abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 05:38:35 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187093193
registreer om deze reclame te verbergen
Tappa 15: Ivrea - Como, 232 km

De korte rit in Valle d'Aosta zag er op papier fantastisch uit. Alle ingedriŽnten waren aanwezig voor een dag vol koers. We waren amper aan de eerste klim van de dag begonnen en we werden meteen op onze wenken bediend. Het ging direct los, meerdere toppers probeerden meteen weg te rijden. Onder meer Yates en Carapaz probeerden gelijk een gat te slaan. Alle knechten van Jumbo waren ook meteen weg, dus moest Roglic een aantal keer zelf reageren. Ook Nibali moest al een keer zelf in de achtervolging, terwijl het hele veld uit elkaar werd geslagen. Op de top zaten de favorieten weer bij elkaar, waarna Caruso en Bilbao in de afdaling in de aanval gingen. Beneden in de vallei werd er weer slag om slinger gedemarreerd, totdat er een groep van acht renners wegreed. Vooraan zagen we onder meer Ciccone, Amador, Sosa en twee mannen van Savio. Het viel eindelijk een keer stil in de groep der favorieten en uiteindelijk kon bijna iedereen weer aansluiten. Ondertussen konden we een opgave van Sam Oomen noteren, bijna heel Sunweb is nu uit koers verdwenen.

Op de tweede klim van de dag zagen we de jongens van Jumbo de boel controleerde. Er gebeurde vrij weinig op de klim, de rit kakte na de openingsfase toch wat in. Ook Katusha zette een mannetje op kop, om de boel te controleren voor Zakarin. Er gebeurde een tijdje vrij weinig, tot AG2R twee man in de aanval stuurde. Even later ging ook Ion Izagirre in de achtervolging, niet lang na hem volgde Damiano Caruso. Lang leek dit op een mislukte aanval, maar toen we ons op de derde klim van de dag bevonden hadden ze wel de aansluiting gemaakt met de kopgroep. In het peloton hield men de controle, de voorsprong bedroeg op dat moment een minuut of twee. Richting de zwaarste klim van de dag, de Colle San Carlo, wisten de mannen van Jumbo de voorsprong zelfs nog te verkleinen. De kopgroep begon met anderhalve minuut voorsprong aan die lastige beklimming. Vroeg op de Colle San Carlo zagen we roze trui Jan Polanc afhaken, hij zou zijn trui gaan verliezen. Op de klim zagen we dat Nibali zijn jongere broertje Antonio tempo liet maken op kop van het peloton. Niet veel later ging Vincenzo zelf in de aanval, met Roglic meteen op zijn wiel. Ook Landa, Carapaz en Lopez waren mee. Na deze inleidende beschietingen zakte het tempo weer wat, waardoor er weer wat renners konden aansluiten. Vanuit de kopgroep zakte Damiano Caruso terug, die op kop mocht gaan rijden voor Nibali. Aan de kop van de koers zagen we ondertussen dat Cattaneo en Ciccone de sterkste renners vooraan waren, zij reden met z'n tweeŽn weg. Sosa wist even later wel weer aan te sluiten, maar de voorsprong op de groep der favorieten begon aanzienlijk te slinken.

In de groep der favorieten zochten we naar Zakarin, maar we konden hem niet vinden. De Rus betaalde de tol voor zijn inspanningen van de vorige dag, hij haakte al snel af en zou uiteindelijk liefst zeven minuten verliezen. Ook Mollema had het zwaar, de schade aan het eind van de dag zou groot zijn. Vooraan zagen we Ciccone wegrijden, maar de groep der favorieten zat al bijna op het wiel. Lopez kwam met een schijndemarrage en even later gaf Nibali er nog een snok aan. Gaten van betekenis tussen de topfavorieten ontstonden er voorlopig nog niet, iedereen die moest lossen deed dat de afgelopen dagen ook al. Op 28 kilometer van het eind zagen we dat de laatste koploper werd ingerekend, het signaal voor Lopez om nog een keer te demarreren. Allemaal schermutselingen zonder veel gevolg, Caruso reed weer naar de kop van het groepje en hield een strak tempo aan. Vanuit de achtergrond keerde Simon Yates terug. De Brit moest vroeg lossen, maar wist op eigen tempo toch weer bijna terug te rijden naar de groep der favorieten. Vlak voor Yates kon aansluiten volgde er vooraan een nieuwe demarrage, ditmaal een serieuze. Richard Carapaz versnelde en sloeg meteen een groot gat. Niemand wilde of kon reageren. Men keek naar Roglic, maar hij deed niets. Daarom ging Nibali er zelf nog maar even achteraan, maar hij kwam niet dichterbij. Ook een poging van Lopez om Carapaz bij te halen slaagde niet. Met een voorspring van 30 seconden kwam Carapaz boven op de Colle San Carlo.

Daarna doken de renners de afdaling in, waar Nibali nog wat probeerde te forceren. Dit lukte niet, het groepje achtervolgers bleef bij elkaar. Even leek in deze afdaling Roglic het gat met Carapaz te dichten, maar uiteindelijk besloot hij dit nog niet te doen. Even konden ze hem bijna aanraken, maar Carapaz begon tegen het eind van de afdaling weer uit te lopen. Zodra de slotklim richting Courmayeur begon liep Carapaz helemaal uit. De achtervolging achter hem kwam totaal niet op gang, iedereen keek naar elkaar. Yates en Dombrowski wisten zelfs weer aan te sluiten bij het groepje van Roglic, Nibali, Landa, Lopez en Majka. Van een halve minuut naar 45 seconden naar een minuut, Carapaz bleef maar uitlopen. Niet lang nadat Yates weer aansloot ging hij er meteen maar weer vandoor, aangezien het tempo toch laag lag. Dombrowski ging opnieuw met hem mee. Vanuit de achtergrond kwamen ook nog Sivakov en Caruso aansluiten. Ook Sivakov ging direct door, terwijl Caruso weer op kop werd gezet. Door het werk van Caruso werden Yates en co weer ingerekend, maar de voorsprong van Carapaz groeide nog steeds. De Ecuadoriaan reed bijna genoeg voorsprong bij elkaar om ook meteen de roze trui over te nemen. Nadat Caruso zich leeg had gereden zagen we weer allerlei demarrages, maar niemand wist weg te rijden. Tussen de demarrages door viel het dan weer stil, waardoor de voorsprong van Carapaz wederom groter werd. Alleen Yates liet men rijden, op zijn demarrage werd niet gereageerd.

Na een lange solo van 28 kilometer pakte Richard Carapaz de zege in de straten van Courmayeur. Het werd zelfs een dubbelslag voor de Ecuadoriaan, want Roglic kwam pas een kleine twee minuten later binnen. Daardoor is Carapaz de nieuwe leider, met een voorsprong van zeven seconden op Primoz Roglic. De eerste Ecuadoriaan ooit in het roze, toch bijzonder. Voorlopig lijkt hij de beste klimmer in koers, dus hij kan ook zomaar de eerste Ecuadoriaanse winnaar van de Giro worden. Yates werd tweede in de rit, desondanks werd toch opnieuw duidelijk dat hij absoluut niet de vorm heeft van vorig jaar. Nibali won het sprintje van de rest en pakte zo nog een paar bonificatieseconden. Roglic hield zich afzijdig, hij speelt de afgelopen dagen een merkwaardig spel. Het zou allemaal de bedoeling kunnen zijn, maar als Carapaz zo blijft klimmen zit de rest toch opgezadeld met een dik probleem. Merkwaardig genoeg weten we eigenlijk nog steeds niet waar we aan toe zijn. Het werd toch niet echt een veldslag, het groepje Nibali was daarvoor nog te groot. De onderlinge verhoudingen tussen Roglic, Landa, Nibali, Majka en Lopez zijn nog steeds niet heel duidelijk. De enige zekerheid is dat Carapaz heel hard fietst, verder gaat het waarschijnlijk toch pas echt in de derde week duidelijk worden. Al kan er in de laatste rit van de tweede week ook nog een hoop gebeuren. We gaan op weg naar Como en krijgen een variant op de Ronde van Lombardije voorgeschoteld. In de finale van de rit komen we enkele beklimmingen tegen uit deze koers, al is zeker niet alles hetzelfde. De Ronde van Lombardije is doorgaans geen koers waar we met een grote groep naar de meet rijden, zeker aan het eind van de tweede week kan deze rit nog voor de nodige schade zorgen. De lengte speelt daarbij ook een rol, voor de zoveelste keer deze Giro krijgen we een rit van meer dan 200 kilometer voorgeschoteld. Kan leuk worden.

G19_T15_Como_plan_zoom.jpg
G19_T15_Como_alt_jpeg.jpg

Na een mooie dag in Valle d'Aosta zijn we nu weer terug in PiŽmonte. We bevinden ons in Ivrea, een stad in de provincie Turijn. Er wonen 23.600 mensen in deze stad die sinds 2018 terug te vinden is op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit hebben ze te danken aan de Romeinse overblijfselen in de stad, zoals het amfitheater. Daarnaast hebben ze in Ivrea ook nog een kasteel uit de 14e eeuw, Castello Sabaudo d'Ivrea. Dit kasteel zou het symbool van de stad moeten zijn. In het historische centrum van het stadje komen we nog een leuk pleintje tegen met aan dit pleintje onder meer het lokale stadhuis. Er is ook een kathedraal, die van Santa Maria Assunta. Een kerk met een indrukwekkende faÁade, heeft van de buitenkant weer wat weg van een tempel. De binnenkant mag er ook zijn, van een beetje kitsch zijn ze hier niet vies. In Ivrea zijn ze nogal druk bezig met tradities. Een van die tradities is een jaarlijks terugkerend fenomeen tijdens carnaval. "La battaglia delle arance", het gevecht van de sinaasappels. Tijdens carnaval gaan ze hier met z'n allen door de straten terwijl ze sinaasappels naar elkaars kop smijten. Best gaaf, maar je houdt er uiteindelijk toch wel behoorlijk wat troep aan over. Schuilen voor de sinaasappelregen zou je kunnen doen in het lokale theater, Teatro Giacoso. Ivrea zou verder bekend moeten zijn vanwege het megaconcern Olivetti. Dit is een fabriek van computers, printers en andere kantoormachines. Olivetti is een beetje wat Philips voor Eindhoven was. Met name Adriano Olivetti, de zoon van de oprichter, schakelde tussen 1930 en 1960 de bekendste Italiaanse moderne architecten in om de stad naar zijn wens te transformeren. Fabrieksgebouwen werden neergezet, maar ook maatschappelijke initiatieven zoals een kinderdagverblijf en huizen voor de arbeiders. Het bedrijf Olivetti zorgde voor veel werkgelegenheid in de streek, veel mensen werden naar Ivrea gehaald. Toen het wat minder ging met het bedrijf ging het ook gelijk minder in de stad. Er is een museum in Ivrea, Archivio Storico Olivetti. Hier kom je zo ongeveer alle creaties van Olivetti wel tegen, waaronder de eerste reken- en typemachines. We zijn nu dus in Ivrea om te vieren dat de stad vorig jaar op de werelderfgoedlijst is geplaatst, maar ook voor dat heuglijke feit kwam de Giro hier al eens langs. Een aantal keer reden we zonder op of om te kijken door deze stad, maar in 2013 kwam er een rit aan. Dit was de rit waar we Robert Gesink in de aanval zagen gaan en waar we hem terwijl hij in het kleine kopgroepje reed zijn ketting zagen verliezen waardoor hij wťťr niet zou winnen. De overwinning ging naar BeŮat Intxausti, die in de straten van Ivrea zijn medevluchters Kangert en Niemiec wist te kloppen. Een emotionele overwinning voor Intxausti, twee jaar na het nog steeds merkwaardige overlijden van Xavi Tondo. Intxausti, die bij dat ongeluk aanwezig was, kampt de laatste jaren met de nodige blessures. Dit jaar zou hij fit moeten zijn, maar in dienst van het procontinentale Euskadi-Murias is hij tegenwoordig blij als hij Łberhaupt de finish haalt. Een overwinningsgebaar richting de hemel maken zit er niet meer in.

castelloIvrea_0.jpg
et16_012-big.jpg

In Valle d'Aosta reden we met enige regelmaat langs de Dora Baltea. Ook door Ivrea stroomt deze rivier. Tijdens de neutralisatie rijden we langs de rivier, over een straat die voorzien is van steentjes. We rijden langs de oude brug van Ivrea en daarna rijden we nog even de binnenstad in, waar we ook nog langs het kasteel mogen fietsen. Dan gaan we op weg naar het westen, waarna buiten de stad de rit echt begint. In de eerste acht kilometer van deze laatste etappe van de tweede week gaat het acht kilometer grotondeels rechtdoor over een brede weg die ook nog eens vlak is. Een eenvoudig begin, met alleen wat rotondes onderweg. Dit blijft zo tot we Piverone benaderen, hier slaan we linksaf en dan begint er een korte klim van vier kilometer aan 5,5%. Er wordt geklommen richting Zimone, een behoorlijk lelijk dorpje. Het klimmetje is voorzien van een brede weg en zal vooral gebruikt worden om de vlucht van de dag tot stand te laten komen. Eenmaal boven in Zimone gaat het ook weer een aantal kilometer naar beneden, over een brede weg die wel een aantal bochten kent. Al vrij snel komen we beneden uit in Cerrione, waarna het een aantal kilometer rechtdoor gaat richting Salussola over een rechte en vlakke weg. Pas in Salussola, na 20 kilometer koers, krijgen we weer met een aantal bochtjes te maken en ook gaat het hier kort even omhoog. Na de passage door dit plaatsje rijden we weer een aantal kilometer verder over rechte wegen, dwars door het PiŽmontese platteland. Vooral veel akkers en grasland hier, weinig spectaculairs te beleven. Een keer in de zoveel kilometer een keer een bocht, verder recht en vlak. Het zijn wel behoorlijk alternatieve wegen die we nu volgen, het is niet al te breed. Een aantal kilomter verderop begeven we ons weer op de hoofdwegen. Het wordt weer breder, maar het blijft recht en vlak. Zo rijden we na 36 kilometer door Buronzo en dan hebben we op dat korte klimmetje na nog niets meegemaakt. Gaat na Buronzo ook weinig verandering in komen, we rijden over dezelfde weg nog eens 11 kilometer verder. Na 47 kilometer komen we dan uit in Arborio, een dorpje aan de rivier Sesia. Hier zijn ze blijkbaar gespecialiseerd in het produceren van risottorijst, blijkbaar is de Arboriorijst zelfs de meest gebruikte rijstsoort. Het is maar goed dat ze hier nog kunnen teren op hun rijst, verder valt er hier helemaal niets te beleven.

Arborio_Rice_%283769693295%29.jpg

Na een bocht naar links in Arborio rijden de renners rechtdoor naar het noorden, langs de rijstvelden. Het gaat rechtdoor tot aan Ghislarengo, waar een bocht naar rechts volgt. We steken de Sesia over en rijden daarna naar Carpignano over een rechte en brede weg die alleen af en toe wordt onderbroken door een rotonde. Na Carpignano gaat het drie kilometer rechtdoor tot aan Fara Novarese. Na een doortocht in het centrum van dit plaatsje gaan we beginnen aan een paar hele korte klimmetjes. Twee keer een halve kilometer aan een procent of zes, zoiets. Stelt niet veel voor, maar het is ondertussen alweer best lang vlak geweest dus dan is alles welkom. We rijde kort over een kleine heuvelrug, waar de wegen wat bochtiger zijn en er zowaar bomen langs de kant van de weg te vinden zijn. Het is een kort intermezzo, al snel komen we weer op de rechte wegen dwars door het platteland terecht. We rijden door een aantal dorpjes en komen daar zo nu en dan een rotonde of een bocht tegen. Tussen de dorpen door gaat het vooral rechtdoor. Na 74 kilometer komen we uit in Oleggio, buiten dit plaatsje gaat het over een wat bochtigere weg verder naar Tornavento. Vlak voor we Tornavento bereiken rijden we over een opvallende brug, de brug van Oleggio. Deze brug beschikt over een stalen trellisstructuur, ofzo. Nouja, zoiets.

2c424dbc-410b-11e9-9ac0-eb1efa78389a_3NOE3DF86848-kX5E-U11202481028051w0H-1024x576%40LaStampa.it.jpg

We rijden over de rivier Ticino en komen dan in Tornavento uit. Na dit plaatsje gaan we verder fietsen richting de eerste tussensprint van de dag. We hebben inmiddels PiŽmonte verlaten en bevinden ons nu in Lombardije. Voorbij Tornavento gaat het een kilometer of tien vooral rechtdoor, terwijl de weg af en toe onderbroken wordt door een rotonde. Het is hier ook grotendeels vlak, al noteren we af en toe een paar stukjes vals plat. We bevinden ons nu ook niet echt meer op het platteland, maar meer in een stedelijk gebied. Het gebied rond Busto Arsizio is behoorlijk volgebouwd. We rijden een tijd door deze stad en de buitenwijken van de stad. Na wat bochten en rotondes is het vervolgens na 93 kilometer tijd voor de tussensprint. Als de tussensprint geweest is fietsen we nog een stuk langer rechtdoor, dwars door de agglomeratie. Van Busto Arsizio fietsen de renners naar Castellanza en Legnano, over brede, vlakke en saaie wegen. Pas een kilometer of 10 na de tussensprint maken we weer wat mee. Voorbij Rescaldina slaan we linksaf, nog wat bochten verderop komen we weer op een wat smallere alternatieve weg terecht. Deze weg loopt een aantal kilometer vooral rechtdoor, terwijl we richting Gerenzano fietsen. Hier volgt een bocht naar links, even verderop eentje naar rechts en dan komen we op de Via Como terecht, een weg die een kilometer of vier rechtdoor vals plat omhoog loopt. Aan het eind van deze weg slaan we bij een rotonde rechtsaf, waarna het in licht dalende lijn verder gaat naar Bregnano. In dit plaatsje krijgen we weer met wat bochten te maken en hier loopt de weg ook weer een paar kilometer licht omhoog. Veel stelt dat allemaal niet voor, het echte werk laat nog even op zich wachten. Via Bregnano fietsen we rechtdoor naar Cermenate en Asnago di Cermenate. Buiten dit laatste plaatsje krijgen we plotseling ineens met een paar haarspeldbochten te maken, terwijl het niet eens omhoog of omlaag gaat. Merkwaardig, maar afijn. We bevinden ons nu in ieder geval dicht in de buurt van de tweede tussensprint van de dag. Via een brede en licht golvende weg komen we na 127 kilometer uit in Cantý. In de oplopende straten van deze stad wordt er voor de tweede keer vandaag gesprint voor de punten en wat tijdwinst. Cantý is de stad van Davide Ballerini, de renner van Astana die dit jaar zijn doorbraak beleefde in de Vlaamse klassiekers.

Piazza_garibaldi_cant%C3%B9.jpg

Nadat de weg toch wel een paar kilometer omhoog liep in en rond Cantý wordt het zodra we de stad verlaten weer vlak. Vlakker, in ieder geval. Het loopt nog wel af en toe een beetje vals plat omhoog, maar eigenlijk maken we weinig mee als we richting Alzate Brianza fietsen. Buiten Alzate komen we een aantal bochten tegen. De eerste bocht loopt nog omhoog, maar richting de tweede bocht gaan we weer naar beneden. We rijden nu door een lastig te omschrijven stukje ItaliŽ. Laten we voor het gemak maar doen alsof het hier vooral vlak is. Dan zou ik bijvoorbeeld kunnen beweren dat het nu een kilometer of drie rechtdoor gaat, tot in Buccinigo. Beweer ik daarna dat hier een rotonde ligt en dat we vervolgens nog een kilometer of kilometer of vijf rechtdoor rijden over een behoorlijk vlakke weg richting Fucina. Hier slaan we dan weer rechtsaf, waarna het eigenlijk weer een aantal kilometer vooral rechtdoor verder gaat naar Canzo. Deze weg loopt een beetje vals plat omhoog en vooral na een paar bochten in Canzo krijgen we met een klimmetje van een kilometer of drie aan een procent of drie te maken richting Asso. In Asso bereiken we het hoogste punt, daarna is het een kilometer of drie vlak. Vervolgens dalen we af naar Onno, een plaatsje aan het meer van Como. Ja, we bereiken het meer van Como al vrij snel. Al zijn we nog lang niet bij de finish. Voor we Onno bereiken pakken we nog een paar haarspeldbochten mee, het afdalinkje richting het meer kent dus nog wat pittige elementen. Eenmaal beneden in Otto rijden we nog een aantal kilometer langs het meer, tot aan de voet van de Madonna del Ghisallo. Het is een aantal kilometer zo goed als vlak, tot we bijna Bellagio binnenrijden. Hier begint de weg omhoog te lopen en na een bocht na rechts begint de klim echt, de eerste echte klim van de dag.

bellagio-comomeer.jpg

We rijden een tijdje langs het meer, maar zodra we het binnenland weer gaan verkennen loopt de weg ook meteen weer heel steil omhoog. De klim naar Madonna del Ghisallo is gemiddeld gezien niet zwaar, maar het is toch best wel een kutklim. Het gaat bijvoorbeeld gewoon 3,5 kilometer aan 9% omhoog. Met in dit eerste stuk van de klim zelfs een strook aan 14%, dat is toch best wel aan de heftige kant. Dat het maar een klim is van de tweede categorie van 8,6 kilometer aan 5,6% gemiddeld ligt vooral aan het stuk dat na het eerste steile gedeelte volgt. Het is namelijk een kilometer of drie zo goed als vlak, met zelfs een stukje in dalende lijn tussendoor. Daarna gaat het in de laatste twee kilometer van de klim gewoon weer aan 9% omhoog, dus komen we toch op een behoorlijk gemiddelde uit. Na 174 kilometer, op een kilometer of 60 van de finish, komen we dan boven op Madonna del Ghisallo. Een heilige klim voor wielrenners. Het is een bedevaartsoord geworden voor wielrenners door de jaren heen, dat heeft te maken met een sterk verhaal uit het verleden. Volgens de legende werd in de Middeleeuwen graaf Ghisallo aangevallen door struikrovers, tot hij een verschijning van Maria zag op een altaar. Hij rende erheen en werd gered van de rovers. Madonna del Ghisallo is sindsdien de patroonheilige van reizigers geworden. En wielrenners zijn ook reizigers, uiteindelijk. In 1949 werd Madonna del Ghisallo, op voorstel van de priester Ermelindo ViganÚ, door Paus Pius XII uitgeroepen tot beschermheilige van wielrenners. Sindsdien wordt het kerkje bezocht door wielertoeristen. In het kerkje brandt een eeuwige vlam voor gestorven renners. Voor de deur van de kerk staat een standbeeld van Fausto Coppi dat in 1960 werd onthuld, alsmede een standbeeld van Gino Bartali, twee kampioenen van weleer. Op 31 mei 2006 werd de laatste - door paus Benedictus XVI gezegende - steen gelegd voor een wielermuseum, dat naast de kapel werd gebouwd. Ja, Wikipedia bewijst mij hier weer een grote dienst. Madonna del Ghisallo is verder vooral een klim die we kennen van de Giro voor vrouwen, in die koers komen ze hier nog wel eens. Marianne Vos is hier al een paar keer als eerste boven geraakt. Het is natuurlijk ook een klim uit de finale van de Ronde van Lombardije, daarom voelt het niet echt als de moeite waard om dit allemaal te omschrijven. Ik mag toch aannemen dat iedereen naar de koers van de vallende bladeren kijkt, je bent nogal een nepper als dat niet het geval is.

G19_T15_S01_Ghisallo_jpeg.jpg
dsc_1060.jpg

Op de top van de Madonna del Ghisallo maken we misschien wel mee dat de klokken worden geluid, dat is in ieder geval zo tijdens de Ronde van Lombardije. De afdaling van de Madonna del Ghisallo is niet zo ingewikkeld. De klim is nog best bochtig, maar de afdaling kent vooral rechte wegen die bovendien vrij breed zijn. Eigenlijk is het gewoon een ordinaire flopafdaling, we maken hier helemaal niets mee. Sterker nog, al vrij snel is de afdaling afgelopen en dan gaat het meteen weer omhoog. In de buurt van Canova slaan we rechtsaf en dan beginnen we aan de Colma di Sormano. Het is belangrijk om te vermelden dat we nu wel gaan afwijken van de route van de Ronde van Lombardije. De laatste jaren pakken we tijdens deze koers de Muro di Sormano mee, een enorm heftige muur van twee kilometer aan 80000000% procent ofzo. Echt mokersteil. Nou, dat steile gedeelte slaan we nu gewoon braaf over. Het blijft iets menselijker, de versie van de Ronde van Lombardije die men ons nu voor wil schotelen. We krijgen namelijk slechts te maken met een klim van 9,6 kilometer aan 6,6%. Dat klinkt al wat beter. Het is wel een bochtige klim, die Colma di Sormano. Al zou dat geen verrassing mogen zijn, een deel van deze klim komt ook voor in de Ronde van Lombardije. Je hebt de mogelijkheid om ergens tijdens deze klim af te slaan waarna het aan 95% omhoog loopt, maar dat doen we nu dus niet. Daarom blijft het vrij geleidelijk omhoog lopen. Eerst vier kilometer aan 6,5%, dat is wel te doen. Daarna een vrij zwaar middenstuk, twee kilometer aan 8%. Vervolgens gaat het richting de top nog drie kilometer aan 6% omhoog, dat valt niet tegen. Na 190 kilometer, op iets meer dan 40 kilometer van het eind, komen de renners dan boven op deze Colma di Sormano. Bochtige klim, brede weg, paar dorpjes tussendoor. Zonder zware muur. Was leuker geweest met muur, maarja.

G19_T15_S02_Sormano_jpeg.jpg
sormano-featured_1.jpg

De afdaling van de Colma di Sormano is helemaal niet leuk. Echt, helemaal niet leuk. Vooral Jan Bakelants gaat hier niet graag naar beneden fietsen. Hij kent deze weg nog van de Ronde van Lombardije van een aantal jaar geleden. Ergens tijdens deze afdaling schatte hij een bocht verkeerd in. Het leverde een iconische foto op. De fiets van Jan, ergens in een boom. Leuk, maar de gevolgen waren niet zo fraai. Jan lag namelijk een paar meter lager, met wat gebroken botten. Ook Laurens de Plus was betrokken bij deze val, net als Simone Petilli. Allemaal lagen ze er lang uit, zo zwaar waren de blessures. Het zal een afdaling worden waar niemand zin in heeft. Het boezemt angst in, niet zonder reden. De weg is smal, het gaat steil naar beneden en we komen enkele lastige bochten tegen. Eigenlijk vreemd dat deze afdaling in deze rit zit, het is objectief vast te stellen dat dit een levensgevaarlijke afdaling is. De renners die niet of nauwelijks de Ronde van Lombardije hebben gereden de afgelopen jaren zijn duidelijk in het nadeel, parcourskennis is een prť. De afdaling is vooral in het begin lastig, daarna volgt er wel een wat makkelijker tussenstuk. Het eind is ook verdomd ingewikkeld, het laatste stuk terug naar het meer van Como kent talloze haarspeldbochten en andere ongein. Ik zou hier zelf voor geen goud naar beneden gaan, maar okť. Na deze krankzinnige afdaling komen we beneden uit in Nesso. Vervolgens gaan we nog een aantal kilometer langs het meer rijden, over een weg die naar Como leidt. We zouden al best snel kunnen finishen, maar dat doen we niet. We rijden een kilometer of 15 langs het meer, over een weg die behoorlijk glooiend is. We komen tussendoor de nodige korte klimmetjes tegen, zelfs een paar steile bulten. Eenvoudig is het niet, maar we bereiken desondanks na 218 kilometer voor de eerste keer Como.

como-comomeer-e1471637345492.jpg

In Como pakken we een paar bochten mee, maar daarna rijden we rechtdoor richting een klim die de laatste jaren ook deel uitmaakt van de Ronde van Lombardije. Ik had nog zo met mezelf afgesproken om het qua voorbeschouwingen bij de grote rondes te houden, maar nu zit ik alsnog gewoon de Ronde van Lombardije te bespreken. Best hinderlijk, eigenlijk. Ik zou ook gewoon kunnen zeggen: fuck jullie, slinger de PLAYER aan en kijk de beelden van de finale van de Ronde van Lombardije van vorig jaar, of het jaar daarvoor, terug. Was een stuk makkelijker geweest, maarja. Ik moet denk ik toch maar vertellen dat er na een bocht naar links in Como een begin wordt gemaakt aan de klim naar Civiglio. De klim naar Civiglio is zwaar, zo kunnen we dat het beste samenvatten. Het gaat vier kilometer omhoog aan 10%, heeft iemand meer informatie nodig? Het is een bochtige klim, met nogal wat haarspeldbochten. Het wordt steeds zwaarder, met in de buurt van de top een kilometer aan 10,5% met een zwaarste strook aan 14%. Het is de laatste jaren wel de scherprechter in Lombardije en het is niet heel lastig om te begrijpen waarom. Dit doet gewoon pijn aan de poten, en niet te zuinig ook. Na 223 kilometer, op negen kilometer van het einde, komen we boven op deze klim.

G19_T15_S03_Civiglio_jpeg.jpg
CQeGND_WIAACja9.jpg:large
Een foto van de legendarische Wielerman, wiens stem wij al een aantal jaar missen tijdens de Giro.

De afdaling is moeilijk. Al weten echte kenners dit natuurlijk al. Zelfs de goden van Eurosport hebben hier volgens mij al een keer een filmpje over gemaakt. Hoe rijdt Vincenzo Nibali weg in een afdaling? Nou, blijkbaar door de perfecte lijnen te rijden. En door als een mongool naar beneden te duiken. Dat kan hier wel, want hoewel de afdaling niet al te bochtig begint komen we na verloop van tijd wel nogal wat lastige haarspeldbochten tegen. Het is simpelweg een lastige afdaling, dat lijkt me de makkelijkste conclusie. We zitten hier ook weer op het terrein van de Ronde van Lombardije, maar er volgt toch nog een afwijking. De laatste jaren pakken we meestal nog een klimmetje naar San Fermo della Battaglia mee, maar dat kan nu niet omdat er ergens langs die weg instortingsgevaar schijnt te zijn. Of nouja, iets in die geest. Het komt in ieder geval niet zo goed uit, en daarom rijden we nu rechtdoor naar Como. Al is rechtdoor niet echt de juiste term, we komen nog bochten genoeg tegen. Op vijf kilometer van het eind nog een paar haarspeldbochten bijvoorbeeld, het gaat hier ook nog daadwerkelijk steil naar beneden. Na deze bochten blijft het naar beneden gaan, maar dan wel zonder al te lastige fratsen. Pas rond drie kilometer van het eind komen we weer echte bochten tegen, het gaat eerst naar links en daarna weer naar rechts. Na deze bochten zijn we praktisch beneden. In de resterende kilometers naar de finish is het vlak. Tussen kilometer drie en kilometer twee van het eind gaat het vooral rechtdoor, maar tussen kilometer twee en ťťn van het eind komen we wel weer wat bochten tegen. In de laatste kilometer lijkt het aardig rechtdoor te gaan, tot op een meter of 250 van het eind. Een scherpe bocht naar rechts ligt er dan nog in het verschiet, waarna het rechtdoor gaat tot aan de finish. Na 230 kilometer zijn we dan klaar met de tweede week van deze Giro.

G19_T15_Como_ukm_jpeg.jpg
G19_T15_Como_ARR_zoom.jpg

Finishen doen we in Como, een plaats die we dus kennen van de Ronde van Lombardije. Een klassieker, een monument zelfs. Vorig jaar werd de wedstrijd nog gewonnen door Thibaut Pinot, die nu niet aanwezig is. In het verleden zagen we hier Vincenzo Nibali straffe stoten uithalen, zo wist hij te winnen in 2017 en 2015. Het is een wedstrijd voor hem, met de steile klimmetjes en de lastige afdalingen. Ook zagen we in Lombardije ooit Oliver Zaugg winnen, ik weet nog steeds niet hoe. Enfin, niet alleen de koers van de vallende bladeren komt hier ieder jaar langs, ook de Giro wil nog wel eens passeren. Al is het lang geleden dat men nog eens hier was, daarvoor moeten we terug naar 1987. Toen won Paolo Rosola in Como, goed om te weten. Ook in 1957 was de koers in deze stad aan het meer, twee ritten lang zelfs. De eerste rit in Como werd gewonnen door Alessandro Fantini, de tweede door Rik Van Steenbergen. In een nog verder verleden zagen we ook nog Fausto Coppi een tijdrit van een kilometer of 60 winnen, in en rond Como. Het is overigens best een grote stad, met 84.000 inwoners. Het is een stad waar vooral veel voetballers vandaan komen, in het verleden bijvoorbeeld Gianluca Zambrotta en tegenwoordig Patrick Cutrone. In een heel erg ver verleden kwamen ook Plinius de Oudere en Plinius de Jongere hier vandaan. Voor de hoogtepunten van de stad zelf moet je naar de Piazza Volta, om maar wat te noemen. Dit plein bevat een standbeeld van Alessandro Volta, de ontdekker van de batterij. Ook volt is naar hem vernoemd. Die gek kwam uit Como, hoe vet is dat? Ook het Palazzo Broletto in het oude centrum is de moeite waard. De lokale duomo is ook goed en dan heb je natuurlijk ook nog het meer. Langs het meer komen we een promenade tegen, waar je de nodige villa's aantreft. De Villa Carlotta, Saportii, Gallia, Olmo, het schijnt allemaal de moeite waard te zijn. Ook is er een kabelspoorweg, dat schijnt ook wel vet te zijn. Como is wel prima dus, al lijkt het mij allemaal wat te toeristisch. Je kan ook met de boot naar een eilandje in het midden van het meer, nee, dan haak ik af hoor. Of een zijdemuseum, pff. Lijkt me niet veel.

citta-di-como.jpg

In Como wordt het 's middags 22 graden. Er is kans op regen, maar die kans valt mee. Eerst leek het erop alsof het 100% zeker zou gaan regenen, maar nu is het nog maar een procent of 20%. Dan weet je dus eigenlijk op voorhand al zeker dat het droog blijft. Aangezien er enkele lastige afdalingen zijn in de slotfase is dat maar beter ook. In startplaats Ivrea is het ongeveer hetzelfde verhaal, we gaan dus waarschijnlijk weer een droge rit meemaken. Daar is niks mis mee. De droge rit gaat om 11:15 van start, want het is een lange rit. Eurosport is er pas twee uur later bij, om 13:15. Tegen die tijd hebben we al een kilometer of 70 afgewerkt. Wel 70 vlakke kilometers, dus op het ontstaan van de vlucht na hebben we niks gemist. De finish wordt verwacht tussen 16:55 en 17:33. Aan de Madonna del Ghisallo beginnen we tussen 15:06 en 15:28, ergens rond die tijd lijkt het me een uitermate geschikt moment om in te schakelen.

piazza-volta-como-1024x577.jpg

Dit lijkt me eigenlijk best wel een rit voor de vluchters. Het is de laatste rit voor de rustdag, maar het profiel is niet echt geschikt voor een zware strijd tussen de klassementsmannen. Wie gaat er namelijk het eerste vlakke deel controleren? Waarschijnlijk rijdt er daar een grote groep weg, die zo'n grote voorsprong krijgt dat ze voor de zege mogen gaan. Tussen de klassementsrenners zien we vast nog wel actie, maar dan wel pas in de absolute slotfase. Voor die tijd rijdt er ongetwijfeld een goede groep weg op het allereerste klimmetje van de dag. Als die groep geen gevaarlijke mannen bevat lopen ze vast snel uit naar een minuut of 10 voorsprong. Dan mogen ze gaan vechten om de ritzege in Como, terwijl de klassementsrenners toch vooral wachten op week drie. Al valt de Gavia ondertussen weg, ik weet niet of dat voor bijvoorbeeld Roglic de zaken nog gaat veranderen. Voor hem was de rit met de Gavia en de Mortirolo nogal belangrijk, maar nu is er ineens geen Gavia meer. Enfin, dat lijkt me een zorg voor later, dit zal vooral een rit zijn om met name geen tijd te verliezen. Tijd winnen is niet aan de orde. Dus, laten we maar weer eens vijf namen uit de dikke duim zuigen.
1. Izagirre. Dit probeerde ik een aantal dagen geleden en toen werkte het niet echt. Maar dat maakt me niet uit, ik probeer het gewoon nog een keer. Lopez is toch kansloos, dus dan mag de rest van Astana gewoon in de aanval gaan. Als Izagirre eenmaal in de vlucht zit is het een gevaarlijke klant. Zijn Giro is tot nu toe niet briljant, al heeft dat ook te maken met het feit dat hij niet echt met zichzelf bezig is. Het wordt tijd om daar verandering in te brengen, van Lopez gaat het in ieder geval niet meer komen dus dan moet de rest er nog wat van zien te maken. Bilbao is het al gelukt, dan mag Izagirre niet achterblijven.
2. Gebreigzabhier. Ge-brah-zah-bier. Ofzo. Ik heb geen zin om lang na te denken, dus kom ik vrij snel bij mijn persoonlijke favorieten uit. Het jaar van Amanuel is tot nu toe vrij waardeloos. Paar blessures, paar keer ziek. Moest toch de Giro rijden, omdat ze bij Dimension Data niemand anders hadden. Hij was er niet echt klaar voor, maar hij komt er langzaam doorheen. Tijdens de vorige rit werd hij 31e, in de groep van roze trui Polanc. Daarmee was hij de beste van zijn ploeg. In het begin van de rit probeerde hij ook een keer mee te schuiven met een aanval. Het teken dat er een stijgende lijn is ingezet. Ik hoop hem of tijdens deze rit of in de derde week nog eens in de aanval te zien, meer wensdenken dan wat anders. Desalniettemin, Eritrea boven.
3. Ulissi. Al zijn ploeggenoten maken geen kans meer op het roze, dus nu is het weer tijd voor Ulissi. Eerst moest hij aan de bak voor Conti, daarna voor Polanc. Beide heren staan inmiddels ver in het klassement, Ulissi hoeft niet meer te werken. Kan in de aanval gaan en dan is dit een perfecte rit.
4. Dunbar. Ja, geen idee, kereltjes van Sky gaan vaak in de aanval. Ze hebben niet echt een klassement om voor te rijden, dus dan mag dat. Dunbar was sterk in de rit naar Pinerolo, hij zal ongetwijfeld nog een keer een nieuwe poging willen wagen. Sosa en Sivakov hebben de afgelopen rit nogal hun best gedaan, dus dan is het na het wegvallen van Geoghegan Hart weer de beurt aan de Ier.
5. De Gendt. Ja, nouja, gewoon.

Como_Duomo_Beata-Vergine-Assunta-1024x538.jpg
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 07:58:03 #2
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_187093368
Ben benieuwd. Ik denk eigenlijk dat er tussen de klassementsmannen weinig gaat gebeuren.
pi_187093416
w/
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 09:16:57 #4
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187093729
registreer om deze reclame te verbergen
5. De Gendt. Ja, nouja, gewoon.

:D
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 10:31:04 #5
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187094469
86TxxuH.png a00r4ID.png

Carapazmania in Ecuador.
  zondag 26 mei 2019 @ 10:45:43 #6
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_187094643
Gezien de weersvoorspelling denk ik dat hier wel slachtoffers gaan vallen. Nibali gaat zeker iets in de afdaling proberen.

Moeders, blijf in de keuken.
pi_187095097
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 10:31 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ] [ afbeelding ]

Carapazmania in Ecuador.
ec_telegrafo.750.jpg
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 26 mei 2019 @ 11:40:44 #8
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187095412
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 10:31 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ] [ afbeelding ]

Carapazmania in Ecuador.
Laat ze ervan genieten zo lang het duurt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 11:54:16 #9
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187095639
23 ItaliŽ Cattaneo +37m41s
34 ItaliŽ Cataldo +01u07m28s

kopgroep, 15s
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187095960
Oomen heup gebroken, dus mist ook Tour
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:14:15 #11
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187095975
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:13 schreef Max23 het volgende:
Oomen heup gebroken, dus mist ook Tour
Ja, we lazen het al
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:17:06 #12
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096012
Inmiddels hebben de 2 vooraan een minuut en komt 117 IsraŽl Niv +02u02m43s er achteraan gefietst
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 12:17:11 #13
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187096013
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:13 schreef Max23 het volgende:
Oomen heup gebroken, dus mist ook Tour
-O- Einde seizoen lijkt me
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:18:23 #14
355459 crew  noodgang
gnagdoon
pi_187096024
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:17 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

-O- Einde seizoen lijkt me
6 weken rust. Vuelta zou moeten kunnen
  zondag 26 mei 2019 @ 12:18:55 #15
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187096031
Gaan ze nog wat doen in dat peleton ofwa.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187096049
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:18 schreef Mani89 het volgende:
Gaan ze nog wat doen in dat peleton ofwa.
Niv gaat zo aansluiten

Bidard is ook in aantocht

Daar blijft het voorlopig bij
  zondag 26 mei 2019 @ 12:20:52 #17
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187096064
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:19 schreef Max23 het volgende:

[..]

Bidard is ook in aantocht
@Slobeend
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 12:21:09 #18
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187096072
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:18 schreef noodgang het volgende:

[..]

6 weken rust. Vuelta zou moeten kunnen
Dat lijkt idd haalbaar, maar 6 weken niks doen is niet echt bevorderlijk voor de conditie.
pi_187096088
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:19 schreef Max23 het volgende:

[..]

Niv gaat zo aansluiten

Bidard is ook in aantocht
Nietes.
  zondag 26 mei 2019 @ 12:22:43 #20
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187096092
ADAM HANSEN ATTACK
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187096117
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:22 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nietes.
Oh, Niv reed op een gegeven moment nog maar op 18 sec
pi_187096119
1'20 weer.

Werkweigeraars. :{w
  zondag 26 mei 2019 @ 12:27:29 #23
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187096144
Matige kopgroep, wat is dit dan weer
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:28:39 #24
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187096158
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:20 schreef Mani89 het volgende:

[..]

@:Slobeend
Weer teruggepakt? :{
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:29:41 #25
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096173
Peleton weer binnen de minuut, Niv inmiddels bijna weer in het peleton terug :')

Edit: inmiddels weer in peleton
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 12:32:30 #26
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187096201
Notoire werkweigeraars :r :r
pi_187096214
4'20

:z
pi_187096218
Cattaneo _O_. Hup jongen.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:33:58 #29
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096224
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:33 schreef showtimer het volgende:
4'20

:z
:?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 12:34:14 #30
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187096233
Haha wtf. _O-
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187096247
Lijkt een ploeg te zijn die enkel een kleine kopgroep weg wil laten rijden :D
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:38:20 #32
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096280
Welke liveticker/liveblog volgen jullie?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 12:39:23 #33
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187096291
quote:
11s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:38 schreef naatje_1 het volgende:
Welke liveticker/liveblog volgen jullie?
http://www.giroditalia.it/eng/live/live-stage-15-2019/
  zondag 26 mei 2019 @ 12:39:45 #34
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187096295
Ik berg mijn CM-ploeg maar weer op.
pi_187096307
Vraag me wel af welke ploeg(en) straks gaat/n achtervolgen.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:40:44 #36
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096310
quote:
Ah, ok, soms is het zo simpel... NUnl werkte niet bij ofzo :')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:42:15 #37
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096323
Zou Bora/FDJ op kop stieren om ervoor te zorgen dat er bij de tussensprint nog wat te halen valt?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187096342
Dit gaat toch voor de klassementsrenners zijn dan
  zondag 26 mei 2019 @ 12:46:33 #39
213134 Momo
Geen puntjes
pi_187096363
TeamSunweb twitterde op zondag 26-05-2019 om 10:08:23 X-rays have revealed that @SamOomen fractured his right hip bone after yesterday's crash at the #Giro🇮🇹 Heal up well, Sam! 💪🏻💻Read more here: https://t.co/cKycvdVkUL https://t.co/oigkFoRX9F reageer retweet
Lees dit nu pas Fuuuu :(
pi_187096368
Als zelfs de ticker niets te melden heeft

Ay5rKf.jpg
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:47:55 #41
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096381
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:47 schreef Max23 het volgende:
Als zelfs de ticker niets te melden heeft

[ afbeelding ]
:D _O-
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 12:49:44 #42
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096405
Continuing the food theme...
... the peloton passes the paddy field where the world famous Arborio rice is grown. We are on the rice side of Italy's great pasta/rice divide today.

FF50336-800x533.jpg
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 12:59:25 #43
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187096488
Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Bizar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:01:36 #44
333483 Aguero
oooooooo
pi_187096511
Waardeloos.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:02:55 #45
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187096524
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:59 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Bizar.
We worden beflikkerd wat ik je brom
  zondag 26 mei 2019 @ 13:03:28 #46
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187096529
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 12:59 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Bizar.
Wat is er loos? Ik kijk nog niet.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:03:38 #47
333483 Aguero
oooooooo
pi_187096531
Over beflikkeren gesproken, ik zie twee mannetjes een balletje over slaan op Eurosport.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:04:17 #48
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096538
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:03 schreef Aguero het volgende:
Over beflikkeren gesproken, ik zie twee mannetjes een balletje over slaan op Eurosport.
Dit is de laatste game, geduld.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport / Supervogel zondag 26 mei 2019 @ 13:04:25 #49
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187096540
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:03 schreef Aguero het volgende:
Over beflikkeren gesproken, ik zie twee mannetjes een balletje over slaan op Eurosport.
Laatste game.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Redactie Sport / Supervogel zondag 26 mei 2019 @ 13:04:52 #50
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187096547
Home of Tennis _O_
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:05:21 #51
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096555
Zoveel mis je nou ook weer niet als ze nu later inschakelen :')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187096556
Ja. Hoe laat gaat Eurosport uitzenden?
  zondag 26 mei 2019 @ 13:06:31 #53
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187096581
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:03 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Wat is er loos? Ik kijk nog niet.
Dit is een ontsnappersetappe en er rijden 2 mannetjes vooraan met 259 minuten voorsprong.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187096583
Op de Player kun je alles gewoon zien.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:06:52 #55
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187096585
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:05 schreef naatje_1 het volgende:
Zoveel mis je nou ook weer niet als ze nu later inschakelen :')
tenor.gif?itemid=9172544
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:06:53 #56
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096586
Daar ging wat mis
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 13:06:53 #57
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187096587
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:05 schreef naatje_1 het volgende:
Zoveel mis je nou ook weer niet als ze nu later inschakelen :')
Ik wilde net zeggen. Tot de voet van de Ghisallo gebeurt er waarschijnlijk toch niks.
pi_187096589
10'44
pi_187096590
Vanochtend nog de klassementsrenners eruit gegooid voor toch maar een vluchtersteam :')
pi_187096595
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dit is een ontsnappersetappe en er rijden 2 mannetjes vooraan met 259 minuten voorsprong.
Ouderwetse bingo middag.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:07:36 #61
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187096597
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dit is een ontsnappersetappe en er rijden 2 mannetjes vooraan met 259 minuten voorsprong.
Dat is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk inderdaad. Dan maar hopen dat het peloton er zin in heeft, anders wordt het een enorme flopshow.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:07:48 #62
333483 Aguero
oooooooo
pi_187096601
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:04 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Dit is de laatste game, geduld.
Deze zes minuten hadden anders gevuld kunnen worden door Bobbie en Sander.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:08:18 #63
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187096609
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:07 schreef Aguero het volgende:

[..]

Deze zes minuten hadden anders gevuld kunnen worden door Bobbie en Sander.
Dat doe je de kijkers ook niet aan
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:08:23 #64
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096615
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:07 schreef Aguero het volgende:

[..]

Deze zes minuten hadden anders gevuld kunnen worden door Bobbie en Sander.
En daar word je echt blij van natuurlijk
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187096625
quote:
9s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:07 schreef showtimer het volgende:
10'44
Joh, die 2 zijn echt kansloos samen, zeker in zo’n lange etappe.
pi_187096626
Kunnen we mooi F1 kijken.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:09:57 #67
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096632
Ik vind het wel vervelend dat zelfs de Player er nog niet bij is
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 13:11:38 #68
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_187096652
Roland Garros > Giro
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 26 mei 2019 @ 13:11:40 #69
333483 Aguero
oooooooo
pi_187096653
quote:
99s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:08 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

En daar word je echt blij van natuurlijk
Enorm.

itTxUIS.png
Citius, Altius, Fortius.
pi_187096682
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:09 schreef TheArt het volgende:

[..]

Joh, die 2 zijn echt kansloos samen, zeker in zo’n lange etappe.
Wordt dit dan de dag van Garosio?
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:14:24 #71
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187096692
Gelukkig hebben we zo nog mountainbiken.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187096693
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:11 schreef superniger het volgende:
Roland Garros > Giro
Nee, dit kan niet.
pi_187096699
Wat houdt de renners tegen om gewoon met nog een groepje aan te vallen? Het gebeurt natuurlijk niet, maar het zou toch kunnen.

Anyways, op naar het mountainbike-topic dan maar.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:14:58 #74
333483 Aguero
oooooooo
pi_187096706
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Gelukkig hebben we zo nog mountainbiken.
Oh ja, ik moet de shorttrack eerst nog even terugkijken
Citius, Altius, Fortius.
pi_187096726
Een sport volgen vanwege een toevallige deelnemer. Eng, eng, eng.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:16:23 #76
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096730
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:16:41 #77
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187096735
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:14 schreef Aguero het volgende:

[..]

Oh ja, ik moet de shorttrack eerst nog even terugkijken
Dat was hilarisch. Eťn kleine versnelling op een stukje vals plat omhoog en meneer had tien seconden voorsprong.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:17:50 #78
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187096758
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:16 schreef showtimer het volgende:
Een sport volgen vanwege een toevallige deelnemer. Eng, eng, eng.
Liever een opportunist in de kist dan weer een feestje gemist.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187096763
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:16 schreef showtimer het volgende:
Een sport volgen vanwege een toevallige deelnemer. Eng, eng, eng.
Kate Courtney is niet de enige reden om te kijken. De mannenrace kan ook interessant zijn.
pi_187096765
quote:
Ik kijk in de app.

8gtccZF.gif
  zondag 26 mei 2019 @ 13:18:40 #81
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_187096772
Kleine versnelling _O-

Hij had het de laatste ronde wel zwaar
  zondag 26 mei 2019 @ 13:19:29 #82
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_187096779
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:18 schreef VoMy het volgende:

[..]

Kate Courtney is de enige reden om te kijken. De mannenrace kan ook interessant zijn.
Tauber ;(
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:19:29 #83
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096780
En Jeroen is live w/
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport / Supervogel zondag 26 mei 2019 @ 13:19:45 #84
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187096781
JAAA WE ZIJN LIVE
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 26 mei 2019 @ 13:20:44 #85
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187096796
Straks de ontknoping in Morbihan, en de Duitsers zijn op de brommer dus ik verwacht een @Columbiafan juichpost. Vanavond Atalanta, ook vele malen belangrijker.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:21:14 #86
333483 Aguero
oooooooo
pi_187096803
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:16 schreef showtimer het volgende:
Een sport volgen vanwege een toevallige deelnemer. Eng, eng, eng.
Straks lekker Formule 1 Max kijken.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:22:18 #87
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187096824
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:21 schreef Aguero het volgende:

[..]

Straks lekker Formule 1 Max kijken.
Van mensen die dat zeggen krijg ik echt enorme jeuk.
pi_187096866
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:21 schreef Aguero het volgende:

[..]

Straks lekker Formule 1 Max kijken.
Oh ben jij die gast die steeds zit te gluren naar mij
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:25:45 #89
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096877
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:25 schreef Max23 het volgende:

[..]

Oh ben jij die gast die steeds zit te gluren naar mij
:D
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:27:23 #90
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187096910
it's uuuuuuuhhh long wan it's uuuuhhhh difficult
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:29:07 #91
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187096947
12'36 :')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 13:30:59 #92
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187096977
Regen :9
pi_187097023
Dit is niet leuk.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:35:04 #94
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187097025
Moet je je voorstellen dat Cattaneo hier straks de rit wint en Androni de tweede zege gaat bezorgen, terwijl RCS en Vegni er jarenlang alles aan hebben gedaan om die gasten te weren en ze hier niet waren geweest als ze de Coppa niet hadden gewonnen.
  zondag 26 mei 2019 @ 13:37:01 #95
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187097058
Wij feliciteren de idioten met klassementsrenners in CM
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:39:10 #96
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097084
Ik heb meloen.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187097107
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:39 schreef naatje_1 het volgende:
Ik heb meloen.
Water, galia, cantaloupe......?
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:41:13 #98
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097122
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:40 schreef showtimer het volgende:

[..]

Water, galia, cantaloupe......?
Galia
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 13:43:27 #99
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187097146
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:39 schreef naatje_1 het volgende:
Ik heb meloen.
Gemagnetronde meloen?
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:45:57 #100
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097183
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:43 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Gemagnetronde meloen?
ha, nee. Gisteren overigens gewoon gekookt, ik was per slot van rekening thuis. Net als vandaag.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 13:46:30 #101
56724 Wombcat
rent wiel
pi_187097189
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:45 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

ha, nee. Gisteren overigens gewoon gekookt, ik was per slot van rekening thuis. Net als vandaag.
Meloen gekookt :?
in a crowd you lose humanity
  zondag 26 mei 2019 @ 13:46:31 #102
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_187097190
Heup gebroken :')
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zondag 26 mei 2019 @ 13:46:41 #103
279824 Mansjester
City>United
pi_187097193
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:39 schreef naatje_1 het volgende:
Ik heb meloen.
Goeie. Ik koop zo ook meloen met ham. Genotscombinatie
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:47:14 #104
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097204
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:46 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Meloen gekookt :?
Nee, in het algemeen, gekookt. Spinazie, aardappeltjes, chipolata worstjes
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187097218
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:47 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Nee, in het algemeen, gekookt. Spinazie, aardappeltjes, chipolata worstjes
Mondjes gesnoerd.
pi_187097226
Matig van Ackes.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:50:18 #107
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097258
Ackermann verteert de Giro niet heel lekker, Demare zal de sprinterstrui behouden zolang hij op de fiets blijft zitten.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187097273
quote:
99s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:50 schreef naatje_1 het volgende:
Ackermann verteert de Giro niet heel lekker, Demare zal de sprinterstrui behouden zolang hij op de fiets blijft zitten.
Ackermann klom eergisteren prima mee toen Demare allang ergens aan een auto hing.
pi_187097288
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:37 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wij feliciteren de idioten met klassementsrenners in CM
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:52:57 #110
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097294
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 13:51 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ackermann klom eergisteren prima mee toen Demare allang ergens aan een auto hing.
Vandaar, zolang hij op de fiets blijft zitten.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:55:00 #111
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097322
13'37
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 13:55:19 #112
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187097325
quote:
JAAAAAAAAAAAAAAAA
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 14:01:15 #113
194695 franklop
Fran knock
pi_187097412
Flopkopgroep
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_187097452
quote:
Is dit nou gespiegeld behalve het zenderlogo?
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:06:05 #115
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097467
15 minuten, man man man
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 14:07:24 #116
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187097487
Chaves is het zoveelste voorbeeld van een Colombiaan die ver voor zijn 30ste al totaal is uitgeblust.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187097492
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Is dit nou gespiegeld behalve het zenderlogo?
Dat lijkt me niet. AEGON-logo bij Aissati.
pi_187097497
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Is dit nou gespiegeld behalve het zenderlogo?
In 2009 zaten ze zo :P
  zondag 26 mei 2019 @ 14:08:49 #119
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187097508
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:07 schreef wimderon het volgende:

[..]

In 2009 zaten ze zo :P
mAAR VOOR EEN PAAR AFLEVERINGEN TOCH>
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:08:50 #120
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187097509
De studio, de bezemkast bedoel je Karsten.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187097539
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:07 schreef wimderon het volgende:

[..]

In 2009 zaten ze zo :P
Oh, daar heb ik dan geen herinneringen aan.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 26 mei 2019 @ 14:10:32 #122
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187097542
Goed verhaal over dakkapellen.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:10:44 #123
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187097544
quote:
11s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:10 schreef showtimer het volgende:

[..]

Oh, daar heb ik dan geen herinneringen aan.
Nepfan.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:10:47 #124
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097547
Fascinatie voor dakkapellen, joe
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187097551
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nepfan.
Uitschrijven bij de fanclub.
  zondag 26 mei 2019 @ 14:11:16 #126
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187097552
Nee, ik heb geen idee hoe er in de beginuren is gekoerst en wie er wel of niet wat geprobeerd heeft, maar ik vind het schandalig hoe bepaalde ploegen deze etappe hebben benaderd. Tot zover mijn analyse van deze rit.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:11:24 #127
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097557
"Een offerte, niet uit vriendschap?"
- Jeroen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187097575
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nepfan.
Heb er eerder te veel dan te weinig gezien, maar dit geheel terzijde.
  zondag 26 mei 2019 @ 14:12:38 #129
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187097580
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:11 schreef Koffieplanter het volgende:
Nee, ik heb geen idee hoe er in de beginuren is gekoerst en wie er wel of niet wat geprobeerd heeft, maar ik vind het schandalig hoe bepaalde ploegen deze etappe hebben benaderd. Tot zover mijn analyse van deze rit.
aL DIE DOMME APEN DIE KLASSEMENTSRENNERS HEBBEN OPGESTELD GAAN GEWOON GELIJK KRIJGEN>
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 14:12:57 #130
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187097585
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

aL DIE DOMME APEN DIE KLASSEMENTSRENNERS HEBBEN OPGESTELD GAAN GEWOON GELIJK KRIJGEN>
Je caps lock staat aan.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:13:11 #131
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097590
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

aL DIE DOMME APEN DIE KLASSEMENTSRENNERS HEBBEN OPGESTELD GAAN GEWOON GELIJK KRIJGEN>
Mad
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187097592
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

aL DIE DOMME APEN DIE KLASSEMENTSRENNERS HEBBEN OPGESTELD GAAN GEWOON GELIJK KRIJGEN>
Hans, Hans, waarom toch die overacting?
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:13:30 #133
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187097598
quote:
9s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:12 schreef showtimer het volgende:

[..]

Heb er eerder te veel dan te weinig gezien, maar dit geheel terzijde.
Dat zal best, maar een mens moet toch weten dat ze de allereerste afleveringen zo zaten. In een studio met drie mensen in het publiek ofzo.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 14:14:49 #134
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187097623
Maar goed, nogmaals. wat een kutetappe he jongens>>
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 14:15:12 #135
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187097628
AG2R, DiData, Quick-Step... Ze hebben geen rit, geen klassement en ze vinden het allemaal wel prima. Do re mi fa so alweer een ritje afgestreept. Mitchelton stiekem ook, maar die ben ik nog geneigd een pass te geven nu Yates er iets beter in lijkt te komen en Nieve zijn kans nog wel grijpt.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:15:31 #136
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097631
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:14 schreef Mani89 het volgende:
Maar goed, nogmaals. wat een kutetappe he jongens>>
Wat is de functie van '>>' in deze zin?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 14:16:44 #137
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187097654
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:15 schreef Koffieplanter het volgende:
AG2R, Quick-Step... Ze hebben geen rit, geen klassement en ze vinden het allemaal wel prima. Do re mi fa so alweer een ritje afgestreept. Mitchelton stiekem ook, maar die ben ik nog geneigd een pass te geven nu Yates er iets beter in lijkt te komen en Nieve zijn kans nog wel grijpt.
Aids gaat niks meer klaarspelen deze ronde. Juggles wilde graag deze rit winnen zei hij vooraf. Nou we zien het. Misschien kreeg hij ruzie met Mikkel(icon_darkhorse.png) om wie in de ontsnapping mocht heheehehe.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 14:19:53 #138
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187097696
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Aids gaat niks meer klaarspelen deze ronde. Juggles wilde graag deze rit winnen zei hij vooraf. Nou we zien het. Misschien kreeg hij ruzie met Mikkel([ afbeelding ]) om wie in de ontsnapping mocht heheehehe.
Ze zijn nog niet klaar met Simon.
  zondag 26 mei 2019 @ 14:20:25 #139
279824 Mansjester
City>United
pi_187097704
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:14 schreef Mani89 het volgende:
Maar goed, nogmaals. wat een kutetappe he jongens>>
Ik wilde bijna typen dat het net zo saai als formule 1 Monaco zal zijn,maar dat gaat net wat te ver
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:21:30 #140
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097718
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:20 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik wilde bijna typen dat het net zo saai als formule 1 Monaco zal zijn,maar dat gaat net wat te ver
Gelukkig hebben we Jeroen en Karsten
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:26:16 #141
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187097768
Een krokodil. :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 14:26:20 #142
427770 MC-Morgan
To Life, Love and Loot.
pi_187097770
Karrrpur
  zondag 26 mei 2019 @ 14:26:26 #143
194695 franklop
Fran knock
pi_187097772
Een krokodil!

Nee joh een karper
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 26 mei 2019 @ 14:27:18 #144
194695 franklop
Fran knock
pi_187097780
Ik blijf het een fantastisch duo vinden; Jeroen en Karsten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_187097787
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat zal best, maar een mens moet toch weten dat ze de allereerste afleveringen zo zaten. In een studio met drie mensen in het publiek ofzo.
Prima, als jij het zegt. Kan me ook niet heugen dat ze daar in de eerste weken bij De Mol zelf een verwijzing naar maakten.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:29:16 #146
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097803
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:27 schreef franklop het volgende:
Ik blijf het een fantastisch duo vinden; Jeroen en Karsten
retweet
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187097813
Stop hiermee Met.
  zondag 26 mei 2019 @ 14:29:59 #148
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187097817
HET KAN NOG
pi_187097827
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:29 schreef wimderon het volgende:
Stop hiermee Met.
Waarom?
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:30:35 #150
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187097830
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:28 schreef showtimer het volgende:

[..]

Prima, als jij het zegt. Kan me ook niet heugen dat ze daar in de eerste weken bij De Mol zelf een verwijzing naar maakten.
2009 is ook een eeuwigheid geleden natuurlijk. De heren zijn er door de jaren heen niet scherper op geworden.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:30:35 #151
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097832
Yaids gaat koersen, heheh
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 14:31:02 #152
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187097839
Ze zijn nog niet klaar met Simon.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:31:44 #153
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187097849
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:31 schreef Koffieplanter het volgende:
Ze zijn nog niet klaar met Simon.
Als ze gisteren een beetje normaal hadden gekoerst verloor Yates gewoon weer een paar minuten.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187097854
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:30 schreef showtimer het volgende:

[..]

Waarom?
Daar heb ik 1.000.000 redenen voor.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:34:05 #155
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187097886
Oh, De Gendt is viesslecht. Nou, okť, balen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:34:19 #156
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097890
Ah, De Gendt is niet op niveau, dat verklaart
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 14:34:26 #157
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187097894
Thomas rijdt al de hele Giro rond als een Nattekrant.

a227703642.png
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:35:30 #158
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187097908
De Gendt wilde zelf alle drie de grote rondes doen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 14:36:26 #159
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187097919
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als ze gisteren een beetje normaal hadden gekoerst verloor Yates gewoon weer een paar minuten.
Misschien, maar terwijl de rest een beetje met elkaar loopt te klooien en er een paar ook wat minder lijken te worden, zit er bij Simon wel een stijgende lijn in. Het is niet veel, maar het is wel wat. Dat onoverwinnelijke gevoel van Roglic heb ik bijvoorbeeld allang niet meer. Daarnaast, vandaag krijgt hij in principe een vrije tocht om nog wat kilometers te maken en de boel aan te scherpen en morgen is het rustdag. Hij staat ook maar op vijf minuten, wat vrij veel tijd is, maar het kan hem ook behoorlijke speling geven. Hij is aanvaller genoeg om het van ver te proberen, veel heeft hij toch niet te verliezen. In vier bergritten kan een hoop gebeuren.

‹berhaupt, wat is normaal koersen? Ze lijken meer met elkaar bezig te zijn dan met het winnen van de wedstrijd.
pi_187097950
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:31 schreef wimderon het volgende:

[..]

Daar heb ik 1.000.000 redenen voor.
Daarmee zou je hooguit consolideren, is het je dat waard?
pi_187098000
1. ITA CUNEGO Damiano LAM 5h37'04" 275
2. SLO BRAJKOVIC Janez AST 24" 180
3. COL URAN URAN Rigoberto GCE 24" 145
4. ITA VISCONTI Giovanni QST 33" 132
5. NED KROON Karsten CSC 33" 120
6. ITA FINETTO Mauro CSF 33" 108
7. USA HORNER Chris AST 33" 96
8. ITA GARZELLI Stefano ASA 33" 85
9. ITA POSSONI Morris THR 33" 74
10. ITA FAILLI Francesco ASA 33" 63
11. USA LEWIS Craig THR 33" 55
12. AUT PFANNBERGER Christian BAR 33" 49
13. RUS KOLOBNEV Aleksandr CSC 33" 44
14. ITA BALLAN Alessandro LAM 33" 39
15. ITA TOSATTO Matteo QST 33" 34
16. ITA CANUTI Federico CSF 33" 31
17. ITA NOE Andrea LIQ 33" 28
18. AUS LLOYD Matthew SIL 33" 25
19. ITA MAZZANTI Luca TCS 33" 22
20. ITA NOCENTINI Rinaldo ALM 33" 20
21. NED WEENING Pieter RAB 33" 18
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:44:31 #162
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098013
quote:
7s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:43 schreef showtimer het volgende:
1. ITA CUNEGO Damiano LAM 5h37'04" 275
2. SLO BRAJKOVIC Janez AST 24" 180
3. COL URAN URAN Rigoberto GCE 24" 145
4. ITA VISCONTI Giovanni QST 33" 132
5. NED KROON Karsten CSC 33" 120
6. ITA FINETTO Mauro CSF 33" 108
7. USA HORNER Chris AST 33" 96
8. ITA GARZELLI Stefano ASA 33" 85
9. ITA POSSONI Morris THR 33" 74
10. ITA FAILLI Francesco ASA 33" 63
11. USA LEWIS Craig THR 33" 55
12. AUT PFANNBERGER Christian BAR 33" 49
13. RUS KOLOBNEV Aleksandr CSC 33" 44
14. ITA BALLAN Alessandro LAM 33" 39
15. ITA TOSATTO Matteo QST 33" 34
16. ITA CANUTI Federico CSF 33" 31
17. ITA NOE Andrea LIQ 33" 28
18. AUS LLOYD Matthew SIL 33" 25
19. ITA MAZZANTI Luca TCS 33" 22
20. ITA NOCENTINI Rinaldo ALM 33" 20
21. NED WEENING Pieter RAB 33" 18
Pfannenberger _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098031
quote:
7s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:43 schreef showtimer het volgende:
1. ITA CUNEGO Damiano LAM 5h37'04" 275
2. SLO BRAJKOVIC Janez AST 24" 180
3. COL URAN URAN Rigoberto GCE 24" 145
4. ITA VISCONTI Giovanni QST 33" 132
5. NED KROON Karsten CSC 33" 120
6. ITA FINETTO Mauro CSF 33" 108
7. USA HORNER Chris AST 33" 96
8. ITA GARZELLI Stefano ASA 33" 85
9. ITA POSSONI Morris THR 33" 74
10. ITA FAILLI Francesco ASA 33" 63
11. USA LEWIS Craig THR 33" 55
12. AUT PFANNBERGER Christian BAR 33" 49
13. RUS KOLOBNEV Aleksandr CSC 33" 44
14. ITA BALLAN Alessandro LAM 33" 39
15. ITA TOSATTO Matteo QST 33" 34
16. ITA CANUTI Federico CSF 33" 31
17. ITA NOE Andrea LIQ 33" 28
18. AUS LLOYD Matthew SIL 33" 25
19. ITA MAZZANTI Luca TCS 33" 22
20. ITA NOCENTINI Rinaldo ALM 33" 20
21. NED WEENING Pieter RAB 33" 18
Krek Loewis op HTC-brandstof _O_
pi_187098038
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Pfannenberger _O_
Dat Craig Lewis bijna top 10 in een monument heeft gereden. Mind blown.

Ja dat dus Wim.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:46:40 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098045
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:36 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Misschien, maar terwijl de rest een beetje met elkaar loopt te klooien en er een paar ook wat minder lijken te worden, zit er bij Simon wel een stijgende lijn in. Het is niet veel, maar het is wel wat. Dat onoverwinnelijke gevoel van Roglic heb ik bijvoorbeeld allang niet meer. Daarnaast, vandaag krijgt hij in principe een vrije tocht om nog wat kilometers te maken en de boel aan te scherpen en morgen is het rustdag. Hij staat ook maar op vijf minuten, wat vrij veel tijd is, maar het kan hem ook behoorlijke speling geven. Hij is aanvaller genoeg om het van ver te proberen, veel heeft hij toch niet te verliezen. In vier bergritten kan een hoop gebeuren.

‹berhaupt, wat is normaal koersen? Ze lijken meer met elkaar bezig te zijn dan met het winnen van de wedstrijd.
Ik heb bij Roglic eigenlijk nog steeds het idee dat hij op een zo economisch mogelijke manier de Giro probeert te winnen. In de derde week zie ik hem ook wel weer heel verdedigend rijden. Als ze met deze verschillen naar Verona zouden gaan is de roze trui binnen.

Als je na de Giro nog de Tour wil rijden op hoog niveau moet je het ook wel zo aanpakken.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 14:47:02 #166
194695 franklop
Fran knock
pi_187098051
Het zal Kroon die dag niet hebben meegezeten. Arme man
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:47:21 #167
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098056
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:46 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat Craig Lewis bijna top 10 in een monument heeft gereden. Mind blown.

Ja dat dus Wim.
Dat is eigenlijk een renner die volledig langs me heen is gegaan.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 14:47:50 #168
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187098063
2 minuten in 13km eraf gereden.
pi_187098070
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:47 schreef franklop het volgende:
Het zal Kroon die dag niet hebben meegezeten. Arme man
Hij heeft uitgebreid verhaald dat eigenlijk alles meezat die dag :o
  zondag 26 mei 2019 @ 14:49:45 #170
194695 franklop
Fran knock
pi_187098105
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:48 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hij heeft uitgebreid verhaald dat eigenlijk alles meezat die dag :o
Ik zat niet op te letten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_187098213
Sivakov spreekt vrij accentloos Engels voor een Rus
pi_187098245
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:55 schreef Max23 het volgende:
Sivakov spreekt vrij accentloos Engels voor een Rus
"Rus"
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 14:58:44 #173
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098275
MathieuGod w/
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Redactie Sport zondag 26 mei 2019 @ 14:59:00 #174
164004 crew  TargaFlorio
pi_187098280
Mathieu wint nu ook in de wereldbeker MTB. Wat een zege. _O_
  zondag 26 mei 2019 @ 14:59:07 #175
194695 franklop
Fran knock
pi_187098282
weer 1,5 minuut eraf in 7km. Dit is nog niet gespeeld
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 26 mei 2019 @ 14:59:49 #176
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187098294
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:55 schreef Max23 het volgende:
Sivakov spreekt vrij accentloos Engels voor een Rus
Geboren in ItaliŽ en opgegroeid in Frankrijk.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:00:37 #177
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187098310
"Wordt die jongen nooit moe, wil die nooit een keer met vakantie?"

aangaande Van der Poel
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:00:40 #178
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098311
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:59 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Geboren in ItaliŽ en opgegroeid in Frankrijk.
Dit kan ook op de bingokaart ondertussen.

Roglic was een schansspringer.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098322
Mathieu O+

We hebben altijd al gezegd dat hij de berg op moet.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:01:20 #180
213134 Momo
Geen puntjes
pi_187098330
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:59 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Geboren in ItaliŽ en opgegroeid in Frankrijk.
Dat zou dan weer goed Engels onwaarschijnlijker maken :D
  zondag 26 mei 2019 @ 15:01:21 #181
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187098331
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dit kan ook op de bingokaart ondertussen.

Roglic was een schansspringer.
Geen idee, ik beschik niet over hetzelfde commentaar als jullie. Ik geef slechts duiding.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:01:42 #182
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098334
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:59 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Geboren in ItaliŽ en opgegroeid in Frankrijk.
En dit is een verklaring voor zijn accentloze engels?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:02:17 #183
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187098344
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:01 schreef Mani89 het volgende:

[..]

En dit is een verklaring voor zijn accentloze engels?
Voor een Rus.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:02:51 #184
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098350
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:02 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Voor een Rus.
Ja, en voor een Fransman? Of een Italiaan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:02:58 #185
351614 crew  ijs_beer
Zwierig pasje vooruit...
pi_187098353
Scout Sevilla _O_
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:03:17 #186
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098361
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:01 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Geen idee, ik beschik niet over hetzelfde commentaar als jullie. Ik geef slechts duiding.
Volgens Karsten is Oscar Sevilla de ontdekker van Carapaz. Heb je daar nog een mening over?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098371
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 14:59 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Geboren in ItaliŽ en opgegroeid in Frankrijk.
Dat verklaart een hoop
  zondag 26 mei 2019 @ 15:04:21 #188
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187098386
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Volgens Karsten is Oscar Sevilla de ontdekker van Carapaz. Heb je daar nog een mening over?
Richard stond bij ons al op de lijstjes in 2014 of zo. Nee, deze claim is ongegrond.
pi_187098397
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:03 schreef Max23 het volgende:

[..]

Dat verklaart een hoop
Sociaal experiment hoe je een Rus perfect Engels wilt laten spreken.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:06:58 #190
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098430
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:04 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Richard stond bij ons al op de lijstjes in 2014 of zo. Nee, deze claim is ongegrond.
Denk je dat hij drugs gebruikt?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:07:27 #191
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187098436
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Denk je dat hij drugs gebruikt?
Wie, Kroon? Ongetwijfeld.
pi_187098437
Afrika _O_
  zondag 26 mei 2019 @ 15:08:29 #194
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098449
Wat ga je allemaal doen Gasparotto.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187098458
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Denk je dat hij drugs gebruikt?
Had je gehoord dat het Spice Girls concert ťťn van de slechtste concerten ooit was? Gelukkig is jou zoiets bespaard gebleven.
pi_187098472
Ik schrik soms wel eens van die plotselinge reclames op Eurosport, hebben jullie dat ook?
pi_187098473
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:08 schreef Mani89 het volgende:
Wat ga je allemaal doen Gasparotto.
Enrico maakt ons attent op het ontbreken van een meest onzichtbare renner topic.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:10:59 #198
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187098494
Julian Mertens is echt een enorme bijgoochem en ik begin moe te worden van de Lotto-loterij.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:11:17 #199
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187098499
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:09 schreef johannes_vermeer het volgende:
Ik schrik soms wel eens van die plotselinge reclames op Eurosport, hebben jullie dat ook?
Meestal leidt Jeroen ze wel een beetje in en laat hij een stilte vallen.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:11:19 #200
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098501
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Denk je dat hij drugs gebruikt?
Carapaz had wel een slechte naam in het lokale circuit blijkbaar, net als ene Miguel Angel Lopez.

Dit verder geheel terzijde.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098526
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Carapaz had wel een slechte naam in het lokale circuit blijkbaar, net als ene Miguel Angel Lopez.

Dit verder geheel terzijde.
Wat wil je hiermee zeggen?
  zondag 26 mei 2019 @ 15:12:46 #202
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187098537
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:12 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wat wil je hiermee zeggen?
DoPiNg
pi_187098545
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:12 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wat wil je hiermee zeggen?
Kampioenen hebben een verhaal.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:13:04 #204
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098546
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:12 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wat wil je hiermee zeggen?
Lijkt me niet zo ingewikkeld.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098548
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Carapaz had wel een slechte naam in het lokale circuit blijkbaar, net als ene Miguel Angel Lopez.

Dit verder geheel terzijde.
Carapaz vind ik wel de naam van een drugsbaron.

Net als Fred @El-Stinho
  zondag 26 mei 2019 @ 15:13:43 #206
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098556
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:09 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Had je gehoord dat het Spice Girls concert ťťn van de slechtste concerten ooit was? Gelukkig is jou zoiets bespaard gebleven.
Als kleuter had ik al snel door wat kwaliteit was en wat niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:14:23 #207
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098565
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:12 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wat wil je hiermee zeggen?
Dat hij doping gebruikt probeert hij te zeggen met die post. Snap je het nu?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:14:29 #208
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187098566
Richard is een ontzettend lieve, zachtaardige jongen die nog geen vlieg kwaad doet. Hij wint iets in z'n leven en het is weer van dat. Sneu.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:15:30 #209
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098587
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:14 schreef Koffieplanter het volgende:
Richard is een ontzettend lieve, zachtaardige jongen die nog geen vlieg kwaad doet. Hij wint iets in z'n leven en het is weer van dat. Sneu.
Och jee, we hebben onze eigen Jarlinson weer op z'n ziel getrapt.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098595
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:14 schreef Koffieplanter het volgende:
Richard is een ontzettend lieve, zachtaardige jongen die nog geen vlieg kwaad doet. Hij wint iets in z'n leven en het is weer van dat. Sneu.
En ondertussen juichen ze allemaal voor nietszeggende namen of figuren met een Nederlands vlaggetje achter hun naam die veracht zouden worden als ze voor Mitsjelten of Ineos hadden gereden.

sb00_B.gif
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:16:45 #211
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187098601
Karsten denkt dat ze het niet gaan redden, gewaagd
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187098625
Of Jeroen leest nu de OP voor of meerdere mensen hebben toegang tot Wikipedia.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:18:14 #213
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187098628
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:16 schreef naatje_1 het volgende:
Karsten denkt dat ze het niet gaan redden, gewaagd
Als het verschil met deze snelheid terug blijft lopen, dan krijgt Karsten gelijk.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:18:31 #214
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098633
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:18 schreef johannes_vermeer het volgende:
Of Jeroen leest nu de OP voor of meerdere mensen hebben toegang tot Wikipedia.
Het moet haast wel het eerste zijn, want Wikipedia is wel echt een obscure website.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Redactie Sport zondag 26 mei 2019 @ 15:19:05 #215
164004 crew  TargaFlorio
pi_187098642
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:16 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

En ondertussen juichen ze allemaal voor nietszeggende namen of figuren met een Nederlands vlaggetje achter hun naam die veracht zouden worden als ze voor Mitsjelten of Ineos hadden gereden.

[ afbeelding ]
Stijn Clement.
pi_187098645
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het moet haast wel het eerste zijn, want Wikipedia is wel echt een obscure website.
Ik bedoelde Wiki-puh-dia.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:19:16 #217
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187098648
Ik hoop dat er een nieuwe blik vluchters wordt opengetrokken zometeen
  zondag 26 mei 2019 @ 15:19:32 #218
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187098658
Carapaz, Narvaez, Caicedo en in de nabije toekomst hopelijk Cepeda zorgen ervoor dat alle jongens in Ecuador op de fiets kruipen in de hoop ook ooit in het roze te mogen staan. Jeison Rujano doet vroeg of laat hetzelfde voor Venezuela. Dat is toch fantastisch jongens.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:23:15 #219
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187098730
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:18 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Als het verschil met deze snelheid terug blijft lopen, dan krijgt Karsten gelijk.
ik moet het nog zien
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 15:23:31 #220
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098735
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:19 schreef Koffieplanter het volgende:
Carapaz, Narvaez, Caicedo en in de nabije toekomst hopelijk Cepeda zorgen ervoor dat alle jongens in Ecuador op de fiets kruipen in de hoop ook ooit in het roze te mogen staan. Jeison Rujano doet vroeg of laat hetzelfde voor Venezuela. Dat is toch fantastisch jongens.
Narvaas rijdt geen enkele uitslag meer sinds hij moet slaven in de Sky trein.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:24:14 #221
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098764
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:19 schreef Koffieplanter het volgende:
Carapaz, Narvaez, Caicedo en in de nabije toekomst hopelijk Cepeda zorgen ervoor dat alle jongens in Ecuador op de fiets kruipen in de hoop ook ooit in het roze te mogen staan. Jeison Rujano doet vroeg of laat hetzelfde voor Venezuela. Dat is toch fantastisch jongens.
Ik sta volledig achter Santiago Montenegro.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 15:25:16 #222
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098800
Caicedo is helemaal een mooi verhaal, echt een prachtige Daan Luijkx aankoop van Votters.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:26:17 #223
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098833
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:25 schreef Mani89 het volgende:
Caicedo is helemaal een mooi verhaal, echt een prachtige Daan Luijkx aankoop van Votters.
Ook een tip van Sevilla.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098889
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:25 schreef Mani89 het volgende:
Caicedo is helemaal een mooi verhaal, echt een prachtige Daan Luijkx aankoop van Votters.
Daan Luijkx, doet me denken aan Sjonnie zijn ode aan VDB op de Ghisallo. Those were the days.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:28:10 #225
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098901
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ook een tip van Sevilla.
Oscar is de apotheker van Zuid-Amerika.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:28:17 #226
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187098906
De tering, wat een trein bij movistar
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:29:22 #227
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098942
Overigens iets totaal anders: ik vind het echt niet kunnen dat zo'n sulletje als Cattaneo onder de plakplaatjes zit.

Ook Madrazo heeft z'n arm laten voorzien van wat krabbeltjes. Dat kŠn toch niet, Johan?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098952
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:28 schreef naatje_1 het volgende:
De tering, wat een trein bij movistar
Pedrero, Carretero, iedere nono vliegt daar momenteel.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:29:41 #229
213134 Momo
Geen puntjes
pi_187098953
Wat een god trouwens Matthieu _O_
  zondag 26 mei 2019 @ 15:29:50 #230
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187098956
Ik snap nu nog steeds niet waarom er maar tWEE MAN ZIJN WEGGEREDEN>
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:30:28 #231
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187098981
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Oscar is de apotheker van Zuid-Amerika.
Harold Tejada zal wel zijn volgende tip worden.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187098991
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:29 schreef Mani89 het volgende:
Ik snap nu nog steeds niet waarom er maar tWEE MAN ZIJN WEGGEREDEN>
De rest heeft wel wat beters te doen vandaag.
pi_187098999
Is er een kans dat de koplopers het redden? Het lijkt mij vrij kansloos toch?
  zondag 26 mei 2019 @ 15:31:41 #234
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187099016
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Harold Tejada zal wel zijn volgende tip worden.
Als hij een beetje inzicht heeft doet hij Camilo Ardila op de bus.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:32:41 #235
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099034
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:31 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als hij een beetje inzicht heeft doet hij Camilo Ardila op de bus.
Echte kenners hebben daar geen tip voor nodig.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 15:33:11 #236
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187099043
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Echte kenners hebben daar geen tip voor nodig.
Jij denkt dat gasten als Vaughters er verstand van hebben?
pi_187099062
Bidard! @Slobeend
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:34:31 #238
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099073
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:33 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij denkt dat gasten als Vaughters er verstand van hebben?
Nee, die is puur afhankelijk van de tips die hij krijgt. Dat werkt de laatste jaren best aardig, maar soms zit er ook ineens een Cardona tussen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 15:35:03 #239
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099083
Is er nog iemand in dit topic die bijhoudt of Max alweer is gecrashed? Dan gaan we met zijn allen een awaygame doen in het F1 topic.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:35:18 #240
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099094
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:35 schreef Mani89 het volgende:
Is er nog iemand in dit topic die bijhoudt of Max alweer is gecrashed? Dan gaan we met zijn allen een awaygame doen in het F1 topic.
P2 nu :)
  zondag 26 mei 2019 @ 15:35:37 #241
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099106
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, die is puur afhankelijk van de tips die hij krijgt. Dat werkt de laatste jaren best aardig, maar soms zit er ook ineens een Cardona tussen.
Of een Contreras.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187099112
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:35 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

P2 nu :)
Is dat goed?
  zondag 26 mei 2019 @ 15:35:54 #243
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099116
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:35 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

P2 nu :)
Dat kan nooit goed blijven gaan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:36:07 #244
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187099122
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:35 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

P2 nu :)
Gaat straks nog wel een full retard aanvalletje op Hamilton doen.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:36:13 #245
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099128
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

Is dat goed?
P1 zou beter zijn :+
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:36:14 #246
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099129
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:35 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Of een Contreras.
Rodrigo is behoorlijk goed bezig dit jaar.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 15:36:56 #247
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187099149
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, die is puur afhankelijk van de tips die hij krijgt. Dat werkt de laatste jaren best aardig, maar soms zit er ook ineens een Cardona tussen.
Savio schijnt er weer een op het oog te hebben. Ik weet alleen niet wie.
pi_187099151
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:35 schreef Mani89 het volgende:
Is er nog iemand in dit topic die bijhoudt of Max alweer is gecrashed? Dan gaan we met zijn allen een awaygame doen in het F1 topic.
Pas je wel op de werken van Nattekat?
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:37:34 #249
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099169
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:36 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Savio schijnt er weer een op het oog te hebben. Ik weet alleen niet wie.
Als Savio er zelf een op het oog heeft wordt het waarschijnlijk niets.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 15:37:43 #250
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187099173
Stelling: als je naar een topic rent om te lachen om ''Max'', ben je geen haar beter dan de mensen die kijken naar ''Max''.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:37:45 #251
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099174
Wat een intens saaie rit dit. Dit zou verboden moeten worden op een zondag.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:38:06 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099180
Bakelmans! @showtimer
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:38:09 #253
351614 crew  ijs_beer
Zwierig pasje vooruit...
pi_187099181
Bakelmans!
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:38:09 #254
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187099182
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:37 schreef Koffieplanter het volgende:
Stelling: als je naar een topic rent om te lachen om ''Max'', ben je geen haar beter dan de mensen die kijken naar ''Max''.
Eens
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 15:38:44 #255
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187099194
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:37 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wat een intens saaie rit dit. Dit zou verboden moeten worden op een zondag.
Deze rit kan juist een enorme succesformule zijn, mits je als organisatie meer medewerking krijgt dan slechts twee renners.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:38:47 #256
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187099197
7'18, ik zie het echt niet gebeuren
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 15:38:56 #257
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099204
Nou dat biedt soelaas. Bakeltje in aanval
  zondag 26 mei 2019 @ 15:39:00 #258
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099205
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Rodrigo is behoorlijk goed bezig dit jaar.
Ja, omdat hij goed reet in jouw kontinent zeker.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:39:30 #259
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099216
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:37 schreef Koffieplanter het volgende:
Stelling: als je naar een topic rent om te lachen om ''Max'', ben je geen haar beter dan de mensen die kijken naar ''Max''.
Ik hoef ook helemaal geen haar beter te zijn dan die mensen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:39:32 #261
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099218
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Deze rit kan juist een enorme succesformule zijn, mits je als organisatie meer medewerking krijgt dan slechts twee renners.
Als het nou Peejo Bilbao was ipv Cataldo dan juich ik het toe maar vandaag niet.
pi_187099227
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:39 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik hoef ook helemaal geen haar beter te zijn dan die mensen.
''Laat mij lekker een proleet zijn!''
pi_187099231
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Bakelmans! @:showtimer
Jan is al aan het polsen bij andere ploegen. Gaat toch niet zo lekker bij de dorpspastoren.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:40:09 #264
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187099233
Er is een muis gebaard
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 15:40:24 #265
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099239
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:39 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

''Laat mij lekker een proleet zijn!''
Zo is dat, wij zitten op 1 lijn Stijntje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:41:01 #266
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099251
quote:
10s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:40 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jan is al aan het polsen bij andere ploegen. Gaat toch niet zo lekker bij de dorpspastoren.
Andere ploegen, waar moet ik dan aan denken? Misschien dat Hilario er nog aan wil beginnen, maar verder is Jan hard op weg naar het einde van zijn carriŤre.

Sorry.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187099252
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:40 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Zo is dat, wij zitten op 1 lijn Stijntje.
Ik zit niet op dezelfde lijn wat dit betreft. Ik probeerde slechts je gedachten te duiden.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:41:15 #268
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187099253
Ik vertrouw de troepen van Eus niet. Worden die plots collectief getraind door Bartoli of Piepoli?
  zondag 26 mei 2019 @ 15:41:52 #269
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099264
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:41 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik zit niet op dezelfde lijn wat dit betreft. Ik probeerde slechts je gedachten te duiden.
Jij begrijpt me.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187099282
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Andere ploegen, waar moet ik dan aan denken? Misschien dat Hilario er nog aan wil beginnen, maar verder is Jan hard op weg naar het einde van zijn carriŤre.

Sorry.
Katusha heeft altijd nood aan matige Belgen.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:42:35 #271
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099285
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:41 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik vertrouw de troepen van Eus niet. Worden die plots collectief getraind door Bartoli of Piepoli?
Vooral Rojas en Carretero zijn hier dingen aan het doen die niet helemaal normaal zijn.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 15:42:54 #272
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099290
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Vooral Rojas en Carretero zijn hier dingen aan het doen die niet helemaal normaal zijn.
Zet Pedrero er maar ook bij
  zondag 26 mei 2019 @ 15:43:00 #273
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099292
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:42 schreef showtimer het volgende:

[..]

Katusha heeft altijd nood aan matige Belgen.
In dat geval zou ik eens aankloppen bij Cofidis.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:43:26 #274
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099303
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:42 schreef showtimer het volgende:

[..]

Katusha heeft altijd nood aan matige Belgen.
Ja, of Afrika. Maarja, erg vrolijk word je daar niet van.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_187099310
Opnieuw broddelwerk van Met dus @wimderon
pi_187099339
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:35 schreef Mani89 het volgende:
Is er nog iemand in dit topic die bijhoudt of Max alweer is gecrashed? Dan gaan we met zijn allen een awaygame doen in het F1 topic.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_187099341
Zijn zat ploegen die nergens voor rijden en nog geen rit hebben gewonnen waarom zitten er maar twee mensen in de aanval..
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:44:43 #278
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099349
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:42 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zet Pedrero er maar ook bij
Pedrero heb ik al een tijdje op de radar staan. Die heeft al flarden van talent laten zien. Carretero had voor deze Giro amper een koers uitgereden.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 26 mei 2019 @ 15:45:04 #279
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099366
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:44 schreef wimderon het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zeker zijn ex-vriendin.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:45:09 #280
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099368
5s penalty voor Max

OP NAAR F1 TOPIC MANI
pi_187099374
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:41 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jij begrijpt me.
Beetje Hertog Jan klappen, niks mis mee.
pi_187099379
Als Cattaneo maar wint. Ik kan het slot helaas niet zien.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:45:32 #283
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099380
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Pedrero heb ik al een tijdje op de radar staan. Die heeft al flarden van talent laten zien. Carretero had voor deze Giro amper een koers uitgereden.
En is al geschorst geweest voor EPO gebruik.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187099399
Chaves is alweer gelost?
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:46:30 #285
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187099408
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:45 schreef Mani89 het volgende:

[..]

En is al geschorst geweest voor EPO gebruik.
Ja nee inderdaad.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:47:15 #286
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187099423
Bakelants zit lekker in de frituut
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 15:47:34 #287
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099429
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:47 schreef naatje_1 het volgende:
Bakelants zit lekker in de frituut
Appelmoes erbij _O_
pi_187099441
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:44 schreef wimderon het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kijk jij daar naar?
pi_187099450
quote:
9s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:48 schreef showtimer het volgende:

[..]

Kijk jij daar naar?
Welke 'sport' volgt Wim niet?
pi_187099463
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:48 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Welke 'sport' volgt Wim niet?
MotoGP!
pi_187099493
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

MotoGP!
Als er niets anders is wil ik het nog wel eens kijken, maar dat is echt intens saai ja.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:51:43 #292
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187099515
Het regent in Monaco *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 15:51:48 #293
454292 Koffieplanter
Hello world, yours truly.
pi_187099517
Juan0126carlos twitterde op zondag 26-05-2019 om 14:21:51 La primera bicicleta de Richard, en un reportaje que hicieron a su familia, estas gestas son mŠs importantes por lo que pasan muchos deportistas hasta llegar a estas instancias #CarapazHistorico #GiroxESPN #giroEurosport reageer retweet
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mooi.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:52:41 #294
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187099535
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:51 schreef Koffieplanter het volgende:
Juan0126carlos twitterde op zondag 26-05-2019 om 14:21:51 La primera bicicleta de Richard, en un reportaje que hicieron a su familia, estas gestas son mŠs importantes por lo que pasan muchos deportistas hasta llegar a estas instancias #CarapazHistorico #GiroxESPN #giroEurosport reageer retweet
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mooi.
@FosterParents
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187099537
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als er niets anders is wil ik het nog wel eens kijken, maar dat is echt intens saai ja.
F1 is toch ook dood door een gebrek aan competitiviteit?
pi_187099552
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:52 schreef showtimer het volgende:

[..]

F1 is toch ook dood door een gebrek aan competitiviteit?
Grotendeels wel, maar daar is de kwalificatie nog rullevant en zit er nog een tactisch element aan.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:54:11 #297
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099556
Gaan we nog aanvallen, dames en heren?
pi_187099591
quote:
0s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:53 schreef wimderon het volgende:

[..]

Grotendeels wel, maar daar is de kwalificatie nog rullevant en zit er nog een tactisch element aan.
Maar dan nog. De top 5 staat 9 van de 10 keer al vast.
  Moderator zondag 26 mei 2019 @ 15:56:37 #299
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187099609
Hoe is de tijdrit van Nibali in vergelijking met Roglic?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 26 mei 2019 @ 15:57:55 #300
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_187099629
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2019 15:56 schreef naatje_1 het volgende:
Hoe is de tijdrit van Nibali in vergelijking met Roglic?
Roglic moet in Verona wel 40/45 seconden kunnen pakken verwacht ik.
  zondag 26 mei 2019 @ 15:58:38 #301
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187099642
Schuif eens op Ulissi
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')