Bullshit. Dat kunnen ze in Azië net zo goed.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 21:44 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Italiaanse keuken is juist prachtig, met weinig ingrediënten wat moois neer kunnen zetten, iets wat Aziaten nooit zullen kunnen.
Dat jij blij wordt van de Italiaanse keuken vind ik prima, maar dat jij zo'n uitspraak over "de Aziaten" maakt, geeft wat mij betreft toch wel aan dat je waarschijnlijk fan bent van diepvries pizza's van Dr. Oetker.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 21:44 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Italiaanse keuken is juist prachtig, met weinig ingrediënten wat moois neer kunnen zetten, iets wat Aziaten nooit zullen kunnen.
Is dat waar Sigaartje zo boos om werd?quote:
En terecht! Wat is er mis met Nederlandse producten? Bij AH hebben ze heerlijke Hollandse hangop.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 11:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Is dat waar Sigaartje zo boos om werd?
geen idee wat je bedoelt?quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 11:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Is dat waar Sigaartje zo boos om werd?
Dat je Sigaartje hebt weggejaagd met je kvarg.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 13:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
geen idee wat je bedoelt?
Fijne post! Ik hou van vergelijkingstestjes.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 12:56 schreef stavromulabeta het volgende:
2x rolmops op hangop met komijn, zure augurken, zoet-zuur ingemaakte bloemkool.
[ afbeelding ]
Even een kleine rolmops-test gedaan. Boven de rolmops van de Aldi (boven op de foto, 2,09 per 400 g uitlekgewicht) en de rolmops van de visbier (onder op de foto, 5,- per 400 g uitlekgewicht).
Wat direct opvalt is de haring van de Aldi veel groter is dan die van de visboer. Direct uit de pot leek de Aldi-haring ook wat minder goed schoongemaakt, er zaten nog restjes vin aan. Maar dat kan ook een toevallige momentopname zijn. Wel ziet de huid van de Aldi-haring er mooi zilver-glanzend uit, terwijl die van de visboer-haring iets doffer en minder fris uitzag.
In de smaak heeft de visboer-haring een mooie zoet-zuur-balans, lekker gekruid en superzacht vlees aan de haring. De Aldi-haring heeft in vergelijking een nogal scherp en onaangenaam zuurtje, ook is deze minder mals, je moet nadrukkelijk kauwen en de huid neigt naar rubber. Desondanks is de Aldi-haring niet echt verkeerd, maar de visboer-haring wint duidelijk.
Haring uit de supermarkt. Ik waardeer je moed om het toch te proberen.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 12:56 schreef stavromulabeta het volgende:
2x rolmops op hangop met komijn, zure augurken, zoet-zuur ingemaakte bloemkool.
[ afbeelding ]
Even een kleine rolmops-test gedaan. Boven de rolmops van de Aldi (boven op de foto, 2,09 per 400 g uitlekgewicht) en de rolmops van de visbier (onder op de foto, 5,- per 400 g uitlekgewicht).
Wat direct opvalt is de haring van de Aldi veel groter is dan die van de visboer. Direct uit de pot leek de Aldi-haring ook wat minder goed schoongemaakt, er zaten nog restjes vin aan. Maar dat kan ook een toevallige momentopname zijn. Wel ziet de huid van de Aldi-haring er mooi zilver-glanzend uit, terwijl die van de visboer-haring iets doffer en minder fris uitzag.
In de smaak heeft de visboer-haring een mooie zoet-zuur-balans, lekker gekruid en superzacht vlees aan de haring. De Aldi-haring heeft in vergelijking een nogal scherp en onaangenaam zuurtje, ook is deze minder mals, je moet nadrukkelijk kauwen en de huid neigt naar rubber. Desondanks is de Aldi-haring niet echt verkeerd, maar de visboer-haring wint duidelijk.
En wat wordt de bestelling?quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 14:06 schreef IJy het volgende:
Ik pak maar weer eens een McDriveje vanavond.
Dat is rolmops. Ingelegd in azijn. Is iets heel anders dan maatjesharing.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 14:33 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Haring uit de supermarkt. Ik waardeer je moed om het toch te proberen.
OT: pasta carbonara.
Het blijft een haring, maatje.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 14:37 schreef vredesdruif het volgende:
[..]
Dat is rolmops. Ingelegd in azijn. Is iets heel anders dan maatjesharing.
Geen idee. Ik heb normaal Skyr alleen deze was een keer in de aanbieding. Ik denk dat je dus iemand anders bedoelt.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 13:54 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat je Sigaartje hebt weggejaagd met je kvarg.
Nu dus wel. Skyr en Kvarg.quote:Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |