Vanwaar de schuiven open, om schimmelvorming tegen te gaan?quote:
Jazekerquote:Op zondag 3 mei 2020 19:53 schreef Asschen_sukar het volgende:
[..]
Vanwaar de schuiven open, om schimmelvorming tegen te gaan?
600 euro aan vlees?quote:Op zondag 3 mei 2020 19:51 schreef Ferdii het volgende:
Wat doe je in een vrij weekend? 26 kilo rib eye en entrecotes portioneren, vaccineren en invriezen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Niet gelijk zo een dry age experiment gestart?quote:Op zondag 3 mei 2020 19:51 schreef Ferdii het volgende:
Wat doe je in een vrij weekend? 26 kilo rib eye en entrecotes portioneren, vaccineren en invriezen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hmm, ook maar eens gaan doen dan. Nog nooit bij stil gestaan.quote:
Als je hem vaak genoeg gebruikt heb je er geen last vanquote:Op zondag 3 mei 2020 21:13 schreef Asschen_sukar het volgende:
[..]
Hmm, ook maar eens gaan doen dan. Nog nooit bij stil gestaan.
Had ik graag gedaan, maar geen ruimte voorquote:Op zondag 3 mei 2020 21:06 schreef br00djekaas54321 het volgende:
[..]
Niet gelijk zo een dry age experiment gestart?
Ik heb deze gekocht. Voor hetzelfde geld al bij GG maar met een pizzasteen erbij.quote:Op donderdag 30 april 2020 13:37 schreef Welten het volgende:
True. Indien je hem via Grill Guru zelf besteld wordt deze wel compleet geleverd.
De set (hoes en platesetter) gaat 90 euro kosten. Kunnen ze inderdaad weer een leuke verkoop aan koppelen. Doen ze slim.![]()
Mijn Medium is net geleverd. Moest ik zelf nog even door het huis naar de tuin tillen. Da's een best pakket zeg, pfoeh.
dat kan toch niet zo goedkoop zou je zeggen? zelfs al zou het goedkoop zijn, zou je nog minimaal twee keer zoveel kwijt zijn. dit is een kilo prijs van 7 euro. zelfs gehakt en stoofvlees is al duurder.quote:
Dat zou je denken inderdaad. Dit komt van een stuntslachthuis vandaan. Hierboven heeft Lonaa een link geplaatst over de herkomst van de dieren die daar geslacht worden. Dan begrijp je de lage prijzen al beter.quote:Op maandag 4 mei 2020 09:40 schreef _VoiD_ het volgende:
[..]
dat kan toch niet zo goedkoop zou je zeggen? zelfs al zou het goedkoop zijn, zou je nog minimaal twee keer zoveel kwijt zijn. dit is een kilo prijs van 7 euro. zelfs gehakt en stoofvlees is al duurder.
Pas nog zelf een ribeye van 1 kg bij de sligro gekocht, van black angus. die was 50 euro.
De vraag is natuurlijk wel een beetje wat de waarheid is. Animal rights activisten zijn nu ook niet altijd een bron van de waarheid. Deze zal wel ergens in het midden liggen.quote:Op maandag 4 mei 2020 10:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat zou je denken inderdaad. Dit komt van een stuntslachthuis vandaan. Hierboven heeft Lonaa een link geplaatst over de herkomst van de dieren die daar geslacht worden. Dan begrijp je de lage prijzen al beter.
denk vooral niet dat het in andere slachthuizen anders er aan toe gaat, als je even zoekt kun je volgens mij over ieder slachthuis wel iets vinden.quote:Op maandag 4 mei 2020 10:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat zou je denken inderdaad. Dit komt van een stuntslachthuis vandaan. Hierboven heeft Lonaa een link geplaatst over de herkomst van de dieren die daar geslacht worden. Dan begrijp je de lage prijzen al beter.
Ik vond hem kwa kwaliteit primaquote:Op maandag 4 mei 2020 10:49 schreef Asschen_sukar het volgende:
[..]
De vraag is natuurlijk wel een beetje wat de waarheid is. Animal rights activisten zijn nu ook niet altijd een bron van de waarheid. Deze zal wel ergens in het midden liggen.
Dat bericht is ook alweer een jaar oud en wellicht is er inmiddels wat verbeterd (naïeve gedachte wellicht)
Ik kan me namelijk ook goed voorstellen dat slachthuizen in de problemen zitten met hun voorraad nu alle restaurants dicht zijn en daardoor tegen deze prijzen verkopen.
Ben wel benieuwd naar de kwaliteit van het vlees @:ferdii ?
Prima deal! Jammer dat ik die niet eerder heb gezien. Overigens was m'n pizzasteen maar een tientje voor een 33 centimeter, ergens een actie kunnen scoren.quote:Op maandag 4 mei 2020 09:28 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ik heb deze gekocht. Voor hetzelfde geld al bij GG maar met een pizzasteen erbij.
Picsquote:Op dinsdag 5 mei 2020 12:32 schreef Welten het volgende:
En diezelfde rundernek ligt nu al een paar uurtjes te roken op kersenhout. We gaan langzaam naar de tweede fase: de kern van 60 is bijna bereikt. Dan een lekkere laag bbq-saus er overheen smeren en een uurtje op 110 graden doorgaren.
Wat was de link?quote:Op maandag 4 mei 2020 11:03 schreef Ferdii het volgende:
[..]
denk vooral niet dat het in andere slachthuizen anders er aan toe gaat, als je even zoekt kun je volgens mij over ieder slachthuis wel iets vinden.Daarbij is natuurlijk de vraag in hoeverre die berichten van animal rights activisten de exacte waarheid is
Vlees komt inderdaad van Beimer, linkje hierboven, service was prima. Gister Rib eye geprobeerd, was perfect, mooi gemarmerde steak
incl verzendkosten op 6,45 per kiloRibeye & entrecotes waren 6 euro per kilo, picanha 5,75 per kilo
was een link van pepper die niet meer werkt, beste kan je even kijken op de facebook pagina van Beimer meat BV. Daar kun je mogelijk prijslijst etc nog wel vinden. Mailadres voor bestellingen is sales@beimer.nlquote:
Krijg er honger vanquote:Op dinsdag 5 mei 2020 12:32 schreef Welten het volgende:
En diezelfde rundernek ligt nu al een paar uurtjes te roken op kersenhout. We gaan langzaam naar de tweede fase: de kern van 60 is bijna bereikt. Dan een lekkere laag bbq-saus er overheen smeren en een uurtje op 110 graden doorgaren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |