abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 30 januari 2019 @ 14:06:50 #176
545 dop
:copyright: dop
pi_184711003
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 13:34 schreef Droopie het volgende:

[..]

Nee vroeger was het Yvonne haar wil is wet en daar mocht best veel.
Maar als het klaar was, was het klaar. Toen waren we mssn nog wat zoekende (en was de community hechter ipv. een verzameling uitklaatkleppen) ik zat er ook namelijk ook vanaf het begin.

Maar het blijft discussie op discussie want we willen het anders en t zal anders moeten want wij zijn de users.
ik denk dat er soms echt wat meer moeite moet worden gedaan om achter de user te kijken.
In het topic zitten geen slechte users of users met de verkeerde intenties.
Of je nu mod bent of oldbie.
Het is ook gewoon de manier waarop je er mee omgaat.
Z'n topic blijft nooit een vast groepje users dat op heel specifieke manier met het onderwerp omgaat.
Het is altijd een herhaling van zetten en onderwerpen. Waar je soms een beetje moe van kan worden als je het topic langer bevolkt.(je hebt dan zelf het gevoel dat het al lang besproken is)
Dat kun je lastig vinden. Maar het gedoe over schijnbaar simpele dingen is gewoon een belangrijk deel van het onderwerp dating.
R&p is niet altijd alleen maar gezellig, het gaat juist over gedoe, dan is het wel heel gemakkelijk om dat bagger te noemen. Ben je dan zelf wel bereid om je eigen gedoe aan te gaan?. Of zoek je in het topic alleen naar gezellig kusje kroel.
Ik schrijf soms wat rottig, zelf noem ik het dyslexie , sommige zeggen dat ik lui ben.
get over it , het wordt niet beter
pi_184711378
quote:
2s.gif Op woensdag 30 januari 2019 13:17 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Blijkbaar zijn er zat mensen die het daar niet mee eens zijn, gezien er toch wel een groep mensen verdwenen is uit de dating reeks vanwege de hoeveelheid off-topic SC. Ik kan het me ook nog herinneren dat het in de dating reeks ook daadwerkelijk ging over dating. Dates die je gehad hebt, die je ging hebben, etc. En het was verre van saai. Ja, de reeksen liepen wat trager, maar het topic werd wel gebruikt waarvoor het bedoeld was.

Ik denk dat een beetje SC nooit te voorkomen is. Zelfs af en toe off-topic gaan is moeilijk om te voorkomen en ik denk ook niet dat dat ooit een probleem is geweest. Het gaat echter om de hoeveelheid berichtjes. Soms ben ik pagina's aan het scrollen om bij een daadwerkelijke date-ervaring terecht te komen, dat is gewoon niet de bedoeling van de reeks.

Er is gewoon een klein clubje die het verpest voor de rest imo. Die maken er zowat een sport van om maar zoveel mogelijk te reageren, ook al gaat het nergens over. Dat groepje is talloze malen aangesproken/gewaarschuwd/whatever. Talloze momenten geweest dat de R&P mods hun best hebben gedaan om de users tegemoet te komen. Eerst waarschuwen voordat ze gaan verwijderen (maar ook dát was niet voldoende - want ze bleven doorgaan), alles vegen wat ook maar lijkt op SC (maar ook dát was niet goed - naast dat het gewoon niet te doen is met twee mods), etc. Wat is dan wél genoeg? Juist. Ze zijn enkel tevreden als ze met alles wegkomen en als alle posts blijven staan. (hoe hard ze dat hier ook wel niet gaan ontkennen.)

Het zou dat clubje (geen namen, ze weten best dat ze erbij horen) sieren om dan ook eens naar hun eigen gedrag te kijken. Niemand gaat moeilijk doen om een paar SC berichten (iemand vertelt over een date waar ze ergens wat zijn gaan eten - dan lijkt het me geen probleem als iemand even vraagt wat er is gegeten, maar talloze posts die daar dan weer op in gaan zijn gewoon nergens voor nodig imo), maar als de behoefte naar SC zo sterk is: doe dat dan gewoon in een SC. Daar zijn ze voor. Mag je die users in de SC niet? Dan probeer je het ergens anders. Zat SC's.

Regels zijn er nou eenmaal niet voor niets. Natuurlijk speelt het mee wat users ervan vinden, maar je kan als user niet telkens maar meer en meer willen zonder erbij stil te staan dat het soms ook wel eens gewaardeerd wordt als je als user eens een keer de mods/FOK! tegemoet komt en genoegen neemt met wat door de mods is aangegeven. Als je je niet kan vinden binnen het beleid van FOK! (en dat kan!) dan zijn er zat andere mogelijkheden online. De meeste mods zijn net mensen, staan best open voor nieuwe mogelijkheden, maar dan moet het wel van twee kanten komen. En dat gaat verder dan de standaard: ''ja, maar ik heb toch echt drie posts in de SC gezet hoor, dus ik doe echt mijn best hoor'' (om vervolgens 20 SC/off-topic posts te maken in de dating reeks).

Zo moeilijk is het allemaal niet als beide partijen gewoon wat water bij de wijn doet.
Als ik godshand begrijp ging het in het begin juist over datingsites en datingapps en zijn de dateervaringen er later bijgekomen.

Het zal best zo zijn dat er dan ook wel een periode is geweest dat date ervaringen voorop stonden, maar dat was dus duidelijk al een ontwikkeling.

Op een gegeven moment was het date topic verworden tot een groep mensen en inhoud waar eerdere bezoekers zich niet meer in herkenden kennelijk. En dat is een probleem geworden.

Ik vind dat onbegrijpelijk. Het is een beetje de digitale variant van de peuterspeelzaal waar enkele peuters iedere dag met blokken speelden. Op een gegeven moment verveelde dat en gingen ze wat anders doen. En vervolgens gingen andere peuters met de blokken spelen en zagen ze dat. Heibel! Hun blokken!

Zoals Dop het terecht zegt: er zat helemaal gewn kwade wil in en er werd al overgestapt op de slowchat door de slowchatters. Misschien nog niet optimaal, maar de beweging was zichtbaar.

Maar nee, dat hadden de mods totaal niet gezien werd gezegd, want niemand had zich ook maar iets aangetrokken van de waarschuwingen. Om een dag later te constateren dat de groep weldegelijk het juiste SC topic had gevonden.

Het ging gewoon de goede kant op, maar er wordt veel te snel weer bijgestuurd. Ik denk dat in twee maanden tijd er zeker 5 keer ‘bijgestuurd’ is. Ook nog zonder goede communicatie. En als je daar iets van zegt krijg je alleen maar te horen dat het al 100x is uitgelegd. Wat a. Niet waar is en b. Herhaald dient te worden na het bijsturen.

Het voelt enorm alsof de mods horendol zijn geworden van al het gezeik hierover en in blinde paniek steeds maar weer op de rem getrapt hebben in de hoop de kritiek te doen verstommen. Terwijl er nu eenmaal twee tegengestelde visies waren op het topic en er dus nooit iets uit kon komen waar iedereen zich in kon vinden.
  Official ESF Kreviewer woensdag 30 januari 2019 @ 14:29:28 #178
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_184711384
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 12:09 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Ik snap de moderatie mbt het Datingtopic prima. En ben blij dat deze stap genomen is. Mag ook gezegd worden.
Eens.
  woensdag 30 januari 2019 @ 14:50:53 #179
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_184711717
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 14:29 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zoals Dop het terecht zegt: er zat helemaal gewn kwade wil in en er werd al overgestapt op de slowchat door de slowchatters. Misschien nog niet optimaal, maar de beweging was zichtbaar.

Ik denk ook niet dat er mensen zijn die kwade wil (hooguit wat eigenwijsheid) hebben. Zowel de users als de mods hebben gewoon goede intenties. Juist daarom is het zo zonde dat er niet een gezamenlijke oplossing kan worden bedacht.

Persoonlijk zie ik natuurlijk niet alles, maar ik heb de R&P mods zich ook in bochten zien wringen om iedereen maar tevreden te houden. Heb ze echt mee zien denken. Heb ze zien waarschuwen (''we zien veel SC, let er op, anders wordt het verwijderd'') voordat ze gingen verwijderen, heb ook gezien dat ze alle SC/off-topic berichten meteen probeerden te verwijderen (maar dat is met twee mods gewoon niet vol te houden). Heb ze hier in FB meerdere malen in gesprek gezien met de users. Ze proberen het dus wel. Wij, mods, zijn ook maar net mensen. Natuurlijk is dat terugkerende gezeik voor niemand leuk.

quote:
Het ging gewoon de goede kant op, maar er wordt veel te snel weer bijgestuurd. Ik denk dat in twee maanden tijd er zeker 5 keer ‘bijgestuurd’ is
Maar dat bijsturen gebeurt enkel omdat er enkelen zijn die gewoon niet (genoeg/snel genoeg) veranderen (of in een zeldzaam geval gewoon schijt hebben aan de regels). Het bijsturen gebeurt omdat het nodig is; omdat de regels nou eenmaal zo zijn. Niet omdat de mods het op jullie voorzien hebben of omdat ze er zo happy van worden :D

Het gebeurt omdat er ook zat users zijn die niks hebben met zoveel SC en zoveel off-topic gepraat. De mods proberen gewoon een manier te vinden om iedereen tevreden te houden, maar die is er nou eenmaal niet.

quote:
Ook nog zonder goede communicatie. En als je daar iets van zegt krijg je alleen maar te horen dat het al 100x is uitgelegd
En dat is imo wel gebeurd. Dat zeg ik niet omdat ik ook mod ben en m'n mede mods bescherm, maar omdat ik hier mee lees (en ook achter mee lees) en de communicatie gewoon heb gezien. Het is alleen niet de communicatie waar sommigen hier op hopen (en dan bedoel ik niet specifiek jou, laat ik dat voorop stellen). De mods proberen van alles, maar er komt eigenlijk altijd gezeik op.

Verplaatst je (nogmaals niet specifiek jij, maar ''je'' in het algemeen) eens in hun schoenen. Het is vrijwilligerswerk, ze spenderen vrij veel tijd aan deze reeks....omdat ze gewoon willen dat de reeks goed loopt en omdat ze zoveel mogelijk mensen tevreden willen maken binnen de policy, maar bij elke beslissing die er genomen wordt wordt er hier het grootste drama van gemaakt soms. Soms wordt het gewoon goed verwoord; goede feedback en zo, maar soms is het ook schoppen om het schoppen. Is ook niet tof.

Geloof best dat er verbetering in zit, maar het is gewoon nog niet goed genoeg blijkbaar. Als ik de reeks open zie ik in het merendeel van de gevallen toch voornamelijk SC en off-topic berichtjes voorbij komen. Iedereen wil de gouden middenweg vinden, maar dat heeft de meeste kans van slagen als de mods wel wat ruimte krijgen om dingen te proberen...zonder dat er meteen weer een drama van komt hier.

Haalt niet weg dat ook mods fouten kunnen maken natuurlijk. Ook mods kunnen eigenwijs zijn, ook mods kunnen een keer wat verkeerd benoemen, maar iedereen wil eigenlijk hetzelfde en ik denk dat er daar op gefocust moet worden. Ook als dat betekent dat je berichten af en toe verwijderd worden en ook als dat betekent (voor de mods) dat er af en toe wat ruimte wordt gegeven.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_184712544
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 11:58 schreef Droopie het volgende:

[..]


Aan de andere kant, als de FA's / FOK! blijven bij het standpunt iedereen mag blijven en mag zeggen wat die wilt blijft het voor de moderators wel heel lastig om paal en perk te stellen.
Anders hadden we #teammoblo nog gehad. In feite is dit hetzelfde probleem. Users die ondanks talloze waarschuwingen blijven doen wat ze willen, die geen ban kunnen krijgen.

#neverforget
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  woensdag 30 januari 2019 @ 16:04:53 #181
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_184713002
quote:
13s.gif Op woensdag 30 januari 2019 06:35 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Dus er zijn een paar klagers en om die tevreden te houden moet de boel dan maar om zeep geholpen worden. Er mag dus niet eens meer veel on topic gepost worden want. Dat. Noemen. We. Nu. Ook. Ineens. Slowchat.

Wat een wanbeleid zeg!
Nee het is wangedrag als de users zelf dondersgoed weten wat wel en niet mag in het topic en het gewoon glashard negeren omdat ze er een leuke slowchat in zien en ze geen zin hebben om zich tussen een al bestaande slowchat te wurmen. Dan kan je dom spelen wat je wil maar dat gaat nu niet meer werken of gedoogd worden. We hebben liever 10 verschillende users die het een leuke reeks vinden en dat deze langzamer gaat dan een 4tal users die zich er een ongeluk posten en de rest aftaait omdat ze geen zin hebben in slowchat geneuzel.

Anyway, linksom of rechtsom weet iedereen nu hoe het er voor staat, hoe jullie er mee omgaan moeten jullie verder zelf weten maar de fair warning is in ieder geval gegeven.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_184713130
Iedereen verder een goed weekend gehad?
pi_184715547
Hey Coolguy, moest dat slotje echt zo? R&P / Genaaid door goede vriend

TS vloog wellicht uit de bocht maar het topic was al een stuk eerder ontspoord, met dank aan andere kwaliteitsusers.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_184715814
quote:
14s.gif Op woensdag 30 januari 2019 16:04 schreef jogy het volgende:

[..]

Nee het is wangedrag als de users zelf dondersgoed weten wat wel en niet mag in het topic en het gewoon glashard negeren omdat ze er een leuke slowchat in zien en ze geen zin hebben om zich tussen een al bestaande slowchat te wurmen. Dan kan je dom spelen wat je wil maar dat gaat nu niet meer werken of gedoogd worden. We hebben liever 10 verschillende users die het een leuke reeks vinden en dat deze langzamer gaat dan een 4tal users die zich er een ongeluk posten en de rest aftaait omdat ze geen zin hebben in slowchat geneuzel.

Anyway, linksom of rechtsom weet iedereen nu hoe het er voor staat, hoe jullie er mee omgaan moeten jullie verder zelf weten maar de fair warning is in ieder geval gegeven.
Het blijft toch raar hoe overtuigd jullie zijn van opzet.

Er waren al lang meer dan 10 users daar actief, maar goed.
  Moderator woensdag 30 januari 2019 @ 19:00:35 #185
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_184715989
quote:
9s.gif Op woensdag 30 januari 2019 18:23 schreef Cat-astrophe het volgende:
Hey Coolguy, moest dat slotje echt zo? R&P / Genaaid door goede vriend

TS vloog wellicht uit de bocht maar het topic was al een stuk eerder ontspoord, met dank aan andere kwaliteitsusers.
TS is de vraagsteller. Hij komt naar dit forum, hij wordt niet gedwongen en dan wil hij ziektes gebruiken om zn mening over datzrlfde forum kracht bij te zetten? Neuh, dan doe ik dat topicje gewoon dicht. Dat er mensen zijn die ook zitten te kutten doet daar niets aan af.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_184716874
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 19:00 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

TS is de vraagsteller. Hij komt naar dit forum, hij wordt niet gedwongen en dan wil hij ziektes gebruiken om zn mening over datzrlfde forum kracht bij te zetten? Neuh, dan doe ik dat topicje gewoon dicht. Dat er mensen zijn die ook zitten te kutten doet daar niets aan af.
Dus de andere mensen die zitten te kutten mogen iemand anders wel uitschelden voor lul? Ook zij werden niet gedwongen te reageren he?
Het gebruik van ziektes als scheldwoord is not done. Ben ik met je eens. Maar nu lijk je een vrijbrief te geven aan users om een TS uit te dagen en zijn mening te bashen. Waarna (in ieder geval in dit topic) TS door jou eruit gehaald wordt als de enige stoute user, omdat hij daar op een gegeven moment klaar mee is. Matig.

Of is het wel oké users uit te schelen, zolang je maar niks naars zegt over het FOK!forum?

Want zo komt het nu op me over, maar dat kan toch nooit je bedoeling zijn?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator woensdag 30 januari 2019 @ 20:30:53 #188
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_184718198
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 19:43 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Dus de andere mensen die zitten te kutten mogen iemand anders wel uitschelden voor lul? Ook zij werden niet gedwongen te reageren he?
Het gebruik van ziektes als scheldwoord is not done. Ben ik met je eens. Maar nu lijk je een vrijbrief te geven aan users om een TS uit te dagen en zijn mening te bashen. Waarna (in ieder geval in dit topic) TS door jou eruit gehaald wordt als de enige stoute user, omdat hij daar op een gegeven moment klaar mee is. Matig.

Of is het wel oké users uit te schelen, zolang je maar niks naars zegt over het FOK!forum?

Want zo komt het nu op me over, maar dat kan toch nooit je bedoeling zijn?
TS is verantwoordelijk voor zijn eigen houding. Als hij het platform waarop hij de vraag stelt vervolgens met een ziekte gaat vergelijken gaat ie te ver. Dat staat los van wat andere mensen doen. Wat betreft die andere mensen; dat jij niet ziet dat daar op gereageerd wordt betekent niet dát er ook niet op gereageerd wordt he ;)
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator woensdag 30 januari 2019 @ 20:31:45 #189
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_184718218
Ga die fittie aub ergens anders lopen voeren.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_184718246
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 20:30 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

TS is verantwoordelijk voor zijn eigen houding. Als hij het platform waarop hij de vraag stelt vervolgens met een ziekte gaat vergelijken gaat ie te ver. Dat staat los van wat andere mensen doen. Wat betreft die andere mensen; dat jij niet ziet dat daar op gereageerd wordt betekent niet dát er ook niet op gereageerd wordt he ;)
Als ik het als user niet zie, dan zien andere users dat ook niet (tenzij ik ergens overheen kijk). Dus andere users zouden -net als mij- kunnen denken dat dat gedrag wel oké is en alleen dat van TS niet.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 30 januari 2019 @ 20:36:04 #191
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_184718341
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 20:32 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Als ik het als user niet zie, dan zien andere users dat ook niet (tenzij ik ergens overheen kijk). Dus andere users zouden -net als mij- kunnen denken dat dat gedrag wel oké is en alleen dat van TS niet.
Net als ik :7
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Moderator woensdag 30 januari 2019 @ 20:36:55 #192
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_184718365
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 20:32 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Als ik het als user niet zie, dan zien andere users dat ook niet (tenzij ik ergens overheen kijk). Dus andere users zouden -net als mij- kunnen denken dat dat gedrag wel oké is en alleen dat van TS niet.
Je hoeft als user ook niet alles te zien. Als betreffende mensen het maar zien. Ik heb dat topic niet gesloten omdat andere mensen in zijn topic zitte te kutten. Ik heb dat topic gesloten omdat TS het gehele forum vergelijkt met een dodelijke ziekte,en dus zelf zit te kutten, terwijl hij datzelfde forum wel het platform is waar hij naartoe komt om een topic te openen.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_184718422
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 20:36 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Je hoeft als user ook niet alles te zien. Als betreffende mensen het maar zien. Ik heb dat topic niet gesloten omdat andere mensen in zijn topic zitte te kutten. Ik heb dat topic gesloten omdat TS het gehele forum vergelijkt met een dodelijke ziekte,en dus zelf zit te kutten, terwijl hij datzelfde forum wel het platform is waar hij naartoe komt om een topic te openen.
M’kay. Ik blijf het bijzonder vinden.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 30 januari 2019 @ 21:38:08 #194
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_184720179
Succes met modden daar haha. Geen beginnen aan met zon beleid.
pi_184723698
quote:
2s.gif Op woensdag 30 januari 2019 13:17 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Blijkbaar zijn er zat mensen die het daar niet mee eens zijn, gezien er toch wel een groep mensen verdwenen is uit de dating reeks vanwege de hoeveelheid off-topic SC. Ik kan het me ook nog herinneren dat het in de dating reeks ook daadwerkelijk ging over dating. Dates die je gehad hebt, die je ging hebben, etc. En het was verre van saai. Ja, de reeksen liepen wat trager, maar het topic werd wel gebruikt waarvoor het bedoeld was.

Ik denk dat een beetje SC nooit te voorkomen is. Zelfs af en toe off-topic gaan is moeilijk om te voorkomen en ik denk ook niet dat dat ooit een probleem is geweest. Het gaat echter om de hoeveelheid berichtjes. Soms ben ik pagina's aan het scrollen om bij een daadwerkelijke date-ervaring terecht te komen, dat is gewoon niet de bedoeling van de reeks.

Er is gewoon een klein clubje die het verpest voor de rest imo. Die maken er zowat een sport van om maar zoveel mogelijk te reageren, ook al gaat het nergens over. Dat groepje is talloze malen aangesproken/gewaarschuwd/whatever. Talloze momenten geweest dat de R&P mods hun best hebben gedaan om de users tegemoet te komen. Eerst waarschuwen voordat ze gaan verwijderen (maar ook dát was niet voldoende - want ze bleven doorgaan), alles vegen wat ook maar lijkt op SC (maar ook dát was niet goed - naast dat het gewoon niet te doen is met twee mods), etc. Wat is dan wél genoeg? Juist. Ze zijn enkel tevreden als ze met alles wegkomen en als alle posts blijven staan. (hoe hard ze dat hier ook wel niet gaan ontkennen.)

Het zou dat clubje (geen namen, ze weten best dat ze erbij horen) sieren om dan ook eens naar hun eigen gedrag te kijken. Niemand gaat moeilijk doen om een paar SC berichten (iemand vertelt over een date waar ze ergens wat zijn gaan eten - dan lijkt het me geen probleem als iemand even vraagt wat er is gegeten, maar talloze posts die daar dan weer op in gaan zijn gewoon nergens voor nodig imo), maar als de behoefte naar SC zo sterk is: doe dat dan gewoon in een SC. Daar zijn ze voor. Mag je die users in de SC niet? Dan probeer je het ergens anders. Zat SC's.

Regels zijn er nou eenmaal niet voor niets. Natuurlijk speelt het mee wat users ervan vinden, maar je kan als user niet telkens maar meer en meer willen zonder erbij stil te staan dat het soms ook wel eens gewaardeerd wordt als je als user eens een keer de mods/FOK! tegemoet komt en genoegen neemt met wat door de mods is aangegeven. Als je je niet kan vinden binnen het beleid van FOK! (en dat kan!) dan zijn er zat andere mogelijkheden online. De meeste mods zijn net mensen, staan best open voor nieuwe mogelijkheden, maar dan moet het wel van twee kanten komen. En dat gaat verder dan de standaard: ''ja, maar ik heb toch echt drie posts in de SC gezet hoor, dus ik doe echt mijn best hoor'' (om vervolgens 20 SC/off-topic posts te maken in de dating reeks).

Zo moeilijk is het allemaal niet als beide partijen gewoon wat water bij de wijn doet.
Wat blaat je nu over SC? Het gaat er juist om dat veel mensen niet duidelijk is wat in het Dating topic hoort. En dan wordt iets wat wel (nuchter gezien) met Dating te maken heeft, aangemerkt als slowchat. Zoals bijvoorbeeld een onderwerp als wel of niet betalen op de 1e date. Kan een mod wel roepen: hebben we al 100x gehad en heeft niets met daten te maken want slowchat (eh :?).

En dan stopt een groepje met posten om die reden.

Maar zulke zaken blijven altijd mensen bezig houden dus er worden wel altijd topics over geopend.

Deze bijvoorbeeld:
R&P / Ineens ontmatched

Hebben we ook al besproken in het Datingtopic. Maar mag daar nu niet meer. Maar je ziet aan de respons dat het blijft leven en ik zie newbies er zich mee bemoeien. Voor je het weet heb je weer een reeks :P

En zouden dus meerdere date gerelateerde topics op het forum verschijnen terwijl dit topic prima in het Datingtopic had gepast als het niet als SC wordt aan gemerkt.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  donderdag 31 januari 2019 @ 00:17:55 #196
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_184723775
quote:
4s.gif Op donderdag 31 januari 2019 00:10 schreef Godshand het volgende:

[..]

Wat blaat je nu over SC? Het gaat er juist om dat veel mensen niet duidelijk is wat in het Dating topic hoort.


Wat blaat ik over SC? Dat is het hele probleem.

En mensen weten best wat de bedoeling is van de datingreeks, ze willen het alleen niet snappen omdat het niet overeen komt met hun wensen, dat is wat anders. Is ze talloze malen uitgelegd namelijk.

En waarom is het een probleem als er losse topics worden gemaakt met wat date vragen? Dat is altijd al zo geweest. Dat nu niet opeens aangrijpen en doen alsof dag een nieuwe ontwikkeling is, alleen maar om SC en off topic meuk in de datingreeks goed te praten.

Losse topics is toch alleen maar goed? Dan kan er in topic op gereageerd worden zonder andere discussies die er doorheen worden gevoerd.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_184723849
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 00:17 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]


Losse topics is toch alleen maar goed? Dan kan er in topic op gereageerd worden zonder andere discussies die er doorheen worden gevoerd.
In mijn ogen niet maar ik ben geen mod (meer). Beetje forum vervuiling maar het is maar net welke keuze je wil maken in je modbeleid.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  donderdag 31 januari 2019 @ 07:20:45 #198
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_184724950
Vind het juist goed. In dat topic kan men heel uitgebreid over elk dingetje discussiëren en evt dieper op problemen rondom TS gaan.
En is ook vaak meer gericht op het verkrijgeb van een date en de issieus daarmee.

En 't datingtopic kan dan blijven gaan over echte dates
  donderdag 31 januari 2019 @ 07:21:39 #199
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_184724955
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 00:25 schreef Godshand het volgende:

[..]

In mijn ogen niet maar ik ben geen mod (meer). Beetje forum vervuiling maar het is maar net welke keuze je wil maken in je modbeleid.
Vrijwel continue SC en off topic in een reeks is pas forum/topic bevuiling, maar ik snap je punt.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_184725308
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 07:21 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Vrijwel continue SC en off topic in een reeks is pas forum/topic bevuiling, maar ik snap je punt.
Elke post is wenselijk met nog 50 actieve users.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')