FOK!forum / Culinesse à gogo / Q&A met sterrenchef Syrco Bakker
Samzzzaterdag 13 april 2019 @ 15:14
tJCWHOO.jpg

FOK! heeft sterrenchef Syrco Bakker bereid gevonden jullie vragen op het gebied van o.a. koken, Michelinsterren en het runnen van een sterrenrestaurant te beantwoorden!

Voor de persoon die Syrco Bakker niet kent, Syrco, opgeleid door Sergio Herman, is sinds 2010 chefkok van Pure C in Cadzand, in eigendom van diezelfde Sergio. In december 2018 verdiende het restaurant, onder leiding van Syrco, haar 2e Michelinster.

In dit topic kun je je vragen aan Syrco kwijt, welke wij vervolgens in een persoonlijk interview aan Syrco overleggen.

Barst los *O*!
#ANONIEMzaterdag 13 april 2019 @ 15:19
Hoe maakt u een goede hamburger?

[ Bericht 47% gewijzigd door Samzz op 14-04-2019 19:15:08 ]
heywooduzaterdag 13 april 2019 @ 15:26
Levert een extra Michelinster ook een hoger salaris op?

Gooit u, naast al het 'ingewikkelde' eten en allerlei dingetjes met dure namen, ook wel eens gewoon een lekker simpel stuk vlees in de pan?
#ANONIEMzaterdag 13 april 2019 @ 15:28
Patat of friet?
Frozen-assassinzaterdag 13 april 2019 @ 15:35
Welk stuk varkensvlees moet ik kopen om authentieke gyros te maken?

Hoeveel uur maakt gemiddeld personeel per dag/week?

Welk gerecht eet u het liefst thuis?

Scheld je net zo veel als Gordon Ramsay?

[ Bericht 29% gewijzigd door Frozen-assassin op 13-04-2019 15:42:56 ]
#ANONIEMzaterdag 13 april 2019 @ 15:38
Welke rode wijn is het meest geschikt bij een goede steak?
TLCzaterdag 13 april 2019 @ 15:42
Welke nationale of internationale chefkok is uw grote voorbeeld ?
Qunixzaterdag 13 april 2019 @ 15:56
Ik heb een keramische koekenpan maar ondanks ik veel olie gebruik, plakt alles binnen enkele seconden vast. Eieren, vleesch, etc... Het maakt niet uit als ik iets vrijwel direct in de pan doe, of als ik eerst de pan heel heet laat worden. Ik gebruik normale afwaszeep (klein drupje aan het begin) en deze pan komt vrijwel als laatste aan de beurt. Pan is een half jaar oud.
Wat kan ik doen om het niet te laten plakken? Ander afwasmiddel gebruiken, of boter gebruiken ipv olie?

En kan een sterrenchef ook goed bbq-en?

Wagyuu of Angus?
ijs_beerzaterdag 13 april 2019 @ 16:08
Heb je de ambitie om ooit echt je eigen restaurant te beginnen? (Als in je eigen eigendom :P )
marcb1974zaterdag 13 april 2019 @ 16:18
Wat maakt het het waard om voor de Michelinsterren te gaan?
Zeker als je meer chefs ziet die die druk niet meer willen en meer voor de eenvoud gaan.
Roces18zaterdag 13 april 2019 @ 16:32
Waar draag je de michelinster op je kleding?

Heeft michelinster ook te maken met dat bandenmerk?
Heb je ook autobanden van michelin of krijg je daar korting op?
KapiteinIglozaterdag 13 april 2019 @ 17:14
Wie is je grote voorbeeld?
Beathovenzaterdag 13 april 2019 @ 17:16
Wat is het beste gerecht uit de historie van de Nederlandse keuken en hoe maakt u deze klaar?
SiGNezaterdag 13 april 2019 @ 17:54
Het valt mij op dat veel (top)koks veel tatoeages hebben op hun armen.
Is dat om brandwondjes te maskeren? of is dat gewoon toeval?

[ Bericht 40% gewijzigd door SiGNe op 13-04-2019 21:22:19 ]
timmmmmzaterdag 13 april 2019 @ 18:00
Hoe ziet jouw dag eruit? Hoeveel procent van de tijd ben je daadwerkelijk bezig met koken, draai je elk service mee of ben je ook veel bezig met plannen en organiseren?
Plompzakkerzaterdag 13 april 2019 @ 18:01
Mag men in jouw restaurant binnen sigaren roken?
timmmmmzaterdag 13 april 2019 @ 18:03
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 18:01 schreef Plompzakker het volgende:
Mag men in jouw restaurant binnen sigaren roken?
En dna eerlijk antwoord geven hè, wordt er na sluitingstijd door het personeel eentje opgestoken of hou je het binnen 100% rookvrij?
Lunatiekzaterdag 13 april 2019 @ 18:33
Zijn er gerechten die je graag klaarmaakt, maar die eigenlijk niet goed passen bij een sterrenrestaurant? Of zet je die in een nieuw jasje op de kaart of zo?
trein2000zaterdag 13 april 2019 @ 18:42
Wie kookt er thuis?
Poefbankzaterdag 13 april 2019 @ 18:52
quote:
5s.gif Op zaterdag 13 april 2019 15:56 schreef Qunix het volgende:
Ik heb een keramische koekenpan maar ondanks ik veel olie gebruik, plakt alles binnen enkele seconden vast. Eieren, vleesch, etc... Het maakt niet uit als ik iets vrijwel direct in de pan doe, of als ik eerst de pan heel heet laat worden. Ik gebruik normale afwaszeep (klein drupje aan het begin) en deze pan komt vrijwel als laatste aan de beurt. Pan is een half jaar oud.
Wat kan ik doen om het niet te laten plakken? Ander afwasmiddel gebruiken, of boter gebruiken ipv olie?

En kan een sterrenchef ook goed bbq-en?

Wagyuu of Angus?
Keramische pan wegflikkeren en een Carbon Steel pan kopen.
#ANONIEMzaterdag 13 april 2019 @ 19:00
Als je uit eten gaat, naar welk restaurant ga je dan?
boriszzaterdag 13 april 2019 @ 19:03
Wat is volgens jou het geheim van een goede ragú?
Poefbankzaterdag 13 april 2019 @ 19:04
Is het doel om puur voor een ster te koken? Wat vind je ervan dat Michelin zoveel macht heeft en controleurs langs sturen die niet dezelfde kennis als jouw in huis hebben, maar wel mogen oordelen over het eten?
BasEnAadzaterdag 13 april 2019 @ 19:07
Gebruik je veel olijfolie? Ik heb een beetje het idee dat olijfolie veel te vaak in keukens gebruikt wordt, ondanks dat het lang niet overal geschikt voor is.
golferzaterdag 13 april 2019 @ 20:15
Wat vind je zelf van het tegenwoordige prijsniveau van Michelinsterren-restaurants?
Is het gebruikelijk dat, wanneer je 1 of meerdere sterren krijgt, dan ook de prijzen meteen met heel veel procent te verhogen?
En is jouw streven om net als Sergio ooit had, 3 Michelinsterren te gaan behalen?
anndbzaterdag 13 april 2019 @ 20:50
Ik had gezien in oa fucking perfect dat sergio veel advies geeft bij je gerechten, zou je zonder zijn advies net zo ver zijn gekomen en ook nu 2 sterren hebben?
gebrokenglaszaterdag 13 april 2019 @ 21:01
Ik heb altijd het idee dat in restaurants in de keuken enorm gerommeld wordt met het eten. Alles moet snel, het moet er goed uit zien maar meer hoeft niet.
Tuurlijk, het eten is altijd wel lekker en ziek ervan worden komt zelden voor, maar is dit idee dikke onzin en gevoed door programma's als die van Rob Geus? Of kun je echt wel stellen: 3+ sterren is altijd prima?

[ Bericht 7% gewijzigd door gebrokenglas op 14-04-2019 15:20:04 ]
Beathovenzaterdag 13 april 2019 @ 21:09
Welk gerecht vind je qua pallet van smaken vergelijkbaar met de meest kleurintense schilderijen van Van Gogh?
SiGNezaterdag 13 april 2019 @ 21:31
quote:
5s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:15 schreef golfer het volgende:
Wat vind je zelf van het tegenwoordige prijsniveau van Michelinsterren-restaurants?
Is het gebruikelijk dat, wanneer je 1 of meerdere sterren krijgt, dan ook de prijzen meteen met heel veel procent te verhogen?
En is jouw streven om net als Sergio ooit had, 3 Michelinsterren te gaan behalen?
Is dat niet oorzaak en gevolg?
Doordat er meer sterren zijn is er ook meer vraag naar een tafeltje en om mensen steeds te moeten afwijzen is ook niet leuk.
Door de prijzen te verhogen is er minder vraag naar een tafeltje en hoeven mensen "maar" een half jaartje op de wachtlijst te staan.
Daarnaast zijn de producten die op de kaart staan ook vaak qua inkoop duurder.
FlippingCoinzaterdag 13 april 2019 @ 21:45
Wat eet jij zelf het liefst als je maar één gerecht mocht kiezen?
#ANONIEMzaterdag 13 april 2019 @ 22:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.
Lucky_Strikezaterdag 13 april 2019 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 april 2019 22:00 schreef phoenyx het volgende:

[..]

Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.
Nee, dit is een echt officieel live interview :)
#ANONIEMzaterdag 13 april 2019 @ 22:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 22:03 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Nee, dit is een echt officieel live interview :)
Oke ja doe mijn vraag dan maar in het interview ja :)
Spanky78zaterdag 13 april 2019 @ 23:57
Wat is het favoriete gerecht dat je voor jezelf maakt?
uniekhoornzondag 14 april 2019 @ 00:22
Wat is het moeilijkst te bereiden?

Voorgerecht: Vega, gevogelte, vis, vlees, fruit, rauw, soep
Hoofd: Vega, gevogelte, vis, pasta, rijst, vlees
Na:? (sorry, ben niet van de na )
ForzaMilanzondag 14 april 2019 @ 02:17
Gaat iemand ooit nog de gehaktbal kiekeboe van eurokok Martin overtreffen?
Lunatiekzondag 14 april 2019 @ 07:00
Pure C zit in Cadzand en profileert zich nadrukkelijk als Zeeuws. Zou je kaart er wezenlijk anders uitzien als je elders een restaurant zou hebben, bijvoorbeeld de Veluwe, Friesland, Zuid-Limburg, Zuid-Frankrijk? Hoe belangrijk is dat streekgebonden element in de moderne culinaire wereld, bijvoorbeeld voor Michelin?
Takadanobabazondag 14 april 2019 @ 08:56
Weet u een gerecht dat in een kwartier te bereiden is, maar toch bijzonder is?

Hoe wordt er omgegaan met receptgeheimen? Wat houdt iemand tegen om ontslag te nemen en gerechten te gaan kopiëren?
JeugdVanTegenwoordigzondag 14 april 2019 @ 09:02
Wat vind u leuker? Een nieuw recept bedenken of een bestaand recept perfectioneren/eigen draai aan geven?
#ANONIEMzondag 14 april 2019 @ 09:40
Kun je met simpele ingrediënten uit de supermarkt een sterrenmaaltijd maken?
Pietverdrietzondag 14 april 2019 @ 09:44
De Trend is een tasting menu, maar kook je niet liever a la carte?
danoszondag 14 april 2019 @ 10:33
Hoe hard is de concurrentie onderling in de keuken?

Genoten trouwens van De nieuwe garde paar jaar geleden, Syrco maakte op mij de meeste indruk. Komt er nog een vervolg?

[ Bericht 67% gewijzigd door danos op 14-04-2019 10:39:58 ]
Bzzzztzondag 14 april 2019 @ 10:37
Wat vind je van mensen die hun biefstuk well done willen eten?

En van mensen die zonder te proeven extra zout/peper toevoegen.
Blueszondag 14 april 2019 @ 11:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:

Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Oh lees ik nu pas :D Dacht ook dat het een vraagwatjewiltopic achtige was.
Blueszondag 14 april 2019 @ 11:46
Vind je het 't leukst als mensen voor (een voor hun onbekend) chef's verrassingsmenu gaan en je helemaal los kan gaan en zijn deze gerechten dan totaal anders elke avond of volg je dan toch vaak de kaart vanwege inkoop en varieer je daar dan op?
Lange_Lanszondag 14 april 2019 @ 13:26
Wie - buiten mijn goede vriend Sergio Herman - is jouw grote voorbeeld?
Taradozondag 14 april 2019 @ 15:26
wat vind je het beste restaurant van NL en waarom
heywooduzondag 14 april 2019 @ 15:28
Ga je na een hele dag sterrengerechten klaarmaken thuis ook nog uitgebreid staan koken, of gooi je dan gewoon een kant-en-klare maaltijd in de magnetron?
golferzondag 14 april 2019 @ 15:32
Hoeveel uur per dag ben je gemiddeld kwijt met de inkoop, mise en place erbij en het koken voor de gasten?
En denk je dat je dat tot op hoge leeftijd kan volhouden?
Juup©zondag 14 april 2019 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2019 11:46 schreef Bluezz het volgende:
Vind je het 't leukst als mensen voor (een voor hun onbekend) chef's verrassingsmenu gaan en je helemaal los kan gaan ....
Ik zou er niet tegen kunnen, maar op zich lijkt het mij wel schitterend om de Chef uit te dagen op die manier zeg maar ^O^
Vjenne12345zondag 14 april 2019 @ 18:01
Patat met mayonaise of frietsaus?
vivelafetezondag 14 april 2019 @ 18:16
Wat is je favoriete ingredient om mee te koken?

+

Wat je favoriete kruid om in gerechten te verwerken?
Claude_Violezondag 14 april 2019 @ 18:37
Wat is je grootste culinaire keuken blunder ooit? (wees eerlijk ;) )
Myraelazondag 14 april 2019 @ 19:08
Leuk dat jullie dit geregeld hebben. Hopelijk leest hij, of welke toekomstige kandidaat dan ook, nooit mee in het topic. Want ik kan me zo voorstellen dat ze dan al snel al het respect kwijt zijn voor dit platform.
Nibb-itzondag 14 april 2019 @ 19:15
Je lekkerste Nederlandse tent zonder ster?
Samzzzondag 14 april 2019 @ 19:18
quote:
14s.gif Op zondag 14 april 2019 19:08 schreef Myraela het volgende:
Leuk dat jullie dit geregeld hebben. Hopelijk leest hij, of welke toekomstige kandidaat dan ook, nooit mee in het topic. Want ik kan me zo voorstellen dat ze dan al snel al het respect kwijt zijn voor dit platform.
Op een paar reacties na worden er imo prima vragen gesteld?

Overigens de onzin uit t topic gehaald, zojuist.
Kamelenteenmaandag 15 april 2019 @ 02:50
Heb je een recept voor een Michelin-waardig gehaktballetje? Ik hou gewoon van een simpel gerecht, in plaats van designvoer op een mooi bordje met onkruid als garnering.

En, als je voor jezelf of je gezinnetje thuis kookt. Wat is dan je favoriete recept? Kook je dan ook zo uitgebreid als in je restaurant of hou je het dan juist simpel?
klappernootopreismaandag 15 april 2019 @ 09:21
Op welke manier bereid je jacobsschelpen en welke sausen gebruik je er bij?
Bluesmaandag 15 april 2019 @ 11:27
quote:
1s.gif Op zondag 14 april 2019 19:18 schreef Samzz het volgende:

Op een paar reacties na worden er imo prima vragen gesteld?

Overigens de onzin uit t topic gehaald, zojuist.
^O^
#ANONIEMmaandag 15 april 2019 @ 13:01
Wat is voor jou het lastigste gerecht om te bereiden (qua werkwijze, tijd, ingrediënten, materiaal om mee te werken)?

Wat is jouw 'quilty pleasure' qua koken en qua zelf eten?
(absoluut geen sterrenchef waardig 😉, maar oh zo leuk /lekker om te doen of op te eten)
ook_gekmaandag 15 april 2019 @ 13:31
Er zijn sterren chefs die de Michelinster een belemmering vinden en juist er geen 1 willen. Ron blauw heeft een soort gelijke uitspraak gedaan en zijn 2 sterren ingeleverd.

Om een Michelinster te bemachtigen moet je aan hele strenge voorwaardes voldoen. Is dat niet een rem op creativiteit in de keuken? Want als je daar van teveel afwijkt kan dat je ster kosten. Je kan dus zeggen dat je altijd in “dienst” bent van de Michelinster. Wat creativiteit en experimenteren kan remmen lijkt mij?
golfermaandag 15 april 2019 @ 14:22
quote:
1s.gif Op maandag 15 april 2019 13:31 schreef ook_gek het volgende:
Er zijn sterren chefs die de Michelinster een belemmering vinden en juist er geen 1 willen. Ron blauw heeft een soort gelijke uitspraak gedaan en zijn 2 sterren ingeleverd.

Ron Blaauw heeft daarna meteen weer een ster gekregen en behouden met z'n gastrobar.
ook_gekmaandag 15 april 2019 @ 16:20
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2019 14:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Ron Blaauw heeft daarna meteen weer een ster gekregen en behouden met z'n gastrobar.
Ja klopt, maar dat was niet zijn doe :D maar de vraag blijft wel interessant. Laat je je zelf beperken uit angst om de ster te verliezen.
Xarynamaandag 15 april 2019 @ 16:33
In mijn ervaring is verfijnd eten meestal opgebouwd rondom vlees of vis. Waarom raken chefs en michelinsterrestaurants vaak in paniek als er ineens vegetarisch of veganistisch wordt gevraagd? Goed koken draait toch om meer dan alleen een stukje vlees/vis perfect bereiden?
Jordy-Bmaandag 15 april 2019 @ 22:05
Hoe ga je om met de inkoop van de beste, verse ingrediënten terwijl je niet zeker bent van de afname? Moet je veel (dure) ingrediënten weggooien of heb je een manier om die kosten op dat vlak onder de duim te houden?
raptorixdinsdag 16 april 2019 @ 07:05
Hou je van koreander? Ik heb er zelf hekel aan en vind dat te veel chefs het er te pas en onpas doorheen doen.
Questulardinsdag 16 april 2019 @ 08:12
Wat is je quilty pleasure qua eten?
diepzeekroketwoensdag 17 april 2019 @ 10:42
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
boriszwoensdag 17 april 2019 @ 10:55
je hebt de ballen van de Librije. Heb je ook de ballen van Syrco of Pure C?
flipsenwoensdag 17 april 2019 @ 16:54
Is saffraan altijd al duur geweest?
Mikeyttwoensdag 17 april 2019 @ 17:12
-nee-

[ Bericht 94% gewijzigd door Samzz op 17-04-2019 17:18:51 ]
golferwoensdag 17 april 2019 @ 17:23
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 10:42 schreef diepzeekroket het volgende:
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
Hoeveel taalfouten kan je maken in 1 zin... ;)

