Is jouw achternaam soms Bean?quote:Op maandag 24 september 2018 16:08 schreef flipsen het volgende:
De andere keer was eigenlijk meer dommigheid van me, ik bestelde "een steak", maar had kennelijk het woordje "tartare" erachte niet gezien. En dat ei was ook niet gebakken, zoals ik dacht![]()
Gisteren een lekker bakje weggesnoept. Bij zult moet je niet teveel nadenken.quote:Op maandag 24 september 2018 16:17 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik bestelde een keer per ongeluk zure zultDat was ook echt niet voor herhaling vatbaar. Mijn gezicht vertrekt nog steeds als ik er aan denk.
Kan allebei, ik doelde vooral op opmerkelijke dingen die onverwachts erg tegenvielen, maar dit macaronverhaal past er prima tussenquote:Op maandag 24 september 2018 16:46 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gaat het hier om zaken die je zelf onhandig hebt besteld of om zaken die je tegenvallen in de service?
Mijn grootste tegenvaller tot dusver is het tweesterren restaurant waar we gingen dineren. Dan weet je al dat het een flinke rekening wordt. Maar het diner is dat het meestal wel waard.
Hier was de service matig en de maaltijd wel lekker, niet echt bijzonder. Maar dat is natuurlijk maar een mening.
Grootste tegenvaller was dat we bij de koffie als onderdeel van de friandises, met zijn viertjes, maar drie macarons kregen. Waarschijnlijk omdat hun serveerstandaardje slechts ruimte had voor drie en dat zo leuk stond![]()
Tafel naast ons (2 personen) kreeg er namelijk ook drie![]()
Natuurlijk hadden we eentje extra kunnen vragen, maar een beetje fatsoenlijk restaurant had iedereen meteen een eigen koekje gegeven.
Sindsdien nemen we bij zulke dinertjes altijd een eigen pakje macarons meeMaar zijn nooit meer teleurgesteld.
De ergste dingen stonden daar in ja. Ik zal dat topic eens opzoeken.quote:Op maandag 24 september 2018 16:20 schreef Gripper het volgende:
Er was ooit wel een topic met restaurant ergernissen. Ging dan vooral over honden onder tafel, rond rennende kinderen en onbeschoft personeel.
quote:
Ik heb het ook weleens gehad jaren geleden in Frankrijk.. zit je ook raar te kijken. Maar wel braaf opgegeten, was nog best lekker.quote:
Jullie hadden dus nog nooit van een terrine gehoord, want dat was het gerecht dat jouw vriendin besteld had.?quote:Op maandag 24 september 2018 16:01 schreef itchycoo het volgende:
Ik vond niet echt een geschikt topic waar ik dit kwijt kon en ik dacht dat er vast nog veel meer mensen zijn met dergelijke ervaringen, dus wellicht wel grappig om dat met elkaar te delen!
Afgelopen week was ik met mijn vriendin op vakantie in Frankrijk. De hele week heerlijk gegeten en op de terugweg hebben we een stop gemaakt in Duinkerke. Daar stond in veel tenten een aantal regionale Vlaams/Franse specialiteiten op de kaart. Een daarvan was 'potjevleesch' zonder dat er in ons geval een nadere beschrijving bij stond. De naam deed ons vermoeden dat het iets van stoofvlees zou zijn en mijn vriendin is daar dol op, dus die heeft het enthousiast besteld, zonder verder te vragen wat het precies was. Bleek het uiteindelijk een koud gerecht te zijn van rund, kip en konijn waar ze een bak gelei overheen donderen. Het vlees zelf was erg smaakvol en op zichzelf ook lekker, maar omdat het geheel koud is en in combinatie met de gelei was het gewoon net alsof je een bak natvoer van de kat weg zat te werken en was het niet zo'n smakelijke beleving.
Achteraf kunnen we er verschrikkelijk om lachen, maar mijn vriendin gruwelt nu al bij het noemen van de naam van het gerecht.
Hebben jullie ooit (blindelings) iets besteld in een restaurant dat niet zo goed uitpakte?
Terrines ken ik wel, maar dat stond er dus niet bij. Anders had ik in elk geval geweten dat het niks voor m’n vriendin zou zijn als maaltijdquote:Op maandag 24 september 2018 17:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Jullie hadden dus nog nooit van een terrine gehoord, want dat was het gerecht dat jouw vriendin besteld had.?
In Frankrijk heb je ook van die horrorworsten met orgaanvlees.quote:Op maandag 24 september 2018 17:25 schreef golfer het volgende:
Mijn vrouw vroeg ooit aan de eigenaresse in een restaurant in Frankrijk wat rognons voor vlees was. In steenkolen Engels wees de vrouw op de zijkant van haar buik, dus dacht mijn vrouw dat er iets van lendestuk zou komen, vergezeld van een lekkere wijnsaus.
Bleek dus een bord vol niertjes te zijn.
Nog al veel verschillen tussen terrines. Potjesvlees zit echt in een zure bijna doorzichtige gelei met grote stukken vlees. Mijn Vlaamse stiefvader maakte het altijd met konijn. Is niet te vergelijken met een warme terrine, of een paté.quote:Op maandag 24 september 2018 17:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Jullie hadden dus nog nooit van een terrine gehoord, want dat was het gerecht dat jouw vriendin besteld had.?
Andouillette.quote:Op maandag 24 september 2018 19:15 schreef Harvest89 het volgende:
In Frankrijk heb je ook van die horrorworsten met orgaanvlees.
Heb het zelf nog nooit geproefd en ben ook niet van plan om dat ooit te gaan doen.
Ik snap nooit zo goed dat mensen iets opeten wat ze eigenlijk niet te vreten vinden en er dan ook nog eens voor betalen en zich dan vervolgens op de borst kloppen zo van nou dat heb ik toch mooi even gewoon opgegeten.quote:Op maandag 24 september 2018 16:08 schreef flipsen het volgende:
Beide keren overigens wel opgegeten, ben toch geen mietje! Maar was beide keren niet voor herhaling vatbaar
In ieder geval wel flink gegeten toch?quote:Op maandag 24 september 2018 16:18 schreef Hallojo het volgende:
Een keertje prime rib besteld in de veronderstelling dat het spareribs waren
Welja, naar een 2 sterrenrestaurant gaan en eigen koekjes meenemen.quote:Op maandag 24 september 2018 16:46 schreef Cat-astrophe het volgende:
Sindsdien nemen we bij zulke dinertjes altijd een eigen pakje macarons mee Maar zijn nooit meer teleurgesteld.
Als je zelf iets fout besteld, waarom zou je er dan niet voor hoeven te betalen?quote:Op maandag 24 september 2018 20:46 schreef vosss het volgende:
[..]
Ik snap nooit zo goed dat mensen iets opeten wat ze eigenlijk niet te vreten vinden en er dan ook nog eens voor betalen en zich dan vervolgens op de borst kloppen zo van nou dat heb ik toch mooi even gewoon opgegeten.
Wat is dat man?
We zijn hartstikke rijk en kunnen gewoon elke dag eten wat we lekker vinden. Er hoeft hier geen ranzig eten gegeten te worden.
Waarom zou je het op eten als je het niet te vreten vind? Dan bestel je toch gewoon iets wat wel lekker is?quote:Op maandag 24 september 2018 20:57 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Als je zelf iets fout besteld, waarom zou je er dan niet voor hoeven te betalen?
Dat wel, maar jij zegt ook ''waarom zou je er dan nog voor betalen''quote:Op maandag 24 september 2018 20:58 schreef vosss het volgende:
[..]
Waarom zou je het op eten als je het niet te vreten vind? Dan bestel je toch gewoon iets wat wel lekker is?
Sarcasme niet snappenquote:Op maandag 24 september 2018 20:52 schreef vosss het volgende:
[..]
Welja, naar een 2 sterrenrestaurant gaan en eigen koekjes meenemen.
En, zoals Fokker89 ook al opmerkte, niet kunnen onthouden wat je zojuist zelf typte.quote:Op maandag 24 september 2018 20:58 schreef vosss het volgende:
[..]
Waarom zou je het op eten als je het niet te vreten vind? Dan bestel je toch gewoon iets wat wel lekker is?
quote:Op maandag 24 september 2018 20:59 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Dat wel, maar jij zegt ook ''waarom zou je er dan nog voor betalen''
Daarmee doelde ik niet zo zeer op verkeerd bestellen, maar gewoon lukraak iets bestellen waarvan je geen idee hebt wat het is en het dan goor vinden en dan opeten en dan jezelf op de borst kloppen zovan wat ben ik goed.quote:Op maandag 24 september 2018 20:59 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Dat wel, maar jij zegt ook ''waarom zou je er dan nog voor betalen''
Ik kan prima onthouden wat ik type; dat jullie mij niet begrijpen kan ik niets aan doen. Zie vorige post voor verduidelijking.quote:Op maandag 24 september 2018 21:01 schreef Cat-astrophe het volgende:
En, zoals Fokker89 ook al opmerkte, niet kunnen onthouden wat je zojuist zelf typte.
Lekker!quote:Op maandag 24 september 2018 21:07 schreef Marsenal het volgende:
Ik heb wel eens geitentestikels gegeten, omdat ik in een grieks dorpje was waar niemand engels leek te kunnen en ik geen woord grieks kon
Hoe weet je dat het geitentestikels waren?quote:Op maandag 24 september 2018 21:07 schreef Marsenal het volgende:
k heb wel eens geitentestikels gegeten, omdat ik in een grieks dorpje was waar niemand engels leek te kunnen en ik geen woord grieks kon
Hoe wist je dan dat het geitentestikels waren als niemand het kon vertalen voor je?quote:Op maandag 24 september 2018 21:07 schreef Marsenal het volgende:
Ik heb wel eens geitentestikels gegeten, omdat ik in een grieks dorpje was waar niemand engels leek te kunnen en ik geen woord grieks kon
Gegoogled, tijdens het etenquote:Op maandag 24 september 2018 21:14 schreef vosss het volgende:
[..]
Hoe wist je dan dat het geitentestikels waren als niemand het kon vertalen voor je?
Ik ga niet zo vaak uit eten, maar als ik ga dan vind ik het wel een tegenvaller als ze het glas niet met opdruk naar je toe draaien, maar gewoon neerzetten hoe het toevallig op hun dienblad staat.quote:tegenvallers in een restaurant
Dat hoort inderdaad wel zo, ik heb het ook niet anders gedaan, het is ook niet zoveel moeite. Maar het gebeurd inderdaad weinig.quote:Op maandag 24 september 2018 21:16 schreef vosss het volgende:
[..]
Ik ga niet zo vaak uit eten, maar als ik ga dan vind ik het wel een tegenvaller als ze het glas niet met opdruk naar je toe draaien, maar gewoon neerzetten hoe het toevallig op hun dienblad staat.
Ik heb geen idee of het echt zo heurt om de opdruk naar de klant toe te draaien, maar dat idee heb ik van wel. Iemand die dat toevallig weet? Ik stoor me daar aan. Als ik dan toch moet betalen dan zeet goddomme dat glas ook neer hoe het hoort lul!!!!
Maargoed, ik heb er nog nooit wat van gezegd want ik weet niet of dat wel hoort of niet, want zo vaak ga ik niet uit eten.
Iemand die dit weet toevallig?
In een klein kroegje hier in de buurt doet de barman het altijd als je een pilsje of biertje besteld. Dan denk ik als het in een bruin cafeetje kan; dan moet een beetje restaurant dat toch ook wel kunnen. Meestal niet. Althans de zaken waar ik kom dan niet. Maargoed, dat zijn dan ook geen sterrenrestaurants doorgaans, dus ik weet niet of dat in sterrententen wel gewoon gemeengoed is zegmaar.quote:Op maandag 24 september 2018 21:19 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Dat hoort inderdaad wel zo, ik heb het ook niet anders gedaan, het is ook niet zoveel moeite. Maar het gebeurd inderdaad weinig.
Sterrenrestaurants zullen dan ook geen glazen met merklogo voor je neerzettenquote:Op maandag 24 september 2018 21:21 schreef vosss het volgende:
[..]
In een klein kroegje hier in de buurt doet de barman het altijd als je een pilsje of biertje besteld. Dan denk ik als het in een bruin cafeetje kan; dan moet een beetje restaurant dat toch ook wel kunnen. Meestal niet. Althans de zaken waar ik kom dan niet. Maargoed, dat zijn dan ook geen sterrenrestaurants doorgaans.
Ooit besteld in een wegrestaurant, de dame probeerde mij nog 2x op andere gedachten te brengen, ook in het Duits, maar ik begreep het niet (snel genoeg). Dus gaf ze het maar, andoulliette heet het. Niet gegeten, het stonk.quote:Op maandag 24 september 2018 19:15 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
In Frankrijk heb je ook van die horrorworsten met orgaanvlees.
Heb het zelf nog nooit geproefd en ben ook niet van plan om dat ooit te gaan doen.
Doe jij eens effe heel gauw wat aardiger tegen mij ja? Anders ga ik klagen bij Geralt. Ik had het beide keren zelf besteld en ik ben niet zo iemand die (in de regel) bij voorkeur al zegt: "Dat lust ik niet!". Daarom at ik het gewoon op. Als ik het echt niet te vreten zou vinden, had ik het heus wel laten staan en iets anders besteld ja.quote:Op maandag 24 september 2018 20:46 schreef vosss het volgende:
[..]
Ik snap nooit zo goed dat mensen iets opeten wat ze eigenlijk niet te vreten vinden en er dan ook nog eens voor betalen en zich dan vervolgens op de borst kloppen zo van nou dat heb ik toch mooi even gewoon opgegeten.
Wat is dat man?
We zijn hartstikke rijk en kunnen gewoon elke dag eten wat we lekker vinden. Er hoeft hier geen ranzig eten gegeten te worden.
Je kan daar toch zeker ook wel bier bestellen neem ik aan? Die hebben doorgaans hun eigen glazen. Ik heb het dan niet over pils uiteraard. Of schenken ze speciaalbieren in een sterrentent in een blancoglas? Goeie vraag.quote:Op maandag 24 september 2018 21:22 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Sterrenrestaurants zullen dan ook geen glazen met merklogo voor je neerzetten
Ow het was geenszins een persoonlijke aanval hoorquote:Op maandag 24 september 2018 21:25 schreef flipsen het volgende:
[..]
Doe jij eens effe heel gauw wat aardiger tegen mij ja? Anders ga ik klagen bij Geralt. Ik had het beide keren zelf besteld en ik ben niet zo iemand die (in de regel) bij voorkeur al zegt: "Dat lust ik niet!". Daarom at ik het gewoon op. Als ik het echt niet te vreten zou vinden, had ik het heus wel laten staan en iets anders besteld ja.
Bier bij het eten is alleen voor de barbaren, wist je dat niet?quote:Op maandag 24 september 2018 21:21 schreef vosss het volgende:
[..]
In een klein kroegje hier in de buurt doet de barman het altijd als je een pilsje of biertje besteld. Dan denk ik als het in een bruin cafeetje kan; dan moet een beetje restaurant dat toch ook wel kunnen. Meestal niet. Althans de zaken waar ik kom dan niet. Maargoed, dat zijn dan ook geen sterrenrestaurants doorgaans, dus ik weet niet of dat in sterrententen wel gewoon gemeengoed is zegmaar.
Bier wordt niet zoveel verkocht in een sterrenrestaurant, en meestal dan in eigen glazen zover ik weet.quote:Op maandag 24 september 2018 21:25 schreef vosss het volgende:
[..]
Je kan daar toch zeker ook wel bier bestellen neem ik aan? Die hebben doorgaans hun eigen glazen. Ik heb het dan niet over pils uiteraard. Of schenken ze speciaalbieren in een sterrentent in een blancoglas? Goeie vraag.
Nope. Ik kan prima wijn of bier drinken bij het eten. Dat is mij eigenlijk om het even. En dat is nogal offtopic verderquote:Op maandag 24 september 2018 21:27 schreef Fer het volgende:
[..]
Bier bij het eten is alleen voor de barbaren, wist je dat niet?
"Zoals ik". En daar zijn we het dan inderdaad wel weer over eensquote:[b]Op maandag 24 september 2018 21:27 Maargoed, niet iedereen is zoals mij. En dat (op zo een beetje alle denkbare vlakken) misschien maar beter ook
Met opdruk.quote:Op maandag 24 september 2018 21:28 schreef Fokker89 het volgende:
en meestal dan in eigen glazen zover ik weet.
Allebei heerlijk. Mits goed klaargemaakt.quote:
Ow god, die fout heb ik ook eens gemaakt. Ik spreek redelijk Frans en had echt iets heel anders in mijn hoofd toen ik het voor mijn vrouw bestelde. Gevolg was dat ik mijn biefstuk bij haar mocht inleveren.quote:Op maandag 24 september 2018 17:25 schreef golfer het volgende:
Mijn vrouw vroeg ooit aan de eigenaresse in een restaurant in Frankrijk wat rognons voor vlees was. In steenkolen Engels wees de vrouw op de zijkant van haar buik, dus dacht mijn vrouw dat er iets van lendestuk zou komen, vergezeld van een lekkere wijnsaus.
Bleek dus een bord vol niertjes te zijn.
Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren?quote:Op dinsdag 25 september 2018 07:48 schreef Jaume_I het volgende:
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!
- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is
Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
Hakarl, lekker man!quote:Op maandag 24 september 2018 20:35 schreef Leipo666 het volgende:
In IJsland: gefermenteerde (groenlandse) haai
Dat waren witte blokjes ammoniak
mwah, ik heb 3 a 4 blokjes opgegeten en toen vond ik het wel voldoende. De brennivín was ook niet voldoende om de smaak weg te spoelenquote:
Walvis vond ik ook erg lekker.quote:Op dinsdag 25 september 2018 12:02 schreef Leipo666 het volgende:
[..]
mwah, ik heb 3 a 4 blokjes opgegeten en toen vond ik het wel voldoende. De brennivín was ook niet voldoende om de smaak weg te spoelen
Papegaaiduiker en walvis (dwergvinvis) daarentegen
Is niet 1 restaurant neem ik aan. Zit toch ook geen slagroom bij de patat?quote:Op dinsdag 25 september 2018 10:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren?.
@ ijs en slagroom; zéker ook omdat desserts altijd schofterig duur zijn.quote:Op dinsdag 25 september 2018 07:48 schreef Jaume_I het volgende:
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!
- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is
Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onderquote:Op dinsdag 25 september 2018 13:07 schreef ToT het volgende:
Zit je daar met 3 bolletjes vanille-ijs wat zo van de Aldi zou kunnen zijn!
quote:Op dinsdag 25 september 2018 13:11 schreef Leipo666 het volgende:
[..]
doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onder)
Onzin, inktvis wordt malser van de vriezer.quote:Op dinsdag 25 september 2018 10:06 schreef Clupea het volgende:
(Pijlstaart) inktvis (in alle vormen) is altijd een risico: een goed resaturant maakt het vers en dan is het erg lekker, vaak komt het uit de vriezer en is het rubber.
Haha dat papiertje maakt het dan wel af!quote:Op dinsdag 25 september 2018 13:11 schreef Leipo666 het volgende:
[..]
doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onder)
Volgens mij denken houders van een eettent dat pizza's een makkelijk product zijn om te verkopen, terwijl het veel makkelijker is om er een te verneuken dan om een écht goede pizza te maken, wat best een uitdaging isquote:
quote:Op dinsdag 25 september 2018 10:09 schreef totalvamp het volgende:
bestelde een kebab en voelde raars op mijn tong, kijk ik tussen het vlees zitten er allemaal haren nog in het vlees.
Dat is ECHT fucking ranzig jaquote:
Orgaanvlees vind ik goor, heb een keer per ongeluk een hap lever genomen omdat het er zo mooi en lekker uit zag, en dacht dat het iets anders wasquote:Op dinsdag 25 september 2018 14:00 schreef Harvest89 het volgende:
wat een gerechten komen hier voorbij.![]()
Orgaanvlees, zeekomkommers, pijlstaartinktvissen, rotte haai, walvis.
Waarom stoppen mensen dat vrijwillig in hun mond?
Haha vreselijk. Bij de geur van lever ga ik al bijna over mijn nek.quote:Op dinsdag 25 september 2018 14:05 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Orgaanvlees vind ik goor, heb een keer per ongeluk een hap lever genomen omdat het er zo mooi en lekker uit zag, en dacht dat het iets anders was
Als kind kon ik leverworst, leverkaas en leverpaté wel hebben, maar moet er al jarenlang niet aan denken om het te eten, bah. Vooral van die grijze leverworst moet ik al bijna nekkenquote:Op dinsdag 25 september 2018 14:12 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Haha vreselijk. Bij de geur van lever ga ik al bijna over mijn nek.
Wat verwacht je dan als je vanille ijs met slagroom besteld?quote:Op dinsdag 25 september 2018 13:07 schreef ToT het volgende:
[..]
@ ijs en slagroom; zéker ook omdat desserts altijd schofterig duur zijn.
Zit je daar met 3 bolletjes vanille-ijs wat zo van de Aldi zou kunnen zijn!
In elk geval wat betere kwaliteit dan van de Aldi denk ik.quote:Op dinsdag 25 september 2018 14:16 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Wat verwacht je dan als je vanille ijs met slagroom besteld?
Dat heb ik bij niertjes.quote:Op dinsdag 25 september 2018 14:12 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Haha vreselijk. Bij de geur van lever ga ik al bijna over mijn nek.
Oh damn.quote:Op dinsdag 25 september 2018 14:25 schreef flipsen het volgende:
Keertje in Portugal, winter maar net lekker buiten in het zonnetje uit de wind. Glaasje verse jus, want gezond enzo. Beetje kletsen, genieten, dit dat alles. Komt er een groepje Nederlanders aan een tafeltje verderop zitten, bestellen ook verse jus, wat uit zo´n apparaat kwam:
[ afbeelding ]
Prima, verser kan niet toch? Dus wij kletsen wat door, bemerken grote ophef bij het andere groepje en horen een dame verbijsterd roepen: "Ieuw! Bij mij ook!" terwijl ze het glas met jus vol afgrijzen bekijkt. Ehm, okWij kijken in ons al bijna lege glas... allemaal (levende) witte wurmpjes onderin
![]()
Ter compensatie konden we, je raadt het al, wel een nieuw glas verse jus krijgen
Heel hard weggerend en de hele dag ervan overtuigd geweest dat het wel op kotsen zou uitlopen.
Maar niet ziek geworden
Gadverdammequote:Op dinsdag 25 september 2018 14:25 schreef flipsen het volgende:
Keertje in Portugal, winter maar net lekker buiten in het zonnetje uit de wind. Glaasje verse jus, want gezond enzo. Beetje kletsen, genieten, dit dat alles. Komt er een groepje Nederlanders aan een tafeltje verderop zitten, bestellen ook verse jus, wat uit zo´n apparaat kwam:
[ afbeelding ]
Prima, verser kan niet toch? Dus wij kletsen wat door, bemerken grote ophef bij het andere groepje en horen een dame verbijsterd roepen: "Ieuw! Bij mij ook!" terwijl ze het glas met jus vol afgrijzen bekijkt. Ehm, okWij kijken in ons al bijna lege glas... allemaal (levende) witte wurmpjes onderin
![]()
Ter compensatie konden we, je raadt het al, wel een nieuw glas verse jus krijgen
Heel hard weggerend en de hele dag ervan overtuigd geweest dat het wel op kotsen zou uitlopen.
Maar niet ziek geworden
Heb je vaak met onbespoten lokale sinaasappels.quote:Op dinsdag 25 september 2018 14:25 schreef flipsen het volgende:
Keertje in Portugal, winter maar net lekker buiten in het zonnetje uit de wind. Glaasje verse jus, want gezond enzo. Beetje kletsen, genieten, dit dat alles. Komt er een groepje Nederlanders aan een tafeltje verderop zitten, bestellen ook verse jus, wat uit zo´n apparaat kwam:
[ afbeelding ]
Prima, verser kan niet toch? Dus wij kletsen wat door, bemerken grote ophef bij het andere groepje en horen een dame verbijsterd roepen: "Ieuw! Bij mij ook!" terwijl ze het glas met jus vol afgrijzen bekijkt. Ehm, okWij kijken in ons al bijna lege glas... allemaal (levende) witte wurmpjes onderin
![]()
Ter compensatie konden we, je raadt het al, wel een nieuw glas verse jus krijgen
Heel hard weggerend en de hele dag ervan overtuigd geweest dat het wel op kotsen zou uitlopen.
Maar niet ziek geworden
Denken dat je meteen ziek wordt van een (fruit) wormpje in Portugalquote:Op dinsdag 25 september 2018 14:25 schreef flipsen het volgende:
Keertje in Portugal, winter maar net lekker buiten in het zonnetje uit de wind. Glaasje verse jus, want gezond enzo. Beetje kletsen, genieten, dit dat alles. Komt er een groepje Nederlanders aan een tafeltje verderop zitten, bestellen ook verse jus, wat uit zo´n apparaat kwam:
[ afbeelding ]
Prima, verser kan niet toch? Dus wij kletsen wat door, bemerken grote ophef bij het andere groepje en horen een dame verbijsterd roepen: "Ieuw! Bij mij ook!" terwijl ze het glas met jus vol afgrijzen bekijkt. Ehm, okWij kijken in ons al bijna lege glas... allemaal (levende) witte wurmpjes onderin
![]()
Ter compensatie konden we, je raadt het al, wel een nieuw glas verse jus krijgen
Heel hard weggerend en de hele dag ervan overtuigd geweest dat het wel op kotsen zou uitlopen.
Maar niet ziek geworden
Gast, dat is toch ranzig om te zien?quote:Op dinsdag 25 september 2018 15:53 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Denken dat je meteen ziek wordt van een (fruit) wormpje in Portugal
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |