golfer | woensdag 26 juni 2019 @ 13:56 |
Wat staat er nu weer op het menu? | |
Atak | woensdag 26 juni 2019 @ 14:05 |
@realAIVD In het Nederlands heb je daar geen recept van. Dit is hoe ik het doe: Eerst uitjes in olijfolie garen (als je dat wilt), tomatenpasta toevoegen en een saus van maken, en als laatste de gewassen boekweit toevoegen, 2 minuten met de lepel alles marineren, en dan kokend water toevoegen. Nu koken totdat het water is weg is. | |
realAIVD | woensdag 26 juni 2019 @ 14:12 |
Dat klinkt niet ingewikkeld, ik ga het zeker proberen. Heb ook nog nooit zo boekweit gemaakt (dat ken ik alleen als meel). Lijkt me superlekker en het is volgens mij ook erg gezond. Ik ga meteen even naar de Perzische supermarkt hier, die heeft vast boekweit staan! Heel erg bedankt, Atak!! | |
#ANONIEM | woensdag 26 juni 2019 @ 15:04 |
Thee (rooibos) | |
Karzai | woensdag 26 juni 2019 @ 15:08 |
Zin in pittig eten dat het zweet je uitbreekt vandaag banaan, appel boterhammen met huzarensalade Denk dat ik vanavond indiaas bestel | |
FutureFairytale | woensdag 26 juni 2019 @ 15:19 |
Het jammere is is dat ik nooit zweet van pittig eten. Hoogstens heel eventjes een loopneus. We hadden zojuist een ijsproeverij op werk. Zeer welkom! 14 Soorten ijs, maar heb (maar) 4 soorten geproefd. 3 Stukjes en een heel ijsje (soort magnums) | |
klappernootopreis | woensdag 26 juni 2019 @ 15:31 |
Ik ga morgen een vlaams vispannetje maken. het water loopt me nu al in de mond. | |
Tai-Mai-Shu | woensdag 26 juni 2019 @ 15:54 |
Zal ik bij de lidl een zak zweedse gehaktballetjes halen? Ik twijfel. | |
Atak | woensdag 26 juni 2019 @ 15:55 |
Dat hebben Iraniërs niet. Het is inderdaad heel erg gezond. En het is zonder GMO. | |
Karzai | woensdag 26 juni 2019 @ 15:56 |
neh maak je eigen gehaktballetjes, jij keuken koning! https://eten-en-drinken.i(...)ktballen-recept.html | |
golfer | woensdag 26 juni 2019 @ 16:04 |
Hollandse Nieuwe op het strand was weer erg lekker. | |
golfer | woensdag 26 juni 2019 @ 18:26 |
Thaise wokmaaltijd laten komen. | |
FutureFairytale | woensdag 26 juni 2019 @ 18:33 |
Roerbakschotel van de visboer, met stukken zalm, kabeljauw en garnalen, champignons, broccoli en rode ui. Met rijst erbij Toe perzik roomyoghurtje. | |
realAIVD | woensdag 26 juni 2019 @ 18:49 |
De Perzische supermarkt bij mij in de buurt is een soort Toko....daar kan ik niet alleen Perzische, maar ook allerhande Japanse, Koreaanse, Mexicaanse, en nog heel erg veel meer zaken krijgen, veel uitgebreider dan een normale toko trouwens. (de hoeveelheid en variëteit Mexicaanse gedroogde pepers ben ik nog nooit ergens anders tegen gekomen bijvoorbeeld) Ik moet toegeven dat ik even flink heb moeten zoeken (het stond niet tussen de dure quinoa in allerhande kleuren, of tussen de zakjes haver en gort en honderd soorten linzen, haha), maar uiteindelijk vond ik het in hun "zelfbedieningswand", waar je ook allerhande noten en ontbijtgranen kunt vinden. (ik heb er een foto van gemaakt omdat het zo'n onverwachte plek was, superleuk!) Ik heb nu dus een mooi zakje boekweit staan en ik heb ontzettend veel zin om het te proberen. Tot en met het weekend is het eten al klaar, dus ik denk dat ik me even in ga houden tot maandag, ik laat sowieso iets weten als ik het eenmaal gemaakt heb! Altijd leuk om iets nieuws te prberen (en dit klinkt als iets dat wel eens een blijvertje kan zijn) | |
Uhmmpie | woensdag 26 juni 2019 @ 19:44 |
Toch maar eens geprobeerd. Bevalt goed (En op weg van werk naar huis; handy!) | |
#ANONIEM | woensdag 26 juni 2019 @ 19:59 |
Spaghetti | |
realAIVD | woensdag 26 juni 2019 @ 20:09 |
Lunch:Turkse pizza (Lahmacun) gehaald, zonder knoflooksaus, maar met alle groenten en extra pittige/rode saus. Avond: noodle-salade met kip, groenten en een pittige pinda-limoen dressing. | |
Atak | woensdag 26 juni 2019 @ 20:18 |
Eigenlijk moet je Turkse tomatenpasta gebruiken. Daar zit niet alleen tomaat in maar ook kruiden en pepers etc. Niet zuinig doen met tomatenpasta. | |
Muck | woensdag 26 juni 2019 @ 20:25 |
Chinese gestoomde kokosbroodjes met sateh en sweet chilli saus De eerste batch was mislukt, maar dit is lékker | |
realAIVD | woensdag 26 juni 2019 @ 20:34 |
Dat is goed om te weten, vooral heel erg veel Turkse winkels hier om me heen, maar dat soort informatie mis ik dan! Ondertussen heb ik trouwens een Koreaanse gefermenteerde peper"dressing" gemaakt voor andere doeleinden, maar nu heb ik zin om de boekweit te maken en het dan aan te maken met die gefermenteerde peperpasta :-D Niet boos worden hoor, want ik doe dat hooguit om wat sneller de boekweit te testen. Ben van plan er op jouw manier uiteindelijk een volwaardige maaltijd van te maken, bij voorkeur volledig Turks! (gevulde gegrilde groenten en/of iets met aubergine...ik moet nog een beetje rondzoeken ) | |
realAIVD | woensdag 26 juni 2019 @ 20:35 |
| |
Sicstus | woensdag 26 juni 2019 @ 20:51 |
Maar wat is het? | |
#ANONIEM | woensdag 26 juni 2019 @ 20:53 |
Bakkie thee | |
Uhmmpie | woensdag 26 juni 2019 @ 21:10 |
Poke bowl. Zalm, ademame, mais, avocado en zeewier met sushi rijst er onder. | |
FutureFairytale | woensdag 26 juni 2019 @ 23:13 |
Vind t best ok, maar wil wel een ton saus Anders wat flauw. Niet zout of pittig of iets anders. Ik had net nog thee met plak kandijkoek. | |
Whiskers2009 | woensdag 26 juni 2019 @ 23:16 |
En watermeloen en nog 3 bakjes met | |
Uhmmpie | woensdag 26 juni 2019 @ 23:24 |
Zaten 3 sausjws bij... waarvan eentje enigzins pittig en superlekker.. die andere 2 best lekker... maar minder goede combi. Maar ik gok dat als ik het vriendelijk vraag... ik ook wel 3x hetzelfde sausje mag ipv 3 verschillende | |
Uhmmpie | woensdag 26 juni 2019 @ 23:25 |
Vage sausjes.. - pikant en erg lekker. - iets kaasachtigs.. lekker maar geen combi. - ui/soja-achtig... lekker wederom en een betere combi dan die 2e... maar 3x nummer 1 was beter geweest. | |
stokj | donderdag 27 juni 2019 @ 07:07 |
Brood met kaas en een kop thee. | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2019 @ 07:08 |
Doe eens voor de verandering een kom Brinta | |
Sigaartje | donderdag 27 juni 2019 @ 07:12 |
Alsjeblieft zeg... Een broodje kaas is uitstekend om de dag mee op te starten. | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2019 @ 07:14 |
Ik zei 'voor de verandering' | |
Uhmmpie | donderdag 27 juni 2019 @ 07:25 |
Brrrr bah | |
manny | donderdag 27 juni 2019 @ 07:26 |
ontbijt tegenwoordig met een banaanpannenkoek (banaan, 2 ei, beetje kaneel en tomaatje ofzo door de blender) i.p.v. brood. bevalt me goed en langer energie / geen trek. dus on topic: banaanpannenkoek en koffie | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2019 @ 07:30 |
Koffie | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2019 @ 10:00 |
Zit de rest van de noten te eten. Vanavond bij mijn vader op bezoek, hij gaat in de haven tongetjes halen en vanavond bakken op de plaat. | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2019 @ 10:03 |
Soepje en broodje met ham, kaas en komkommer | |
Lucky_Strike | donderdag 27 juni 2019 @ 13:12 |
Turkse pizza met sucuk en kaas | |
FutureFairytale | donderdag 27 juni 2019 @ 15:26 |
Lekker!! | |
FutureFairytale | donderdag 27 juni 2019 @ 15:27 |
Vanmiddag had ik kipsalade en bakje Betuwe kersen Net paar soepstengels (met zout en rozemarijn) met spianata en prosciutto omwikkeld | |
FutureFairytale | donderdag 27 juni 2019 @ 15:27 |
Jep zag ze, had ze er alledrie doorheen gedaan Begrijp dat die enigszins pittige meeste smaak had/lekkerste was. Hoe duur is zo'n bowl? | |
Karzai | donderdag 27 juni 2019 @ 15:31 |
Koffie en water, banaan, wilde perziken en boterhammen met oude kaas en komkommer vanavond schuif ik een pizzaatje in de oven, paprika en salami, doe er nog wat extra mozzarella op | |
Atak | donderdag 27 juni 2019 @ 15:37 |
Ik word niet makkelijk boos hoor. Als jij het niet maakt dan word ik er niet minder op. Probeerde alleen te helpen. Als ik jou was zou ik boekweit combineren met vlees en salade; bijvoorbeeld Turkse hamburgers (köfte). In dolma (gevulde groente zit al rijst in) zit vezels en in boekweit ook. Dan zal je maaltijd erg zwaar op de maag voelen. | |
Uhmmpie | donderdag 27 juni 2019 @ 16:09 |
9¤ met zalm. Met tonijn 12,50. Was ruimschoots genoeg voor een complete maaltijd trouwens. Heb niet alleen een deel rijst laten staan maar ook een beetje van de groenten. | |
Atak | donderdag 27 juni 2019 @ 16:42 |
Manti met tomatensaus en yoghurtsaus met knoflook. | |
Anneloos | donderdag 27 juni 2019 @ 16:45 |
Ik hoop dat met die ham pesto en tomaatjes @Wereldgozer | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 16:54 |
Ik kon gewoon niet wachten, dus ik heb zojuist een klein portie gemaakt om te proeven (had het avondeten al klaar staan). Ik heb het uiteindelijk zo'n 22 minuten gekookt (op een heeeel laag pitje, het was namelijk maar 50 gram, met 100 mL water), aan het eind nog een klein beetje peperdressing meegekookt om het op smaak te brengen. Ik weet nu hoe boekweit smaakt....en dat is dus ge-wel-dig!! Het was goed gaar, maar had een heerlijke bite en smaakte enorm notig (een term die wel vaker gebruikt wordt om de smaak van iets te omschrijven, maar die hier nu eens echt van toepassing is!). Voor iedereen die nog nooit boekweit gemaakt heeft (zoals ik voor vandaag), het is een echte aanrader!! En Atak, bedankt!! Ik ga de boekweit volgende keer maken zoals jij eerder aangaf (met een uitje en tomatenpasta), een salade lijkt me sowieso lekker hier bij, maar kofte is ook een goeie suggestie! (dat heb ik in het verleden al wel eens gemaakt, dus ik heb ergens een recept en ik weet dat ik nog koftekruiden in huis heb ) oh, en het schaaltje: Het was heerlijk, ga ik in de toekomst vast veel vaker eten | |
FutureFairytale | donderdag 27 juni 2019 @ 17:01 |
Vind ik heel erg meevallen voor een grote gevulde bowl. Afhaalpizza is duurder/even duur. | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 17:01 |
Ziet er geweldig uit. Ik haal bij de Afghaan hier om de hoek graag Mantu, lijkt hier erg op denk ik? Die zijn gevuld met gehakt, uien en kruiden, met een rode saus met linzen erover en een yoghurt knoflook dressing. Heb je dit zelf gemaakt? En zijn de manti gevuld met gehakt of iets anders? Hoe dan ook: eet smakelijk!! | |
FutureFairytale | donderdag 27 juni 2019 @ 17:01 |
Ik hou van alle dumplings Dumplings | |
Uhmmpie | donderdag 27 juni 2019 @ 17:51 |
Ik ook hoor | |
Kaneelstokje | donderdag 27 juni 2019 @ 18:15 |
Een couscous salade gevuld met baby spinazie, komkommer, tomaat, mozzarella, koriander, munt en avocado. | |
Uhmmpie | donderdag 27 juni 2019 @ 18:34 |
Klinkt lekker | |
Sicstus | donderdag 27 juni 2019 @ 18:44 |
Al een paar dagen vergeten te posten geloof ik… Maar, eergisteren: Gisteren: Vandaag: | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 18:54 |
Ja joh, dat zijn heerlijke plaatjes, maar daar wil ik toch een beetje extra intel bij, hoor! Als dat allemaal niet uit komt en je hebt maar anderhalve seconde tijd vandaag....vertel me dan minimaal wat er op bordje numero 2 op links ligt (iets met linzen denk ik, maar WAT precies? ziet er zo lekkerrrr uit!!) edit: en zit je daar nou gepaneerde paling bij te eten? serieus, ik heb informatie nodig! | |
FutureFairytale | donderdag 27 juni 2019 @ 19:12 |
Aardappelschotel en vissticks | |
Atak | donderdag 27 juni 2019 @ 19:19 |
Alsjeblieft. | |
Atak | donderdag 27 juni 2019 @ 19:20 |
Van mijn moeder. En mijn oma maakt het ook. Het is inderdaad gevuld met dat. In Afghanistan zitten Turkmenen. Zij eten dat ook. | |
Pietverdriet | donderdag 27 juni 2019 @ 19:24 |
Wat kipdijfilet gekruid en saté van geregen, rest pindasaus , grillbrood opgebakken, maďskolven op de grill, tzatziki, kruidenboter, salade. | |
Sicstus | donderdag 27 juni 2019 @ 19:27 |
Haha Dat op bordje 2 met linzen is dit: https://www.ah.nl/producten/product/wi457169/ah-pittige-aardappelsalade-klein En daarbij geen gepaneerde paling maar braadharing | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 19:57 |
Wat heerlijk dat je moeder en je oma dat maken, het zag er zo ontzettend lekker uit! | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 19:59 |
HAHAHA...die aardappel-linzen salade heb ik zelf geproefd...maar dat herkende ik nu dus niet en ja, braadharing. Ook dat had ik moeten raden. Al heb ik nu dus zin in gepaneerde paling, LOL Al je bordjes zien er trouwens heerlijk uit | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 20:01 |
eeeen on topic: hier wilde ik na het eten een klein stukje...of een paar stukjes...emping blado nemen en nu is het hele pak op | |
Sicstus | donderdag 27 juni 2019 @ 20:04 |
Ik vond hem zelf niet zo. Niet veel smaak en niet pittig. Maar verder bedankt voor de complimenten | |
Sicstus | donderdag 27 juni 2019 @ 20:04 |
Oei dat zijn veel calorieen | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 20:05 |
Noem je me nou dik? | |
Sicstus | donderdag 27 juni 2019 @ 20:06 |
Als je hele zakken emping blijft eten wel | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 20:09 |
Haha, touché! Ik doe de rest van de dag wel gewoon water | |
realAIVD | donderdag 27 juni 2019 @ 20:09 |
On topic: een glas water. | |
Sicstus | donderdag 27 juni 2019 @ 20:14 |
Mag ik vragen wat 'grillbrood' is? Ik ben die term nog nooit tegengekomen geloof ik | |
Lucky_Strike | donderdag 27 juni 2019 @ 20:39 |
Na een hele dag weg, was ik blij dat ik gisteren al had gekookt. Chili, rijst, tortillachips, avocado, tomaat, lente ui, jalapeno, creme fraiche en cheddar. Straks een stukje baklava | |
Atak | donderdag 27 juni 2019 @ 21:08 |
Je bent zo aardig. Ben je toevallig vrouw? Edit: net profiel bekeken. Ik wist het. | |
#ANONIEM | donderdag 27 juni 2019 @ 21:10 |
Water | |
stokj | donderdag 27 juni 2019 @ 23:15 |
Gebakken aardappelkrieltjes met witte bonen in tomatensaus en een vega worstje en een glas water. | |
stokj | donderdag 27 juni 2019 @ 23:16 |
Heb je niet gegeten? | |
#ANONIEM | vrijdag 28 juni 2019 @ 03:24 |
Jawel. Broodje gezond. Nu koffie. | |
Haags | vrijdag 28 juni 2019 @ 06:03 |
Melk | |
stokj | vrijdag 28 juni 2019 @ 07:24 |
Brood met hagelslag en een kop thee. | |
Mutsaers__78 | vrijdag 28 juni 2019 @ 08:40 |
Bruin brood met leverworst + appel/perensap. Als 'toetje' een kop koffie. | |
Uhmmpie | vrijdag 28 juni 2019 @ 08:53 |
Cruesli met verse aardbeitjes | |
Sicstus | vrijdag 28 juni 2019 @ 09:16 |
Verder: bord 1: John West gerookte sardines mediterraans, een eierslaatje (zo'n klein vierkant bakje), en 200 gram gemixte groente (broccoli, bloemkool, worteltjes) die ik gestoomd heb. Daar heb ik wat barbecuekruiden over gestrooid. bord 1: 2 stukken braadharing, de aardappel-linzensalade dus, en 250 gram grove 'Chinese' roerbakmix die ik, je raad het al, geroerbakt heb (afgeblust met een scheut lichte sojasaus). bord 3: twee heerlijke Hollandse nieuwe haringkjes die ik vier fileetjes heb gesneden, met een bakje Soba-noodles met radijs, paksoi en aubergine-wasabidressing, (nieuw bij AH) en een half blikje groene bonen in tomatensaus uit de Griekse weken van Lidl. | |
#ANONIEM | vrijdag 28 juni 2019 @ 10:08 |
Koffie en koude pasta. | |
FutureFairytale | vrijdag 28 juni 2019 @ 12:45 |
Kaassoep met noedels, champignons en chili Vanavond uit eten bij de Braziliaan. Lekker vlees van spiezen met hopelijk wat Braziliaanse bijgerechten (feijoada, pao de queijo ) | |
Sicstus | vrijdag 28 juni 2019 @ 12:54 |
Pistoletje met pittig gehakt en uitjes | |
Karzai | vrijdag 28 juni 2019 @ 13:50 |
koffie, water, banaan, boterhammen met oude kaas en komkommer cassave met bakkeljauw en een biertje vanavond tjauw min moksi meti | |
Lucky_Strike | vrijdag 28 juni 2019 @ 14:25 |
Turks brood met kibbeling. Straks rendang, rijst, paksoi en zure komkommer. | |
#ANONIEM | vrijdag 28 juni 2019 @ 14:51 |
Bakje Thee | |
Atak | vrijdag 28 juni 2019 @ 16:19 |
Als je vis met maďsmeel maakt smaakt het net naar kfc. | |
#ANONIEM | vrijdag 28 juni 2019 @ 18:51 |
Pizza | |
FutureFairytale | vrijdag 28 juni 2019 @ 19:31 |
Tussendoor wat emping manis pedis en cola buiten terwijl ik geniet van mensen kijken op Scheveningen | |
stokj | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:22 |
Rijst met sperziebonen en chicken tonight saus en een gebakken zalm en een glas water. | |
Karzai | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:23 |
Gadverdamme | |
stokj | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:23 |
Je kijkt naar mensen via hier zeker : Ontopic: je bent dus aan het vooreten. | |
stokj | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:24 |
Welke van die dingen vind je gatverdamme Hamid | |
Sigaartje | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:24 |
Een e-pizza. | |
Karzai | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:25 |
Ik doe jouw reactie na op alles pikkie | |
Karzai | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:26 |
maar lijkt me niet te vreten | |
stokj | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:26 |
fa2mang! | |
stokj | vrijdag 28 juni 2019 @ 20:27 |
Mwah je moet wat he als je honger hebt. | |
uniekhoorn | zaterdag 29 juni 2019 @ 00:19 |
Wij gingen naar de steakhouse. Kipshoarma, kebab en slaslick met tatten. 3 enorme grote sauskommen erbij. Knoflook, cocktail (lekkerder heb ik ze nog nooit gehad) | |
FutureFairytale | zaterdag 29 juni 2019 @ 07:30 |
Wat is dat? Ik dacht automatisch een elektrische pizza Braziliaan was super. Picanha, rosbief, buffel, ribs en worstjes van de spies gegeten met idd pao de queijo en feijoada plus allerlei groenten. Kregen gebakken banaan erbij maar dit laten staan. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 juni 2019 @ 08:10 |
Koffie | |
stokj | zaterdag 29 juni 2019 @ 08:31 |
Brood met kaas en een kop thee. | |
Lucky_Strike | zaterdag 29 juni 2019 @ 08:54 |
Oh | |
Sigaartje | zaterdag 29 juni 2019 @ 09:02 |
Economic pizza. Dat is maar een halve pizza met weinig beleg. Ik ben namelijk vanavond uitgenodigd bij een bbq en dan vliegen de calorietjes me weer tegemoet, dus effe rustig aan. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 juni 2019 @ 09:03 |
Vanavond barbecuen is wel een idee... | |
Lucky_Strike | zaterdag 29 juni 2019 @ 09:07 |
Voor de lunch maak ik tosti's op Turksbrood met sucuk, mozzarella en aioli. Vanavond gaan we uit eten bij een barbecuerestaurant | |
Sigaartje | zaterdag 29 juni 2019 @ 09:40 |
In mijn eentje is niet leuk. Maar soms lanceert een vriend het idee in ons voetbalclubje en dan lappen we allemaal bij en wassen we aan het eind samen af, maken de boel schoon en eindigen met een sigaartje en een koud pilsje. Heel gezellig! | |
#ANONIEM | zaterdag 29 juni 2019 @ 09:41 |
Ga het regelen Perfecte dag vandaag voor een barbecue. | |
Sigaartje | zaterdag 29 juni 2019 @ 09:44 |
En vanavond is Italie - Nederland, perfecte setting. | |
uniekhoorn | zaterdag 29 juni 2019 @ 09:57 |
15:00 uur al Nu twee boterhammen met flinterdunne kipfilet, beschuit met aardbeien, zacht gekookt eitje | |
Sigaartje | zaterdag 29 juni 2019 @ 10:54 |
Oew dat is jammer... | |
maily | zaterdag 29 juni 2019 @ 11:27 |
Koffie en een haverkoekje. -edit- twee haverkoekjes. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 juni 2019 @ 11:43 |
Gekookt eitje | |
christmastsunami | zaterdag 29 juni 2019 @ 11:57 |
ik ga zilvervlies rijst iets overkoken, wordt het zachter van, ik laat het ook eerst een uur ofzo, in een pannetje water opnemen, dan wordt de korrel wat langer in tegenstelling tot gewone rijst wordt het toch geen papje, die 15 minuten koken wordt 20 minuten op het laatst doe ik er doperwten bij, 1 minuutje mee koken alles in zo min mogelijk water, voor de smaak dan heb ik balinese schouderkarbonades, 2,5 uur geslowcookde schouderkarbonades in een boemboe van vooral veel geelwortel en kokos en nog een zooi andere kruidenboemboe, die ik ook zelf gemaakt had verder heb nog zelfgemaakte tempeh goreng pedis in de vriezer en ik heb en ik had van wijnazijn bruine suiker en zout, komkommer rode ui en een peper in een bakje in de koelkast gedaan dus, het wordt indisch | |
FutureFairytale | zaterdag 29 juni 2019 @ 12:02 |
Mango kwark met bramen en handje hagel. Vanmiddag lekker picknicken met stokbrood, kruidenkaas, serranoham, knoflookgarnaaltjes en carpaccio. | |
christmastsunami | zaterdag 29 juni 2019 @ 12:04 |
mijn plan om niet zo'n heftige sateh/pinda saus wordt ook nog wat bijna alle recepten die ik tegenkom op het internet, gaan flink tekeer met veel te veel pinda kaas en olie ik heb een basis hete indische boemboe gemaakt en die flink aangelengd met water, zodat het een sterke soep wordt, dan dik maken met 'rijstbloem' waarom geen maizena of bloem,omdat dat als een beton blok op je maag gaat vallen ik ga nog aardappel proberen als dikmaker voor die saus, maar voorlopig vind ik 'rijstbloem' echt het beste wat ik tot nu toe geprobeert heb, het is smaakloos kleurloos en geurloos maar maakt de saus wel dikker dan op het allerlaatst pindakaas erbij, 100% pindakaas, zonder extra olie of iets erin en op kleur brengen (donkermaken )met ketjap en nu komt het, het geheel moet je niet laten koken nadat je de pindakaas(minder dan je denkt) hebt toegevoegd voor het kookpunt houd het een hele mooi struktuur, nadat je het kookt gaat het een egale saus worden en ik wil een betje verschil in dikte van de saus om te compenseren gebruik ik wat kokosrasp om het toch weer wat struktuur tegeven wat tauge eroverheen en misschien wordt het toch nog wat, met mijn zoektocht naar de perfecte sateh/pindasaus | |
christmastsunami | zaterdag 29 juni 2019 @ 13:21 |
voorbereiding voor morgen, gedroogde bonen weken voor een of ander bonen gerecht ik ga zwarte, bruine en kindney bonen mixen 24 uur in de week en dan 1,5 uur ligtjes koken ik hoop een iets donkere bonen massa te krijgen, wat kookvocht met veel zetmeel om later te gebruiken wordt dan misschien een soort donker bruine verf, dus dat weet ik nog niet | |
Donderkonijn | zaterdag 29 juni 2019 @ 14:27 |
BBQ vanavond op een feestje. Geen zin in het feest want hekel aan druktes, wel zin in BBQ | |
golfer | zaterdag 29 juni 2019 @ 14:40 |
Nu: portie escargots met kruidenboter. Vanavond: gebakken kabeljauwhaas, fondant aardappeltjes, salade van de groentenjuwelier. | |
Muck | zaterdag 29 juni 2019 @ 16:06 |
Een bakje yoghurt van de plaatselijke kaasboer | |
uniekhoorn | zaterdag 29 juni 2019 @ 16:51 |
Snoepen van vers brood van de Lidl met salade en roomkaas. Vanavond, sinds 3 jaar, weer een bbq... Groentespiezen zijn gemaakt, straks nog kipsate , teryaki biefstuk en gemarineerde varkenshaas spiezen., verse grillburgers Daarbij dus lekker brood, zelfgemaakte satesaus en een frisse ijsbergsla salade | |
ChilllayD | zaterdag 29 juni 2019 @ 16:54 |
Ik wil echt nooit bbquen bij deze vreselijke hitte. Ik maak lekker een broodje filet americain speciaal. Koud eten werkt voor mij beter | |
FutureFairytale | zaterdag 29 juni 2019 @ 17:00 |
Oooh lekker!! We hebben ook nog aardbeien en komkommer hier in de zon aan t water En laat vanavond gaan we naar de dönertent. | |
Sicstus | zaterdag 29 juni 2019 @ 17:02 |
wablief? | |
Karzai | zaterdag 29 juni 2019 @ 17:11 |
vanavond braadworst, gebakken krieltjes, tomaat, komkommer en feta | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 29 juni 2019 @ 17:21 |
frambozenijsje | |
Samzz | zaterdag 29 juni 2019 @ 19:43 |
Plaattaart . | |
FutureFairytale | zaterdag 29 juni 2019 @ 20:45 |
Broodje döner met kaas Nu een splitijsje. | |
Sicstus | zaterdag 29 juni 2019 @ 20:54 |
Nog nooit gezien, zoiets. Waar komt dat vandaan? | |
Samzz | zaterdag 29 juni 2019 @ 21:03 |
Uit mijn oven . Nee, geen idee waar het zijn (haar?) oorsprong heeft. Ik heb t vandaag voor de eerste keer gemaakt. Het is zo klaar en je kunt er van alles op gooien. | |
Muck | zaterdag 29 juni 2019 @ 21:14 |
Ja, was heerlijk! Ik heb ook graskaas meegenomen | |
Pietverdriet | zaterdag 29 juni 2019 @ 21:22 |
Tartaar van tonijn op salade. Moot tonijn kleingesneden in 5*5 mm grote stukjes ongeveer, of iets groter, aangemaakt met zout, peper, citroensap en olijfolie. Kappertjes erdoor, met fijngesneden augurkjes en peterselie Uurtje of 2 in de koelkast laten trekken, proeven en evt afsmaken Sla op bord, garneren met tomaatjes, net niet hardgekookt ei, Tonijn in een vorm persen in het midden, zo een stalen ring van 8c doorsnee en 4 hoog, Dressing van olie, azijn, zout peper en mosterd over de sla. Smullen Eventueel serveren met toast of frietjes | |
Lucky_Strike | zaterdag 29 juni 2019 @ 21:37 |
Dat ziet er lekker uit | |
Samzz | zaterdag 29 juni 2019 @ 21:43 |
Was het ook . Zou voor vier personen zijn, maar we hebben m met twee schoon op . | |
Lucky_Strike | zaterdag 29 juni 2019 @ 21:49 |
Dat doen wij ook vaak met vierpersoons gerechten. Ik rol het bladerdeeg tegenwoordig maar dun uit, dan dikt het niet zo aan. | |
Samzz | zaterdag 29 juni 2019 @ 21:52 |
Ik denk dat mijn bladerdeeg 2 mm dik was... Die was eigenlijk perfect vond ik. Het was meer de grootte van de plaattaart. De hoeveelheid was niet genoeg voor vier personen iig . Ga ik snel weer maken. Simpel. Lekker. | |
Sicstus | zaterdag 29 juni 2019 @ 22:25 |
[img][img=605,454]https://i.imgur.com/FQUmeuz.png[/img][/img] | |
Sicstus | zaterdag 29 juni 2019 @ 22:25 |
Sicstus | zaterdag 29 juni 2019 @ 22:29 |
Rauwe tonijn? | |
Karzai | zondag 30 juni 2019 @ 08:37 |
koffie en een ham/kaas tosti | |
stokj | zondag 30 juni 2019 @ 09:36 |
Omelet met tomaat, kaas, ui en rucola op brood en een kop thee. | |
#ANONIEM | zondag 30 juni 2019 @ 09:48 |
Koffie | |
Prego | zondag 30 juni 2019 @ 10:15 |
Rauwe tonijn OT: water | |
Sicstus | zondag 30 juni 2019 @ 11:25 |
Vanavond vistaco's! Natuurlijk met foto's! | |
#ANONIEM | zondag 30 juni 2019 @ 12:33 |
Stokbroodje ham kaas | |
FutureFairytale | zondag 30 juni 2019 @ 13:16 |
Leuk!! Ik zit nu aan schaaltje heerlijke kersen van Flipje | |
Uhmmpie | zondag 30 juni 2019 @ 13:31 |
Broodje kaas nu. Straks plakje appelcake En vanavond whatever voor creatiefs we nog uit de koelkast kunnen trekken. Morgen weer naar huis van weekendje weg... dus vanavond de koelkast maar eens leeg eten. Ik hoor dingen over huzarensalade met ei en frikadellen. Ben benieuwd wat er nog bij elkaar geschraapt gaat worden. | |
Karzai | zondag 30 juni 2019 @ 13:41 |
Boterham met chorizo en een kommetje yoghurt straks wat toastjes met humus-tomaat vanavond biefstuk met champignons, gebakken krieltjes, tomaat, komkommer en feta | |
Muck | zondag 30 juni 2019 @ 14:51 |
Ik maak straks butter chicken met gestoomde kokosbroodjes | |
FutureFairytale | zondag 30 juni 2019 @ 14:51 |
Mam's goed gevulde groentesoep met afbakbroodjes. Verder vandaag naar een tuinfeest. Dus vast veel hapjes, drankjes en buffet. | |
Karzai | zondag 30 juni 2019 @ 14:53 |
yum, ook wel trek in | |
Sarabi | zondag 30 juni 2019 @ 14:58 |
Borrelplankje | |
#ANONIEM | zondag 30 juni 2019 @ 16:19 |
Stuk meloen | |
Sigaartje | zondag 30 juni 2019 @ 16:24 |
Pakketje meegekregen van alles wat er over was van de bbq gisteravond. | |
Kaneelstokje | zondag 30 juni 2019 @ 17:09 |
Een curry madras met kip. | |
Muck | zondag 30 juni 2019 @ 17:35 |
Ik wil je niet jaloers maken, maar het is echt lekker | |
stokj | zondag 30 juni 2019 @ 19:23 |
Pitjel en een glas water | |
#ANONIEM | zondag 30 juni 2019 @ 19:44 |
Tomatensoep met stokbrood en kruidenboter | |
Sicstus | zondag 30 juni 2019 @ 21:19 |
Deze gaat even niet door wegens technische problemen met de ingredienten... | |
#ANONIEM | zondag 30 juni 2019 @ 21:23 |
🇸🇷 | |
stokj | zondag 30 juni 2019 @ 21:25 |
Inderdaad! Wat heb jij gegeten brokkie | |
#ANONIEM | zondag 30 juni 2019 @ 21:27 |
Kapsalon, want ik ben nog brak van vannacht en ik had geen zin om zelf te koken. | |
stokj | zondag 30 juni 2019 @ 21:31 |
Lekker man! Hier bij de turku heb je verschillende kapsalons: met kip, lams, kalf. Welke variant vind je het lekkerst? | |
#ANONIEM | zondag 30 juni 2019 @ 21:34 |
Ik had shoarma lams. | |
stokj | zondag 30 juni 2019 @ 21:35 |
Baas | |
maily | zondag 30 juni 2019 @ 21:37 |
Lekker botersla met garnaaltjes, beetje peper, beetje whiskycoctailsaus en paar stukjes brood | |
#ANONIEM | zondag 30 juni 2019 @ 22:07 |
Ziet er prima uit, schat. | |
FutureFairytale | zondag 30 juni 2019 @ 22:26 |
Lekker!! Die garnalensalade hierboven ook! Idd lekkere hapjes zoals carpaccio wrapje, komkommer met brie en walnoot, caprese spiesjes en gevuld ei. Vanavond stond er een snackkar waar je onbeperkt mocht bestellen Ik in de hemel dus een kroket met mosterd, frikandel speciaal, portie kipnuggets met curry en kaassouffle met pindasaus. En een mars ijsreep. Nu thee en broek los | |
Uhmmpie | zondag 30 juni 2019 @ 22:50 |
Waar laat je het Fijn dat je hebt genoten Hier in een restaurant gesteengrillt... was echt lekker. Zal morgen eens kijken of ik een foto kan regelen. | |
#ANONIEM | maandag 1 juli 2019 @ 05:37 |
Koffie | |
stokj | maandag 1 juli 2019 @ 07:16 |
Brood met kaas en een kop thee. | |
#ANONIEM | maandag 1 juli 2019 @ 10:14 |
Broodje hagelslag | |
klappernootopreis | maandag 1 juli 2019 @ 10:27 |
banaan een paar abrikozen en een kaneelbroodje. vanavond zelfgemaakte shaslicks met cassavefrietjes. | |
FutureFairytale | maandag 1 juli 2019 @ 12:24 |
Champignonsoep, crackers smeerkaas, komkommer. Vanavond noodles met zalm. Tussendoor een stuk appeltaart | |
Lucky_Strike | maandag 1 juli 2019 @ 12:29 |
Marmercake met aardbeien. | |
minilot | maandag 1 juli 2019 @ 12:37 |
Nu: Omelet. Gebakken appelpartjes met honing en kaneel. Koffie. Banaan. Vanavond couscous met geroosterde groenten en gegrilde varkensworstjes + citroenlimonade met een scheutje wodka Galiameloen toe. | |
FutureFairytale | maandag 1 juli 2019 @ 15:20 |
Thee en eierkoek. | |
Lucky_Strike | maandag 1 juli 2019 @ 15:25 |
Maaltijdsalade geitenkaas en aardbei van AH. Saai | |
christmastsunami | maandag 1 juli 2019 @ 15:27 |
https://www.optimavita.nl/voeding/review-yes-gezonde-repen/
die onderste moet je hebben, kost een euro per stuk maar dan heb je ook wat nam nam nam, wat is die goed gelukt zeg | |
golfer | maandag 1 juli 2019 @ 15:37 |
Vanavond; paddenstoelen risotto. | |
realAIVD | maandag 1 juli 2019 @ 17:21 |
Vanavond paarse rijst, pittige tonijn en geroosterde broccoli | |
stokj | maandag 1 juli 2019 @ 19:48 |
Gekookte aardappelen met bloemkool en vega stuckjes en een glas water. | |
FANN | maandag 1 juli 2019 @ 19:52 |
Spinazie á la creme, gekookte aardappelen en kaasschnitzel Ijsje iets met caramel ofzoiets... was wél lekker Koffie | |
Sicstus | maandag 1 juli 2019 @ 20:08 |
Vistaco's dus… De ingredienten: Heerlijke gerookte makreel van de visboer: Taco's gebouwd: En eten!!!! Mmmmmm | |
realAIVD | maandag 1 juli 2019 @ 20:10 |
Net gegeten en heb nu ik dit zie alweer trek ... | |
Sicstus | maandag 1 juli 2019 @ 20:18 |
Thnx Ze waren zalig! | |
#ANONIEM | maandag 1 juli 2019 @ 20:41 |
Opgebakken aardappeltjes | |
stokj | dinsdag 2 juli 2019 @ 07:18 |
Brood met kaas en een kop thee. | |
#ANONIEM | dinsdag 2 juli 2019 @ 07:48 |
Koffie en stuk meloen | |
4EverBlackEyed | dinsdag 2 juli 2019 @ 11:59 |
Voor vanavond; een biefstukje met champignons, gebakken aardappeltjes en boontjes | |
christmastsunami | dinsdag 2 juli 2019 @ 12:09 |
nu ff een boterham met een dikke laag groffe mosterd en salami vd aldi, die extreem naar knoflook stinkt, vanavond chili con carne maken, alles staat al klaar met gepofte aardappel met een kwark/knoflook saus en in de chili gaat ook extra knoflook | |
klappernootopreis | dinsdag 2 juli 2019 @ 12:23 |
vanavond draadjesstoofvlees met brödekes en tuinboontjes. | |
golfer | dinsdag 2 juli 2019 @ 12:29 |
Ontbeten met een Hollandse Nieuwe. Vanavond: paella van onze visjuwelier en een half gegrild kreeftje. | |
christmastsunami | dinsdag 2 juli 2019 @ 12:30 |
zo dan, toe maar | |
klappernootopreis | dinsdag 2 juli 2019 @ 12:31 |
je moet je collega's best wel haten. | |
christmastsunami | dinsdag 2 juli 2019 @ 12:39 |
misschien wordt wel ik nooit gestoken door muggen of insecten, omdat van knoflook hou familie van me eten, die tenen in olie, vind ik iets te gortig, maar ik begrijp het wel, knoflook is lekker | |
klappernootopreis | dinsdag 2 juli 2019 @ 12:41 |
Ik maak wel eens een kip klaar op een bedje van verse jonge knoflook. | |
Tim86 | dinsdag 2 juli 2019 @ 13:26 |
Visjuwelier? Is dat net zo hip als een haararchitect? | |
Myraela | dinsdag 2 juli 2019 @ 13:31 |
Een maaltijdsalade zalm van de Lidl. | |
realAIVD | dinsdag 2 juli 2019 @ 13:38 |
Hier voor de lunch mini-courgette-pizza's gemaakt, met dank aan @fespo die me op het idee bracht pré-oven: bodem van courgette, beetje "hot pasta sauce" van Heinz, schijfje jalapeno uit een potje, wat geraspte kaas erover en een paar pijnboompitjes op iedere "pizza" 15 minuten op 180 graden en klaar is de lunch: nu wat haast dus nog een boterham, maar vanavond maak ik dit nog een keer voor bij het eten of als avond-snack. Bijzonder lekker! | |
Sigaartje | dinsdag 2 juli 2019 @ 14:14 |
Ik heb nog een blik spaghettimix van de slager die ik ooit in een pakket gewonnen had. Nou is dat ding 1000ml, complete mix met groenten, gehakt en saus. Nu wil ik dat klaar maken, maar is 500 gram spaghetti (droog, moet nog koken) niet te weinig? | |
Myraela | dinsdag 2 juli 2019 @ 14:16 |
Lijkt me juist eerder veel. | |
Sigaartje | dinsdag 2 juli 2019 @ 14:18 |
Ja mij ook, volgens mij heb ik een gigapan nodig. Maar er staat 500 gram op de verpakking. Dan bedoelen ze droog toch? | |
realAIVD | dinsdag 2 juli 2019 @ 14:19 |
Ja, ik denk dat Myraela gelijk heeft. Voor een volwassen persoon reken je meestal 100 gram droge spaghetti, dan is dat dus 200 mL saus inclusief groenten en vlees per portie....dat lijkt me naar verhouding wat weinig saus | |
Lucky_Strike | dinsdag 2 juli 2019 @ 14:37 |
Restjes op een wrap: tzaziki, gerookte zalm en avocado. Veel lekkerder dan verwacht, dit ga ik morgen weer eten. | |
Karzai | dinsdag 2 juli 2019 @ 15:02 |
koffie, water banaan, peer en boterhammen met kip rollade nu een boterham met een kalfskroketje straks zelf een Indiase curry maken met kippendijen ipv het te bestellen knoflooknaans wel kant en klaar | |
FANN | dinsdag 2 juli 2019 @ 17:21 |
Raketje | |
Ole | dinsdag 2 juli 2019 @ 18:38 |
Radler | |
FutureFairytale | dinsdag 2 juli 2019 @ 19:10 |
Szechuan roerbak met nasi. | |
FutureFairytale | dinsdag 2 juli 2019 @ 19:36 |
Toe een ben & jerry pint slice. God wat zijn die dingen lekker! | |
stokj | dinsdag 2 juli 2019 @ 20:26 |
Gebakken aardappeltjes met bloemkool en een gebakken zalm en een glas water. Zalm | |
#ANONIEM | dinsdag 2 juli 2019 @ 20:47 |
Broodje hamburger | |
Karzai | woensdag 3 juli 2019 @ 08:26 |
Koffie, kommetje yoghurt met banaan straks eitjes bakken met bacon en kaas | |
Sicstus | woensdag 3 juli 2019 @ 10:46 |
kerriesoepje | |
4EverBlackEyed | woensdag 3 juli 2019 @ 11:06 |
Ontbijt: Soyayoghurt met bosvruchten Lunch: vezelwit brood met vruchtensjam Tussendoor: rijstwafels met smeerkaas Diner: speklapjes, boontjes en rijst | |
uniekhoorn | woensdag 3 juli 2019 @ 12:31 |
Minestrone soup, bolletje ham en een kaki. Vanavond uit eten. Mosselpan! | |
klappernootopreis | woensdag 3 juli 2019 @ 12:40 |
kipspiesjes nu. vanavond zalm met spinazie en roomsaus in bladerdeeg. | |
Karzai | woensdag 3 juli 2019 @ 13:08 |
boterham met aardbeien en eentje met kip rollade vanavond weer curry., ditmaal met kikkererwten en kip en een roti | |
FutureFairytale | woensdag 3 juli 2019 @ 16:58 |
Dim sum vanavond | |
Goitske | woensdag 3 juli 2019 @ 18:38 |
Boekweit pannenkoeken | |
realAIVD | woensdag 3 juli 2019 @ 19:51 |
Hier wat uit de vriezer en uit de koelkast opgemaakt! Singapore rettich cake, ingelegde rettich (danmuji) en een bak spicy miso edamame | |
stokj | woensdag 3 juli 2019 @ 21:07 |
Gebakken rijst met groentemix en een spiegelei en een glas water. | |
Sigaartje | woensdag 3 juli 2019 @ 21:10 |
Ik denk dat je dat even uit moet leggen | |
FutureFairytale | woensdag 3 juli 2019 @ 22:00 |
Lekker! Dat wilde ik vnv bestellen maar moeder lust het niet. Met z'n 3'en 9 mandjes dimsum en een kom Chinese bami gegeten. Veel maar alles op want was zo lekker! Bij Tai Soen in Hoog Catharijne. | |
realAIVD | woensdag 3 juli 2019 @ 22:06 |
Oooohhh, wat heerlijk! Ik ga ook graag naar Tai Soen! (nu Paradijs op het Vredenburg helaas dicht is, dat was echt mijn lievelingsrestaurant). En voor Sigaartje: Singapore rettich cake is een dimsum gerecht dat ik normaal bestel als ik dimsum ga eten, maar bij de toko kan je ook rettich cake kopen, en daar maak ik dan zelf de "Singapore" versie van met eieren, sambal en lente-ui. De edamame zijn jonge sojaboontjes in de peul, die kook je, daarna heb ik ze gemixt met een beetje sambal en miso. De peultjes eet je trouwens niet op, maar je rist de boontjes uit de peultjes met je tanden. De ingelegde rettich is...ingelegde rettich. Heerlijk gegeten, maar nu heb ik zin in Tai Soen, haha | |
stokj | donderdag 4 juli 2019 @ 07:03 |
Brood met hagelslag en een kop thee | |
FutureFairytale | donderdag 4 juli 2019 @ 11:42 |
Thee en appeltaart Vanmiddag bruine puntjes met worst en mueslibol met kaas. Plus kersen/druiven. | |
Sicstus | donderdag 4 juli 2019 @ 12:27 |
Harvest89 | donderdag 4 juli 2019 @ 13:35 |
Heinz mayonaise. | |
Sicstus | donderdag 4 juli 2019 @ 13:44 |
Mwah niet mijn keuze hoor, ik heb liever Zaanse. Maar in ons kantinetje hebben ze alleen Heinz. Aan de andere kant, het is wel echte mayo ipv de fritessaus die bij 99 van de 100 kantinetjes te krijgen is. | |
Karzai | donderdag 4 juli 2019 @ 14:47 |
Koffie drinkyoghurt, saucijzen broodje en fruityoghurt Stuk watermeloen nu een glaasje chardonnay en een ciabatta met een napolitaans worstje en italiaanse brie vanavond spaghetti bolognese | |
Karzai | donderdag 4 juli 2019 @ 14:47 |
[ Bericht 78% gewijzigd door Karzai op 04-07-2019 15:04:10 ] | |
#ANONIEM | donderdag 4 juli 2019 @ 14:52 |
Bakje thee | |
emmyemmy2 | donderdag 4 juli 2019 @ 16:08 |
Oh, is het daar lekker ja? | |
mascara-klodder | donderdag 4 juli 2019 @ 17:02 |
Snack-time! Worteltjes en komkommer met zelfgemaakt dipsausje. Jillz 0,0% erbij | |
maily | donderdag 4 juli 2019 @ 17:04 |
Water. | |
FutureFairytale | donderdag 4 juli 2019 @ 17:22 |
Ja! Grote dimsum kaart en prima De andere kaart bestaat meer uit gerechten bij een 'gewone' Chinees, niet boeiend vind ik maar word wel leuk geserveerd. Vanavond rösti en zalmspiezen met bbq fire saus. | |
Ole | donderdag 4 juli 2019 @ 17:54 |
Er gaat gekookt worden! | |
Ole | donderdag 4 juli 2019 @ 18:07 |
Saus al klaar Lekker even pruttelen | |
mascara-klodder | donderdag 4 juli 2019 @ 18:12 |
Eetze straks! Ik ga zo mosselen bakken in veul boter, kruiden en knoflook met peterselie uit eigen “tuin” eroverheen daarbij toast | |
Sicstus | donderdag 4 juli 2019 @ 18:13 |
En nu willen we dus weten wat dat voor sausje is. | |
Sicstus | donderdag 4 juli 2019 @ 18:13 |
Lekker bezig | |
Ole | donderdag 4 juli 2019 @ 18:21 |
oeh Ook lekker! | |
Lucky_Strike | donderdag 4 juli 2019 @ 18:36 |
Wat een leuk bakje! | |
Sigaartje | donderdag 4 juli 2019 @ 19:14 |
Ik heb nou weer een bbq! | |
Uhmmpie | donderdag 4 juli 2019 @ 19:15 |
Stokbroodje, olijfjes, abdijkaas, kruidenboter, brie en stukjes meloen. Op de bank met dochterlief en netflix. #genieten | |
Uhmmpie | donderdag 4 juli 2019 @ 19:16 |
Ik zag een mini kamado bij de aldi trouwens. 30cm ei... 99¤ | |
mascara-klodder | donderdag 4 juli 2019 @ 20:22 |
Foto-post omdat het kan Als eerste peterselie geplukt wat ik een tijdje terug had gezaaid Daarna brood toasten en peterselie gehakt Kruidenknoflookboter laten smelten en mosselen erin laten bakken/pruttelen/frituren Alles op een bordje en peterselie er doorheen was dit het resultaat @Lucky_Strike: tnx, komt van de TK Maxx @Sicstus : Heinz mayo zwarte peper versgemalen, beetje ketchup, beetje D&L cocktailsaus, paprikapoeder, uienpoeder en een beetje Hellman’s knoflookmayo. Zoiets. Denk ik. Rommelde ook maar wat aan bij gebrek aan een zakje Duyvis festival | |
Sarabi | donderdag 4 juli 2019 @ 20:30 |
Ziet er goed uit klodder | |
mascara-klodder | donderdag 4 juli 2019 @ 20:31 |
Gezellig Die kamado zat ik nog over te twijfelen. Maar toch laten staan. Ik doe het wel met het ding van de Action | |
FutureFairytale | donderdag 4 juli 2019 @ 20:42 |
Gezellig en lekker Wow mascara! Ziet er heerlijk uit! Heeft het je goed gesmaakt? | |
mascara-klodder | donderdag 4 juli 2019 @ 20:46 |
Tnx Soms is het ook gewoon leuk om zo’n post te doen met foto’s. Helemaal als je bedenkt dat het stukje aanrecht van 35cm bij 40cm voor de keukenmachine mijn enige stukje werkblad is in de keuken en ik ook nog bezig was met een carrot-cream-cheesecake | |
mascara-klodder | donderdag 4 juli 2019 @ 20:48 |
Tnx! En ja. Mosselen is netals met kaas: altijd goed | |
stokj | donderdag 4 juli 2019 @ 21:22 |
Gekookte aardappelen met witlof in kaassaus en een boomstam en een glas water. | |
FANN | donderdag 4 juli 2019 @ 22:54 |
Ole | donderdag 4 juli 2019 @ 23:05 |
Radler hier. | |
FANN | donderdag 4 juli 2019 @ 23:10 |
het tweede raketje hiero | |
christmastsunami | donderdag 4 juli 2019 @ 23:13 |
ik zit al drie dagen als aardappels die gepofte aardappels uit de koeling met knoflook/kwarksaus te eten, vd Aldi als ehrm zetmeel bron en vezels niet slecht en lekker veel saus, gaat goed bij de chili concarne-plus die saus is zeker niet ranzig zoals vaak bij kant en klaar | |
mascara-klodder | donderdag 4 juli 2019 @ 23:18 |
Ik moet taart afmaken voor morgen nog. Iets met pistache enzo en dat ik ongeschikt ben om taarten te maken. Had eerst 36 erop gezet maar dat gaat niemand geloven | |
FutureFairytale | donderdag 4 juli 2019 @ 23:42 |
Succes mk! Taart met pistache Komt wel goed. Je kunt ook goed brood bakken! Had net limo en pomtips. Kon t niet weerstaan om toch weer een zak te halen want ja, aanbieding | |
FutureFairytale | donderdag 4 juli 2019 @ 23:45 |
Morgen plan: Drinkontbijt. Appeltaart. Grote 'rustieke' volkoren bol en mueslibol (die van bakker bart ) met beleg. Bifi worstje, kersen en ijsje. Foodfestival 's avonds. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 juli 2019 @ 03:20 |
Koffie | |
Uhmmpie | vrijdag 5 juli 2019 @ 07:04 |
Mueslibollen van bakker bart | |
stokj | vrijdag 5 juli 2019 @ 07:10 |
Brood met kaas en een zachtgekookt ei en een kop thee. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 juli 2019 @ 07:53 |
Haalt het niet bij Zaanse. OT: tosti met brie. | |
Uhmmpie | vrijdag 5 juli 2019 @ 07:58 |
maily | vrijdag 5 juli 2019 @ 08:09 |
OT cracottes met pindakaas, beker thee. | |
FutureFairytale | vrijdag 5 juli 2019 @ 08:10 |
Gisteren ook al een Vind ze best duur maar heel lekker! Vol hazelnoten en zonnebloempitten. | |
Uhmmpie | vrijdag 5 juli 2019 @ 08:25 |
Same here... dus koop ze toch met enige regelmaat | |
FANN | vrijdag 5 juli 2019 @ 11:44 |
yoghurt met muesli | |
FANN | vrijdag 5 juli 2019 @ 11:46 |
eigenlijk is het Granola ditte... net als het liedje Granola is een mengsel van onder andere granen, zaden, pitten en gedroogd fruit dat vaak met yoghurt wordt gegeten. Het wordt in dezelfde ontbijtfamilie geplaatst als muesli. Granola onderscheidt zich van de rest van zijn ontbijtfamilie doordat het geroosterd wordt met onder andere olie | |
FANN | vrijdag 5 juli 2019 @ 11:48 |
| |
mascara-klodder | vrijdag 5 juli 2019 @ 12:16 |
Taart! Want jarig enzo | |
maily | vrijdag 5 juli 2019 @ 12:19 |
Oeh, van harte geklodderd! | |
klappernootopreis | vrijdag 5 juli 2019 @ 12:24 |
Thaise loempia nu. Vanavond gebraden kip met een maiskolf en coleslaw.. | |
Papabear | vrijdag 5 juli 2019 @ 13:42 |
Eigengemaakte vissticks van kabeljauw | |
Myraela | vrijdag 5 juli 2019 @ 13:46 |
Ga je ze zo invriezen? Blijft er dan nog wel iets van over? | |
Uhmmpie | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:49 |
Gefeliciteerd!! | |
Karzai | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:50 |
Felies klodder | |
Karzai | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:52 |
Ik had vandaag, een gekookt ei, bakje watermeloen Boterhammen met kaas en komkommer | |
Karzai | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:52 |
Denk dat ik zo een roti lams haal | |
FANN | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:53 |
Cool zeg! en lekker denk ik...... kan ik ook eens proberen... als mij dat lukt... ik ben niet zo'n keukenprinsesje | |
FANN | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:54 |
Ik ben al lam van mezelf vandaag | |
Karzai | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:55 |
Oj, gaalsje wijn op | |
FANN | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:56 |
gut... ik ben weer flauw.... misschien moet ik iets nuttigs gaan doen vandaag .... | |
FANN | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:56 |
Nee niet eens! Ken je nagaan........... | |
Papabear | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:56 |
Ja hoor, ze waren nog bevroren. Eerst wat peper/zout/viskruiden erop, dan door de bloem/ei/broodkruim/paneer halen, even aandrukken en meteen de vriezer in | |
Karzai | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:57 |
mja ik weet het niet, je kan de zon niet in , lastig misschien gewoon een muziekkie opzetten en wat lekkers koken voor jezelf | |
Papabear | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:58 |
Alles bij elkaar een kwartiertje werk. Het moet wel wat vlot gebeuren om te voorkomen dat de filets ontdooien | |
FANN | vrijdag 5 juli 2019 @ 14:58 |
ja kán...... | |
Lucky_Strike | vrijdag 5 juli 2019 @ 17:43 |
Leuk idee | |
Uhmmpie | vrijdag 5 juli 2019 @ 18:28 |
Hm zo shoarma maken met zelfgemaakte knoflooksaus. | |
Ole | vrijdag 5 juli 2019 @ 18:45 |
Pasta van gisteren. Nu nog lekkerder | |
Sicstus | vrijdag 5 juli 2019 @ 19:59 |
Sperma met aardbeien Kan beter in het impopulaire combinaties topic | |
Sicstus | vrijdag 5 juli 2019 @ 20:01 |
| |
Uhmmpie | vrijdag 5 juli 2019 @ 20:11 |
Het is anders wel heel lekker Duurt wel ff voor je een hele portie bij elkaar hebt. | |
Sicstus | vrijdag 5 juli 2019 @ 20:13 |
Mwah ik kan dat vrij snel produceren hoor. Of bedoel je de aardbeien? | |
Uhmmpie | vrijdag 5 juli 2019 @ 20:15 |
Ontbijtschaaltje vol? Gemiddelde zit op ongeveer een theelepel of 2 max per keer toch? | |
Sicstus | vrijdag 5 juli 2019 @ 20:17 |
Het gemiddelde misschien...maar deze boy zit daar wel een standaarddeviatie of 2 boven | |
Blues | vrijdag 5 juli 2019 @ 20:17 |
Oe lekker! |