FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #982 VeChain $12.000.000 EOY
Evenstarzondag 17 februari 2019 @ 20:27
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

tenor.gif?itemid=8410476
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:29
Wat een mooi topic.
Zelfs ik heb VET, dus mocht dat zo zijn, geef ik iedereen een mooie gift!
illusionszondag 17 februari 2019 @ 20:29
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:22 schreef Kyran het volgende:

[..]

Yup, koopwoning. Zijn een beetje aparte woningen waarbij ze een eenheid willen houden. Volgens mij verjaren dat soort tegels wel weer.

Straat verderop hebben ze ook woningen met gele kozijnen die per woning van donkergeel naar lichtgeel aflopen. Natuurlijk is er één lutser precies in het midden nu die zijn kozijnen spierwit heeft geverfd :D Ziet er meteen niet meer uit haha ....
De woningen bij mij in de straat zijn allemaal geel, en die van mij ook lekker wit. :D

Nou staan ze een stukje van elkaar af dus dat scheelt. Gebeurt hier redelijk vaak dat de huizen gewoon geen fuck op elkaar lijken ook.
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:29
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:29 schreef illusions het volgende:

[..]

De woningen bij mij in de straat zijn allemaal geel, en die van mij ook lekker wit. :D

Nou staan ze een stukje van elkaar af dus dat scheelt. Gebeurt hier redelijk vaak dat de huizen gewoon geen fuck op elkaar lijken ook.
Dus jij bent die rare met het wit ineens! :P
illusionszondag 17 februari 2019 @ 20:30
quote:
10s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:29 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dus jij bent die rare met het wit ineens! :P
Ik hou van wit, vooral op zaterdagavond. :P
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:30
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik hou van wit, vooral op zaterdagavond. :P
_O-
KapBakzondag 17 februari 2019 @ 20:30
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik hou van wit, vooral op zaterdagavond. :P
_O- _O- _O-
KapBakzondag 17 februari 2019 @ 20:31
Bij illusions denk ik echt aan die dude van NITRAATJE ERBIJ
leolinedancezondag 17 februari 2019 @ 20:31
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Damn ik hoef echt geen elektrische auto, dat pas als het echt niet anders meer kan.

Fijnste auto vond ik m'n wijlen Toureg, 5 liter V10 beukert. There's no replacement for displacement.
Ik heb een hybride (elektrisch + benzine) en dat rijdt wel lekker hoor. Als er in het segment van de Mercedes C of E-klasse een elektrische auto komt met een realistische range van +500km in de winter dan zou dat hem wel eens kunnen worden. De Tesla Model 3 Dual Motor Long Range zou momenteel de enige optie zijn. Ben eind 2020 pas weer aan de beurt, dus effe afwachten wat er tegen die tijd te krijgen is.
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:33
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:31 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik heb een hybride (elektrisch + benzine) en dat rijdt wel lekker hoor. Als er in het segment van de Mercedes C of E-klasse een elektrische auto komt met een realistische range van +500km in de winter dan zou dat hem wel eens kunnen worden. De Tesla Model 3 Dual Motor Long Range zou momenteel de enige optie zijn. Ben eind 2020 pas weer aan de beurt, dus effe afwachten wat er tegen die tijd te krijgen is.
Je doet dan leasen I guess?
Ik zat te denken om voor mezelf zo'n leaf shit te kopen. Hij is dan niet zo mooi, maar radius is nice etc? Tenminste, voldoende voor mij.
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:34
VTHO, 48% atm :o
Nice.
illusionszondag 17 februari 2019 @ 20:34
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:31 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik heb een hybride (elektrisch + benzine) en dat rijdt wel lekker hoor. Als er in het segment van de Mercedes C of E-klasse een elektrische auto komt met een realistische range van +500km in de winter dan zou dat hem wel eens kunnen worden. De Tesla Model 3 Dual Motor Long Range zou momenteel de enige optie zijn. Ben eind 2020 pas weer aan de beurt, dus effe afwachten wat er tegen die tijd te krijgen is.
Tja ik vind die Tesla's lelijk maar je kan natuurlijk altijd naar Volvo kijken, die doet vanaf '21 niks anders meer toch? Het is geen Mercedes natuurlijk maar erg ver ligt het er ook weer niet vandaan.

Mij boeien de tankkosten echter niet zoveel dus ik heb het liefst gewoon een fucking grote motor die lekker doorbeukt. :P
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:31 schreef KapBak het volgende:
Bij illusions denk ik echt aan die dude van NITRAATJE ERBIJ
Ja maar dat is een brabo volgens mij, dat kan je niet met mij vergelijken. :P
illusionszondag 17 februari 2019 @ 20:36
quote:
10s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:33 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Je doet dan leasen I guess?
Ik zat te denken om voor mezelf zo'n leaf shit te kopen. Hij is dan niet zo mooi, maar radius is nice etc? Tenminste, voldoende voor mij.
Beter als een Cube. Maar daar word je toch stapelgek van? Voor mij moet een auto ook een beetje genieten zijn hoor. Als ik weer een auto ga kopen wil ik eigenlijk het liefst een GLE 63 AMG. Lekker ordinair en enorm vaak tanken. :P
Evenstarzondag 17 februari 2019 @ 20:37
Enig idee waarom VTHO aan het moonen is? Zit er iets aan te komen?
leolinedancezondag 17 februari 2019 @ 20:37
quote:
10s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:33 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Je doet dan leasen I guess?
Ik zat te denken om voor mezelf zo'n leaf shit te kopen. Hij is dan niet zo mooi, maar radius is nice etc? Tenminste, voldoende voor mij.
ja lease
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:38
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:37 schreef leolinedance het volgende:

[..]

ja lease
Benieuwd wat het zou kosten.
Regels gaan veranderd worden toch? Of zijn ze al.
Absurd duur geworden tbh, maar volgens mij gaat er nog wat gebeuren.
Evenstarzondag 17 februari 2019 @ 20:39
Binance desktop app is ook echt een waardeloos stukje software zeg. Werkt nooit fatsoenlijk.
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:39
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:36 schreef illusions het volgende:

[..]

Beter als een Cube. Maar daar word je toch stapelgek van? Voor mij moet een auto ook een beetje genieten zijn hoor. Als ik weer een auto ga kopen wil ik eigenlijk het liefst een GLE 63 AMG. Lekker ordinair en enorm vaak tanken. :P
Haha.
Ik wil juist maandlasten verlagen, niet verhogen :P
ChickenManzondag 17 februari 2019 @ 20:39
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:37 schreef Kyran het volgende:
Enig idee waarom VTHO aan het moonen is? Zit er iets aan te komen?
DE BULLMARKT KOMT ERAAN *O*
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:39
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:39 schreef Kyran het volgende:
Binance desktop app is ook echt een waardeloos stukje software zeg. Werkt nooit fatsoenlijk.
Doet mij denken aan I-Tunes :D (Op Windows)
illusionszondag 17 februari 2019 @ 20:39
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:39 schreef Kyran het volgende:
Binance desktop app is ook echt een waardeloos stukje software zeg. Werkt nooit fatsoenlijk.
Daar ben ik na 1 keer gebruik al vanaf gestapt. Zit gewoon op de website altijd.
leolinedancezondag 17 februari 2019 @ 20:40
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Tja ik vind die Tesla's lelijk maar je kan natuurlijk altijd naar Volvo kijken, die doet vanaf '21 niks anders meer toch? Het is geen Mercedes natuurlijk maar erg ver ligt het er ook weer niet vandaan.

Mij boeien de tankkosten echter niet zoveel dus ik heb het liefst gewoon een fucking grote motor die lekker doorbeukt. :P

Volvo zou ook een prima optie zijn inderdaad. En ik heb nu een Mercedes en dat is ook niet zo geweldig hoor. Zitten best wat irritante dingen op/aan en de automaat is ook niet super. Ik vind hem vooral mooi om te zien, en lekker snel :P
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:41
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:40 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Volvo zou ook een prima optie zijn inderdaad. En ik heb nu een Mercedes en dat is ook niet zo geweldig hoor. Zitten best wat irritante dingen op/aan en de automaat is ook niet super. Ik vind hem vooral mooi om te zien, en lekker snel :P
Vind zelf Mercedes ook mooi, maar duur met opties toevoegen. oO
Vaak wel goede service van wat ik hoor, mocht er iets niet kloppen of onverhoopt stuk gaan. (Van vrienden)
leolinedancezondag 17 februari 2019 @ 20:42
quote:
10s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:38 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Benieuwd wat het zou kosten.
Regels gaan veranderd worden toch? Of zijn ze al.
Absurd duur geworden tbh, maar volgens mij gaat er nog wat gebeuren.
Geen idee, ik heb het niet bijgehouden. Hoop dat er is 2020 nog korting op de bijtelling tot 50k.

edit: Meteen maar even uitgezocht en dat is dus blijkbaar zo: https://www.ritassist.nl/(...)ing/bijtelling-2020/

Dus december 2020 een elektrische auto op kenteken zetten en weer 5 jaar profiteren van een lage bijtelling _O_ Budget zal ergens rond de 60-70k liggen vermoedelijk, dus dat is goed te doen dan.
#ANONIEMzondag 17 februari 2019 @ 20:42
over paar jaar koop ik gewoon een m440i xdrive
illusionszondag 17 februari 2019 @ 20:42
quote:
10s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:39 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Haha.
Ik wil juist maandlasten verlagen, niet verhogen :P
Vroeger was 't nog leuk ja. Tankte hier voor 0.82¤/L. Dat was echt fijn volgooien. Dat is nu ook wel anders.
ssjgokuzondag 17 februari 2019 @ 20:44
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:42 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Geen idee, ik heb het niet bijgehouden. Hoop dat er is 2020 nog korting op de bijtelling tot 50k.

edit: Meteen maar even uitgezocht en dat is dus blijkbaar zo: https://www.ritassist.nl/(...)ing/bijtelling-2020/

Dus december 2020 een elektrische auto op kenteken zetten en weer 5 jaar profiteren van een lage bijtelling _O_
Dat is wel nice.
Heb ook vernomen dat Tesla o.a de inkoop heeft verlaagd (2k euro), om tegen de verhogingen te gaan v.d overheid.

Maar wel mooi om te zien, afgelopen December, meer dan 1.5k Tesla's leased, in januari, amper 100. Enkel door die stomme verhoging v.d overheid.
Bad voor economie dus.
illusionszondag 17 februari 2019 @ 20:44
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:40 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Volvo zou ook een prima optie zijn inderdaad. En ik heb nu een Mercedes en dat is ook niet zo geweldig hoor. Zitten best wat irritante dingen op/aan en de automaat is ook niet super. Ik vind hem vooral mooi om te zien, en lekker snel :P
Mwa, als je 'm laat herprogrammeren dan doen ze 't best fijn vind ik, en echt enorm veel winst in snelheid als je het over C180/C200/E200/E220 bijv. hebt. Daar zit namelijk allemaal dezelfde motor in.
leolinedancezondag 17 februari 2019 @ 20:47
quote:
10s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:41 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Vind zelf Mercedes ook mooi, maar duur met opties toevoegen. oO
Vaak wel goede service van wat ik hoor, mocht er iets niet kloppen of onverhoopt stuk gaan. (Van vrienden)
Mwah is wel OK ja, krijg hem altijd netjes gewassen en uitgezogen terug. Maar toen ze 1000 euro ex BTW voor een nieuwe laakabel vroegen heb ik ze toch wel even raar aangekeken _O-
leolinedancezondag 17 februari 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Mwa, als je 'm laat herprogrammeren dan doen ze 't best fijn vind ik, en echt enorm veel winst in snelheid als je het over C180/C200/E200/E220 bijv. hebt. Daar zit namelijk allemaal dezelfde motor in.
Wat bedoel je precies, chippen? Dan mag vast niet van de leasemaatschappij :P

Mijn auto is overigens snel zat met 279pk hoor, dat is het hem niet. De 7-traps automaat zit er gewoon af en toe naast en schakelt dus niet super soepel. De nieuwe 9-traps van Mercedes schijnt een stuk beter te zijn. Ik heb hiervoor een BMW 3-serie gehad, en ook die automaat was beter.
illusionszondag 17 februari 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:51 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wat bedoel je precies, chippen? Dan mag vast niet van de leasemaatschappij :P

Mijn auto is overigens snel zat met 279pk hoor, dat is het hem niet. De 7-traps automaat zit er gewoon af en toe naast en schakelt dus niet super soepel. De nieuwe 9-traps van Mercedes schijnt een stuk beter te zijn. Ik heb hiervoor een BMW 3-serie gehad, en ook die automaat was beter.
Dat is flink wat PK'tjes dan ja. Ik bedoel inderdaad chippen, en dat verbetert ook het verbruik meestal, en hij kan ook anders gaan schakelen dus wellicht een idee. Als de leasemaatschappij het niet goed vindt, zet je 'm toch weer terug als je contract afgelopen is?
fathankzondag 17 februari 2019 @ 22:33
Doe mij maar een dikke BMW

Een Rolls is geen porum bij een tokkie zoals ik.
XhjPHDU.jpg
illusionszondag 17 februari 2019 @ 22:40
quote:
1s.gif Op zondag 17 februari 2019 22:33 schreef fathank het volgende:
Doe mij maar een dikke BMW

Een Rolls is geen porum bij een tokkie zoals ik.
[ afbeelding ]

DIKKE BMW JONGES!!!
Rossdalemaandag 18 februari 2019 @ 09:44
Moon! Bitcoin naar 10k! Lambo alles _O_
Blikmaandag 18 februari 2019 @ 10:05
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:37 schreef Kyran het volgende:
Enig idee waarom VTHO aan het moonen is? Zit er iets aan te komen?
Nieuwe exchange geruchten, Binance gonst
Blikmaandag 18 februari 2019 @ 10:07
MIjn droom zou een Volvo XC90 full-electric met een range van 500+ km zijn. De Model X is namelijk te lelijk en ik wil wel een 7-zits hebben (met 3 kids moet je een beetje bagage-ruimte hebben natuurlijk)
Koelkastjemaandag 18 februari 2019 @ 10:16
Ben geen expert maar dit ziet er uit als gezondere groei dan die dildo's.
leolinedancemaandag 18 februari 2019 @ 10:21
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 10:05 schreef Blik het volgende:

[..]

Nieuwe exchange geruchten, Binance gonst
Is dat nieuw is 2019, geruchten die een positieve uitwerking hebben op VeChain?
onlogischmaandag 18 februari 2019 @ 10:27
Waarom is ETH +10%?
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 11:17
quote:
0s.gif Op zondag 17 februari 2019 20:37 schreef Kyran het volgende:
Enig idee waarom VTHO aan het moonen is? Zit er iets aan te komen?
Nog maar 78% in de min inderdaad. Dikke moon zeg
Grrrrrrrrmaandag 18 februari 2019 @ 11:19
quote:
11s.gif Op maandag 18 februari 2019 10:27 schreef onlogisch het volgende:
Waarom is ETH +10%?
omdat aller, aller, allerbeste coin toch.
onlogischmaandag 18 februari 2019 @ 11:20
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 11:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

omdat aller, aller, allerbeste coin toch.
Hoe zit het met de flippening dan? Wanneer gaat dat plaatsvinden?
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 11:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 11:17 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Nog maar 78% in de min inderdaad. Dikke moon zeg
Het is toch flink gegroeid t.o.v. wat het een dag geleden was. Ga even irritant lopen doen zeg.

In crypto wordt alleen maar "moon" gezegd als iets een nieuwe ATH aantikt volgens jou? Weer wat geleerd.
fathankmaandag 18 februari 2019 @ 11:34
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 10:07 schreef Blik het volgende:
MIjn droom zou een Volvo XC90 full-electric met een range van 500+ km zijn. De Model X is namelijk te lelijk en ik wil wel een 7-zits hebben (met 3 kids moet je een beetje bagage-ruimte hebben natuurlijk)
Waar zijn de tijden dat je met 3 op de achterbank van een Kadett naar Zuid-Spanje tokkelde.
illusionsmaandag 18 februari 2019 @ 11:36
quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 11:34 schreef fathank het volgende:

[..]

Waar zijn de tijden dat je met 3 op de achterbank van een Kadett naar Zuid-Spanje tokkelde.
Doen Marokkanen nog steeds. Mooi met alles op het dak en dan vakkundig vastgemaakt met een zeil en een hoop touw. :P
leolinedancemaandag 18 februari 2019 @ 12:17
quote:
11s.gif Op maandag 18 februari 2019 10:27 schreef onlogisch het volgende:
Waarom is ETH +10%?
waarom zijn bananen krom?
leolinedancemaandag 18 februari 2019 @ 12:24
Waarom staat BTG op +16%?
leolinedancemaandag 18 februari 2019 @ 12:25
Waarom moont SNTR niet?
Blikmaandag 18 februari 2019 @ 12:33
quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 11:34 schreef fathank het volgende:

[..]

Waar zijn de tijden dat je met 3 op de achterbank van een Kadett naar Zuid-Spanje tokkelde.
het is ook een luxe-ding. Mijn Focus zou ook prima voldoen, maar een XC90 rijdt toch wat lekkerder
onlogischmaandag 18 februari 2019 @ 12:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 12:17 schreef leolinedance het volgende:

[..]

waarom zijn bananen krom?
Als ze recht zijn vallen ze om.
onlogischmaandag 18 februari 2019 @ 12:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 12:24 schreef leolinedance het volgende:
Waarom staat BTG op +16%?
Goede vraag. Iemand een idee?
Ronald-Koemanmaandag 18 februari 2019 @ 12:50
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 12:35 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Goede vraag. Iemand een idee?
Zodat mensen zich dingen als "Waarom staat BTG op +16%?" gaan afvragen en ook gaan kopen en dat de pumper dan met winst kan gaan dumpen.
JeSuisDroppiemaandag 18 februari 2019 @ 12:51
quote:
14s.gif Op maandag 18 februari 2019 12:50 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Zodat mensen zich dingen als "Waarom staat BTG op +16%?" gaan afvragen en ook gaan kopen en dat de pumper dan met winst kan gaan dumpen.
fathankmaandag 18 februari 2019 @ 12:52
Waarom staat STORJ op -20%
NeeOfTochJAmaandag 18 februari 2019 @ 12:53
quote:
5s.gif Op maandag 18 februari 2019 12:52 schreef fathank het volgende:
Waarom staat STORJ op -20%
omdat ie +300% is gegaan.
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 13:09
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 11:29 schreef Kyran het volgende:

[..]

Het is toch flink gegroeid t.o.v. wat het een dag geleden was. Ga even irritant lopen doen zeg.

In crypto wordt alleen maar "moon" gezegd als iets een nieuwe ATH aantikt volgens jou? Weer wat geleerd.
Je zou het ook een dead-cat-bouce kunnen noemen. Gezien de afgelopen maanden vind ik "moon" wat overdreven
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 13:10
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 13:09 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Je zou het ook een dead-cat-bouce kunnen noemen. Gezien de afgelopen maanden vind ik "moon" wat overdreven
dead-cat-bouce? Heb je ooit een dode kat zien bewegen dan?
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 13:12
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 13:10 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

dead-cat-bouce? Heb je ooit een dode kat zien bewegen dan?
Je hebt niet eerder van deze uitdrukking gehoord?
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 13:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 13:12 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Je hebt niet eerder van deze uitdrukking gehoord?
De uitdrukking is fout.
Blikmaandag 18 februari 2019 @ 13:20
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 13:09 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Je zou het ook een dead-cat-bouce kunnen noemen. Gezien de afgelopen maanden vind ik "moon" wat overdreven
100% t.o.v. 3 dagen geleden is toch best flink te noemen en nauwelijks meer een bounce
illusionsmaandag 18 februari 2019 @ 13:21
Vind moon sowieso een beetje een term die we al vrij lang niet meer kunnen gebruiken. Impliceren dat iets naar de maan gaat is als het echt een 200% increase ofzo heeft over relatief korte tijd.
illusionsmaandag 18 februari 2019 @ 13:21
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 13:20 schreef Blik het volgende:

[..]

100% t.o.v. 3 dagen geleden is toch best flink te noemen en nauwelijks meer een bounce
Dat is inderdaad wel een moon te noemen ja. :)
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 13:31
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 13:21 schreef illusions het volgende:
Vind moon sowieso een beetje een term die we al vrij lang niet meer kunnen gebruiken. Impliceren dat iets naar de maan gaat is als het echt een 200% increase ofzo heeft over relatief korte tijd.
Nou ja, op bijvoorbeeld Litecoin had je nu 50% rendement kunnen hebben in 20 dagen. Dat kan je wel moon noemen.

Over een jaar gezien sta je dan weer op -80% ofzo. Dus moon roepen is altijd subjectief aan de hand van waar je ingestapt bent :P
NeeOfTochJAmaandag 18 februari 2019 @ 13:35
moon..as we speak
illusionsmaandag 18 februari 2019 @ 14:02
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 13:31 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nou ja, op bijvoorbeeld Litecoin had je nu 50% rendement kunnen hebben in 20 dagen. Dat kan je wel moon noemen.

Over een jaar gezien sta je dan weer op -80% ofzo. Dus moon roepen is altijd subjectief aan de hand van waar je ingestapt bent :P
Uiteraard, maar hier wordt soms een 3% increase al moon genoemd.
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 14:20
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 14:02 schreef illusions het volgende:

[..]

Uiteraard, maar hier wordt soms een 3% increase al moon genoemd.
Alles stijgingen vallen onder moon met deze koersen ;)
ChickenManmaandag 18 februari 2019 @ 14:29
Komodo next moonshot *O*
Rossdalemaandag 18 februari 2019 @ 14:47
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 14:29 schreef ChickenMan het volgende:
Komodo next moonshot *O*
Lekker hoor :D Mooi voor je dat hij het lekker doet.

Ik ben blij met CPC, die blijft ook maar gaan O+
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 15:30
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 14:29 schreef ChickenMan het volgende:
Komodo next moonshot *O*
OMG ZO BLIJ DAT IK DIE GEKOCHT HEB.
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 15:44
Ik word zo kriebelig van al die TA apen die nu opeens weer uit hun schulpjes komen. Niet één heeft een chart VOORAF waarop ze echt iets voorspellen en achteraf komen ze met charts met een paar lijntjes en beweren ze doodleuk dat ze het al wisten ..... flikker toch op man.
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 15:47
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 15:44 schreef Kyran het volgende:
Ik word zo kriebelig van al die TA apen die nu opeens weer uit hun schulpjes komen. Niet één heeft een chart VOORAF waarop ze echt iets voorspellen en achteraf komen ze met charts met een paar lijntjes en beweren ze doodleuk dat ze het al wisten ..... flikker toch op man.
100% mee eens.

En in before EggsTC die roept dat het om kansen gaat en net zoals poker is :P
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 15:54
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 15:47 schreef KapBak het volgende:

[..]

100% mee eens.

En in before EggsTC die roept dat het om kansen gaat en net zoals poker is :P
Prima als het over kansen gaat, maar kom dan verdomme gisteren al met een chart. Wat heb ik nou aan een gifje met een dikke groene dildo met de tekst "breaking out as expected". Waarom werd het niet eerder gepost "expecting a breakout soon".

Echt en dan nog geld vragen ......

Ware waren ze afgelopen jaar dan?
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 15:55
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 15:54 schreef Kyran het volgende:

[..]

Prima als het over kansen gaat, maar kom dan verdomme gisteren al met een chart. Wat heb ik nou aan een gifje met een dikke groene dildo met de tekst "breaking out as expected". Waarom werd het niet eerder gepost "expecting a breakout soon".

Echt en dan nog geld vragen ......

Ware waren ze afgelopen jaar dan?
Ik ben het met je eens :D

DUS STOP MET RANTEN.
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 15:56
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 15:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik ben het met je eens :D

DUS STOP MET RANTEN.
Nou, zo vaak rant ik niet, maar die lui werken echt op mijn zenuwen :P

Sorry :@
fathankmaandag 18 februari 2019 @ 16:08
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 15:56 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nou, zo vaak rant ik niet, maar die lui werken echt op mijn zenuwen :P

Sorry :@
Is gewoon goeie marketing. Genoeg mongolen die erin trappen en een abonnement nemen bij zo'n charlatan :').
ChickenManmaandag 18 februari 2019 @ 16:33
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 15:30 schreef KapBak het volgende:

[..]

OMG ZO BLIJ DAT IK DIE GEKOCHT HEB.
Not sure if serious :@
leolinedancemaandag 18 februari 2019 @ 16:46
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 15:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik ben het met je eens :D

DUS STOP MET RANTEN.
wat is ranten :@
illusionsmaandag 18 februari 2019 @ 16:52
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 16:46 schreef leolinedance het volgende:

[..]

wat is ranten :@
Een soort betoog, onderbouwd met een passie voor het onderwerp en niet zozeer met feitelijke argumenten.
illusionsmaandag 18 februari 2019 @ 16:52
Of ergens veel te uitgebreid over lullen.
Koelkastjemaandag 18 februari 2019 @ 17:32
Wtf, gaat best hard nu.
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 17:34
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 16:33 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Not sure if serious :@
Zeker wel.

Heb hele kleine positie hoor :P
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 17:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 16:46 schreef leolinedance het volgende:

[..]

wat is ranten :@
https://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/EN/NL/rant
roislecxemaandag 18 februari 2019 @ 17:37
4000+ *O*
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 17:39
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 17:37 schreef roislecxe het volgende:
4000+ *O*
Heb het even gecheckt, op Coinbase Pro nog niet hoor.
sandertjuhmaandag 18 februari 2019 @ 17:40
Op binance nu 3900+.. maar nog geen 4000 :+
roislecxemaandag 18 februari 2019 @ 17:40
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 17:39 schreef KapBak het volgende:

[..]

Heb het even gecheckt, op Coinbase Pro nog niet hoor.
Finex wel.
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 17:41
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 17:40 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Finex wel.
Ik hou het liever bij betrouwbare exchanges :P
roislecxemaandag 18 februari 2019 @ 17:50
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 17:41 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik hou het liever bij betrouwbare exchanges :P
Gebruik het slechts om de koers te checken op bitcoinwisdom. Heb er nog nooit een stuiver op gehad :P
ChickenManmaandag 18 februari 2019 @ 18:06
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 17:34 schreef KapBak het volgende:

[..]

Zeker wel.

Heb hele kleine positie hoor :P
Die kleine positie gaat jou rijk maken jonge oehoehoehoe
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 18:19
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 18:06 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Die kleine positie gaat jou rijk maken jonge oehoehoehoe
Joepie? Denk ik :P
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 19:13
heb vandaag sollicitatie verneukt

ik moest salarisindicatie geven

kreeg ik als reactie erop

is dit een salaris waar je echt blij mee zal zijn?

...

|:( |:( |:(

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-02-2019 19:13:42 ]
ssjgokumaandag 18 februari 2019 @ 19:23
quote:
9s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:13 schreef Dimachaerus het volgende:
heb vandaag sollicitatie verneukt

ik moest salarisindicatie geven

kreeg ik als reactie erop

is dit een salaris waar je echt blij mee zal zijn?

...

|:( |:( |:(
Ik snap het niet, meer details svp.
Als jij voor jezelf een leuk bedrag hebt genoemd en evt. andere eisen, kan je daar toch gewoon goed op ingaan?
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 19:25
quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:23 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik snap het niet, meer details svp.
Als jij voor jezelf een leuk bedrag hebt genoemd en evt. andere eisen, kan je daar toch gewoon goed op ingaan?
ja te laag ingezet dus :')
Blikmaandag 18 februari 2019 @ 19:26
quote:
9s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:13 schreef Dimachaerus het volgende:
heb vandaag sollicitatie verneukt

ik moest salarisindicatie geven

kreeg ik als reactie erop

is dit een salaris waar je echt blij mee zal zijn?

...

|:( |:( |:(
Nee, je hebt gelijk, doe er maar 1 btc per maand bovenop
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 19:26
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ja te laag ingezet dus :')
Yep :P
ssjgokumaandag 18 februari 2019 @ 19:27
Ik begrijp het nog steeds niet. :(
Vanuit werkgever is dat toch fijn?
Iemand enlighten deze simpele soms :P
fathankmaandag 18 februari 2019 @ 19:28
Ah geen echte toerkoe dus

Die kunnen normaal wel goed onderhandelen
Mendermaandag 18 februari 2019 @ 19:34
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ja te laag ingezet dus :')
Over een jaartje gewoon opslag vragen.
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 19:41
quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:27 schreef ssjgoku het volgende:
Ik begrijp het nog steeds niet. :(
Vanuit werkgever is dat toch fijn?
Iemand enlighten deze simpele soms :P
Stel hij zegt 4k per maand en die lui reageren met "oh ben je daar al blij mee" dan had je dus 6k kunnen zeggen of 8k of wat dan ook. Hij heeft te laag ingezet.
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 19:42
quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:27 schreef ssjgoku het volgende:
Ik begrijp het nog steeds niet. :(
Vanuit werkgever is dat toch fijn?
Iemand enlighten deze simpele soms :P
Werknemer schikt dat een toekomstig chief financial officer Dima een salaris van een pizza bezorger wil
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 19:43
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:34 schreef Mender het volgende:

[..]

Over een jaartje gewoon opslag vragen.
Of zo dooronderhandelen en als ze vragen waarom opeens hoger zeg je dat er andere partijen ook interesse hebben en dat kunnen bieden.
IrishBastardmaandag 18 februari 2019 @ 19:44
quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:27 schreef ssjgoku het volgende:
Ik begrijp het nog steeds niet. :(
Vanuit werkgever is dat toch fijn?
Iemand enlighten deze simpele soms :P
Ik snap ook niet dat die werkgever z'n eigen ruiten ingooit. Je kunt er donder op zeggen dat je dan gezeur blijft houden over salarishoogte als je zoiets teruggeeft :')
xaban06maandag 18 februari 2019 @ 19:45
quote:
9s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:13 schreef Dimachaerus het volgende:
heb vandaag sollicitatie verneukt

ik moest salarisindicatie geven

kreeg ik als reactie erop

is dit een salaris waar je echt blij mee zal zijn?

...

|:( |:( |:(
lol was jij dat die op sollicitatie was
leolinedancemaandag 18 februari 2019 @ 19:52
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 16:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Een soort betoog, onderbouwd met een passie voor het onderwerp en niet zozeer met feitelijke argumenten.
Ah thanks
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 19:56
Even een rant over vechain hoor if you don't mind


I wasn't planning on writing an entire letter about Vechain. I really wasn't. But then I heard Vechain assert that people are pawns to be used and manipulated. My brain hurts from thinking about such a militant statement, but I believe I can still manage to write a few words in response. If you disagree with my claim that in times of economic, social, or political crisis, small groups that exert more and more control over other individuals suddenly gain a mass following, then read no further. In closing this letter, let me point out that I would be remiss if I didn't remind you that we should stop playing by Vechain's rules of engagement and instead force it to play by ours.
Afwazigmaandag 18 februari 2019 @ 19:58
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:56 schreef Zith het volgende:
Even een rant over vechain hoor if you don't mind

I wasn't planning on writing an entire letter about Vechain. I really wasn't. But then I heard Vechain assert that people are pawns to be used and manipulated. My brain hurts from thinking about such a militant statement, but I believe I can still manage to write a few words in response. If you disagree with my claim that in times of economic, social, or political crisis, small groups that exert more and more control over other individuals suddenly gain a mass following, then read no further. In closing this letter, let me point out that I would be remiss if I didn't remind you that we should stop playing by Vechain's rules of engagement and instead force it to play by ours.
tumblr_pf4600sdvb1uphxvgo1_500.gif
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 19:58
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:56 schreef Zith het volgende:
Even een rant over vechain hoor if you don't mind

I wasn't planning on writing an entire letter about Vechain. I really wasn't. But then I heard Vechain assert that people are pawns to be used and manipulated. My brain hurts from thinking about such a militant statement, but I believe I can still manage to write a few words in response. If you disagree with my claim that in times of economic, social, or political crisis, small groups that exert more and more control over other individuals suddenly gain a mass following, then read no further. In closing this letter, let me point out that I would be remiss if I didn't remind you that we should stop playing by Vechain's rules of engagement and instead force it to play by ours.
_O-

Wel geniaal geschreven.
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 20:02
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:58 schreef Kyran het volgende:

[..]

_O-

Wel geniaal geschreven.
Well, I knew it was coming. In fact, I predicted it quite a long time ago when I said that Kyran would authorize, promote, celebrate, and legitimize wretched onanism. And now that he has, we must indubitably argue about Kyran's hot takes. The points I plan to make in this letter will sound tediously familiar to everyone who wants to challenge Kyran's victim-blaming ideology. Nevertheless, he maintains that everyone who fails to think and act in strict accordance with his requirements is an argumentative longiloquent-type. This is a complete fabrication without a scintilla of truth in it. What's more, Kyran's argument that there is an international Communist conspiracy to sap and impurify all of our precious bodily fluids is hopelessly flawed and absolutely circuitous.

The first thing we need to do is to get Kyran to admit that he has a problem. He should be counseled to recite the following:

I, Kyran, am a sordid con artist.

I have been a participant in a giant scheme to compose paeans to Dadaism.

I hereby admit my addiction to nativism. I ask for the strength and wisdom to fight this addiction.

Once Kyran realizes that he has a problem, maybe then he'll see that he says that it's primitive to lead a jacquerie against him. Wow! Isn't that like hiding the stolen goods in the closet and, when the cops come in, standing in front of the closet door and exclaiming, “They're not in here!”?

Kyran may not be lascivious, but he sure is gruesome. I stand by what I've written before, that it's possible that his arrogance will lead him to bring this battle to a fever pitch quicker than you can double-check the spelling of “lithochromatographic”. However, I cannot speculate about that possibility here because I need to devote more space to a description of how when Kyran lies, it's consistent with his character, for he's a liar and the father of lies. Another reason that many people consider it consistent is that we must honor our nation's glorious mosaic of cultures and ethnicities. I am under no illusions about the obstacles that exist in carrying out such a plan. It will certainly be challenging to wake people out of their stupor and call on them to push a consistent vision that responds to most people's growing fears about the worst classes of anti-democratic, vain jargonauts I've ever seen, which is why I assert that Kyran all but forces his serfs to require schoolchildren to be taught that the more strepitant the communication, the more perspicuous the message. Interestingly, his serfs don't much seem to mind being given such scurrilous orders. I guess it's hard to free harebrained dumbbells from the chains they revere. A related observation is that Kyran has been detaching individuals from traditional sources of strength and identity—family, class, private associations. It's time to even the score. I suggest that we begin by notifying people of the fact that Kyran's epigrams are a mere cavil, a mere scarecrow, one of the last shifts of a desperate and dying cause. In summary, Kyran is sympathetic to uncompanionable causes of all stripes. Is anyone listening? Does anyone care?
woxxelmaandag 18 februari 2019 @ 20:04
Magnet, wat was dat nou voor tweet dat waves en vet gedelist worden?
Grapje?
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 20:06
SPOILER
BTC Mods
I hope you're sitting down while you read this letter as it contains some shocking revelations. Let me make clear what is foremost on my mind and what the focus of this letter will be: I surely have no appetite for trampling over the very freedoms and rights that BTC Mods claims to support. Many twisted scapegraces, however, do. That's why I want them all to read this letter and others like it and discover for themselves that BTC Mods ought to realize that the most valuable of all talents is that of never using two words when one will do. Unfortunately, it tends to utter so much verbiage about deconstructionism that I can conclude only that in numerous matters large and small, BTC Mods was voted “most likely to promote a culture of dependency and failure” by its peers. That's just a fancy way of saying that I've long thought it would be fun to try to explain to BTC Mods how we have an incredible, once-in-a-lifetime opportunity to confront and reject all manifestations of collaborationism. For the most part, I'm just curious as to how deep BTC Mods will have to dig into its profanity thesaurus to formulate a response.

Better, far better, that Man were without the gift of speech than that he use it as BTC Mods does. Better that Man could neither read nor write than have his head and heart perverted by the domineering and addlepated tommyrot that oozes from BTC Mods's pen. And better that the cut of Man's coat and the number of his buttons were fixed by statute and enforced by penalties than that BTC Mods should take a condescending cheap shot at a person whom most ignominious hucksters will never be in a position to condescend to. BTC Mods is good at one thing, and that's keeping its ulterior motives secret. Only a few initiates in the inner sanctum of its galère know that BTC Mods is planning to spam the Internet with unsolicited inaniloquent e-mail. Even fewer of these initiates know that it's sad how BTC Mods has been nurturing and spreading mysticism in our nation's heartland. The silver lining around this cloud is that when you're hurt by its histrionics, you learn. You put things in perspective. You pull your energies together. You change. You go forward. You observe that BTC Mods likes to talk about free speech. Lamentably, its model of free speech is not free at all. To BTC Mods, free speech is speech that it controls and can use as an ideological weapon to acquire power and use it to indoctrinate spleeny evildoers of one sort or another.

BTC Mods thinks that the entire concept of happiness is a lie designed by unseen overlords of endless deceptive power. Even if this were so, BTC Mods would still be snotty. But I was utterly gobsmacked the first time I saw BTC Mods telling us how to live, what to say, what to think, what to know, and—most importantly—what not to know. Since then, I've seen it do that so many times that I hardly bat an eyelid when someone tells me that BTC Mods does not appeal to most people as being the most endearing or public-minded of organizations. Maybe its image would improve somewhat if it stopped leaving a generation of people planted in the mud of an irritable, vapid world to begin a new life in the shadows of paternalism.

Those of us who are still sane, those of us who still have a firm grip on reality, those of us who still avow that BTC Mods's taunts are always accompanied by hyperbolic rhetorical claims that are clearly perceived after-the-fact as transparently sick, have an obligation to do more than just observe what BTC Mods is doing from a safe distance. We have an obligation to ask it to rephrase its criticisms in a more reasoned way. We have an obligation to complain about blackhearted, obdurate philologasters. And we have an obligation to serve on the side of Truth. True, accomplishing that is not easy, but I thrive on debates, statistics, and getting the facts right. And the facts in this case indicate that perhaps one day we will live in a world where good people are not troubled by fear of the worst sorts of moonstruck mooks there are. Until that day arrives, however, we must spread the word that if BTC Mods had even a shred of intellectual integrity, it'd admit that some dour phlyarologists are actually considering helping it interfere with the most important principles of democracy. How quickly such people forget that they were lied to, made fun of, and ridiculed by BTC Mods on numerous occasions.

We need to look beyond the most immediate and visible problems with BTC Mods. We need to look at what is behind these problems and understand that BTC Mods decidedly believes that boosterism is the only alternative to sensationalism. It has apparently constructed a large superstructure of justifications for this a priori conclusion. I guess that shouldn't be too surprising given that it strikes me as amusing that BTC Mods complains about people who do nothing but complain. Well, news flash! It does nothing but complain. BTC Mods is a gadarene liar. Let's list some of BTC Mods's more cruel lies: First, it asserts that coercion in the name of liberty is a valid use of state power. Second, it avouches that it is a martyr for freedom and a victim of Bonapartism. And third, it wants us to believe that it is an institution of morality, achievements, and noble qualities, one that often sacrifices its own reputation or safety in order to pursue that which is right and those things that truly matter. I presented that list to get you to see that by brainwashing its blackshirts with nepotism, BTC Mods makes them easy to lead, easy to program, and easy to enslave.

Pestilential, poxy sad sacks who prostrate the honor, power, independence, laws, and property of entire countries will, hopefully, eventually be replaced by people who believe in freedom, justice, and the pursuit of personal growth. It's that simple. BTC Mods should stop bombarding us with its politically incorrect glaikery. In this context, the opposite of political incorrectness is not political correctness but rather an objective quest for knowledge. As we all know, most thrasonical hooligans lack any knowledge about how if BTC Mods doesn't see anything wrong with lionizing tasteless, debauched goofballs then perhaps it doesn't deserve all the support it's getting from us. I have access to a vast amount of evidence that indicates that BTC Mods uses words like “anthrohopobiological” to give its comments an air of culture and elegance. I have no doubt that BTC Mods will attempt to address all of my evidence point-by-point—but not before unburdening itself of a barrage of ad hominem invective against me and everyone else who has noted that if it were allowed to distract people from making a serious analysis of the situation, that could spell the wholesale destruction of countless lives. The only rational response to this looming threat is for all of us to speak out against the hatred and incitement to genocide that lie at the heart of BTC Mods's soliloquies. To be more specific, it wants me to stop trying to get people to see through the hollowness, the sham, the silliness of its worthless nostrums. Instead, it'd rather I put myself in harm's way. Sorry, but I don't accept defeat that easily.

BTC Mods is completely inconsistent in its views. On one hand, BTC Mods insists that it has a close-to-perfect existence that's the envy of the vicious, indelicate schnorrers around it. But on the other hand, it favors pooh-poohing the concerns of others. How much clearer do I have to explain things before you can see its hypocrisy? When people see lickerish hermits behaving like lickerish hermits they begin to realize that BTC Mods is like a giant octopus sprawling its slimy length over city, state, and nation. Like the octopus of real life, it operates under cover of self-created screen. BTC Mods seizes in its long and powerful tentacles our executive officers, our legislative bodies, our schools, our courts, our newspapers, and every agency created for the public protection.

BTC Mods swears that its bruta fulmina won't be used for political retribution. Despite the emphasis that it places on that asseveration, we all know that it's a willful, malicious, and deliberate lie that serves only to prove that we could opt to sit back and let BTC Mods borrow money and spend it on programs that lure the crime-stained into its brownshirt brigade. Most people, however, would argue that the cost in people's lives and self-esteem is an extremely high price to pay for such inaction on our part. Tyrants often wage war on their critics under the guise of rooting out corruption. If you think about it, that's no different from BTC Mods silencing critical debate and squelching creative brainstorming. I suppose there is one key difference, though: It has been surprisingly successful at convincing venal sciolists that its rants can give us deeper insights into the nature of reality. It's shameful that so many people have bought into this nonsense. It's even more shameful that BTC Mods wants to produce culturally degenerate films and videos. That's unquestionably a formula for repression and resentment and will lead to it peonizing and enslaving its castigators by the end of the decade.

BTC Mods has been creating a new fundamentalism based not on religion but on an orthodoxy of tuchungism. There are many words that describe the opinion of our community towards such behavior: termagant, insipid, snippy, and above all, truly foul-mouthed. BTC Mods's desire to plant the seeds of careerism into the tabulae rasae of children's minds is incontrovertible evidence that BTC Mods harbors some quarrelsome grudges. Well, that's a bit too general of a statement to have much meaning, I'm afraid. So let me instead explain my point as follows: BTC Mods carries the seeds of its own self-destruction. Still, I recommend you check out some of BTC Mods's surmises and draw your own conclusions on the matter. BTC Mods has been known to destroy that which is the envy of—and model for—the entire civilized world. That always spurs on its expositors to blame our societal problems on handy scapegoats. That, in turn, encourages BTC Mods to twist the history, sociology, and anthropology disseminated by our mass media and in our children's textbooks. This cycle inevitably, inexorably ratchets upwards and outwards until at last some carnaptious swindler winds up making me the target of a constant, consistent, systematic, sustained campaign of attacks.

BTC Mods has delivered exactly the opposite of what it had previously promised us. Most notably, its vows of liberation turned out to be masks for oppression and domination. And, almost as troubling, BTC Mods's vows of equality did little more than convince people that BTC Mods claims that it is the arbiter of all things. That claim is preposterous and, to use BTC Mods's own language, overtly vengeful. No history can justify it. Does anybody else feel the way I do, or am I alone in my disgust with BTC Mods?
Edit: ahh is singular tense
ChickenManmaandag 18 februari 2019 @ 20:08
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:04 schreef woxxel het volgende:
Magnet, wat was dat nou voor tweet dat waves en vet gedelist worden?
Grapje?
Nee is echt, hopelijk heb je je coins er op tijd afgehaald
Afwazigmaandag 18 februari 2019 @ 20:13
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:08 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Nee is echt, hopelijk heb je je coins er op tijd afgehaald
_O-
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 20:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:04 schreef woxxel het volgende:
Magnet, wat was dat nou voor tweet dat waves en vet gedelist worden?
Grapje?
Was grapje.
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 20:32
Zelfs Dima kan meer dan minima verdienen ja?

*Logged in bij broker en verkoopt alle aandelen. Daar zijn we blijkbaar al flink moon.
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 20:33
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:16 schreef Kyran het volgende:

[..]

Was grapje.
Kut net alles gedumpt -O-
woxxelmaandag 18 februari 2019 @ 20:36
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:16 schreef Kyran het volgende:

[..]

Was grapje.
Dacht ik al.
Txs :)
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 20:37
Af en toe een halve hartverzakking houdt je wakker :P
DaMartmaandag 18 februari 2019 @ 20:41
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:33 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Kut net alles gedumpt -O-
Mijn portfolio is je dankbaar voor de buy orders die nu vervuld zijn.
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 20:46
quote:
12s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:41 schreef DaMart het volgende:

[..]

Mijn portfolio is je dankbaar voor de buy orders die nu vervuld zijn.
Geintje, ik heb al mijn VET nog. 8-)
Blikmaandag 18 februari 2019 @ 20:51
Wie had het laatst over blockchain integratie met AWS?

https://medium.com/@vecha(...)rprises-b114818ab7b6
ChickenManmaandag 18 februari 2019 @ 21:24
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:51 schreef Blik het volgende:
Wie had het laatst over blockchain integratie met AWS?

https://medium.com/@:vech(...)rprises-b114818ab7b6
Klinkt als een systeempje voor vechain klanten om eenvoudig een node te draaien op AWS.
JeSuisDroppiemaandag 18 februari 2019 @ 21:30
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 21:24 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Klinkt als een systeempje voor vechain klanten om eenvoudig een node te draaien op AWS.
AWS en Azure worden vaak in cloud oplossingen gebruikt door enterprises. Dit kan zowel private als public zijn. Met deze oplossing kan je met 1 klik een node draaien en dus ook je eigen dApps ontwikkelen tegen zo’n oplossing.
ChickenManmaandag 18 februari 2019 @ 21:34
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 21:30 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

AWS en Azure worden vaak in cloud oplossingen gebruikt door enterprises. Dit kan zowel private als public zijn. Met deze oplossing kan je met 1 klik een node draaien en dus ook je eigen dApps ontwikkelen tegen zo’n oplossing.
Ja, wat ik dus zeg, toch?
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 21:38
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 20:51 schreef Blik het volgende:
Wie had het laatst over blockchain integratie met AWS?

https://medium.com/@:vech(...)rprises-b114818ab7b6
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 21:30 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

AWS en Azure worden vaak in cloud oplossingen gebruikt door enterprises. Dit kan zowel private als public zijn. Met deze oplossing kan je met 1 klik een node draaien en dus ook je eigen dApps ontwikkelen tegen zo’n oplossing.
Je weet dat dat echt allang bestaat he?

https://docs.aws.amazon.c(...)plates-ethereum.html

&

https://aws.amazon.com/ab(...)lockchain-templates/

Mja dat is Hyperledger/Ethreum en daar heeft niemand tokens van, dus dan kan het niet MOOOOON
BadVladmaandag 18 februari 2019 @ 22:15
Wanneer is deze bear market voorbij.
roislecxemaandag 18 februari 2019 @ 22:28
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:15 schreef BadVlad het volgende:
Wanneer is deze bear market voorbij.
15 dec 2018
BadVladmaandag 18 februari 2019 @ 22:31
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:28 schreef roislecxe het volgende:

[..]

15 dec 2018
Oke
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 22:33
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:15 schreef BadVlad het volgende:
Wanneer is deze bear market voorbij.
Sinds 8 feb! Ik zie groene candles.
JeSuisDroppiemaandag 18 februari 2019 @ 22:37
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 21:34 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ja, wat ik dus zeg, toch?
Correct.
JeSuisDroppiemaandag 18 februari 2019 @ 22:38
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 21:38 schreef KapBak het volgende:

[..]

[..]

Je weet dat dat echt allang bestaat he?

https://docs.aws.amazon.c(...)plates-ethereum.html

&

https://aws.amazon.com/ab(...)lockchain-templates/

Mja dat is Hyperledger/Ethreum en daar heeft niemand tokens van, dus dan kan het niet MOOOOON
Wie de fuck zegt dat dat niet allang bestaat dan :') ik snap dat je wil bashen op alles wat Vechain heet maar tyf gewoon ff lekker een pleuriseind op als iemand uitlegt wat een container op Azure of Amazon doet, ontzettende lauwgebakken tosti dat je er bent.
fathankmaandag 18 februari 2019 @ 22:43
Vechain is de beste en de rest niet

Het is patat en geen friet daarover gaat dit lied.
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 22:45
HOMOOOOSSS!!!!!!!!!!!!!!!
Lospedrosamaandag 18 februari 2019 @ 22:46
Jezus wat een nivo weer. :')
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 22:54
quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Wie de fuck zegt dat dat niet allang bestaat dan :') ik snap dat je wil bashen op alles wat Vechain heet maar tyf gewoon ff lekker een pleuriseind op als iemand uitlegt wat een container op Azure of Amazon doet, ontzettende lauwgebakken tosti dat je er bent.
Ik reageerde vooral op die andere user, jouw quote kwam er gewoon bij (omdat jij ook op hem/haar reageerde en het zo overzichtelijk was met jouw goede uitleg erbij). Maar voel je vooral lekker aangevallen joh :P

RUSTAAGH.
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 22:55
Jongens, rustig, anders zet ik een paar notes.
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 22:58
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:55 schreef MaGNeT het volgende:
Jongens, rustig, anders zet ik een paar notes.
Ontzettende lauwgebakken tosti dat je bent.
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 22:58
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:55 schreef MaGNeT het volgende:
Jongens, rustig, anders zet ik een paar notes.
Pm maar wie ik regel het Inc banaanvraag
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:04
Ondanks dat Vechain kut is, hou ik toch van jullie O+
ChickenManmaandag 18 februari 2019 @ 23:05
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik reageerde vooral op die andere user, jouw quote kwam er gewoon bij (omdat jij ook op hem/haar reageerde en het zo overzichtelijk was met jouw goede uitleg erbij). Maar voel je vooral lekker aangevallen joh :P

RUSTAAGH.
Op mij? Dit is wel andere koek, blockchain generator op AWS soon

KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:06
Hier zal ik VeChain wel even shillen, omdat Droppie anders weer furieus wordt.

VyoXek6.jpg

Sjeik lijstje hoor waar ze tussen staan.
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:08
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:05 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Op mij? Dit is wel andere koek, blockchain generator op AWS soon

Nee die andere user in mijn quote :P
Lospedrosamaandag 18 februari 2019 @ 23:08
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:06 schreef KapBak het volgende:
Hier zal ik VeChain wel even shillen, omdat Droppie anders weer furieus wordt.

[ afbeelding ]

Sjeik lijstje hoor waar ze tussen staan.
Niet doen man, blijf bij je standpunt tegen Chinese scamcoins. >:)
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:10
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Niet doen man, blijf bij je standpunt tegen Chinese scamcoins. >:)
Lol, het is ook nog steeds een ongelooflijk kut project. Dat ze geld aan Stanford kunnen geven, doet daar niks aan af.
JeSuisDroppiemaandag 18 februari 2019 @ 23:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik reageerde vooral op die andere user, jouw quote kwam er gewoon bij (omdat jij ook op hem/haar reageerde en het zo overzichtelijk was met jouw goede uitleg erbij). Maar voel je vooral lekker aangevallen joh :P

RUSTAAGH.
Beter quote je me de volgende keer niet meer dan.
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:14
quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Beter quote je me de volgende keer niet meer dan.
_O- _O-

Dit is een grapje toch? :P
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:58 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ontzettende lauwgebakken tosti dat je bent.
Nu heb ik zin in tosti ;(
Lospedrosamaandag 18 februari 2019 @ 23:15
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:14 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nu heb ik zin in tosti ;(
Warm of lauw? :9
JeSuisDroppiemaandag 18 februari 2019 @ 23:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:14 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O- _O-

Dit is een grapje toch? :P
Nee. Optyfen met je schijtlollige posts.
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:16
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Warm of lauw? :9
Maakt niet uit, zolang maar veel kaas en...16539-5-27.jpg
Lospedrosamaandag 18 februari 2019 @ 23:17
Viesmad jonge 8-)
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:18
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nee. Optyfen met je schijtlollige posts.
Doe normaal joh :P
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 23:19
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:06 schreef KapBak het volgende:
Hier zal ik VeChain wel even shillen, omdat Droppie anders weer furieus wordt.

[ afbeelding ]

Sjeik lijstje hoor waar ze tussen staan.
Enige wat je daarvoor hoeft te doen is de baan van een full professor betalen.
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:19
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Maakt niet uit, zolang maar veel kaas en...[ afbeelding ]
Ik eet tosti met curry :P
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:20
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:19 schreef Zith het volgende:

[..]

Enige wat je daarvoor hoeft te doen is de baan van een fulltime professor betalen.
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:10 schreef KapBak het volgende:

[..]

Lol, het is ook nog steeds een ongelooflijk kut project. Dat ze geld aan Stanford kunnen geven, doet daar niks aan af.
Ben het helemaal met je eens. Maar toch, zag de naam staan!
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:21
giphy.gif
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:21
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:19 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik eet tosti met curry :P
Cultuurbarbaar.
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 23:22
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:19 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik eet tosti met curry :P
Note+
Blikmaandag 18 februari 2019 @ 23:22
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik reageerde vooral op die andere user, jouw quote kwam er gewoon bij (omdat jij ook op hem/haar reageerde en het zo overzichtelijk was met jouw goede uitleg erbij). Maar voel je vooral lekker aangevallen joh :P

RUSTAAGH.
Mijn post was ook helemaal niet van kijk vechain de beste zijn, was alleen om aan te tonen dat een link met AWS helemaal niet zo bijzonder is
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:24
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:22 schreef Blik het volgende:

[..]

Mijn post was ook helemaal niet van kijk vechain de beste zijn, was alleen om aan te tonen dat een link met AWS helemaal niet zo bijzonder is
Verkeerd begrepen dan, mijn fout :)
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:24
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:22 schreef Zith het volgende:

[..]

Note+
_O- _O-

Ik eet echt bijna alles met curry.
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:25
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:24 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O- _O-

Ik eet echt bijna alles met curry.
Oeh... dat neigt dan eerder naar een ban vrees ik...
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:25
Pindasaus _O_
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:25
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:25 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Oeh... dat neigt dan eerder naar een ban vrees ik...
Kroketten, bitterballen, pizza, worstenbroodjes...
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:26
Oke nu krijg ik honger :P
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 23:26
Tosti hoort ketchup bij, geen discussie.
Blikmaandag 18 februari 2019 @ 23:26
Vanmiddag nog een tosti met curry op :)
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:27
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:26 schreef KapBak het volgende:
Oke nu krijg ik honger :P
Snackbar is al dicht ;(
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:27
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:26 schreef Blik het volgende:
Vanmiddag nog een tosti met curry op :)
Een man van cultuur ...

Drinkt zijn bier op kamertemperatuur
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:27
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:26 schreef Kyran het volgende:
Tosti hoort ketchup bij, geen discussie.
Deze man weet.
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:29
Als het dan toch curry moet zijn, dan de Hela, die smaakt tenminste niet naar 60% suiker.
Fritesaus alleen van Oliehoorn _O_


SPOILER
1m98 / 85kg / valt mee :P
Lospedrosamaandag 18 februari 2019 @ 23:30
Tosti met curry of ketchup maakt mij niet uit. :9
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 23:30
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:29 schreef MaGNeT het volgende:
Als het dan toch curry moet zijn, dan de Hela.
Fritesaus alleen van Oliehoorn _O_
469-zaanse-mayonaise-pot-183x300.png

_O_
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:31
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:29 schreef MaGNeT het volgende:
Als het dan toch curry moet zijn, dan de Hela, die smaakt tenminste niet naar 60% suiker.
Fritesaus alleen van Oliehoorn _O_

SPOILER
1m98 / 85kg / valt mee :P
Is er andere curry dan Hela?
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:32
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:31 schreef KapBak het volgende:

[..]

Is er andere curry dan Hela?
Hmm, goed punt.
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 23:32
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:30 schreef Kyran het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O_
Redelijk maar deze is lekkerder:

AHI_434d50313437323036_1_LowRes_JPG-638x638.jpg
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:33
Jammer dat alles hier dicht is nu :'(

Morgen een grote patat, groter beker pindasaus, berehap pinda, mexicano pinda.
Fritesaus heb ik zelf wel O+

Hoef m'n bestelling ook nooit door te geven hier, als ik binnenstap beginnen ze al met schrijven en kan ik direct gaan zitten O+
JeSuisDroppiemaandag 18 februari 2019 @ 23:34
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:33 schreef MaGNeT het volgende:
Jammer dat alles hier dicht is nu :'(

Morgen een grote patat, groter beker pindasaus, berehap pinda, mexicano pinda.
Fritesaus heb ik zelf wel O+

Hoef m'n bestelling ook nooit door te geven hier, als ik binnenstap beginnen ze al met schrijven en kan ik direct gaan zitten O+
#viesdik
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 23:35
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:32 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Redelijk maar deze is lekkerder:

[ afbeelding ]
Wat is dat :D Nooit van gehoord

Hier standaard:

Heinz ketchup
Zaansa mayonaise
Hela curry
Verstegen pindasaus
KapBakmaandag 18 februari 2019 @ 23:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:34 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

#viesdik
Wat een schijtlollige post dit :P
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:34 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

#viesdik
:P
Ik weet ook niet waar het blijft, pas nog steeds in een 32/36 spijkerbroek.
Evenstarmaandag 18 februari 2019 @ 23:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:35 schreef KapBak het volgende:

[..]

Wat een schijtlollige post dit :P
Shots
Fired
JeSuisDroppiemaandag 18 februari 2019 @ 23:36
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:35 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

:P
Ik weet ook niet waar het blijft, pas nog steeds in een 32/36 spijkerbroek.
Rondom je hartklep.
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:37
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat is dat :D Nooit van gehoord

Hier standaard:

Heinz ketchup
Zaansa mayonaise Oliehoorn frietsaus
Hela curry
Verstegen pindasaus 50% Wijko / 50% Calvé pittig - gemengd, beetje sambal, beetje ketjap
Zithmaandag 18 februari 2019 @ 23:37
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:32 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Redelijk maar deze is lekkerder:

[ afbeelding ]
PewDiePie mayo _O_
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:37
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:36 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Rondom je hartklep.
Ja, dat is m'n vetklep :P

Rest van de week wel gezond gegeten, mag een keer :P
#ANONIEMmaandag 18 februari 2019 @ 23:39
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat is dat :D Nooit van gehoord
Dat is Kewpie mayo, geen babyzalf. Kopen bij Makro of toko. AH had het in de grotere winkels maar verkoopt het niet meer. Ik vind 'm erg lekker.
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:40
quote:
1s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:39 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Dat is Kewpie mayo, geen babyzalf. Kopen bij Makro of toko. AH had het in de grotere winkels maar verkoopt het niet meer. Ik vind 'm erg lekker.
Ah, ik dacht dat het Zwitsal Babyshampoo was.
Leek me al gek, zo op de patat.
TheFreshPrincemaandag 18 februari 2019 @ 23:42
Als Waves ooit > $1000 wordt krijgt iedereen in dit topic een note!

SPOILER
note-pink-nar.png.ximg.m_12_h.smart.png
illusionsdinsdag 19 februari 2019 @ 00:00
quote:
9s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:13 schreef Dimachaerus het volgende:
heb vandaag sollicitatie verneukt

ik moest salarisindicatie geven

kreeg ik als reactie erop

is dit een salaris waar je echt blij mee zal zijn?

...

|:( |:( |:(
Wat betaalt de AH tegenwoordig dan? :P Inkoppertje.

quote:
10s.gif Op maandag 18 februari 2019 19:27 schreef ssjgoku het volgende:
Ik begrijp het nog steeds niet. :(
Vanuit werkgever is dat toch fijn?
Iemand enlighten deze simpele soms :P
Lijkt mij ook, aanpakken die zooi.
illusionsdinsdag 19 februari 2019 @ 00:01
Wat een overdaad aan fucking kwaliteitsposts komen hier voorbij vandaag jongens. Dit doet me nou deugd. Heb morgen weer wat te vertellen dus op de sociale werkplek. *D
TheFreshPrincedinsdag 19 februari 2019 @ 00:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 00:01 schreef illusions het volgende:
Wat een overdaad aan fucking kwaliteitsposts komen hier voorbij vandaag jongens. Dit doet me nou deugd. Heb morgen weer wat te vertellen dus op de sociale werkplek. *D
Dit is best interessant.

Aan de hand van de voorkeur voor saus maak ik een profiel en probeer ik aan de hand daarvan de voorkeur voor cryptocoins vast te stellen.

Het lijkt me niet minder wetenschappelijk dan TA.
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 00:04
Ben ik al rijk?
TheFreshPrincedinsdag 19 februari 2019 @ 00:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 00:04 schreef Nattekat het volgende:
Ben ik al rijk?
Aan de hand van jouw voorkeur voor saus: nope
Lucky2Bastarddinsdag 19 februari 2019 @ 00:09
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 23:42 schreef MaGNeT het volgende:
Als Waves ooit > $1000 wordt krijgt iedereen in dit topic een note!

SPOILER
Nageslacht quote.

Die kleur. :D :) :{ ;( :'(
m.kdinsdag 19 februari 2019 @ 00:12
Gelijk weer gezellig hier nu de koers wat aansterkt. Leuk om te zien ^O^
roislecxedinsdag 19 februari 2019 @ 00:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 00:04 schreef Nattekat het volgende:
Ben ik al rijk?
:W
TheFreshPrincedinsdag 19 februari 2019 @ 00:15
De dag dat nattekat rijk wordt door crypto wordt het tijd om alles te cashen. Je moet het lot niet tarten.
illusionsdinsdag 19 februari 2019 @ 02:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 00:04 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dit is best interessant.

Aan de hand van de voorkeur voor saus maak ik een profiel en probeer ik aan de hand daarvan de voorkeur voor cryptocoins vast te stellen.

Het lijkt me niet minder wetenschappelijk dan TA.
Niet fucken met TA, daar valt best wat voor te zeggen als 't volume groot genoeg is en nog 1, 2, 3, 5000 factoren bla bla laat maar zitten. Deze discussie gaan we niet weer aan. :P
illusionsdinsdag 19 februari 2019 @ 02:19
rofl

Krijg net een like op m'n Flat Earth pagina op Facebook van iemand die z'n naam eindigt met BSc. Wat fucking triest ben je dan als je dat in je naam moet zetten. :D
illusionsdinsdag 19 februari 2019 @ 02:20
Holy shit had de koersen nog niet bekeken. Fucking EOS +30%. :') Blijft een bizarre markt dit.
fathankdinsdag 19 februari 2019 @ 08:28
Wat zal ik vandaag eens maken? Rendang, gehaktballen of iets anders?
Zithdinsdag 19 februari 2019 @ 08:38
Als je een goede rendang kan maken zou ik die doen. Tosti saté saus werd gister ook genoemd
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 08:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 00:14 schreef roislecxe het volgende:

[..]

:W
:W
Afwazigdinsdag 19 februari 2019 @ 08:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 08:38 schreef Zith het volgende:
Als je een goede rendang kan maken zou ik die doen. Tosti saté saus werd gister ook genoemd
Enkel lauw goed te doen.
Afwazigdinsdag 19 februari 2019 @ 09:19
wavesplatform twitterde op dinsdag 19-02-2019 om 09:09:46 We are proud to be a Community Partner for the @T_Labs, @TSystems_Iberia, & @blockchainSoTO Blockchain Mobility Hackathon on 23 and 24 February in Barcelona. For any assistance, please contact Waves Mentor Emmeline Dios @bcnwaves! Register Now: https://t.co/wrRnD6iStO $WAVES https://t.co/9ZDQiHiVNn reageer retweet
WAVES PARTNERSHIP MET T-MOBILE JAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAaaaaaaaaaaAAAA

Zo zou IOTA het wel marketen in ieder geval.
TheFreshPrincedinsdag 19 februari 2019 @ 09:31
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 09:19 schreef Afwazig het volgende:
wavesplatform twitterde op dinsdag 19-02-2019 om 09:09:46 We are proud to be a Community Partner for the @:T_Labs, @:TSystems_Iberia, & @:blockchainSoTO Blockchain Mobility Hackathon on 23 and 24 February in Barcelona. For any assistance, please contact Waves Mentor Emmeline Dios @:bcnwaves! Register Now: https://t.co/wrRnD6iStO $WAVES https://t.co/9ZDQiHiVNn reageer retweet
WAVES PARTNERSHIP MET T-MOBILE JAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAaaaaaaaaaaAAAA

Zo zou IOTA het wel marketen in ieder geval.
De tweet is alweer verwijderd :D

Dit is de nieuwe versie:

wavesplatform twitterde op dinsdag 19-02-2019 om 09:29:58 We are proud to be a Community Partner for the @T_Labs, @TSystems_Iberia, & @blockchainSoTO Blockchain Mobility Hackathon on 23 and 24 February in Barcelona. For any info, please contact Waves Tech Mentor Emily de Dios @bcnwaves! Register Now: https://t.co/wrRnD6iStO $WAVES https://t.co/geqqT5ll29 reageer retweet
fathankdinsdag 19 februari 2019 @ 16:37
VechainThor op RAI1

https://twitter.com/vechainitalia/status/1097861405078892544?s=19
edceteradinsdag 19 februari 2019 @ 19:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 09:31 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

De tweet is alweer verwijderd :D

Dit is de nieuwe versie:

wavesplatform twitterde op dinsdag 19-02-2019 om 09:29:58 We are proud to be a Community Partner for the @:T_Labs, @:TSystems_Iberia, & @:blockchainSoTO Blockchain Mobility Hackathon on 23 and 24 February in Barcelona. For any info, please contact Waves Tech Mentor Emily de Dios @:bcnwaves! Register Now: https://t.co/wrRnD6iStO $WAVES https://t.co/geqqT5ll29 reageer retweet
Mooie strategie: De koers stuitert al een tijdje tegen de resistance aan en zou me niet verbazen als na de huidige stijging van BTC en alts, het eigenwijze Waves nu klaar is voor de pump de komende dagen als de rest uit de pump-euforie is.?
JeSuisDroppiedinsdag 19 februari 2019 @ 19:13
quote:
“C-c-c-c-China hustle huhuhuhu”

-random Crypto debiel die niet in VET zit
edceteradinsdag 19 februari 2019 @ 19:18
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 19:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

“C-c-c-c-China hustle huhuhuhu”

-random Crypto debiel die niet in VET zit
Zou zo maar een FOK!ker kunnen zijn :o
ChickenMandinsdag 19 februari 2019 @ 19:34
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 19:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

“C-c-c-c-China hustle huhuhuhu”

-random Crypto debiel die niet in VET zit
China hustle sowieso
Koelkastjedinsdag 19 februari 2019 @ 19:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 19:34 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

China hustle sowieso
Laatst bij de Chinees een stokje saté te weinig gekregen waar ik wel voor betaald had.

#chinahustle
#ANONIEMdinsdag 19 februari 2019 @ 19:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 19:41 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Laatst bij de Chinees een stokje saté te weinig gekregen waar ik wel voor betaald had.

#chinahustle
Bestek mee genomen?
Afwazigdinsdag 19 februari 2019 @ 19:53
#viesmad
Koelkastjedinsdag 19 februari 2019 @ 19:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 19:43 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Bestek mee genomen?
Afhaal :'(
leolinedancedinsdag 19 februari 2019 @ 20:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 19:57 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Afhaal :'(
Sambal bij?
BadVladdinsdag 19 februari 2019 @ 20:10
JAJAJAJAJAJJA VECHAIN IS OP DE ITTAALIAANSE TELEVESIE GEKOMEN. PAKDE CAMERA. MOOOOOOOOOOONNNN.
leolinedancedinsdag 19 februari 2019 @ 20:12
Godencoin BNB moont ondertussen lekker verder _O_
Lospedrosadinsdag 19 februari 2019 @ 20:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:10 schreef BadVlad het volgende:
JAJAJAJAJAJJA VECHAIN IS OP DE ITTAALIAANSE TELEVESIE GEKOMEN. PAKDE CAMERA. MOOOOOOOOOOONNNN.
Wil.jij wel.niet zo lolgeinig doen.
Mag ik vragen als jij wel kan nadenken?
ChickenMandinsdag 19 februari 2019 @ 20:21
Dat vechain zakken geld heeft om uit te delen voor dit soort publiciteit zegt mij genoeg
TheFreshPrincedinsdag 19 februari 2019 @ 20:22
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:21 schreef ChickenMan het volgende:
Dat vechain zakken geld heeft om uit te delen voor dit soort publiciteit zegt mij genoeg
Ja klopt, ze hebben flink geïnvesteerd in de Waves ICO destijds.
ChickenMandinsdag 19 februari 2019 @ 20:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja klopt, ze hebben flink geïnvesteerd in de Waves ICO destijds.
:D

Zij halen hun funds uit gladde praatjes ipv slimme investeringen
#ANONIEMdinsdag 19 februari 2019 @ 20:28
Dzxjgc_XQAEfaDO.jpg
Ronald-Koemandinsdag 19 februari 2019 @ 20:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:28 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]
Fake helaas. Maar wel de waarheid :s)
Koelkastjedinsdag 19 februari 2019 @ 20:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:28 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]
BfSGq19.gif
revpolendinsdag 19 februari 2019 @ 20:35
Zo markt naar boven! En ik ben der weer :P
Gelukkig gaat alles hier nu ook weer ze gangetje en komende maand ( als het goed is...) laatste operatie :)
#ANONIEMdinsdag 19 februari 2019 @ 20:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:33 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Fake helaas. Maar wel de waarheid :s)
Don't spoil it now!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-02-2019 20:36:31 ]
ChickenMandinsdag 19 februari 2019 @ 20:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:33 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Fake helaas. Maar wel de waarheid :s)
Bitcoin maximalisten :')
TheFreshPrincedinsdag 19 februari 2019 @ 20:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:35 schreef revpolen het volgende:
Zo markt naar boven! En ik ben der weer :P
Gelukkig gaat alles hier nu ook weer ze gangetje en komende maand ( als het goed is...) laatste operatie :)
Het is wel het lappenmand forum geworden hier... nu heb ik gemist waarom je onder het mes bent geweest (?)...
roislecxedinsdag 19 februari 2019 @ 21:01
Zo, ik ben helemaal klaar voor de rally up. Ingestapt met wat ik wil in waar ik wil zo ongeveer.
Blikdinsdag 19 februari 2019 @ 21:06
quote:
En als reactie gaat Vechain down, logisch :)
Zithdinsdag 19 februari 2019 @ 21:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 19:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

“C-c-c-c-China hustle huhuhuhu”

-random Crypto debiel die niet in VET zit
-95% van ATH in 9 maanden tijd godencoin

Bonus: nodes die 60k usd gekost hebben en 40 usd aan VTHOR per jaar verdienen _O_
Zithdinsdag 19 februari 2019 @ 21:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:35 schreef revpolen het volgende:
Zo markt naar boven! En ik ben der weer :P
Gelukkig gaat alles hier nu ook weer ze gangetje en komende maand ( als het goed is...) laatste operatie :)
Success, waarvoor als ik vragen mag?

Trans operatie of niet gaat het mij eigenlijk om.
revpolendinsdag 19 februari 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:50 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Het is wel het lappenmand forum geworden hier... nu heb ik gemist waarom je onder het mes bent geweest (?)...
Ik ( gelukkig...) niet! Maar mijn vrouw.
Na vorig jaar al plots in ziekenhuis opname van een maand en spoedoperatie aan gescheurde baarmoeder en lekkende darm door verklevingen in der maag.( misschien herrineren de oude garde het nog wel 🙈)
SPOILER
Afgelopen december zou er via kleine operatie worden gekeken naar der baarmoederen een 5 uur durende operatie om verklevingen van begin dit jaar te verwijderen en stukje darm te verwijderen omdat die vast zaten aan de verklevingen, daar van ging ze na 1 week naar huis want ze voelde zich goed. Tot 2 dagen thuis te zijn op vrijdag ochtend ze zich toch niet lekker voede dus zijn we voor controle naar ziekenhuis gegaan waar bleek dat de darm is gaan lekken. Die avond is ze overgeplaatst met een team doktoren naar mch omdat bronovo geen operaties doet in de avonden....
Hier hebben ze geopereerd ( weer 3 uur ) en helaas is het een tijdelijke stoma geworden. Gelukkig mocht ze die maandag erna weer naar bronovo terug met de ambulance. En met kerst zou ze zelfs 4 uurtjes naar huis mogen om ff kerst te vieren. Helaas is ze kerstochtend weer niet lekker geworden en is er weer een ct scan gemaakt waaruit bleek dat nog meer beschadigd was aan de binnenkant en ze inwendige bloedingen had. Dus is ze 1e kerstdag weer met der doktorenteam naar mch overgeplaatst voor operatie. Daarna is ze geplaatst op de ic omdat ze zoveel bloed had verloren kreeg ze donorbloed. Nu is ze gelukkig thuis en krijgt ze morgen nieuwe ct scan. En als alles goed is mag eindelijk ( Thank God! ) de stoma er af over 3 weken! ) als is alles achter de rug en kan echt herstel gaan beginnen.. ( en eindelijk vakantie vieren en beide ff rust nemen want afgelopen jaar is niet beste jaar ooit geweest..)
fathankdinsdag 19 februari 2019 @ 21:16
quote:
16s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:08 schreef Zith het volgende:

[..]

-95% van ATH in 9 maanden tijd godencoin

Bonus: nodes die 60k usd gekost hebben en 40 usd aan VTHOR per jaar verdienen _O_
Les 1: nooit inkopen op een ath. Dan zou je nu ook niet zo salty zijn.

Of wat minder oxy's klappen.
Zithdinsdag 19 februari 2019 @ 21:21
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:16 schreef fathank het volgende:

[..]

Les 1: nooit inkopen op een ath. Dan zou je nu ook niet zo salty zijn.

Of wat minder oxy's klappen.
In December en Jan helemaal uitgestapt en USDT op bitfinex gaan uitlenen. :P

En zit nu op een morfinepomp zodat ik zelf de hoeveelheid morfine mag bepalen _O_
revpolendinsdag 19 februari 2019 @ 21:21
Net maar weer ff wat Vechain bijgekocht... come on bullmarket!!!
Zithdinsdag 19 februari 2019 @ 21:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:50 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Het is wel het lappenmand forum geworden hier... nu heb ik gemist waarom je onder het mes bent geweest (?)...
Terwijl die meelbal in Spanje zich de hele tijd kapot drinkt en snort maar de gezondste van allen is :N
Blikdinsdag 19 februari 2019 @ 21:25
quote:
16s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:08 schreef Zith het volgende:

[..]

-95% van ATH in 9 maanden tijd godencoin

Bonus: nodes die 60k usd gekost hebben en 40 usd aan VTHOR per jaar verdienen _O_
MIsschien moet je als mod eens stoppen met zeiken op alles wat los en vast zit maar wat meer positiviteit brengen. Je bent gewoon puur aan het uitlokken en dat siert je niet, zeker niet als mod.
Zithdinsdag 19 februari 2019 @ 21:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:25 schreef Blik het volgende:

[..]

MIsschien moet je als mod eens stoppen met zeiken op alles wat los en vast zit maar wat meer positiviteit brengen. Je bent gewoon puur aan het uitlokken en dat siert je niet, zeker niet als mod.
Hnm, reageerde op iemand die aan het zeiken en uitlokken was. Zou je hem ook zo'n berichtje kunnen sturen? Merci

Oh wacht dat is eigenlijk mijn werk 😣
fathankdinsdag 19 februari 2019 @ 21:33
4IyeRGM.jpg

Proper fucked :7
Zithdinsdag 19 februari 2019 @ 21:34
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:33 schreef fathank het volgende:
[ afbeelding ]

Proper fucked :7
Holy fuck _O_
ChickenMandinsdag 19 februari 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:25 schreef Blik het volgende:

[..]

MIsschien moet je als mod eens stoppen met zeiken op alles wat los en vast zit maar wat meer positiviteit brengen. Je bent gewoon puur aan het uitlokken en dat siert je niet, zeker niet als mod.
Nou nou nou

Dit topic is toch niet meer te redden
fathankdinsdag 19 februari 2019 @ 21:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:34 schreef Zith het volgende:

[..]

Holy fuck _O_
High roller jatog

300k betalen om 15 piek te versturen _O_

Eth is niet te redden lijkt wel Venezuela
Afwazigdinsdag 19 februari 2019 @ 21:38
Het VeChain China scam hustle topic (#viesmad) is een deur verder op hoor. Dit is het Waves topic.
fathankdinsdag 19 februari 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:38 schreef Afwazig het volgende:
Het VeChain China scam hustle topic (#viesmad) is een deur verder op hoor. Dit is het Waves topic.
Je moet niet zo nauw kijken je lijkt wel een chinees
Blikdinsdag 19 februari 2019 @ 21:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:35 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Nou nou nou

Dit topic is toch niet meer te redden
Eens, maar zith is al een paar dagen bezig. Lijkt me als mod niet de bedoeling
Zithdinsdag 19 februari 2019 @ 21:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:44 schreef Blik het volgende:

[..]

Eens, maar zith is al een paar dagen bezig. Lijkt me als mod niet de bedoeling
Meer dan een jaar joh
Blikdinsdag 19 februari 2019 @ 21:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:46 schreef Zith het volgende:

[..]

Meer dan een jaar joh
Het is nooit te vroeg om te veranderen ;)
ChickenMandinsdag 19 februari 2019 @ 21:49
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:42 schreef fathank het volgende:

[..]

Je moet niet zo nauw kijken je lijkt wel een chinees
Inb4 boze aziaten
fathankdinsdag 19 februari 2019 @ 21:55
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:49 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Inb4 boze aziaten
Azianen bedoel je :?
Oscar.dinsdag 19 februari 2019 @ 22:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 00:04 schreef Nattekat het volgende:
Ben ik al rijk?
krijg ik nu eens met ETH nog van jou?
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:12
quote:
4s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:11 schreef Oscar. het volgende:

[..]

krijg ik nu eens met ETH nog van jou?
0,001?
Oscar.dinsdag 19 februari 2019 @ 22:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

0,001?
nee, 1 hele.
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:12
quote:
4s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:12 schreef Oscar. het volgende:

[..]

nee, 1 hele.
Dat was de afspraak niet :(
Oscar.dinsdag 19 februari 2019 @ 22:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat was de afspraak niet :(
2jh9fo.jpg
1 is niet 0.0001
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:13
quote:
4s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:12 schreef Oscar. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
1 is niet 0.0001
Daar staat niet een hele
Oscar.dinsdag 19 februari 2019 @ 22:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Daar staat niet een hele
staat er 0.0001 dan?
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:14
quote:
4s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:13 schreef Oscar. het volgende:

[..]

staat er 0.0001 dan?
Ook niet
Oscar.dinsdag 19 februari 2019 @ 22:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ook niet
nee er staat een ether. Mag je zelf bepalen of het 1 of een ETH is.

Maar ik wacht er nog steeds op.
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:15
quote:
4s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:14 schreef Oscar. het volgende:

[..]

nee er staat een ether. Mag je zelf bepalen of het 1 of een ETH is.

Maar ik wacht er nog steeds op.
Of ETC, of een andere fork.
Grrrrrrrrdinsdag 19 februari 2019 @ 22:16
Effe een tip jongens, laat nooit @Nattekat met je blockchain spelen, die molt alles. :+
Oscar.dinsdag 19 februari 2019 @ 22:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Of ETC, of een andere fork.
maak dat je moeder wijs
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:16 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Effe een tip jongens, laat nooit @:Nattekat met je blockchain spelen, die molt alles. :+
Ik mol niks :(
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:16
Ben al blij als ik überhaupt weet waar mijn Ethers zijn.
poebzdinsdag 19 februari 2019 @ 22:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Of ETC, of een andere fork.
Niet zo om de brei heen draaien, weddenschap verloren = betalen. Anders kunnen we weddenschappen hier nooit meer serieus nemen ;)
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:17 schreef poebz het volgende:

[..]

Niet zo om de brei heen draaien, weddenschap verloren = betalen. Anders kunnen we weddenschappen hier nooit meer serieus nemen ;)
Was niet hier
Grrrrrrrrdinsdag 19 februari 2019 @ 22:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:16 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik mol niks :(
IMMER ALLES MOL JE! :( Net als die haagsmod.
poebzdinsdag 19 februari 2019 @ 22:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:17 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Was niet hier
Hier in Nederland bedoelde ik
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:19
quote:
8s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:18 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

IMMER ALLES MOL JE! :( Net als die haagsmod.
:(
Oscar.dinsdag 19 februari 2019 @ 22:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:16 schreef Nattekat het volgende:
Ben al blij als ik überhaupt weet waar mijn Ethers zijn.
niet in mijn wallet iig
Grrrrrrrrdinsdag 19 februari 2019 @ 22:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

:(
IMMER zeg ik je! :+
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:21
Ah, nog altijd op Bittrex.
Nattekatdinsdag 19 februari 2019 @ 22:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:21 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

IMMER zeg ik je! :+
Hoax.
JeSuisDroppiedinsdag 19 februari 2019 @ 22:33
quote:
16s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:08 schreef Zith het volgende:

[..]

-95% van ATH in 9 maanden tijd godencoin

Bonus: nodes die 60k usd gekost hebben en 40 usd aan VTHOR per jaar verdienen _O_
Top 100 coins heeft allemaal zulke cijfers, dus wat je precies probeert te zeggen is nogal onduidelijk.

Dat van de vtho klopt, das gewoon ruk. Lekker laten staan dus.
ChickenMandinsdag 19 februari 2019 @ 23:02
Oja ik wil dit nog even melden want dat vind ik leuk

Vechain is standard technology partner van AWS, Komodo advanced technology partner (het enige blockchain project met die titel)
TheFreshPrincedinsdag 19 februari 2019 @ 23:13
sasha35625 twitterde op dinsdag 19-02-2019 om 16:43:48 Amazon Web Services #AWS will be using Waves as their main platform. So soon, Komodo and Vechain will be a layer on the Waves Platform. reageer retweet
Blikdinsdag 19 februari 2019 @ 23:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 23:13 schreef MaGNeT het volgende:
sasha35625 twitterde op dinsdag 19-02-2019 om 16:43:48 Amazon Web Services #AWS will be using Waves as their main platform. So soon, Komodo and Vechain will be a layer on the Waves Platform. reageer retweet
Alsof Sasha dit ooit zo zou zeggen :D
TheFreshPrincedinsdag 19 februari 2019 @ 23:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 23:15 schreef Blik het volgende:

[..]

Alsof Sasha dit ooit zo zou zeggen :D
:P
He's sasha nice guy.
#ANONIEMdinsdag 19 februari 2019 @ 23:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 23:02 schreef ChickenMan het volgende:
Oja ik wil dit nog even melden want dat vind ik leuk

Vechain is standard technology partner van AWS, Komodo advanced technology partner (het enige blockchain project met die titel)
oke leuk man
sunshinelu24 twitterde op dinsdag 19-02-2019 om 02:20:34 VeChain paid nothing not even a single penny on this. Not on setup a node nor AWS announcement. https://t.co/SQ8CLWkKek reageer retweet
ChickenManwoensdag 20 februari 2019 @ 00:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 23:44 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

oke leuk man
sunshinelu24 twitterde op dinsdag 19-02-2019 om 02:20:34 VeChain paid nothing not even a single penny on this. Not on setup a node nor AWS announcement. https://t.co/SQ8CLWkKek reageer retweet
https://aws.amazon.com/partners/technology/
illusionswoensdag 20 februari 2019 @ 00:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:35 schreef revpolen het volgende:
Zo markt naar boven! En ik ben der weer :P
Gelukkig gaat alles hier nu ook weer ze gangetje en komende maand ( als het goed is...) laatste operatie :)
Nu wordt het helemaal vuurwerk. Heb je wat Zubrowka en een paar worstjes erbij?
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:21 schreef Zith het volgende:

[..]

Terwijl die meelbal in Spanje zich de hele tijd kapot drinkt en snort maar de gezondste van allen is :N
Wie zit er hier nog meer in Afrika dan?

quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:42 schreef fathank het volgende:

[..]

Je moet niet zo nauw kijken je lijkt wel een chinees
16:9 is al heel lang de standaard, wij zijn degenen die niet zijn aangepast.

Alhoewel ik dicht bij kom want ik knijp altijd met m'n ogen omdat de zon schijnt.
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 21:44 schreef Blik het volgende:

[..]

Eens, maar zith is al een paar dagen bezig. Lijkt me als mod niet de bedoeling
Ik denk dat jij gevaarlijk dicht bij een Fok!sollicitatiegesprek komt als je zo doorgaat.
illusionswoensdag 20 februari 2019 @ 00:41
Oké cryptogoden, nu dus even een uiterst serieus probleem. Ik heb een hele zolderkamer vol NAV ontdekt en geprobeerd te converten. Changelly gebruikt (ja i know, ben niet op zoek naar betere conversions dus bespaar me de tips), maar nu stuurde ik dus een transactie naar die goochems voordat m'n wallet compleet en wel was gesynced. Ain't nobody got time fo dat.

Nou blijft die kutwallet dus de hele tijd op dezelfde block hangen. Hij zegt al fucking lang (3 dagen) dat het nog 5 weken duurt, maar de "mouse hover dinges" geeft elke keer dezelfde block aan. Kortom, het schiet voor geen meter op, ondanks de niet misselijke glass fiber verbinding.

Het frappante is dat ik wel zo'n 1MB/s binnenkrijg volgens het debug window, en heb nu al iets van 6GB binnen gekregen bij elkaar.

Dus, KLB modus: kort maar krachtig: mijn klacht is dat die tyfus navcoin niet meer werkt.
#ANONIEMwoensdag 20 februari 2019 @ 01:38
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:21 schreef ChickenMan het volgende:
Dat vechain zakken geld heeft om uit te delen voor dit soort publiciteit zegt mij genoeg
Geld van uit de lucht, voor je het weet roepen we Bitconnecccccct
Grrrrrrrrwoensdag 20 februari 2019 @ 01:46
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 20:21 schreef ChickenMan het volgende:
Dat vechain zakken geld heeft om uit te delen voor dit soort publiciteit zegt mij genoeg
Allemaal recht uit de icopocket toch?
SOGwoensdag 20 februari 2019 @ 02:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 22:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Daar staat niet een hele
:') :O
#ANONIEMwoensdag 20 februari 2019 @ 02:33
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 01:46 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Allemaal recht uit de icopocket toch?
3x7507c7dac01.jpg
JeSuisDroppiewoensdag 20 februari 2019 @ 07:35
quote:
Lezen is niet je sterkste vak.
Evenstarwoensdag 20 februari 2019 @ 08:21
Hooligans zijn weer bezig zie ik :P

VeChain is wel ultieme coin om mee te traden op dit moment zeg. Kan je klok op gelijkzetten.

108 sat > +/- 115 sat > 108 sat > +/-115 sat > 108 sat

Het is niet veel, maar steeds meer VET zo in ieder geval.
fathankwoensdag 20 februari 2019 @ 08:22
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 08:21 schreef Kyran het volgende:
Hooligans zijn weer bezig zie ik :P

VeChain is wel ultieme coin om mee te traden op dit moment zeg. Kan je klok op gelijkzetten.

108 sat > +/- 115 sat > 108 sat > +/-115 sat > 108 sat

Het is niet veel, maar steeds meer VET zo in ieder geval.
Als een Zwitsers uurwerk. Ik doe niet anders *)
Evenstarwoensdag 20 februari 2019 @ 08:27
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 08:22 schreef fathank het volgende:

[..]

Als een Zwitsers uurwerk. Ik doe niet anders *)
Totdat die een keer uitschiet en wij de lul zijn :P
fathankwoensdag 20 februari 2019 @ 08:47
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 08:27 schreef Kyran het volgende:

[..]

Totdat die een keer uitschiet en wij de lul zijn :P
Ik doe het met ongeveer 1/4 van m'n stack, de rest zit in m'n wallet.

Sell order van 50% aan de bovenkant, buy order aan de onderkant.

Alerts in Delta aan, die krijg ik op m'n horloge door. En als m'n order er door is direct weer de volgende. Kind kan de was doen.

Zoals nu een sell order op 113 sat staan nadat ie op 108 gehit heeft.

Van 108 naar 113 dat is 4.63%. minus fee is dat nog steeds ongeveer 38 keer zoveel als dat ik op m'n spaarrekening in een jaar krijg :')
KapBakwoensdag 20 februari 2019 @ 11:26
Wel lekker dat het hier weer beetje storm loopt. We moeten Kyran immers aan het werk houden als mod.
Rossdalewoensdag 20 februari 2019 @ 11:33
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 08:21 schreef Kyran het volgende:
Hooligans zijn weer bezig zie ik :P

VeChain is wel ultieme coin om mee te traden op dit moment zeg. Kan je klok op gelijkzetten.

108 sat > +/- 115 sat > 108 sat > +/-115 sat > 108 sat

Het is niet veel, maar steeds meer VET zo in ieder geval.
Mooi gebied om even in te blijven rangen. Kan ik mooi wat extra vetjes aan de kant zetten om straks nog meer OCE op te pikken. ^O^
Evenstarwoensdag 20 februari 2019 @ 11:33
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:26 schreef KapBak het volgende:
Wel lekker dat het hier weer beetje storm loopt. We moeten Kyran immers aan het werk houden als mod.
Thanks, but no thanks :P
KapBakwoensdag 20 februari 2019 @ 11:43
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

Thanks, but no thanks :P
:P

VET is een topcoin.
Evenstarwoensdag 20 februari 2019 @ 11:44
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:43 schreef KapBak het volgende:

[..]

:P

VET is een topcoin.
Dat sowieso.
ChickenManwoensdag 20 februari 2019 @ 11:47
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 07:35 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Lezen is niet je sterkste vak.
Marketing mannetjes vertrouwen op hun woorden is ook niet altijd handig
KapBakwoensdag 20 februari 2019 @ 11:48
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:47 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Marketing mannetjes vertrouwen op hun woorden is ook niet altijd handig
Nu nog spijt dat ik op basis van de marketing mannetjes van Komodo KMD gekocht heb :(
JeSuisDroppiewoensdag 20 februari 2019 @ 11:53
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:47 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Marketing mannetjes vertrouwen op hun woorden is ook niet altijd handig
Er is een verschil tussen marketing begrijpen en te dom zijn om te poepen. Iemand die bijvoorbeeld begint te blaten over AWS partnerships terwijl het over AWS deployments gaat, die heeft hoogstwaarschijnlijk een te laag IQ om uberhaupt een project te snappen. Daar mogen we eigenlijk al heel blij zijn dat diegene weet waar de enter toets te vinden is op zijn toetsenbord.
Evenstarwoensdag 20 februari 2019 @ 11:55
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Er is een verschil tussen marketing begrijpen en te dom zijn om te poepen. Iemand die bijvoorbeeld begint te blaten over AWS partnerships terwijl het over AWS deployments gaat, die heeft hoogstwaarschijnlijk een te laag IQ om uberhaupt een project te snappen. Daar mogen we eigenlijk al heel blij zijn dat diegene weet waar de enter toets te vinden is op zijn toetsenbord.
@KapBak dit komt dus allemaal door jou he droplul .... :R