abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 16 mei 2019 @ 19:44:26 #1
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_186887441
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
A cabal is a group of people united in some close design together, usually to promote their private views or interests in an ideology, state, or other community, often by intrigue, usually unbeknown to persons outside their group...
Hooggeplaatste officals van de CIA, de FBI, de DoJ en de State Department hebben inspanningen geleverd om president Donald Trump af te schilderen als een marionet van de Russische president Vladimir Putin.
De aantijgingen van hen, dat de Trump campagne zou hebben samengespannen met de Russen, was het hoogtepunt van een jarenlang opeenstapeling van partijdigheid en politisering onder de Obama-regering.

De weaponization van de inlichtingengemeenschap en andere overheidsinstanties schiep een omgeving waarin enerzijds het onderzoek naar de Hillary Clinton e-mailcontroverse werd getraineerd en anderzijds op een meedogenloze manier een gefabriceerd collusion-narratief werd nagejaagd.

De media was bereid en was medeplichtig deze hoax op te jutten door het verspreiden van gelekte, ongefundeerde verhalen die werden voorgesteld als feiten in een poging het narratief Russia-collusion te promoten in plaats van op een zakelijke manier journalistiek te bedrijven.

De politieke tegenstanders van Donald Trump hebben geprobeerd hem tijdens de presidentiŽle campagne van 2016 te saboteren en bleven op hem jagen in zijn presidentschap.
De Britse inlichtingendienst speelde een rol bij het helpen van de Democraten om Trump te pakken te krijgen. OekraÔne speelden een rol bij het promoten van de zogenaamde “collusion” tussen de Russen en Trump. En de Clinton Foundation exploiteerde in deze haar connecties met buitenlanders die het nieuws over de samenspanning tussen Trump en Rusland hebben verspreid.

Spygate, het grootste politieke schandaal uit de geschiedenis van de Verenigde Staten, roept de vraag op of hier sprake is van een anomalie of dat het symptomatisch is voor tientallen jaren van institutionele politieke corruptie?
Er zijn voldoende aanwijzingen die het laatste suggereren, zoals bijvoorbeeld het James Rosen schandaal en , het AP-schandaal en de IRS targeting controversy , waarin non-profitorganisaties bewust en moedwillig door de Belastingdienst werden onderzocht en lastiggevallen om het simpele feit dat deze conservatief geaffilieerd waren.

In deze reeks gaat het met name om de back-stories en het signaleren van onregelmatigheden van de onderzoeken Mid Year Exam en Crossfire Huricane.
Ruim twee jaar is de Russia collusion delusion door de de DoJ/FBI/Hillary/Obama/DNC nexus, de medeplichtige media en useful idiots zoals Seth Abramson entertaint en nu het een officieel vastgestelde hoax is gebleken begint de reflectie over het McCarthyisme met het onderzoek naar de oorsprong van deze heksenjacht.
Ondanks drie jaar intensieve onderzoek door het Huis van Afgevaardigden en de Senaat, verschillende onderzoeken door de FBI en een special counsel onderzoek onder leiding van Robert Mueller is geen enkel bewijs gevonden die de aantijgingen konden onderbouwen en er is geen enkel bewijs gevonden dat er Łberhaupt een misdrijf was gepleegd, dus de vraag is met welk (strafbaar) feit de FBI een onderzoek is gestart. Wat was de probable cause, wat waren de inlichtingen in het EC-document en wat staat er in Paragraph one -die de FBI nog steeds verborgen houdt?

In een video tweeluik van The Epoch Times worden talrijke details gegeven hoe de inlichtingengemeenschap politiek werd ingezet tegen het presidentschap van Donald Trump.
Deze details zijn gebaseerd op Congresverhoren, gerechtelijke documenten en onderzoeksjournalistiek dat een inkijk geeft in de weaponization of governement.


Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 17 mei 2019 @ 09:10:59 #2
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_186902466
Ah mooi, kunnen we weer een topic gaan beloven dat Obama en Clinton naar de gevangenis gaan.

[ Bericht 34% gewijzigd door SuperHartje op 20-05-2019 20:28:49 ]
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  vrijdag 17 mei 2019 @ 12:45:29 #3
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_186905784
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 mei 2019 09:10 schreef Vis1980 het volgende:
Ah mooi, kunnen we weer een topic gaan beloven dat Obama en Clinton naar de gevangenis gaan.
Heerlijk dit soort users. Gewoon ontkennen en netjes naar de MSM blijven kijken/luisteren, die weten het immers het beste :')

tuning-out-2.png

[ Bericht 5% gewijzigd door SuperHartje op 20-05-2019 20:29:19 ]
  vrijdag 17 mei 2019 @ 14:38:12 #4
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_186907782
registreer om deze reclame te verbergen
https://www.nytimes.com/2(...)ampaign-finance.html

Denk aan Haiti,Clinton ffoundation etc etc

Het is toch logisch dat ze niet meteen opgesloten worden.
Je begint onderaan en gaat dmv bewijzen zorgen dat de kleinere visjes hun ding doen , zoals je nu al bij de middelgrote visjes ziet zoals comey en brennan die elkaar al de schuld geven.

En langzaam bouw je de zaak zodat je de kop van de slang ook kan pakken.
En als je in de situatie zit zoals Trump dan speel je de kaarten zo uit dat het goed valt voor de 2020 election.

Je ziet niet voor niets de democrats in paniek met hun impeachment gezever op grond van niets, want er is geen collusion , sterker nog het hele rusland gebeuren is een opgezet plan (waar nu dus steeds meer harde bewijzen van tevoorschijn komen).

Maar intusen is links nog steeds bezig met een collusion verhaal wat gebasseerd is op niets.

Tevens is Trump of iedereen die hij heeft aangesteld op het moment van intreden in de politiek/recht een slecht persoon terwijl vantevoren alles koek en ei was.
Ik snap niet dat mensen dat niet op valt en hoe de rol van de media is.

Zn zogenaamde tax gebeuren van 30 jaar terug waar hij vaak genoeg duidelijk alles heeft uitgelegd op film.

Telkens weer die nothing burgers van links

[ Bericht 71% gewijzigd door zomerindebol op 17-05-2019 14:48:14 ]
  zaterdag 18 mei 2019 @ 09:12:20 #5
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_186923834
"It's a very unusual situation to have opposition research like that, especially one that on its face had a number of clear mistakes...To use that to conduct counterintelligence against an American political campaign is strange..."

"...I have to say, you know, when you step back and look at this, two and a half years of his administration, three years of <if you count in> his campaign and the first part of his administration he's been hammered for something, for allegedly conspiring with the Russians and that we now know was simply false."Of je het realiseert of niet voorziet het rapport van Mueller de reden voor de Amerikaanse procureur-generaal William Barr de kwestie van de Russia collusion hoax te onderzoeken; hoe het zo uit de bocht heeft kunnen vliegen, terwijl de conclusie na intensief onderzoek uitkomt dat er niets van waar bleek te zijn.
Wanneer alle aantijgingen die gebruikt zijn tegen Trump-campagnemedewerkers en -officials vals blijken te zijn, gecombineerd met waar deze aantijgingen zijn gecreŽerd/ontstaan, gecombineerd met de agressieve wijze waarop de inlichtingengemeenschap en het ministerie van Justitie deze aantijgingen hebben nagejaagd is dat een valide basis om na te gaan wat er in hemelsnaam is gebeurd.
Het Mueller-rapport pleit in essentie (strafrechtelijk gezien en dat is nu eenmaal de crux) Donald Trump niet alleen vrij, maar legt een ook basis om te onderzoeken wat precies het onderzoek veroorzaakte.
Het Mueller-rapport is de springplank vanaf de richting waar deze saga vanaf nu naar toe gaat.
Hence: US attorney John Durham has been reviewing origins of Russia probe 'for weeks': source
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 18 mei 2019 @ 16:19:41 #6
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_186929472
Ik kan niet wachten op de eerste grote publicaties. En dan zullen we zien hoe hard de Democraten elkaar erbij naaien om hun eigen hachje te redden :D
  zondag 19 mei 2019 @ 21:13:19 #7
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_186972431
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2019 16:19 schreef Ensiferum het volgende:
Ik kan niet wachten op de eerste grote publicaties. En dan zullen we zien hoe hard de Democraten elkaar erbij naaien om hun eigen hachje te redden :D
Duurt wel lang dan. Ondertussen zijn we 3 jaar verder of zo en de eerste persoon uit de Obama administratie moet nog aangeklaagd worden. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  zondag 19 mei 2019 @ 21:45:36 #8
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_186973453
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 21:13 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Duurt wel lang dan. Ondertussen zijn we 3 jaar verder of zo en de eerste persoon uit de Obama administratie moet nog aangeklaagd worden. :')
Het onderzoek ernaar is nog maar net begonnen :')
  maandag 20 mei 2019 @ 04:59:30 #9
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_186978126
Procureur-generaal William Barr -- “The fact of the matter is Bob Mueller did not look at the government's activities. And we have a number of investigations underway that touch upon it--the main one being the office of inspector general that's looking at the FISA warrants.”

Daarnaast was de vorige leiding van de FBI en het ministerie van Justitie op zijn zachtst gezegd nogal een sta-in-de-weg voor (zelf)onderzoek.
Anders gezegd is het nogal kortzichtig om de personele verandering in de hogere echelons van de DoJ en FBI niet mee te nemen in de infantiele beschouwing "het duurt wel lang"/"belofte Obama en Hillary gaan de gevangenis in".

Anders dan de Russia collusion hoax waarin de holle en valse beschuldigingen instant als een veroordeling golden is het principe onschuldig tot het tegendeel bewezen wordt leidend -in elk geval aan deze zijde.
Dat "impeachment"-gedram en "treason"-gejengel is inderdaad snelle emotie (en nogal los gezongen van de werkelijkheid), maar objectief en grondig onderzoek om te bepalen waar de overheid buiten haar bevoegdheden is getreden is een proces waar, zoals eerder is gesteld, meerdere onderzoeken aan zijn gewijd.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  maandag 20 mei 2019 @ 10:22:32 #10
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_186979834
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 21:45 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Het onderzoek ernaar is nog maar net begonnen :')
Dit wordt hier al zo lang geroepen. Waarom is het BNW denk je?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  Moderator maandag 20 mei 2019 @ 10:48:38 #11
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_186980116
quote:
0s.gif Op maandag 20 mei 2019 10:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dit wordt hier al zo lang geroepen. Waarom is het BNW denk je?
Even los van deze discussie, BNW is niet alleen maar conspiracy. Zie De grenzen van BNW en de laatste pagina van het BNW FB topic
A child is born with no state of mind.
  maandag 20 mei 2019 @ 11:33:08 #12
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_186980749
quote:
0s.gif Op maandag 20 mei 2019 10:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dit wordt hier al zo lang geroepen. Waarom is het BNW denk je?
Nee, er werd lang geroepen dat het moet worden onderzocht. Het daadwerkelijke onderzoek is hoogstens een paar maanden geleden gestart.

[ Bericht 13% gewijzigd door SuperHartje op 20-05-2019 20:24:46 ]
  maandag 20 mei 2019 @ 15:43:44 #13
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_186984599
quote:
0s.gif Op maandag 20 mei 2019 15:00 schreef Vis1980 het volgende:

En wil je zeggen dat er niets uit het rapport kwam...man man, en dan post jij een foto van iemand die handen op de oren houdt...

edit: jij was het niet die de foto postte. Bij deze.
Wat zijn dubieuze bronnen?
Ik vind bijvoorbeeld CNN erg dubieus als je ziet wat die gedaan hebben tijden de Golfoorlog en wat ze tegenwoordig aan fake news brengen.
De MSM is gewoon in dienst van de democratic party of iig van de groep die hetzelfde wil, anders is er geen fatsoenlijke uitleg mogelijk.

Trump crisis aan grens- msm zegt fake- daarna is het gemaakt door trump- en inmiddels is het dus waar lol
En dat in ontelbaar zaken.
Cohen was in praag och toch niet
Manafort lekte exit polls aan oekraine- och toch niet het was al op het nieuws geweest
Nu komt alles naar boven in het boek van...…. diverse personen och toch niets aan het handje

Hoeveel voorbeelden heb je nodig voordat het daagt.

Maar goed ik wil dit topic niet te veel vervuilen dus laat het hierbij.
Je zal het vanzelf zien, er zijn er al veel bestraft of verplaatst die met de rusland zaak te maken hadden en het net sluit zich steeds meer,

[ Bericht 3% gewijzigd door SuperHartje op 20-05-2019 20:24:15 ]
  maandag 20 mei 2019 @ 15:56:03 #14
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_186984809
AUB on-topic!
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  Moderator maandag 20 mei 2019 @ 20:25:54 #15
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_186989817
Opgeschoond. Over waarom het ook in BNW past mogen jullie verder in FB.
A child is born with no state of mind.
  dinsdag 21 mei 2019 @ 10:06:49 #16
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_186999465
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 mei 2019 14:38 schreef zomerindebol het volgende:

Maar intusen is links nog steeds bezig met een collusion verhaal wat gebasseerd is op niets.

Dit heeft niks met links/rechts te maken. De DNC-kopstukken zijn helemaal niet links, meer een soort narcistische salonsocialisten, links lullen - rechts vullen. Voor de achterban pretenderen ze progressief te zijn, maar dit is gewoon poppenkast. Alleen mensen als AOC en Bernie Sanders zijn echt links.
  dinsdag 21 mei 2019 @ 13:40:08 #17
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_187002744
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 10:06 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Dit heeft niks met links/rechts te maken. De DNC-kopstukken zijn helemaal niet links, meer een soort narcistische salonsocialisten, links lullen - rechts vullen. Voor de achterban pretenderen ze progressief te zijn, maar dit is gewoon poppenkast. Alleen mensen als AOC en Bernie Sanders zijn echt links.
Links is voor mij meer een noemer om het makkelijk te maken.
Want anders moet ik overal de uitzondering op doen, in principe was het mischien beter DS of globalists te gebruiken.
Het ligt idd iets moeilijker dan links en rechts want ook bij de GOP zitten verraders die niet herkozen worden en zaken in china hebben om vervolgens dan maar over impeachment te beginnen
pi_187009375
Steeds maar 1 kant belichten en al zes pagina's vullen met onzin.

Obama is slecht en Trump is de beste die je maar kan verzinnen.

[ Bericht 56% gewijzigd door SuperHartje op 21-05-2019 19:50:52 ]
  dinsdag 21 mei 2019 @ 19:55:01 #19
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_187009684
Mwah, het is een theologische discussie geworden. Je kan bij beide zijden zien dat er wordt gezocht naar wat het geloof versterkt. En ik geloof ook niet dat de een de ander kan overtuigen, omdat de antwoorden uit de verkeerde bron worden gehaald. Vrijwel iedereen is absoluut overtuigd van zijn eigen gelijk. De waarheid zal vast ergens in het midden liggen. Vele critici in deze reeks zijn anti-Trump zeloten, daar kan je verder ook niks mee.

Persoonlijk denk ik dat dellidper dichter bij de waarheid zit dan de critici, en vind het interessant om te lezen wat hij post. Maar in het algemeen zou ik tegen elke zijde zeggen: Geloof en volg wie je wil, maar consumeer met mate. Hopelijk houdt dat beide benen op de grond. Een overdosis mainstream media is net zo schadelijk als een overdosis samenzweringstheoriŽn.

Maar ik hoop wel dat dellipder doorgaat waar hij mee bezig is, een alternatieve blik op zaken kan geen kwaad en zet zaken in perspectief.
  donderdag 23 mei 2019 @ 11:09:43 #20
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187043718
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 13:40 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Links is voor mij meer een noemer om het makkelijk te maken.
Want anders moet ik overal de uitzondering op doen, in principe was het mischien beter DS of globalists te gebruiken.
Het ligt idd iets moeilijker dan links en rechts want ook bij de GOP zitten verraders die niet herkozen worden en zaken in china hebben om vervolgens dan maar over impeachment te beginnen
Links is iedereen die niet als jou denkt. Je geeft het hier gewoon toe.

En hoe is dit wel ontopic Redpil? Of vind je het alleen vervelend als het iemand is die het niet met je eens is?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  donderdag 23 mei 2019 @ 11:11:11 #21
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187043746
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 19:55 schreef Ensiferum het volgende:
Mwah, het is een theologische discussie geworden. Je kan bij beide zijden zien dat er wordt gezocht naar wat het geloof versterkt. En ik geloof ook niet dat de een de ander kan overtuigen, omdat de antwoorden uit de verkeerde bron worden gehaald. Vrijwel iedereen is absoluut overtuigd van zijn eigen gelijk. De waarheid zal vast ergens in het midden liggen. Vele critici in deze reeks zijn anti-Trump zeloten, daar kan je verder ook niks mee.

Persoonlijk denk ik dat dellidper dichter bij de waarheid zit dan de critici, en vind het interessant om te lezen wat hij post. Maar in het algemeen zou ik tegen elke zijde zeggen: Geloof en volg wie je wil, maar consumeer met mate. Hopelijk houdt dat beide benen op de grond. Een overdosis mainstream media is net zo schadelijk als een overdosis samenzweringstheoriŽn.

Maar ik hoop wel dat dellipder doorgaat waar hij mee bezig is, een alternatieve blik op zaken kan geen kwaad en zet zaken in perspectief.
Waar baseer je dat op? Gevoelsmatig? Dan ook aan jou weer de vraag, hoe kan je het negeren dat dit verbannen is naar BNW? En dan ga jij het als waarheid aannemen?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  donderdag 23 mei 2019 @ 12:17:29 #22
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_187044920
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 11:11 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Waar baseer je dat op? Gevoelsmatig? Dan ook aan jou weer de vraag, hoe kan je het negeren dat dit verbannen is naar BNW? En dan ga jij het als waarheid aannemen?
Als er twee verschillende waarheden worden gepresenteerd, dan moet je kijken naar motieven en gedrag van beide partijen.

Neem bijvoorbeeld Muellers onderzoeksteam, waar geen Republikeinen in zaten. Dat is enigzins merkwaardig, nietwaar? Natuurlijk hoort dat niet uit te maken, maar als een zijde het argument mag gebruiken dat Mueller en Comey Republikein (Comey nu Independent) zijn, dan is de politieke compositie van het onderzoeksteam ook een valide argument. Dan heb je ook nog dubieuze handelingen zoals het zetten van de zogenaamde perjury-trap, het erin luizen van Papadopoulos door hem in het buitenland $10,000 mee te geven, en dat vliegveldpersoneel verwachtte het te vinden bij zijn terugkomst. Dubieus, en is het echt nodig als er echt bewijs is tegen hen? Lijkt me zelf van niet. Je hoeft geen bewijs te fabriceren als er echt bewijs is.

Wat we ook weten, is dat het onderzoek naar Hillary's server was belachelijk slecht uitgevoerd, en Comey heeft zich daar onsterfelijk belachelijk gemaakt. Niet schuldig, maar toch wel heel erg nalatig. Wat een farce was dat.

Dan weten we ook steeds meer met betrekking tot het Steele dossier, wat ook vol onzin stond en is gebruikt om Trump en zijn omgeving te bespioneren.

Vervolgens heb je een Comey, Brennan en Clapper die hun leugens zonder tegengas kunnen verspreiden via de media. En de media zelf met hun hysterie-voedende rol. Nepnieuws, onvolledig nieuws en gebrek aan rectificaties. Er is een zorgwekkend gebrek aan integriteit bij de zogenaamde vierde macht, die de politiek hoort te controleren. In plaats daarvan acteren ze als propagandakanalen, gerund door activisten in plaats van journalisten.

En dan als kers op de taart, het gedrag van politici. Met name Nadler, Schiff en Swalwell zijn volledig van het padje. Kierewiet. Hun handelen, voor en vooral na het uitkomen van het Mueller rapport, spreekt mijns inziens boekdelen. Het laat zien dat ze totaal geen interesse hebben wat er uiteindelijk in staat. Dat is ook geen verrassing, want Mueller's biased team heeft geen sterke conclusie kunnen trekken. En ze hebben zelf alles uit de kast getrokken om toch iets te kunnen krijgen. Wat we nu zien is het dat het contempt en subpoena proces in een stroomversnelling zit. Ook dat is logisch, "if you can't discredit the message, discredit the messenger". Onderhandelen en overleg met de andere partij? Natuurlijk niet! Het volk moet zien hoe onbetrouwbaar Barr en het Witte Huis zijn. En zien zullen ze dat, want de bizarre handelingen van Nadler worden niet uitvergroot in de links-leunende media. Het gaat allang niet meer om waarheidvinding en oversight, de Dems richten zich 100% op karaktermoord.

En als laatste zien we hoe Democraten op elk overheidsniveau proberen om informatie over Trump te vergaren. Wetten worden geschreven en veranderd om als het ware met een sleepnetregeling alles over hem te krijgen om te zien of er misschien iets belastends te vinden valt. Dat is schandalig. Zoiets komt alleen van vijanden van privacy, vrijheid en democratie.

Als motief kan ik maar een ding denken: De Democraten zweten. Trump moet weg, zo snel mogelijk. En anders in ieder geval niet worden herkozen. Lopende onderzoeken naar de Democraten zullen eindigen bij Obama, Clinton en andere duistere figuren, en er zullen zaken publiek worden die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat moet koste wat kost worden voorkomen, anders implodeert de partij. Als Trump nog 4 jaar krijgt, is dat een hoop extra tijd om onderzoek te doen. En dat mag niet gebeuren. En daarom zie je dit, en de haatcapagne jegens Trump.

Dit lijkt mij het meest logische van wat er op dit moment gebeurt, en wat is gebeurd. Of Trump 100% schoon is? Daar ik ga ik niet van uit. Zal vast ook zo zijn dat hij niet eens 50% schoon is. Maar waar het bij Trump om draait is het zijn eigen ego, hoe hij wordt gezien. Waarschijnlijk is dat het belangrijkste voor hem. En dat zie ik als niet zeer gevaarlijk voor de VS. Wat wel gevaarlijk is, is wanneer bekend wordt, wat de relatie tussen de Democraten, media en inlichtingendiensten is (als die al bestaat, en daar mag men minstens gedeeltelijk van uitgaan). En ik snap best dat die partijen niet willen dat dit naar boven komt, dus halen ze alles uit de kast om dit verborgen te houden.

Als je ziet wat er wordt gepost als Barr doet een cover-up etc, dat hoort net zo goed in BNW. Maar omdat dat de "juiste" mening is, blijft dat daar.

[ Bericht 1% gewijzigd door SuperHartje op 23-05-2019 12:42:08 ]
  donderdag 23 mei 2019 @ 12:32:30 #23
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187045138
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 12:17 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Als er twee verschillende waarheden worden gepresenteerd, dan moet je kijken naar motieven en gedrag van beide partijen.

Neem bijvoorbeeld Muellers onderzoeksteam, waar geen Republikeinen in zaten. Dat is enigzins merkwaardig, nietwaar?
Dit is al BS, waarom hierover liegen. Daarnaast gaat het om een special counsil, niet een groep activisten. Als je hier al mee begint kan ik me voorstellen dat je andere BS ook gelooft. Probeer het anders nog eens.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  donderdag 23 mei 2019 @ 12:39:43 #24
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_187045273
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 12:32 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dit is al BS, waarom hierover liegen. Daarnaast gaat het om een special counsil, niet een groep activisten. Als je hier al mee begint kan ik me voorstellen dat je andere BS ook gelooft. Probeer het anders nog eens.
https://www.dailymail.co.(...)tered-Democrats.html

Misschien moet jij eens ophouden met liegen?
  Moderator donderdag 23 mei 2019 @ 12:44:13 #25
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_187045373
Nogmaal over waarom dit BNW is mag in de BNW FB. Ik blijf het niet herhalen, laatste keer nu.
A child is born with no state of mind.
  donderdag 23 mei 2019 @ 12:57:26 #26
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187045625
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 12:39 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

https://www.dailymail.co.(...)tered-Democrats.html

Misschien moet jij eens ophouden met liegen?
En Mueller zelf dan...
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  donderdag 23 mei 2019 @ 16:18:23 #27
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_187048441
https://nypost.com/2019/0(...)is-so-soft-on-china/

Uncle Joe wordt nu niet alleen via zijn zoon gelinkt aan Oekraine, maar ook aan China.

De Democratische kandidaten krijgen een koekje van eigen deeg.
  donderdag 23 mei 2019 @ 18:26:28 #28
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187050340
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 16:18 schreef EdvandeBerg het volgende:
https://nypost.com/2019/0(...)is-so-soft-on-china/

Uncle Joe wordt nu niet alleen via zijn zoon gelinkt aan Oekraine, maar ook aan China.

De Democratische kandidaten krijgen een koekje van eigen deeg.
En nu valt diezelfde media erover en hoe toont dit aan dat er een hetze tegen Trump is? De MSM spreekt ook gewoon over dingen die Biden fout doet. En dan moet zoiets de democraten aangerekend worden, net zoals de GOP aangerekend moet worden dat ze toestaan dat Trump er zo'n puinhoop van maakt. Maar dan vind je dat een president niet foutloos hoeft te zijn.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
pi_187051891
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 12:39 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

https://www.dailymail.co.(...)tered-Democrats.html

Misschien moet jij eens ophouden met liegen?
Wat is daar precies mis mee? Was het dan wel okť geweest als het gehele team bestond uit Republikeinen?

Mag toch hopen dat die teamleden professioneel genoeg zijn om hun politieke voorkeuren hun werk niet te laten beÔnvloeden.

Ik kan bijvoorbeeld ook prima politici van de PVV en SGP interviewen zonder dat ik mijn persoonlijke voorkeuren mee laat wegen. En dat is ook gebeurd, bijvoorbeeld met Marjolein Faber van PVV Gelderland. Als ik daar zelfs toe in staat ben, met al mijn beperkingen, dan moet dat voor professionals op dat niveau toch helemaal een koud kunstje zijn?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 24 mei 2019 @ 09:12:02 #30
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_187059502
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 11:09 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Links is iedereen die niet als jou denkt. Je geeft het hier gewoon toe.

En hoe is dit wel ontopic Redpil? Of vind je het alleen vervelend als het iemand is die het niet met je eens is?
Ik heb geen problemen er mee als iemand het niet met me eens is, maar wel als die niet kijkt naar feiten ipv gevoel.
Feiten zoals er zijn geen mensen in de trump campagne gepakt op zaken die met collusion te maken hebben.
Waar ze op gepakt zijn of hele oude zaken om pressie uit te voeren en of technische zaken zoals iets niet goed zeggen(in de val gelokt zoals flynn)

En verder zie ik me zelf als iemand van het midden, maar wel op veel punten links, dus als men al nog meer links is dan heeft het al weinig zin om te spreken over feiten of over zaken die logisch zijn.

Maar goed na meer dan 2 jaar geen enkele vorm van collusion aan de trump kant (wel aan de clinton kant makkelijk te bewijzen)
En dus ook geen obstructie aangezien je niet obstructie kan plegen zonder een misdaad.
Dan zou bijvoorbeeld het niet zeggen van wat voor cadeau je hebt gekocht aan je vrouw omdat je het een verrassing wil houden ook zien als obstructie, maar dat werkt zo natuurlijk niet

Verder is het niet zo aangenaam om te discuseren met je aangezien je al een aantal keer mensen door elkaar haalt en dus vals beschuldigd en al snel uit je slof schiet .
  vrijdag 24 mei 2019 @ 09:30:34 #31
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_187059742
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 09:12 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik heb geen problemen er mee als iemand het niet met me eens is, maar wel als die niet kijkt naar feiten ipv gevoel.
Feiten zoals er zijn geen mensen in de trump campagne gepakt op zaken die met collusion te maken hebben.
Waar ze op gepakt zijn of hele oude zaken om pressie uit te voeren en of technische zaken zoals iets niet goed zeggen(in de val gelokt zoals flynn)

En verder zie ik me zelf als iemand van het midden, maar wel op veel punten links, dus als men al nog meer links is dan heeft het al weinig zin om te spreken over feiten of over zaken die logisch zijn.

Maar goed na meer dan 2 jaar geen enkele vorm van collusion aan de trump kant (wel aan de clinton kant makkelijk te bewijzen)
En dus ook geen obstructie aangezien je niet obstructie kan plegen zonder een misdaad.
Dan zou bijvoorbeeld het niet zeggen van wat voor cadeau je hebt gekocht aan je vrouw omdat je het een verrassing wil houden ook zien als obstructie, maar dat werkt zo natuurlijk niet

Verder is het niet zo aangenaam om te discuseren met je aangezien je al een aantal keer mensen door elkaar haalt en dus vals beschuldigd en al snel uit je slof schiet .
Klinkt allemaal heel logisch, maar hier ga je echt zeloten als KoosVogels of Vis1980 niet mee overtuigen. Die hebben zich door de Amerikaanse anti-Trump media dingen wijs laten maken en gaan daar echt niet aan twijfelen. Want de WaPo en de NYT zijn heilig.

Het 2 jarig onderzoek door Trumphaters onder Mueller heeft geen bewijs voor 'collusion' opgeleverd? Dan zal Trump alle bewijzen wel hebben weggemoffeld. Of de door de leugenmedia ooit aanbeden Mueller blijkt toch stiekem een Trumpist te zijn.
  vrijdag 24 mei 2019 @ 10:49:32 #32
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187060823
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 09:30 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Klinkt allemaal heel logisch, maar hier ga je echt zeloten als KoosVogels of Vis1980 niet mee overtuigen. Die hebben zich door de Amerikaanse anti-Trump media dingen wijs laten maken en gaan daar echt niet aan twijfelen. Want de WaPo en de NYT zijn heilig.

Het 2 jarig onderzoek door Trumphaters onder Mueller heeft geen bewijs voor 'collusion' opgeleverd? Dan zal Trump alle bewijzen wel hebben weggemoffeld. Of de door de leugenmedia ooit aanbeden Mueller blijkt toch stiekem een Trumpist te zijn.
Wat een onzin en invullerij weer. Dit is de reden dat men BNW links (!) laat liggen. Constant dat gelieg en doen alsof het om haat gaat. En feiten gewoon TOTAAL negeren.

Zeuren dat media wel eens liegt....en een politicus aanhangen die meer liegt dan wie dan ook. Je zet jezelf behoorlijk voor gek.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  vrijdag 24 mei 2019 @ 10:50:50 #33
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187060835
Daarnaast dat gehuil om Clinton. Alsof ik ook maar iets om haar geef. Wat een kleuterniveau.

Journalisme is heilig ja. Hoor en wederhoor. YouTube amateurtjes bedrijven geen journalistiek.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  vrijdag 24 mei 2019 @ 10:56:58 #34
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_187060928
_O-
  vrijdag 24 mei 2019 @ 12:30:15 #35
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_187062471
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 10:50 schreef Vis1980 het volgende:
Daarnaast dat gehuil om Clinton. Alsof ik ook maar iets om haar geef. Wat een kleuterniveau.

Journalisme is heilig ja. Hoor en wederhoor. YouTube amateurtjes bedrijven geen journalistiek.
De amateurs die ik kijk hebben vaak betere kijkcijfers dan CNN.
het gaat om de inhoud voor mij en niet om wie of wat zegt.

Bijvoorbeeld de NYT doet aan stealth editing , dat is in feite gewoon een verhaal brengen wat niet klopt om vervolgens stiekem daarna het wat rechter te breien en men laat dat niet weten aan hun lezers
  vrijdag 24 mei 2019 @ 12:31:26 #36
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_187062481
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 09:12 schreef zomerindebol het volgende:
Feiten zoals er zijn geen mensen in de trump campagne gepakt op zaken die met collusion te maken hebben.
Rare perceptie van wat feiten zijn. Een stukje uit het Mueller report:

quote:
Separately, on August 2, 2016, Trump campaign chairman Paul Manafort met in New York
City with his long-time business associate Konstantin Kilimnik, who the FBI assesses to have ties
to Russian intelligence. Kilimnik requested the meeting to deliver in person a peace plan for
Ukraine that Manafort acknowledged to the Special Counsel's Office was a "backdoor" way for
Russia to control part of eastern Ukraine; both men believed the plan would require candidate
Trump's assent to succeed (were he to be elected President). They also discussed the status of the Trump Campaign and Manafort' s strategy for winning Democratic votes in Midwestern states.
Months before that meeting, Manafort had caused internal polling data to be shared with Kilimnik,
and the sharing continued for some period of time after their August meeting.
  vrijdag 24 mei 2019 @ 12:38:54 #37
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_187062577
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 12:31 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Rare perceptie van wat feiten zijn. Een stukje uit het Mueller report:
[..]

AH JE bedoeld de data polling die hij aan oekraine gaf lol
Je weet wel die data polls die een paar dagen vantevoren gewoon op tv te zien was.
Dus welke feiten bedoel je op?
Als er feiten waren dat het via een backdoor naar rusland zou gaan, dan zou manafort wel daar op aangeklaagd worden en zou men ook anderen op dat gebied aangeklaagd moeten hebben.

En aangezien de feiten zijn dat er geen bewijzen zijn mbt collusion , zeker niet omdat het allemaal gebaseerd is op een fanta verhaal door iiemand van een andere natie, om ?
Juist ja de uitslag van de election te beinvloeden of proberen dwars te liggen.

Hmmm welke feiten zijn er>
  vrijdag 24 mei 2019 @ 12:47:54 #38
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_187062711
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 12:38 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

AH JE bedoeld de data polling die hij aan oekraine gaf lol
Die Gates in zijn opdracht aan Kilimnik gaf om Rusland een extra ingang te geven in Oost Oekraine, zoals we daar kunnen lezen (althans, dat Gates het overhandigde kun je elders lezen).

quote:
Je weet wel die data polls die een paar dagen vantevoren gewoon op tv te zien was.
Het is interne polling data, over een periode, zoals daar staat. Niet een poll die een keer op tv is verschenen. Buiten dat zou het niks afdoen aan het feit.

quote:
Dus welke feiten bedoel je op?
De zaken die in het Meuller raport als feit gesteld worden. Daar gooi jij je eigen speciale sausje overheen, maar dat heeft met bij de feiten blijven niet zoveel te maken.

quote:
Als er feiten waren dat het via een backdoor naar rusland zou gaan, dan zou manafort wel daar op aangeklaagd worden en zou men ook anderen op dat gebied aangeklaagd moeten hebben.
Alleen als het illegaal is. Dit is trouwens ook verder al eerder naar voren gekomen toen een deel van de stukken in een rechtszaak tegen Manafort niet goed redacted werden. Dit was dus wel al onderdeel van een eerdere rechtszaak tegen hem, maar niet vanwege eventuele criminaliteit van deze handelingen.

quote:
En aangezien de feiten zijn dat er geen bewijzen zijn mbt collusion , zeker niet omdat het allemaal gebaseerd is op een fanta verhaal door iiemand van een andere natie, om ?
Juist ja de uitslag van de election te beinvloeden of proberen dwars te liggen.
"Collusion" is geen juridische term. Daar had nooit iemand op aangeklaagd kunnen worden.

quote:
Hmmm welke feiten zijn er>
Ik postte er zojuist eentje wat volgens Mueller een feit is en wat een aardig stevig bewijsstuk is om aan te tonen dat er wel degelijk sprake was van "collusion"; en bijkans Barr de zaken bewust verkeerd heeft voorgespiegeld. Dit stukje was nota bene slechts een enkel voorbeeldje, zo staan er wel meer dingen in het rapport.

Hij had zich bij de feiten moeten houden en het hebben over criminal conspiracy. Net als jij trouwens.

[ Bericht 0% gewijzigd door ExtraWaskracht op 24-05-2019 12:59:46 ]
  vrijdag 24 mei 2019 @ 13:13:53 #39
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_187063108
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 12:47 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Die Gates in zijn opdracht aan Kilimnik gaf om Rusland een extra ingang te geven in Oost Oekraine, zoals we daar kunnen lezen (althans, dat Gates het overhandigde kun je elders lezen).
[..]

Het is interne polling data, over een periode, zoals daar staat. Niet een poll die een keer op tv is verschenen. Buiten dat zou het niks afdoen aan het feit.
[..]

De zaken die in het Meuller raport als feit gesteld worden. Daar gooi jij je eigen speciale sausje overheen, maar dat heeft met bij de feiten blijven niet zoveel te maken.
[..]

Alleen als het illegaal is. Dit is trouwens ook verder al eerder naar voren gekomen toen een deel van de stukken in een rechtszaak tegen Manafort niet goed redacted werden. Dit was dus wel al onderdeel van een eerdere rechtszaak tegen hem, maar niet vanwege eventuele criminaliteit van deze handelingen.
[..]

"Collusion" is geen juridische term. Daar had nooit iemand op aangeklaagd kunnen worden.
[..]

Ik postte er zojuist eentje wat volgens Mueller een feit is en wat een aardig stevig bewijsstuk is om aan te tonen dat er wel degelijk sprake was van "collusion"; en bijkans Barr de zaken bewust verkeerd heeft voorgespiegeld. Dit stukje was nota bene slechts een enkel voorbeeldje, zo staan er wel meer dingen in het rapport.

Hij had zich bij de feiten moeten houden en het hebben over criminal conspiracy. Net als jij trouwens.
Als het feiten waren dan was er bewijs van collusion geweest en er was geen enkel bewijs van collusion.
Mischien mote je toch het gehele rapport even doornemen,
Het net als die democrats die telkens maar over die obstructie bezig zijn wat nergens op gebaseerd is

Nogmaals ik denk niet dat je weet wat feiten zijn.
Ik zal het uitleggen:
Feit is dat het steele dossier niet klopt aangezien er zaken in staan die niet kloppen en die niet kunnen.
Het is een feit dat duidelijk is door wie steele betaald is.
De uitkomst van het mueller onderzoek geen collusion is een feit.

Wat geen feit is , dat is dat backdoor verhaal omdat men hier geen bewijs voor aan levert , en de persoon waarvan men het zegt, claimed het tegenovergestelde.
Dat is dus gewoon geen feit.

En ja over banden met russian intelligence dat heeft mueller zelf ook, en dan kan je zeker bij iemand in oekraine die zaken doet of veel geld hebt altijd zeggen dat het klopt.

Weet je wie er ook banden heeft met rusland? en 500k kreeg voor een speech en dat persoonlijk bij putin?

Kijk en het mueller rapport is al niet gebaseerd op goede info, en is totaal partijdig want er is niemand die pro trump was , maar wel anti.
Mueller zelf was geen goede keuze want hij had belangenverstrengelingen.
Mc cabe was geen goede keuze want zn vrouw kreeg 750k
Strzok haatte trump zoals ook page, en check strzok zn vrouw die toevallig op hetzelfe moment dat de weiner labtop naar voren kwam op een positie werd gezet om tegen te werken.

En zo is de lijst nog veel langer en niet voor niets dat het gajes allemaal bestraft gaat worden of al gedeeltelijk is.

[ Bericht 13% gewijzigd door zomerindebol op 24-05-2019 13:27:44 ]
  vrijdag 24 mei 2019 @ 15:59:02 #40
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187065335
Waskracht komt met bewijs en jij roept maar wat, terwijl feiten je tegenspreken.

Daarnaast snap je journalistiek niet.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  vrijdag 24 mei 2019 @ 17:24:05 #41
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_187066984
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 15:59 schreef Vis1980 het volgende:
Waskracht komt met bewijs en jij roept maar wat, terwijl feiten je tegenspreken.

Daarnaast snap je journalistiek niet.
Het gaat over feiten en dat is iets totaal anders dan een verklaring of wat men denkt.
Feit is wel dat er geen bewijs van collusion is en dat is dan ook wat het rapport stelt ongeacht of trump nu in office zou zitten of niet.

Ik snap zeker wel hoe journalistiek werkt en dat is niet bewust een onwaar verhaal plaatsen om het daarna stiekem aan te passen.
Ik denk dat jij niet weet hoe het werkt blijkbaar.
  vrijdag 24 mei 2019 @ 17:33:11 #42
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_187067085
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 17:24 schreef zomerindebol het volgende:
Feit is wel dat er geen bewijs van collusion is en dat is dan ook wat het rapport stelt ongeacht of trump nu in office zou zitten of niet.
Waarom denk je dat het rapport dat zegt? Het rapport stelt expliciet geen uitspraak te doen over "collusion". Ik quote weer, zoals ik net ook gewoon uit het rapport quotte:

quote:
In evaluating whether evidence about collective action of multiple individuals constituted
a crime, we applied the framework of conspiracy law, not the concept of"collusion." In so doing,
the Office recognized that the word "collud[ e ]" was used in communications with the Acting
Attorney General confirming certain aspects of the investigation's scope and that the term has
frequently been invoked in public reporting about the investigation. But collusion is not a specific
offense or theory of liability found in the United States Code, nor is it a term of art in federal
criminal law. For those reasons, the Office's focus in analyzing questions of joint criminal liability
was on conspiracy as defined in federal law.
Ik snap verder niet veel van je eerdere post, want ik zie niet hoe die echt in gaat op wat Mueller in het rapport schreef of wat ik zei, dus dat laat ik even voor wat het was.
  zaterdag 25 mei 2019 @ 08:28:28 #43
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_187076499
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 17:33 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Waarom denk je dat het rapport dat zegt? Het rapport stelt expliciet geen uitspraak te doen over "collusion". Ik quote weer, zoals ik net ook gewoon uit het rapport quotte:
[..]

Ik snap verder niet veel van je eerdere post, want ik zie niet hoe die echt in gaat op wat Mueller in het rapport schreef of wat ik zei, dus dat laat ik even voor wat het was.
Dat komt omdat je het complete verhaal niet ziet , en gewoon op kleine deeltjes aan het richten bent zoals de MSM dat doet.
Er was bijvoorbeeld met het onderzoek begonnen over obstruction voordat het mueller gebeuren was begonnen (wat indirect aangeeft dat het een set up is)
Men was al bezig met spioneren alvorens de fisa gegeven was en voordat het onderzoek gestart was.

Zo zal ook nog naar buiten komen dat er bij meerdere kandidaten gespioneerd werd o.a. Cruz.

Dan moet je nog eens kijken uit hoe en waarom het hele team zo anti trump is en dus al nooit geen eerlijk onderzoek kan zijn.
Reden waaarom mueller niets heeft gedaan met het feit dat caputo naar voren kwam dat er iemand van de amerikaanse intel naar iemand in zijn kring om de mails van clinton te geven.
En diegene wil daar ook samen met caputo een verklaring over afleggen, maar daar is niets op gedaan.

Net zoals er niets is gedaan aan de russen en hun tegenklacht.

Feit is dat het hele onderzoek gebaseerd op een fake dossier en spionage door oa 5 eyes tot stand is gekomen icm door de us zelfgemaakte traps door informanten te sturen.

En dan noem ik maar een klein deel van het geheel wat dit rapport zo waardeloos maakt.
En dan nog is de conclusie dat er geen bewijs is en dus geen collusion.

Je kunt er een spin aan geven wat je wil, maar uiteindelijk zal je de fout ook moeten in zien van het gehele onderzoek (declas is begonnen)

Dus kijk naar hoe de msm en dems de zaak proberen te spinnen , mischien dat je het licht dan gaat zien.

Tot zover stop ik er mee want wil niet dat del boos gaat worden over het vervuilen van zn topic.
  maandag 27 mei 2019 @ 12:09:35 #44
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_187113120
bron

quote:
Ex-FBI lawyer: Carter Page FISA application approved in 'unusual' way by McCabe, Yates, and Baker

A former top lawyer for the FBI described to lawmakers the “unusual” way the surveillance request targeting former Trump campaign associate Carter Page was handled by top leadership at the Justice Department and FBI, according to a transcript released this week.

In front of a joint session of the House Judiciary and Oversight committees on Aug. 31, 2018, former FBI Deputy General Counsel Trisha Anderson said she was normally responsible for signing off on Foreign Intelligence Surveillance Act applications before they reached the desk of her superiors for approval. Anderson said the “linear path” those applications typically take was upended in October 2016, with FBI Deputy Director Andrew McCabe and Deputy Attorney General Sally Yates signing off on the application before she did. Because of that unusual high-level involvement, she didn’t see the need to “second guess” the FISA application.

The Page FISA application was filed by the Justice Department and FBI with the Foreign Intelligence Surveillance Court in October 2016. A surveillance warrant was granted and three renewals were subsequently approved. The FISA application relied heavily on unverified research in British ex-spy Christopher Steele's dossier on President Trump's ties to Russia, which was compiled through his employment with opposition research firm Fusion GPS with funding from the Hillary Clinton campaign and the Democratic National Committee through the Perkins Coie law firm.

Anderson said all FISAs need to be signed off on in the FBI’s National Security Law Branch, where she was assigned at the time. Anderson said she was the Senior Executive Service approver for the “initiation” of the Page FISA, including determining whether there is legal sufficiency.

But Anderson stressed “in this particular case, I'm drawing a distinction because my boss and my boss’ boss had already reviewed and approved this application.” She emphasized “this one was handled a little bit differently in that sense, in that it received very high-level review and approvals — informal, oral approvals — before it ever came to me for signature.”

Anderson said that FISA approvals are typically “tracked in a linear fashion” and that someone in the Senior Executive Service “is the final approver on hard copy before a FISA goes to the director or deputy director for signature.” She said the Page FISA was approved outside regular procedures.

"Because there were very high-level discussions that occurred about the FISA," Anderson said she believed that meant “the FISA essentially had already been well-vetted all the way up through at least the Deputy Director [McCabe] level on our side and through the DAG [Yates] on the DOJ side.” Yates had already signed the application by the time it made it to Anderson’s desk.

The publicly available Page FISA documents show then-FBI Director James Comey also signed off on it.

Because the FISA application had already been approved at such high levels, Anderson said she did not look at the Page FISA application with much skepticism. “I wouldn't view it as my role to second-guess that substantive approval that had already been given by the Deputy Director [McCabe] and by the Deputy Attorney General [Yates] in this particular instance," she said.

Asked why this FISA application was different, Anderson said she believed “the sensitivity level of this particular FISA resulted in lots of very high-level attention both within the FBI and DOJ.”

“The General Counsel [Jim Baker] … personally reviewed and made edits to the FISA, for example,” Anderson said. “The Deputy Director was involved in reviewing the FISA line by line. The Deputy Attorney General over on the DOJ side of the street was similarly involved, as I understood, reviewing the FISA application line by line.”

Baker recently defended the FBI’s handling of the FISA process, saying “we took [the dossier] seriously” but “we didn’t necessarily take it literally” and did not treat it as “literally true in every respect.” Baker also said, “I am not going to go into details with respect to what investigative steps we actually took to try to validate it.” Former FBI Director James Comey still referred to the dossier as “salacious and unverified” even in 2017.

Anderson stressed that McCabe, Yates, and Baker all played key roles in reviewing the Page FISA. “My approval at that point was really purely administrative in nature. In other words, the substantive issues — the FISA had already substantively been approved by people much higher than me in the chain of command," Anderson said.

Anderson said it “typically would not have been the case” that people such as McCabe and Yates would sign off on a FISA application before she did.

"That part of it was unusual, and so I didn't consider my review at that point in the process to be substantive in nature," Anderson said. "In other words, there were smart lawyers, high-level people on both sides of the street who had reviewed and signed off on the application, the details of the application. And so I was simply signaling, yes, this package is ready to go forward."

Anderson said the seal of approval from such high-ranking FBI and DOJ officials meant that her signature on the FISA application was mostly perfunctory.

Anderson cast doubt on whether Comey would usually read a full FISA application, considering he could receive more than a dozen in a given day. “And so, yes, the director or deputy director, if he signs the FISA, you know, relies on others,” Anderson said.

Even in normal circumstances, Anderson said she likely would not read the full FISA application before signing off on it “unless there were an issue that was identified by the cover note," due to time constraints.

Anderson admitted she did not read the Page FISA the day that she signed off on it but noted she’d read it at some earlier point in time.

The FBI’s handling of the Steele dossier has come under increased scrutiny in recent weeks, and there are at least three federal investigations into alleged FISA abuse and other matters related to the way the FBI and DOJ conducted the Trump-Russia investigation.
Destijds verantwoordelijk FBI-juriste voor FISA aanvragen heeft verklaart dat de aanvraag om Carter Page te bespioneren niet op de gebruikelijke manier liep. Normaal gezien worden deze aanvragen voorbereid door een jurist en vervolgens ter beoordeling naar de eindverantwoordelijken gestuurd ter beoordeling en accordering, in dit geval kwam de opdracht van bovenaf, waarbij de kopstukken McCabe en Baker zich persoonlijk intensief met de aanvraag hebben bemoeid.
  woensdag 29 mei 2019 @ 15:52:05 #45
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_187153190
Ik ben er vrij zeker van dat zijn verklaring veel mensen zal teleurstellen.

gygk25yox5rs8.png
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 29 mei 2019 @ 17:14:08 #46
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187154556
quote:
2s.gif Op woensdag 29 mei 2019 15:52 schreef dellipder het volgende:
Ik ben er vrij zeker van dat zijn verklaring veel mensen zal teleurstellen.

[ afbeelding ]
Zou je mij op de hoogte kunnen houden? Ik kan helaas niet live kijken.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  woensdag 29 mei 2019 @ 17:30:35 #47
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_187154828

1. Closed up shop
2. William Barr "summary" verdraaiing-narratief = fake
3. De rol van een aanklager is het bewijzen en verklaren van onschuld van een doel. Onschuld is echter de standaard juridische staat zonder veroordeling.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 29 mei 2019 @ 17:38:11 #48
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187154967


[ Bericht 100% gewijzigd door SuperHartje op 29-05-2019 19:03:13 (Niet op de man, laatste waarschuwing ) ]
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  woensdag 29 mei 2019 @ 17:40:16 #49
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_187154998
quote:
0s.gif Op woensdag 29 mei 2019 17:38 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Hahahahaha, en maar blijven liegen.
Substantie, graag. Claims onderbouwen, aub! Zeker als ze zo geladen zijn.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 29 mei 2019 @ 17:41:24 #50
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187155016
quote:
2s.gif Op woensdag 29 mei 2019 17:40 schreef dellipder het volgende:

[..]

Substantie, graag. Claims onderbouwen, aub! Zeker als ze zo geladen zijn.
Kom op, vriend. Dit topic gaat al maanden over de Russia Hoax en dat blijkt nu dus geen hoax te zijn en nog steek je je kop in het zand. Hoe veel duidelijker moet het nog gezegd worden?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')