Idd: https://www.npo3.nl/food-cia/VPWON_1301872quote:
Of die domme herhaalvragen van Teun van der Keukequote:Op vrijdag 26 april 2019 00:14 schreef zipcon het volgende:
[..]
Idd: https://www.npo3.nl/food-cia/VPWON_1301872
Ik vind het soms wat langdradig maar er worden minder herhaalde vragen gesteld dan in KvW.
Hij heet Teun van de Keuken.quote:Op vrijdag 26 april 2019 00:15 schreef Oscar. het volgende:
Of die domme herhaalvragen van Teun van der Keuke
Dus je bedoelt te zeggen dat hij Teun van der Keuken heet?quote:
quote:Op donderdag 25 april 2019 20:43 schreef BasEnAad het volgende:
Die zeevruchtenaflevering was trouwens leuk vond ik. Gewoon een helder verhaal over hoe het in elkaar steekt. Informatief en mooie beelden ook van hoe ze die zeevruchten binnenhalen.
Niet per se dat willen ontmaskeren en die gespeelde verontwaardiging. Zo voel je je als kijker serieus genomen.
Nee, hij heet Teun van de Keuken.quote:Op vrijdag 26 april 2019 07:17 schreef Oscar. het volgende:
Dus je bedoelt te zeggen dat hij Teun van der Keuken heet?
Ja ok, iedereen weet nu wel dat hij Ton van de Keuken heet. Move onquote:
Oh, dat wist ik niet.quote:
Vadouvan heeft zelf Franse invloeden.quote:Op donderdag 4 juli 2019 16:39 schreef Pietverdriet het volgende:
Kerriepoeder is een 18e eeuwse Europese uitvinding (de specerijenmix poeder) oa door Crosse & Blackwell op de markt gebracht. Geïnspireerd op Garam masala en Vadouvan
Daar gaat het gelukkig naartoe. Tenzij fabrikanten of handelaren oneerlijk zijn en de boel zitten voor te liegen. Dan prikken ze er wel doorheen.quote:Op donderdag 25 april 2019 20:43 schreef BasEnAad het volgende:
Die zeevruchtenaflevering was trouwens leuk vond ik. Gewoon een helder verhaal over hoe het in elkaar steekt. Informatief en mooie beelden ook van hoe ze die zeevruchten binnenhalen.
Niet per se dat willen ontmaskeren en die gespeelde verontwaardiging. Zo voel je je als kijker serieus genomen.
Klopt, Puducherry was ooit een Franse kolonie in Indiaquote:Op donderdag 4 juli 2019 18:10 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Vadouvan heeft zelf Franse invloeden.
Idd, mooie vent ook die kokquote:Op donderdag 4 juli 2019 22:35 schreef golfer het volgende:
Leuke uitzending weer met oude Knorrgerechten.
quote:Mokkagebak, koffie met mokkasmaak, mokka-ijs of mokkakoekjes; iedereen in Nederland kent deze smaak. Maar dat betekent niet dat iedereen kan aangeven wat mokka precies is. Werk aan de winkel voor de keuringsdienst dus!
“Er zit geen smaak zo onlosmakelijk vast aan de Nederlandse koffiecultuur als mokka”, is de conclusie van de Keuringsdienst van Waarde: Terug naar de basis. En dus vraagt de altijd nieuwsgierige keuringsdienst zich af wat mokka nu eigenlijk is.
Mokkaboon
Mokkagebak, koffie met mokkasmaak, mokka-ijs of mokkakoekjes; iedereen in Nederland kent deze smaak. Maar dat betekent niet dat iedereen kan aangeven wat mokka precies is. Verder dan dat het wat van koffie weg heeft, komen de meesten niet. De keuringsdienst gaat allereerst terug in de tijd om te ontdekken wanneer mokka zijn intrede deed. Ersin maakt vervolgens een buitenlandse trip om de oorsprong van de mokkaboon te achterhalen. En ook Daan, Maarten, Teun, Sofie en Marijn proberen alles over mokka te weten te komen.
Helaas is mokka in Nederland een soort van gore chocola toevoeging. Echte mokka koffie is best wel lekker maar dat heb ik tot nog toe niet kunnen vinden (in de supermarkt).quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |