden we langs de opvallende kerk. Het gaat een keer naar links en dan een keer naar rechts, waarna we over een brede weg terug naar het dal rijden. De afdaling is daardoor vrij eenvoudig, al krijgen de renners na een tijd wel met slecht asfalt te maken. Goed, de kans bestaat natuurlijk dat men sindsdien deze weg van een nieuw laagje asfalt heeft voorzien, de beelden zijn een paar jaar oud. Het gaat lang rechtdoor naar beneden richting Mareuil-sur-Ay. In dit plaatsje komen de coureurs nog een tweetal venijnige bochten tegen. Het loopt aan het eind van de afdaling vrij fors naar beneden en dan gaat het in de smalle straatjes ineens bruusk naar links, even verderop gaat het dan weer scherp naar rechts. Na de tweede bocht gaat het een kilometer rechtdoor over een vlakke weg. We komen dan uit bij een rotonde, waar we rechtdoor moeten. Na deze rotonde gaat het nog eens anderhalve kilometer rechtdoor over een vlakke weg. Bij de volgende rotonde slaat het peloton rechtsaf en dan stevent men rechtstreeks af op Chouilly, waar we na 206 kilometer passeren. We rijden dwars door dit dorpje en ergens halverwege begint de weg omhoog te lopen. Buiten het dorp volgt er een lange bocht naar links, waarna we op een brede weg buiten het dorp belanden. Deze weg loopt een tijd vals plat omhoog, maar het wordt pas interessant als er na 210 kilometer koers een bocht naar rechts volgt. We komen op een betonbaan terecht die stevig omhoog loopt, uiteraard weer langs de champagnevelden. De ongecategoriseerde Côte du Mont Bernon begint, een beklimming van één kilometer aan 5,5% over een smal en bochtig weggetje. Na 211 kilometer, op vier kilometer van de finish, komen de renners boven.



Boven op de Mont Bernon volgt er een afdaling van twee kilometer, richting Épernay. Het is in het begin een listige afdaling, aangezien de weg vrij smal is. Ook was het asfalt in 2016 hier ronduit dramatisch. Na wat korte bochtjes wordt de afdaling al snel wat rechter. We rijden Épernay binnen, het asfalt wordt beter en de weg weer wat rechter. Eenmaal in Épernay rijden we rechtdoor naar beneden tot op iets meer dan twee kilometer van het eind. Een vrij brede bocht naar rechts volgt, waarna het 200 meter rechtdoor gaat. De renners stuiten vervolgens op een rotonde, waar ze rechts moeten aanhouden. Na de rotonde mogen ze bijna meteen weer naar links en dan gaat het 300 meter rechtdoor over een vlakke weg richting de Avenue de Champagne. Bij een nieuwe rotonde slaan de renners rechtsaf en dan bereiken ze de Avenue de Champagne. Deze weg is wat smaller en kent steentjes als ondergrond. De renners rijden onder de vod van de laatste kilometer door en dan begint deze avenue vals plat omhoog te lopen. Ze volgende weg tot aan de volgende rotonde, op 500 meter van de finish. Hier volgt er opnieuw een bocht naar rechts, waarna de weg serieus omhoog loopt. In de laatste 500 meter van de rit gaat het aan 8% omhoog, het is een echte aankomst voor de puncheurs. Het is ook een technische finale, want na de bocht op 500 meter van het eind gaat het 250 meter rechtdoor, daarna volgt er een scherpe bocht naar links. Na deze bocht gaat het verder steil omhoog, er volgt een klein stukje vlak en dan gaat het opnieuw steil omhoog. Een lichte bocht naar rechts volgt en dan gaan we in de laatste meters van de rit rechtdoor richting de finish. Finishen doen we naast een aantal aftandse flats, de organisatie heeft een prachtige locatie gevonden.




Épernay is de plaats waar we aankomen. Komt voor de zevende keer voor in de Tour de France. In 2010, 2012 en 2014 vertrok hier steeds een rit. Vooral de rit in 2012 kunnen we ons nog steeds wel herinneren. Van Épernay naar Metz. Massale valpartij, met uiteindelijk de opgave van zo ongeveer iedere Nederlander als gevolg. Épernay is geen hele grote stad, met maar 25.000 inwoners. De bekendste straat van Épernay hebben we in de finale al gezien, de Avenue de Champagne. Épernay wordt gezien als de hoofdstad van de champagneproductie. Aan de Avenue de Champagne zijn vele champagnehuizen gevestigd. Onder deze huizen vind je een heel netwerk van tunnels, waar alle champagne wordt opgeslagen, om te rijpen. Nouja, wel vet dus. Maar goed, na deze rit heb je ondertussen wel genoeg champagne gezien.



In Épernay zou het maandag ongeveer 25 graden moeten worden. Er staat maar weinig wind, wat jammer is gezien het feit dat we de hele dag door open velden rijden. Kans op regen is er niet, dat is dan in ieder geval wel mooi meegenomen. De rit begint om 12:10 en na een neutralisatie van 10 minuten worden de renners definitief op gang geschoten. Op dat moment zien we waarschijnlijk alle renners van Wanty tegelijk in de aanval gaan, speciaal voor de sponsor. Sporza is er gelijk vanaf het begin bij, je kan meteen om 12:00 inschakelen. Het wordt wel weer zappen rond 13:00 vanwege het onvermijdelijke nieuws, maar goed. De aankomst in Épernay wordt vrij laat verwacht, tussen 17:19 en 17:50.



Ook over deze voorspelling ga ik nog even nadenken. To be continued.

Er is nagedacht, niet al te lang maar toch.

De derde rit is dus best lastig. Na een eenvoudig eerste deel van de rit gaan we in de finale een paar keer omhoog en omlaag langs de champagnevelden. Korte, maar pittige klimmetjes. Van die klimmetjes die je bijvoorbeeld in de Amstel Gold Race ziet, zoiets. Daarom moeten we voor de ritzege ook rekening houden met dat type renners. De renners voor het Ardennenwerk, de puncheurs. Een beter klimmende sprinter in de categorie Colbrelli kan hier ook overleven, maar met de categorie Groenewegen hoeven we totaal geen rekening te houden. Voor de klassementsrenners is het dan weer niet lastig genoeg, al gaat iemand als Valverde zich hier ongetwijfeld mee bemoeien.
1. Alaphilippe. De Fransen willen graag dat een Fransman wint en dus hebben ze genoeg ritten bedacht die op het lijf van Alaphilippe zijn geschreven. Een Alaphilippe in topvorm laat de rest hier zijn hielen zien, maar het is wel de vraag of hij heel goed in orde is. Na een bizar goed voorjaar was de tank zo rond Luik een beetje leeg. In de Dauphine won hij een rit, maar over het algemeen liet hij geen bijzonder scherpe indruk achter. Toch weten ze bij Quick Step wel hoe ze hun renners moeten prepareren, dus verwacht ik een grandioze overwinning van Lollerphilippe.
2. Schachmann. Ik heb ooit iets lelijks gezegd over Schachmann en dat wordt me jaren later nog steeds nagedragen. Daarom heb ik besloten tijdens deze Tour volledig achter Max te gaan staan. Het probleem van Max is dat hij bij Sagan in de ploeg rijdt en Sagan zal de kopman zijn, ook tijdens deze rit. Daarom slaat het nergens op om Schachmann te noemen, want hij moet waarschijnlijk voor Sagan rijden. Toch, als we kijken naar de wetten van de logica, heeft Schachmann een veel beter jaar dan Sagan. In de Ronde van het Baskenland won hij bijvoorbeeld bijna iedere rit, onder meer op dit soort aankomsten. Daarom moeten ze bij Bora lekker Sagan negeren en voor de Duitse kampioen gaan.
3. Matthews. Arme Michael, je hele jaar aan het trainen om Dumoulin bij te staan en dan moet je ineens voor jezelf rijden. Niet getraind op de sprint, paar kilo afgevallen, het zit allemaal niet mee. Toch zou dat gebrek aan gewicht hem moeten helpen op zo'n aankomst. In Zwitserland leek het nergens op, maar sindsdien heeft hij wel nog twee weken kunnen trainen op z'n sprint. Komt helemaal goed. Of niet, hoop ik.
4. Van Avermaet. Ja, Krek. Wat moeten we daar nog over zeggen. Dat hij helemaal niet zo'n goed jaar heeft bijvoorbeeld. In Zwitserland viel hij ook niet echt op, maar in de Tour bereikt hij meestal een hoger niveau. Dan kan hij dus prima vierde worden.
5. Valverde. Met dat gebrek aan gewicht valt hij vanzelf naar boven, geen enkel probleem.

[ Bericht 6% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 04-07-2019 15:30:55 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 7 juli 2019 @ 18:18:03 #2
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187799028
Wat nou als Van Aert het hier even gaat doen :s)
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187799583
quote:
14s.gif Op zondag 7 juli 2019 18:18 schreef naatje_1 het volgende:
Wat nou als Van Aert het hier even gaat doen :s)
Daar is Teunissen het vast niet mee eens
  Moderator zondag 7 juli 2019 @ 18:30:42 #4
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187799651
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 18:29 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Daar is Teunissen het vast niet mee eens
IS dat een puncher dan?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 7 juli 2019 @ 18:58:10 #5
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187800596
Benieuwd of Dylan Teuns ook mee gaat doen.
pi_187800642
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 18:58 schreef fetX het volgende:
Benieuwd of Dylan Teuns ook mee gaat doen.
Die mag knechten voor Sonny waarschijnlijk
  Redactie Sport / Supervogel zondag 7 juli 2019 @ 19:17:13 #7
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187801183
Je zou al het Jumbo-genot maar gemist hebben omdat je op een festival zit.
  zondag 7 juli 2019 @ 19:34:35 #8
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187801508
quote:
Sagan, Peter 4.50
Alaphilippe, Julian 5.50
Van Aert, Wout 6.00
Ewan, Caleb 9.00
Matthews, Michael 12.00
Colbrelli, Sonny 18.00
Teunissen, Mike 23.00
Valverde, Alejandro 23.00
Van Avermaet, Greg 26.00
Trentin, Matteo 41.00
De kanshebbers volgens de bookmakers...wellicht morgen dus 3/3 voor Jumbo.
pi_187801510
quote:
14s.gif Op zondag 7 juli 2019 18:30 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

IS dat een puncher dan?
Hij moet de aankomst van morgen normaal wel aan kunnen ja
  zondag 7 juli 2019 @ 19:36:24 #10
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187801531
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 19:34 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Hij moet de aankomst van morgen normaal wel aan kunnen ja
Top 15 eindigen en geen tijd op een eventueel winnende Van Aert verliezen moet idd lukken.
  zondag 7 juli 2019 @ 20:22:37 #11
62913 Blik
The one and Only!
pi_187802361
500 meter tegen 8%, daar mag je geen 20 seconden op verliezen lijkt mij

Denk dat Mike heel kort gaat eindigen, sprint van dag 1 ging ook omhoog en dat ging erg makkelijk
  zondag 7 juli 2019 @ 20:24:29 #12
194695 franklop
Fran knock
pi_187802386
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 20:22 schreef Blik het volgende:
500 meter tegen 8%, daar mag je geen 20 seconden op verliezen lijkt mij

Denk dat Mike heel kort gaat eindigen, sprint van dag 1 ging ook omhoog en dat ging erg makkelijk
Mocht Wout winnen dan is hij geel kwijt ;)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 7 juli 2019 @ 20:26:25 #13
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_187802413
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 20:22 schreef Blik het volgende:
500 meter tegen 8%, daar mag je geen 20 seconden op verliezen lijkt mij

Denk dat Mike heel kort gaat eindigen, sprint van dag 1 ging ook omhoog en dat ging erg makkelijk
Heb je die klimmetjes in de kilometers ervoor gezien? Als het oorlog wordt op een van die eerste klimmetjes kan het echt een slagveld worden. :9
pi_187802433
Dan moet Teunissen beter eindigen dan de plek 17 van Wout gisteren ja om geel te houden (en hij moet in dezelfde tijd eindigden natuurlijk)
  Moderator zondag 7 juli 2019 @ 20:41:51 #15
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187802639
quote:
1s.gif Op zondag 7 juli 2019 20:26 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Heb je die klimmetjes in de kilometers ervoor gezien? Als het oorlog wordt op een van die eerste klimmetjes kan het echt een slagveld worden. :9
Ik verwacht een heel gecontroleerd gebeuren
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 7 juli 2019 @ 20:59:30 #16
62913 Blik
The one and Only!
pi_187802942
quote:
1s.gif Op zondag 7 juli 2019 20:24 schreef franklop het volgende:

[..]

Mocht Wout winnen dan is hij geel kwijt ;)
Zoals al gezegd door anderen, alleen als Mike lager eindigt dan 17de. Gezien zijn sprint van zaterdag schat ik hem hoog in
  zondag 7 juli 2019 @ 21:00:47 #17
194695 franklop
Fran knock
pi_187802972
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 20:59 schreef Blik het volgende:

[..]

Zoals al gezegd door anderen, alleen als Mike lager eindigt dan 17de. Gezien zijn sprint van zaterdag schat ik hem hoog in
En in de z.t. uiteraard als hij dan in top 16 terecht komt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 7 juli 2019 @ 21:37:38 #18
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187803700
3km regel morgen wel van toepassing? Anders gaan we voor de SJUUT.
pi_187803740
3 op een rij zou me vrij uniek lijken ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 7 juli 2019 @ 21:42:13 #20
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_187803775
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 21:39 schreef TLC het volgende:
3 op een rij zou me vrij uniek lijken ?
Cipo 4 op een rij ooit toch? Of was dat niet op een rij?
pi_187804841
Ik zie Mike ook wel weer close eindigen morgen ja

WF geeft hem ook 2 sterren.
  zondag 7 juli 2019 @ 22:42:23 #22
40566 Ericr
Livewrong
pi_187805008
quote:
1s.gif Op zondag 7 juli 2019 21:42 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Cipo 4 op een rij ooit toch? Of was dat niet op een rij?
Ja dat was een mooi staaltje Toen. Eerste etappes van TDF 1999 zag het er niet naar uit dat hij veel etappes zou winnen.
pi_187805267
Morgen gewoon Steven Krachtwijk laten ontsnappen, laat andere ploegen er maar achteraan rijden :D

:P
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 7 juli 2019 @ 23:13:05 #24
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187805687
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 19:34 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

De kanshebbers volgens de bookmakers...wellicht morgen dus 3/3 voor Jumbo.
Dit speelt Sagan ipv De Schach. Dat zou jammer zijn.
  zondag 7 juli 2019 @ 23:20:19 #25
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187805832
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 23:13 schreef VoMy het volgende:

[..]

Dit speelt Sagan ipv De Schach. Dat zou jammer zijn.
De Schach gaat Sagan helpen morgen. Sagan wint met Schach daar vlak achter _O_
pi_187807747
Vandaag al bonificatieseconden op de klim naar Mutigny
pi_187807934
Benieuwd of Jumbo al het aanvallende geweld een beetje kan controleren vandaag.
Waren de Nederlandse ploegen de laatste 30 jaar niet goed in ieder geval en dat was dan nog niet eens de tour.
if you ain't cheating you ain't trying
pi_187808074
Stelling: Wuyts vindt dat Jumbo nu de gele trui aan Van Aert moet geven.
Jack does it in real time...
  maandag 8 juli 2019 @ 08:47:47 #29
62913 Blik
The one and Only!
pi_187808207
quote:
10s.gif Op maandag 8 juli 2019 08:24 schreef DeeBee het volgende:
Stelling: Wuyts vindt dat Jumbo nu de gele trui aan Van Aert moet geven.
Echt, die Belgen...
pi_187808390
quote:
10s.gif Op maandag 8 juli 2019 08:24 schreef DeeBee het volgende:
Stelling: Wuyts vindt dat Jumbo nu de gele trui aan Van Aert moet geven.
Stelling: Wuyts moet met pensioen
hardcoholic
  maandag 8 juli 2019 @ 09:22:12 #31
241690 kibo
Semper Fidelis
pi_187808503
quote:
10s.gif Op maandag 8 juli 2019 08:24 schreef DeeBee het volgende:
Stelling: Wuyts vindt dat Jumbo nu de gele trui aan Van Aert moet geven.
Volgens mij riep hij gisteren iets van "..en daar komt Van Aert met de rest van Jumbo over de streep "
pi_187808530
Met die smalle wegen, steile klimmetjes en de klassementsrenners die een zo hoog mogelijk tempo willen om uit de miserie te blijven, denk ik eigenlijk dat we met maximaal 30 man gaan sprinten.
  maandag 8 juli 2019 @ 09:27:43 #33
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187808553
Bling wint vandaag. Waarom weet ik ook niet.
  maandag 8 juli 2019 @ 09:30:55 #34
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_187808595
Ik ga vandaag voor Trentin. Zou pooltechnisch ook wel voordelig zijn.
pi_187808606
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 09:22 schreef kibo het volgende:

[..]

Volgens mij riep hij gisteren iets van "..en daar komt Van Aert met de rest van Jumbo over de streep "
'Van Aert wint jandorie een etappe in de Tour'
*paar seconden pauze*
'Net als de rest van Jumbo Visma'

Zoiets zei hij :')
pi_187808787
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 07:59 schreef Moonlighter het volgende:
Benieuwd of Jumbo al het aanvallende geweld een beetje kan controleren vandaag.
Waren de Nederlandse ploegen de laatste 30 jaar niet goed in ieder geval en dat was dan nog niet eens de tour.
Juist vandaag zijn er genoeg andere ploegen die Jumbo daarbij willen helpen, dat komt wel goed.
  maandag 8 juli 2019 @ 09:58:23 #37
194695 franklop
Fran knock
pi_187808896
quote:
10s.gif Op maandag 8 juli 2019 08:24 schreef DeeBee het volgende:
Stelling: Wuyts vindt dat Jumbo nu de gele trui aan Van Aert moet geven.
'Als Belg pleit ik vandaag voor Van Aert "
Zie sporza.be
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_187809003
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 09:58 schreef franklop het volgende:

[..]

'Als Belg pleit ik vandaag voor Van Aert "
Zie sporza.be
Daar refereerde ik inderdaad aan. En ik vind het rijden van Van Aert overigens fantastisch, prachtige coureur aan het worden. Maar volksmenner Wuyts is weer idioot bezig...
Jack does it in real time...
  maandag 8 juli 2019 @ 10:06:41 #39
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187809011
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 09:49 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Juist vandaag zijn er genoeg andere ploegen die Jumbo daarbij willen helpen, dat komt wel goed.
Ja, denk dat de puncheurs zich kansrijker achten dan de sprinters die het tegen Groenewegen op moeten nemen.
pi_187809088
Jammer dat R_R een weekendje weg is, ik lees die lappen tekst meestal vooral om de scherpe nabeschouwing.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 10:19:28 #41
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187809156
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 09:09 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Stelling: Wuyts moet met pensioen
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  maandag 8 juli 2019 @ 10:36:48 #42
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187809396
Ben benieuwd hoe lang succesreeks van Jumbo-Visma doorgaat. Daarbij telt ook het behoud van gele trui. Teunissen zou vandaag en morgen moeten kunnen overleven en dan heb je ook nog WvA en Kruijswijk.

Zeker tot La Planche des Belles Filles zouden ze het moeten kunnen houden
  maandag 8 juli 2019 @ 10:56:08 #43
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_187809691
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 10:36 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ben benieuwd hoe lang succesreeks van Jumbo-Visma doorgaat. Daarbij telt ook het behoud van gele trui. Teunissen zou vandaag en morgen moeten kunnen overleven en dan heb je ook nog WvA en Kruijswijk.

Zeker tot La Planche des Belles Filles zouden ze het moeten kunnen houden
Makkelijk. Vanaf etappe 6 wordt het spannend, dan hangt het af van de vorm van Kruijswijk (Bennett zal normaal niet meer kunnen volgen in de finale van La Planche). Als Kruijswijk een beetje in vorm is moet hij binnen de 20 seconden van de concurrentie kunnen blijven en dan pakt hij het geel :)
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 10:57:18 #44
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187809712
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 10:56 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Makkelijk. Vanaf etappe 6 wordt het spannend, dan hangt het af van de vorm van Kruijswijk (Bennett zal normaal niet meer kunnen volgen in de finale van La Planche). Als Kruijswijk een beetje in vorm is moet hij binnen de 20 seconden van de concurrentie kunnen blijven en dan pakt hij het geel :)
Zouden ze in etappe 6 niet juist bewust de vluchters laten rijden, zodat ze de trui kwijtspelen en niet hele team hoeven op te roken?
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187809884
Ik sta volledig achter de erg sympathieke Wout van Aert.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 11:11:08 #46
8781 crew  Frutsel
pi_187809886
Wellens gaat het doen denk ik :)
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 11:16:05 #47
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187809950
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 11:11 schreef El-Stinho het volgende:
Ik sta volledig achter de erg sympathieke Wout van Aert.
Ik ook :).
pi_187809978
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 11:16 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik ook :).
Wout is gewoon een lieve jongen, ondanks de Mathieu-lovers die wrok jegens hem koesteren. In het midden van alle euforie was Wout niet te groot om even Groenewegen te steunen bij zijn binnenkomst. Dan ben je een groot mens.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187810007
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 10:56 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Makkelijk. Vanaf etappe 6 wordt het spannend, dan hangt het af van de vorm van Kruijswijk (Bennett zal normaal niet meer kunnen volgen in de finale van La Planche). Als Kruijswijk een beetje in vorm is moet hij binnen de 20 seconden van de concurrentie kunnen blijven en dan pakt hij het geel :)
Als Jody (of Thomas) daar de rit pakt, moet Kruijs al binnen 10 seconden blijven, dat gaat hem niet worden, vrees ik
pi_187810057
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 10:06 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Daar refereerde ik inderdaad aan. En ik vind het rijden van Van Aert overigens fantastisch, prachtige coureur aan het worden. Maar volksmenner Wuyts is weer idioot bezig...
Niet alleen Wuyts hoor. In de hele Belgische media is volgens mij de tendens dat Djumbo het succes van de afgelopen twee dagen eigenlijk voornamelijk aan Van Aert te danken heeft.
  maandag 8 juli 2019 @ 11:27:29 #51
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187810096
Ik ben al naar huis aan het rennen.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 11:46:50 #52
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187810377
Ik ben benieuwd wat Bevin zou kunnen. Denk dat ie moet werken voor Keek helaas :{ Ben grote fan van Paddy.
  maandag 8 juli 2019 @ 11:49:05 #53
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187810398
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 11:18 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wout is gewoon een lieve jongen, ondanks de Mathieu-lovers die wrok jegens hem koesteren. In het midden van alle euforie was Wout niet te groot om even Groenewegen te steunen bij zijn binnenkomst. Dan ben je een groot mens.
Ik ben eigenlijk fan van allebei. Erg verfrissend na een tijd met allemaal figuren als Quim en Gerrans.
  maandag 8 juli 2019 @ 11:51:11 #54
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_187810418
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 11:46 schreef Immerdebestebob het volgende:
Ik ben benieuwd wat Bevin zou kunnen. Denk dat ie moet werken voor Keek helaas :{ Ben grote fan van Paddy.
Ik ook, die man is een held. :D

Maar verwacht inderdaad dat hij alleen in de ITT echt voor eigen kans mag rijden. Daar zou hij top-5 moeten kunnen halen. :)
  maandag 8 juli 2019 @ 11:52:11 #55
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_187810427
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 11:21 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Als Jody (of Thomas) daar de rit pakt, moet Kruijs al binnen 10 seconden blijven, dat gaat hem niet worden, vrees ik
Dat is waar, ik was de boni's vergeten. Overigens denk ik niet dat een vluchter La Planche wint, dat is nog nooit gebeurd. Een etappe eerder zou wel een vluchtersgroep het kunnen halen.
pi_187810642
Thuiswerken en de Tour de hele middag op de achtergrond.

  maandag 8 juli 2019 @ 12:11:49 #58
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187810671
Dit is een mooi stel.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 12:11:51 #59
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187810672
Goed getimed, al zeg ik het zelf.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187810675
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:09 schreef IbanMayo het volgende:
Thuiswerken en de Tour de hele middag op de achtergrond.

'Thuiswerken', oftewel de hele dag met broekje uit op de bank bedoelt IbanMayo.
Jack does it in real time...
  maandag 8 juli 2019 @ 12:15:02 #61
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187810722
Favoriet Groenewegen. Bij ASO zitten zware drinkers.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 12:15:50 #62
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187810735
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:15 schreef Koffieplanter het volgende:
Favoriet Groenewegen. Bij ASO zitten zware drinkers.
Ik tip Dan Martin.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 12:17:55 #63
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187810766
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:15 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik tip Dan Martin.
Die heeft zn beste dagen op dit soort aankomsten toch wel achter de rug?
  maandag 8 juli 2019 @ 12:18:58 #64
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187810782
ah, Eurosport 2 is al live.
pi_187810802
De Gendt is daar. Ook Zjumbo valt aan.
  maandag 8 juli 2019 @ 12:21:12 #66
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187810809
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:17 schreef VoMy het volgende:

[..]

Die heeft zn beste dagen op dit soort aankomsten toch wel achter de rug?
Vorig jaar nog een etappe gewonnen op een muurtje. Dit jaar is het wellicht wat minder (focus op hoogtewerk?)
pi_187810836
De Gendt gaat en der Tony reageert, die willen ze niet mee hebben :D
  maandag 8 juli 2019 @ 12:23:05 #68
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187810838
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:15 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik tip Dan Martin.
Grijs.
pi_187810877
Wellens krijgt wel de ruimte dus
  maandag 8 juli 2019 @ 12:26:40 #70
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187810885
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:26 schreef Marcoss het volgende:
Wellens krijgt wel de ruimte dus
Ah ja, die mag natuurlijk niet voor eigen kansen gaan in sprint _O_
pi_187810886
Vanavond onder het genot van een kliekjesmaaltijd de boel terugkijken op ZiggoGo.

Vandaag het laatste tentamen voor de vakantie.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187810892
Rossetto, Wellens, Offredo, Ourselin, Delaplace.
  maandag 8 juli 2019 @ 12:28:22 #73
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_187810904
Rusty en de Mohoor zwarte paarden
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  maandag 8 juli 2019 @ 12:29:55 #74
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187810921
quote:
9s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:26 schreef El-Stinho het volgende:
Vanavond onder het genot van een kliekjesmaaltijd de boel terugkijken op ZiggoGo.

Vandaag het laatste tentamen voor de vakantie.
Ga werk zoeken.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187810948
Wat doet Wellens in de aanval. :')
Die heeft een kans(je) wanneer hij fit aankomt en dit groepje gaat 't echt niet uitzingen.
  maandag 8 juli 2019 @ 12:32:33 #76
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187810958
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:31 schreef Doevelaer het volgende:
Wat doet Wellens in de aanval. :')
Die heeft een kans(je) wanneer hij fit aankomt en dit groepje gaat 't echt niet uitzingen.
Bollen liggen voor het oprapen, enige verklaring die er valt te bedenken.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 12:32:53 #77
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187810961
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:31 schreef Doevelaer het volgende:
Wat doet Wellens in de aanval. :')
Die heeft een kans(je) wanneer hij fit aankomt en dit groepje gaat 't echt niet uitzingen.
Klep Uwen mag sprinten
pi_187810981
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:32 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Klep Uwen mag sprinten
De sprint kan hij zeker aan, vooral de vraag of hij al het klimwerk daarvoor overleeft. Maar dat zal vooral afhangen van de plannen van DQS, als die helemaal losgaan om Alaflip aan de rit te helpen, wordt het heel lastig.
pi_187810985
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Bollen liggen voor het oprapen, enige verklaring die er valt te bedenken.
Lotto tactics ;(

quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:32 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Klep Uwen mag sprinten
Soit
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 12:34:43 #80
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_187810990
Nu heeft Soudal Lotto Soudal wel een excuus om niet voor Uwen op kop te hoeven rijden
pi_187811025
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:27 schreef wimderon het volgende:
Rossetto, Wellens, Offredo, Ourselin, Delaplace.
wie is daarvan t best geklasseerd ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
  maandag 8 juli 2019 @ 12:37:35 #82
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187811030
Wie de fuck is Paul Ourselin?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187811039
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:29 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ga werk zoeken.
Zal ik doen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  maandag 8 juli 2019 @ 12:41:50 #84
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187811098
Tot vijf minuten geleden had ik nog nooit van Paul Ourselin gehoord en gezien zijn palmares kan ik mezelf niets kwalijk nemen. De nieuwe Oliviero Troia.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187811101
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:37 schreef Koffieplanter het volgende:
Wie de fuck is Paul Ourselin?
Dat vroeg ik me ook al af. Hij is blijkbaar wel beter dan Gaudin, Hivert, Petit, Boudat en Ligthart.
  maandag 8 juli 2019 @ 12:43:59 #86
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187811136
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:37 schreef TLC het volgende:

[..]

wie is daarvan t best geklasseerd ?
Wellens.
pi_187811317
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wellens.
ah ja, virtueel in t geel nu
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_187811408
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:55 schreef TLC het volgende:

[..]

ah ja, virtueel in t geel nu
Journaal opent er niet mee, teleurstellend.
pi_187811422
Voor wie zal Astana aan het rijden zijn?
Lutsenko of good old Luis Leon?
  maandag 8 juli 2019 @ 13:05:31 #90
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187811499
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:01 schreef papert het volgende:
Voor wie zal Astana aan het rijden zijn?
Lutsenko of good old Luis Leon?
Vogelzang himself?
pi_187811531
Van Avermaet voor de 1e etappe: "vandaag is niet voor mij, mijn kansen liggen later in de week" --> 1e aanvaller van de dag is Greg van Avermaet

Trentin voor de Tour: "ik ga meedoen in de heuvelachtige finales, de vlakke sprints laat ik aan mij voorbij gaan" --> Trentin sprint mee in de 1e vlakke etappe

Wellens en de Gendt voor de etappe van vandaag: "het is een etappe voor Ewan, ik zal geen initiatief nemen, Ewan heeft bewezen dit aan te kunnen" --> De Gendt één van de eerste aanvallers van de dag, Wellens nu in de kopgroep van de dag..

Wielrenners nooit geloven dus :D
pi_187811561
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:05 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Vogelzang himself?
Kan ook natuurlijk, maar is wel hard gevallen. Astana is wel een ploeg die de koers hard zou kunnen maken op de klimmetjes. Dat zou mooi zijn.
  maandag 8 juli 2019 @ 13:09:43 #93
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_187811584
@TS denk je wel aan je nachtrust?
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  maandag 8 juli 2019 @ 13:10:19 #94
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_187811595
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:07 schreef Marcoss het volgende:
Van Avermaet voor de 1e etappe: "vandaag is niet voor mij, mijn kansen liggen later in de week" --> 1e aanvaller van de dag is Greg van Avermaet

Trentin voor de Tour: "ik ga meedoen in de heuvelachtige finales, de vlakke sprints laat ik aan mij voorbij gaan" --> Trentin sprint mee in de 1e vlakke etappe

Wellens en de Gendt voor de etappe van vandaag: "het is een etappe voor Ewan, ik zal geen initiatief nemen, Ewan heeft bewezen dit aan te kunnen" --> De Gendt één van de eerste aanvallers van de dag, Wellens nu in de kopgroep van de dag..

Wielrenners nooit geloven dus :D
Doen zij ook al aan sandbagging! Het lijkt F1 wel :D
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_187811599
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:09 schreef Maanvis het volgende:
@:ts denk je wel aan je nachtrust?
Die heeft het weekend op een festival doorgebracht, die moet 3 weken bijkomen _O_
  maandag 8 juli 2019 @ 13:11:52 #96
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_187811622
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 12:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wellens.
nietens!
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_187811832
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:01 schreef papert het volgende:
Voor wie zal Astana aan het rijden zijn?
Lutsenko of good old Luis Leon?
Maar ze rijden niet?
  maandag 8 juli 2019 @ 13:23:54 #98
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_187811837
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:10 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Die heeft het weekend op een festival doorgebracht, die moet 3 weken bijkomen _O_
Wat een lamstraal
En ondertussen HOLLANDS GLORIE missen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_187811900
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:23 schreef showtimer het volgende:

[..]

Maar ze rijden niet?
Het leek zo. Keek in m'n pauze even snel. Zag toen Tony Martin op kop, en heel Astana er achter. Maar dat is blijkbaar de hele tijd zo. Martin tot nu toe alles alleen.
  maandag 8 juli 2019 @ 13:33:23 #100
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187811971
Zou Wellens zn hittezalf op hebben gesmeerd?
  maandag 8 juli 2019 @ 13:41:13 #101
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187812071
Vanavond volksmenner Maarten van der Weijden bij Avondetappe. Dione glijdt bijna van haar stoel
  maandag 8 juli 2019 @ 13:42:39 #102
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187812093
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:41 schreef Frozen-assassin het volgende:
Vanavond volksmenner Maarten van der Weijden bij Avondetappe. Dione glijdt bijna van haar stoel
De altijd vermoeiende aandachtshoer Maarten van der Weijden, die het vooral over Maarten van der Weijden wil hebben.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 13:43:24 #103
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_187812104
nounou
  maandag 8 juli 2019 @ 13:43:26 #104
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187812105
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:42 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

De altijd vermoeiende aandachtshoer Maarten van der Weijden, die het vooral over Maarten van der Weijden wil hebben.
Dat worden 39 minuten beelden van zijn zwemtocht in een aflevering van 40 minuten _O_
  maandag 8 juli 2019 @ 13:43:27 #105
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187812106
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:41 schreef Frozen-assassin het volgende:
Vanavond volksmenner Maarten van der Weijden bij Avondetappe. Dione glijdt bijna van haar stoel
Ik sla over.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 13:43:27 #106
8781 crew  Frutsel
pi_187812107
Nice met al die onboard camera's vanuit alle posities bij de ES-player.
Zeker in de bergetappes handig om te zien wat er achter een kopgroep gebeurd als de gewone uitzending alleen daar oog voor heeft en te laat schakelt :)
pi_187812142
Maartengod overleversschuldgenot :r
  maandag 8 juli 2019 @ 13:55:59 #108
62913 Blik
The one and Only!
pi_187812273
Sporza interview met Mike Teunissen, eerste vraag. Mag van Aert voor geel gaan :D

Wat erg
  maandag 8 juli 2019 @ 14:05:33 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187812389
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:55 schreef Blik het volgende:
Sporza interview met Mike Teunissen, eerste vraag. Mag van Aert voor geel gaan :D

Wat erg
Genant maar ook weinig verrassend.
  maandag 8 juli 2019 @ 14:09:34 #110
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187812445
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:55 schreef Blik het volgende:
Sporza interview met Mike Teunissen, eerste vraag. Mag van Aert voor geel gaan :D

Wat erg
De Belgen slaan een beetje door in hun Belgen-verheerlijking, maar we zijn eigenlijk ook niet anders gewend.
  maandag 8 juli 2019 @ 14:09:47 #111
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187812449
Op weg naar huis. Genot.
  Forum Admin / PR maandag 8 juli 2019 @ 14:20:45 #112
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_187812612
Ik zit er vast klaar voor.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 14:27:22 #113
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187812717
Ik kijk nu ook (NOS), maar ik ben bang dat ik de climax moet missen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187812732
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 13:42 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

De altijd vermoeiende aandachtshoer Maarten van der Weijden, die het vooral over Maarten van der Weijden wil hebben.
Net zo'n interview gezien met Teunissen waarbij prominent in de achtergrond Maarten staat en ook niet van t beeld afwijkt als de camera ff zwenkt... dan denk ik 'met alle respect maar je bent net een hele week zelf op tv geweest, laat een ander ook eens zijn moment of fame hebben'
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Forum Admin / PR maandag 8 juli 2019 @ 14:29:06 #115
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_187812740
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:28 schreef TLC het volgende:

[..]

Net zo'n interview gezien met Teunissen waarbij prominent in de achtergrond Maarten staat en ook niet van t beeld afwijkt als de camera ff zwenkt... dan denk ik 'met alle respect maar je bent net een hele week zelf op tv geweest, laat een ander ook eens zijn moment of fame hebben'
In het hoofd van Maarten bestaan anderen niet meer.
  maandag 8 juli 2019 @ 14:30:28 #116
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_187812757
Irritatiefactortje blijft voor mij persoonlijk het feit dat de teller in beeld aftelt naar 0, terwijl alle door de organisatie beschikbaar gestelde routekaartjes en dwarsdoorsnedes van de etappe optellen vanaf 0.

Met de eerste col op km 173 moet ik vervolgens eerst gaan kijken hoe lang de etappe is en wat het verschil is tussen die twee om te weten wanneer ze op de top zijn als ik TV aan het kijken ben.

En dan zal ik me maar niet storen aan het tonen van de afstand tot de finish op de top ipv aan de voet, zodat ik weet wanneer het interessant wordt.
pi_187812797
sporza_koers twitterde op maandag 08-07-2019 om 13:53:01 De schotel waarvan Michel en José daarnet het water in de mond kregen... Door de integrale uitzending moeten ze hun eetlust nog een paar uur bedwingen #TDF2019 reageer retweet
:D
  maandag 8 juli 2019 @ 14:34:35 #118
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187812811
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:30 schreef Coelho het volgende:
Irritatiefactortje blijft voor mij persoonlijk het feit dat de teller in beeld aftelt naar 0, terwijl alle door de organisatie beschikbaar gestelde routekaartjes en dwarsdoorsnedes van de etappe optellen vanaf 0.

Met de eerste col op km 173 moet ik vervolgens eerst gaan kijken hoe lang de etappe is en wat het verschil is tussen die twee om te weten wanneer ze op de top zijn als ik TV aan het kijken ben.

En dan zal ik me maar niet storen aan het tonen van de afstand tot de finish op de top ipv aan de voet, zodat ik weet wanneer het interessant wordt.
Rustig blijven ademen makker
  maandag 8 juli 2019 @ 14:37:38 #119
220368 Afhaalchinees
Geen Chinees
pi_187812862
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:30 schreef Coelho het volgende:
Irritatiefactortje blijft voor mij persoonlijk het feit dat de teller in beeld aftelt naar 0, terwijl alle door de organisatie beschikbaar gestelde routekaartjes en dwarsdoorsnedes van de etappe optellen vanaf 0.

Met de eerste col op km 173 moet ik vervolgens eerst gaan kijken hoe lang de etappe is en wat het verschil is tussen die twee om te weten wanneer ze op de top zijn als ik TV aan het kijken ben.

En dan zal ik me maar niet storen aan het tonen van de afstand tot de finish op de top ipv aan de voet, zodat ik weet wanneer het interessant wordt.
Terechte klacht
pi_187812881
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:33 schreef showtimer het volgende:
sporza_koers twitterde op maandag 08-07-2019 om 13:53:01 De schotel waarvan Michel en José daarnet het water in de mond kregen... Door de integrale uitzending moeten ze hun eetlust nog een paar uur bedwingen #TDF2019 [ afbeelding ] reageer retweet
:D
dat half gesmolten hoopje camembert in de rechterbovenhoek zou mij meteen alle eetlust doen verliezen...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  maandag 8 juli 2019 @ 14:39:40 #121
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187812902
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:33 schreef showtimer het volgende:
sporza_koers twitterde op maandag 08-07-2019 om 13:53:01 De schotel waarvan Michel en José daarnet het water in de mond kregen... Door de integrale uitzending moeten ze hun eetlust nog een paar uur bedwingen #TDF2019 [ afbeelding ] reageer retweet
:D
GGMMzalmsalade.jpg @johannes_vermeer
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 14:40:06 #122
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187812906
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:30 schreef Coelho het volgende:
Irritatiefactortje blijft voor mij persoonlijk het feit dat de teller in beeld aftelt naar 0, terwijl alle door de organisatie beschikbaar gestelde routekaartjes en dwarsdoorsnedes van de etappe optellen vanaf 0.

Met de eerste col op km 173 moet ik vervolgens eerst gaan kijken hoe lang de etappe is en wat het verschil is tussen die twee om te weten wanneer ze op de top zijn als ik TV aan het kijken ben.

En dan zal ik me maar niet storen aan het tonen van de afstand tot de finish op de top ipv aan de voet, zodat ik weet wanneer het interessant wordt.
Volledig mee eens. Zelfde geldt overigens voor alle klassiekers.
pi_187812909
edit: foutje
  maandag 8 juli 2019 @ 14:41:07 #124
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187812925
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:33 schreef showtimer het volgende:
sporza_koers twitterde op maandag 08-07-2019 om 13:53:01 De schotel waarvan Michel en José daarnet het water in de mond kregen... Door de integrale uitzending moeten ze hun eetlust nog een paar uur bedwingen #TDF2019 [ afbeelding ] reageer retweet
:D
Goor man.
  maandag 8 juli 2019 @ 14:41:18 #125
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187812927
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:33 schreef showtimer het volgende:
sporza_koers twitterde op maandag 08-07-2019 om 13:53:01 De schotel waarvan Michel en José daarnet het water in de mond kregen... Door de integrale uitzending moeten ze hun eetlust nog een paar uur bedwingen #TDF2019 [ afbeelding ] reageer retweet
:D
Dat ziet er ranzig uit
  maandag 8 juli 2019 @ 14:41:30 #126
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187812931
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:40 schreef Sdivad het volgende:
q
[..]

w
Wat?
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 14:41:34 #127
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187812933
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:38 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

dat half gesmolten hoopje camembert in de rechterbovenhoek zou mij meteen alle eetlust doen verliezen...
Dat lijkt me gewoon brie.
  maandag 8 juli 2019 @ 14:42:26 #128
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187812945
Je ziet op de foto gewoon dat alles al koud is...
pi_187812953
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:41 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wat?
Kat over toetsenbord :@
  maandag 8 juli 2019 @ 14:45:30 #130
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187812986
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:42 schreef Immerdebestebob het volgende:
Je ziet op de foto gewoon dat alles al koud is...
Dat wordt het zeker als ze nog 3 uur moeten wachten :')
pi_187813005
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:45 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat wordt het zeker als ze nog 3 uur moeten wachten :')
Het was sarcastisch. Miesjel begon bijna te kokhalzen.
  maandag 8 juli 2019 @ 14:48:50 #132
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187813030
Jumbogoden in reeks truien genot _O_
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 8 juli 2019 @ 15:05:02 #133
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187813251
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:33 schreef showtimer het volgende:
sporza_koers twitterde op maandag 08-07-2019 om 13:53:01 De schotel waarvan Michel en José daarnet het water in de mond kregen... Door de integrale uitzending moeten ze hun eetlust nog een paar uur bedwingen #TDF2019 [ afbeelding ] reageer retweet
:D
Op het schamele stukje vlees na: gadverdamme man
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:08:18 #134
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813319
En toch mis ik Karsten en Jeroen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  maandag 8 juli 2019 @ 15:09:03 #135
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187813336
Magnetronmaaltijd van Naatje is nog lekkerder dan die troep van Sporza-kok
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:10:39 #136
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813365
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
Magnetronmaaltijd van Naatje is nog lekkerder dan die troep van Sporza-kok
Zonder twijfel
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187813420
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
Magnetronmaaltijd van Naatje is nog lekkerder dan die troep van Sporza-kok
'aso-kok'
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 8 juli 2019 @ 15:14:51 #138
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187813423
quote:
9s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:08 schreef naatje_1 het volgende:
En toch mis ik Karsten en Jeroen
Was één van de twee gouden duo's er maar, Renaat en José zou ik ook voor tekenen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:14:54 #139
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813424
Vd Weijden god bij de avondetappe :D

Dat wordt een show over Vd Weijden dus.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:17:08 #140
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813454
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
Vd Weijden god bij de avondetappe :D

Dat wordt een show over Vd Weijden dus.
Het hele dorp wordt bij de uitzending uitgenodigd om hem een staande ovatie te geven, waarvoor weten ze verder niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:17:21 #141
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813457
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
Vd Weijden god bij de avondetappe :D

Dat wordt een show over Vd Weijden dus.
- ''Maarten, het was toch een ge-wel-dige prestatie?''
- ''Ja.''
Put these foolish ambitions to rest.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:19:22 #142
335263 freaky40
pi_187813486
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het hele dorp wordt bij de uitzending uitgenodigd om hem een staande ovatie te geven, waarvoor weten ze verder niet.
En van der Weijden laat het zich allemaal welgevallen want van aandacht houdt ie...
Allemaal cabaretteketet!
  maandag 8 juli 2019 @ 15:19:55 #143
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813494
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:19 schreef freaky40 het volgende:

[..]

En van der Weijden laat het zich allemaal welgevallen want van aandacht houdt ie...
Zijne Koninklijke Hoogheid Maarten van der Weijden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187813498
Jose & Michel vinden het maar zwaar werk, etappes vollullen
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:21:16 #145
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813519
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:17 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

- ''Maarten, het was toch een ge-wel-dige prestatie?''
- ''Ja.''
Hij is er iets te veel in gaan geloven, vroeger was het wel een prima jongen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:21:29 #146
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187813526
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:20 schreef Doevelaer het volgende:
Jose & Michel vinden het maar zwaar werk, etappes vollullen
Dan hebben ze het verkeerde beroep gekozen.
pi_187813537
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:21 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Dan hebben ze het verkeerde beroep gekozen.
Ik wil wel met ze ruilen
  maandag 8 juli 2019 @ 15:22:14 #148
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187813538
Over 25 km interessant ongeveer?
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:25:16 #149
335263 freaky40
pi_187813573
Dit is een ouderwetsche saaie eerste week etappe. Hoe verzinnen ze het toch elk jaar weer...pff.
Allemaal cabaretteketet!
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:25:51 #150
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813582
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef freaky40 het volgende:
Dit is een ouderwetsche saaie eerste week etappe. Hoe verzinnen ze het toch elk jaar weer...pff.
:')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:25:52 #151
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813583
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef freaky40 het volgende:
Dit is een ouderwetsche saaie eerste week etappe. Hoe verzinnen ze het toch elk jaar weer...pff.
Ja echt ongelofelijk he. Elke dag een bergetappe zou veel leuker zijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:26:08 #152
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813588
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef freaky40 het volgende:
Dit is een ouderwetsche saaie eerste week etappe. Hoe verzinnen ze het toch elk jaar weer...pff.
Dagjesaids.
Put these foolish ambitions to rest.
  Forum Admin / PR maandag 8 juli 2019 @ 15:26:12 #153
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_187813589
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef freaky40 het volgende:
Dit is een ouderwetsche saaie eerste week etappe. Hoe verzinnen ze het toch elk jaar weer...pff.
Jezus, wat een hoop dommigheid.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:26:13 #154
335263 freaky40
pi_187813590
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja echt ongelofelijk he. Elke dag een bergetappe zou veel leuker zijn.
Ja waarom niet.
Allemaal cabaretteketet!
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:26:23 #155
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813594
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja echt ongelofelijk he. Elke dag een bergetappe zou veel leuker zijn.
En dan liefst elke dag eentje van 200 km met 6 beklimmingen van de buitencategorie.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_187813596
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef freaky40 het volgende:
Dit is een ouderwetsche saaie eerste week etappe. Hoe verzinnen ze het toch elk jaar weer...pff.
Ik zou de tv direct uitzetten ja
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:26:41 #157
335263 freaky40
pi_187813600
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef Sked het volgende:

[..]

Jezus, wat een hoop dommigheid.
Nee jij hebt het allemaal wel uitgevonden zeker?
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:26:49 #158
249559 crew  Lavenderr
pi_187813603
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef freaky40 het volgende:
Dit is een ouderwetsche saaie eerste week etappe. Hoe verzinnen ze het toch elk jaar weer...pff.
Heb je de eerste twee dagen gemist?
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:27:09 #159
335263 freaky40
pi_187813606
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Heb je de eerste twee dagen gemist?
Ik heb het over vandaag!
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:27:13 #160
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813607
Ik heb twee boterhammen met vlokken :)
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:27:15 #161
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813608
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Heb je de eerste twee dagen gemist?
Jammer dat hij de derde dag niet ook heeft gemist. :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:27:24 #162
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187813609
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Heb je de eerste twee dagen gemist?
Dat was vrij saai eerlijk gezegd.
  Forum Admin / PR maandag 8 juli 2019 @ 15:27:33 #163
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_187813612
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Nee jij hebt het allemaal wel uitgevonden zeker?
Klopt.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:27:39 #164
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187813615
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Nee jij hebt het allemaal wel uitgevonden zeker?
Hoi freaky40, leuk dat je ook komt kijken in TDF :W
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:27:42 #165
335263 freaky40
pi_187813616
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:27 schreef Sked het volgende:

[..]

Klopt.
Fine.
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:27:44 #166
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813617
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:27 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Ik heb het over vandaag!
Nee, je hebt het over de eerste week
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187813620
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:27 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Ik heb het over vandaag!
Doe eens een tegenvoorstel?
  maandag 8 juli 2019 @ 15:28:16 #168
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813628
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Ja waarom niet.
Omdat commercie, de sport wordt kapot gemaakt door het geld.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:28:20 #169
335263 freaky40
pi_187813631
quote:
3s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:27 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Nee, je hebt het over de eerste week
Nee ik heb het nu over vandaag gast.
Allemaal cabaretteketet!
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:28:20 #170
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813632
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dagjesaids.
Tsja, WKV is voorbij dus nu komen de debieltjes hierheen ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:28:40 #171
335263 freaky40
pi_187813635
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Tsja, WKV is voorbij dus nu komen de debieltjes hierheen ;(
Doe eens normaal figuur.
Allemaal cabaretteketet!
  maandag 8 juli 2019 @ 15:28:43 #172
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813636
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Tsja, WKV is voorbij dus nu komen de debieltjes hierheen ;(
Mensen die naar vrouwenvoetbal kijken zijn zwakzinnig.
Put these foolish ambitions to rest.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:28:58 #173
335263 freaky40
pi_187813638
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Mensen die naar vrouwenvoetbal kijken zijn zwakzinnig.
Aanname.
Allemaal cabaretteketet!
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:29:00 #174
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813639
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:28 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Nee ik heb het nu over vandaag gast.
Gratis tip: Stop met typen. Voordat je jezelf verder voor lul zet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:29:02 #175
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813640
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:28 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Nee ik heb het nu over vandaag gast.
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:25 schreef freaky40 het volgende:
Dit is een ouderwetsche saaie eerste week etappe. Hoe verzinnen ze het toch elk jaar weer...pff.
Wat staat hier dan?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  maandag 8 juli 2019 @ 15:29:03 #176
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813642
Sprinters zouden niet eens mogen bestaan in deze sport, waardeloze nikszeggende coureurs zijn dat die ten onrechte op een pedistal worden geplaats, walgelijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:29:20 #177
335263 freaky40
pi_187813648
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Gratis tip: Stop met typen. Voordat je jezelf verder voor lul zet.
Ik doe wat ik wil, ik zeg wat ik wil.
Allemaal cabaretteketet!
  maandag 8 juli 2019 @ 15:29:24 #178
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813649
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:28 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Aanname.
Jouw posts itt bevestigen deze ''aanname'' tbh.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:29:35 #179
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813654
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Mensen die naar vrouwenvoetbal kijken zijn zwakzinnig.
Ik kan me nog herinneren dat jij een aantal jaar geleden Marta toejuichte op de OS.

Heb je al spijt?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:29:39 #180
335263 freaky40
pi_187813656
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:29 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jouw posts itt bevestigen deze ''aanname'' tbh.
Lul niet zo dom.
Allemaal cabaretteketet!
  maandag 8 juli 2019 @ 15:29:44 #181
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813658
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:26 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

En dan liefst elke dag eentje van 200 km met 6 beklimmingen van de buitencategorie.
En dan figuren die wachten op het vod van de laatste kilometer.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:30:07 #182
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813663
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik kan me nog herinneren dat jij een aantal jaar geleden Marta toejuichte op de OS.

Heb je al spijt?
Maar ik kijk er niet naar. Overigens kan Marta wel voetballen. Dallas U15 - USAWNT 6-2 (lol).
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:30:12 #183
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813666
Ze zouden een etappe van 40 kilometer moeten maken met alleen maar bergen, dan krijg je pas spektatel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:30:38 #184
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813674
Mag wel iets vriendelijker hier.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:31:01 #185
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813683
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:30 schreef Mani89 het volgende:
Ze zouden een etappe van 40 kilometer moeten maken met alleen maar bergen, dan krijg je pas spektatel.
Liefst starten onderaan de Fuji.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:31:03 #186
335263 freaky40
pi_187813685
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:30 schreef Immerdebestebob het volgende:
Mag wel iets vriendelijker hier.
Elk jaar weer dezelfde arrogantjes.
Allemaal cabaretteketet!
  maandag 8 juli 2019 @ 15:31:08 #187
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187813686
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:30 schreef Mani89 het volgende:
Ze zouden een etappe van 40 kilometer moeten maken met alleen maar bergen, dan krijg je pas spektatel.
En met minder renners per ploeg en zonder wattagemeter en oortjes!
pi_187813691
Blijft Freaky40 hier? Want dan pak ik de popcorn er bij
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:31:27 #189
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813692
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:30 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Maar ik kijk er niet naar.
Ik ga niet zoals Davy posts terugzoeken, maar ik betwijfel dit ten zeerste.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:32:08 #190
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813707
quote:
10s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:31 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik ga niet zoals Davy posts terugzoeken, maar ik betwijfel dit ten zeerste.
Zou niet eens weten waar het hier uitgezonden wordt.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:32:09 #191
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813708
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:31 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Elk jaar weer dezelfde arrogantjes.
Eng kliekje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187813709
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:28 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Aanname.
Ja hadden die vrouwen maar een goede aanname
  maandag 8 juli 2019 @ 15:32:24 #193
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813713
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:31 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

En met minder renners per ploeg en zonder wattagemeter en oortjes!
Soms post je wel eens iets intelligents.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:32:30 #194
335263 freaky40
pi_187813714
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:32 schreef Max23 het volgende:

[..]

Ja hadden die vrouwen maar een goede aanname
Het gaat hier over de Tour mind you.
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:32:30 #195
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813715
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:32 schreef Max23 het volgende:

[..]

Ja hadden die vrouwen maar een goede aanname
Oef.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:33:05 #196
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813728
Hallo. Daar ben ik.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:33:09 #197
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813729
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:32 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Het gaat hier over de Tour mind you.
Ben jij voor Ajakkes?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:33:20 #198
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813733
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zou niet eens weten waar het hier uitgezonden wordt.
Oh, dat geloof ik hoor, dat je deze editie niet bekeken hebt.

Ik wel, tenslotte ben ik van de anti-antivlaggetjesbrigade. En ik vind het af en toe wel leuk om me lekker te ergeren, daarom kijk ik ook naar biljartlakens bij de Tour.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:33:24 #199
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813734
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
Het volgende dagjesmens.

Dag.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:33:35 #200
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187813738
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:31 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Elk jaar weer dezelfde arrogantjes.
"ANTI PISVEE"

:') Wat vind je hiervan @Mexicanobakker?
  maandag 8 juli 2019 @ 15:33:39 #201
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813739
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
Dagjesaids.
Put these foolish ambitions to rest.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 8 juli 2019 @ 15:33:40 #202
335263 freaky40
pi_187813740
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ben jij voor Ajakkes?
Ik ben voor AJAX ja
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:33:40 #203
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813741
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
Wat is je top 3 van Down the Rabbit Hole?

Tevens: je hebt jumbogenot gemist.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:33:58 #204
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813745
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
Foalsgoden gezien?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:34:07 #205
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187813748
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
w/
  maandag 8 juli 2019 @ 15:34:17 #206
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187813753
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
Genot.

Gaarne een top-5 beste en flop-5 slechtste acts van DTRH. Dank u.
pi_187813754
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
Genot

Nog iets meegekregen van de afgelopen etappes?
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:34:27 #208
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813760
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

"ANTI PISVEE"

:') Wat vind je hiervan @:Mexicanobakker?
Alleen mensen van onder de 12 of met een IQ van onder de 80 zeggen "Pisvee"
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:34:45 #209
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813763
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:34 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

Genot.

Gaarne een top-5 beste en flop-5 slechtste acts van DTRH. Dank u.
Dit mag ook.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:34:46 #210
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813765
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het volgende dagjesmens.

Dag.
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dagjesaids.
O+
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:35:04 #211
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813769
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

"ANTI PISVEE"

:') Wat vind je hiervan @:Mexicanobakker?
Schijnt dat ze die Mexicaanse verdediger niet kunnen betalen itt die neuzen, nou ik heb de volgende tip voor ze, laten ze de lucht boven het stadion verkopen, haha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:35:09 #212
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813771
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Oh, dat geloof ik hoor, dat je deze editie niet bekeken hebt.

Ik wel, tenslotte ben ik van de anti-antivlaggetjesbrigade. En ik vind het af en toe wel leuk om me lekker te ergeren, daarom kijk ik ook naar biljartlakens bij de Tour.
Las op VBL dat de NOS de Eredivisie voor vrouwen uit gaat zenden. Daar verliest er een z'n baan omdat er geen hond kijkt.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:35:16 #213
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813772
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
Nog aanraders qua muziek?
  maandag 8 juli 2019 @ 15:35:16 #214
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187813773
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Alleen mensen van onder de 12 of met een IQ van onder de 80 zeggen "Pisvee"
Wat vind jij hier van @freaky40?
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:35:34 #215
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813779
quote:
14s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Wat is je top 3 van Down the Rabbit Hole?

Tevens: je hebt jumbogenot gemist.
Ik was ernstig in de war toen ik de uitslag van de eerste etappe zag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:35:39 #216
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813781
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Las op VBL dat de NOS de Eredivisie voor vrouwen uit gaat zenden. Daar verliest er een z'n baan omdat er geen hond kijkt.
Daar zit ik ook echt niet op te wachten nee, maar ja hockey trekt ook kijkers.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:35:49 #217
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187813786
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Las op VBL dat de NOS de Eredivisie voor vrouwen uit gaat zenden. Daar verliest er een z'n baan omdat er geen hond kijkt.
1 samenvatting per week. Maar totaal niet interessant nee.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:35:50 #218
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187813787
quote:
14s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Wat is je top 3 van Down the Rabbit Hole?

Tevens: je hebt jumbogenot gemist.
Ik vertrouw het oordeel niet van mensen die het een weekend uit kunnen houden in Ewijk.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:35:52 #219
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813788
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Foalsgoden gezien?
Natuurlijk. Topshow.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:36:03 #220
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187813792
CHUTE
  Forum Admin / PR maandag 8 juli 2019 @ 15:36:04 #221
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_187813793
sjuut
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:36:11 #222
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813799
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik was ernstig in de war toen ik de uitslag van de eerste etappe zag.
Dat was wel een van de meest fantastische uitslagen die ik dit jaar heb gezien.

Chute.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:36:16 #223
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187813801
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:35 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Daar zit ik ook echt niet op te wachten nee, maar ja hockey trekt ook kijkers.
Dat wordt uitgezonden door Ziggo.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:36:22 #224
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813803
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:35 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nog aanraders qua muziek?
Ik kwam laatst deze liedje tegen van Noel Gallagher, vond ik heel mooi.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:36:23 #225
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813804
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:35 schreef VoMy het volgende:

[..]

Ik vertrouw het oordeel niet van mensen die het een weekend uit kunnen houden in Ewijk.
Hoe was jouw vakantie in Portugaal dan?
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:36:26 #226
408813 crew  trein2000
pi_187813805
Chute
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:36:34 #227
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813809
Filerijden genot...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:36:40 #228
249559 crew  Lavenderr
pi_187813810
Wat een geweldige twee eerste dagen waren dit _O_ . Denk nog steeds dat ik droom en straks alles niet echt gebeurd is :D
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:36:50 #229
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813813
Bevin op de grond.

Gras is groen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:37:04 #230
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813815
Wie was die Knieweb die het publiek in dook?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187813819
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef Koffieplanter het volgende:
Wie was die Knieweb die het publiek in dook?
Kelderman
Het beste adres voor al uw primeurs!
  maandag 8 juli 2019 @ 15:37:27 #232
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813823
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:36 schreef Lavenderr het volgende:
Wat een geweldige twee eerste dagen waren dit _O_ . Denk nog steeds dat ik droom en straks alles niet echt gebeurd is :D
Het was zo KOTSGEK dat ik heel erg verlang naar een kaarsvlakke etappe van 200 meter.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:37:29 #233
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813824
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik kwam laatst deze liedje tegen van Noel Gallagher, vond ik heel mooi.

Leip ^O^

Ik loop ongeveer 5 jaar achter qua muziek :'( Luister nu nog steeds Reflektor en zo.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:37:29 #234
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187813825
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:36 schreef Lavenderr het volgende:
Wat een geweldige twee eerste dagen waren dit _O_ . Denk nog steeds dat ik droom en straks alles niet echt gebeurd is :D
w/ w/ w/
  maandag 8 juli 2019 @ 15:37:31 #235
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_187813826
low speed chute
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:37:33 #236
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813827
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Kelderman
HEt zal ook eens niet. :')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 8 juli 2019 @ 15:37:41 #237
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187813830
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:36 schreef Lavenderr het volgende:
Wat een geweldige twee eerste dagen waren dit _O_ . Denk nog steeds dat ik droom en straks alles niet echt gebeurd is :D
Nou, eerste Nederlandse geel in 30 jaar werd gespoilerd op een verjaardag voor ik het kon kijken :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  maandag 8 juli 2019 @ 15:37:44 #238
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187813831
Een sprintrit en een TTT, het is wat.
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:37:59 #239
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813834
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Leip ^O^

Ik loop ongeveer 5 jaar achter qua muziek :'( Luister nu nog steeds Reflektor en zo.
Daar moet je ook stoppen bij Arcade Fire.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:38:00 #240
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813835
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:36 schreef Mexicanobakker het volgende:
Bevin op de grond.

Gras is groen.
:'( :'( :'(
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 8 juli 2019 @ 15:38:09 #241
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187813837
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het was zo KOTSGEK dat ik heel erg verlang naar een kaarsvlakke etappe van 200 meter.
Dat lijkt me wel tof.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187813842
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Kelderman
Eveneens gras is groen. :')
  maandag 8 juli 2019 @ 15:38:37 #243
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_187813844
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nou, eerste Nederlandse geel in 30 jaar werd gespoilerd op een verjaardag voor ik het kon kijken :'(
Wat een tyfusverjaadag als je daar niet eens ff kan kijken naar een sprint :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:39:06 #244
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187813850
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:38 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat een tyfusverjaadag als je daar niet eens ff kan kijken naar een sprint :')
Wel benieuwd hoe oud tyfus werd.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:39:14 #245
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813853
Matthews is onderuit gegaan
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:39:20 #246
249559 crew  Lavenderr
pi_187813855
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nou, eerste Nederlandse geel in 30 jaar werd gespoilerd op een verjaardag voor ik het kon kijken :'(
Wat zonde zeg :'(
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 8 juli 2019 @ 15:39:28 #247
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187813863
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:38 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat een tyfusverjaadag als je daar niet eens ff kan kijken naar een sprint :')
Het had prima gekund als iemand er op tijd aan had gedacht, maar ik zat niet op te letten en ineens hoorde ik dat het afgelopen was :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187813864
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het was zo KOTSGEK dat ik heel erg verlang naar een kaarsvlakke etappe van 200 meter.
freaky40 is het niet met je eens
  maandag 8 juli 2019 @ 15:39:37 #249
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813866
quote:
15s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:39 schreef naatje_1 het volgende:
Matthews is onderuit gegaan
Nee, Matthews was degene die het publiek in dook en die viel niet.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:39:40 #250
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187813868
quote:
15s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:39 schreef naatje_1 het volgende:
Matthews is onderuit gegaan
BLING
  maandag 8 juli 2019 @ 15:40:00 #251
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187813873
quote:
15s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:39 schreef naatje_1 het volgende:
Matthews is onderuit gegaan
Het is niet allemaal goud dat BLINGkt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:40:19 #252
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187813879
Matthews }:|
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:40:41 #253
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813885
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:34 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

Genot.

Gaarne een top-5 beste en flop-5 slechtste acts van DTRH. Dank u.
1. Rosalia
2. Foals
3. Kamasi Washington
4. Ezra Collective
5. Ry X

Flops waren er niet echt. Tijdens Balthazar begon het te regenen, dat was jammer. Daardoor stonden er ook allemaal pratende mensen in de tent bij Olafur Arnalds, dat was niet zo fraai. Underworld is echt totaal niet boeiend, snap niet wat daar nou zo goed aan is. Low vond ik live niet echt aankomen.

Ik durf niks over Vampire Weekend te zeggen want dan word je boos, maar het was érg goed.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:40:45 #254
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187813886
cirogazzetta twitterde op maandag 08-07-2019 om 15:40:29 Several sources told @Gazzetta_it in these days that the move of @tom_dumoulin to @JumboVismaRoad from @TeamSunweb in 2020 is almost a done deal. We are in France now so... 'affaire a suivre' @LeTour @cycling_podcast reageer retweet
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:41:23 #255
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813894
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

1. Rosalia
2. Foals
3. Kamasi Washington
4. Ezra Collective
5. Ry X

Flops waren er niet echt. Tijdens Balthazar begon het te regenen, dat was jammer. Daardoor stonden er ook allemaal pratende mensen in de tent bij Olafur Arnalds, dat was niet zo fraai. Underworld is echt totaal niet boeiend, snap niet wat daar nou zo goed aan is. Low vond ik live niet echt aankomen.

Ik durf niks over Vampire Weekend te zeggen want dan word je boos, maar het was érg goed.
Foals staat heel hoog op mijn livelijst. Ik weet nog dat ik het ten tijde van Cassius een doodsaai bandje vond, maar sinds Holy Fire is alles raak wat ze doen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:42:18 #256
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813903
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:34 schreef Max23 het volgende:

[..]

Genot

Nog iets meegekregen van de afgelopen etappes?
Niks eigenlijk. Wel de samenvatting van de NOS gezien van de eerste etappe en toen overleed ik van binnen. Bij de 20e herhaling zagen ze eindelijk dat het Teunissen was en toen kwam er een epische HAHAHAHAHA.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187813906
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:40 schreef Koffieplanter het volgende:
cirogazzetta twitterde op maandag 08-07-2019 om 15:40:29 Several sources told @:Gazzetta_it in these days that the move of @:tom_dumoulin to @:JumboVismaRoad from @:TeamSunweb in 2020 is almost a done deal. We are in France now so... 'affaire a suivre' @:LeTour @:cycling_podcast reageer retweet
Ik snap hier nog steeds niks van maar het DROOMPLAN wordt wel werkelijkheid zo
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:42:39 #258
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813910
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

1. Rosalia
2. Foals
3. Kamasi Washington
4. Ezra Collective
5. Ry X

Flops waren er niet echt. Tijdens Balthazar begon het te regenen, dat was jammer. Daardoor stonden er ook allemaal pratende mensen in de tent bij Olafur Arnalds, dat was niet zo fraai. Underworld is echt totaal niet boeiend, snap niet wat daar nou zo goed aan is. Low vond ik live niet echt aankomen.

Ik durf niks over Vampire Weekend te zeggen want dan word je boos, maar het was érg goed.
Underworld in De Marktkantine vond ik erg tof, maar misschien werkt het wat minder op een festival.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  maandag 8 juli 2019 @ 15:43:43 #259
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_187813931
chute
  maandag 8 juli 2019 @ 15:43:46 #260
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187813932
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

1. Rosalia
2. Foals
3. Kamasi Washington
4. Ezra Collective
5. Ry X

Flops waren er niet echt. Tijdens Balthazar begon het te regenen, dat was jammer. Daardoor stonden er ook allemaal pratende mensen in de tent bij Olafur Arnalds, dat was niet zo fraai. Underworld is echt totaal niet boeiend, snap niet wat daar nou zo goed aan is. Low vond ik live niet echt aankomen.

Ik durf niks over Vampire Weekend te zeggen want dan word je boos, maar het was érg goed.
Ah, Ry X zou ik graag zien.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:43:50 #261
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187813934
En Haig kennelijk op z'n gat.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:43:51 #262
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813935
Sjuutje
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:44:04 #263
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813937
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Daar moet je ook stoppen bij Arcade Fire.
En verder, Push the Sky Away (Nick Cave), Modern Vampires of the City (Vampire weekend), AM (Arctic monkeys), Loonerism (tame Impala), Shields (Grizzly Bear), I thought I was an Alien (Soko) en Once I was an Eagle (Laura Marling).

Dus mocht iemand nog tips hebben in deze categorie ^O^
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:44:32 #264
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813939
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:41 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Foals staat heel hoog op mijn livelijst. Ik weet nog dat ik het ten tijde van Cassius een doodsaai bandje vond, maar sinds Holy Fire is alles raak wat ze doen.
Ten tijde van Cassius was het echt dertien in een dozijn, tegenwoordig is het inderdaad zeer de moeite waard. Lekker energiek optreden ook, niks mis mee. Beetje gitaar spelen in het publiek, moet kunnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:44:53 #265
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813945
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:44 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

En verder, Push the Sky Away (Nick Cave), Modern Vampires of the City (Vampire weekend), AM (Arctic monkeys), Loonerism (tame Impala), Shield (Grizzly Bear), I thought I was an Alien (Solo) en Once I was an Eagle (Laura Marling).

Dus mocht iemand nog tips hebben in deze categorie ^O^
De nieuwe van de Raconteurs is erg goed

Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187813946
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:44 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

En verder, Push the Sky Away (Nick Cave), Modern Vampires of the City (Vampire weekend), AM (Arctic monkeys), Loonerism (tame Impala), Shield (Grizzly Bear), I thought I was an Alien (Solo) en Once I was an Eagle (Laura Marling).

Dus mocht iemand nog tips hebben in deze categorie ^O^
Het nieuwe album van The Raconteurs _O_
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:44:59 #267
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_187813949
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Daar moet je ook stoppen bij Arcade Fire.
Nieuwer werk van AF vind ik ook goed te pruimen hoor
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:45:06 #268
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187813953
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:44 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

Het nieuwe album van The Raconteurs _O_
:D
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187813956
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hallo. Daar ben ik.
Eindelijk kwaliteit.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:45:35 #270
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813961
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:43 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

Ah, Ry X zou ik graag zien.
Het is de moeite waard.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187813964
quote:
14s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:45 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

:D
GMTA

Wel echt een top album. Waren ook briljant op Best Kept Secret, persoonlijk hoogtepunt v/h weekend
  maandag 8 juli 2019 @ 15:46:04 #272
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_187813967
Foals zijn een stel bazen. In Paradiso ging in 2013 (of-14?) het dak eraf. Sindsdien zijn ze alleen maar gegroeid. :D
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:46:36 #273
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187813973
quote:
14s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:45 schreef showtimer het volgende:

[..]

Eindelijk kwaliteit.
Dankje lieverd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:46:37 #274
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187813974
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:46 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

GMTA

Wel echt een top album. Waren ook briljant op Best Kept Secret, persoonlijk hoogtepunt v/h weekend
Dank. Zal zo eens luisteren.
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:46:48 #275
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813978
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:44 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

En verder, Push the Sky Away (Nick Cave), Modern Vampires of the City (Vampire weekend), AM (Arctic monkeys), Loonerism (tame Impala), Shield (Grizzly Bear), I thought I was an Alien (Solo) en Once I was an Eagle (Laura Marling).

Dus mocht iemand nog tips hebben in deze categorie ^O^
Indierock is dood, leve de indierock.

Mijn recente favorieten die echt wel rock zijn zijn de platen van Car Seat Headrest, Mitski, Courtney Barnett en Brand New, maar da's ook alweer van 2014-2017.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:47:02 #276
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_187813982
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:46 schreef LekkerWeertje het volgende:
Foals zijn een stel bazen. In Paradiso ging in 2013 (of-14?) het dak eraf. Sindsdien zijn ze alleen maar gegroeid. :D
Was volgens mij 2011 of 2012
  maandag 8 juli 2019 @ 15:47:23 #277
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_187813986
Veel sjuuts of kapotte fietsjes
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:47:28 #278
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187813987
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:44 schreef noodgang het volgende:

[..]

Nieuwer werk van AF vind ik ook goed te pruimen hoor
Everything Now de single was sterk, maar de rest vond ik vrij saaiig.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_187813988
quote:
9s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:08 schreef naatje_1 het volgende:
En toch mis ik Karsten en Jeroen
Eurosport_UK twitterde op maandag 08-07-2019 om 14:29:32 "I love you, man. You are my hero!" - @SirWiggo feeling the love out on Stage 3 with @BOUETMAXIME! 😍#BradOnABike #TDF2019 https://t.co/HDjdVUifaX reageer retweet
Ze hebben daar wel een nieuwe held. _O_ Como estas? _O-
pi_187813992
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niks eigenlijk. Wel de samenvatting van de NOS gezien van de eerste etappe en toen overleed ik van binnen. Bij de 20e herhaling zagen ze eindelijk dat het Teunissen was en toen kwam er een epische HAHAHAHAHA.
Dan moet je die van Sporza maar niet terugkijken, die keken vooral of het misschien niet toch Wout was na 120x kijken
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:48:08 #281
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187814001
quote:
10s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:46 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

GMTA

Wel echt een top album. Waren ook briljant op Best Kept Secret, persoonlijk hoogtepunt v/h weekend
Ik luister niet vaak albums :@

Overigens is de nieuwe van Thom Yorke ook echt baas.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:48:09 #282
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187814002
Dieptepunt was dat Beirut op het laatste moment moest afzeggen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:48:35 #283
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187814009
quote:
9s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dieptepunt was dat Beirut op het laatste moment moest afzeggen.
Toen heb jij daar natuurlijk met je Nederlandse vlaggetje naar het voetbal staan kijken

( :') )
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:49:02 #284
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187814017
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:47 schreef showtimer het volgende:

[..]

Eurosport_UK twitterde op maandag 08-07-2019 om 14:29:32 "I love you, man. You are my hero!" - @:SirWiggo feeling the love out on Stage 3 with @:BOUETMAXIME! 😍#BradOnABike #TDF2019 https://t.co/HDjdVUifaX reageer retweet
Ze hebben daar wel een nieuwe held. _O_ Como estas? _O-
Waarom heeft hij geen last van zijn allergiën?
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:49:08 #285
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187814019
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:44 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

En verder, Push the Sky Away (Nick Cave), Modern Vampires of the City (Vampire weekend), AM (Arctic monkeys), Loonerism (tame Impala), Shields (Grizzly Bear), I thought I was an Alien (Soko) en Once I was an Eagle (Laura Marling).

Dus mocht iemand nog tips hebben in deze categorie ^O^
Tindersticks, Mark Lanegan, Villagers,. The National vanzelfsprekend.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:49:12 #286
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187814022
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:47 schreef ledlamp het volgende:
Veel sjuuts of kapotte fietsjes
Dit valt op ja
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  maandag 8 juli 2019 @ 15:49:15 #287
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_187814024
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:47 schreef ledlamp het volgende:

[..]

Was volgens mij 2011 of 2012
Zo lang geleden alweer? Ik weet wel dat Holy Fire net uit was, dus dat moet wel 2013 zijn geweest.
pi_187814028
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:47 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Everything Now de single was sterk, maar de rest vond ik vrij saaiig.
Infinite Content was pure troep
pi_187814041
FIVE van White Lies is imo ook een meer dan prima album ^O^
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:50:11 #290
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187814042
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:48 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Toen heb jij daar natuurlijk met je Nederlandse vlaggetje naar het voetbal staan kijken

( :') )
Nee, toen ben ik bier gaan halen en daarna vooraan gaan staan bij RosaliaGodin.

Rosalia > Janelle Monae
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:50:24 #291
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187814046
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:49 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

Tindersticks, Mark Lanegan, Villagers,. The National vanzelfsprekend.
The National sowieso wel heel veel geluisterd. Als is dat album rond 2012 mijn favoriet :') Ergens is iets misgegaan bij mij.
  maandag 8 juli 2019 @ 15:50:29 #292
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187814047
Is dit MUZ?
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:50:48 #293
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187814053
De nieuwe Starflyer 59 is ook wel lekker als je houdt van wat vagere gitaarmuziek.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 8 juli 2019 @ 15:50:58 #294
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187814056
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:50 schreef maxi-mus het volgende:
Is dit MUZ?
Daar zou het ook niet passen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport maandag 8 juli 2019 @ 15:51:01 #295
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187814057
quote:
1s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:50 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

The National sowieso wel heel veel geluisterd. Als is dat album rond 2012 mijn favoriet :') Ergens is iets misgegaan bij mij.
Boxer en High Violet zijn ook gewoon hun beste platen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:51:15 #296
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_187814061
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:50 schreef maxi-mus het volgende:
Is dit MUZ?
Blijkbaar :P Veel gebeurt er ook niet in de koers
  maandag 8 juli 2019 @ 15:51:54 #297
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187814072
quote:
14s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:48 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Overigens is de nieuwe van Thom Yorke ook echt baas.
Eens.

quote:
9s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dieptepunt was dat Beirut op het laatste moment moest afzeggen.
Geen gipsy-emo-indie :'(
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:52:15 #298
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187814077
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:50 schreef maxi-mus het volgende:
Is dit MUZ?
Nog 7 km en dan wordt er geklommen, tot die tijd

EEN SPANNEND MUZIEKJE
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187814080
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:51 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Boxer en High Violet zijn ook gewoon hun beste platen.
Sleep Well Beast had wat luisterbeurten nodig, maar vind ik ondertussen bijna net zo sterk. :@
  maandag 8 juli 2019 @ 15:53:11 #300
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_187814089
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 15:51 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Boxer en High Violet zijn ook gewoon hun beste platen.
Trouble Will Find Me is Dat voor mij.
  Moderator maandag 8 juli 2019 @ 15:53:42 #301
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187814098
x
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')