Acclimatiseren. Straks dikke paffert?quote:Op donderdag 9 mei 2019 22:25 schreef Gehaktballoloog het volgende:
[ afbeelding ]
Mooie grote Sui Kau thong met een heerlijke heldere bouillon/soep i.c.m. Shanghai pakchoi.
[ afbeelding ]
Kommetje gevuld met vlees en rijst.Heerlijk!
Bij de "Glurinamer" natuurlijkquote:Op donderdag 9 mei 2019 22:34 schreef Already_in_use het volgende:
Dat ziet er heerlijk uit. Waar heb je dat gegeten?
Spicy Temptation te Rotterdam en daarna door naar Tai Wuquote:Op donderdag 9 mei 2019 22:34 schreef Already_in_use het volgende:
Dat ziet er heerlijk uit. Waar heb je dat gegeten?
Lolquote:
Was je Truusje er ook bij?quote:Op donderdag 9 mei 2019 22:36 schreef Gehaktballoloog het volgende:
[..]
Spicy Temptation te Rotterdam en daarna door naar Tai Wu
Zonder "Miep" vandaagquote:Op donderdag 9 mei 2019 22:37 schreef Already_in_use het volgende:
[..]
Lol
[..]
Was je Truusje er ook bij?
Miep. Ken je klassiekers.quote:Op donderdag 9 mei 2019 22:37 schreef Already_in_use het volgende:
[..]
Lol
[..]
Was je Truusje er ook bij?
quote:Op donderdag 9 mei 2019 22:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
Godverdomme mensen, doe eens niet. Ik wil naar bed.
Lolbroek.quote:
Dat klinkt erg lekker eigenlijk!quote:Op donderdag 9 mei 2019 22:32 schreef Gehaktballoloog het volgende:
Na Tai Wu nog even voor een 'dessert' onze lievelingsnachtclub aan gedaan voor:
[ afbeelding ]
De welbekende cocktails bestaande uit o.a witte chocola en blanke rum, Heerlijk zoet zacht en romig en een prima afsluiter alvorens huiswaarts werd gekeerd voor de korte nachtrust.
Rijd maar door, ik heb een lekkerbekje en patatquote:Op vrijdag 10 mei 2019 15:15 schreef Karzai het volgende:
vanavond waarschijnlijk lekkerbek en aardappelsalade
Leuk Sigaar!quote:Op vrijdag 10 mei 2019 21:26 schreef Sigaartje het volgende:
Broodje hamburger
En ik heb me voorgenomen om weer serieus kooktopics te maken. Ik heb het verslonsd, sorry.
Binnenkort ga ik naar Duitsland om spullen in te slaan.
Verandering van plan. Heb nog asperges die op moeten. Dus dat met botersaus en ei en een varkenshaasjequote:Op zaterdag 11 mei 2019 14:50 schreef uniekhoorn het volgende:
Als middagsnackje had ik heerlijke asperges met botersaus, zachtgekookt ei en erg lekker gegrilde achterham
Oeh, lekker Grieks!!quote:Op zaterdag 11 mei 2019 16:53 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekker hoor, asperges!
Mijn middagsnack net was een gekookt ei en een grapefruit met lepeltje suiker.
En een blikje radler.
Vanavond Grieks 3-gangen.
Wat is het geworden?quote:Op zaterdag 11 mei 2019 17:20 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Oeh, lekker Grieks!!
Botersaus was eigenlijk gewoon gesmolten roomboter met wat nootmuskaat, peper, zout en verse peterselie.
Wij gaan straks uit eten maar geen idee waar we zin in hebben. In dit dorp keuze uit een wereldrestaurant (goede dat wel), Pizzaria's, Nederlandse keuken, Chinees, Steakhouse ?? Keuzes
Van Lonny ❤quote:Op vrijdag 10 mei 2019 21:25 schreef Myraela het volgende:
Gado gado met de onderstaande pindasaus. Chille pindasaus, ga ik vaker kopen.
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 10 mei 2019 21:26 schreef Sigaartje het volgende:
Broodje hamburger
En ik heb me voorgenomen om weer serieus kooktopics te maken. Ik heb het verslonsd, sorry.
Binnenkort ga ik naar Duitsland om spullen in te slaan.
Nice, dat klinkt allemaal heerlijk.quote:Op zondag 12 mei 2019 13:44 schreef FutureFairytale het volgende:
Brunch: Pistolet met rosbief, kaas en gebakken ei.
Croissant met ham en kaas.
Mini krentenbol met brie.
Vanavond kook ik voor 6: Noodles op Indonesische wijze, noodles op Koreaanse wijze en Thaise viskoekjes. Met komkommer, gebakken eieren en gebakken uitjes voor erbij.
Toe stracciatella ijs met aardbeien en slagroom.
Lekker!!quote:Op zondag 12 mei 2019 17:07 schreef golfer het volgende:
Straks een aspergefeest.
Romige aspergesoep met zalm, daarna krieltjes uit de airfryer en gekookte en gegrilde witte asperges en gestoomde groene asperges.
Daarbij buitspek met zwoerd uit de oven, een eitje en botersaus.
Wat een hoeveelheid bordjes en bakjes.quote:Op zondag 12 mei 2019 17:55 schreef realAIVD het volgende:
Gisteravond vriendje de paarse rijst met spicy tuna voorgezet, vergezeld met geroosterde broccoli en chogochujang en 4 banchan (yak gochujang, rettich salade, jalapeno's en gemarineerde gedroogde visreepjes)
[ afbeelding ]
(glaasje wijn er bij, maar die van mij zit nog in mijn "kook/keuken-glas" )
Ja, leuk he....ik heb die minischaaltjes speciaal voor de gelegenheid bij de Action gehaald, haha, het zijn eigenlijk bonbonschaaltjes of zoiets, maar de perfecte afmeting voor Koreaanse banchan (bijgerechtjes).quote:
Yups. Lekker simpel.quote:Op zondag 12 mei 2019 18:18 schreef uniekhoorn het volgende:
Lekker!!
Is botersaus zoals bij mij: gewoon gesmolten roomboter met verse zwarte peper, vers gemalen nootmuskaat, zout en verse peterselie?
Ziet er prachtig en heerlijk uit!quote:Op zondag 12 mei 2019 17:55 schreef realAIVD het volgende:
Gisteravond vriendje de paarse rijst met spicy tuna voorgezet, vergezeld met geroosterde broccoli en chogochujang en 4 banchan (yak gochujang, rettich salade, jalapeno's en gemarineerde gedroogde visreepjes)
[ afbeelding ]
(glaasje wijn er bij, maar die van mij zit nog in mijn "kook/keuken-glas" )
Ja dat is echt heerlijk! Maar kan ook hier in een Koreaans restaurant. Ziet er goed uit wat je hebt, erg lekker en leuk.quote:Op zondag 12 mei 2019 18:27 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, leuk he....ik heb die minischaaltjes speciaal voor de gelegenheid bij de Action gehaald, haha, het zijn eigenlijk bonbonschaaltjes of zoiets, maar de perfecte afmeting voor Koreaanse banchan (bijgerechtjes).
Ik zou wel eens in Korea in een serieus restaurant zitten, waar ze gewoon 30 van die schaaltjes om je maaltijd heen zetten
Zo lekker is dat he! Romige ragout in knapperige pasteitjes. Dit was toch geen hoofdgerecht hoop ik? Na 4 zit ik nog niet vol.quote:Op zondag 12 mei 2019 19:59 schreef maily het volgende:
Mijn zéér goed gelukte pasteitje met zelfgemaakte ragoût
[ afbeelding ]
Wat zit daar bovenop?quote:Op zondag 12 mei 2019 19:59 schreef maily het volgende:
Mijn zéér goed gelukte pasteitje met zelfgemaakte ragoût
[ afbeelding ]
We hadden er 2 p.p ..... ja hoofdgerecht ....quote:Op zondag 12 mei 2019 20:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zo lekker is dat he! Romige ragout in knapperige pasteitjes. Dit was toch geen hoofdgerecht hoop ik? Na 4 zit ik nog niet vol.
Het dekseltje van het ragoûtbakjequote:
Dat heeft dan goed gewerktquote:
Ja, geeft u maar doorquote:Op zondag 12 mei 2019 19:59 schreef maily het volgende:
Mijn zéér goed gelukte pasteitje met zelfgemaakte ragoût
[ afbeelding ]
Zo te zien een kipragout?quote:Op zondag 12 mei 2019 19:59 schreef maily het volgende:
Mijn zéér goed gelukte pasteitje met zelfgemaakte ragoût
[ afbeelding ]
Kip-champignon ..... de kippenbouten vrijdagmiddag in de slowcooker gedaan, met wortel en prei, laurierblaadje en peperkorrels, zaterdagmiddag eruitgehaald, ontveld, de botten eruit en het vlees in stukken gescheurd met twee vorken, vanmiddag champignons gebakken, een roux gemaakt van boter en bloem, de boullion beetje bij beetje erbij onder voortdurend roeren, en op smaak gemaakt. Ondertussen de pasteibakjes in de oven ......quote:Op zondag 12 mei 2019 21:25 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Zo te zien een kipragout?
Ziet er heerlijk uit, kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst een ragout heb gemaakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |