abonnement Unibet Coolblue
pi_183417068


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
pi_183417117
Toch ben ik benieuwd hoe al die projecten die tokens louter private verkocht hebben deze ooit op de markt gaan zetten :P
  woensdag 28 november 2018 @ 12:04:52 #3
477575 Districore
Crowdpurchase Merchandise
pi_183417120
Iemand hier bezig met Tronbet? Ik bezit nu ca. 5.500 Ante's en krijg hiermee ruim 1000 trx (10 euro met de huidige koers) per dag aan rendement. Hopen dat ze snel verhandelbaar worden zodat ik m'n inleg kan cashen.

Ik verwacht een opbrengst van 30 Trx per Ante maar ik hoop op rond de 50
Districore - Crowdpurchase your merchandise
pi_183417134
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 12:04 schreef Districore het volgende:
Iemand hier bezig met Tronbet? Ik bezit nu ca. 5.500 Ante's en krijg hiermee ruim 1000 trx (10 euro met de huidige koers) per dag aan rendement. Hopen dat ze snel verhandelbaar worden zodat ik m'n inleg kan cashen.

Ik verwacht een opbrengst van 30 Trx per Ante maar ik hoop op rond de 50
En wat is het precies? Ik heb niet zoveel aan alleen financiele cijfertjes -O-
  woensdag 28 november 2018 @ 12:14:32 #5
477575 Districore
Crowdpurchase Merchandise
pi_183417256
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 12:05 schreef KapBak het volgende:

[..]

En wat is het precies? Ik heb niet zoveel aan alleen financiele cijfertjes -O-
Een soort Hoger/Lager spelletje met een winkans van 98.5%. Maar elke keer dat je speelt wordt je een stukje "Eigenaar" van het spelletje en deel je mee in de toekomstige winst dmv Ante Coins. Dit is volgens mij (en vele anderen) meer waard dan de 1,5% verlies die je op lange termijn maakt dus is iedereen is als een malle aan het spelen om die Ante's te verzamelen
Districore - Crowdpurchase your merchandise
pi_183417329
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 12:14 schreef Districore het volgende:

[..]

Een soort Hoger/Lager spelletje met een winkans van 98.5%. Maar elke keer dat je speelt wordt je een stukje "Eigenaar" van het spelletje en deel je mee in de toekomstige winst dmv Ante Coins. Dit is volgens mij (en vele anderen) meer waard dan de 1,5% verlies die je op lange termijn maakt dus is iedereen is als een malle aan het spelen om die Ante's te verzamelen
Waarom zouden die ante`s iets waard zijn?
  woensdag 28 november 2018 @ 12:25:29 #7
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183417396
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 12:14 schreef Districore het volgende:

[..]

Een soort Hoger/Lager spelletje met een winkans van 98.5%. Maar elke keer dat je speelt wordt je een stukje "Eigenaar" van het spelletje en deel je mee in de toekomstige winst dmv Ante Coins. Dit is volgens mij (en vele anderen) meer waard dan de 1,5% verlies die je op lange termijn maakt dus is iedereen is als een malle aan het spelen om die Ante's te verzamelen
Vaag verhaal.
  woensdag 28 november 2018 @ 12:30:24 #8
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183417470
Gewoon een ordinaire ponzi dus. Nog niet eens verpakt in een te goed om waar te zijn sprookje.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183417502
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 12:30 schreef fathank het volgende:
Gewoon een ordinaire ponzi dus. Nog niet eens verpakt in een te goed om waar te zijn sprookje.
Wel mooi dat je daar met 2 vragen al achter komt :P

Was alle due diligence maar zo eenvoudig _O_
  woensdag 28 november 2018 @ 13:00:51 #10
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183417889
Ieder systeem waar de winst moet komen van nieuwe instappers is een pponzi
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  woensdag 28 november 2018 @ 13:05:29 #11
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_183417955
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 november 2018 @ 13:31:49 #12
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183418449
Gister weer twee ruggen winst gemaakt
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_183418484
Afgelopen maand toch even mooi 2 ekkies verdiend.
Hmz...
  woensdag 28 november 2018 @ 13:54:34 #14
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183418840
Gister 100k gewonnen met een kraslot
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183418893
Goeie groene candle _O-
pi_183418915
Zeg, waar blijven de rode kaarsen :(
Forcefield City Bewoner
pi_183419082
Moon soon _O_
٩๏̯͡๏)۶
pi_183419156
Waar is Grrrrr als je hem nodig hebt :P
  woensdag 28 november 2018 @ 14:35:33 #19
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183419508
Heerlijk die short squeezes O+ Kut shorters _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 28 november 2018 @ 14:36:04 #20
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183419520
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 13:59 schreef roislecxe het volgende:
Zeg, waar blijven de rode kaarsen :(
Morgen weer, vandaag even Bitmex shorters pesten
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183419615
quote:
Ik blijf zoveel medelijden hebben met die kinderen
pi_183419778
quote:
3s.gif Op woensdag 28 november 2018 14:36 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Morgen weer, vandaag even Bitmex shorters pesten
Vooruit dan maar.
Forcefield City Bewoner
  woensdag 28 november 2018 @ 14:56:51 #24
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_183419872
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 14:41 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik blijf zoveel medelijden hebben met die kinderen
Inderdaad, leuk dat je zelf digitale nomad of hoe je jezelf wil noemen wil spelen maar zadel daar niet je kinderen mee op...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_183419887
quote:
7s.gif Op woensdag 28 november 2018 14:56 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Inderdaad, leuk dat je zelf digitale nomad of hoe je jezelf wil noemen wil spelen maar zadel daar niet je kinderen mee op...
Ja exact :P
pi_183420075
Met zo'n stijging kan het alleen maar mis gaan.
Hmz...
  woensdag 28 november 2018 @ 15:10:55 #27
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183420144
quote:
7s.gif Op woensdag 28 november 2018 14:56 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Inderdaad, leuk dat je zelf digitale nomad of hoe je jezelf wil noemen wil spelen maar zadel daar niet je kinderen mee op...
Laat die vent lekker zelf weten hoe hij z'n kinderen groot brengt.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183420487
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 15:07 schreef Koelkastje het volgende:
Met zo'n stijging kan het alleen maar mis gaan.
Nou, 12% is niet echt uitzonderlijk in crypto.
  woensdag 28 november 2018 @ 16:16:17 #29
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183421098
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 15:07 schreef Koelkastje het volgende:
Met zo'n stijging kan het alleen maar mis gaan.
Als hij in een dag 12% zakt dan zakken we door alle resistance heen en is bitcoin dood hij gaat nooit meer omhoog, als hij 12% stijgt dan kan dat nooit goed gaan en moeten we wel weer gaan crashen.

_O-
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 28 november 2018 @ 16:18:19 #30
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183421135
Verge +43% :') Ok shitcoins zijn nog niet af aan het afsterven helaas
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183421211
quote:
3s.gif Op woensdag 28 november 2018 16:18 schreef Rossdale het volgende:
Verge +43% :') Ok shitcoins zijn nog niet af aan het afsterven helaas
Ik betaal al m'n porno altijd daarmee hoor, hoezo shitcoin.
pi_183421290
quote:
3s.gif Op woensdag 28 november 2018 16:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als hij in een dag 12% zakt dan zakken we door alle resistance heen en is bitcoin dood hij gaat nooit meer omhoog, als hij 12% stijgt dan kan dat nooit goed gaan en moeten we wel weer gaan crashen.

_O-
Dit werkt ook de andere kant op trouwens. Daalt 20% -> "WHALES ZIJN AAN HET SPELEN".
pi_183421323
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 13:59 schreef roislecxe het volgende:
Zeg, waar blijven de rode kaarsen :(
Die komen wel weer. Eerst de longs rekt laten gaan, dan de shorts. Winwin noemen ze dat.
mag het weten
pi_183421333
Tering jantje wat een frustatie hier.
Hmz...
pi_183421375
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 14:41 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik blijf zoveel medelijden hebben met die kinderen
Het zou me niks verbazen als hij al een groot deel van z'n oorspronkelijke bitcoins heeft verputst met slecht trades.

Hij was iets te enthousiast over een 'beetje traden enzo' wat hij deed met z'n bitcoins. Hij zou wel een bijzonder goeie trader moeten zijn wil hij daar nog wat winst uit gehaald hebben dit jaar.

Ik verwacht nog wel een keer een verhaal in de media dat hij vrijwel alles kwijt is.
٩๏̯͡๏)۶
pi_183421379
Ja hoor, frustratie. Gewoon geen onzin verkondigen. :D
  woensdag 28 november 2018 @ 16:34:43 #37
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183421412
VeChain _O_ Massive worldwide adoption incoming ^O^ *O*
  woensdag 28 november 2018 @ 16:37:20 #38
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183421468
quote:
15s.gif Op woensdag 28 november 2018 16:29 schreef Koelkastje het volgende:
Tering jantje wat een frustatie hier.
Het heeft geen zin te discussiëren met religieuzen :'(
pi_183422064
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 16:32 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Het zou me niks verbazen als hij al een groot deel van z'n oorspronkelijke bitcoins heeft verputst met slecht trades.

Hij was iets te enthousiast over een 'beetje traden enzo' wat hij deed met z'n bitcoins. Hij zou wel een bijzonder goeie trader moeten zijn wil hij daar nog wat winst uit gehaald hebben dit jaar.

Ik verwacht nog wel een keer een verhaal in de media dat hij vrijwel alles kwijt is.
Bedankt Jomanda.
  woensdag 28 november 2018 @ 17:21:24 #40
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183422275
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2018 17:11 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Bedankt Jomanda.
Echt he.

Doe mij die glazen bol eens
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183422308
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2018 16:37 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Het heeft geen zin te discussiëren met religieuzen :'(
Ik hoef hier niet te discussiëren, zit zelf vuistdiep in bitcoin en crypto maar hoe mensen hier reageren op een simpele opmerking is echt diep triets aan het worden.
Hmz...
pi_183422361
quote:
15s.gif Op woensdag 28 november 2018 17:22 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Ik hoef hier niet te discussiëren, zit zelf vuistdiep in bitcoin en crypto maar hoe mensen hier reageren op een simpele opmerking is echt diep triets aan het worden.
huilen
pi_183422444
quote:
14s.gif Op woensdag 28 november 2018 17:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

huilen
Ja, want zo is de lol er wel een beetje af ;(
Hmz...
  woensdag 28 november 2018 @ 17:41:01 #44
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183422642
Wacht maar tot btc weer op 13k staat dan hebben we al een paar bbqs gehad en is men niet meer zo mad ^O^
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 28 november 2018 @ 17:47:06 #45
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183422733
Zijn we al moen?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 november 2018 @ 17:57:33 #46
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183422913
Als er iemand onverwerkte frustraties is het mr trollkloon wel

In een random topic iemand lastig vallen met dit soort posts

quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 15:17 schreef rekoet het volgende:

[..]

Gozer geef eens antwoord op mijn vraag wanneer Waves $20

Zing je tegenwoordig toch een toontje lager :')
Hier zou eens op gemodereerd moeten worden. Iemand die een account aanmaakt puur om te treiteren
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  woensdag 28 november 2018 @ 18:03:14 #47
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183423021
quote:
13s.gif Op woensdag 28 november 2018 18:02 schreef rekoet het volgende:

[..]

Je kent de hele voorgeschiedenis niet van deze post.

Ik vraag me ook af waar je eigenlijk mee bemoeit :{w
Moet hem wel deels gelijk geven helaas.
En welkom op een openbaar forum.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 28 november 2018 @ 18:07:43 #48
62913 Blik
The one and Only!
pi_183423111
Oceanex 30 november live!
pi_183423112
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 17:41 schreef fathank het volgende:
Wacht maar tot btc weer op 13k staat dan hebben we al een paar bbqs gehad en is men niet meer zo mad ^O^
Ik hoop het :)!
Hmz...
  woensdag 28 november 2018 @ 18:14:07 #50
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183423229
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 18:07 schreef rekoet het volgende:

[..]

Ik wil niet heel vervelend doen maar meneer Mortaxx stalkt mij al een tijdje op dit forum via DM.

Nu ik hem geen aandacht geeft komt hij mij maar hier stalken sneu figuur blijft het ook :')
Bewijs of het is niet gebeurd
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 november 2018 @ 18:22:26 #51
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183423361
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 18:07 schreef rekoet het volgende:

[..]

Ik wil niet heel vervelend doen maar meneer Mortaxx stalkt mij al een tijdje op dit forum via DM.

Nu ik hem geen aandacht geeft komt hij mij maar hier stalken sneu figuur blijft het ook :')
post die dms maar dan :')

Ik loop lang genoeg mee op dit forum om de rotte appels te herkennen en jij bent er één
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  woensdag 28 november 2018 @ 18:27:47 #52
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183423452
Sinds rekut er is is het wel gezellig hier.
pi_183423459
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 18:22 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

post die dms maar dan :')

Ik loop lang genoeg mee op dit forum om de rotte appels te herkennen en jij bent er één
Dit.
  woensdag 28 november 2018 @ 18:36:15 #54
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183423627
Het enige wat jij brengt is ongeluk en de digitale builenpest.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183423857
Gaat te hard toch dit... bullflag op bullflag, next target 44/4500... maargoed, nog geen agressive panic selling gezien in de capitulatie, die moet waarschijnlijk nog komen, dat verwacht ik wel.
Lambo of Rekt
  woensdag 28 november 2018 @ 18:50:08 #56
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183423924
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 18:47 schreef EggsTC het volgende:
Gaat te hard toch dit... bullflag op bullflag, next target 44/4500... maargoed, nog geen agressive panic selling gezien in de capitulatie, die moet waarschijnlijk nog komen, dat verwacht ik wel.
We zijn net bijna 50% gezakt, als we zolang kunnen zakken, kunnen we ook zo lang stijgen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183423928
Spannend hoor, 4350 rejectie :9
Lambo of Rekt
pi_183423958
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 18:47 schreef EggsTC het volgende:
Gaat te hard toch dit... bullflag op bullflag, next target 44/4500... maargoed, nog geen agressive panic selling gezien in de capitulatie, die moet waarschijnlijk nog komen, dat verwacht ik wel.
Tsss.

quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 15:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Nou, 12% is niet echt uitzonderlijk in crypto.
quote:
3s.gif Op woensdag 28 november 2018 16:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als hij in een dag 12% zakt dan zakken we door alle resistance heen en is bitcoin dood hij gaat nooit meer omhoog, als hij 12% stijgt dan kan dat nooit goed gaan en moeten we wel weer gaan crashen.

_O-
Hmz...
pi_183423985
quote:
8s.gif Op woensdag 28 november 2018 18:51 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Tsss.

[..]

[..]

Tja eeh t zag er bullish uit, maar nu die pricerejection op 4350... ben benieuwd.
Lambo of Rekt
  woensdag 28 november 2018 @ 18:55:11 #60
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183424045
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 18:52 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Tja eeh t zag er bullish uit, maar nu die pricerejection op 4350... ben benieuwd.
Dus geen moon? :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  Admin woensdag 28 november 2018 @ 19:03:02 #61
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_183424190
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 17:57 schreef Mortaxx het volgende:
Als er iemand onverwerkte frustraties is het mr trollkloon wel

In een random topic iemand lastig vallen met dit soort posts

[..]

Hier zou eens op gemodereerd moeten worden. Iemand die een account aanmaakt puur om te treiteren
Opgelost
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 november 2018 @ 19:04:05 #62
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183424225
quote:
17s.gif Op woensdag 28 november 2018 19:03 schreef yvonne het volgende:

[..]

Opgelost
Yvonne O+
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_183424303
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 19:04 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Yvonne O+
Stop met dingen posten waar ik het mee eens ben!
pi_183424617
dit is reinste manipulatie
pi_183424714
quote:
17s.gif Op woensdag 28 november 2018 19:03 schreef yvonne het volgende:

[..]

Opgelost
_O_ De Big Boss
Lambo of Rekt
  woensdag 28 november 2018 @ 19:33:17 #66
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183425024
VTHO 83% _O_

edit: 92%
pi_183425185
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 19:33 schreef leolinedance het volgende:
VTHO 83% _O_

edit: 92%
Morgen verse hambos _O_
  woensdag 28 november 2018 @ 20:12:43 #68
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183426293
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 19:38 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Morgen verse hambos _O_
Sounds good. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  † In Memoriam † woensdag 28 november 2018 @ 20:20:14 #69
230491 Zith
pls tip
pi_183426512
Die arme rekoet 😥
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 28 november 2018 @ 20:26:22 #70
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183426637
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 20:20 schreef Zith het volgende:
Die arme rekoet 😥
Hmf, vind ik niet eigenlijk... soms ging hij wel ver, zonder punt. Ook al is dit een SC. Moeten wel grenzen zijn lijkt me.

Net zoals een grens van die reverse moon. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 28 november 2018 @ 20:28:16 #71
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183426673
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 20:20 schreef Zith het volgende:
Die arme rekoet 😥
Is ie opkeroet? Oh wacht.... :')
  woensdag 28 november 2018 @ 21:26:29 #72
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183428113
Vanaf nu is het mogelijk om crypto's rechtstreeks naar een emailadres te sturen. Dat is nog eens makkelijk, of niet dan.

“💫 Feature update: Send Crypto to Email 💌” by Karel Striegel https://link.medium.com/ka88QerMdS

:s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183428486
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 21:26 schreef fathank het volgende:
Vanaf nu is het mogelijk om crypto's rechtstreeks naar een emailadres te sturen. Dat is nog eens makkelijk, of niet dan.

“💫 Feature update: Send Crypto to Email 💌” by Karel Striegel https://link.medium.com/ka88QerMdS

:s)
Vechainthor blockchain road to mass adoption _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-11-2018 21:42:31 ]
  woensdag 28 november 2018 @ 22:05:30 #74
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183429160
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 21:40 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Vechainthor blockchain road to mass adoption _O_
Ik ga Utrust meer zien als mass adoption. _O_
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183429223
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_183429331
Het feit dat ik dit topic niet meer kan bijhouden is een goed teken. Komen de beren weer een beetje uit hun hol of niet
  woensdag 28 november 2018 @ 22:24:02 #77
62913 Blik
The one and Only!
pi_183429751
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2018 22:05 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik ga Utrust meer zien als mass adoption. _O_
Jij hebt seal, dus jou nemen we niet meer serieus
  woensdag 28 november 2018 @ 22:45:52 #78
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183430642
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 22:24 schreef Blik het volgende:

[..]

Jij hebt seal, dus jou nemen we niet meer serieus
Ik heb zoveel kerel.
Ook dat VTHO en noem maar op.
Enkel goede dingen heb ik.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183432080
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 22:11 schreef metallicelmo het volgende:
Het feit dat ik dit topic niet meer kan bijhouden is een goed teken. Komen de beren weer een beetje uit hun hol of niet
De beren moeten toch juist terug hun hol in? :?
pi_183432093
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2018 22:45 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik heb zoveel kerel.
Ook dat VTHO en noem maar op.
Enkel goede dingen heb ik.
SEAL -> enkel goede dingen _O- _O- _O- _O-

Scams zijn niet goed.
  woensdag 28 november 2018 @ 23:58:50 #81
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183432420
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 23:38 schreef KapBak het volgende:

[..]

SEAL -> enkel goede dingen _O- _O- _O- _O-

Scams zijn niet goed.
Ik vind dat je dat niet mag roepen, zonder maar enig bewijs of wat dan ook. Als je dit een scam vind, is ETH dat atm al helemaal. _O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183432447
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2018 23:58 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik vind dat je dat niet mag roepen, zonder maar enig bewijs of wat dan ook. Als je dit een scam vind, is ETH dat atm al helemaal. _O-
Omdat X (ETH) een scam is Y (SEAL) niet minder een scam.
  donderdag 29 november 2018 @ 00:01:26 #83
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183432455
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:00 schreef KapBak het volgende:

[..]

Omdat X (ETH) een scam is Y (SEAL) niet minder een scam.
Dat roept hier ook niemand.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183432506
quote:
10s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:01 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dat roept hier ook niemand.
Ja jij begint over Ether :P

SEAL is gewoon een exitscam _O-
  donderdag 29 november 2018 @ 00:07:55 #85
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183432527
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:05 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja jij begint over Ether :P

SEAL is gewoon een exitscam _O-
Weinig met je stelling van zojuist te maken.
Jij begon over SEAL.
Neway, ETH, ~8%.
SEAL, ~20%.

_O_ :W
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183432587
quote:
10s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:07 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Weinig met je stelling van zojuist te maken.
Jij begon over SEAL.
Neway, ETH, ~8%.
SEAL, ~20%.

_O_ :W
Wat heb je aan de SEAL token?
  donderdag 29 november 2018 @ 00:13:34 #87
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183432593
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:12 schreef KapBak het volgende:

[..]

Wat heb je aan de SEAL token?
Zou me vooral eens inlezen voor je dingen gaat roepen.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183432606
quote:
10s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:13 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Zou me vooral eens inlezen voor je dingen gaat roepen.
Dat is niet mijn sterke kant :P
pi_183432801
4500 in het vizier! Fuck yeaaaaaaaaaaaaaah! Wagyuburgers, remiasauzen, alles! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183432856
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:38 schreef Grrrrrrrr het volgende:
4500 in het vizier! Fuck yeaaaaaaaaaaaaaah! Wagyuburgers, remiasauzen, alles! _O_
DIE G KRACHTEN OP MIJN LICHAAM
pi_183432917
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

DIE G KRACHTEN OP MIJN LICHAAM
OF NIE?!?!?!! *O*
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183432923
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:50 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

OF NIE?!?!?!! *O*
GRRRRRRR READY FOR TAKE OFF
pi_183432946
Heb die diepvrieshambo's op de verwarming, die aanmaaklimonade van de Laiduhl in de koelkast. #readyasfuck.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183432955
quote:
14s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:53 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Heb die diepvrieshambo's op de verwarming, die aanmaaklimonade van de Laiduhl in de koelkast. #readyasfuck.
pi_183432975
quote:
1s.gif Op woensdag 28 november 2018 06:58 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Al die fuccbois die denken dat het alleen gaat om te tracken waar je stukje kip vandaag komt

Zoals als ik Al zei

Snappen niks van hoe de bizniz world werkt :)

Ahhahh

Naar de maan en
voorbij
Niet hele reactie gericht op dit bericht, maar: Een idioot vandaag kan de genie van morgen zijn. Zodra je denkt dat je het weet, kom je erachter dat je niks weet. Aristoteles is dat ofzo, of Socrates, weet ik veel, zo'n gast met een standbeeld met een klein pikkie - "ik weet 1 ding en dat is dat ik niks weet." Succes is tegenwoordig 90% marketing en 10% techniek. Een dom idee wat makkelijker te marketen is wordt succesvoller dan een ingewikkeld quantum mechanica level plan wat geen hond snapt. Anders waren scheikundedocenten allemaal miljonair.

Degene die de business wereld begrijpt is degene die 'm vormt, denk ik.

Lange adem en veel geduld. De rijkste man ter wereld begon met boeken verkopen, nu verkoopt ie alles wat je maar kan bedenken, en z'n bedrijf had in Q4 2017 meer omzet dan de 10 voorafgaande jaaromzetten bij elkaar.

Eén ding doet VeChain zeker goed, voor zover ik er wat vanaf weet. Ze gaan mee in de 'intermediary trend' en laten anderen het werk doen. De grootste bedrijven ter wereld hebben zelf niks behalve een intermediaire functie. Amazon heeft geen producten, Alibaba ook niet, YouTube heeft geen video's, Spotify geen muziek, Facebook geen content en Airbnb geen vastgoed.

Point being? Business wereld begrijp je toch pas achteraf als je innoverend probeert te zijn.

Mijn succes is altijd gebaseerd geweest op het herhalen van andermans trucjes, zal ook wel zo blijven. :+
pi_183432993
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:56 schreef illusions het volgende:

[..]

Niet hele reactie gericht op dit bericht, maar: Een idioot vandaag kan de genie van morgen zijn. Zodra je denkt dat je het weet, kom je erachter dat je niks weet. Aristoteles is dat ofzo, of Socrates, weet ik veel, zo'n gast met een standbeeld met een klein pikkie - "ik weet 1 ding en dat is dat ik niks weet." Succes is tegenwoordig 90% marketing en 10% techniek. Een dom idee wat makkelijker te marketen is wordt succesvoller dan een ingewikkeld quantum mechanica level plan wat geen hond snapt. Anders waren scheikundedocenten allemaal miljonair.

Degene die de business wereld begrijpt is degene die 'm vormt, denk ik.

Lange adem en veel geduld. De rijkste man ter wereld begon met boeken verkopen, nu verkoopt ie alles wat je maar kan bedenken, en z'n bedrijf had in Q4 2017 meer omzet dan de 10 voorafgaande jaaromzetten bij elkaar.

Eén ding doet VeChain zeker goed, voor zover ik er wat vanaf weet. Ze gaan mee in de 'intermediary trend' en laten anderen het werk doen. De grootste bedrijven ter wereld hebben zelf niks behalve een intermediaire functie. Amazon heeft geen producten, Alibaba ook niet, YouTube heeft geen video's, Spotify geen muziek, Facebook geen content en Airbnb geen vastgoed.

Point being? Business wereld begrijp je toch pas achteraf als je innoverend probeert te zijn.

Mijn succes is altijd gebaseerd geweest op het herhalen van andermans trucjes, zal ook wel zo blijven. :+
Degenen die het meest verdienen aan het hele cryptogebeuren zijn ook de exchanges. Daar zit het echte geld. De man in the middle zijn.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183432995
Overigens geef ik SEAL of welke authenticatie certificaat dingus sowieso geen lange toekomst. Als je een broek van Philip Plein koopt voor 50 euro weet je dat ie nep is, als je 300 eu betaalt ben je een mongool die niet doorheeft dat ie nep is, en als je 1000 betaalt ben je een mongool die een rug neerlegt voor jeans met verfspetters.
pi_183433037
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 00:58 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Degenen die het meest verdienen aan het hele cryptogebeuren zijn ook de exchanges. Daar zit het echte geld. De man in the middle zijn.
Dat zeker, hoewel de early "adopters" ook de lul uit hun broek lachen. De wereld al decentraliserend verbeteren, power to the people enzo, maar voor de hele bende begon waren 80% van alle tokens al verdeeld.

Denk dat de groep die achter Satoshi Nakamoto zit is overrompeld door het succes, die coins staan nog allemaal vast. Op het moment dat die account in beweging komt staan er binnen enkele minuten een zooitje triads voor je deur. :D

Denk zelfs dat op het moment dat de 1e coins van BTC en de grootste alts worden gedeclareerd, dat de Forbes 500 een flinke makeover krijgt. :+
pi_183433068
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:02 schreef illusions het volgende:
Denk zelfs dat op het moment dat de 1e coins van BTC en de grootste alts worden gedeclareerd,
Huh wat bedoel je met gedeclareerd?
pi_183433081
Verder slaan jullie beide met je reactie natuurlijk de plank volledig mis door een blockchain te vergelijken met een onderneming.
pi_183433088
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:08 schreef KapBak het volgende:
Verder slaan jullie beide met je reactie natuurlijk de plank volledig mis door een blockchain te vergelijken met een onderneming.
Ik vergelijk niks. :{w Ik zeg alleen dat je als exchange binnenloopt, of de boel nou moont of tanked :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183433098
Ik vergelijk blockchain helemaal niet met een onderneming, ik heb het over mensen/bedrijven die hun onderneming baseren op blockchain.

Met declareren bedoel ik dat als die 1e coins ooit verzilverd worden en er belasting over wordt betaald. Weet niet meer hoeveel "Satoshi" heeft vast gezet, maar die account is naar ik meen nooit in beweging geweest en iedereen houdt dat ding in de gaten. Zodra daar iets beweegt gaan alle ogen die kant op. Denk niet dat de persoon/groep achter SN z'n/hun leven zeker is zodra ze die coins beginnen op te nemen.
pi_183433110
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ik vergelijk niks. :{w Ik zeg alleen dat je als exchange binnenloopt, of de boel nou moont of tanked :P
Idem met de meeste traders "in opdracht van". Ken veel jongens die tot rond september portfolios beheerden van 3+ miljoen en 5% op alle trades pakten, ongeacht resultaat. Lang leve de goudkoorts. Dat is nu wel over trouwens, ze hebben ook zonder uitzondering alles opgesnoven en auto's en hoeren van gekocht alsof 't niet op kon. :D
pi_183433119
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:13 schreef illusions het volgende:

[..]

Idem met de meeste traders "in opdracht van". Ken veel jongens die tot rond september portfolios beheerden van 3+ miljoen en 5% op alle trades pakten, ongeacht resultaat. Lang leve de goudkoorts. Dat is nu wel over trouwens, ze hebben ook zonder uitzondering alles opgesnoven en auto's en hoeren van gekocht alsof 't niet op kon. :D
Altijd dom :') Zal altijd gebeuren bij snel geld en jongens die denken dat het nooit ophoudt :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183433165
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ik vergelijk niks. :{w Ik zeg alleen dat je als exchange binnenloopt, of de boel nou moont of tanked :P
Klopt :P Doelde vooral op de "facebook/amazon/google/airbnb" vergelijking van illusions.
pi_183433176
Verder groeit de waarde van exchanges wel enigszins mee met de waarde van crypto. Niet voor niks dat Coinbase recent hun nieuwe funding round gehad heeft, na de bull run van afgelopen jaar.
pi_183433184
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:14 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Altijd dom :') Zal altijd gebeuren bij snel geld en jongens die denken dat het nooit ophoudt :')
Och, het is ook leuk. Heb me er zelf ook 2 keer aan schuldig gemaakt en goed rekt gegaan. Gelukkig nooit geld van anderen kapot getrade. Traden ging me best goed af, enorm moeilijk om structureel winst te maken en tegelijkertijd is bewezen dat een chimpansee betere resultaten behaalt dan doorgewinterde Wallstreet pinguins. :D
pi_183433191
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:27 schreef KapBak het volgende:
Verder groeit de waarde van exchanges wel enigszins mee met de waarde van crypto. Niet voor niks dat Coinbase recent hun nieuwe funding round gehad heeft, na de bull run van afgelopen jaar.
Tuurlijk, uiteindelijk is het voor exchanges ook beter als de boel moont, maar als ik zou mogen kiezen tussen 'een early adopter zijn' of 'binance opgericht hebben' zou ik voor het laatste kiezen. Als early adopter had ik de boel al lang verkocht bij x10+, als exchangeoprichter zou ik denken: "JAHAHAHAHAHAAAAAAAA, NOG LANG NA DAT BTC NOG 2 DOLLAH WAARD IS HAAL IK NÓG DIKKE DOEKOE OP BWAHAHAHAHAHAHA"
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183433212
quote:
6s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:31 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Tuurlijk, uiteindelijk is het voor exchanges ook beter als de boel moont, maar als ik zou mogen kiezen tussen 'een early adopter zijn' of 'binance opgericht hebben' zou ik voor het laatste kiezen. Als early adopter had ik de boel al lang verkocht bij x10+, als exchangeoprichter zou ik denken: "JAHAHAHAHAHAAAAAAAA, NOG LANG NA DAT BTC NOG 2 DOLLAH WAARD IS HAAL IK NÓG DIKKE DOEKOE OP BWAHAHAHAHAHAHA"
Klopt :P

Maar als early adopter had je niks hoeven doen voor de toename van je vermogen als Binance oprichter moet je ervoor werken. USV heeft volgens mij ooit uitgezocht of ze beter in Coinbase hadden kunnen investeren in een van de eerste funding rounds of direct Bitcoin hadden kunnen kopen, het tweede bleek toch efficiënter.
pi_183433233
Ik vind 't vooral jammer dat ik in 2010 de nerd was die over Bitcoin lulde tegen z'n vrienden maar niet de moeite had genomen er 100 euro in te rammen. :')
pi_183433235
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:41 schreef illusions het volgende:
Ik vind 't vooral jammer dat ik in 2010 de nerd was die over Bitcoin lulde tegen z'n vrienden maar niet de moeite had genomen er 100 euro in te rammen. :')
Dit soort verhalen zul je achteraf altijd houden. Je kunt nooit het optimale vermogensrendement halen, en misschien was je in 2011 je private keys wel verloren. Ben blij dat je er nu wat vanaf weet en er wat mee doet :)
pi_183433236
Hmm, Satoshi's stack is maar 980.000 BTC. Kijkt Warren Buffet al niet meer van op tegen de huidige koers.
pi_183433241
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:43 schreef illusions het volgende:
Hmm, Satoshi's stack is maar 980.000 BTC. Kijkt Warren Buffet al niet meer van op tegen de huidige koers.
Denk je dat die ooit nog aangeraakt gaan worden? :P
pi_183433243
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:43 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dit soort verhalen zul je achteraf altijd houden. Je kunt nooit het optimale vermogensrendement halen, en misschien was je in 2011 je private keys wel verloren. Ben blij dat je er nu wat vanaf weet en er wat mee doet :)
Doe er nu ook niks mee. :P Heb alleen BTC, en 150 NavCoins. Maargoed i catch your drift.

Achteraf is de koe in z'n kont kijken.

Voor mij blijft 't sowieso trucjes van anderen herhalen om geld te maken. Ben daarom ook blij dat ik in zo'n 3e wereldland woon. Alles waar je 5 jaar geleden in NL mee binnen liep kan je hier rustig opnieuw doen omdat ze hier net pen en papier hebben uitgevonden. :D
pi_183433251
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:44 schreef KapBak het volgende:

[..]

Denk je dat die ooit nog aangeraakt gaan worden? :P
Mja, waarom niet dan? Als je zogenaamd de uitvinder bent en heilig in je linkse anti-overheid ideologie gelooft, zorg je wel dat die 980k BTC toegankelijk blijven toch?

Denk alleen dat als je ze aanraakt, er binnen no-time een paar leren jassen voor je deur staan om je wat luchtgaatjes te geven. :P
pi_183433263
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:46 schreef illusions het volgende:

[..]

Mja, waarom niet dan? Als je zogenaamd de uitvinder bent en heilig in je linkse anti-overheid ideologie gelooft, zorg je wel dat die 980k BTC toegankelijk blijven toch?

Denk alleen dat als je ze aanraakt, er binnen no-time een paar leren jassen voor je deur staan om je wat luchtgaatjes te geven. :P
Ik weet niet waarom niet, is misschien wel dood.
pi_183433264
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:44 schreef KapBak het volgende:

[..]

Denk je dat die ooit nog aangeraakt gaan worden? :P
Is er eigenlijk nooit iemand geliquideerd vanwege grote crypto-opname?

Weet wel van die klapjosti die een (paar) ton nepgeld kreeg voor z'n BTC in Krasnapolsky.
pi_183433269
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:48 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik weet niet waarom niet, is misschien wel dood.
Zou 't 1 persoon zijn dan?

Denk zelf 1 of ander underground IRC nerd hacker groepje ofzo.
pi_183433276
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:49 schreef illusions het volgende:

[..]

Zou 't 1 persoon zijn dan?

Denk zelf 1 of ander underground IRC nerd hacker groepje ofzo.
Ja het blijft koffiedik kijken, weet ook niet of iemand het nog wil weten op dit punt.

Maar ik denk wel dat Hal Finney er iets mee te maken had en die is de pijp uit.
pi_183433281
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:50 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja het blijft koffiedik kijken, weet ook niet of iemand het nog wil weten op dit punt.

Maar ik denk wel dat Hal Finney er iets mee te maken had en die is de pijp uit.
Geen idee wie Hal Finney is maar 1 van de Palm Invest laaielichters hebben ze z'n teen al afgeknipt met een tuinschaar voor een stuk minder. :P
pi_183433299
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:52 schreef illusions het volgende:
Geen idee wie Hal Finney
Hoe dan?! :D

Is de eerste persoon die een transactie ontving, en die was van Satoshi.
pi_183433313
Hal is gewoon satoshi

Verder lekkere KMD pump
pi_183433322
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 02:03 schreef ChickenMan het volgende:
Hal is gewoon satoshi

Verder lekkere KMD pump
Denk ik ook :P
  donderdag 29 november 2018 @ 07:44:29 #124
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183433874
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:13 schreef illusions het volgende:

[..]

Idem met de meeste traders "in opdracht van". Ken veel jongens die tot rond september portfolios beheerden van 3+ miljoen en 5% op alle trades pakten, ongeacht resultaat. Lang leve de goudkoorts. Dat is nu wel over trouwens, ze hebben ook zonder uitzondering alles opgesnoven en auto's en hoeren van gekocht alsof 't niet op kon. :D
Nieuw geld :')

Stay classy.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183433913
Hoe gaat het met vechAin?
  donderdag 29 november 2018 @ 08:17:15 #126
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183434062
Goedemorgen warriors!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  donderdag 29 november 2018 @ 09:15:52 #127
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183434508
Vandaag weer even sub 4k? Of hebben we de dubbele bear bottom op 3.5k gehad en is het gedaan met de downtrend? :o
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183434732
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 01:48 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik weet niet waarom niet, is misschien wel dood.
Jep, was zelfmoord met een shotgunwond in zn achterhoofd.
Lambo of Rekt
  donderdag 29 november 2018 @ 09:58:12 #129
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183434985
Oh men die scam van Dagcoin is wel heel slecht :') En Nathalie ter Haar zit er vuistdiep in volgens mij.

https://www.facebook.com/(...)GkFqkp1RYr_c&fref=nf

Check ook die foto's erbij, Bitconneeeeect en Onecoin all over again _O-

Goed verhaal vanaf minuut 10 ongeveer

[ Bericht 19% gewijzigd door leolinedance op 29-11-2018 10:06:19 ]
  donderdag 29 november 2018 @ 10:03:07 #130
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183435033
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 07:54 schreef xminator het volgende:
Hoe gaat het met vechAin?
Je kunt ze tegenwoordig zelfs versturen naar een emailadres.

Inb4 Nigeriaanse Prinsen die er mee aan de haal gaan.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 29 november 2018 @ 10:16:43 #131
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183435170
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 09:58 schreef leolinedance het volgende:
Oh men die scam van Dagcoin is wel heel slecht :') En Nathalie ter Haar zit er vuistdiep in volgens mij.

https://www.facebook.com/(...)GkFqkp1RYr_c&fref=nf

Check ook die foto's erbij, Bitconneeeeect en Onecoin all over again _O-

Goed verhaal vanaf minuut 10 ongeveer
Dat die mensen maar snel de bak in draaien :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 29 november 2018 @ 10:17:58 #132
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_183435188
Wie de fuck is Nathalie ter Haar nou weer..? :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  donderdag 29 november 2018 @ 11:36:23 #134
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183436038
quote:
Ik zie geen link met crypto
pi_183436459
quote:
Beetje tegenvaller dat "moon" er niet bij staat. :'(
pi_183436798
Eggs we zijn door de 4350 heen? Wat nu?
  donderdag 29 november 2018 @ 12:29:59 #137
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183436829
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 12:27 schreef KapBak het volgende:
Eggs we zijn door de 4350 heen? Wat nu?
4351
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183437996
Nou, Tether weer bijna naar #9. Dat belooft wat jonguns!
pi_183438340
Interessante feitje van de dag

https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-per-land.html

https://nl.wikipedia.org/(...)ekenis_van_IQ-scores

50 - 69 Lichte verstandelijke beperking
35 - 49 Matige verstandelijke beperking
20 - 34 Ernstige verstandelijke beperking
< 20 Diepe verstandelijke beperking

Haha, heel Afrika heeft een verstandelijke beperking. :') _O-
  donderdag 29 november 2018 @ 13:53:07 #141
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183438374
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 13:51 schreef illusions het volgende:
Interessante feitje van de dag

https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-per-land.html

https://nl.wikipedia.org/(...)ekenis_van_IQ-scores

50 - 69 Lichte verstandelijke beperking
35 - 49 Matige verstandelijke beperking
20 - 34 Ernstige verstandelijke beperking
< 20 Diepe verstandelijke beperking

Haha, heel Afrika heeft een verstandelijke beperking. :') _O-
Ik een hele diepe. :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183438424
quote:
10s.gif Op donderdag 29 november 2018 13:53 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik een hele diepe. :(
Wat een zelfkennis. :D
pi_183438438
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 13:51 schreef illusions het volgende:
Interessante feitje van de dag

https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-per-land.html

https://nl.wikipedia.org/(...)ekenis_van_IQ-scores

50 - 69 Lichte verstandelijke beperking
35 - 49 Matige verstandelijke beperking
20 - 34 Ernstige verstandelijke beperking
< 20 Diepe verstandelijke beperking

Haha, heel Afrika heeft een verstandelijke beperking. :') _O-
Kijk maar uit dat je niet voor t gerecht gaat, ouwe zwartepietenracistisch, xenofobische hitlernazi.

Zijn we al gedisrupt?
Lambo of Rekt
  donderdag 29 november 2018 @ 14:01:57 #144
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183438510
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 13:51 schreef illusions het volgende:
Interessante feitje van de dag

https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-per-land.html

https://nl.wikipedia.org/(...)ekenis_van_IQ-scores

50 - 69 Lichte verstandelijke beperking
35 - 49 Matige verstandelijke beperking
20 - 34 Ernstige verstandelijke beperking
< 20 Diepe verstandelijke beperking

Haha, heel Afrika heeft een verstandelijke beperking. :') _O-
De meesten hebben geen opleiding of zien nauwelijks de binnenkant van een school. Dan zal een IQ meting niet echt hoog uitvallen natuurlijk
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183438531
quote:
3s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

De meesten hebben geen opleiding of zien nauwelijks de binnenkant van een school. Dan zal een IQ meting niet echt hoog uitvallen natuurlijk
Een echte IQ meting, meet buiten kennis om.

Maar het is wel handig als je kunt lezen ja.
Lambo of Rekt
pi_183438610
quote:
10s.gif Op donderdag 29 november 2018 13:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kijk maar uit dat je niet voor t gerecht gaat, ouwe zwartepietenracistisch, xenofobische hitlernazi.

Zijn we al gedisrupt?
Mijn vader zat nog echt bij de Stasi ook.
  donderdag 29 november 2018 @ 14:21:42 #147
62913 Blik
The one and Only!
pi_183438839
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 13:32 schreef illusions het volgende:
Nou, Tether weer bijna naar #9. Dat belooft wat jonguns!
#8
pi_183438843
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:21 schreef Blik het volgende:

[..]

#8
Mankeert er iets aan je ogen?
  donderdag 29 november 2018 @ 14:25:37 #149
62913 Blik
The one and Only!
pi_183438900
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:22 schreef illusions het volgende:

[..]

Mankeert er iets aan je ogen?
op cmc staan ze op 8, 200 miljoen hoger dan bitcoin SV.
pi_183438925
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:25 schreef Blik het volgende:

[..]

op cmc staan ze op 8, 200 miljoen hoger dan bitcoin SV.
Lees nog eens wat ik zei, maar dan langzaam. :P
  donderdag 29 november 2018 @ 14:30:18 #151
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183438967
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Lees nog eens wat ik zei, maar dan langzaam. :P
:D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  donderdag 29 november 2018 @ 14:30:52 #152
62913 Blik
The one and Only!
pi_183438979
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Lees nog eens wat ik zei, maar dan langzaam. :P
Ja, dat heb ik gedaan. Maar aangezien dat helemaal nergens op sloeg ging ik er vanuit dat je dat niet kon bedoelen...
pi_183439031
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:30 schreef Blik het volgende:

[..]

Ja, dat heb ik gedaan. Maar aangezien dat helemaal nergens op sloeg ging ik er vanuit dat je dat niet kon bedoelen...
Wat jij zegt slaat helemaal nergens op, want hij staat al op 8, niet bijna op 8. Wat komt er na 8? Volgens mij 9. Ten tijde van schrijven een verschil van 150. Dat is dus met 50 veranderd in een uurtje, maar als je wilt azijnpissen ga vooral verder, doe het alleen effe de andere kant op. :')
pi_183439040
Kleine tip van mij, Pirate (ARRR), marketcap nog maar 1M

https://medium.com/piratechain/pirate-roadmap-21d8982d0f0e

Meest private coin atm, anoniemer dan Monero bv
  donderdag 29 november 2018 @ 14:36:09 #155
62913 Blik
The one and Only!
pi_183439067
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat jij zegt slaat helemaal nergens op, want hij staat al op 8, niet bijna op 8. Wat komt er na 8? Volgens mij 9. Ten tijde van schrijven een verschil van 150. Dat is dus met 50 veranderd in een uurtje, maar als je wilt azijnpissen ga vooral verder, doe het alleen effe de andere kant op. :')
Als het verschil tussen 8 en 9 groter wordt, hoe kan nummer 8 dan op weg zijn naar de 9de plek 8)7

Maar je hoeft er verder ook niet boos om te worden, feedback is een cadeautje
pi_183439080
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:36 schreef Blik het volgende:

[..]

Als het verschil tussen 8 en 9 groter wordt, hoe kan nummer 8 dan op weg zijn naar de 9de plek 8)7

Maar je hoeft er verder ook niet boos om te worden, feedback is een cadeautje
Ja, dat weet je van tevoren niet hé. _O- Op dat moment werd het verschil kleiner.

Het was maar een opmerking hoor, en misschien kon je wel opmaken uit het speelse taalgebruik "dat belooft wat jonguns", dat het niet bijster serieus bedoeld was, maar je kan ook op alle slakken zout leggen.
pi_183439122
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja, dat weet je van tevoren niet hé. _O- Op dat moment werd het verschil kleiner.

Het was maar een opmerking hoor, en misschien kon je wel opmaken uit het speelse taalgebruik "dat belooft wat jonguns", dat het niet bijster serieus bedoeld was, maar je kan ook op alle slakken zout leggen.
Pump tether dan ff.
Lambo of Rekt
pi_183439140
quote:
2s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Pump tether dan ff.
Ja alsof ik nu Tether ga kopen. Zit volledig in BTC. :D
pi_183439179
Heb al tijden niet ingelogd op Binance overigens, weet grofweg hoeveel ik heb, maar eigenlijk wil ik het helemaal niet weten. Voor je het weet heb ik m'n touw geknoopt.
pi_183439195
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:34 schreef ChickenMan het volgende:
Kleine tip van mij, Pirate (ARRR), marketcap nog maar 1M

https://medium.com/piratechain/pirate-roadmap-21d8982d0f0e

Meest private coin atm, anoniemer dan Monero bv
was KMD niet de meest prive

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 29-11-2018 14:47:38 ]
pi_183439214
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:34 schreef ChickenMan het volgende:
Kleine tip van mij, Pirate (ARRR), marketcap nog maar 1M

https://medium.com/piratechain/pirate-roadmap-21d8982d0f0e

Meest private coin atm, anoniemer dan Monero bv
Die ticker is ook gewoon ARRR. _O- Geniaal.
pi_183439238
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:34 schreef ChickenMan het volgende:
Kleine tip van mij, Pirate (ARRR), marketcap nog maar 1M

https://medium.com/piratechain/pirate-roadmap-21d8982d0f0e

Meest private coin atm, anoniemer dan Monero bv
wat bedoel je met meest private coin?
pi_183439246
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:46 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

was KMD niet de meest prive
Nope, dat zal ook niemand beweren

(Pirate is wel een asset chain van KMD)
  donderdag 29 november 2018 @ 14:51:15 #164
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183439297
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:34 schreef ChickenMan het volgende:
Kleine tip van mij, Pirate (ARRR), marketcap nog maar 1M

https://medium.com/piratechain/pirate-roadmap-21d8982d0f0e

Meest private coin atm, anoniemer dan Monero bv
Mooie ticker :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183439304
quote:
14s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:48 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wat bedoel je met meest private coin?
Kom niet aan mijn privé.
pi_183439313
quote:
3s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:51 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mooie ticker :D
Yo ho ho and a bottle o' rum.
  donderdag 29 november 2018 @ 14:52:04 #167
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183439315
Ik geloof er wel in dat ze de privacyscene de moeder gaan disrupten
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183439349
privacy coin mag ook wel in het rijtje van TPS als het gaat om marketing termen die niet meer echt werken
pi_183439421
quote:
14s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:48 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wat bedoel je met meest private coin?
99.9% van de coins zit in z-addresses. Transacties zijn verplicht z-transacties. Er is dus geen mogelijkheid om transacties/adressen in te zien. Meer private dan dat ga je letterlijk niet krijgen.
pi_183439475
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:57 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

99.9% van de coins zit in z-addresses. Transacties zijn verplicht z-transacties. Er is dus geen mogelijkheid om transacties/adressen in te zien. Meer private dan dat ga je letterlijk niet krijgen.
Wat zijn z-adressen? En hoe kan het systeem dan wél de coins zien?

En wie is in charge? Nodes? Miners? Waarom is dit zoveel beter dan Monero?
  donderdag 29 november 2018 @ 15:05:02 #171
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183439552
Zolang mixers bestaan heeft een privacy coin wmb weinig meerwaarde...
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183439579
quote:
3s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:05 schreef Rossdale het volgende:
Zolang mixers bestaan heeft een privacy coin wmb weinig meerwaarde...
We need VERGE en DE GULDEN, anders gaat blockchain eraan.
Lambo of Rekt
pi_183439678
quote:
14s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:00 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Wat zijn z-adressen? En hoe kan het systeem dan wél de coins zien?

En wie is in charge? Nodes? Miners? Waarom is dit zoveel beter dan Monero?
Het maakt gebruik van zksnarks en forced het gebruik van z-transacties, dat maakt het uniek.

https://medium.com/pirate(...)te-arrr-d3398dbd9500

Je kan gewoon minen, verder gebruikt het KMD's dPoW
pi_183439694
quote:
3s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:05 schreef Rossdale het volgende:
Zolang mixers bestaan heeft een privacy coin wmb weinig meerwaarde...
Mixers zijn ook niet alles. Dat zijn voornamelijk websites toch? Die loggen gewoon alles
pi_183439739
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:13 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Mixers zijn ook niet alles. Dat zijn voornamelijk websites toch? Die loggen gewoon alles
Zal vast wel een MEW-achtige manier voor zijn denk?
pi_183440322
Beetje de piratenpartij (haha) van crypto

Moeilijk serieus te nemen

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 29-11-2018 15:43:49 ]
pi_183440992
Zijn we al gedisrupt?
Lambo of Rekt
pi_183441929
Arrrrr
pi_183442215
Zit ik Facebook vol te spammen, gaat een of andere kkdebiel lekker de taalnazi uithangen onder m'n post. Wat een hoerenjong.
pi_183442914
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 16:15 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al gedisrupt?
Hebben we nog oneliners?
Vakman pur sang
  donderdag 29 november 2018 @ 17:59:48 #181
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183443189
quote:
10s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

We need VERGE en DE GULDEN, anders gaat blockchain eraan.
Gulden ja :') dat is toch die negercoin?
  donderdag 29 november 2018 @ 18:00:28 #182
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183443200
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 17:15 schreef illusions het volgende:
Zit ik Facebook vol te spammen, gaat een of andere kkdebiel lekker de taalnazi uithangen onder m'n post. Wat een hoerenjong.
Bron
pi_183443259
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 18:00 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Bron
Bron? Ik.
  donderdag 29 november 2018 @ 18:45:57 #184
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183443978
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:12 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het maakt gebruik van zksnarks en forced het gebruik van z-transacties, dat maakt het uniek.

https://medium.com/pirate(...)te-arrr-d3398dbd9500

Je kan gewoon minen, verder gebruikt het KMD's dPoW
Wtf is een zksnark nou weer :?

Edit: zcash ripoff dus, alleen het public zichtbare deel weggelaten.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 29 november 2018 @ 18:55:13 #185
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183444158
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 17:15 schreef illusions het volgende:
Zit ik Facebook vol te spammen, gaat een of andere kkdebiel lekker de taalnazi uithangen onder m'n post. Wat een hoerenjong.
Waarom überhaupt nog facebook gebruiken?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183444236
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:49 schreef ChickenMan het volgende:
(Pirate is wel een asset chain van KMD)
Verassend :P

quote:
3s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:05 schreef Rossdale het volgende:
Zolang mixers bestaan heeft een privacy coin wmb weinig meerwaarde...
Wat een onzin.
pi_183444246
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 18:45 schreef fathank het volgende:

[..]

Wtf is een zksnark nou weer :?

Edit: zcash ripoff dus, alleen het public zichtbare deel weggelaten.
wat het dus de meest anonieme coin maakt ^O^

daar gaat flinke vraag naar komen wanneer dit meer bekendheid gaat krijgen
pi_183444248
Voor de cutting edge privacy shit moet je bij STARKWARE zijn, ze hebben alleen geen token dus is niet heel boeiend :P

https://www.starkware.co/

Opgericht door "a co-inventor of the Zerocash decentralized anonymous payment system and a founding scientist of the Zcash company.". Dus dat wat ARRR gebruikt, alleen willen ze het verbeteren door het efficienter te maken.
pi_183444329
Bij alle andere privacy coins valt er overal wel iets te analyseren. Bij Pirate letterlijk niets, het is vrij geniaal
pi_183444415
quote:
10s.gif Op donderdag 29 november 2018 14:53 schreef aTypisch het volgende:
privacy coin mag ook wel in het rijtje van TPS als het gaat om marketing termen die niet meer echt werken
Nou ja, fungibility is gewoon een heel zwak punt van Bitcoin. Gisteren zijn er nog twee adressen geblokkeerd door de VS.
pi_183444426
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 18:59 schreef KapBak het volgende:
Voor de cutting edge privacy shit moet je bij STARKWARE zijn, ze hebben alleen geen token dus is niet heel boeiend :P

https://www.starkware.co/

Opgericht door "a co-inventor of the Zerocash decentralized anonymous payment system and a founding scientist of the Zcash company.". Dus dat wat ARRR gebruikt, alleen willen ze het verbeteren door het efficienter te maken.
ARRR krijgt over paar weken sapling update
https://z.cash/upgrade/sapling/
pi_183444549
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:08 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

ARRR krijgt over paar weken sapling update
https://z.cash/upgrade/sapling/
Ja maar die sapling kan uiteindelijk dus weer beter, efficiënter, eenvoudiger te verifiëren, minder kb's on-chain etc. Met dat onderzoek zijn ze bezig. En uiteindelijk kan ARRR dat dan prima kopiëren en implementeren hoor daar niet van.
pi_183444566
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 18:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Waarom überhaupt nog facebook gebruiken?
Omdat dat een heel goed marketingmedium is voor mijn bedrijf.
pi_183444603
Ondertussen wordt ZCASH wel gelist op Coinbase, en de pump is er ook weer naar.
  donderdag 29 november 2018 @ 19:21:07 #195
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183444646
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:17 schreef KapBak het volgende:
Ondertussen wordt ZCASH wel gelist op Coinbase, en de pump is er ook weer naar.
Insider trading *O*

Zijn ze goed in bij Coinbase
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 29 november 2018 @ 19:21:25 #196
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183444656
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 18:58 schreef KapBak het volgende:

[..]

Verassend :P

[..]

Wat een onzin.
Verklaar u nader
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183444700
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Verklaar u nader
Omdat je maar één transactie hoeft te volgen en als je de trail lang genoeg volgt kom je uiteindelijk toch wel bij degene die het uitcasht, neem ik aan.
pi_183444834
Wat voor mixer hebben we het over?

Als je een website vertrouwt die het mixen voor je doet ben je helemaal gek
pi_183444898
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:30 schreef ChickenMan het volgende:
Wat voor mixer hebben we het over?
Een staafmixer.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183444958
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Een staafmixer.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En dat doe je dan op een website? Dat is natuurlijk eenvoudig te compromisen voor een overheid bv. Tot zover je privacy
pi_183445035
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:36 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

En dat doe je dan op een website? Dat is natuurlijk eenvoudig te compromisen voor een overheid bv. Tot zover je privacy
Vandaar dat ik zeg dat er vast een soort self hosted tools zijn, zodat je het volledig zonder medeweten van meekijkende ogen kan doen. Eigenlijk zou dat helemaal geen reet uitmaken in veel gevallen, want het is toch traceerbaar, of je dat wallet adres nou ergens achter laat of dat men het via EthScan controleert. Uiteindelijk volg je de "paper trail" en kom je ergens op uit.

Vandaar dat privacy coins gewenst zijn.

Overigens had Monero een heel groot probleem, die obfuscaten transacties door een hoop nep-transacties te doen maar er bleek met heel grote waarschijnlijkheid te voorspellen welke de echte transactie was en daardoor kon je in een mum van tijd toch de boel tracen.
  donderdag 29 november 2018 @ 19:42:18 #202
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183445085
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 18:03 schreef illusions het volgende:

[..]

Bron? Ik.
Goed bericht dan. Waar ging je post over?
pi_183445120
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:42 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Goed bericht dan. Waar ging je post over?
Promotie van mijn bedrijf in een daarvoor bestemde groep van lokale bedrijven. Ik had echter een typo gemaakt dus zo'n Jan Lul vond het nodig om m'n post door het slijk te halen. :') Ik moet gvd ook eten in deze cryptowinter.
  donderdag 29 november 2018 @ 19:45:08 #204
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183445154
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Promotie van mijn bedrijf in een daarvoor bestemde groep van lokale bedrijven. Ik had echter een typo gemaakt dus zo'n Jan Lul vond het nodig om m'n post door het slijk te halen. :')
Als CEO DGA VP laat je die shit toch door iemand anders regelen
pi_183445169
Ik speel nu Aircoins, ik voel me een totale randdebiel als ik ergens buiten met m'n telefoon sta te zwaaien :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  donderdag 29 november 2018 @ 19:48:35 #206
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183445220
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:46 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik speel nu Aircoins, ik voel me een totale randdebiel als ik ergens buiten met m'n telefoon sta te zwaaien :')
Doe je toch ook niet :')

Edit: bedoel buiten komen hè :')
pi_183445479
Universa jahahahaaa
Vakman pur sang
pi_183445498
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:45 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Als CEO DGA VP laat je die shit toch door iemand anders regelen
Waarom zou ik? Ik heb een IT bedrijf, ga ik dan iemand anders betalen om iets te posten wat me letterlijk 2 minuten kost? :')
pi_183446030


Hm-hMmm no-no-no

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 29-11-2018 20:28:53 ]
pi_183447575
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Verklaar u nader
Een coin die volledig private is heeft toch de voorkeur tegen een mixer waarvan je nog maar moet zien hoe goed die werkt en hoe trustless die is? Monero is wat mij betreft het schoolvoorbeeld van een goede privacy coin. Grin ben ik ook erg benieuwd naar.
pi_183447634
https://www.technologyrev(...)itcoin-transactions/

Erg benieuwd hoe dit uitpakt. Als je als miner een transactie van dat adres verwerkt ben je dan strafbaar? Hoe "beschadigd" zijn die coins?
  donderdag 29 november 2018 @ 22:17:10 #212
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183448297
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 21:46 schreef KapBak het volgende:

[..]

Een coin die volledig private is heeft toch de voorkeur tegen een mixer waarvan je nog maar moet zien hoe goed die werkt en hoe trustless die is? Monero is wat mij betreft het schoolvoorbeeld van een goede privacy coin. Grin ben ik ook erg benieuwd naar.
Als je een transactie moet doen die zelfs met door meerdere mixers halen niet secure genoeg voor je is, dan ben je wel echt met hele stoute dingen bezig
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183449483
SEC gaat ervoor :7

https://www.sec.gov/news/press-release/2018-268

quote:
The Securities and Exchange Commission today announced settled charges against professional boxer Floyd Mayweather Jr. and music producer Khaled Khaled, known as DJ Khaled, for failing to disclose payments they received for promoting investments in Initial Coin Offerings (ICOs). These are the SEC's first cases to charge touting violations involving ICOs.
pi_183449812
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 19:07 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nou ja, fungibility is gewoon een heel zwak punt van Bitcoin. Gisteren zijn er nog twee adressen geblokkeerd door de VS.
Dan maak je toch een nieuw adres aan?
Overigens wordt daar ook wel aan gewerkt, ook bij bitcoin.
  vrijdag 30 november 2018 @ 07:45:10 #215
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183451701
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 18:59 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

wat het dus de meest anonieme coin maakt ^O^

daar gaat flinke vraag naar komen wanneer dit meer bekendheid gaat krijgen
Denk het niet. Het overgrote deel geeft geen moer om privacy.

Nichemarkt.

Alsof ik ooit iets ga kunnen betalen ergens met een of andere obscure coin die maar op een paar plaatsen te krijgen is.

[ Bericht 8% gewijzigd door fathank op 30-11-2018 07:54:49 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183452433
Lambo of Rekt
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 30 november 2018 @ 12:19:29 #217
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183455067
En weer omlaag :s)
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_183455259
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 09:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 12:19 schreef Mortaxx het volgende:
En weer omlaag :s)
Ik zou een causaal verband tussen deze twee.
pi_183455309
EOS is wel enorm gaan tanken, de tyfus. Gewoon de helft minder waard sinds de 6.5 drop.
pi_183455816
Zolang niemand al die tokens en netwerken gebruikt heb ik niet heel veel hoop voor een betere prijs in de toekomst. Er zijn gewoon teveel coins die nu nog waarde hebben die helemaal niet gebruikt worden. Die moeten denk ik eerst eens weg zodat de bruikbare projecten/tokens/coins naar boven komen
pi_183456453
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 07:45 schreef fathank het volgende:

[..]

Denk het niet. Het overgrote deel geeft geen moer om privacy.

Nichemarkt.

Alsof ik ooit iets ga kunnen betalen ergens met een of andere obscure coin die maar op een paar plaatsen te krijgen is.

Mega grote nichemarkt dan als ik zo in de top100 rondkijk
  vrijdag 30 november 2018 @ 13:44:55 #222
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183456491
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 13:43 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Mega grote nichemarkt dan als ik zo in de top100 rondkijk
Teveel coins die hetzelfde proberen, de meesten zijn straks waardeloos. Zolang Verge maar als eerste afsterft :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183456645
quote:
3s.gif Op vrijdag 30 november 2018 13:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Teveel coins die hetzelfde proberen, de meesten zijn straks waardeloos. Zolang Verge maar als eerste afsterft :')
Ja maar het niche markt noemen is gewoon onzin. Helemaal in de toekomst wordt de vraag naar échte privacy coins alleen maar groter. Overheden en instanties met allerlei analyse tools die het gebruik proberen te tracken zoals nu al gebeurt in de banken wereld.

De privacy coins die niet echt private zijn zullen afsterven, de echte zullen overblijven en flink groot worden.
  vrijdag 30 november 2018 @ 13:55:56 #224
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183456700
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 13:53 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ja maar het niche markt noemen is gewoon onzin. Helemaal in de toekomst wordt de vraag naar échte privacy coins alleen maar groter. Overheden en instanties met allerlei analyse tools die het gebruik proberen te tracken zoals nu al gebeurt in de banken wereld.

De privacy coins die niet echt private zijn zullen afsterven, de echte zullen overblijven en flink groot worden.
Nee hoor. Het overgrote deel geeft geen moer om privacy. Slechts een paar idealisten en criminelen maken zich daar druk over.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 30 november 2018 @ 13:56:37 #225
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183456711
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 13:53 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ja maar het niche markt noemen is gewoon onzin. Helemaal in de toekomst wordt de vraag naar échte privacy coins alleen maar groter. Overheden en instanties met allerlei analyse tools die het gebruik proberen te tracken zoals nu al gebeurt in de banken wereld.

De privacy coins die niet echt private zijn zullen afsterven, de echte zullen overblijven en flink groot worden.
waar baseer je dit op. De gemiddelde persoon geeft echt helemaal niets om privacy
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_183456791
De wereld is een stuk groter dan je medemens in NL :D
pi_183456793
Ik denk ook dat privacy overrated is.

Privacy is belangrijk, maar de meeste mensen kan het geen hol interesseren.
pi_183456879
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 12:34 schreef KapBak het volgende:

[..]

[..]

Ik zou een causaal verband tussen deze twee.
Lambo of Rekt
pi_183456992
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 13:43 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Mega grote nichemarkt dan als ik zo in de top100 rondkijk
Mja, allemaal random coin 00003457983406934 wat probeert BTC na te doen, of monero... net als de GULDEN ... het gaat allemaal niets worden. Die zullen hopelijk een snelle dood sterven allemaal, dat soort irritante copy #09023570232 van coins.

Tegenwoordig doen veel coins ook "next level smart contracts" :') om maar iets origineels te noemen.
Lambo of Rekt
pi_183457086
Bijzonder hoe naïef men is :')

We zullen wel zien hoe essentieel financiële vrijheid gaat worden in de toekomst.

Of jullie moeten serieus denken dat autoriteiten altijd het beste met de mens voor hebben :')
pi_183457111
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:13 schreef ChickenMan het volgende:
Bijzonder hoe naïef men is :')

We zullen wel zien hoe essentieel financiële vrijheid gaat worden in de toekomst.

Of jullie moeten serieus denken dat autoriteiten altijd het beste met de mens voor hebben :')
De massa heeft dat niet door. Daar helpt een :') smiley niet aan.
pi_183457178
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:14 schreef Thieske het volgende:

[..]

De massa heeft dat niet door. Daar helpt een :') smiley niet aan.
Wie heeft het over de massa? De mensen die het nodig hebben of nodig denken te hebben zijn al een hele grote groep hoor
pi_183457179
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:13 schreef ChickenMan het volgende:
Bijzonder hoe naïef men is :')

We zullen wel zien hoe essentieel financiële vrijheid gaat worden in de toekomst.

Of jullie moeten serieus denken dat autoriteiten altijd het beste met de mens voor hebben :')
Mensen zijn goedgelovig. Maar los daarvan zoeken mensen de weg van de minste weerstand. Een autoriteit die je geld beheerd, waar je terecht kan met vragen en laagdrempelige oplossingen bied heeft voorlopig nog een grote stap voor op crypto
pi_183457287
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:17 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Mensen zijn goedgelovig. Maar los daarvan zoeken mensen de weg van de minste weerstand. Een autoriteit die je geld beheerd, waar je terecht kan met vragen en laagdrempelige oplossingen bied heeft voorlopig nog een grote stap voor op crypto
Dat klopt. Doet verder niets af van wat ik zeg
pi_183457391
zijn we al rekt?
Lambo of Rekt
pi_183457771
https://medium.com/@Ocean(...)igation-b4bde017063a

Gratis 8K OCE voor registratie en completion KYC en vet storten
Lambo of Rekt
pi_183457848
Oceanlab. Nuff said
pi_183457859
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:45 schreef NeeOfTochJA het volgende:
Oceanlab. Nuff said
:')

Ocean EX gast.
Lambo of Rekt
pi_183457945
Ik heb t over oceanlab https://coinmarketcap.com/currencies/oceanlab/

Het volume kan elk moment boven de $10 uitkomen.
pi_183457949
quote:
11s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:41 schreef EggsTC het volgende:
https://medium.com/@Ocean(...)igation-b4bde017063a

Gratis 8K OCE voor registratie en completion KYC en vet storten
Ik snap dit niet zo goed. Waarom zou ik mijn vet uit mijn veilige Waller halen? En kyc heb ik al gedaan voor de ico.

Ik laat deze aan mij passeren.
  vrijdag 30 november 2018 @ 14:53:56 #241
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183458012
Het is om mensen te motiveren om op hun exchange te gaan traden. Ik heb er nog >100k VET op staan en heb KYC etc al lang gedaan voor de NTI. Dusja het er nog twee weken langer op laten staan voor 5k en daarna 8k gratis OCE.

Tsja dat risico neem ik wel. Zet ik dat restantje over twee weken wel terug op de wallet.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183458022
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:49 schreef NeeOfTochJA het volgende:
Ik heb t over oceanlab https://coinmarketcap.com/currencies/oceanlab/

Het volume kan elk moment boven de $10 uitkomen.
Ben blij dat ik die op 10cent heb verkocht. :7
Lambo of Rekt
pi_183458295
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:54 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ben blij dat ik die op 10cent heb verkocht. :7
Nice
pi_183458454
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 14:03 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Klootviool.
pi_183458489
https://www.amazon.com/dp/1491971940

Erg prijzig, maar wel mooi boekkie.
pi_183459084
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 13:53 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ja maar het niche markt noemen is gewoon onzin. Helemaal in de toekomst wordt de vraag naar échte privacy coins alleen maar groter. Overheden en instanties met allerlei analyse tools die het gebruik proberen te tracken zoals nu al gebeurt in de banken wereld.

De privacy coins die niet echt private zijn zullen afsterven, de echte zullen overblijven en flink groot worden.
Weet je wat ook heel veel privacy biedt? Cash geld. Dat gaat nog eens heel groot worden.
pi_183459219
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:49 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

Weet je wat ook heel veel privacy biedt? Cash geld. Dat gaat nog eens heel groot worden.
Je weet dat cash een langzame dood aan het sterven is he?
pi_183459279
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:57 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Je weet dat cash een langzame dood aan het sterven is he?
Dus hiermee zeg je dat mensen privacy niet zo belangrijk vinden.
Goh hoe zou het dan met zo’n privacycoin aflopen?
pi_183459323
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 16:00 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

Dus hiermee zeg je dat mensen privacy niet zo belangrijk vinden.
Goh hoe zou het dan met zo’n privacycoin aflopen?
Beetje uit de hoogte doen maar je snapt er geen moer van. Cash geld sterft niet uit omdat mensen geen waarde aan privacy hechten, het is niet alsof mensen uit eigen beweging campagne voeren om cash geld af te schaffen. :')
pi_183459687
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:57 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Je weet dat cash een langzame dood aan het sterven is he?
Je bedoel dat spul zonder achterliggende waarde?
pi_183461298
Privacy over je ¤¤¤ is alleen nodig als je dik aan het sjoemelen bent lijkt me Zo

Dat geld Kan je ook niet ff cashen zonder dat je de fiscus voor je neus hebt staan :D

[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 30-11-2018 17:59:19 ]
pi_183461908
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 16:04 schreef illusions het volgende:

[..]

Beetje uit de hoogte doen maar je snapt er geen moer van. Cash geld sterft niet uit omdat mensen geen waarde aan privacy hechten, het is niet alsof mensen uit eigen beweging campagne voeren om cash geld af te schaffen. :')
Ik doe niet uit de hoogte ik trek conclusies uit zijn verhaal.
Blijkbaar weegt gebruiksgemak bij mensen zwaarder dan privacy. Als die coin niet ook gebruiksvriendelijk is zal het geen succes worden.
pi_183462043
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 17:57 schreef Dimachaerus het volgende:
Privacy over je ¤¤¤ is alleen nodig als je dik aan het sjoemelen bent lijkt me Zo

Dat geld Kan je ook niet ff cashen zonder dat je de fiscus voor je neus hebt staan :D
Dat soort dingen zeggen ze altijd over privacy.
  vrijdag 30 november 2018 @ 19:20:26 #254
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183462827
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat soort dingen zeggen ze altijd over privacy.
blijkbaar ervaren mensen het zo ook. Mij maakt het ook biet heel veel uit
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183462884
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:30 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

Ik doe niet uit de hoogte ik trek conclusies uit zijn verhaal.
Blijkbaar weegt gebruiksgemak bij mensen zwaarder dan privacy. Als die coin niet ook gebruiksvriendelijk is zal het geen succes worden.
Je moet van die simplistische conclusies trekken.

En wow wat doet iedereen hier wereldvreemd. Echt schrikbarend :D
pi_183462982
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:22 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Je moet van die simplistische conclusies trekken.

En wow wat doet iedereen hier wereldvreemd. Echt schrikbarend :D
Nee niet wereldvreemd, ik zou zeggen realistisch. Ik zeg nergens dat ik het er mee eens ben met de ontwikkelingen op privacygebied. Maar het aantal contante betalingen daalt al jaren, terwijl pin transacties stijgen. Mensen weten dat pin betalingen altijd te traceren zijn maar blijkbaar is dat voor het gros van de mensen geen probleem.
Waarom zouden ze dan met cryptos dan zich ineens zorgen gaan maken om privacy? Ik zie dat niet gebeuren.
pi_183463152
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:26 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

Nee niet wereldvreemd, ik zou zeggen realistisch. Ik zeg nergens dat ik het er mee eens ben met de ontwikkelingen op privacygebied. Maar het aantal contante betalingen daalt al jaren, terwijl pin transacties stijgen. Mensen weten dat pin betalingen altijd te traceren zijn maar blijkbaar is dat voor het gros van de mensen geen probleem.
Waarom zouden ze dan met cryptos dan zich ineens zorgen gaan maken om privacy? Ik zie dat niet gebeuren.
Waarom trek jij dezelfde conclusie voor iedereen op deze wereldbol?

Er leven altijd mensen in de marge van de wet, of in landen zonder vrijheden, of je kan tig redenen verzinnen waarom financiële vrijheid goed is voor mensen.

Vanuit het veilige Nederland misschien lastig voor te stellen...

Dus ja, wel wereldvreemd.
pi_183463767
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:32 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Waarom trek jij dezelfde conclusie voor iedereen op deze wereldbol?

Er leven altijd mensen in de marge van de wet, of in landen zonder vrijheden, of je kan tig redenen verzinnen waarom financiële vrijheid goed is voor mensen.

Vanuit het veilige Nederland misschien lastig voor te stellen...

Dus ja, wel wereldvreemd.
Nee dat klinkt wel als een interessante markt ja.

Voor adoptie van een coin heb je voorzieningen nodig die in de marge nauwelijks beschikbaar zijn. Bitcoin zou ook in Venezuela gebruikt gaan worden omdat hyperinflatie hun fiatgeld slecht bruikbaar maakt. Maar dat gebeurde niet o.a. door lage aantal computers in dat soort landen. Maar ik zal het wel verkeerd zien met mijn wereldvreemde blik.
pi_183463958
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:57 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

Nee dat klinkt wel als een interessante markt ja.

Voor adoptie van een coin heb je voorzieningen nodig die in de marge nauwelijks beschikbaar zijn. Bitcoin zou ook in Venezuela gebruikt gaan worden omdat hyperinflatie hun fiatgeld slecht bruikbaar maakt. Maar dat gebeurde niet o.a. door lage aantal computers in dat soort landen. Maar ik zal het wel verkeerd zien met mijn wereldvreemde blik.
Correct. Het is eigenlijk heel logisch. Hoe meer controle er op geld is (of wat dan ook), hoe meer behoefte er gaat zijn om je buiten die controle te begeven.
pi_183465536
En voor mensen die beweren dat privacy coins geen noodzaak zijn, of dat Bitcoin voldoende is op dat gebied:

thedrbits twitterde op vrijdag 30-11-2018 om 06:54:00 At LA Cybersecurity Summit today, the FBI guy on the panel repeatedly mentioned that they can easily trace #Bitcoin, but #Monero is not traceable and a huge problem for them. reageer retweet
pi_183466215
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 20:58 schreef KapBak het volgende:
En voor mensen die beweren dat privacy coins geen noodzaak zijn, of dat Bitcoin voldoende is op dat gebied:

thedrbits twitterde op vrijdag 30-11-2018 om 06:54:00 At LA Cybersecurity Summit today, the FBI guy on the panel repeatedly mentioned that they can easily trace #Bitcoin, but #Monero is not traceable and a huge problem for them. reageer retweet
Daarom hou ik m’n PivX nog maar ff ;)
pi_183466486
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 21:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Daarom hou ik m’n PivX nog maar ff ;)
Groot gelijk! :)
pi_183466677
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:26 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

Nee niet wereldvreemd, ik zou zeggen realistisch. Ik zeg nergens dat ik het er mee eens ben met de ontwikkelingen op privacygebied. Maar het aantal contante betalingen daalt al jaren, terwijl pin transacties stijgen. Mensen weten dat pin betalingen altijd te traceren zijn maar blijkbaar is dat voor het gros van de mensen geen probleem.
Waarom zouden ze dan met cryptos dan zich ineens zorgen gaan maken om privacy? Ik zie dat niet gebeuren.
Je insinueert nog steeds dat mensen vrijwillig cash aan het opgeven zijn.
pi_183466710
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:57 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

Nee dat klinkt wel als een interessante markt ja.

Voor adoptie van een coin heb je voorzieningen nodig die in de marge nauwelijks beschikbaar zijn. Bitcoin zou ook in Venezuela gebruikt gaan worden omdat hyperinflatie hun fiatgeld slecht bruikbaar maakt. Maar dat gebeurde niet o.a. door lage aantal computers in dat soort landen. Maar ik zal het wel verkeerd zien met mijn wereldvreemde blik.
Onzin, Bitcoin zou niet gebruikt worden, hun eigen coin. Het probleem was dat enkel buitenlanders het konden kopen en Venezolanen het konden cashen, en daarom is het een fiasco geworden. Wederom een kwaliteitspost gebaseerd op hearsay, chapeau.
  vrijdag 30 november 2018 @ 22:37:00 #266
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183468319
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:22 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Je moet van die simplistische conclusies trekken.

En wow wat doet iedereen hier wereldvreemd. Echt schrikbarend :D
Niet wereldvreemd.

Maar het overgrote deel van de mensen kan privacy geen moer schelen. Er zullen best mensen zijn waar het een issue voor is maar dat zal altijd een heel beperkt groepje zijn. Henk en Ingrid betalen liever met de Gulden bij de bakker om de hoek.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183471120
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 22:37 schreef fathank het volgende:

[..]

Niet wereldvreemd.

Maar het overgrote deel van de mensen kan privacy geen moer schelen. Er zullen best mensen zijn waar het een issue voor is maar dat zal altijd een heel beperkt groepje zijn. Henk en Ingrid betalen liever met de Gulden bij de bakker om de hoek.
Wat jij een beperkt groepje noemt, noem ik een reusachtige groep mensen op wereldwijde schaal
  zaterdag 1 december 2018 @ 07:57:53 #268
131603 Afwazig
Serious business
pi_183472107
Waves groen in een zee van rood door de release van de nieuwe app op iOS. Op Android is hij nu under review bij de Play store. Beste cryptocurrency app die er is momenteel by far. Ziet er echt prachtig uit.
  zaterdag 1 december 2018 @ 07:58:57 #269
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183472109
Bijna iedereen heeft wel een social media account of een Android of Apple telefoon. Hoezo mensen hechten waarde aan privacy?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183472450
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 07:58 schreef Rossdale het volgende:
Bijna iedereen heeft wel een social media account of een Android of Apple telefoon. Hoezo mensen hechten waarde aan privacy?
Om te beginnen betekent waarde hechten aan privacy niet dat je per se altijd anoniem wil zijn. Daarnaast zijn er ook mensen die helemaal geen social media accounts hebben, emailadressen waar hun naam niet in zit, geen IOT apparaten thuis. Maar die vallen niet op, omdat je ze in onze gedigitaliseerde wereld nooit tegenkomt. Ik ken ze wel.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 1 december 2018 @ 09:46:54 #271
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183472884
Is het nu waves maand
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  zaterdag 1 december 2018 @ 10:44:55 #272
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183473569
Jammer dat fok geen 'remind me' functie heeft zoals Reddit.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183474294
Wavesmaand!!!! JHahahajaaaaaajaaaa!
pi_183474459

_O_

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 12:00:32 ]
pi_183475321
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 17:57 schreef Dimachaerus het volgende:
Privacy over je ¤¤¤ is alleen nodig als je dik aan het sjoemelen bent lijkt me Zo

Dat geld Kan je ook niet ff cashen zonder dat je de fiscus voor je neus hebt staan :D
Dat heb je mooi mis.

Dat is als zeggen dat je privacy alleen belangrijk is als je iets te verbergen hebt.
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:20 schreef LXIV het volgende:

[..]

blijkbaar ervaren mensen het zo ook. Mij maakt het ook biet heel veel uit
Totdat het in handen komt van iemand waarvan je liever niet hebt dat hij/zij het weet.

[ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 13:01:08 ]
pi_183475334
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 07:58 schreef Rossdale het volgende:
Bijna iedereen heeft wel een social media account of een Android of Apple telefoon. Hoezo mensen hechten waarde aan privacy?
:') :') :') :') :') :') :')
pi_183475677
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 december 2018 13:00 schreef aTypisch het volgende:
Dat heb je mooi mis.

Dat is als zeggen dat je privacy alleen belangrijk is als je iets te verbergen hebt.
Dat heb jij mooi mis. Wat heb je aan volledig anoniem geld waar niemand en zijn moeder van af weet? Niks. Je. Kan. Dat. Niet. Uitgeven.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 13:26:01 ]
pi_183475900
Stel je geeft 1 miljoen op bij de belastingdienst en overige 50 miljoen in de meest zieke legit privacy coin met 10.000k tps fuck de (r)overheid ja tochhhh. Lekker die jetsetstyle leven, je krijgt sws de fiscus achter je aan. _O-

Wat een delusional fantasten in dit topic ongelooflijk _O-
pi_183475953
De VeChain clan is niet meer te redden
pi_183476301
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 13:22 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dat heb jij mooi mis. Wat heb je aan volledig anoniem geld waar niemand en zijn moeder van af weet? Niks. Je. Kan. Dat. Niet. Uitgeven.
Jij zegt dat privacy helemaal niet belangrijk is bij geld/betalingen. Dat is gewoon niet waar. Zo wel: drop hier dan effe elke dag een screenshotje van je bankafschriften.

Er is een middenweg, niet gelijk die extreme voorbeelden zoals jij die aanhaalt.
pi_183476422
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:01 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Jij zegt dat privacy helemaal niet belangrijk is bij geld/betalingen. Dat is gewoon niet waar. Zo wel: drop hier dan effe elke dag een screenshotje van je bankafschriften.
Dit slaat echt als een lul op een drumstel. :D Andere hoeven niet te zien wat ik op de bank heb staan nee. En als iemand dat zou willen zou dat dus ook niet kunnen, zie je vraag om mijn bankafschriften. Daar heb je geen 'privacycoin' voor nodig.

Je zal ten allen tijden je geld moeten melden aan de belastingdienst, niks geen privacy.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 14:11:02 ]
pi_183476556
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 17:57 schreef Dimachaerus het volgende:
Privacy over je ¤¤¤ is alleen nodig als je dik aan het sjoemelen bent lijkt me Zo

Dat geld Kan je ook niet ff cashen zonder dat je de fiscus voor je neus hebt staan :D
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:09 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dit slaat echt als een lul op een drumstel. :D Andere hoeven niet te zien wat ik op de bank heb staan nee. En als iemand dat zou willen zou dat dus ook niet kunnen, zie je vraag om mijn bankafschriften. Daar heb je geen 'privacycoin' voor nodig.

Je zal ten allen tijden je geld moeten melden aan de belastingdienst, niks geen privacy.
Jij stelt net dat privacy onzin is. Dus maak voortaan gewoon effe duidelijk wat je bedoelt, wel zo handig. :)
pi_183476619
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 december 2018 13:01 schreef aTypisch het volgende:

[..]

:') :') :') :') :') :') :')
Dit ja. Over eigenlijk de hele privacy discussie en mensen die het belang ervan niet inzien.

Typisch verwoord precies wat ik ervan denk _O_ _O_ GA ZO DOOR!
pi_183476629
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:22 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dit ja. Over eigenlijk de hele privacy discussie en mensen die het belang ervan niet inzien.
WOEST word ik er van.

Maar ik wacht met smart op Dimachaerus zijn boekhouding in mijn inbox. Wel leuk om te zien wat hij nou precies in VeChain heeft gestopt. Want privacy over geld is niet belangrijk, tenzij je sjoemelt.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 14:24:38 ]
pi_183476689
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:19 schreef aTypisch het volgende:

[..]

[..]

Jij stelt net dat privacy onzin is. Dus maak voortaan gewoon effe duidelijk wat je bedoelt, wel zo handig. :)
Privacy (¤) in relatie tot de overheid heb ik het over. Goed lezen.

Zoek anders ff de creditcard gegevens op van chloe stroll voor me wil je. Als dat blijkbaar zo makkelijk kan :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 14:29:20 ]
  zaterdag 1 december 2018 @ 14:30:25 #286
131603 Afwazig
Serious business
pi_183476717
Duidelijk Wavesmaand hoor.
pi_183476734
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:28 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Privacy (¤) in relatie tot de overheid heb ik het over. Goed lezen.

Zoek anders ff de creditcard gegevens op van chloe stroll voor me wil je. Als dat blijkbaar zo makkelijk kan :')
Privacy is niet in relatie tot iets :')

Als de overheid het kan inzien kunnen uiteindelijk ook andere het inzien.
pi_183476743
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:31 schreef KapBak het volgende:

[..]

Privacy is niet in relatie tot iets :')

Als de overheid het kan inzien kunnen uiteindelijk ook andere het inzien.
ik wacht nog steeds op chloe stroll haar creditcard gegevens
pi_183476763
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:28 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Privacy (¤) in relatie tot de overheid heb ik het over. Goed lezen.

Zoek anders ff de creditcard gegevens op van chloe stroll voor me wil je. Als dat blijkbaar zo makkelijk kan :')
wat een mongool
pi_183476765
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:33 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wat een mongool
deze fantast, ken het niet winnen dan maar schelden

muh privacy

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 14:34:40 ]
pi_183476768
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ik wacht nog steeds op chloe stroll haar creditcard gegevens
Kwestie van tijd

https://www.khaleejtimes.(...)ils-published-online
pi_183476817
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:31 schreef KapBak het volgende:

[..]

Privacy is niet in relatie tot iets :')

Als de overheid het kan inzien kunnen uiteindelijk ook andere het inzien.
Je zegt nu zelf dat je niks hebt aan privacycoins. Ook al meld je alles keurig aan de fiscus. Anderen zien dat dus ook. Zit je dan met je 'privacycoins' _O-
pi_183476837
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:34 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

deze fantast, ken het niet winnen dan maar schelden

muh privacy
Als je echt niet ziet dat privacy bij betalingen in een hele boel situaties handig/nodig kan zijn dan ben je gewoon een mongool.
pi_183476845
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:39 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Als je echt niet ziet dat privacy bij betalingen in een hele boel situaties handig/nodig kan zijn dan ben je gewoon een mongool.
Nichemarkt.
pi_183476876
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:40 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Nichemarkt.
Contant geld is geen nichemarkt. Aangezien contant geld langzaam aan het verdwijnen is is een privacy alternatief wenselijk. Anders kan elke instantie die toegang aan kan vragen tot jouw bankafschriften daadwerkelijk álles zien.
pi_183476936
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:43 schreef aTypisch het volgende:
Contant geld is geen nichemarkt. Aangezien contant geld langzaam aan het verdwijnen is is een privacy alternatief wenselijk.
Deze man is duidelijk niet bekend met WWFT.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 14:48:59 ]
pi_183476959
Bij ons wordt er wekelijks tonnen aan cashmoney betaald.

Muh privacy.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2018 14:52:12 ]
pi_183476992
Ik geef het op.
pi_183477027
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:53 schreef aTypisch het volgende:
Ik geef het op.
Dat heb ik een tijdje terug ook bij Dima gedaan. Reageert selectief en blijft op hetzelfde punt hameren :P
pi_183477057
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 14:56 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dat heb ik een tijdje terug ook bij Dima gedaan. Reageert selectief en blijft op hetzelfde punt hameren :P
Ook prima verder.

Lach ik in mijn vuistje om VeChain.
pi_183477083
Wat ik nog het ergst vind is de onwil om te kijken buiten de eigen NLse/westerse bubbel
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')