Ik weet niet waarom maar ik eet bijna geen gewone witte rijst. Vind het lekker hoor maar kies eigenlijk altijd voor bami of nasi.quote:Op zaterdag 13 oktober 2018 10:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jij eet echt liever bami dan rijst bij zo'n maaltijd he? Ik vind dat eigenlijk niet bij jou passen. Zo Hollands.
we hebben hier soms de neiging om veel te grote porties rijst, pasta of aardappels op te scheppenquote:Op zaterdag 13 oktober 2018 11:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik weet niet waarom maar ik eet bijna geen gewone witte rijst. Vind het lekker hoor maar kies eigenlijk altijd voor bami of nasi.
Maar ik zal bv NOOIT bami van Conimex eten, met die vreselijk kleffe brede mienestjes
Nu ontbijt; kwark met zomerfruit
Oh, gelukkig!quote:Op zaterdag 13 oktober 2018 11:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Maar ik zal bv NOOIT bami van Conimex eten, met die vreselijk kleffe brede mienestjes
het best lastig hoor om het gebruik van potjes en zakjes, uit iemands hoofd te pratenquote:
Ze heeft het gewoon over mie, schat.quote:Op zaterdag 13 oktober 2018 12:08 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
het best lastig hoor om het gebruik van potjes en zakjes, uit iemands hoofd te praten
het gaat al fout bij het niet lezen van de inhoud
en zelfs bij pasta proef ik grote verschillen, van goedkoop tot duur, ik proef verschillen in het grond produkt, wat nooit te vinden is op de produktbeschrijvingquote:Op zaterdag 13 oktober 2018 12:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ze heeft het gewoon over mie, schat.
Je gaat me niet wijsmaken dat jij je eigen mie draait.
Viva Italiaquote:Op zaterdag 13 oktober 2018 15:20 schreef emmyemmy2 het volgende:
vanavond bruschetta, tagliatelle met ragu en daarna affogato barolo wijntje erbij
Niemand gelooft dit hoor.quote:Op zaterdag 13 oktober 2018 12:21 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
en zelfs bij pasta proef ik grote verschillen, van goedkoop tot duur, ik proef verschillen in het grond produkt, wat nooit te vinden is op de produktbeschrijving
ik vind verse koriander dus echt nogal naar zeep smakenquote:Op zaterdag 13 oktober 2018 19:02 schreef RobinOok het volgende:
Tomaten, komkommer, rode ui, koriander en beef salad met hoisin dressing met aardappelpartjes uit de oven.
ik zou trouwens er een dopje shaoxingquote:Op zaterdag 13 oktober 2018 19:02 schreef RobinOok het volgende:
Tomaten, komkommer, rode ui, koriander en beef salad met hoisin dressing met aardappelpartjes uit de oven.
Ow jah...quote:Op zaterdag 13 oktober 2018 20:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zie post 59.
Ziet er heerlijk uit!
kaas is ook eigenlijk een delicatessequote:Op zaterdag 13 oktober 2018 22:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Angus waren ok maar niet speciaal.
Old Amsterdam daarentegen Zat ook helemaal vol met oude kaasragout
Ik niet. Als er drank in moest zou ik eerder wat sake nemen.quote:Op zaterdag 13 oktober 2018 20:32 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik zou trouwens er een dopje shaoxing
die drank verdampt wat overblijft is een soort houtachtige smaakquote:Op zaterdag 13 oktober 2018 23:47 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik niet. Als er drank in moest zou ik eerder wat sake nemen.
Ik heb het niet op onverwarmde shaoxing rijstwijn.
Drank die verdampt? Ik denk dat je de alcohol bedoelt en die verdampt niet zomaar.quote:Op zondag 14 oktober 2018 01:42 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
die drank verdampt wat overblijft is een soort houtachtige smaak
maar ik ben wel nieuwsgierig welk merkje rijstwijn jij gebruikt
die eerste staat standaard in de koelkast, die tweede moet ik maar es proberenquote:Op zondag 14 oktober 2018 12:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Drank die verdampt? Ik denk dat je de alcohol bedoelt en die verdampt niet zomaar.
Ik gebruik deze Shaoxing rijstwijn uit Taiwan (ik hou wel van Taiwanese producten):
[ link | afbeelding ]
En in ieder geval niet zo'n nepperd van 1,50.
En sake gewoon van Gekkeikan:
[ link | afbeelding ]
Beide. Ik gebruik de Japanse liever in Japanse gerechten. En als het in een dressing of zo zou moeten, waarbij ik dat bijsmaakje van Shaoxing te sterk zou vinden. Met die fles sake doe ik heel lang. De Chinese rijstwijn gaat uiteraard in Chinese gerechten, maar verder in in nog veel meer gerechten, ik blus er veel dingen mee af. Scheutje maar. Zo'n fles is er met 2 of 3 maanden wel door. Beiden staan bij mij niet in de koelkast.quote:Op zondag 14 oktober 2018 12:49 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
die eerste staat standaard in de koelkast, die tweede moet ik maar es proberen
gebruik je het om te marineren of als toevoeging?
lijkt me sterk dat er ook truffels in zouden zitten, anders had ie ongeveer 100 euro gekostquote:Op zondag 14 oktober 2018 13:05 schreef hanskraaijjr het volgende:
Net de truffelpizza van de lidl gehad, kon de frikandelspeciaalpizza niet vinden maar die truffelpizza is teleurstellend.
Sterkte.quote:
Dank. Instant noodles op. Hielpquote:Op zondag 14 oktober 2018 13:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Sterkte.
Gebakken eitje met spek?
Wat ga je uiten?quote:Op zondag 14 oktober 2018 16:04 schreef uniekhoorn het volgende:
Grimbergen triple. Straks uit uiten, ik ga voor de eend op de barbecue
Eetze!quote:Op zondag 14 oktober 2018 16:54 schreef ChilllayD het volgende:
[..]
Maestro burger en een medium frites met fritessaus. Lekker
En dochter een happy meal hehe.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |