FOK!forum / Eurovisie Songfestival / VERSLAG EIC persdag en concert - Eurovision in Concert
Greyszondag 7 april 2019 @ 14:56
TNQOwkp.jpg

VAN UW ESF-VERSLAGGEEFSTERS

Zaterdag 6 april was het dan zo ver. EIC-dag, Eurovision in Concert in AFAS. Wij mochten namens FOK! en het songfestivalforum alhier weer als pers aanwezig zijn om kandidaten te interviewen in de middag. Dank daarvoor, team EIC!

Om 10.45 uur bij carpool De Meern afgesproken en op naar Amsterdam voor de persmiddag en concert. We hadden een kamer geboekt in het Jaz Hotel (naast Ziggo Dome). Dat was best een kek kamertje!

cLOuM7k.jpg

Meteen door naar AFAS, de persregistratie zou om 12.15 uur beginnen. Daar aangekomen bleek er al heel veel pers aanwezig:

c5EfVmV.jpg

Eenmaal binnen heette Cornald Maas de pers welkom. Hierna was er een korte boekpresentatie van "Een leven lang geleden", de biografie over Getty Kaspers, geschreven door Dave Boomkens. Echter toen Cornald Getty op het podium wilde roepen was ze kwijt. :D Cornald "Getty...? Getty where are you? Are you in heaven singing Ding-a-Dong? *pers grinnikt* Maar daar was ze dan gelukkig!

Gu8sp0e.jpg

Daarna kwamen de kandidaten ťťn voor ťťn naar het podium en toen zij er allemaal stonden werden ze welkom geheten door Femke Halsema. Meer foto's hiervan komen verderop in dit topic, van de camera van Cee!

Toen was het tijd voor de interviews. Wij stonden expres al heel dichtbij de tafel met daarop het bordje 'Netherlands', echter hoorden we al meteen dat de buitenlandse pers voorrang zou krijgen van AvroTros. Geheel begrijpelijk ook wel, zij hebben er ver voor gereisd. Wiwi William mocht als eerste (hoe kan het ook anders.. _O- ) De meneer van AvroTros zei "Ga maar even lekker een rondje lopen en andere interviews doen, dan kijken we straks wel of we er nog Nederlandse pers aan toe kunnen voegen, maar dat duurt echt nog wel even".

We besloten direct op zoek te gaan naar Serhat. Om de zenuwen een beetje te kalmeren hadden we een zachte landing nodig zeg maar. Ome Serhat is lief, dat zagen we zo. De interviewer voor ons stelde ťťn vraag en Serhat antwoordde daar ongeveer veertien minuten lang op.. dus we wisten al een beetje waar we aan toe waren. Toen mochten wij!

INTERVIEW SERHAT
"Hallo Serhat wij z-..."
"OHHHH BEAUTIFUL LADIES!!!!"
*uw verslaggeefsters giebelen schaapachtig*
"Hallo Serhat, je bent terug op het Eurovisie. Wat is de reden dat je dit voor de tweede keer doet?"
"ZIJN JULLIE ER BLIJ MEE"
"Ja! Heel blij!"
*Serhat giebelt schaapachtig*
"Even heel eerlijk, na mijn deelname van 2016 had ik niet de intentie om het nog eens te doen. Maar, de hele ervaring was erg leuk, heb er erg van genoten. En toen kwam de vraag dit keer, en ik dacht 'misschien is mijn missie nog niet volbracht'.
"En je missie is de finale natuurlijk!"
*Serhat lacht heel hard*
"Wij denken dat je de finale wel gaat halen."
* Serhat lacht nog harder*
"YOU THINK SO????"
"Ja met je laatste startplaats in de halve finale.. we denken het wel"
"Dankjewel!"
"Serhat wat doe je in Tel Aviv om te voorkomen dat je te zenuwachtig wordt"
"Er is een klein verschil tussen de andere deelnemers aan het ESF en ik. Ik sta al meer dan 20 jaar op diverse podia en op televisie, die ervaring daarmee helpt heel veel. Ik ben nooit nerveus."
"Heb je wat advies voor de andere deelnemers die misschien wel zenuwachtig zijn of worden?"
"Nerveus zijn is heel normaal. Toen ik 19 of 20 was, was ik ook heel nerveus. Dat is echt heel normaal. Je hebt levenservaring nodig, en dat heb ik nu. Ik heb veel concerten gedaan, veel tv-shows, veel interviews, en dat is een voordeel voor me nu. Ik kan me ontspannen en ervan genieten. Je moet er kalm tegenaan kijken, je moet positief zijn, je moet ervan genieten. Als jij positief bent op het podium en ervan geniet, krijgt het publiek hetzelfde gevoel. Doe niet alsof, imiteer niemand, wees gewoon jezelf. Dat is ook waar mijn lied over gaat. Het is mijn levensmotto, Say Na Na Na, ik heb het lied zelf geschreven, ik wil alleen maar positiviteit geven aan de mensen. De wereld gaat helaas niet zo heel lekker, er zijn zo veel problemen, over de hele wereld. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze niet alleen zijn. Dat er altijd iemand is die je kunt bellen, iemand die jou kan kalmeren en geruststellen, iemand die je wat advies kan geven zodat je weer van het leven kunt genieten. Het leven is een geschenk, laten we het vieren! Het is eigenlijk heel makkelijk."
"Ik wil eigenlijk dat jij onze goeroe wordt".
*Serhat lacht heel hard*
"Dat is een groot compliment, bedankt".
"Neem je iemand mee, familie of vrienden, naar Tel Aviv voor support?"
"Alleen mijn geliefde zus. Zij woont in MŁnchen trouwens. Zij zal de laatste week naar Tel Aviv komen om bij mij te zijn. Verder mijn geliefde team. Mijn team werkt al 10-15 jaar voor me. Zij zijn dus ook als familie."
"Mag je zus ook in de greenroom bij je zitten straks?"
"Ik weet het niet! Hoeveel mensen mogen daar? Ik hoop het, ze zou het geweldig vinden!"
"Gaan we gedeeltes van je videoclip terugzien op het podium in Tel Aviv? Het is heel kleurrijk met veel dansers."
"Het is niet heel makkelijk, want zoals je weet mogen er maar 6 mensen op het podium. Ik zal mijn backing vocals op het podium hebben, drie dames en twee heren. Maar we kunnen niet brengen wat we in de video brachten met vijftig mensen, het was een enorme videoproductie. Maar de vibe zal hetzelfde zijn, ik wil blijheid brengen en warmte. En kleur. Dit is eigenlijk wat we allemaal nodig hebben. Daarom denk ik zelf dat het heel goed zal werken. Het is ook een sterk lied, het staat al in veel landen in de charts, van Nieuw Zeeland tot Mexico!"
"Je hebt op ons forum ook best veel fans. Je bent een legende. We willen dat je naar de finale gaat."
"Ik hoop dat die mensen vanavond allemaal naar het concert komen!"
"Mogen we met je op de foto?"
"NATUURLIJK NATUURLIJK"

(Het werd iets meer dan 1 foto, zijn manager bleef maar plaatjes schieten. Hieronder twee van de honderdachtenveertig.)

JBYQBVC.jpg
YIPSl5W.jpg

En dan wil Serhat ook nog even zelf iets tegen jullie zeggen:


Okť, de kop is eraf! We zijn nu nog veel meer Serhat-fan dan eerst!
Wie nu? Even stiekem weer bij Duncan kijken. De AvroTros meneer zegt dat we gerust nog een aantal andere interviews kunnen doen. Goed, dan op naar Litouwen, Jurijus, die zit net even alleen.

INTERVIEW JURIJUS
"Hoi Jurijus. Jij hebt al ervaring met het Eurovisiepodium (hij is twee keer als backing vocal mee geweest) maakt dat het voor jou wat makkelijker?"
"Zeker, want ik weet al wat ik kan verwachten."
"Ook als je de vorige keren backing vocal was en nu de hoofdrol hebt?"
"Ja, ik ben heel kalm nu. En ik ga zo kalm als nu blijven, gedurende de hele tijd van het ESF. De ervaring die ik er al mee heb is onbetaalbaar".
(Ik denk tenminste dat hij hier onbetaalbaar zei, maar op dit moment beginnen de vier Poolse dames hťťl hard een stukje van hun lied te zingen vlakbij..)
"Wat vind je het leukst aan het Eurovisie, wat maakte dat je nu zelf meedoet?"
"De vorige twee keren was ik alleen backing, en er was altijd het.. vuur.. dat ik wist dat ik mťťr kon. Ik kan de frontman zijn. Maar in die tijd was ik nog een beetje bang, ik geloofde niet zo in mezelf. En met dit lied wil ik mensen aanmoedigen om gewoon te doen wat ze willen en waar ze van houden. En stůp met het luisteren naar haters en nee-zeggers. Ga er gewoon voor. Want ik deed het ook, ik weet dat het mogelijk is".
"Je rent met de leeuwen".
"Exact!"
"Je werkt in voor een IT-bedrijf. Hoe reageerden je collega's dat je aan het Songfestival mee gaat doen?"
"Ze reageerden daar echt heel tof op! Ja echt heel tof. Het wordt wel steeds moeilijker om een balans te vinden tussen mijn IT-werk en een carriŤre als zanger. Uiteraard komt het zingen eerst."
"Wat is je favoriete lied van de andere deelnemers? Gewoon even niet letten op de bookmakers, gewoon je eigen smaak".
"Ik heb eerlijk gezegd nog niet eens naar alle nummers geluisterd... maar ik vind het Oostenrijkse meisje heel leuk."
"Het meisje of het lied..?"
"ALLEBEI! HAHAHAHAHA!"
*we lachen alledrie heel hard om z'n ietwat geschokte hoofd nadat hij dit zei*
"Misschien kan je een duet met haar doen"
"Jaaaa wie weet!"
"Neem je familie of vrienden mee naar Tel Aviv voor support?"
"Helaas niet. Alleen mijn team, om het zo professioneel mogelijk te houden. Als ik familie mee zou nemen zou dat stress voor me creŽren, dus hoe leuk het ook zou zijn als ze er zouden zijn, eigenlijk hou ik ervan om alleen te zijn als ik zulke dingen doe. Maar ik ben niet alleen, ik ben nu met jullie prachtige dames."
*uw verslaggeefsters giebelen wederům schaapachtig*
"We zullen vanavond voor je juichen!"
"Niiiiiiiice!"
"We waren gisteren aan het whatsappen naar elkaar dat jouw lied 'run with the lions' heet en dat wij allebei Leeuw als sterrenbeeld zijn dus eh..."
"Dat is een teken!"
"OMG we zijn aan het fangirlen nu. Sorry."
*Jurijus lacht heel hard*
"Dat is goed!"
"Kijk je weleens naar Youtube reactievideo's?"
"Ja! Vooral grappig om te luisteren naar hoe ze mijn naam uitspreken. Juri. Jurijus."
"Keek je op jongere leeftijd ook al naar het Eurovisie?"
"Zeker. Het was echt een familieding. Lekker samen naar het songfestival kijken. Dat is wat het songfestival gewoon echt heel goed doet, het brengt mensen en families samen."

wXHyaDY.jpg

Hier hadden we ook een filmpje maar Greys fucked it up door pas in de laatste seconde van z'n speech op record te drukken :')

Bedankt Jur. Even checken of we al aan de beurt zijn bij Duncan. De AvroTros meneer zegt nee, dat duurt nog wel even, maar ik hou jullie in de gaten, het komt goed!

Oh wacht daar is Matt! MATTTTTTTTTT. Hi. Hoi. Hihi.
Zeg even wat tegen onze forummers!


"Bedankt Matt. Ik heb het Waylonshirt bij me dat je vorig jaar in Lissabon al van ons zou krijgen, maar dat geven we je straks, we moeten nu even snel door, zien je zo!" (Nooit meer gezien, de hele dag en avond met dat kloteshirt rondgelopen.)

Okť wie nu. Griekenland! Daar is het nu niet zo druk.

INTERVIEW GRIEKENLAND
"Hallo! Allereerst, je lied 'Better Love', hoe kwam dat tot stand?"
"Bedoel je de inspiratie erachter?"
"Ja!"
"Het lied heeft voor mij voornamelijk te maken met sociale normen, en het niet volgen van die sociale normen. Het omarmen van je ware zelf. Pure eerlijkheid. En dat als je die liefde voor jezelf tot stand weet te brengen dan kan je dat meenemen in je relaties met andere mensen. En ik wilde vooral een lied dat heel hoopvol is. Een lied met een sterke hoopvolle boodschap. Het is een enorm podium. Je zingt voor honderden miljoenen mensen. Ik wilde niet een eh... hoe zeg je dat... persoonlijk liedje, ik wil echt iets delen met de wereld. Het is universeel. Een universele reis om de hogere staat van liefde te vinden, je ervan bewust zijn dat je beter verdient, we verdienen allemaal beter."
*Polen begint weer hťťl hard te zingen*
"Griekenland heeft de artiest intern gekozen. Hoe kwamen ze bij jou? Je woont toch in Canada?"
"Ik ben geboren en opgegroeid in Canada, ik woon nu al vele jaren in Griekenland. Ik had totaal niet verwacht dat ik dit voorstel zou krijgen, ze hebben me gebeld en Dimitri, het hoofd van het Griekse team dit jaar, belde en zei dat hij iets aan me wilde voorstellen. Of we bij elkaar konden komen. Het was ergens in november en ik dacht dat het misschien over een Kerstconcert ofzo zou gaan. Ik wist eigenlijk niet eens dat hij dit jaar met het Eurovisie te maken had dus toen hij dat zei was ik heel verrast. Ook omdat ik mezelf niet echt een voor de hand liggende keuze vond om voor Griekenland uit te komen. Maar ze kenden mijn werk, ze hadden me zien optreden en ze vertrouwen me. En dat is voor mij heel waardevol. Het artistieke vertrouwen dat ze in me hadden. Dat is heel belangrijk voor me om te voelen, dat ik vrijheid krijg omdat mensen me vertrouwen."
"Heb je ook te maken gehad met het idee van de clip, oh trouwens je jurk in de video is zo mooi, ik wil hem".
"HAAHAHAHAAAA bedankt".
"Maar gaan we een soortgelijk iets als de video zien straks op het podium in Tel Aviv?"
"De video is art-pop. Dat wordt de staging absoluut ook. Op het podium wordt het iets meer 'volwassen', het is een soort vervolg op de video zou ik zeggen".
"Hoe ga jij er in Tel Aviv voor zorgen dat je niet te zenuwachtig bent als je moet optreden?"
"Hahahaha! Mediteren! Ja. Mediteren. Dat is het enige dat ik eraan kan doen denk ik".
"Neem je nog iemand mee naar Tel Aviv?"
"Ja, ik neem familie en vrienden mee. Dat is heel waardevol. Ik ben heel blij dat ze meegaan".
"Kijk je weleens naar de youtube reviews van je eigen lied?"
"Ja ik heb er best veel van gezien. En eerlijk gezegd... ik denk dat ik die video's voortaan maar elke ochtend moet gaan kijken. Want ik word er erg blij van en emotioneel. Het is allemaal zo vleiend."

aneSowB.jpg

Ook Katerine wil nog even iets persoonlijk tegen jullie zeggen:


ZOUDEN WE AL AAN DE BEURT ZIJN BIJ DUNCAN?
Even vragen. Nee, nog steeds niet.

Oeh, Michael van de UK zit alleen. Snel.

INTERVIEW MICHAEL - UK
Dit interview werd een bende. Een leuke bende. Het was heel veel lachen en gieren en brullen en hij riep heel snel allemaal half verstaanbare dingen in al z'n enthousiasme. Over falafel en baklava en stroopwafels en oh ja, "me mam and me nan go with me to Tel Aviv!"

Zelfs de foto met Michael werd een bende, want hij was alleen maar aan het hyperen en lachen en wilde armen overal omheen en was erg gezellig. _O-

P6yU9ki.jpg

Oh ja en Mike most ook nog ff wat aan jullie kwijt:


Hallo meneer AvroTros. Word je al gek van ons? Zijn we al aan de beurt? Nee?

OH DAAR IS CORNALD.
Hoi Cornald. Kus kus. Zeg even iets leuks! O+


Intussen was Andy van Eurovoxx aan de beurt bij Duncan. Andy sprak de AvroTros meneer aan dat wij lovely ladies toch echt al eerder aan de beurt waren. ( O+ ) Maar nee, internationale pers eerst.

91r75xZ.jpg

Andy wil trouwens ook ff wat zeggen! :D


Een omroepster roept inmiddels dat het tijd is en iedereen de zaal moet verlaten. We kijken in paniek naar AvroTros meneer. Hij zegt dat we mogen blijven. Drie vragen en een foto.

DUNCAN
"Jaaaa hoi Duncan! Je hebt al zo veel vragen beantwoord dus wij hebben nog even drie vragen voor je. Jouw EP! Kan je daar iets over vertellen, wanneer komt 'ie uit. Want we vinden Arcade natuurlijk een schitterend nummer maar we wi-..."
"Hahahaha! Jullie kijken nķ al uit naar meer! Oh te gek! Het is nog niet bekend wanneer hij uitkomt maar ik zal jullie een nieuwtje vertellen. Zondag vertrek ik naar Stockholm om daar een weekje te schrijven, nog extra. Dus er komt heel veel aan.."
"Komende zondag ga je?"
"Ja! Komende al! Ik ga heel veel schrijven en er komen heel veel toffe dingen aan. Maar in welke vorm en wanneer, daar kan ik nu nog niets over zeggen.."
"Waar je misschien ook nog niets over kunt zeggen is de act, de staging..."
"NEE :D "
"Heb je de act, de staging straks, zelf bedacht?"
"Ja ik heb hem zelf bedacht. Wel met een team uiteraard, want het is zo veel allemaal, zo veel om te bedenken voor zo'n hele grote venue, maar ik heb hem voornamelijk zelf bedacht en toen uitgewerkt met het team".
"En de clip? Het idee van dat onder water en het naakt?"
"Dat kwam ook allemaal uit mijn hoofd. In samenwerking met Paul Bellaart. En Ilse de Lange heeft er aan meegedacht. Echt een brainstormsessie met zijn allen, maar waarin ik wel al meteen zelf het idee had. En dat hebben we uitgewerkt."
"Zou je het niet in ťťn woord kunnen omschrijven....?"
"De clip?"
"Nee de staging. Het gevoel misschien? In ťťn woord?"
"NEE! :D "
* Duncan lacht hard*
"Nou ja dat is ook ťťn woord..."
*We lachen allemaal*
"Nog ťťn vraag, je gaat vanavond natuurlijk optreden, maar jij gaat ook volgende week naar Londen om aan die preparty mee te doen! Wie zijn idee was dat om dat te doen?" (De vorige Nederlandse deelnemers namen alleen deel aan EIC, niet aan de andere pre-parties in andere landen).
"Mijn eigen idee! Want ik vind het heel fijn om daar te staan en te ervaren wat het nou precies is. Want ik heb natuurlijk Eurovision in Concert en als je er dan al twee hebt dan is het ook even heel fijn om even te voelen van hoe is het, met de gekte en de hele dag en alle drukte en vooral de fans natuurlijk! Dat vind ik heel leuk, de echte Eurovision-fans, om die te ontmoeten!"
"Nou wij gaan in elk geval vanavond hťťl hard voor te juichen en je hebt op ons forum.. ken je eigenlijk het songfestivalforum?"
"Ja ik ken het wel, ik heb het wel gezien ja!"
"Je hebt daar in elk geval heel veel fans. Meestal is het bij een inzending een beetje verdeeld, de ene helft vindt het geweldig en de andere helft niet zo, want smaken verschillen, maar als het aan hen ligt win je."
"AHHHHH WAT LIEF!"
"Mogen we ook nog even snel een foto?"
"Ja natuurlijk".

GATy8xy.jpg

Duncan heeft vanmiddag in totaal 48 interviews gegeven, we vragen ons af of hij vanavond tijdens het concert nog wel bij stem zal zijn. :D

Goed, einde persmiddag. De hele ruimte is al leeg maar eerlijk is eerlijk, AvroTros meneer heeft woord gehouden. O+

Even naar de Burger King, dorsttttt!
Eurovoxx Andy ging mee.
RfQq581.jpg

Daarna besloten we even terug te gaan naar het hotel. Even met de niet meer zo piepjonge beentjes omhoog op bed, opladen voor het concert van vanavond! Toen we van de Burger King op weg naar het hotel langs de artiesteningang liepen van AFAS stonden Aoibhin en grazz daar met een groep fans heerlijk te fangirlen. "SIENEKE DAAR IS SIENEKE! Oh daar is Luca!"

Eenmaal in het hotel checkte Greys even heur haar en terwijl we de playlist van het Eurovisie aan hadden riep ze uit de badkamer "Cee, van wie is dit zeiknummer ook alweer?"
"Dat is Rusland..."
"Oh ja :@ Nou dat is ook niks zeg als je er niks bij ziet en het alleen hoort!" Sorry, Sergey.

Na een half uurtje uitpuffen op naar de Grolsch Pub schuin tegenover AFAS om daar diverse andere ESF-ers te treffen. Daar bleek al een ENORME rij te staan voor Eurovision in Concert, om half zes al. Vanaf de ingang helemaal de straat uit en weer terug in een lus. Sommige mensen kwamen vragen 'wat is dit, wat is er in AFAS vanavond?' Eurovisie-artiesten. Hele AFAS is vol vanavond voor Eurovisie-artiesten. "Nťť joh! :D " was de reactie. _O-

rojMQaI.jpg

Tegenover de entree bleek niet iedereen het eens met Songfestival in IsraŽl:

Nhdziaq.jpg

Eenmaal binnen in AFAS kregen we vlaggetjes en een lekker hysterische schuimrubberen stengel die licht gaf in allemaal kleurtjes. Het voorprogramma startte met Sieneke, een vol AFAS brulde mee met Shalalie en de lichtjes-stengels zorgden voor een heerlijk hysterische zingende massa. Sterker nog, Greys kreeg kippenvel. Kippenvel van Sieneke. Jawel...
Daarna verzorgde Justine Pelmelay een medley. Toen Dana International, viva la divaaaaaaaaaaaa! Hierna volgde het hele programma met alle deelnemende songfestival-artiesten. Video's van alle optredens vind je HIERRRRRRRRRR op het youtube-account van Eurovision in Concert:

https://www.youtube.com/channel/UCAIeAZ45bAh-AoTqpxQfhMQ/videos

Greys liep in het rookhok nog wat loslopende artiesten tegen het lijf, zoals Georgische Oto (foto is niet voor publicatie geschikt, alle filters van de wereld kunnen dit niet redden) en IsraŽlische Kobi (batterij foon bijna leeg dus geen flits meer, deze foto is vaag genoeg om te posten)

3Q2ufOO.jpg

Na de pauze kwam Nicole met haar beetje vrede. Toen de rest van de artiesten.
Duncan sloot af. Dit was echt magisch. Een ENORM applaus toen hij opkwam, hier kwam duidelijk de grote favoriet. Mooie visuals van water erachter. Hij zong het geweldig en liet het publiek echt goed meedoen met klappen en het oh-oh-ohhhhh refrein. Het publiek zong uit volle borst.

Wat was dit een geweldige avond! Een geweldige dag. Met als toetje een werkelijk fantastisch concert met een heerlijke sfeer. Bedankt Eurovision in Concert dat wij hier weer deel van mochten uitmaken!

pZ2j4gb.jpg

Inmiddels hadden we begrepen dat in Ziggo Dome (waar wij naast sliepen...) een hardstyle event zou plaatsvinden die nacht, dat tot 07.00 uur zou duren! :') Onderweg terug naar het hotel hebben we ons vast geestelijk voorbereid op de herrie die we in onze hotelkamer zouden horen. Echter hoorden we niets van de muziek! Wel was er op het pleintje voor de entree van de Ziggo Dome een overijverige meneer met een veegwagen, die DE HELE GODGANSE NACHT dat plein bleef vegen. Ook al was het al lang schoon, hij bleef rondjes rijden met zwaailicht en veel kabaal. Onder ons raam... Hij was zeker bang in slaap te vallen tijdens het werk als hij zou stoppen, dus bleef maar gewoon bezig. Bedankt, meneer van de veegwagen!

De volgende ochtend reden we tamelijk brak - maar nog steeds intens gelukkig door de heerlijke dag ervoor - terug naar de carpoolplaats in de Meern. Daar nog even bij de Starbucks wat cheesecake, muffins en ijskoffie. Terwijl we buiten in het zonnetje nog even aan het nagenieten waren kwam er een groep brute bikers langs. Van die echte Harleymannen zeg maar, je ziet het wel voor je. Groot, breed, baarden, leer, alles. Zij liepen naar hun motoren die vlak naast het terrasje stonden. Ze startten de brute machines, hun muziek ging aan en... kťihard schalde Peter Andrť's 'Mysterious Girl' over de parkeerplaats en het terras. Ze vonden het zelf dolkomisch. Wij ook. Iedereen op het terras ook. Zo zie je maar, niet alles is wat het lijkt.

Potdomme jongens, wat was dit leuk! En nu op naar het ťchte Eurovisie in mei, hopelijk zien we jullie allemaal weer hier in ESF en in de kroeg als we op groot scherm de 2e semi samen gaan kijken.

Bedankt voor het lezen van dit lange verslag. We hopen dat jullie tevreden zijn! *O*

Liefs, Cee en Greys

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 07-04-2019 19:09:57 ]
heywooduzondag 7 april 2019 @ 15:05
Gaaf :D

Nog niet alles kunnen lezen :@
GeorgeMzondag 7 april 2019 @ 15:08
JEEZ wat een verhaal O+
Echt HEUL HEUL HEUL VEUL RESPECT!! _O_
lashatumbaizondag 7 april 2019 @ 15:10
Ik heb het met een treinvaart gelezen! Wat een fantastisch leuk verslag. Gelukkig kregen jullie uiteindelijk ook nog Duncan te spreken met toch nog leuke nieuwtjes! Dat ie gaat schrijven deze week in Zweden, echt top. En dat zijn creatieve ideeŽn leidend zijn bij de videoclip en staging geeft me echt nog meer vertrouwen voor wat we straks te zien krijgen.

Ook leuk dit jaar met de filmpjes.
Momo...zondag 7 april 2019 @ 15:10
JA super leuk verslag! :D
quote:
"Hahahaha! Jullie kijken nķ al uit naar meer! Oh te gek! Het is nog niet bekend wanneer hij uitkomt maar ik zal jullie een nieuwtje vertellen. Zondag vertrek ik naar Stockholm om daar een weekje te schrijven, nog extra. Dus er komt heel veel aan.."
"Komende zondag ga je?"
"Ja! Komende al! Ik ga heel veel schrijven en er komen heel veel toffe dingen aan. Maar in welke vorm en wanneer, daar kan ik nu nog niets over zeggen.."
En een nieuwtje!
Guanabanazondag 7 april 2019 @ 15:11
Superleuk, en wat zijn die filmpjes een leuk extraatje, tof dat jullie dat ook nog hebben gedaan! _O_ *O*
Greyszondag 7 april 2019 @ 15:16
Ja we durven elk jaar meer. :D Dus de filmpjes leken ons een leuke toevoeging, allemaal speciale korte boodschappen speciaal voor jullie op dit forum. :D *O*
Guanabanazondag 7 april 2019 @ 15:21
En wat lijken jullie me toch gezellige dames, Cee ik vind je truitje heel leuk en Greys, je hebt zo te zien eindelijk het kapsel dat je toen graag wilde :P ^O^

Oke sorry offtopic :P
lashatumbaizondag 7 april 2019 @ 15:21
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:16 schreef Greys het volgende:
Ja we durven elk jaar meer. :D Dus de filmpjes leken ons een leuke toevoeging, allemaal speciale korte boodschappen speciaal voor jullie op dit forum. :D *O*
Volgend jaar een perskaart voor het echte songfestival aanvragen, als het in Nederland is! Kun je twee weken daar de repetities aan ons livestreamen #sorryMatt
Ceezondag 7 april 2019 @ 15:22
Ennnnn hierbij volgt een impressie in beeld, zonder geluid (in sommige gevallen is dat maar beter ook).

DEEL 1.

Voordat Ome Cornald de 28 acts de rode loper op joeg, kreeg hij van Tante Getty het eerste exemplaar van haar boek overhandigd. D'awww.

yR3rlqw.jpg

Daarna was het tijd voor de artiesten om binnen te druppelen, we begonnen met wat vrouwen.

Kate Miller-Heidke uit AustraliŽ (links) en Srbuk uit ArmeniŽ.
Kh5abCq.jpg

Voeg daar Zena uit Wit-Rusland, Paenda uit Oostenrijk en Jonida Maliqi uit AlbaniŽ aan toe en je hebt Baby Spice, Smurfy Spice, Opera Spice, Angry Spice en Oversize Spice.
Rp5k3V8.jpg

De Duitse dames van S!sters waren zo te zien fangirls van de Tsjechische Lake Malawi. O+ Don't you try to hiiiiiide it.
KUu3j2P.jpg

Darude uit Finland was blij er te zijn maar ik weet niet zeker of zijn zanger Sebastian niet continu aan het overpeinzen was of deze carriŤremove wel handig was.
mmq6ifT.jpg

KIJK HET IS HARRY SLINGER oh nee het is Leonora uit Denemarken. Ze vraagt fashion advice aan Oversize Spice Jonida.
rl59Azd.jpg

Jurijus, we mogen 'm Juri noemen, of Jur, of Lee Towers.
F7ndXUa.jpg

Hierna ging het ťcht edgy en interessant worden dus dat doe ik in een aparte post. Een momentje.
Guanabanazondag 7 april 2019 @ 15:24
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:22 schreef Cee het volgende:
Baby Spice, Smurfy Spice, Opera Spice, Angry Spice en Oversize Spice.
_O-
Em31zondag 7 april 2019 @ 15:26
Ahhhh echt super leuk weer _O_ O+ geweldig verhaal en hele leuke foto's en filmpjes!
Whiskers2009zondag 7 april 2019 @ 15:26
Topverslag! *O* ^O^ w/
Em31zondag 7 april 2019 @ 15:27
Echt hilarisch dat accent van Michael Rice trouwens, je kunt gewoon raden hoe dat is gegaan _O-
Greyszondag 7 april 2019 @ 15:28
_O-

Darude z'n zanger liep idd de hele middag rond met een hoofd alsof ie zware migraine had.

Oh overigens waren AustraliŽ en TsjechiŽ daarna soundchecken in de concertzaal want die hebben we niet meer teruggezien tijdens de persmiddag.
Mandy040986zondag 7 april 2019 @ 15:28
Ahh, wat een leuk verslag. ^O^ _O_ O+

Die spice vergelijking. :D
Smurfy spice. _O-
Greyszondag 7 april 2019 @ 15:29
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:27 schreef Em31 het volgende:
Echt hilarisch dat accent van Michael Rice trouwens, je kunt gewoon raden hoe dat is gegaan _O-
"ME MAM AND ME NAN ARE GOING TO TEL AVIV" in dat accent idd. Gieren met die gozer, echt wat een hysterische bende werd dat. _O-
MakkieRzondag 7 april 2019 @ 15:29
Ik vond het trouwens wel jammer dat er geen officiŽle live streaming was van Eurovision in Concert. Denk dat je daar veel kijkers mee kon trekken.
Whiskers2009zondag 7 april 2019 @ 15:29
Beeldverslag is ook supertof *O*
Roger_Epialeszondag 7 april 2019 @ 15:31
Mooi verslag! *O*

Met alle foto's en filmpjes voelt het toch of ik er een beetje bij ben geweest. :P
Em31zondag 7 april 2019 @ 15:31
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 15:29 schreef Greys het volgende:

[..]

"ME MAM AND ME NAN ARE GOING TO TEL AVIV" in dat accent idd. Gieren met die gozer, echt wat een hysterische bende werd dat. _O-
_O- heerlijk :D
Greyszondag 7 april 2019 @ 15:31
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:29 schreef MakkieR het volgende:
Ik vond het trouwens wel jammer dat er geen officiŽle live streaming was van Eurovision in Concert. Denk dat je daar veel kijkers mee kon trekken.
Snap het wel, ze moeten toch die AFAS vol zien te krijgen om het te kunnen blijven doen. Met een officiŽle live stream zullen sowieso een stuk minder mensen uit het buitenland kaarten kopen om er live bij te zijn.
lashatumbaizondag 7 april 2019 @ 15:31
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 15:28 schreef Greys het volgende:
_O-

Darude z'n zanger liep idd de hele middag rond met een hoofd alsof ie zware migraine had.

Oh overigens waren AustraliŽ en TsjechiŽ daarna soundchecken in de concertzaal want die hebben we niet meer teruggezien tijdens de persmiddag.
Nou ik kreeg een migraine van zijn live vocals... was niet best!
Ceezondag 7 april 2019 @ 15:31
DEEL 2.

Maak plaats voor Hatari uit IJsland. Errrrrm goeiemiddag! Dat denkt Katerina uit Griekenland rechts ook.
Jscnauf.jpg

Gelukkig blijken ze als ze uit hun rol zijn gewoon hele gewone jongens. Hier gappen ze gezellig met Michael Rice uit de UK en Sarah McTernan uit Ierland.
abuWFw6.jpg

De dames van Tulia uit Polen kwamen in prachtige klederdracht, of ze hebben toevallig allemaal per ongeluk het zelfde kleedje aangetrokken toen ze vanochtend opstonden.
j52eAkY.jpg

Luca Hanni uit Zwitserland klapt alvast voor de man, de legende, en Nevena uit ServiŽ vergeet haar zonnebril af te doen maar dat snap ik ook wel, want wat hier het podium op krabbelt is oogverblindend...

Sna3KGX.jpg

Applaus voor...

SERHAT.
fE2K8k7.jpg

En last but not least de oppergod van deze editie, onze enige echte eigen Denim Duncan!
PKwMaAI.jpg

Cornald stelde Duncan en nog wat random artiesten wat vragen, en met random bedoel ik de meest spraakmakende/bekende. Zo slim is ie ook wel.
NEnqLAQ.jpg
pdRZE8I.jpg

Hier interviewt hij Kobi, uit gastland IsraŽl. Ook zo'n schatje.
IMW80qK.jpg

Het was daarna tijd voor Femke Halsema om vanaf een blaadje een kleine spreekbeurt te houden over hoe tof Amsterdam is en hoe oud Dingedong is.
iF63CSU.jpg

En hier zijn ze dan, de CLASS OF '19. O+
g9FeFDA.jpg
6bcWxOJ.jpg

Hierna nog 1 deel met wat losse foto's van de pers-interviews.
Momo...zondag 7 april 2019 @ 15:31
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 15:28 schreef Greys het volgende:
_O-

Darude z'n zanger liep idd de hele middag rond met een hoofd alsof ie zware migraine had.

Oh overigens waren AustraliŽ en TsjechiŽ daarna soundchecken in de concertzaal want die hebben we niet meer teruggezien tijdens de persmiddag.
Las dat de vrouw van Sebastiaan echt kort geleden was bevallen van een kleine
Greyszondag 7 april 2019 @ 15:32
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:21 schreef Guanabana het volgende:
En wat lijken jullie me toch gezellige dames, Cee ik vind je truitje heel leuk en Greys, je hebt zo te zien eindelijk het kapsel dat je toen graag wilde :P ^O^

Oke sorry offtopic :P
Dankjewel :D
(En ja, eindelijk. _O- )
Greyszondag 7 april 2019 @ 15:33
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:31 schreef lashatumbai het volgende:

[..]

Nou ik kreeg een migraine van zijn live vocals... was niet best!
Wel een stuk beter dan in hun officiŽle Finse 'voorronde' vonden we. :o
Guanabanazondag 7 april 2019 @ 15:35
Ik vind die zanger wel een lekker hapje (op die foto dan). Lekker chaggo en serieus.
Guanabanazondag 7 april 2019 @ 15:35
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:32 schreef Greys het volgende:

[..]

Dankjewel :D
(En ja, eindelijk. _O- )
Ik ben trouwens ook Leeuw, dus ik ga er nu wel vanuit dat we volgend jaar als trio gaan.
Ceezondag 7 april 2019 @ 15:36
DEEL 3.

Het ging natuurlijk allemaal om onze posterboy Duncan, wat ben ik trots op die jongen, wat ben ik blij met 'm, wat mogen we allemaal in onze handjes knijpen dat ie er is.
iIZa4tZ.jpg
GJkYnj7.jpg

Dit is de Georgiaanse Duncan, soort van, maar dan anders, Oto.
QJjX7w7.jpg

Anna uit MoldaviŽ had weinig aanspraak :'( en zat wat verveeld op haar telefoon te kijken.
vb7gQnA.jpg

Nevena uit ServiŽ kon echt niet lachen.
3yGnJ9B.jpg

Ik bleef de hele dag gefascineerd door Hatari, sorry.
czd5pOc.jpg

En ik vind het gaaf hoe je blauw haar zo kan ownen als Paenda.
MGwa4Uk.jpg

We eindigen deze fotoreportage met
THE MAN
THE MYTH
THE LEGEND.

yAANxMn.jpg

O+
lashatumbaizondag 7 april 2019 @ 15:36
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Wel een stuk beter dan in hun officiŽle Finse 'voorronde' vonden we. :o
Haha, het zal in in ieder geval geen vocale hoogvlieger worden in mei.

Offtopic: nu ik jullie foto's zie bedenk ik me dat ik achter de Fok!groep stond in de rij bij de AFAS. Heb ik jullie toch nog half ontmoet. >:)
Greyszondag 7 april 2019 @ 15:36
Cee ze zijn tof je foto's _O_

Dat hoofd van Katerine naast Hatari _O- _O-

En IsraŽlische Kobi die zo nerveus was dat ie het maar gewoon hardop zei tegen Cornald. "Sorry I am so nervous, I don't know how to answer your questions :@ "
lashatumbaizondag 7 april 2019 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:36 schreef Cee het volgende:
Anna uit MoldaviŽ had weinig aanspraak :'( en zat wat verveeld op haar telefoon te kijken.
Aaah...dit vind ik zielig! :{
Surveillance-Fietszondag 7 april 2019 @ 15:39
Heerlijk verslag. Heb weer genoten.
Mlitazondag 7 april 2019 @ 15:39
Heel leuk! Jullie hebben echt nieuws uit Duncan gekregen, nog nergens anders gehoord, toppie!
Momo...zondag 7 april 2019 @ 15:40
Leuke foto's Cee!
Em31zondag 7 april 2019 @ 15:45
Wat raar eigenlijk dat TsjechiŽ en AustraliŽ niet meer terugkwamen 8)7
Mekezondag 7 april 2019 @ 15:47
*O* *O*

Zo leuk! O+

w/ w/
Greyszondag 7 april 2019 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:45 schreef Em31 het volgende:
Wat raar eigenlijk dat TsjechiŽ en AustraliŽ niet meer terugkwamen 8)7
Denk dat ze er niets aan konden doen, er moesten er 28 soundchecken en dat kost veel tijd. En dan ook nog de extra acts. Ik heb AustraliŽ iig helemaal niet meer gezien op de persmiddag en Lake Malawi ook niet. Misschien kwamen ze aan het eind terug en waren wij toen bij Duncan. Is er bv een Wiwi interview met een van die twee? Of Matt? Of Andy? Heb nog niet kunnen kijken, te druk gehad hiermee. :D
Greyszondag 7 april 2019 @ 16:09
Heb nog een paar losse telefoonfoto's.

ZwlbXfA.jpg

Miki
y2fu3lB.jpg

Darude
EKu2QMW.jpg

Sisters
gsmABot.jpg

Hatari
k5P0rYv.jpg

Joci
pXRkCXh.jpg

Duncan op z'n knieŽn voor een speciale gast O+
VnYytm2.jpg

Eliot
sVS5yHF.jpg

sXJywg0.jpg
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 16:17
Wat een GEWELDIG verslag! O+ Zoveel uitgebreider ook dan de vorige keer, en dat was al top!

Fantastisch idee van die persoonlijke filmpjes; die moeten jullie erin houden! Wat een werk moet dit vandaag ook allemaal zijn geweest voor jullie. Chapeau! ^O^

Leuke interviews! En echt een nieuwtje gekregen van Duncan! :D
OMG video van MATT O+

Ik ga het straks nog allemaal wat preciezer lezen, want heb nu snel gelezen omdat ik zo benieuwd was :D
trein2000zondag 7 april 2019 @ 16:21
Ik heb precies helemaal niks met het ESF. Maar door dat gehyper van jullie zou ik nog bijna gaan kijken ook. Supertof.
Greyszondag 7 april 2019 @ 16:27
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 16:21 schreef trein2000 het volgende:
Ik heb precies helemaal niks met het ESF. Maar door dat gehyper van jullie zou ik nog bijna gaan kijken ook. Supertof.
Dit vind ik dus echt tof om te horen. Dankjewel! :D O+
Greyszondag 7 april 2019 @ 16:29
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 16:17 schreef Aoibhin het volgende:
Wat een GEWELDIG verslag! O+ Zoveel uitgebreider ook dan de vorige keer, en dat was al top!

Fantastisch idee van die persoonlijke filmpjes; die moeten jullie erin houden! Wat een werk moet dit vandaag ook allemaal zijn geweest voor jullie. Chapeau! ^O^

Leuke interviews! En echt een nieuwtje gekregen van Duncan! :D
OMG video van MATT O+

Ik ga het straks nog allemaal wat preciezer lezen, want heb nu snel gelezen omdat ik zo benieuwd was :D
Leuke videoboodschap he van Matt aan jullie. :D

Filmpje van Andy vind ik ook zo tof. Dat ie denkt dat NL wint maar het niet wil jinxen.
Hij appte vanmorgen z'n interview met Duncan om te posten ook hier maar ik zag dat jullie het al hadden geplaatst. Hij vindt het echt te gek dat jullie z'n video's zo leuk vinden.
Moira.zondag 7 april 2019 @ 16:30
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:16 schreef Greys het volgende:
Ja we durven elk jaar meer. :D Dus de filmpjes leken ons een leuke toevoeging, allemaal speciale korte boodschappen speciaal voor jullie op dit forum. :D *O*
Wat ontzettend tof, Greys en Cee _O_ die filmpjes _O_ en de connecties met Cornald en ESF-artiesten en andere ESF-persmensjes en ‘het hoofd’ _O_

Ik hoop echt volgend jaar eens mee te kunnen naar ESF in Concert O+

Well done ladies _O_ genot!
ijs_beerzondag 7 april 2019 @ 16:31
O+
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 16:33
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Leuke videoboodschap he van Matt aan jullie. :D

Filmpje van Andy vind ik ook zo tof. Dat ie denkt dat NL wint maar het niet wil jinxen.
Hij appte vanmorgen z'n interview met Duncan om te posten ook hier maar ik zag dat jullie het al hadden geplaatst. Hij vindt het echt te gek dat jullie z'n video's zo leuk vinden.
Andy was ook zo leuk!
En dat is inderdaad dat dilemma; aan de ene kant wil je van de daken schreeuwen (ook hij als pers) dat je denkt dat hij gaat winnen en aan de andere kant wil je het niet jinxen :D
Greyszondag 7 april 2019 @ 16:36
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:30 schreef Moira. het volgende:

[..]

Wat ontzettend tof, Greys en Cee _O_ die filmpjes _O_ en de connecties met Cornald en ESF-artiesten en andere ESF-persmensjes en ‘het hoofd’ _O_

Ik hoop echt volgend jaar eens mee te kunnen naar ESF in Concert O+

Well done ladies _O_ genot!
Ja ga mee volgende keer!

En Eurovision in Concert is denk ik zelfs leuk voor mensen die niks met ESF hebben. De sfťťr! :D _O_
justnathan321zondag 7 april 2019 @ 16:40
Super leuk :) Kan niet wachten tot mei... :D
Moira.zondag 7 april 2019 @ 16:40
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja ga mee volgende keer!

En Eurovision in Concert is denk ik zelfs leuk voor mensen die niks met ESF hebben. De sfťťr! :D _O_
Had dit jaar mee willen gaan maarja, verhuizing he :o
Woon iig wel al 2u dichterbij de randstad dan voorheen :')

Wel jammer dat jullie Joci niet meer hebben kunnen interviewen :o wat zou ik die gast graag veren in z'n reet willen steken voor z'n kunst waar ik geen hol van kan verstaan maar wel kan voelen en daarom des te meer kunst is O+
Chocoladesoeszondag 7 april 2019 @ 16:41
Wat een leuk verslag! :D Erg leuk geschreven en heel leuk gedaan met die filmpjes tussendoor. En goed om te weten dat Duncan die clip voor een groot deel zelf heeft bedacht, en de staging ook. De clip is prachtig dus dan gaat het met de staging helemaal goedkomen ^O^
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 16:43
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 16:40 schreef Moira. het volgende:

[..]

Had dit jaar mee willen gaan maarja, verhuizing he :o
Woon iig wel al 2u dichterbij de randstad dan voorheen :')

Wel jammer dat jullie Joci niet meer hebben kunnen interviewen :o wat zou ik die gast graag veren in z'n reet willen steken voor z'n kunst waar ik geen hol van kan verstaan maar wel kan voelen en daarom des te meer kunst is O+
Nog een Joci fan! :o *O* Dat nummer is dit jaar mijn favoriet na Nederland. Vond zijn vorige inzending ook heel erg tof.

Offtopic, maar je paarse kleur is erop vooruitgegaan! ^O^
Em31zondag 7 april 2019 @ 16:43
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 15:47 schreef Greys het volgende:

[..]

Denk dat ze er niets aan konden doen, er moesten er 28 soundchecken en dat kost veel tijd. En dan ook nog de extra acts. Ik heb AustraliŽ iig helemaal niet meer gezien op de persmiddag en Lake Malawi ook niet. Misschien kwamen ze aan het eind terug en waren wij toen bij Duncan. Is er bv een Wiwi interview met een van die twee? Of Matt? Of Andy? Heb nog niet kunnen kijken, te druk gehad hiermee. :D
Niet dat ik me kan herinneren!
Moira.zondag 7 april 2019 @ 16:44
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 16:43 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Nog een Joci fan! :o *O* Dat nummer is dit jaar mijn favoriet na Nederland. Vond zijn vorige inzending ook heel erg tof.

Offtopic, maar je paarse kleur is erop vooruitgegaan! ^O^
Ja beter zo he _O-

En joci O+ Ik moet z'n huidige nummer nog ff wat vaker luisteren, heb ook nog niet alle 40+ gehoord maar hij stond van wat ik gehoord had sowieso in mijn top 3.
En z'n vorige nummer zit ik ook nog regelmatig mee in m'n hoofd O+

heuleleleuuleeeu jadiedaleuleleeeuuu heuheuhueeehueeeuuuuu dududuuuuu

zoiets O+ :D
Pluto1975zondag 7 april 2019 @ 16:45
Ongelooflijk leuk allemaal zeg! Super bedankt dat we toch een beetje mee kunnen kijken!
En wat is Andy van eurovoxx toch leuk zeg!
Davezondag 7 april 2019 @ 16:48
Eigenlijk is alles al gezegd, maar nog een keer kan geen kwaad, wat een supertof verslag. Superleuk om te lezen/bekijken!
Whiskers2009zondag 7 april 2019 @ 16:49
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Leuke videoboodschap he van Matt aan jullie. :D

Filmpje van Andy vind ik ook zo tof. Dat ie denkt dat NL wint maar het niet wil jinxen.
Hij appte vanmorgen z'n interview met Duncan om te posten ook hier maar ik zag dat jullie het al hadden geplaatst. Hij vindt het echt te gek dat jullie z'n video's zo leuk vinden.
Wat lief O+
grazzzondag 7 april 2019 @ 17:04
Bedankt voor het verslag dames _O_ Die filmpjes maken het nog wat persoonlijker, leuk!

quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 14:56 schreef Greys het volgende:
"En je missie is de finale natuurlijk!"
*Serhat lacht heel hard*
"Wij denken dat je de finale wel gaat halen."
* Serhat lacht nog harder*
"YOU THINK SO????"
Geweldig die Serhat :D

quote:
"We waren gisteren aan het whatsappen naar elkaar dat jouw lied 'run with the lions' heet en dat wij allebei Leeuw als sterrenbeeld zijn dus eh..."
"Dat is een teken!"
"OMG we zijn aan het fangirlen nu. Sorry."
*Jurijus lacht heel hard*
schattig O+
quote:
"De video is art-pop. Dat wordt de staging absoluut ook. Op het podium wordt het iets meer 'volwassen', het is een soort vervolg op de video zou ik zeggen"
Hier ben ik nieuwsgierig naar. Gaat mooi worden denk ik.

quote:
Greys liep in het rookhok nog wat loslopende artiesten tegen het lijf, zoals Georgische Oto (foto is niet voor publicatie geschikt, alle filters van de wereld kunnen dit niet redden
Heb je niet nodig knapperd! :*
grazzzondag 7 april 2019 @ 17:05
Die michael (VK) komt in het echt heel sympathiek over. Leuke gast. Ik hoop op een top 10 notering voor hem.

Katerine's kop op die foto _O-
grazzzondag 7 april 2019 @ 17:06
Dat Duncan zelf het idee voor die clip bedacht heeft :o _O_ Belooft veel goeds voor de staging denk ik hoor *O*
Greyszondag 7 april 2019 @ 17:09
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 17:06 schreef grazz het volgende:
Dat Duncan zelf het idee voor die clip bedacht heeft :o _O_ Belooft veel goeds voor de staging denk ik hoor *O*
Ja daar was ie ook duidelijk trots op. :Y
Pregozondag 7 april 2019 @ 17:10
Wat een gaaf verslag Greys en Cee ^O^ _O_ w/
summer52zondag 7 april 2019 @ 17:24
Wat een werk Greys en Cee maar wat een topverslag en die foto's en filmpjes zo leuk. Dikke pluim voor al jullie werk, ^O^
Gerard-Jolingzondag 7 april 2019 @ 17:37
Wie is Greys en wie is Cee op de foto's?

Ik vraag dit voor een vriend. ;)
Cyan9zondag 7 april 2019 @ 17:41
Superleuk verslag!!
Whiskers2009zondag 7 april 2019 @ 17:55
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 17:37 schreef Gerard-Joling het volgende:
Wie is Greys en wie is Cee op de foto's?

Ik vraag dit voor een vriend. ;)
Greys is degene met het grijsblond geverfde haar :)

Dat is geen geheim toch he @Greys :@
MaLozondag 7 april 2019 @ 17:56
Dikke pluim voor dit leuke levendige verslag en voor de leuke filpmjes ^O^
Toposcoupezondag 7 april 2019 @ 18:01
Erg goed verslag, Greys en Cee! Ook omdat het een leuk blikje achter de schermen geeft. Wat moet dat ontzettend tof zijn geweest. Ik vind de vragen ook erg goed, het geeft de artiesten de kans om henzelf wat meer te laten zien in plaats van de meer geijkte vragen met de geijkte antwoorden. :) Leuke foto's en filmpjes en goede kwaliteit (ik denk) camerafoto's ook.
Nexumzondag 7 april 2019 @ 18:01
Geweldig verslag _O_ _O_ _O_

Die filmpjes van sommige kandidaten zoals Katerine vind ik zo leuk *O*
Greyszondag 7 april 2019 @ 18:04
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 17:55 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Greys is degene met het grijsblond geverfde haar :)

Dat is geen geheim toch he @:Greys :@
Je kunt in het vervolg misschien toch beter de volgorde omdraaien met zulke dingen, eerst vragen of het een geheim is en dan daarna het pas roepen ipv andersom. _O-

Maar idd. Ik ben de lange. :P

[ Bericht 1% gewijzigd door Greys op 07-04-2019 18:10:17 ]
atozondag 7 april 2019 @ 18:05
Chapeau dames, goede interviews en ook de nodige humor tijdens die interviews.
Mooie foto's ook, geweldig.


_O_ _O_ _O_
Juup©zondag 7 april 2019 @ 18:06
Eindelijk Greys op de foto O+

;)
Greyszondag 7 april 2019 @ 18:07
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 18:01 schreef Toposcoupe het volgende:
Erg goed verslag, Greys en Cee! Ook omdat het een leuk blikje achter de schermen geeft. Wat moet dat ontzettend tof zijn geweest. Ik vind de vragen ook erg goed, het geeft de artiesten de kans om henzelf wat meer te laten zien in plaats van de meer geijkte vragen met de geijkte antwoorden. :) Leuke foto's en filmpjes en goede kwaliteit (ik denk) camerafoto's ook.
Dankjewel! Omdat we maar kort de tijd hadden overal hebben we gedacht 'De ESF users bekijken straks toch ook al alle filmpjes van Wiwi en andere interviews, dus alle antwoorden op de meeste wat meer standaard vragen hebben ze straks sowieso al. Dus dan gaan wij proberen net iets andere vragen te stellen en wat persoonlijke filmpjes te krijgen'. Heel tof om te lezen dat dat jullie dat leuk vinden, dat was precies onze bedoeling. *O*
Greyszondag 7 april 2019 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 18:01 schreef Nexum het volgende:
Geweldig verslag _O_ _O_ _O_

Die filmpjes van sommige kandidaten zoals Katerine vind ik zo leuk *O*
Leuk om te horen!

We hebben tijdens het concert een paar keer aan je gedacht! Als een van jouw favorieten aan de beurt was riepen we 'Nexie gaat nu uit z'n stekker!' :D
chufizondag 7 april 2019 @ 18:10
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 16:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja ga mee volgende keer!

En Eurovision in Concert is denk ik zelfs leuk voor mensen die niks met ESF hebben. De sfťťr! :D _O_
Dan is de druk er nog niet zo natuurlijk.. Maar ^O^ voor jullie verslaglegging
Greyszondag 7 april 2019 @ 18:13
Oh vergeten in het verslag te zetten.. Toen we in de rij met pers stonden begin van de middag (er was veeeeel pers, ook uit buitenland) kwam er een cameraploeg aanlopen en eentje zei er tegen z'n cameraploeg-genoten "nee joh wij hoeven niet in deze rij, wij zijn pers, loop er maar langs". Waarna de rest van de rij zei "wij zŪjn de pers". Toen sloten ze toch maar achteraan. _O-

Het was echt heel druk met pers, mooi voor het Eurovisie en EIC dat er zo veel belangstelling was. Binnen zagen we ook iemand van de Engelse pers alvast aan AvroTros vragen of ze ajb volgende week in Londen, als hij daar optreedt, ook een interview met hem mogen daar. ^O^
chufizondag 7 april 2019 @ 18:15
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 18:13 schreef Greys het volgende:
Oh vergeten in het verslag te zetten.. Toen we in de rij met pers stonden begin van de middag (er was veeeeel pers, ook uit buitenland) kwam er een cameraploeg aanlopen en eentje zei er tegen z'n cameraploeg-genoten "nee joh wij hoeven niet in deze rij, wij zijn pers, loop er maar langs". Waarna de rest van de rij zei "wij zŪjn de pers". Toen sloten ze toch maar achteraan. _O-

Het was echt heel druk met pers, mooi voor het Eurovisie en EIC dat er zo veel belangstelling was. Binnen zagen we ook iemand van de Engelse pers alvast aan AvroTros vragen of ze ajb volgende week in Londen, als hij daar optreedt, ook een interview met hem mogen daar. ^O^
IS dat alleen in Nederland of is er in meerdere landen zo'n optreden?
Whiskers2009zondag 7 april 2019 @ 18:16
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 18:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Je kunt in het vervolg misschien toch beter de volgorde omdraaien met zulke dingen, eerst vragen of het een geheim is en dan daarna het pas roepen ipv andersom. _O-

Maar idd. Ik ben de lange. :P
True :@
Maar ik wist eigenlijk wel dat het geen geheim was :P
Whiskers2009zondag 7 april 2019 @ 18:17
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 18:07 schreef Greys het volgende:

[..]

Dankjewel! Omdat we maar kort de tijd hadden overal hebben we gedacht 'De ESF users bekijken straks toch ook al alle filmpjes van Wiwi en andere interviews, dus alle antwoorden op de meeste wat meer standaard vragen hebben ze straks sowieso al. Dus dan gaan wij proberen net iets andere vragen te stellen en wat persoonlijke filmpjes te krijgen'. Heel tof om te lezen dat dat jullie dat leuk vinden, dat was precies onze bedoeling. *O*
Top gedaan hoor! ^O^
Greyszondag 7 april 2019 @ 18:18
quote:
99s.gif Op zondag 7 april 2019 18:15 schreef chufi het volgende:

[..]

IS dat alleen in Nederland of is er in meerdere landen zo'n optreden?
Nederland is de grootste. Maar Londen en Spanje en IsraŽl hebben ook een preparty. Londen volgend weekend. Normaal gaan de Nederlandse artiesten daar niet heen (alleen EIC) maar Duncan wilde zelf graag. IsraŽl Calling gaat dit jaar niet door omdat het songfestival zelf ook al in IsraŽl is.
Momo...zondag 7 april 2019 @ 18:18
quote:
99s.gif Op zondag 7 april 2019 18:15 schreef chufi het volgende:

[..]

IS dat alleen in Nederland of is er in meerdere landen zo'n optreden?
Er zijn meerdere pre parties :)
Greyszondag 7 april 2019 @ 18:19
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 18:17 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Top gedaan hoor! ^O^
Dankjewel! :D
Het is echt zo tof om dat met Cee samen te doen. _O_
Em31zondag 7 april 2019 @ 18:19
Zo leuk dat hij ook naar Londen gaat w/
Whiskers2009zondag 7 april 2019 @ 18:20
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 18:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Dankjewel! :D
Het is echt zo tof om dat met Cee samen te doen. _O_
Het plezier spat ook ook echt vanaf :Y Jullie zijn een goed team ^O^
maresczondag 7 april 2019 @ 18:20
Ohwaleuk dit verslag! Echt leuk om te lezen, bedankt Greys en Cee voor jullie tijd en moeite!
ElviraKlapmutszondag 7 april 2019 @ 18:35
Wat gaaf, zeg!! Ik lees alles hier en zeg niet veel, maar het klinkt superleuk!! Volgend jaar wil ik ook meedoen, ESF2020 Amsterdam please!
Greyszondag 7 april 2019 @ 18:38
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 18:35 schreef ElviraKlapmuts het volgende:
Wat gaaf, zeg!! Ik lees alles hier en zeg niet veel, maar het klinkt superleuk!! Volgend jaar wil ik ook meedoen, ESF2020 Amsterdam please!
Kom lekker meedoen! En je hebt nog weken genoeg de komende tijd tot aan het echte Eurovisie om hier in ESF lekker mee te hyperen, van harte welkom. w/
ElviraKlapmutszondag 7 april 2019 @ 18:40
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 18:38 schreef Greys het volgende:

[..]

Kom lekker meedoen! En je hebt nog weken genoeg de komende tijd tot aan het echte Eurovisie om hier in ESF lekker mee te hyperen, van harte welkom. w/
Heerlijk, jullie enthousiasme!! Genieten *O* , dank je wel!!
chufizondag 7 april 2019 @ 18:46
Nu ook op RTL Boulevard...
Hawaii_Timzondag 7 april 2019 @ 18:49
Hulde voor de persdames!
lashatumbaizondag 7 april 2019 @ 18:51
quote:
99s.gif Op zondag 7 april 2019 18:46 schreef chufi het volgende:
Nu ook op RTL Boulevard...
Hulde voor Aran! Ondanks dat bij RTL boulevard ze vaak lacherig blijven doen over het songfestival, blijft hij enthousiast en serieus verslaggeving doen over Duncan en het songfestival.
Nexumzondag 7 april 2019 @ 18:51
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 18:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Leuk om te horen!

We hebben tijdens het concert een paar keer aan je gedacht! Als een van jouw favorieten aan de beurt was riepen we 'Nexie gaat nu uit z'n stekker!' :D
O+ O+ O+

(ik werd lichtelijk emotioneel bij AlbaniŽ :@)
Em31zondag 7 april 2019 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 18:51 schreef lashatumbai het volgende:

[..]

Hulde voor Aran! Ondanks dat bij RTL boulevard ze vaak lacherig blijven doen over het songfestival, blijft hij enthousiast en serieus verslaggeving doen over Duncan en het songfestival.
Aran is echt top ja _O_
chufizondag 7 april 2019 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 18:49 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Hulde voor de persdames!
Wie wil er nou geen interview met die 2 ....?
Escrotterdamzondag 7 april 2019 @ 19:00
Echt leuk gedaan 👍
yvonnezondag 7 april 2019 @ 19:12
Wat een heerlijk verslag dames. Ik heb gefierd hier, jullie schrijfstijl is gewoon geweldig _O_
Stelletje fangirls w/
LaCatastrophezondag 7 april 2019 @ 19:37
Topverslag!! Erg leuk om te lezen allemaal ^O^
Greyszondag 7 april 2019 @ 19:43
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 19:12 schreef yvonne het volgende:
Wat een heerlijk verslag dames. Ik heb gefierd hier, jullie schrijfstijl is gewoon geweldig _O_
Stelletje fangirls w/
:D O+
Greyszondag 7 april 2019 @ 19:43
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Kreatorzondag 7 april 2019 @ 19:50
Wat een leuk verslag.

Ik ben overgestapt van favoriet Greece naar outsider Greys.
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 19:55
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 19:43 schreef Greys het volgende:
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Oh ja dronken Richard :D Maar het is hem zeker vergeven. Het is feest! En enthousiasme moet gevierd worden!
En inderdaad; zo herkenbaar dat enthousiasme van hem _O- Wat ik ook zo tof vond was die reactie over dat Raatgever nergens te bekennen was 'Ja, zo kennen we Stefan' Die mot hem volgens mij ook niet :D

En ik zal je zeker helpen herinneren! Misschien riep hij dat ook maar gewoon uit aangeschoten enthousiasme en is hij het allang weer vergeten, maar wil het op zich graag doen :)
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 19:55
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 19:50 schreef Kreator het volgende:
Wat een leuk verslag.

Ik ben overgestapt van favoriet Greece naar outsider Greys.
Zo laat pas! :o
lashatumbaizondag 7 april 2019 @ 19:59
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 19:43 schreef Greys het volgende:
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Kijk dit vind ik leuke anekdotes! ^O^
Em31zondag 7 april 2019 @ 20:00
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 19:43 schreef Greys het volgende:
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Haha geweldig :D super leuk al die verhalen!
Davezondag 7 april 2019 @ 20:01
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 19:50 schreef Kreator het volgende:
Wat een leuk verslag.

Ik ben overgestapt van favoriet Greece naar outsider Greys.
Niet van de ťchte winnaar van vorig jaar, Cyprus, naar black horse Ceeprus?
Greyszondag 7 april 2019 @ 20:05
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 19:55 schreef Aoibhin het volgende:
En ik zal je zeker helpen herinneren! Misschien riep hij dat ook maar gewoon uit aangeschoten enthousiasme en is hij het allang weer vergeten, maar wil het op zich graag doen :)
Richard een heel klein beetje kennende meende hij dat zeker. Hij wil vast een leuk stukje schrijven over Duncan z'n deelname in Londen dus iemand die erbij was is top voor een reactie! Zal het hem morgen even vragen. :Y
Greyszondag 7 april 2019 @ 20:06
quote:
9s.gif Op zondag 7 april 2019 20:01 schreef Dave het volgende:

[..]

Niet van de ťchte winnaar van vorig jaar, Cyprus, naar black horse Ceeprus?
_O_ Ceeprus O+
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 20:06
quote:
9s.gif Op zondag 7 april 2019 20:01 schreef Dave het volgende:

[..]

Niet van de ťchte winnaar van vorig jaar, Cyprus, naar black horse Ceeprus?
_O-
Fred_Bzondag 7 april 2019 @ 20:22
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

Ceezondag 7 april 2019 @ 20:26
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 16:21 schreef trein2000 het volgende:
Ik heb precies helemaal niks met het ESF. Maar door dat gehyper van jullie zou ik nog bijna gaan kijken ook. Supertof.
Oh wat tof om te lezen. :D Dit is een van de eerste dingen die ik lees sinds ik de foto’s heb gepost want daarna belde de weekendkoppijn bij me aan om even huis te houden dus ik moest even plat liggen en koest houden. Dus nu bijlezen en meehyperen (of is iedereen weer opgehouden inmiddels?). w/
Greyszondag 7 april 2019 @ 20:31
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 20:26 schreef Cee het volgende:

[..]

Oh wat tof om te lezen. :D Dit is een van de eerste dingen die ik lees sinds ik de foto’s heb gepost want daarna belde de weekendkoppijn bij me aan om even huis te houden dus ik moest even plat liggen en koest houden.
Als dat maar niet kwam door 24-uur-met-Greys :@ :D

quote:
Dus nu bijlezen en meehyperen (of is iedereen weer opgehouden inmiddels?). w/
Wij hyperen nog wel even door! *O*
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 20:47
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 20:22 schreef Fred_B het volgende:
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

DIT IS NIET OK… :( _O-
ijs_beerzondag 7 april 2019 @ 20:54
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 20:22 schreef Fred_B het volgende:
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

Neen.
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 20:58
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 20:26 schreef Cee het volgende:

[..]

(of is iedereen weer opgehouden inmiddels?). w/
Wat denk je zelf? :D

SPOILER
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
Greyszondag 7 april 2019 @ 21:00
Wisten wij al!

DE1eTRg.png
justnathan321zondag 7 april 2019 @ 21:00
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:00 schreef Greys het volgende:
Wisten wij al!

[ afbeelding ]
Stockholm was het he?
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 21:01
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 20:22 schreef Fred_B het volgende:
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

En die reactie van Greys toen ik in de zaal die tekst stond mee te zingen :D (ja ik vind het een kutnummer, maar er zijn van die kutnummers die je toch onbewust onthoud)

Zij zoiets van 'Kent iemand dit? Is dit Songfestival? Waar is dit van?' en compleet geschokt dat ik de tekst wist _O-
Greyszondag 7 april 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:00 schreef justnathan321 het volgende:

[..]

Stockholm was het he?
:Y
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 21:02
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:00 schreef Greys het volgende:
Wisten wij al!

[ afbeelding ]
Hehe :D Primeur!

Als hij volgende week zondag maar in Londen is
MMF93zondag 7 april 2019 @ 21:02
Dames wat een heerlijk verslag is dit om te lezen, ik zag alles helemaal voor me O+ !
En petje af om dit na zo'n korte nacht te fabriceren _O_ !

Duncan klinkt ook zo leuk, en Serhat-held O+ .

Mijn vader vond het trouwens ook leuk om jullie van een afstandje even te zien :D O+ . En hij heeft zelfs Hatati overleefd zonder plaspauze _O- .
Greyszondag 7 april 2019 @ 21:03
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:02 schreef MMF93 het volgende:
Dames wat een heerlijk verslag is dit om te lezen, ik zag alles helemaal voor me O+ !
En petje af om dit na zo'n korte nacht te fabriceren _O_ !

Duncan klinkt ook zo leuk, en Serhat-held O+ .

Mijn vader vond het trouwens ook leuk om jullie van een afstandje even te zien :D O+ . En hij heeft zelfs Hatati overleefd zonder plaspauze _O- .
Wat een held, je vader! En zo lief dat hij vanuit de rij zo enthousiast terugzwaaide haha! Doe hem maar de groetjes.

Komt ie samen met jou de halve finale in de kroeg kijken?
Hawaii_Timzondag 7 april 2019 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:01 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

En die reactie van Greys toen ik in de zaal die tekst stond mee te zingen :D (ja ik vind het een kutnummer, maar er zijn van die kutnummers die je toch onbewust onthoud)

Zij zoiets van 'Kent iemand dit? Is dit Songfestival? Waar is dit van?' en compleet geschokt dat ik de tekst wist _O-
Afgelopen dinsdag was de muziekronde in de pubquiz met het thema feestmuziek. Vooraf werden al excuses aangeboden, maar hij moest er nu toch echt een keertje uit. Het komt niet vaak voor dat ik zoveel van die nummers ken :@ Onder andere Sex met die Kale, de Gebroeders Ko en Lief Klein Konijntje zaten er tussen

Stiekem hou ik best van die nummers :@ . Niet moeilijk doen en gaan *O*
Hawaii_Timzondag 7 april 2019 @ 21:05
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:02 schreef MMF93 het volgende:
Dames wat een heerlijk verslag is dit om te lezen, ik zag alles helemaal voor me O+ !
En petje af om dit na zo'n korte nacht te fabriceren _O_ !

Duncan klinkt ook zo leuk, en Serhat-held O+ .

Mijn vader vond het trouwens ook leuk om jullie van een afstandje even te zien :D O+ . En hij heeft zelfs Hatati overleefd zonder plaspauze _O- .
Durfde hij niet dichterbij te komen?
atozondag 7 april 2019 @ 21:06
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2019 20:22 schreef Fred_B het volgende:
Ik heb weer bijgelezen en ik kan maar 1 ding zeggen:

Verschrikkelijk liedje, ook had Rosie geen toegevoegde waarde gisteren.
Maar was 1 van de weinige -puntjes.
Toevallig werd er een zekere Duncan 2e in de Nationale finale, misschien is het een teken :P
atozondag 7 april 2019 @ 21:08
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:02 schreef MMF93 het volgende:
Dames wat een heerlijk verslag is dit om te lezen, ik zag alles helemaal voor me O+ !
En petje af om dit na zo'n korte nacht te fabriceren _O_ !

Duncan klinkt ook zo leuk, en Serhat-held O+ .

Mijn vader vond het trouwens ook leuk om jullie van een afstandje even te zien :D O+ . En hij heeft zelfs Hatati overleefd zonder plaspauze _O- .
Was leuk kennis met je te maken hebben en leuk zo met je vader.
Ingetje79zondag 7 april 2019 @ 21:13
Heerlijk verslag dames! Het enthousiasme knalt uit iedere letter❤️👍
Andromachezondag 7 april 2019 @ 21:15
Superverslag, en superleuk alles wat jullie meegemaakt hebben! _O_
grazzzondag 7 april 2019 @ 21:19
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 20:26 schreef Cee het volgende:

[..]

Oh wat tof om te lezen. :D Dit is een van de eerste dingen die ik lees sinds ik de foto’s heb gepost want daarna belde de weekendkoppijn bij me aan om even huis te houden dus ik moest even plat liggen en koest houden. Dus nu bijlezen en meehyperen (of is iedereen weer opgehouden inmiddels?). w/
jaaaa hier ook nog na hyperen. Interviews kijken, optredens terug kijken :9~ *O*

en sterkte :*
Greyszondag 7 april 2019 @ 21:19
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:13 schreef Ingetje79 het volgende:
Heerlijk verslag dames! Het enthousiasme knalt uit iedere letter❤️👍
O+ O+
iBennyzondag 7 april 2019 @ 21:20
Mooi verslag _O_
Greyszondag 7 april 2019 @ 21:21
@Cee ik moest net hardop gieren toen ik dacht aan toen we in bed lagen en moesten huiljanken om dat geitengeluid in die video. :') :D

Wacht mensen ik zoek het effe op..
Ceezondag 7 april 2019 @ 21:22
quote:
8s.gif Op zondag 7 april 2019 20:54 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Neen.
_O-
MMF93zondag 7 april 2019 @ 21:23
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:03 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat een held, je vader! En zo lief dat hij vanuit de rij zo enthousiast terugzwaaide haha! Doe hem maar de groetjes.

Komt ie samen met jou de halve finale in de kroeg kijken?
Haha ja cute he! Ik vind het ook zo'n bijzondere traditie nog steeds om ieder jaar samen naar EIC te gaan.

Neee de halve finale kijkt hij lekker samen met mn moeder op de bank thuis *;. Ik sleep waarschijnlijk wel mn vriend mee naar de kroeg >:)
Ceezondag 7 april 2019 @ 21:24
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:21 schreef Greys het volgende:
@:Cee ik moest net hardop gieren toen ik dacht aan toen we in bed lagen en moesten huiljanken om dat geitengeluid in die video. :') :D

Wacht mensen ik zoek het effe op..
Ik moet er nu ook weer aan denken, weer piesen.
MMF93zondag 7 april 2019 @ 21:26
quote:
11s.gif Op zondag 7 april 2019 21:05 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]

Durfde hij niet dichterbij te komen?
We stonden al in de rij dus hij moest onze plek bewaken *O*


quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:08 schreef ato het volgende:

[..]

Was leuk kennis met je te maken hebben en leuk zo met je vader.
Erg leuk ook om jou te ontmoeten ato!! Heb je het een beetje kunnen volhouden qua staan?
VeX-zondag 7 april 2019 @ 21:33
Leuk verslag hoor. Cool dat fok dat geregeld heeft.
Dollie321zondag 7 april 2019 @ 21:34
Geweldig verslag! Dank jullie wel :D
atozondag 7 april 2019 @ 21:35
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:26 schreef MMF93 het volgende:

[..]

We stonden al in de rij dus hij moest onze plek bewaken *O*
[..]

Erg leuk ook om jou te ontmoeten ato!! Heb je het een beetje kunnen volhouden qua staan?
Ja, ik heb het kunnen volhouden. Moest wel alle banken waren bezet, maar het was wel heerlijk dat ik na het concert kon zitten.
Greyszondag 7 april 2019 @ 21:42
Waarom we gister in bed moesten huillachen. Doe jezelf een lol en gier mee. Jullie kenden deze toch? Nog even een paar seconden kijken vanaf 0.30:


Luister daarna even vanaf 1.30 deze onderstaande video van gisteravond en dan vooral opletten op 1.35... _O-

Tinkepinkzondag 7 april 2019 @ 21:42
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 19:43 schreef Greys het volgende:
Ohhhh jongens wat we ook nog vergeten waren..

Toen het concert af was zaten we buiten nog even voor de entree op een bankje met de ESF-ers. En daar kwam, dronken van geluk (en misschien een biertje of wat.. _O- ) Richard van de Telegraaf naar buiten gelopen. Hij heeft minutenlang tegen ons aan staan jubelen ( :D geeft niks Richard wij begrijpen dat gevoel!) over als we NU toch niet winnen en wilde weten waar we het ESF gaan kijken en hij gaat Aoibhin bellen als ze volgend weekend bij de Londense preparty is geweest (help me herinneren dat ik jullie even in contact breng!).
Tof! Wij zaten toen al lang weer in de auto, maar hoer was ik graag bij geweest. Bedankt dat we bij jullie mochten staan. @Greys de foto’s zijn leuk geworden. Thanks!
Greyszondag 7 april 2019 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:42 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Tof! Wij zaten toen al lang weer in de auto, maar hoer was ik graag bij geweest. Bedankt dat we bij jullie mochten staan. @:Greys de foto’s zijn leuk geworden. Thanks!
Hardop gieren om 'hoer' _O- :@

Fijn dat de foto's gelukt zijn! Geen dank! En superleuk juist dat jullie bij ons kwamen staan. O+ *O*
Tinkepinkzondag 7 april 2019 @ 21:44
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Hardop gieren om hoer _O- :@

Fijn dat de foto's gelukt zijn! Geen dank! En superleuk juist dat jullie bij ons kwamen staan. O+ *O*
Hahaha. Dikke vingers 😂
Fred_Bzondag 7 april 2019 @ 21:44
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 21:06 schreef ato het volgende:

[..]

Verschrikkelijk liedje, ook had Rosie geen toegevoegde waarde gisteren.
Maar was 1 van de weinige -puntjes.
Toevallig werd er een zekere Duncan 2e in de Nationale finale, misschien is het een teken :P
Geen toegevoegde waarde is wel een sympathieke manier om het te omschrijven :P

Hoewel het bij ons wel voor veel vermaak zorgde.
grazzzondag 7 april 2019 @ 21:52
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:42 schreef Greys het volgende:
Waarom we gister in bed moesten huillachen. Doe jezelf een lol en gier mee. Jullie kenden deze toch? Nog even een paar seconden kijken vanaf 0.30:


Luister daarna even vanaf 1.30 deze onderstaande video van gisteravond en dan vooral opletten op 1.35... _O-

_O-
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:44 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Geen toegevoegde waarde is wel een sympathieke manier om het te omschrijven :P

Hoewel het bij ons wel voor veel vermaak zorgde.
Dat vermaak was dan ergens wel weer een soort toegevoegde waarde :P
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 21:54
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:42 schreef Greys het volgende:
Waarom we gister in bed moesten huillachen. Doe jezelf een lol en gier mee. Jullie kenden deze toch? Nog even een paar seconden kijken vanaf 0.30:


Luister daarna even vanaf 1.30 deze onderstaande video van gisteravond en dan vooral opletten op 1.35... _O-

_O- _O- _O-
Peterzondag 7 april 2019 @ 22:02
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:00 schreef Greys het volgende:
Wisten wij al!

[ afbeelding ]
Scoop voor ESF!
Tof verslag!
Pregozondag 7 april 2019 @ 22:03
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 21:42 schreef Greys het volgende:
Waarom we gister in bed moesten huillachen. Doe jezelf een lol en gier mee. Jullie kenden deze toch? Nog even een paar seconden kijken vanaf 0.30:


Luister daarna even vanaf 1.30 deze onderstaande video van gisteravond en dan vooral opletten op 1.35... _O-

:D _O- :')
Greyszondag 7 april 2019 @ 22:12
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Peterzondag 7 april 2019 @ 22:16
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Ach, de interviewer loopt kauwgom te kauwen..
Bambazondag 7 april 2019 @ 22:17
Geweldig verslag dames _O_
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 22:20
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

WHAHAHAHAHAHAA _O- _O- _O- _O- _O- _O-

Zo ontzettend ongegeneerd ook en vol in beeld! :D SAY NA NA NA
Aoibhinzondag 7 april 2019 @ 22:22
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:20 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

WHAHAHAHAHAHAA _O- _O- _O- _O- _O- _O-

Zo ontzettend ongegeneerd ook en vol in beeld! :D SAY NA NA NA
Hoe je ook zo afdruipt nadat die foto is genomen. Je had ook niet door dat je gefilmd werd he? :D
Greyszondag 7 april 2019 @ 22:23
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:20 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

WHAHAHAHAHAHAA _O- _O- _O- _O- _O- _O-

Zo ontzettend ongegeneerd ook en vol in beeld! :D SAY NA NA NA
Gillen en gieren echt.
Na Na Na inderdaad! En normaal had ik dit soort dingen niet zomaar durven posten maar Serhat zei zinnige dingen en Litouwen zei 'fuck de haters en naysayers' en zo heb ik nog echt iets gehad aan gisteren ook qua levenswijsheden en schijt hebben. ”ůk als het heel erg onflatteus met een verbeten hoofd pontificaal in beeld is. _O- *O*

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 07-04-2019 23:00:00 ]
Roger_Epialeszondag 7 april 2019 @ 22:23
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Mooi! _O- _O- _O-

Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat je in de comments genoemd wordt. :P
Greyszondag 7 april 2019 @ 22:25
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:22 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Hoe je ook zo afdruipt nadat die foto is genomen. Je had ook niet door dat je gefilmd werd he? :D
We wisten hier nog niet dat we Griekenland later nog zelf konden interviewen en ik deed even een rondje 'dan hebben we maar vast iedereen op de foto' :') En ik geloof niet dat ik de camera gezien heb inderdaad toen _O- :@
Faux.zondag 7 april 2019 @ 22:25
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

_O-
Greyszondag 7 april 2019 @ 22:25
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:17 schreef Bamba het volgende:
Geweldig verslag dames _O_
Dankjewel O+
Hawaii_Timzondag 7 april 2019 @ 22:34
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Subtiel is anders _O-

Na na na!
Davezondag 7 april 2019 @ 22:37
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

_O-
Greyszondag 7 april 2019 @ 22:37
Tis idd niet bepaald als een vluchtige hinde of een sierlijke ballerina. :') Gewoon hup bam lomp ertussen. Ik moet echt eens leren elegant en subtiel te zijn. En vooral op draaiende camera's te letten. :@
Greyszondag 7 april 2019 @ 22:39
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 22:37 schreef Dave het volgende:

[..]

_O-
Net weer gekeken en als dat hoofd rechts achter in beeld komt denk ik al OH JEZUS NEE GA TERUGGGG DOE HET NIETTTT tijdens het nu kijken maar dat helpt niet meer he. _O-
ijs_beerzondag 7 april 2019 @ 22:41
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:37 schreef Greys het volgende:
Tis idd niet bepaald als een vluchtige hinde of een sierlijke ballerina. :') Gewoon hup bam lomp ertussen. Ik moet echt eens leren elegant en subtiel te zijn. En vooral op draaiende camera's te letten. :@
Justine zong het al: we houden van je zoals je bent. O+
Greyszondag 7 april 2019 @ 22:42
quote:
17s.gif Op zondag 7 april 2019 22:41 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Justine zong het al: we houden van je zoals je bent. O+
_O_ O+
Lucky_Strikezondag 7 april 2019 @ 22:43
Tof O+
Ceezondag 7 april 2019 @ 22:44
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Dikke tranen, ik hap naar adem. _O-
Fred_Bzondag 7 april 2019 @ 22:48
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

_O- _O- _O_
Em31zondag 7 april 2019 @ 22:50
Hahaha heerlijk hoe je gewoon hup het beeld binnen komt lopen _O-
tenor.gif
Greyszondag 7 april 2019 @ 22:50
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:43 schreef Lucky_Strike het volgende:
Tof O+
Dankjewel! :*
Moira.zondag 7 april 2019 @ 22:54
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Aaaaahahahahahahahahahahha _O_ geweldig _O_ queen Greys _O_
Moira.zondag 7 april 2019 @ 22:56
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 22:23 schreef Greys het volgende:

[..]

Gillen en gieren echt.
Na Na Na inderdaad! En normaal had ik dit soort dingen niet zomaar durven posten maar Serhat zei zinnige dingen en Litouwen zei 'fuck de haters en naysayers en zo heb ik nog echt iets gehad aan gisteren ook qua levenswijsheden en schijt hebben. ”ůk als het heel erg onflatteus met een verbeten hoofd pontificaal in beeld is. _O- *O*
Bedankt dat je ons dit niet hebt ontnomen _O_ en dank aan Serhat _O_

:D
atozondag 7 april 2019 @ 23:09
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 21:44 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Geen toegevoegde waarde is wel een sympathieke manier om het te omschrijven :P

Hoewel het bij ons wel voor veel vermaak zorgde.
Is ook weer onaardig van mij, zij deed haar best.
atozondag 7 april 2019 @ 23:11
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

Je komt ook zo mooi te voorschijn doe je goed. _O-
TheVulturezondag 7 april 2019 @ 23:24
Wow dames _O_ _O_ _O_
TheVulturezondag 7 april 2019 @ 23:27
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 22:20 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

WHAHAHAHAHAHAA _O- _O- _O- _O- _O- _O-

Zo ontzettend ongegeneerd ook en vol in beeld! :D SAY NA NA NA
_O-

Trouwens, die Griekse klonk hier helemaal niet zo ziek, dus ik gok dat ze het 's avonds gewoon verknald heeft -O-
Greyszondag 7 april 2019 @ 23:48
Wederom dank aan @grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.[ Bericht 1% gewijzigd door Greys op 07-04-2019 23:56:51 ]
atozondag 7 april 2019 @ 23:56
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Je wordt straks nog een legende _O-
Ceezondag 7 april 2019 @ 23:58
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Ik moet echt gaan slapen nu maar ik kan niet want ik heb een dik bonkend jankhoofd dat niet kan stoppen met GIEREN. _O-
Greysmaandag 8 april 2019 @ 00:00
Ik lig met lachtranen in bed.
En een enorme schaamte. En een tikkie angst voor wat er misschien nog komen gaat.

Maar goed, Say Na Na Na. :') *O*
Roger_Epialesmaandag 8 april 2019 @ 00:02
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

:D

Nu krijg ik ook zin om uit te zoeken wie daar zoal hebben staan filmen, om vervolgens al hun filmpjes te kijken.
Je moet toch meer cameo's gehad hebben, zou je denken. :P

SPOILER
Oh en van onder die eerdere video:

Funkytrip73:
"The woman that bluntly takes a pic somewhere close the end writes blogs on the dutch Fok forum herself and posted this link with the addition that she's ashamed for her ruthless entrance there on camera :D "

Rest dus de vraag, wie hier is Funkytrip73? :P
Roger_Epialesmaandag 8 april 2019 @ 00:03
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:00 schreef Greys het volgende:
Ik lig met lachtranen in bed.
En een enorme schaamte. En een tikkie angst voor wat er misschien nog komen gaat.

Maar goed, Say Na Na Na. :') *O*
Die mensen moeten zich vereerd voelen dat jij in hun video verschenen bent. :7
Greysmaandag 8 april 2019 @ 00:04
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 00:03 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Die mensen moeten zich vereerd voelen dat jij in hun video verschenen bent. :7
EN ZO IS HET!

SAY NA NA NAAAAAAAAA *O*

En toch schaam ik me en heb ik morgen vast spijt dat ik jullie hiervan mee heb laten 'genieten'. :')
grazzmaandag 8 april 2019 @ 00:13
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 00:03 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Die mensen moeten zich vereerd voelen dat jij in hun video verschenen bent. :7
_O_
grazzmaandag 8 april 2019 @ 00:13
Tijd voor een eigen Greys.gifje :D :P
Hawaii_Timmaandag 8 april 2019 @ 00:16
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:02 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

:D

Nu krijg ik ook zin om uit te zoeken wie daar zoal hebben staan filmen, om vervolgens al hun filmpjes te kijken.
Je moet toch meer cameo's gehad hebben, zou je denken. :P

SPOILER
Oh en van onder die eerdere video:

Funkytrip73:
"The woman that bluntly takes a pic somewhere close the end writes blogs on the dutch Fok forum herself and posted this link with the addition that she's ashamed for her ruthless entrance there on camera :D "

Rest dus de vraag, wie hier is Funkytrip73? :P
Door dat account gelikete video's: onder andere een wielerblunder en een playthrough van een level van Gradius op de MSX.

Mijn eerste gok: Redefine
Greysmaandag 8 april 2019 @ 00:17
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:13 schreef grazz het volgende:
Tijd voor een eigen Greys.gifje :D :P
Ja nee dat dan weer liever niet. _O- Want dan krijg ik helemaal spijt dat ik het hier heb durven delen en durf ik dat nooit meer. :D

Maar ik zal sportief zijn en het gewoon laten staan allemaal want Na Na Na. *O*
Greysmaandag 8 april 2019 @ 00:24
Ben wel wel benieuwd of - ALSSSSSS Nederland zou winnen dit jaar - er dan volgend jaar wel een Eurovision in Concert zou zijn.
Want dit jaar in IsraŽl gaat hun preparty niet door omdat men anders binnen twee maanden twee keer naar hetzelfde land gaat.
Ik wil dat Nederland wint maar ik wil ůůk dat Eurovision in Concert 2020 plaatsvindt.
justnathan321maandag 8 april 2019 @ 00:30
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

HAHA
Greysmaandag 8 april 2019 @ 00:33
Deze foto's! (Van Facebook Eurovision in Concert)
Tis het toch een allemachtig mooi en groots feest in AFAS.

NZJLEjF.jpg

ltGTyeh.jpg

v9rIVqd.jpg
Vollenhovenmaandag 8 april 2019 @ 00:38
Tldr

Iemand samenvatting?
Greysmaandag 8 april 2019 @ 00:39
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:38 schreef Vollenhoven het volgende:
Tldr

Iemand samenvatting?
Het was tof! _O_

(of is dat weer te kort?)
Vollenhovenmaandag 8 april 2019 @ 00:40
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:39 schreef Greys het volgende:

[..]

Het was tof! _O_

(of is dat weer te kort?)
Korter
Roger_Epialesmaandag 8 april 2019 @ 00:42
quote:
11s.gif Op maandag 8 april 2019 00:24 schreef Greys het volgende:
Ben wel wel benieuwd of - ALSSSSSS Nederland zou winnen dit jaar - er dan volgend jaar wel een Eurovision in Concert zou zijn.
Want dit jaar in IsraŽl gaat hun preparty niet door omdat men anders binnen twee maanden twee keer naar hetzelfde land gaat.
Ik wil dat Nederland wint maar ik wil ůůk dat Eurovision in Concert 2020 plaatsvindt.
Als ik moest kiezen heb ik toch liever volgend jaar het ESF in Nederland zonder EIC dan andersom. :P
Greysmaandag 8 april 2019 @ 00:42
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:40 schreef Vollenhoven het volgende:

[..]

Korter
Okť komt ie:

*O*
Greysmaandag 8 april 2019 @ 00:43
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:42 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Als ik moest kiezen heb ik toch liever volgend jaar het ESF in Nederland zonder EIC dan andersom. :P
Hmjah dan ga ik lekker hebberig toch voor allebei.
Petermaandag 8 april 2019 @ 00:46
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:42 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Als ik moest kiezen heb ik toch liever volgend jaar het ESF in Nederland zonder EIC dan andersom. :P
Maar dan wel met een artiestenvillage/kroeg waar optredens komen.
A la top2000 live/cafe
Guanabanamaandag 8 april 2019 @ 00:49
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Oke die eerste was al grappig maar dat er gewoon nog een is _O-
Ik ben nu echt benieuwd hoeveel filmpjes er zijn waarin jij komt videobomben _O-
Ik hoop 0, want de 'in beeld komende vrouw'-meme worden is ook weer zoiets :* :D
Pregomaandag 8 april 2019 @ 01:20
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Ik zit te schudden van het lachen :') _O- :o
Roger_Epialesmaandag 8 april 2019 @ 01:25
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:43 schreef Greys het volgende:

[..]

Hmjah dan ga ik lekker hebberig toch voor allebei.
Ja duh, ik ook. :+

Maar als je moet kiezen neem ik toch aan dat jij ook voor het ESF zou gaan. :7
Greysmaandag 8 april 2019 @ 01:42
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 00:46 schreef Peter het volgende:

[..]

Maar dan wel met een artiestenvillage/kroeg waar optredens komen.
A la top2000 live/cafe
Dat is toch sowieso bij elk ESF?
Greysmaandag 8 april 2019 @ 01:51
De Belgen van de video reageren heel leuk op youtube. _O- Ik had gezegd YEAH SORRY THAT WAS ME en ze moesten lachen en bedankten voor het posten van de video hier. :+
Greysmaandag 8 april 2019 @ 01:55
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 00:49 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Oke die eerste was al grappig maar dat er gewoon nog een is _O-
Ik ben nu echt benieuwd hoeveel filmpjes er zijn waarin jij komt videobomben _O-
Ik hoop 0, want de 'in beeld komende vrouw'-meme worden is ook weer zoiets :* :D
Ik hoop het ook maar ach, al blijken er nog zes te zijn.. voor lul sta ik nu toch al dus wat geeft het ook eigenlijk. SAY NA NA NA zou ome Serhat zeggen en fuck de haters aldus Li Touwen. En ik moest (naast de schaamte) echt huilen van het lachen erom dus dat is ook wat waard.

Nu echt ff slapen want dat hebben we afgelopen nacht niet echt gedaan. Vannacht een ziggo-veegwagen-loze nacht als het goed is. *O*

[ Bericht 1% gewijzigd door Greys op 08-04-2019 02:02:15 ]
Momo...maandag 8 april 2019 @ 06:24
Haha moet echt lachen om het videobomen, ben benieuwd hoeveel er nog boven komen drijven :D
LaBelleFleur27maandag 8 april 2019 @ 07:18
Wauw, wat een tof verslag! :D *O* Greys mijn maandag begon meteen goed door jouw videobombs _O-
Notorious_Roymaandag 8 april 2019 @ 07:24
Wat een leuk duo! Ophouden nu met het ESF hypen, anders ga ik het straks allemaal nog volgen/kijken ook :{w
Ceemaandag 8 april 2019 @ 07:35
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 07:24 schreef Notorious_Roy het volgende:
Wat een leuk duo! Ophouden nu met het ESF hypen, anders ga ik het straks allemaal nog volgen/kijken ook :{w
Onze missie begint vruchten af te werpen, yesssss ESF Mun Sigra ~O>
qltelmaandag 8 april 2019 @ 08:03
De laatste keer dat ik naar het ESF heb gekeken was rond 1980 denk ik. Maar jullie verslag is erg leuk!
Greysmaandag 8 april 2019 @ 08:33
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 07:24 schreef Notorious_Roy het volgende:
Wat een leuk duo! Ophouden nu met het ESF hypen, anders ga ik het straks allemaal nog volgen/kijken ook :{w
:D
Greysmaandag 8 april 2019 @ 08:36
Dank allemaal voor de leuke berichten. Zelfs van niet-ESF-fans, allemaal mee naar EIC volgend jaar. _O- *O*
Notorious_Roymaandag 8 april 2019 @ 08:39
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 07:35 schreef Cee het volgende:

[..]

Onze missie begint vruchten af te werpen, yesssss ESF Mun Sigra ~O>
Is er een beginners guide?
Aoibhinmaandag 8 april 2019 @ 08:40
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Straks word je nog beroemd :D _O- _O-
Greysmaandag 8 april 2019 @ 08:44
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 08:40 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Straks word je nog beroemd :D _O- _O-
Of jij na volgend weekend in Londen! *O*

Oh over dat, als Richard van de Telegraaf het zich allemaal nog kan herinneren, kan ik hem dan je nr geven?
summer52maandag 8 april 2019 @ 08:44
Zo leuk wakker worden, gieren van het lachen om de geit en daarna om Greys die toch heel subtiel het beeld in komt schuifelen *O*
Greysmaandag 8 april 2019 @ 08:45
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 08:39 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Is er een beginners guide?
Oh! Wat een goed idee! Misschien een keertje maken. _O-
Aoibhinmaandag 8 april 2019 @ 08:54
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 08:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Of jij na volgend weekend in Londen! *O*

Oh over dat, als Richard van de Telegraaf het zich allemaal nog kan herinneren, kan ik hem dan je nr geven?
Is goed hoor!
Greysmaandag 8 april 2019 @ 08:56
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 08:54 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Is goed hoor!
Top! Ik ga het vandaag even vragen. *O*
Ceemaandag 8 april 2019 @ 09:12
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 08:39 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Is er een beginners guide?
Ohhh die moeten we maken, of volgens mij is er van vorig jaar nog een esf noob topic.
Ingetje79maandag 8 april 2019 @ 09:13
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

😂😂😂👍
Greysmaandag 8 april 2019 @ 09:19
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 09:12 schreef Cee het volgende:

[..]

Ohhh die moeten we maken, of volgens mij is er van vorig jaar nog een esf noob topic.
We gaan er eentje maken! *O*
Greysmaandag 8 april 2019 @ 09:20
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:13 schreef Ingetje79 het volgende:

[..]

😂😂😂👍
:@ :D
Tis toch om te giiiiieren Ing.
(En schamen. Maar vooral gieren.)
Em31maandag 8 april 2019 @ 09:27
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Hahaha fantastisch _O-
Arth_NLmaandag 8 april 2019 @ 09:29
Wat een geweldig verslag weer. :D
En die video's. _O- Moet mijn collega's uitleggen waarom ik op maandagmorgen op werk zit te gieren. :')
MaLomaandag 8 april 2019 @ 09:32
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:37 schreef Greys het volgende:
Tis idd niet bepaald als een vluchtige hinde of een sierlijke ballerina. :') Gewoon hup bam lomp ertussen. Ik moet echt eens leren elegant en subtiel te zijn. En vooral op draaiende camera's te letten. :@
Echt giiieeeren hierom _O-
MaLomaandag 8 april 2019 @ 09:35
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

Die omtrekkende beweging om die plant ook om bij je volgende subtiele shot te komen _O-
Ingetje79maandag 8 april 2019 @ 09:43
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 09:20 schreef Greys het volgende:

[..]

:@ :D
Tis toch om te giiiiieren Ing.
(En schamen. Maar vooral gieren.)
Dat triomfantelijke hoofd maakt het plaatje helemaal compleet😎
Postbus100maandag 8 april 2019 @ 09:52
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 07:24 schreef Notorious_Roy het volgende:
Wat een leuk duo! Ophouden nu met het ESF hypen, anders ga ik het straks allemaal nog volgen/kijken ook :{w
Ja, dit wel ja :P wel leuk dat er zo'n enthousiaste club hier ronddwaalt en het ESF-evangelie verkondigen en voorleven ^O^
Ceemaandag 8 april 2019 @ 10:01
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:35 schreef MaLo het volgende:

[..]

Die omtrekkende beweging om die plant ook om bij je volgende subtiele shot te komen _O-
HUILEN achter mn bureau nu
Greysmaandag 8 april 2019 @ 10:11
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:52 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ja, dit wel ja :P wel leuk dat er zo'n enthousiaste club hier ronddwaalt en het ESF-evangelie verkondigen en voorleven ^O^
Wees welkom, neem een vlaggetje, het Doezepwa Ochtendgebed begint spoedig! w/
Davemaandag 8 april 2019 @ 10:12
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:35 schreef MaLo het volgende:

[..]

Die omtrekkende beweging om die plant ook om bij je volgende subtiele shot te komen _O-
Zo van: "als ik hier nu onopvallend achter langsloop zien ze me niet..." _O-
Greysmaandag 8 april 2019 @ 10:13
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 09:35 schreef MaLo het volgende:

[..]

Die omtrekkende beweging om die plant ook om bij je volgende subtiele shot te komen _O-
Hou oppppp _O- Ik kan niet meer. _O-
Davemaandag 8 april 2019 @ 10:14
Wie wordt daar geinterviewd achter die plant? De persoon uit het "eerste" filmpje, of kunnen we Greys nog ergens spotten?
Greysmaandag 8 april 2019 @ 10:15
quote:
11s.gif Op maandag 8 april 2019 10:14 schreef Dave het volgende:
Wie wordt daar geinterviewd achter die plant? De persoon uit het "eerste" filmpje, of kunnen we Greys nog ergens spotten?
Er waren (GODZIJDANK) ook heel veel interviews voor schrijvende pers dus zonder video. _O-
Davemaandag 8 april 2019 @ 10:18
Je zou er bijna een speelfilmpje van maken, ene shot uit beeld, andere shot in beeld, knip, plak, klaar. En dan noemen we het Fifty Shades of Greys.
GeorgeMmaandag 8 april 2019 @ 10:19
Oh PLEASSSS stop ff met posten hier :{w Ik mot nog bijlezen :X (en werken..) :|W
Nexummaandag 8 april 2019 @ 10:25
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dit is echt meme-worthy materiaal _O_ _O_ _O_
MaLomaandag 8 april 2019 @ 10:31
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 10:18 schreef Dave het volgende:
Je zou er bijna een speelfilmpje van maken, ene shot uit beeld, andere shot in beeld, knip, plak, klaar. En dan noemen we het Fifty Shades of Greys.
_O-
Of Fifty Fades of Greys
Greysmaandag 8 april 2019 @ 10:32
Ja ho maar weer hoor. _O-

Het gaat om het verslag }:|
ijs_beermaandag 8 april 2019 @ 10:34
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2019 22:12 schreef Greys het volgende:
Gierhuilen echt, ik schaam me dood maar van Serhat moeten we meer schijt aan alles hebben en Na Na Na zeggen.. dus ik gooi het toch maar ff hier. @:grazz bedankt voor het ontdekken.
Check 2.46 in deze video van de Belgen. En wie daar dan 'subtiel' het beeld binnenkomt. :') :@ :@ Ik schaam me nu echt dood maar wel gierhuilen. _O-

VOL IN BEELD. _O- _O_
ijs_beermaandag 8 april 2019 @ 10:34
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 10:32 schreef Greys het volgende:
Ja ho maar weer hoor. _O-

Het gaat om het verslag }:|
Oh. Ja, ehm verslag jongens!
MaLomaandag 8 april 2019 @ 10:37
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 10:32 schreef Greys het volgende:
Ja ho maar weer hoor. _O-

Het gaat om het verslag }:|
Na na na!
Greysmaandag 8 april 2019 @ 10:37
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 10:34 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Oh. Ja, ehm verslag jongens!
Ja! Daar zit veel moeite en tijd in. *O*

Die omtrekkende bewegingen in de Šndere filmpjes gingen geheel vanzelf in m'n natuurlijke habitat. :')
Greysmaandag 8 april 2019 @ 10:37
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 10:37 schreef MaLo het volgende:

[..]

Na na na!
SERHATGODGENOT _O_
chufimaandag 8 april 2019 @ 10:43
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 10:34 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

VOL IN BEELD. _O- _O_
even een plaatje schieten _O- _O- _O-
ijs_beermaandag 8 april 2019 @ 10:46
"Griekenland heeft de artiest intern gekozen. Hoe kwamen ze bij jou? Je woont toch in Canada?"
quote:
"Ik ben geboren en opgegroeid in Canada, ik woon nu al vele jaren in Griekenland. Ik had totaal niet verwacht dat ik dit voorstel zou krijgen, ze hebben me gebeld en Dimitri, het hoofd van het Griekse team dit jaar, belde en zei dat hij iets aan me wilde voorstellen. Of we bij elkaar konden komen. Het was ergens in november en ik dacht dat het misschien over een Kerstconcert ofzo zou gaan. Ik wist eigenlijk niet eens dat hij dit jaar met het Eurovisie te maken had dus toen hij dat zei was ik heel verrast. Ook omdat ik mezelf niet echt een voor de hand liggende keuze vond om voor Griekenland uit te komen. Maar ze kenden mijn werk, ze hadden me zien optreden en ze vertrouwen me. En dat is voor mij heel waardevol. Het artistieke vertrouwen dat ze in me hadden. Dat is heel belangrijk voor me om te voelen, dat ik vrijheid krijg omdat mensen me vertrouwen."
Dit vond ik ook wel een hele goede vraag, zoiets krijg je anders natuurlijk nooit te horen. Hoe dat werkt in andere landen. (Eigenlijk op dezelfde manier als bij ons dus, daar in Griekenland)
Whiskers2009maandag 8 april 2019 @ 10:50
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 10:18 schreef Dave het volgende:
Je zou er bijna een speelfilmpje van maken, ene shot uit beeld, andere shot in beeld, knip, plak, klaar. En dan noemen we het Fifty Shades of Greys.
_O-
Greysmaandag 8 april 2019 @ 11:12
Als we dit hadden geweten..
Volgend jaar ga ik bij iedereen even subtiel door het beeld schuifelen. Dan kunnen jullie daarna gaan zoeken en spotten.

6L8dCNI.gif
Mekemaandag 8 april 2019 @ 11:23
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 11:12 schreef Greys het volgende:
Als we dit hadden geweten..
Volgend jaar ga ik bij iedereen even subtiel door het beeld schuifelen. Dan kunnen jullie daarna gaan zoeken en spotten.

[ afbeelding ]
Paasgreytjes zoeken O+
Davemaandag 8 april 2019 @ 11:24
Kunnen we paasgreytjes zoeken. *O*
Davemaandag 8 april 2019 @ 11:24
Spuit 11.
GeorgeMmaandag 8 april 2019 @ 11:37
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 00:43 schreef Greys het volgende:

[..]

Hmjah dan ga ik lekker hebberig toch voor allebei.
JA ALLEBEI *O*
Ik heb net met Arth afgesproken volgend jaar naar EIC te gaan.
Mandy040986maandag 8 april 2019 @ 11:41
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 10:18 schreef Dave het volgende:
Je zou er bijna een speelfilmpje van maken, ene shot uit beeld, andere shot in beeld, knip, plak, klaar. En dan noemen we het Fifty Shades of Greys.
_O-

Of ala Dora the explorer. “Do you see Greys?”

15547163281554716306.gif


Sorry, Greys. _O- O+
TheVulturemaandag 8 april 2019 @ 12:30
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

_O- _O-
MadMastermaandag 8 april 2019 @ 14:11
Wie is die (ge)blonde(eerde) zangeres die op alle foto's staat?
iBennymaandag 8 april 2019 @ 14:11
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2019 23:48 schreef Greys het volgende:
Wederom dank aan @:grazz voor het spotten want oh nee jongens godallemachtig, daar gaat ze weer. :') :') :')
Vanaf 1.27. ARGHHHHHHH. Ik voel me inmiddels een a-subtiel schuifelende meme. :') En weer zů ongracieus. @:Cee hou me tegen volgende keer als ik weer 'even snel een rondje foto's' ga doen. In godsnaam.

:D _O-
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:31
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:11 schreef MadMaster het volgende:
Wie is die (ge)blonde(eerde) zangeres die op alle foto's staat?
Ik neem aan dat je mij niet bedoelt want mij wil je echt niet horen zingen dus dan bedoel je denk ik Kate van AustraliŽ?

Kate Miller-Heidke uit AustraliŽ (links) en Srbuk uit ArmeniŽ.
Kh5abCq.jpg
MadMastermaandag 8 april 2019 @ 14:46
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:31 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je mij niet bedoelt want mij wil je echt niet horen zingen dus dan bedoel je denk ik Kate van AustraliŽ?
Deze:

tnnOCJf.gif
MaLomaandag 8 april 2019 @ 14:48
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:46 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Deze:

[ afbeelding ]
Ik gier de verf zowat uit mijn haar _O- (zit bij de kapper)
_O-
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:48
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:46 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Deze:

[ afbeelding ]
Geloof me, die wil je niet horen zingen! Zero points and no qualify!

LbihRzL.gif
-Chakotay-maandag 8 april 2019 @ 14:48
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2019 15:05 schreef heywoodu het volgende:
Gaaf :D

Nog niet alles kunnen lezen :@
tldr?
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:49
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:48 schreef MaLo het volgende:

[..]

Ik gier de verf zowat uit mijn haar _O- (zit bij de kapper)
_O-
Ik ben net uit m'n werk en zit in de auto op de parkeerplaats van de AH te gierhuillachen. _O- Met de ramen open..
MadMastermaandag 8 april 2019 @ 14:49
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:48 schreef Greys het volgende:

[..]

Geloof me, die wil je niet horen zingen! Zero points and no qualify!

[ afbeelding ]
;)
Je loopt er ook inderdaad wel als een wethouder Hekking pontificaal steeds doorheen.
We wachten op nieuw beeldmateriaal...
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:50
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:48 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

tldr?
Samenvatting kort:
Het was tof!

Samenvatting korter:
w/ *O*
-Chakotay-maandag 8 april 2019 @ 14:50
quote:
14s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Samenvatting kort:
Het was tof!

Samenvatting korter:
w/ *O*
ben jij die vrouw die gewoon heel aso een foto maakt tijdens een interview?

wel komisch als dat zou is :D
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:51
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:49 schreef MadMaster het volgende:

[..]

;)
Je loopt er ook inderdaad wel als een wethouder Hekking pontificaal steeds doorheen.
We wachten op nieuw beeldmateriaal...
Volgend jaar ga ik spiesjaal voor jullie een online speurtocht uitzetten door gewoon overal even achterlangs door het beeld te schuifelen. Nu al zin an!
MadMastermaandag 8 april 2019 @ 14:52
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:51 schreef Greys het volgende:

[..]

Volgend jaar ga ik spiesjaal voor jullie een online speurtocht uitzetten door gewoon overal even achterlangs door het beeld te schuifelen. Nu al zin an!
^O^
Vooral doorgaan!
-Chakotay-maandag 8 april 2019 @ 14:52
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 14:51 schreef Greys het volgende:

[..]

Volgend jaar ga ik spiesjaal voor jullie een online speurtocht uitzetten door gewoon overal even achterlangs door het beeld te schuifelen. Nu al zin an!
wat kost dat om daar binnen te zijn?
Davemaandag 8 april 2019 @ 14:53
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

wat valt er te lachen?
Er staat iemand op de achtergrond met blauw haar.
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:53
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

ben jij die vrouw die gewoon heel aso een foto maakt tijdens een interview?

wel komisch als dat zou is :D
Joah, ik zag geen camera. Niks aso aan, gewoon per ongeluk. De Belgische makers van de video stuurden net nog een hartje. _O-
MaLomaandag 8 april 2019 @ 14:53
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

wat valt er te lachen?
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:50 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

ben jij die vrouw die gewoon heel aso een foto maakt tijdens een interview?

wel komisch als dat zou is :D
Nou dat dus _O-
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:54
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:52 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

wat kost dat om daar binnen te zijn?
Concert 's avonds kan je gewoon kaarten voor kopen maar de persdag waren we voor uitgenodigd. :)
-Chakotay-maandag 8 april 2019 @ 14:55
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 14:54 schreef Greys het volgende:

[..]

Concert 's avonds kan je gewoon kaarten voor kopen maar de persdag waren we voor uitgenodigd. :)
werk je voor idtv ofzo?
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:55
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:55 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

werk je voor idtv ofzo?
Nee.
-Chakotay-maandag 8 april 2019 @ 14:57
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 14:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee.
mysterieus man :D

een maat van mij liep daar ook ergens rond. Hij is cameraman van IDTV
Davemaandag 8 april 2019 @ 14:58
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 14:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee.
Voor de EBU toch?
Greysmaandag 8 april 2019 @ 14:59
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:57 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

mysterieus man :D

een maat van mij liep daar ook ergens rond. Hij is cameraman van IDTV
Vond ie het leuk, de persdag?
Ben ik bij hem ook door het beeld geschuifeld? :7
-Chakotay-maandag 8 april 2019 @ 15:00
quote:
14s.gif Op maandag 8 april 2019 14:59 schreef Greys het volgende:

[..]

Vond ie het leuk, de persdag?
Ben ik bij hem ook door het beeld geschuifeld? :7
ik bedoel trouwens geen idtc maar outtv
atomaandag 8 april 2019 @ 15:01
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 14:46 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Deze:

[ afbeelding ]
Sorry Greys _O-
Fred_Bmaandag 8 april 2019 @ 15:02
giphy.gif
Davemaandag 8 april 2019 @ 15:03
Blij dat ik netjes gevraagd heb of ze dat wel op prijs zou stellen.
-Chakotay-maandag 8 april 2019 @ 15:04
ik vind het ergens wel mooi.. een vrouw met ballen :') *O*
Greysmaandag 8 april 2019 @ 15:06
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 15:03 schreef Dave het volgende:
Blij dat ik netjes gevraagd heb of ze dat wel op prijs zou stellen.
Tsjah ach.. als ik had mogen kiezen dan idd liever niet maar Na Na Na enzo dan maar. :P

Ik moet er nu echt wel hartelijk om gieren hoor maar volgend jaar ga ik toch maar liever m'n best doen om nergens op een foto of filmpje te staan want ik vond dit al heel dapper van mezelf maar het giert wel enigszins uit de klauwen zeg maar. :+ Het gaat niet echt over het verslag waar we zo ons best op gedaan hebben. :')
Greysmaandag 8 april 2019 @ 15:07
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 15:02 schreef Fred_B het volgende:
[ afbeelding ]
Oh jezus deze _O- _O-
Even opslaan voor m'n moeder.
supernigermaandag 8 april 2019 @ 15:07
Leuk
Momaziemaandag 8 april 2019 @ 15:18
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 15:02 schreef Fred_B het volgende:
[ afbeelding ]
:D :D _O-
Mekemaandag 8 april 2019 @ 15:18
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 15:02 schreef Fred_B het volgende:
[ afbeelding ]
_O- _O- _O- _O-

Hardop gelachen op mn werk :D
Momaziemaandag 8 april 2019 @ 15:20
Wat betreft het verslag: super leuk om te lezen! Veel werk verzet. Originele vragen en nieuws vanuit Duncan. Good job!

Ik was overigens wel benieuwd of jullie ook het idee hadden dat het echt veel drukker was qua pers. Ik weet nog dat jullie vorig jaar een aantal mensen gesproken hadden omdat deze heel lang alleen zaten, zoals Litouwen. Was dat dit jaar ook zo?

Ik vind dat altijd wel wat sneu voor de artiesten... -O-
Ceemaandag 8 april 2019 @ 15:24
Woops. oO<

[ Bericht 74% gewijzigd door Cee op 08-04-2019 15:36:27 ]
Ceemaandag 8 april 2019 @ 15:24
-edit dubbele post.

[ Bericht 96% gewijzigd door Cee op 08-04-2019 15:35:58 ]
Mandy040986maandag 8 april 2019 @ 15:27
quote:
6s.gif Op maandag 8 april 2019 15:02 schreef Fred_B het volgende:
[ afbeelding ]
_O- _O- _O-
Greysmaandag 8 april 2019 @ 15:45
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 15:20 schreef Momazie het volgende:
Wat betreft het verslag: super leuk om te lezen! Veel werk verzet. Originele vragen en nieuws vanuit Duncan. Good job!

Ik was overigens wel benieuwd of jullie ook het idee hadden dat het echt veel drukker was qua pers. Ik weet nog dat jullie vorig jaar een aantal mensen gesproken hadden omdat deze heel lang alleen zaten, zoals Litouwen. Was dat dit jaar ook zo?

Ik vind dat altijd wel wat sneu voor de artiesten... -O-
Was drukker dan vorig jaar met pers, ze hadden veel meer aanmeldingen! Ook veel uit buitenland deze keer. Denk ook omdat Duncan de favoriet is.

Ik heb dit jaar volgens niemand echt lang alleen zien zitten! Soms heel effies maar dan kwam er al snel weer iemand vragen aan ze stellen. Gelukkig. O+
Greysmaandag 8 april 2019 @ 15:46
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 15:00 schreef -Chakotay- het volgende:

[..]

ik bedoel trouwens geen idtc maar outtv
Ja die waren er inderdaad. Elk jaar volgens mij. Leuke mensen die daarvoor werken!
Davemaandag 8 april 2019 @ 15:54
Nog een keer teruggelezen, maar dat met die bezemwagen is volgens mij ook iets dat alleen maar jullie kan overkomen. _O-
Niznomaandag 8 april 2019 @ 15:58
Ik vind dat Greys het nog netjes doet dat videobomben ;)

Hier bij 3.26 komt gewoon even iemand het beeld in schuiven die zn haar goed wil doen ;)

En niet te vergeten die twee verveelde heren op de achtergrond :)
Greysmaandag 8 april 2019 @ 15:59
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2019 15:54 schreef Dave het volgende:
Nog een keer teruggelezen, maar dat met die bezemwagen is volgens mij ook iets dat alleen maar jullie kan overkomen. _O-
We hebben echt gehuild van het lachen. Er kwam een jongen naar ons toe om te vragen wat die enorme rij bij AFAS was. Nou Eurovision in Concert! Alsof ie water zag branden, echt. En toen vroegen we wat er dan in Ziggo was en toen hoorden we het 'goede' nieuws van tot 07 uur en toen wisten we al dat dit weer een slapeloze nacht ging worden. In Brussel toen de asfalteerwagen en nu een bezemwagen. Echt de HELE NACHT ONDER ONS RAAM. Ook als ie het plein tien minuten ervoor al geveegd had en er in de tussentijd niemand langs was gekomen deed ie gewoon nog een rondje. _O-
Ceemaandag 8 april 2019 @ 16:10
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 15:45 schreef Greys het volgende:

[..]

Was drukker dan vorig jaar met pers, ze hadden veel meer aanmeldingen! Ook veel uit buitenland deze keer. Denk ook omdat Duncan de favoriet is.

Ik heb dit jaar volgens niemand echt lang alleen zien zitten! Soms heel effies maar dan kwam er al snel weer iemand vragen aan ze stellen. Gelukkig. O+
D-Moll stond regelmatig in de weg, moest me echt door Montenegro heen wurmen om bij Litouwen aan te komen. :@
Greysmaandag 8 april 2019 @ 16:11
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 16:10 schreef Cee het volgende:

[..]

D-Moll stond regelmatig in de weg, moest me echt door Montenegro heen wurmen om bij Litouwen aan te komen. :@
D-Moll was ook meteen weer zo'n hele kluit mensen! :D

Litouwen :9 :@
Momaziemaandag 8 april 2019 @ 16:13
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2019 15:45 schreef Greys het volgende:

[..]

Was drukker dan vorig jaar met pers, ze hadden veel meer aanmeldingen! Ook veel uit buitenland deze keer. Denk ook omdat Duncan de favoriet is.

Ik heb dit jaar volgens niemand echt lang alleen zien zitten! Soms heel effies maar dan kwam er al snel weer iemand vragen aan ze stellen. Gelukkig. O+
Ah dat is wel fijn! En meer pers komt indd vast doordat NL de topfavoriet is!
Greysmaandag 8 april 2019 @ 16:13
We doen geen deel 2 trouwens, het verslag en alles blijft allemaal terug te lezen en zien, verder erover kletsen kan in het algemene Eurovision in Concert topic! *O*
Greysmaandag 8 april 2019 @ 16:14
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2019 16:13 schreef Momazie het volgende:

[..]

Ah dat is wel fijn! En meer pers komt indd vast doordat NL de topfavoriet is!
Ja, Engelse pers liep daar nu al bij de mensen van AvroTros te smeken of ze volgend weekend in Londen als hij daar optreedt ook ajb een interview met hem mogen. Duncan was echt superpopulair!
Momaziemaandag 8 april 2019 @ 16:18
Als bijna laatste post wil ik dan nog zeggen: Dankjulliewel! _O_
Greysmaandag 8 april 2019 @ 16:20
Jullie allemaal erg bedankt voor het lezen en het lachen! _O_ O+

Volgende keer weer! w/