Wat voor ei bedoel je? Gekookt? Gebakken? Geklutst? Omelet? Geroerbakken? Gepocheerd?
dokter.knakworstdonderdag 18 april 2019 @ 00:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 10:42 schreef diepzeekroket het volgende:
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
Gewoon een scheutje fipronil er overheen gooien
svanndonderdag 18 april 2019 @ 01:10
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
golferdonderdag 18 april 2019 @ 02:06
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 01:10 schreef svann het volgende:
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
En mag ik er ook bij zijn en hem vragen stellen?
Samzzdonderdag 18 april 2019 @ 06:59
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 01:10 schreef svann het volgende:
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
Het laatste weekend van april, dus nog eventjes geduld :).
#ANONIEMdonderdag 18 april 2019 @ 08:48
quote:
14s.gif Op donderdag 18 april 2019 06:59 schreef Samzz het volgende:

[..]

Het laatste weekend van april, dus nog eventjes geduld :).
Kom jij ook met je bakkes in beeld :o
Samzzdonderdag 18 april 2019 @ 08:57
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 08:48 schreef Embraer89 het volgende:

[..]

Kom jij ook met je bakkes in beeld :o
Het wordt een geschreven interview :@. Ik ben geen televisiemateriaal _O-. Dus dat bespaar ik jullie.
#ANONIEMdonderdag 18 april 2019 @ 09:10
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 08:57 schreef Samzz het volgende:

[..]

Het wordt een geschreven interview :@. Ik ben geen televisiemateriaal _O-. Dus dat bespaar ik jullie.
Jammer, gemiste kans.
klappernootopreisdonderdag 18 april 2019 @ 10:15
Welke topkok is jouw inspiratie geweest? En met welk gerecht?
diepzeekroketdonderdag 18 april 2019 @ 10:18
quote:
11s.gif Op woensdag 17 april 2019 17:23 schreef golfer het volgende:

[..]

Hoeveel taalfouten kan je maken in 1 zin... ;)

Wat voor ei bedoel je? Gekookt? Gebakken? Geklutst? Omelet? Geroerbakken? Gepocheerd?
ja lieve golfie ik ga een sterrechef naturlijk niet vertellen wat hij moet doen hoor ,, mij vraag is heel simpel en daarom zo leuk hoe bereid een sterrechef een ei sterrechef waardig voor zijn gasten. nou ik ben beniewd hoor jij ook
Samzzdonderdag 18 april 2019 @ 13:52
Kleine wijziging, jullie hebben tot zaterdag om vragen in te sturen, zondag 21 april neem ik ze mee naar Syrco :D.
klappernootopreisdonderdag 18 april 2019 @ 13:55
Okee nog een: Wat is het duurste gerecht wat je ooit hebt gemaakt?
ijs_beerdonderdag 18 april 2019 @ 14:29
Is er ook een ingrediënt waar je echt helemaal niks mee hebt, of niet mee kunt omgaan? :P
Taradodonderdag 18 april 2019 @ 14:35
nog een vraagje dan:

wat is de inbreng van Sergio (nog) bij de creatie van nieuwe gerechten?
golferdonderdag 18 april 2019 @ 15:15
quote:
1s.gif Op donderdag 18 april 2019 13:52 schreef Samzz het volgende:
Kleine wijziging, jullie hebben tot zaterdag om vragen in te sturen, zondag 21 april neem ik ze mee naar Syrco :D.
Ga je dan gelijk ook bij hem eten?
SPOILER
op kosten van Fok!
#ANONIEMdonderdag 18 april 2019 @ 15:21
quote:
5s.gif Op donderdag 18 april 2019 15:15 schreef golfer het volgende:

[..]

Ga je dan gelijk ook bij hem eten?
SPOILER
op kosten van Fok!
En mogen wij mee natuurlijk. *)
Samzzdonderdag 18 april 2019 @ 15:40
quote:
5s.gif Op donderdag 18 april 2019 15:15 schreef golfer het volgende:

[..]

Ga je dan gelijk ook bij hem eten?
SPOILER
op kosten van Fok!
Zou mooi zijn :7.

quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 15:21 schreef Embraer89 het volgende:

[..]

En mogen wij mee natuurlijk. *)
Op eigen kosten vind ik dat prima.
raptorixzondag 21 april 2019 @ 07:07
Eet smakelijk :)
#ANONIEMdinsdag 23 april 2019 @ 17:38
Wanneer komt het online?
Samzzdinsdag 23 april 2019 @ 18:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2019 17:38 schreef Embraer89 het volgende:
Wanneer komt het online?
Zodra ik t klaar heb en t door Syrco ook gelezen is.
golfermaandag 29 april 2019 @ 20:13
En??? Is er al witte rook??
Samzzmaandag 29 april 2019 @ 21:53
quote:
5s.gif Op maandag 29 april 2019 20:13 schreef golfer het volgende:
En??? Is er al witte rook??
Ben bijna klaar, hoop t allemaal morgen naar Syrco te kunnen sturen.

Sorry dat t zo lang duurt, het is best veel werk.
#ANONIEMdinsdag 30 april 2019 @ 21:07
quote:
1s.gif Op maandag 29 april 2019 21:53 schreef Samzz het volgende:

[..]

Ben bijna klaar, hoop t allemaal morgen naar Syrco te kunnen sturen.

Sorry dat t zo lang duurt, het is best veel werk.
Ben zeer benieuwd!

Bedankt voor al je moeite ^O^
Samzzdonderdag 2 mei 2019 @ 15:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2019 21:07 schreef Crabapple het volgende:

[..]

Ben zeer benieuwd!

Bedankt voor al je moeite ^O^
Graag gedaan! Ik vond het erg leuk om te doen.

Het interview is zo goed als klaar, de tekst ligt nu bij Syrco, dus even afwachten hoe snel hij kan reageren en of er naar aanleiding daarvan aanpassingen gedaan moeten worden.

Als t volgens planning verloopt gaat t interview maandag online :).
Frozen-assassindonderdag 2 mei 2019 @ 16:00
quote:
14s.gif Op donderdag 2 mei 2019 15:46 schreef Samzz het volgende:

[..]

Graag gedaan! Ik vond het erg leuk om te doen.

Het interview is zo goed als klaar, de tekst ligt nu bij Syrco, dus even afwachten hoe snel hij kan reageren en of er naar aanleiding daarvan aanpassingen gedaan moeten worden.

Als t volgens planning verloopt gaat t interview maandag online :).
Met pics van (jou) jullie erbij?
Samzzdonderdag 2 mei 2019 @ 16:04
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2019 16:00 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Met pics van (jou) jullie erbij?
Er was geen fotograaf mee, dus nee ;). Geen foto van mij iig.
jitzzzzezaterdag 4 mei 2019 @ 18:26
Ben benieuwd :)
diepzeekroketzaterdag 4 mei 2019 @ 19:51
lat maar duurt te lang syrco
diepzeekroketzaterdag 4 mei 2019 @ 19:52
flop
Samzzzaterdag 4 mei 2019 @ 20:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2019 19:51 schreef diepzeekroket het volgende:
lat maar duurt te lang syrco
Ho ho, dat ligt niet aan hem. Ik doe dit in mijn vrije tijd, dus dat t even duurt ligt aan mij, de uitwerking kost tijd en ik wilde dat goed doen :).

Maar t interview komt maandag online :).
danoszaterdag 4 mei 2019 @ 20:38
Ben benieuwd, goed werk!
Frozen-assassinzaterdag 4 mei 2019 @ 20:43
Helemaal goed Samzz! We wachten braaf nog even O+