abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 16 mei 2019 @ 19:44:26 #1
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_186887441
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
A cabal is a group of people united in some close design together, usually to promote their private views or interests in an ideology, state, or other community, often by intrigue, usually unbeknown to persons outside their group...
Hooggeplaatste officals van de CIA, de FBI, de DoJ en de State Department hebben inspanningen geleverd om president Donald Trump af te schilderen als een marionet van de Russische president Vladimir Putin.
De aantijgingen van hen, dat de Trump campagne zou hebben samengespannen met de Russen, was het hoogtepunt van een jarenlang opeenstapeling van partijdigheid en politisering onder de Obama-regering.

De weaponization van de inlichtingengemeenschap en andere overheidsinstanties schiep een omgeving waarin enerzijds het onderzoek naar de Hillary Clinton e-mailcontroverse werd getraineerd en anderzijds op een meedogenloze manier een gefabriceerd collusion-narratief werd nagejaagd.

De media was bereid en was medeplichtig deze hoax op te jutten door het verspreiden van gelekte, ongefundeerde verhalen die werden voorgesteld als feiten in een poging het narratief Russia-collusion te promoten in plaats van op een zakelijke manier journalistiek te bedrijven.

De politieke tegenstanders van Donald Trump hebben geprobeerd hem tijdens de presidentiŽle campagne van 2016 te saboteren en bleven op hem jagen in zijn presidentschap.
De Britse inlichtingendienst speelde een rol bij het helpen van de Democraten om Trump te pakken te krijgen. OekraÔne speelden een rol bij het promoten van de zogenaamde “collusion” tussen de Russen en Trump. En de Clinton Foundation exploiteerde in deze haar connecties met buitenlanders die het nieuws over de samenspanning tussen Trump en Rusland hebben verspreid.

Spygate, het grootste politieke schandaal uit de geschiedenis van de Verenigde Staten, roept de vraag op of hier sprake is van een anomalie of dat het symptomatisch is voor tientallen jaren van institutionele politieke corruptie?
Er zijn voldoende aanwijzingen die het laatste suggereren, zoals bijvoorbeeld het James Rosen schandaal en , het AP-schandaal en de IRS targeting controversy , waarin non-profitorganisaties bewust en moedwillig door de Belastingdienst werden onderzocht en lastiggevallen om het simpele feit dat deze conservatief geaffilieerd waren.

In deze reeks gaat het met name om de back-stories en het signaleren van onregelmatigheden van de onderzoeken Mid Year Exam en Crossfire Huricane.
Ruim twee jaar is de Russia collusion delusion door de de DoJ/FBI/Hillary/Obama/DNC nexus, de medeplichtige media en useful idiots zoals Seth Abramson entertaint en nu het een officieel vastgestelde hoax is gebleken begint de reflectie over het McCarthyisme met het onderzoek naar de oorsprong van deze heksenjacht.
Ondanks drie jaar intensieve onderzoek door het Huis van Afgevaardigden en de Senaat, verschillende onderzoeken door de FBI en een special counsel onderzoek onder leiding van Robert Mueller is geen enkel bewijs gevonden die de aantijgingen konden onderbouwen en er is geen enkel bewijs gevonden dat er Łberhaupt een misdrijf was gepleegd, dus de vraag is met welk (strafbaar) feit de FBI een onderzoek is gestart. Wat was de probable cause, wat waren de inlichtingen in het EC-document en wat staat er in Paragraph one -die de FBI nog steeds verborgen houdt?

In een video tweeluik van The Epoch Times worden talrijke details gegeven hoe de inlichtingengemeenschap politiek werd ingezet tegen het presidentschap van Donald Trump.
Deze details zijn gebaseerd op Congresverhoren, gerechtelijke documenten en onderzoeksjournalistiek dat een inkijk geeft in de weaponization of governement.


Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 17 mei 2019 @ 09:10:59 #2
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_186902466
Ah mooi, kunnen we weer een topic gaan beloven dat Obama en Clinton naar de gevangenis gaan.

[ Bericht 34% gewijzigd door SuperHartje op 20-05-2019 20:28:49 ]
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  vrijdag 17 mei 2019 @ 12:45:29 #3
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_186905784
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 mei 2019 09:10 schreef Vis1980 het volgende:
Ah mooi, kunnen we weer een topic gaan beloven dat Obama en Clinton naar de gevangenis gaan.
Heerlijk dit soort users. Gewoon ontkennen en netjes naar de MSM blijven kijken/luisteren, die weten het immers het beste :')

tuning-out-2.png

[ Bericht 5% gewijzigd door SuperHartje op 20-05-2019 20:29:19 ]
  vrijdag 17 mei 2019 @ 14:38:12 #4
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_186907782
registreer om deze reclame te verbergen
https://www.nytimes.com/2(...)ampaign-finance.html

Denk aan Haiti,Clinton ffoundation etc etc

Het is toch logisch dat ze niet meteen opgesloten worden.
Je begint onderaan en gaat dmv bewijzen zorgen dat de kleinere visjes hun ding doen , zoals je nu al bij de middelgrote visjes ziet zoals comey en brennan die elkaar al de schuld geven.

En langzaam bouw je de zaak zodat je de kop van de slang ook kan pakken.
En als je in de situatie zit zoals Trump dan speel je de kaarten zo uit dat het goed valt voor de 2020 election.

Je ziet niet voor niets de democrats in paniek met hun impeachment gezever op grond van niets, want er is geen collusion , sterker nog het hele rusland gebeuren is een opgezet plan (waar nu dus steeds meer harde bewijzen van tevoorschijn komen).

Maar intusen is links nog steeds bezig met een collusion verhaal wat gebasseerd is op niets.

Tevens is Trump of iedereen die hij heeft aangesteld op het moment van intreden in de politiek/recht een slecht persoon terwijl vantevoren alles koek en ei was.
Ik snap niet dat mensen dat niet op valt en hoe de rol van de media is.

Zn zogenaamde tax gebeuren van 30 jaar terug waar hij vaak genoeg duidelijk alles heeft uitgelegd op film.

Telkens weer die nothing burgers van links

[ Bericht 71% gewijzigd door zomerindebol op 17-05-2019 14:48:14 ]
  zaterdag 18 mei 2019 @ 09:12:20 #5
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_186923834
"It's a very unusual situation to have opposition research like that, especially one that on its face had a number of clear mistakes...To use that to conduct counterintelligence against an American political campaign is strange..."

"...I have to say, you know, when you step back and look at this, two and a half years of his administration, three years of <if you count in> his campaign and the first part of his administration he's been hammered for something, for allegedly conspiring with the Russians and that we now know was simply false."Of je het realiseert of niet voorziet het rapport van Mueller de reden voor de Amerikaanse procureur-generaal William Barr de kwestie van de Russia collusion hoax te onderzoeken; hoe het zo uit de bocht heeft kunnen vliegen, terwijl de conclusie na intensief onderzoek uitkomt dat er niets van waar bleek te zijn.
Wanneer alle aantijgingen die gebruikt zijn tegen Trump-campagnemedewerkers en -officials vals blijken te zijn, gecombineerd met waar deze aantijgingen zijn gecreŽerd/ontstaan, gecombineerd met de agressieve wijze waarop de inlichtingengemeenschap en het ministerie van Justitie deze aantijgingen hebben nagejaagd is dat een valide basis om na te gaan wat er in hemelsnaam is gebeurd.
Het Mueller-rapport pleit in essentie (strafrechtelijk gezien en dat is nu eenmaal de crux) Donald Trump niet alleen vrij, maar legt een ook basis om te onderzoeken wat precies het onderzoek veroorzaakte.
Het Mueller-rapport is de springplank vanaf de richting waar deze saga vanaf nu naar toe gaat.
Hence: US attorney John Durham has been reviewing origins of Russia probe 'for weeks': source
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 18 mei 2019 @ 16:19:41 #6
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_186929472
Ik kan niet wachten op de eerste grote publicaties. En dan zullen we zien hoe hard de Democraten elkaar erbij naaien om hun eigen hachje te redden :D
  zondag 19 mei 2019 @ 21:13:19 #7
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_186972431
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2019 16:19 schreef Ensiferum het volgende:
Ik kan niet wachten op de eerste grote publicaties. En dan zullen we zien hoe hard de Democraten elkaar erbij naaien om hun eigen hachje te redden :D
Duurt wel lang dan. Ondertussen zijn we 3 jaar verder of zo en de eerste persoon uit de Obama administratie moet nog aangeklaagd worden. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  zondag 19 mei 2019 @ 21:45:36 #8
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_186973453
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 21:13 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Duurt wel lang dan. Ondertussen zijn we 3 jaar verder of zo en de eerste persoon uit de Obama administratie moet nog aangeklaagd worden. :')
Het onderzoek ernaar is nog maar net begonnen :')
  maandag 20 mei 2019 @ 04:59:30 #9
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_186978126
Procureur-generaal William Barr -- “The fact of the matter is Bob Mueller did not look at the government's activities. And we have a number of investigations underway that touch upon it--the main one being the office of inspector general that's looking at the FISA warrants.”

Daarnaast was de vorige leiding van de FBI en het ministerie van Justitie op zijn zachtst gezegd nogal een sta-in-de-weg voor (zelf)onderzoek.
Anders gezegd is het nogal kortzichtig om de personele verandering in de hogere echelons van de DoJ en FBI niet mee te nemen in de infantiele beschouwing "het duurt wel lang"/"belofte Obama en Hillary gaan de gevangenis in".

Anders dan de Russia collusion hoax waarin de holle en valse beschuldigingen instant als een veroordeling golden is het principe onschuldig tot het tegendeel bewezen wordt leidend -in elk geval aan deze zijde.
Dat "impeachment"-gedram en "treason"-gejengel is inderdaad snelle emotie (en nogal los gezongen van de werkelijkheid), maar objectief en grondig onderzoek om te bepalen waar de overheid buiten haar bevoegdheden is getreden is een proces waar, zoals eerder is gesteld, meerdere onderzoeken aan zijn gewijd.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  maandag 20 mei 2019 @ 10:22:32 #10
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_186979834
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 21:45 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Het onderzoek ernaar is nog maar net begonnen :')
Dit wordt hier al zo lang geroepen. Waarom is het BNW denk je?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  Moderator maandag 20 mei 2019 @ 10:48:38 #11
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_186980116
quote:
0s.gif Op maandag 20 mei 2019 10:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dit wordt hier al zo lang geroepen. Waarom is het BNW denk je?
Even los van deze discussie, BNW is niet alleen maar conspiracy. Zie De grenzen van BNW en de laatste pagina van het BNW FB topic
A child is born with no state of mind.
  maandag 20 mei 2019 @ 11:33:08 #12
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_186980749
quote:
0s.gif Op maandag 20 mei 2019 10:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dit wordt hier al zo lang geroepen. Waarom is het BNW denk je?
Nee, er werd lang geroepen dat het moet worden onderzocht. Het daadwerkelijke onderzoek is hoogstens een paar maanden geleden gestart.

[ Bericht 13% gewijzigd door SuperHartje op 20-05-2019 20:24:46 ]
  maandag 20 mei 2019 @ 15:43:44 #13
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_186984599
quote:
0s.gif Op maandag 20 mei 2019 15:00 schreef Vis1980 het volgende:

En wil je zeggen dat er niets uit het rapport kwam...man man, en dan post jij een foto van iemand die handen op de oren houdt...

edit: jij was het niet die de foto postte. Bij deze.
Wat zijn dubieuze bronnen?
Ik vind bijvoorbeeld CNN erg dubieus als je ziet wat die gedaan hebben tijden de Golfoorlog en wat ze tegenwoordig aan fake news brengen.
De MSM is gewoon in dienst van de democratic party of iig van de groep die hetzelfde wil, anders is er geen fatsoenlijke uitleg mogelijk.

Trump crisis aan grens- msm zegt fake- daarna is het gemaakt door trump- en inmiddels is het dus waar lol
En dat in ontelbaar zaken.
Cohen was in praag och toch niet
Manafort lekte exit polls aan oekraine- och toch niet het was al op het nieuws geweest
Nu komt alles naar boven in het boek van...…. diverse personen och toch niets aan het handje

Hoeveel voorbeelden heb je nodig voordat het daagt.

Maar goed ik wil dit topic niet te veel vervuilen dus laat het hierbij.
Je zal het vanzelf zien, er zijn er al veel bestraft of verplaatst die met de rusland zaak te maken hadden en het net sluit zich steeds meer,

[ Bericht 3% gewijzigd door SuperHartje op 20-05-2019 20:24:15 ]
  maandag 20 mei 2019 @ 15:56:03 #14
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_186984809
AUB on-topic!
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  Moderator maandag 20 mei 2019 @ 20:25:54 #15
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_186989817
Opgeschoond. Over waarom het ook in BNW past mogen jullie verder in FB.
A child is born with no state of mind.
  dinsdag 21 mei 2019 @ 10:06:49 #16
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_186999465
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 mei 2019 14:38 schreef zomerindebol het volgende:

Maar intusen is links nog steeds bezig met een collusion verhaal wat gebasseerd is op niets.

Dit heeft niks met links/rechts te maken. De DNC-kopstukken zijn helemaal niet links, meer een soort narcistische salonsocialisten, links lullen - rechts vullen. Voor de achterban pretenderen ze progressief te zijn, maar dit is gewoon poppenkast. Alleen mensen als AOC en Bernie Sanders zijn echt links.
  dinsdag 21 mei 2019 @ 13:40:08 #17
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_187002744
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 10:06 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Dit heeft niks met links/rechts te maken. De DNC-kopstukken zijn helemaal niet links, meer een soort narcistische salonsocialisten, links lullen - rechts vullen. Voor de achterban pretenderen ze progressief te zijn, maar dit is gewoon poppenkast. Alleen mensen als AOC en Bernie Sanders zijn echt links.
Links is voor mij meer een noemer om het makkelijk te maken.
Want anders moet ik overal de uitzondering op doen, in principe was het mischien beter DS of globalists te gebruiken.
Het ligt idd iets moeilijker dan links en rechts want ook bij de GOP zitten verraders die niet herkozen worden en zaken in china hebben om vervolgens dan maar over impeachment te beginnen
pi_187009375
Steeds maar 1 kant belichten en al zes pagina's vullen met onzin.

Obama is slecht en Trump is de beste die je maar kan verzinnen.

[ Bericht 56% gewijzigd door SuperHartje op 21-05-2019 19:50:52 ]
  dinsdag 21 mei 2019 @ 19:55:01 #19
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_187009684
Mwah, het is een theologische discussie geworden. Je kan bij beide zijden zien dat er wordt gezocht naar wat het geloof versterkt. En ik geloof ook niet dat de een de ander kan overtuigen, omdat de antwoorden uit de verkeerde bron worden gehaald. Vrijwel iedereen is absoluut overtuigd van zijn eigen gelijk. De waarheid zal vast ergens in het midden liggen. Vele critici in deze reeks zijn anti-Trump zeloten, daar kan je verder ook niks mee.

Persoonlijk denk ik dat dellidper dichter bij de waarheid zit dan de critici, en vind het interessant om te lezen wat hij post. Maar in het algemeen zou ik tegen elke zijde zeggen: Geloof en volg wie je wil, maar consumeer met mate. Hopelijk houdt dat beide benen op de grond. Een overdosis mainstream media is net zo schadelijk als een overdosis samenzweringstheoriŽn.

Maar ik hoop wel dat dellipder doorgaat waar hij mee bezig is, een alternatieve blik op zaken kan geen kwaad en zet zaken in perspectief.
  donderdag 23 mei 2019 @ 11:09:43 #20
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187043718
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 13:40 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Links is voor mij meer een noemer om het makkelijk te maken.
Want anders moet ik overal de uitzondering op doen, in principe was het mischien beter DS of globalists te gebruiken.
Het ligt idd iets moeilijker dan links en rechts want ook bij de GOP zitten verraders die niet herkozen worden en zaken in china hebben om vervolgens dan maar over impeachment te beginnen
Links is iedereen die niet als jou denkt. Je geeft het hier gewoon toe.

En hoe is dit wel ontopic Redpil? Of vind je het alleen vervelend als het iemand is die het niet met je eens is?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  donderdag 23 mei 2019 @ 11:11:11 #21
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187043746
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 19:55 schreef Ensiferum het volgende:
Mwah, het is een theologische discussie geworden. Je kan bij beide zijden zien dat er wordt gezocht naar wat het geloof versterkt. En ik geloof ook niet dat de een de ander kan overtuigen, omdat de antwoorden uit de verkeerde bron worden gehaald. Vrijwel iedereen is absoluut overtuigd van zijn eigen gelijk. De waarheid zal vast ergens in het midden liggen. Vele critici in deze reeks zijn anti-Trump zeloten, daar kan je verder ook niks mee.

Persoonlijk denk ik dat dellidper dichter bij de waarheid zit dan de critici, en vind het interessant om te lezen wat hij post. Maar in het algemeen zou ik tegen elke zijde zeggen: Geloof en volg wie je wil, maar consumeer met mate. Hopelijk houdt dat beide benen op de grond. Een overdosis mainstream media is net zo schadelijk als een overdosis samenzweringstheoriŽn.

Maar ik hoop wel dat dellipder doorgaat waar hij mee bezig is, een alternatieve blik op zaken kan geen kwaad en zet zaken in perspectief.
Waar baseer je dat op? Gevoelsmatig? Dan ook aan jou weer de vraag, hoe kan je het negeren dat dit verbannen is naar BNW? En dan ga jij het als waarheid aannemen?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  donderdag 23 mei 2019 @ 12:17:29 #22
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_187044920
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 11:11 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Waar baseer je dat op? Gevoelsmatig? Dan ook aan jou weer de vraag, hoe kan je het negeren dat dit verbannen is naar BNW? En dan ga jij het als waarheid aannemen?
Als er twee verschillende waarheden worden gepresenteerd, dan moet je kijken naar motieven en gedrag van beide partijen.

Neem bijvoorbeeld Muellers onderzoeksteam, waar geen Republikeinen in zaten. Dat is enigzins merkwaardig, nietwaar? Natuurlijk hoort dat niet uit te maken, maar als een zijde het argument mag gebruiken dat Mueller en Comey Republikein (Comey nu Independent) zijn, dan is de politieke compositie van het onderzoeksteam ook een valide argument. Dan heb je ook nog dubieuze handelingen zoals het zetten van de zogenaamde perjury-trap, het erin luizen van Papadopoulos door hem in het buitenland $10,000 mee te geven, en dat vliegveldpersoneel verwachtte het te vinden bij zijn terugkomst. Dubieus, en is het echt nodig als er echt bewijs is tegen hen? Lijkt me zelf van niet. Je hoeft geen bewijs te fabriceren als er echt bewijs is.

Wat we ook weten, is dat het onderzoek naar Hillary's server was belachelijk slecht uitgevoerd, en Comey heeft zich daar onsterfelijk belachelijk gemaakt. Niet schuldig, maar toch wel heel erg nalatig. Wat een farce was dat.

Dan weten we ook steeds meer met betrekking tot het Steele dossier, wat ook vol onzin stond en is gebruikt om Trump en zijn omgeving te bespioneren.

Vervolgens heb je een Comey, Brennan en Clapper die hun leugens zonder tegengas kunnen verspreiden via de media. En de media zelf met hun hysterie-voedende rol. Nepnieuws, onvolledig nieuws en gebrek aan rectificaties. Er is een zorgwekkend gebrek aan integriteit bij de zogenaamde vierde macht, die de politiek hoort te controleren. In plaats daarvan acteren ze als propagandakanalen, gerund door activisten in plaats van journalisten.

En dan als kers op de taart, het gedrag van politici. Met name Nadler, Schiff en Swalwell zijn volledig van het padje. Kierewiet. Hun handelen, voor en vooral na het uitkomen van het Mueller rapport, spreekt mijns inziens boekdelen. Het laat zien dat ze totaal geen interesse hebben wat er uiteindelijk in staat. Dat is ook geen verrassing, want Mueller's biased team heeft geen sterke conclusie kunnen trekken. En ze hebben zelf alles uit de kast getrokken om toch iets te kunnen krijgen. Wat we nu zien is het dat het contempt en subpoena proces in een stroomversnelling zit. Ook dat is logisch, "if you can't discredit the message, discredit the messenger". Onderhandelen en overleg met de andere partij? Natuurlijk niet! Het volk moet zien hoe onbetrouwbaar Barr en het Witte Huis zijn. En zien zullen ze dat, want de bizarre handelingen van Nadler worden niet uitvergroot in de links-leunende media. Het gaat allang niet meer om waarheidvinding en oversight, de Dems richten zich 100% op karaktermoord.

En als laatste zien we hoe Democraten op elk overheidsniveau proberen om informatie over Trump te vergaren. Wetten worden geschreven en veranderd om als het ware met een sleepnetregeling alles over hem te krijgen om te zien of er misschien iets belastends te vinden valt. Dat is schandalig. Zoiets komt alleen van vijanden van privacy, vrijheid en democratie.

Als motief kan ik maar een ding denken: De Democraten zweten. Trump moet weg, zo snel mogelijk. En anders in ieder geval niet worden herkozen. Lopende onderzoeken naar de Democraten zullen eindigen bij Obama, Clinton en andere duistere figuren, en er zullen zaken publiek worden die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat moet koste wat kost worden voorkomen, anders implodeert de partij. Als Trump nog 4 jaar krijgt, is dat een hoop extra tijd om onderzoek te doen. En dat mag niet gebeuren. En daarom zie je dit, en de haatcapagne jegens Trump.

Dit lijkt mij het meest logische van wat er op dit moment gebeurt, en wat is gebeurd. Of Trump 100% schoon is? Daar ik ga ik niet van uit. Zal vast ook zo zijn dat hij niet eens 50% schoon is. Maar waar het bij Trump om draait is het zijn eigen ego, hoe hij wordt gezien. Waarschijnlijk is dat het belangrijkste voor hem. En dat zie ik als niet zeer gevaarlijk voor de VS. Wat wel gevaarlijk is, is wanneer bekend wordt, wat de relatie tussen de Democraten, media en inlichtingendiensten is (als die al bestaat, en daar mag men minstens gedeeltelijk van uitgaan). En ik snap best dat die partijen niet willen dat dit naar boven komt, dus halen ze alles uit de kast om dit verborgen te houden.

Als je ziet wat er wordt gepost als Barr doet een cover-up etc, dat hoort net zo goed in BNW. Maar omdat dat de "juiste" mening is, blijft dat daar.

[ Bericht 1% gewijzigd door SuperHartje op 23-05-2019 12:42:08 ]
  donderdag 23 mei 2019 @ 12:32:30 #23
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_187045138
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 12:17 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Als er twee verschillende waarheden worden gepresenteerd, dan moet je kijken naar motieven en gedrag van beide partijen.

Neem bijvoorbeeld Muellers onderzoeksteam, waar geen Republikeinen in zaten. Dat is enigzins merkwaardig, nietwaar?
Dit is al BS, waarom hierover liegen. Daarnaast gaat het om een special counsil, niet een groep activisten. Als je hier al mee begint kan ik me voorstellen dat je andere BS ook gelooft. Probeer het anders nog eens.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  donderdag 23 mei 2019 @ 12:39:43 #24
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_187045273
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2019 12:32 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dit is al BS, waarom hierover liegen. Daarnaast gaat het om een special counsil, niet een groep activisten. Als je hier al mee begint kan ik me voorstellen dat je andere BS ook gelooft. Probeer het anders nog eens.
https://www.dailymail.co.(...)tered-Democrats.html

Misschien moet jij eens ophouden met liegen?
  Moderator donderdag 23 mei 2019 @ 12:44:13 #25
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_187045373
Nogmaal over waarom dit BNW is mag in de BNW FB. Ik blijf het niet herhalen, laatste keer nu.
A child is born with no state of mind.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')