Je bent gewoon jaloers. Omdat ik wel van Sigaartje hou en niet van jou.quote:Op maandag 6 augustus 2018 13:56 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Oh god doe niet zo hypocriet. Dat je deze bagger uit je toetsenbord krijgt.
Ik hou van niemand op dit forum. Geloof me.quote:Op maandag 6 augustus 2018 14:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je bent gewoon jaloers. Omdat ik wel van Sigaartje hou en niet van jou.
Ik geloof je meteen. Past ook 100% in het beeld dat ik al van je had.quote:Op maandag 6 augustus 2018 14:01 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Ik hou van niemand op dit forum. Geloof me.
En toch blijf je elke keer onder een andere username terug komen.....quote:Op maandag 6 augustus 2018 14:01 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Ik hou van niemand op dit forum. Geloof me.
Geheel wederzijds.quote:Op maandag 6 augustus 2018 14:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik geloof je meteen. Past ook 100% in het beeld dat ik al van je had.
Prost!quote:
Fruit is overrated. Fruit moet je eten als/omdat je het lekker vindt. Anders niet.quote:Op maandag 6 augustus 2018 17:03 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik moet van mezelf wat meer fruit eten dus ik heb net een bolletje aardbeienijs en een bolletje citroenijs op met gecarameliseerde ananas, verse aardbeien met daaroverheen kersenbalsamico
Later vnv courgettesoep met spekjes
Dát wil ik weer eens, broodjes shoarma!quote:Op maandag 6 augustus 2018 19:53 schreef SoS87 het volgende:
Zometeen broodjes shoarma maken. Nu een ijskoud pilsje.
Jij bent vast leuk op feestjes.quote:Op maandag 6 augustus 2018 14:02 schreef golfer het volgende:
Gerookte makreel, want makreel ziet er ongerookt zo uit:
[ afbeelding ]
Klopt, maar wat heeft dat met die makreel te maken?quote:
Ja.quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 12:06 schreef golfer het volgende:
[..]
Klopt, maar wat heeft dat met die makreel te maken?
Ik had er oude kaas op. Ik overwoog in eerste instantie om er rosbief op te doen, but ichangedmymind.quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 12:16 schreef ichangedmymind het volgende:
[..]
Niets er op?
Ik ga zo een simpele tomatensalade maken met een balsamicoazijn dressing.
quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 12:18 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ik had er oude kaas op. Ik overwoog in eerste instantie om er rosbief op te doen, but ichangedmymind.
Jij eet smakelijk voor straks.
quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 12:58 schreef Spanky78 het volgende:
Ik eet vandaag blikravioli. Op de camping. Normaal iets waar we onze neus voor ophalen, maar met nog een dagje te gaan tijd om de noodvooarraden en restje op te maken.
En stiekem best lekker, want ik associeer dit nu met vakantie en lange wandelingen waardoor we geen zin meer hebben om te gaan koken of uit eten te gaan. Heerlijk.
Sinaasappelsap, superongezond!quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 13:14 schreef minilot het volgende:
Lunch was gestoomde bimi met yoghurtdressing en een glas sinaasappelsap. Om te compenseren nu een triljoen stukjes fudge.
[..]
Pitaminen jonguh. Om kcalorieën maal ik momenteel niet, mijn koter zuipt er via mijn boobs dagelijks honderden uit me weg.quote:
Lekker. En ja, borstvoeding is wat dat betreft uitstekend om zwangerschapskilos kwijt te raken en lekker door te eten.quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 13:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Pitaminen jonguh. Om kcalorieën maal ik momenteel niet, mijn koter zuipt er via mijn boobs dagelijks honderden uit me weg.
OT, koffie met melk en een bakje crème fraiche + de inhoud van een passievrucht
Oooh lekker! Denk eigenlijk dat ik een dikkere pannenkoek nog lekkerder vind dan een crispyquote:Op dinsdag 7 augustus 2018 18:23 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch heb ik lo mai gai van de toko een half uurtje gestoomd en gegeten met zoete chilisaus. Prima te doen, maar bij deze temperatuur in een huis dat redelijk koel is een apparaat 30 minuten laten stomen is waarschijnlijk niet de meest snuggere actie.
Het avondeten was een Vietnamese pannenkoek met lap cheong, bacon, rode ui, lente-ui, taugé en ernaast ijsbergsla, rode peper en komkommer. In het sausje geen vissaus, maar sojasaus, verder limoensap, suiker en een groene rawit.
[ afbeelding ]
lekker, maar de pannenkoek had ik te dik gemaakt, waardoor het niet voldoende crispy was. Volgende keer beter.
Was dat ook die van de Lidl? Ik vond daarbij de blauwe kaas iets te heftig.quote:Op dinsdag 7 augustus 2018 20:42 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik had steak & blue cheese pie
Ik vond ze wel lekker. Heb nog een pak in de vriezer liggen.quote:Op woensdag 8 augustus 2018 11:59 schreef Myraela het volgende:
[..]
Was dat ook die van de Lidl? Ik vond daarbij de blauwe kaas iets te heftig.
Jep klopt! Ik vind em wel lekker en niet te heftig. Hou wel van warme blauwe kaas.quote:Op woensdag 8 augustus 2018 11:59 schreef Myraela het volgende:
[..]
Was dat ook die van de Lidl? Ik vond daarbij de blauwe kaas iets te heftig.
quote:Op woensdag 8 augustus 2018 13:12 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Ik vond ze wel lekker. Heb nog een pak in de vriezer liggen.
Oh, dan lag het aan mij. Maar ik ben ook geen enorme blauwe kaas fan, dus dat kan wel kloppen. Wij hebben nu nog die met steak en bier in de vriezer liggen. Ik vind ze wel lekker en makkelijk om in de vriezer te hebben liggen. Salade erbij en best prima.quote:Op woensdag 8 augustus 2018 14:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Jep klopt! Ik vind em wel lekker en niet te heftig. Hou wel van warme blauwe kaas.
Daar heb ik wel vaker over gehoord, waar haal je die?quote:Op woensdag 8 augustus 2018 18:25 schreef MaLo het volgende:
Nu: een klein handje druiven die naar suikerspin smaken. (Cotton candy druiven)
Ze zijn eigenlijk best lekker
ook benieuwd naarquote:Op woensdag 8 augustus 2018 18:43 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Daar heb ik wel vaker over gehoord, waar haal je die?
Ze hadden ze bij onze Jumbo vandaagquote:Op woensdag 8 augustus 2018 18:43 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Daar heb ik wel vaker over gehoord, waar haal je die?
op naar de Jumbo morgen dusquote:
Komt niet meer terug.quote:Op woensdag 8 augustus 2018 22:31 schreef ChefvanOekels het volgende:
Waar is Iwanius eigenlijk? Lange tijd niet meer gezien
Ontbijten met mayo en chilisaus, je moet jet maar kunnen.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 07:57 schreef minilot het volgende:
Ontbijt! Volkoren boterham met mayo, chilisaus, bieslook en zachtgekookt ei. Koffie met schenkstroop en melk. Paar blokjes fudge.
Ik ontbijt net zo makkelijk met een bord chili con carne of stamppot - tijdstip maakt me echt niet uit. En was bovendien al vanaf vijf uur mijn bed uit.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 08:08 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ontbijten met mayo en chilisaus, je moet jet maar kunnen.
OT: Whey, melk, Brinta.
Klinkt goed!quote:Op donderdag 9 augustus 2018 07:57 schreef minilot het volgende:
Ontbijt! Volkoren boterham met mayo, chilisaus, bieslook en zachtgekookt ei. Koffie met schenkstroop en melk. Paar blokjes fudge.
Jammer, hij was toch wel dé smaakmaker van dit topic. Eigenlijk voor mij de reden om hier regelmatig te komen lurken.quote:
Regelmatig. Sure. Iwanius is twee maanden terug met flink wat tamtam vertrokken.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 10:33 schreef Baconator het volgende:
[..]
Jammer, hij was toch wel dé smaakmaker van dit topic. Eigenlijk voor mij de reden om hier regelmatig te komen lurken.
Zijn echte hoogtij-dagen waren al een tijdje voorbij.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 10:48 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Regelmatig. Sure. Iwanius is twee maanden terug met flink wat tamtam vertrokken.
Toevallig, dat was mijn ontbijt net.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 08:25 schreef minilot het volgende:
Ik ontbijt net zo makkelijk met een bord chili con carne
Hier left-over Chinees van gisterenquote:Op donderdag 9 augustus 2018 10:54 schreef Myraela het volgende:
[..]
Toevallig, dat was mijn ontbijt net.
Dat was ook precies mijn reden, jammer eigenlijkquote:Op donderdag 9 augustus 2018 10:33 schreef Baconator het volgende:
[..]
Jammer, hij was toch wel dé smaakmaker van dit topic. Eigenlijk voor mij de reden om hier regelmatig te komen lurken.
OT: tuna melt
Italiaanse keuken is juist prachtig, met weinig ingrediënten wat moois neer kunnen zetten, iets wat Aziaten nooit zullen kunnen.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 21:37 schreef RobinOok het volgende:
Italiaans, 3 gangen. Plus wijn.n
De Italiaanse keuken en ik zullen nooit van elkaar houden.
Niet echt. Beleefde plichtplegingen is het hoogst haalbare.
Bullshit. Dat kunnen ze in Azië net zo goed.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 21:44 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Italiaanse keuken is juist prachtig, met weinig ingrediënten wat moois neer kunnen zetten, iets wat Aziaten nooit zullen kunnen.
Dat jij blij wordt van de Italiaanse keuken vind ik prima, maar dat jij zo'n uitspraak over "de Aziaten" maakt, geeft wat mij betreft toch wel aan dat je waarschijnlijk fan bent van diepvries pizza's van Dr. Oetker.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 21:44 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Italiaanse keuken is juist prachtig, met weinig ingrediënten wat moois neer kunnen zetten, iets wat Aziaten nooit zullen kunnen.
Is dat waar Sigaartje zo boos om werd?quote:
En terecht! Wat is er mis met Nederlandse producten? Bij AH hebben ze heerlijke Hollandse hangop.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 11:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Is dat waar Sigaartje zo boos om werd?
geen idee wat je bedoelt?quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 11:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Is dat waar Sigaartje zo boos om werd?
Dat je Sigaartje hebt weggejaagd met je kvarg.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 13:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
geen idee wat je bedoelt?
Fijne post! Ik hou van vergelijkingstestjes.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 12:56 schreef stavromulabeta het volgende:
2x rolmops op hangop met komijn, zure augurken, zoet-zuur ingemaakte bloemkool.
[ afbeelding ]
Even een kleine rolmops-test gedaan. Boven de rolmops van de Aldi (boven op de foto, 2,09 per 400 g uitlekgewicht) en de rolmops van de visbier (onder op de foto, 5,- per 400 g uitlekgewicht).
Wat direct opvalt is de haring van de Aldi veel groter is dan die van de visboer. Direct uit de pot leek de Aldi-haring ook wat minder goed schoongemaakt, er zaten nog restjes vin aan. Maar dat kan ook een toevallige momentopname zijn. Wel ziet de huid van de Aldi-haring er mooi zilver-glanzend uit, terwijl die van de visboer-haring iets doffer en minder fris uitzag.
In de smaak heeft de visboer-haring een mooie zoet-zuur-balans, lekker gekruid en superzacht vlees aan de haring. De Aldi-haring heeft in vergelijking een nogal scherp en onaangenaam zuurtje, ook is deze minder mals, je moet nadrukkelijk kauwen en de huid neigt naar rubber. Desondanks is de Aldi-haring niet echt verkeerd, maar de visboer-haring wint duidelijk.
Haring uit de supermarkt. Ik waardeer je moed om het toch te proberen.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 12:56 schreef stavromulabeta het volgende:
2x rolmops op hangop met komijn, zure augurken, zoet-zuur ingemaakte bloemkool.
[ afbeelding ]
Even een kleine rolmops-test gedaan. Boven de rolmops van de Aldi (boven op de foto, 2,09 per 400 g uitlekgewicht) en de rolmops van de visbier (onder op de foto, 5,- per 400 g uitlekgewicht).
Wat direct opvalt is de haring van de Aldi veel groter is dan die van de visboer. Direct uit de pot leek de Aldi-haring ook wat minder goed schoongemaakt, er zaten nog restjes vin aan. Maar dat kan ook een toevallige momentopname zijn. Wel ziet de huid van de Aldi-haring er mooi zilver-glanzend uit, terwijl die van de visboer-haring iets doffer en minder fris uitzag.
In de smaak heeft de visboer-haring een mooie zoet-zuur-balans, lekker gekruid en superzacht vlees aan de haring. De Aldi-haring heeft in vergelijking een nogal scherp en onaangenaam zuurtje, ook is deze minder mals, je moet nadrukkelijk kauwen en de huid neigt naar rubber. Desondanks is de Aldi-haring niet echt verkeerd, maar de visboer-haring wint duidelijk.
En wat wordt de bestelling?quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 14:06 schreef IJy het volgende:
Ik pak maar weer eens een McDriveje vanavond.
Dat is rolmops. Ingelegd in azijn. Is iets heel anders dan maatjesharing.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 14:33 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Haring uit de supermarkt. Ik waardeer je moed om het toch te proberen.
OT: pasta carbonara.
Het blijft een haring, maatje.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 14:37 schreef vredesdruif het volgende:
[..]
Dat is rolmops. Ingelegd in azijn. Is iets heel anders dan maatjesharing.
Geen idee. Ik heb normaal Skyr alleen deze was een keer in de aanbieding. Ik denk dat je dus iemand anders bedoelt.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 13:54 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat je Sigaartje hebt weggejaagd met je kvarg.
Nu dus wel. Skyr en Kvarg.quote:Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Ja maar niet zo'n vette 'verse'. Die hebben ze namelijk ook bij de supermarkt en is vaak best slecht.quote:
Ik denk gewoon een simpel BigMac menu met een watercola.quote:
ik snap je gewoon niet.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 14:50 schreef RobinOok het volgende:
Oh ja, nee, normaal gesproken skyr, dat maakt het beter.
reageer daar toch niet op, ze zit te dollenquote:Op vrijdag 10 augustus 2018 16:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik snap je gewoon niet.
Ik zeg dat ik Kvarg eet vanmorgen en dan jaag ik iemand weg omdat ik dat heb gegeten??
En als ik skyr eet is het ook niet goed?
Er valt verder weinig aan te snappen of uit te leggen.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 16:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik snap je gewoon niet.
Ik zeg dat ik Kvarg eet vanmorgen en dan jaag ik iemand weg omdat ik dat heb gegeten??
En als ik skyr eet is het ook niet goed?
ben blij dat jij em denkt te snappen.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 16:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Er valt verder weinig aan te snappen of uit te leggen.
Ik snapte eerder niet waar Sigaartje het over had en nu wel.
RobinOok is een Patroonheilige van CUL. Snap dat dan.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 17:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ben blij dat jij em denkt te snappen.
Ik zie nu de post van Sigaartje en die heeft er niks mee te maken. Die vraagt gewoon een extra topic aan te maken. Prima
Ik had er anders nog nooit van gehoord, van skarg.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 19:35 schreef -Ondskapt- het volgende:
Is overigens iets waar alle Nederlanders last van hebben. Mensen weten werkelijk alles beter.
Ik zou niet in mijn hoofd halen om maatjesharing uit de supermarkt te halen. Maar rolmopsen hebben hun oorsprong in de Biedermeier-periode, toen ze ongekoeld dwars door Europa getransporteerd moesten kunnen worden. Zeg maar de spoorweg-versie van de pekelharing uit de middeleeuwen. Daar kan een imperfecte koelketen in de supermarkt of een slome vakkenvuller vrij weinig aan verprutsen.quote:
Ah oke, dat wist ik allemaal niet. Heel af en toe koop ik een stukje zalm of een kabeljauwburger of iets dergelijks in de supermarkt.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 19:59 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Ik zou niet in mijn hoofd halen om maatjesharing uit de supermarkt te halen. Maar rolmopsen hebben hun oorsprong in de Biedermeier-periode, toen ze ongekoeld dwars door Europa getransporteerd moesten kunnen worden. Zeg maar de spoorweg-versie van de pekelharing uit de middeleeuwen. Daar kan een imperfecte koelketen in de supermarkt of een slome vakkenvuller vrij weinig aan verprutsen.
Hij bedoelt zeg gewoon kwark ipv kvargquote:Op vrijdag 10 augustus 2018 17:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ben blij dat jij em denkt te snappen.
Ik zie nu de post van Sigaartje en die heeft er niks mee te maken. Die vraagt gewoon een extra topic aan te maken. Prima
Twee boterhammen met kaas?quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 20:25 schreef DeHovenier het volgende:
[ [url=https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fwww.vansteenberge.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F03%2FPackshot_GlasenFles.png&f=1]afbeelding[/url] ]
Gezondheid!quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 19:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Jjajangmyeon, pork wontons en kimchi
Doet deze het?quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 20:28 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Twee boterhammen met kaas?
Het heet zo. Kan ik ook niks aan doenquote:Op vrijdag 10 augustus 2018 20:10 schreef -Magica- het volgende:
[..]
Hij bedoelt zeg gewoon kwark ipv kvarg
Ja maar is toch gewoon kwarkquote:Op vrijdag 10 augustus 2018 20:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Het heet zo. Kan ik ook niks aan doen
Van Lindahl's.
Ze doen het allebei, ouwe zuipschuit.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 20:25 schreef DeHovenier het volgende:
[ [url=https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fwww.vansteenberge.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F03%2FPackshot_GlasenFles.png&f=1]afbeelding[/url] ]
Ben net terug van Belgiëquote:Op vrijdag 10 augustus 2018 21:31 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ze doen het allebei, ouwe zuipschuit.
Leven en laten leven. En dat geldt ook voor hunquote:Op vrijdag 10 augustus 2018 21:57 schreef Sigaartje het volgende:
Ik reageer nu ook maar weer eens. Waar ik gewoon verbaasd om ben.
Ik heb vriendinnen waarbij ik over de vloer kom en daar is het vaak alleen yoghurt met blauwe bessen, quinona (spel ik het goed?), sorgmeel, linzen, advocado's en aubergines wat de pot schaft.
Dan denk ik, wat is er in hemelsnaam gebeurd in deze tijd? Ik voel me gewoon schuldig als ik brood eet (nee dat kan niet hoor, of het moet glutenvrij zijn) of aardappelen/groente/vlees, want daar gruwt met van tegenwoordig.
Ik heb eens gewaagd te vragen waar dat allemaal vandaan komt, je raadt het nooit. Het komt uit tijdschriften, zoals de Viva, en die volgen ze klakkeloos, daar komt het vandaan.
Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij of zij eet, dat kan me echt niks schelen, maar als ik dingen lees van skyr of zo? Dan denk ik, mijn god, we gaan wel heel erg ver.
Zoals jij je erover uitlaat (nu en eerder) lijkt het wel of je je erdoor laat intimideren. Ik snap dat echt, serieus écht niet. En anders is het gewoon intolerantie voor nieuwe invloeden.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 21:57 schreef Sigaartje het volgende:
Ik reageer nu ook maar weer eens. Waar ik gewoon verbaasd om ben.
Ik heb vriendinnen waarbij ik over de vloer kom en daar is het vaak alleen yoghurt met blauwe bessen, quinona (spel ik het goed?), sorgmeel, linzen, advocado's en aubergines wat de pot schaft.
Dan denk ik, wat is er in hemelsnaam gebeurd in deze tijd? Ik voel me gewoon schuldig als ik brood eet (nee dat kan niet hoor, of het moet glutenvrij zijn) of aardappelen/groente/vlees, want daar gruwt met van tegenwoordig.
Ik heb eens gewaagd te vragen waar dat allemaal vandaan komt, je raadt het nooit. Het komt uit tijdschriften, zoals de Viva, en die volgen ze klakkeloos, daar komt het vandaan.
Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij of zij eet, dat kan me echt niks schelen, maar als ik dingen lees van skyr of zo? Dan denk ik, mijn god, we gaan wel heel erg ver.
Ik schreef de naam zodat het gelijk duidelijk is welk merk het isquote:Op vrijdag 10 augustus 2018 20:37 schreef -Magica- het volgende:
[..]
Ja maar is toch gewoon kwark
Ik heb er geen last van maar denk dat dat beetje bedoeld werd.
Het is ook allemaal onzin, maar het is dan toch alleen maar goed dat er een tegengeluid is? In de vorm van, onder andere, jouw posts? Als je jezelf censureert speel je die rare hipsters met hun 'skyr' alleen maar in de kaart.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 21:57 schreef Sigaartje het volgende:
Ik reageer nu ook maar weer eens. Waar ik gewoon verbaasd om ben.
Ik heb vriendinnen waarbij ik over de vloer kom en daar is het vaak alleen yoghurt met blauwe bessen, quinona (spel ik het goed?), sorgmeel, linzen, advocado's en aubergines wat de pot schaft.
Dan denk ik, wat is er in hemelsnaam gebeurd in deze tijd? Ik voel me gewoon schuldig als ik brood eet (nee dat kan niet hoor, of het moet glutenvrij zijn) of aardappelen/groente/vlees, want daar gruwt met van tegenwoordig.
Ik heb eens gewaagd te vragen waar dat allemaal vandaan komt, je raadt het nooit. Het komt uit tijdschriften, zoals de Viva, en die volgen ze klakkeloos, daar komt het vandaan.
Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij of zij eet, dat kan me echt niks schelen, maar als ik dingen lees van skyr of zo? Dan denk ik, mijn god, we gaan wel heel erg ver.
quote:Op zaterdag 11 augustus 2018 11:32 schreef Curiosity het volgende:
Net scrambled eggs met bacon en toast gegeten + koffie met melk. ( eigenlijk latte macchiato, maar dat is zo hipster voor sommige)
What happened?quote:Op woensdag 8 augustus 2018 22:59 schreef SoS87 het volgende:
[..]
Komt niet meer terug.
Ontopic; Ik had carpaccio vooraf en penne met gerookte zalm, groentjes en een roomsausje.
Af en toe is dat idd geweldig. Big Mac, frites met die groene mcd mayo en een colaatjequote:Op vrijdag 10 augustus 2018 15:27 schreef IJy het volgende:
[..]
Ik denk gewoon een simpel BigMac menu met een watercola.
Volgens mij heb je dat zelf ook niet onder controle.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 22:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zoals jij je erover uitlaat (nu en eerder) lijkt het wel of je je erdoor laat intimideren. Ik snap dat echt, serieus écht niet. En anders is het gewoon intolerantie voor nieuwe invloeden.
Je ergeren aan nieuwe fratsen vind ik prima, maar het lijken te willen verbieden niet.
Leven en laten leven, Sigaartje.
Jaa precies. Het is uiteraard geen geweldig eten maar soms is het gewoon even lekker, maar dan heb ik het ook wel weer een poosje gehad.quote:Op zondag 12 augustus 2018 13:03 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
[..]
Af en toe is dat idd geweldig. Big Mac, frites met die groene mcd mayo en een colaatje
Goede compensatie.quote:Op zondag 12 augustus 2018 15:28 schreef Karzai het volgende:
Ik was op een vegan foodtruck festival
ik had een falafel wafel en een bietenburger en wat stukjes vegan sushi
vanavond een biefstukje met champignons en gebakken aardappeltjes
Tot straks. 🙂quote:Op zondag 12 augustus 2018 15:57 schreef MaLo het volgende:
Bbq maar weer aangeslingerd
Op het menu oa zalm, knoflookgarnalen, kipfijspiesjes en entrecote.
Door jou gemaakt?quote:Op zondag 12 augustus 2018 18:18 schreef emmyemmy2 het volgende:
Restjes vanavond, nederlandse macaroni (gehakt, bak groente, pot saus) met taco/chili achtige kruiden
Koreaans, lang niet meer gehad. Jij komt uit omgeving Utrecht toch? Zit er hier ergens een Koreaan?quote:Op zondag 12 augustus 2018 18:41 schreef realAIVD het volgende:
Gisteren bij de Koreaan gegeten, panjeon en 6 banchan, soondubu-jiggae, een kom rijst, een bak slabladeren en een heel assortiment spullen om op de grillplaat te leggen (groenten, biefstuk, buikspek, lam, kip, witvis en garnalen)...inclusief een hele berg sausjes, sommige authentiek, anderen speciaal voor de "Hollandse smaak", lol....was wel erg leuk en lekker allemaal.
Vandaag een restje beef teriyaki met noodles van AH, het kan niet elke dag feest zijn. Nou ja, dat kan wel, maar dat is het in dit geval dus niet :-P
Ja en ja, Meishi http://meishi-restaurant.nl/ , dat is Rozenstraat 13 (WijkC)quote:Op zondag 12 augustus 2018 18:50 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Koreaans, lang niet meer gehad. Jij komt uit omgeving Utrecht toch? Zit er hier ergens een Koreaan?
Die gaat op t lijstjequote:Op zondag 12 augustus 2018 18:56 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja en ja, Meishi http://meishi-restaurant.nl/ , dat is Rozenstraat 13 (WijkC)
En niet duur! Klinkt allemaal goed. Die soep is verrassend lekker.quote:Op zondag 12 augustus 2018 18:56 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja en ja, Meishi http://meishi-restaurant.nl/ , dat is Rozenstraat 13 (WijkC)
de hierboven beschreven maaltijd was de chef's special,
erg lekker allemaal, de gastvrouw was overigens heel vriendelijk, maar wel heel erg ijverig om alles voor te doen (de één noemt dat leuk, de ander noemt het opdringerig....ik vond het vooral wonderlijk, haha)
Sowieso een aanrader trouwens, wij gaan daar echt nog wel een keer naar terug!
Ja, zeker niet duur en die soep was ook erg lekker...die had ze wel op z'n Hollands heel erg mild gehouden (ze heeft weinig vertrouwen in de smaak van de gemiddelde Hollander, haha), maar gelukkig stond er voldoende op tafel om het goed op smaak te brengen.quote:Op zondag 12 augustus 2018 19:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En niet duur! Klinkt allemaal goed. Die soep is verrassend lekker.
Ik eet straks bij een kiprestaurant
Dat zou ik wel aangeven als ik dat zou krijgen. Of vooraf al dat ik em echt pittig wil, zoals ie is.quote:Op zondag 12 augustus 2018 19:28 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, zeker niet duur en die soep was ook erg lekker...die had ze wel op z'n Hollands heel erg mild gehouden (ze heeft weinig vertrouwen in de smaak van de gemiddelde Hollander, haha), maar gelukkig stond er voldoende op tafel om het goed op smaak te brengen.
Veel plezier bij het kiprestaurant en eet smakelijk!!
Nu ben ik toch wel benieuwd. Mijn vriendin werkt er vlakbij, en we zien er haast nooit klanten zitten, dus dan loop je er maar voorbij omdat met zn tweeën in een restaurant zitten ook zo-zo is. Vind t tegelijk ook wel zielig dat ze al vanaf t begin bijna nooit mensen hebben zitten, dus eigenlijk moeten wij het ook eens een kans geven!quote:Op zondag 12 augustus 2018 18:56 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja en ja, Meishi http://meishi-restaurant.nl/ , dat is Rozenstraat 13 (WijkC)
de hierboven beschreven maaltijd was de chef's special,
erg lekker allemaal, de gastvrouw was overigens heel vriendelijk, maar wel heel erg ijverig om alles voor te doen (de één noemt dat leuk, de ander noemt het opdringerig....ik vond het vooral wonderlijk, haha)
Sowieso een aanrader trouwens, wij gaan daar echt nog wel een keer naar terug!
Marmarisquote:Op maandag 13 augustus 2018 13:55 schreef Maikuuul het volgende:
Als laat ontbijt een broodje kabab altijd lekker veel vlees erin bij Marmaris (tentje net over de grens)
[ afbeelding ]
Jodenhaas. 😍quote:Op maandag 13 augustus 2018 13:54 schreef HarveySpecter het volgende:
Gisteren een stukje diamanthaas gegeten. Dit was zo'n magisch lekker stukje vlees.
De smaakpapillen dansend op mijn tong
Sow, die moest er vanaf zeker.quote:Op maandag 13 augustus 2018 13:55 schreef Maikuuul het volgende:
Als laat ontbijt een broodje kabab altijd lekker veel vlees erin bij Marmaris (tentje net over de grens)
[ afbeelding ]
Hier ook.quote:
Rauw?quote:
Dank je.quote:Op maandag 13 augustus 2018 19:00 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Nee, ik bak hem kort. Niet té kort, want dat hoort niet zo volgens autoriteit RobinOok.
Nee de porties zijn meestal deze hoeveelheidquote:Op maandag 13 augustus 2018 17:32 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Sow, die moest er vanaf zeker.
[..]
Hier ook.
Ja, ik heb zeker lekker gegeten en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.quote:Op maandag 13 augustus 2018 13:22 schreef Gripper het volgende:
[..]
Nu ben ik toch wel benieuwd. Mijn vriendin werkt er vlakbij, en we zien er haast nooit klanten zitten, dus dan loop je er maar voorbij omdat met zn tweeën in een restaurant zitten ook zo-zo is. Vind t tegelijk ook wel zielig dat ze al vanaf t begin bijna nooit mensen hebben zitten, dus eigenlijk moeten wij het ook eens een kans geven!
Maar het is lekker dus?
Als jodenhaas een ander woord is voor diamanthaas dan ben ik vanaf heden verliefd op de jodenhaas.quote:
Dat bemoeizuchtige merk ik wel vaker in kleine aziatische tentjes. Vind het wel wat hebbenquote:Op dinsdag 14 augustus 2018 08:48 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, ik heb zeker lekker gegeten en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.
Dat het er erg stil is, dat klopt. Misschien helpt het overmatige vriendelijke/bemoeizuchtige gedrag van de eigenaresse niet mee met de mond-op-mond reclame en het restaurant zit sowieso niet op een handige plek, maar ze doet enorm haar best en het is kwalitatief prima in orde.
Als ik jou was zou ik het gewoon eens proberen en lekker voor de Chef's Special gaan a 18,50 p.p.
Wij gaan zeker nog eens terug, lekker gegeten daar
on topic:
koffie
Ja, het is handig om er op voorbereid te zijn, maar het had inderdaad wel wat!quote:Op dinsdag 14 augustus 2018 10:04 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Dat bemoeizuchtige merk ik wel vaker in kleine aziatische tentjes. Vind het wel wat hebben
Vriend en ik gaan er volgende maand naartoe, ben benieuwd
quote:Op dinsdag 14 augustus 2018 13:14 schreef -Ondskapt- het volgende:
Glas water met ijsblokjes. De hele dag door.
Jij bent wel van de Aziatische keuken.quote:Op dinsdag 14 augustus 2018 17:07 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond witte rijst, 2 satéstokjes met varkenshaas, gochujang sausje, zwarte bonen sausje en spinazie op z'n Koreaans (sigeumchi-namul)
Ik heb het vervangen voor een filet-o-fish en een cheeseburgerquote:Op woensdag 15 augustus 2018 10:26 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag opkikker en speltcrackers met smeerkaas.
De filet-o-fish is zo ondergewaardeerd héquote:Op woensdag 15 augustus 2018 13:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik heb het vervangen voor een filet-o-fish en een cheeseburger
Tijd geleden maar hij was echt lekker. Broodje is zo lekker zacht. Enige wat em beter zou maken is meer kaas.quote:Op woensdag 15 augustus 2018 13:48 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
De filet-o-fish is zo ondergewaardeerd hé
toch nog een blokkie feta gehaald voor in de salade, kaaaaasquote:Op woensdag 15 augustus 2018 14:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Tijd geleden maar hij was echt lekker. Broodje is zo lekker zacht. Enige wat em beter zou maken is meer kaas.
He, dit zie ik nu pas...was het lekker?quote:Op dinsdag 14 augustus 2018 10:41 schreef Kaneelstokje het volgende:
Vanavond een chili uit de oven.
Er komt een laag van polenta op. Ben benieuwd.
Als ik die kaart zo zie, mag je er wel wat meer van verwachten, ben benieuwd wat je gaat eten (ik ga vast dromen over dat voorgerecht van lauwwarme lamsnek, haha)quote:Op woensdag 15 augustus 2018 17:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Zo uit eten bij Meerwold in Groningen. Ben benieuwd, normaal hotelvoer neem ik aan?
Laat ons weten hoe het was.quote:Op woensdag 15 augustus 2018 18:38 schreef Fretwork het volgende:
Mijn vriendin maakt nu pulled jackfruit, ben benieuwd
Was prima, niet eens de lamsnek genomen en daar wel spijt van!quote:Op woensdag 15 augustus 2018 18:08 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Als ik die kaart zo zie, mag je er wel wat meer van verwachten, ben benieuwd wat je gaat eten (ik ga vast dromen over dat voorgerecht van lauwwarme lamsnek, haha)
Veel plezier en eet smakelijk!
Klinkt toch echt goed hoor,quote:Op woensdag 15 augustus 2018 21:20 schreef uniekhoorn het volgende:
Was prima, niet eens de lamsnek genomen en daar wel spijt van!
Voor had ik de chevice van kabeljauw (nooit gehad, wat op zich prima maar toen wou ik toch de lamsnek ) , partner had tomatensoep, wat gewoon normaal was
Hoofd voor mij was varkenshaas, was prima, partner kippendijfilet.. Ja sorry hoor maar filet is zoveel lekkerder!
Na voor mij natuurlijk dame blanche en hij een creme brulee..
Allemaal best lekker maar ben blij dat wij met de AH actie waren, was niet de moeite waard om de volle pond te betalen.
Wat wij bijna deden, lief betaalde en liet mij buiten de rekening zien... Zei, dit kan niet kloppen, dat is teveel.
Ik terug, want zo ben ik (hij zou dat niet doen), hadden ze inderdaad 16 euro teveel in rekening gebracht
Was al in de goede richting, leek er enorm veel op en kruiden en bbqsaus gaven een goede rokerige barbecuesmaak.quote:
Fijn dat het gesmaakt heeft.quote:Op woensdag 15 augustus 2018 21:55 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Was al in de goede richting, leek er enorm veel op en kruiden en bbqsaus gaven een goede rokerige barbecuesmaak.
Volgende keer gaan we hem langer marineren en evt de kamado gebruiken.
Aten het op een broodje met wortel-komkommer-appel-mosterd rauwkost en met een mango-avocado salade.
Ik waardeer je medeleven.quote:
Lekker, welke kruiden zitten erop?quote:Op woensdag 15 augustus 2018 22:36 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mogren ga ik kleinere garnalen wokken
Ik ga hiervoor passen, mkay...quote:Op woensdag 15 augustus 2018 22:32 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Volgende x kom ik langs bij jou en de vriendin.
Viskruiden met knoflook en gebakken in een wokpan. Die groenten weet ik de naam niet meer van, had ik gekregen van mijn moederquote:Op woensdag 15 augustus 2018 22:41 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Lekker, welke kruiden zitten erop?
Daar ben je goed weggekomen, om niet te zeggen aan dood en verkrachting ontsnapt.quote:
Zo danquote:Op donderdag 16 augustus 2018 01:48 schreef Fokpop het volgende:
[..]
Daar ben je goed weggekomen, om niet te zeggen aan dood en verkrachting ontsnapt.
Hij of z’n vriendin?quote:Op donderdag 16 augustus 2018 01:48 schreef Fokpop het volgende:
[..]
Daar ben je goed weggekomen, om niet te zeggen aan dood en verkrachting ontsnapt.
Ziet er prima uit.quote:Op woensdag 15 augustus 2018 22:36 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mogren ga ik kleinere garnalen wokken
Ik vind dit naar.quote:
Dat zeker ook niet inderdaad.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 13:20 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ja, wat Fokpop suggereerde, verdient niet de schoonheidsprijs.
Ze waren heerlijkquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |