abonnement Unibet Coolblue
pi_182113188
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 21:25 schreef flipsen het volgende:

[..]

Doe jij eens effe heel gauw wat aardiger tegen mij ja? Anders ga ik klagen bij Geralt. Ik had het beide keren zelf besteld en ik ben niet zo iemand die (in de regel) bij voorkeur al zegt: "Dat lust ik niet!". Daarom at ik het gewoon op. Als ik het echt niet te vreten zou vinden, had ik het heus wel laten staan en iets anders besteld ja.
Ow het was geenszins een persoonlijke aanval hoor :)

Ik snap het gewoon meestal niet zo goed. Als ik iets voorgezet krijg wat ik niet te hachelen vind dan laat ik het zonder pardoes staan en bestel of wat anders of eet het simpelweg niet op. Maargoed, niet iedereen is zoals mij. En dat (op zo een beetje alle denkbare vlakken) misschien maar beter ook :P
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_182113199
quote:
7s.gif Op maandag 24 september 2018 21:21 schreef vosss het volgende:

[..]

In een klein kroegje hier in de buurt doet de barman het altijd als je een pilsje of biertje besteld. Dan denk ik als het in een bruin cafeetje kan; dan moet een beetje restaurant dat toch ook wel kunnen. Meestal niet. Althans de zaken waar ik kom dan niet. Maargoed, dat zijn dan ook geen sterrenrestaurants doorgaans, dus ik weet niet of dat in sterrententen wel gewoon gemeengoed is zegmaar.
Bier bij het eten is alleen voor de barbaren, wist je dat niet?
.
pi_182113214
quote:
7s.gif Op maandag 24 september 2018 21:25 schreef vosss het volgende:

[..]

Je kan daar toch zeker ook wel bier bestellen neem ik aan? Die hebben doorgaans hun eigen glazen. Ik heb het dan niet over pils uiteraard. Of schenken ze speciaalbieren in een sterrentent in een blancoglas? Goeie vraag.
Bier wordt niet zoveel verkocht in een sterrenrestaurant, en meestal dan in eigen glazen zover ik weet.
pi_182113217
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2018 21:27 schreef Fer het volgende:

[..]

Bier bij het eten is alleen voor de barbaren, wist je dat niet?
Nope. Ik kan prima wijn of bier drinken bij het eten. Dat is mij eigenlijk om het even. En dat is nogal offtopic verder :@
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  maandag 24 september 2018 @ 21:28:40 #55
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182113222
quote:
7s.gif [b]Op maandag 24 september 2018 21:27 Maargoed, niet iedereen is zoals mij. En dat (op zo een beetje alle denkbare vlakken) misschien maar beter ook :P
"Zoals ik". En daar zijn we het dan inderdaad wel weer over eens :D
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182113230
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 21:28 schreef Fokker89 het volgende:
en meestal dan in eigen glazen zover ik weet.
Met opdruk.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_182113249
Anyway, smakelijk nog allemaal, ik ga ff naar 49 :)
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 24 september 2018 @ 21:54:55 #58
74056 crew  ToT
pi_182113809
Kalfszwezerik, maar nog erger: zeekomkommer. :X
De eerste vond ik qua smaak ranzig, de tweede qua textuur en het bijna geheel ontbreken van smaak.

Oh wait, en een keer escargots gehad die ongelooflijk smerig waren. Eerste keer dat ik die dingen at.
Een tweede keer ergens anders waren ze wat redelijker.
  maandag 24 september 2018 @ 22:17:18 #59
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_182114376
Elke keer als ik in Frankrijk ben eet ik wel Steak Tartare. De laatste jaren leggen ze er bij uit dat het rauw vlees is :) Ze zullen het iets te vaak terug gekregen hebben ofzo
  maandag 24 september 2018 @ 22:22:32 #60
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_182114519
Maar de grootste tegenvallers vind ik vaak de kwaliteit van de bediening. Niet weten wat er in gerechten zit, fouten in de rekening dat soort dingen.
  maandag 24 september 2018 @ 22:45:45 #61
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182115025
quote:
2s.gif Op maandag 24 september 2018 21:54 schreef ToT het volgende:
Kalfszwezerik,

escargots
Allebei heerlijk. Mits goed klaargemaakt.
:9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182119134
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!

- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is

Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
pi_182120187
Lang geleden ging ik eens met werk uit eten. Het was een beetje raar, geregeld door een teamleader die redelijk louche was, in een restaurant waar ook verder niemand was. En er was ook geen menu, je kreeg biefstuk.
Een collega was vegetariër, het alternatief was een pastagerecht.
Pasta was ze ook niet dol op, de enige andere keuze was een salde.

Ze kreeg letterlijk een bord met wat sla en een paar tomaatjes. Geen dressing, geen aankleding, niks.
  dinsdag 25 september 2018 @ 10:06:24 #64
123149 Clupea
Euchromatisch...
pi_182120371
(Pijlstaart) inktvis (in alle vormen) is altijd een risico: een goed resaturant maakt het vers en dan is het erg lekker, vaak komt het uit de vriezer en is het rubber.

Creme brulee / Crema Catalana is ook zo'n gerecht: huisgemaakt vaak erg goed, een teleurstelling als het uit de vriezer komt.

Verder de Van der Valk ( :X ) in Houten waar men een 'aziatisch' rijstgerecht serveert met de eetstokjes vrolijk in de rijst geprikt...
Can a bee be said to be or not to be an entire bee when half the bee is not a bee due to some ancient injury?
pi_182120409
dit was bij een straattentje in lloret eeuwen geleden.

bestelde een kebab en voelde raars op mijn tong, kijk ik tussen het vlees zitten er allemaal haren nog in het vlees.

sindsdien nooit meer wat bij een turk gekocht
pi_182120452
quote:
11s.gif Op maandag 24 september 2018 17:25 schreef golfer het volgende:
Mijn vrouw vroeg ooit aan de eigenaresse in een restaurant in Frankrijk wat rognons voor vlees was. In steenkolen Engels wees de vrouw op de zijkant van haar buik, dus dacht mijn vrouw dat er iets van lendestuk zou komen, vergezeld van een lekkere wijnsaus.
Bleek dus een bord vol niertjes te zijn. _O-
Ow god, die fout heb ik ook eens gemaakt. Ik spreek redelijk Frans en had echt iets heel anders in mijn hoofd toen ik het voor mijn vrouw bestelde. Gevolg was dat ik mijn biefstuk bij haar mocht inleveren. :{
  dinsdag 25 september 2018 @ 10:41:45 #67
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_182120871
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 07:48 schreef Jaume_I het volgende:
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!

- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is

Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren? :').
And so is the past
  dinsdag 25 september 2018 @ 11:34:09 #68
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182121571
Ah, op onze huwelijksreis naar een 5 sterren all inclusive ( :') ) hotel in de Dominicaanse Republiek. Wij zaten op het adults only deel, maar er waren meer restaurants op het andere deel dus zijn we een avondje daarheen gegaan omdat er ook een "Japans&Sushi" restaurant was. Daar werd de sushi opgediend met een... jawel... :Y) _O- Heel snel weer naar ons eigen deel gerend :P

Zo´n all inclusive is helemaal niets voor ons normaal gesproken, maar voor een huwelijksreis was het eigenlijk perfect, vooral zonder krijsende klotekoters overal
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  dinsdag 25 september 2018 @ 11:49:03 #69
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182121743
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 20:35 schreef Leipo666 het volgende:
In IJsland: gefermenteerde (groenlandse) haai

Dat waren witte blokjes ammoniak -O-
Hakarl, lekker man!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_182121995
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 11:49 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Hakarl, lekker man!
mwah, ik heb 3 a 4 blokjes opgegeten en toen vond ik het wel voldoende. De brennivín was ook niet voldoende om de smaak weg te spoelen :P

Papegaaiduiker en walvis (dwergvinvis) daarentegen :9~
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
  dinsdag 25 september 2018 @ 12:04:44 #71
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182122032
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 12:02 schreef Leipo666 het volgende:

[..]

mwah, ik heb 3 a 4 blokjes opgegeten en toen vond ik het wel voldoende. De brennivín was ook niet voldoende om de smaak weg te spoelen :P

Papegaaiduiker en walvis (dwergvinvis) daarentegen :9~
Walvis vond ik ook erg lekker.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_182122211
quote:
9s.gif Op dinsdag 25 september 2018 10:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren? :').
Is niet 1 restaurant neem ik aan. Zit toch ook geen slagroom bij de patat?
Satésaus kan ook over de saté zijn gegooid.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182122829
Ik ben gek op pittig eten. Vaak is 'Pittig' 2 theelepels sambal, Stelt dus vaak teleur.

Voor de rest ook altijd jammer als je bijvoorbeeld een maaltijd salade met gambas besteld en er 2 gambas inzitten, maar dit is vaak enigzins te raden aan de prijs.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 25 september 2018 @ 13:07:17 #74
74056 crew  ToT
pi_182123068
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 07:48 schreef Jaume_I het volgende:
Wat ik altijd jammer vind is als een restaurant dingen op een manier serveert zoals je het thuis ook zou kunnen doen. Daarvoor ga ik niet uit eten!

- slagroom uit een spuitbus
- friet van avico uit de frituur
- ijs uit een bakje/de diepvries (van een groothandel)
- sate saus die niet zelf is gemaakt.
- broodje vooraf dat afbakbrood uit de vriezer is

Dat vind ik echt niet kunnen. Als je ijs serveert, maak het dan of zelf of ga een samenwerking aan met een plaatselijke/regionale ijsboer. Gewoon net even dat stukje extra wat je in een restaurant mag verwachten ; als dat ontbreekt vind ik het waardeloos.
@ ijs en slagroom; zéker ook omdat desserts altijd schofterig duur zijn.
Zit je daar met 3 bolletjes vanille-ijs wat zo van de Aldi zou kunnen zijn! :')
pi_182123161
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:07 schreef ToT het volgende:

Zit je daar met 3 bolletjes vanille-ijs wat zo van de Aldi zou kunnen zijn! :')
doet me denken aan die keer dat ik bij een pizzeria in Italië een kant-en-klare diepvries pizza kreeg (met het papiertje er nog onder -O- )
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')