Doe eens gek en eet weer eens een kapsalon.quote:Op donderdag 2 augustus 2018 12:27 schreef Bienelientjee het volgende:
hmm, heb al jaren geen kapsalon of doner op.
Maar helaas, heb alleen koffie nu
Ik ook niet. Op de een of andere manier vind ik een kapsalon altijd weer tegenvallen. Ze zijn altijd zo zuinig met vlees.quote:Op donderdag 2 augustus 2018 12:27 schreef Bienelientjee het volgende:
hmm, heb al jaren geen kapsalon of doner op.
Maar helaas, heb alleen koffie nu
De eerste keer dat ik kaviaar at , dacht ik dat raar en gedoe was. Maar ik vond het erg lekker!quote:Op woensdag 25 juli 2018 20:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Enige keer dat ik echt lekkere kaviaar at, en ineens snapte wat de poeha was, was Iraanse grijze kaviaar aan boord bij Emirates. Probeer het iedere keer weer als ik het ergens tegenkom maar het komt absoluut niet in de buurt.
Lekker! En hoi!quote:Op donderdag 2 augustus 2018 18:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Zalmfilets met pesto en aardappelkroketjes.
Nu maar een keer een kofte schotel dan.quote:
en wat je laat op de avond eet telt niet mee?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 00:10 schreef SoS87 het volgende:
[..]
Nu maar een keer een kofte schotel dan.
Ik eet gezond. Dit is de tegenhanger laat op de avond.
Waarom bestel je dan zoveel?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 17:37 schreef Atak het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ga niet hoe ik dit ga opmaken. :/
Met sushi is dat niet goed.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 19:35 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Bewaar gewoon nog wat voor morgen.
Doe ik altijd, lekker sushi met ontbijtquote:
Raak jij altijd aan de schijterij van sushi, beste Maily?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:07 schreef maily het volgende:
[..]
Hopelijk is het wc-papier in de bonus
Wel als het van de vorige dag isquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:08 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Raak jij altijd aan de schijterij van sushi, beste maily?
Vorige keer ook al!quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 17:37 schreef Atak het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ga niet hoe ik dit ga opmaken. :/
Pilsje uit de vriezer? Lekker bier-ijsje met dit weer.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:57 schreef SoS87 het volgende:
Wel buiten de koelkast bewaren. De rijst wordt er niet beter op in de koelkast.
Ik doe ff geen thuisbezorgd meer, ik maak zo chicken tonight als late night snack. Eerst nog even een pilsje uit de vriezer.
Daarom ben ik bang om alles op te eten.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:07 schreef maily het volgende:
[..]
Hopelijk is het wc-papier in de bonus
Ja want bier bevriest binnen een uur.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 22:14 schreef Atak het volgende:
[..]
Pilsje uit de vriezer? Lekker bier-ijsje met dit weer.
Goed idee, om verse rauwe vis bij de huidige temperaturen buiten de koeling te bewaren.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:57 schreef SoS87 het volgende:
Wel buiten de koelkast bewaren. De rijst wordt er niet beter op in de koelkast.
No shit.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 23:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Goed idee, om verse rauwe vis bij de huidige temperaturen buiten de koeling te bewaren.
Gegarandeerd bederf!
Doodsverwensing, dit.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:57 schreef SoS87 het volgende:
Wel buiten de koelkast bewaren. De rijst wordt er niet beter op in de koelkast.
Ik doe ff geen thuisbezorgd meer, ik maak zo chicken tonight als late night snack. Eerst nog even een pilsje uit de vriezer.
Bij de pride?quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 17:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch was kleine broodjes met zoute boter en een dikke snee met Holtkamp kaaskroket.
Net wat meloen.
Ik zie allemaal groene dingen, proef je de mosselen nog wel?quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 22:16 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn ouders hadden een grote pan mosselen gemaakt.
Ik ben nu lam en eet vannacht voor het slapen 1 makreel. Foto volgt. Makreel is mijn favo vis.
Daar zitten veel te veel smaakmakers in. Zo proef je die mosselen toch niet goed?quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 22:16 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn ouders hadden een grote pan mosselen gemaakt.
Ik ben nu lam en eet vannacht voor het slapen 1 makreel. Foto volgt. Makreel is mijn favo vis.
Dat is wel heel ruim gezegd.quote:Op zondag 5 augustus 2018 16:46 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat Indiase zoutjes. Lekker, ga ik vaker kopen.
Stel je aanquote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Je maakt hele leuke topics hoor!quote:Op zondag 5 augustus 2018 19:53 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, dit is mijn allertlaatste foto hier.
Ik kan niet opboksen tegen het CUL-geweld hier. Sorry. Ik heb het gevoel dat ik hier geen deel uit maak van iets. Dus ik stop ermee hier.
Mijn laatste gerecht hier:
Restje bami met balletjes in de oven 200 graden gedurende een kwartiertje met salami er op een spiegeleitje
[ afbeelding ]
En allemaal, veel succes hier. Ik hoor hier niet thuis met mijn boerengedrag en mijn gewone maaltijdjes. Ik kan niet tippen aan jullie.
Sorry.
Huh? Jouw topics met eten van 'de gewone man' zijn toch hartstikke goed ontvangen? Er zijn hier zat mensen die gewoon nasi of boerenkool eten hoor. Het hoeft toch niet altijd speciaal te zijn, als het maar lekker is.quote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Nou ja zeg! Je hebt nota bene een eigen fanbase in CUL!quote:Op zondag 5 augustus 2018 19:53 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, dit is mijn allertlaatste foto hier.
Ik kan niet opboksen tegen het CUL-geweld hier. Sorry. Ik heb het gevoel dat ik hier geen deel uit maak van iets. Dus ik stop ermee hier.
Mijn laatste gerecht hier:
Restje bami met balletjes in de oven 200 graden gedurende een kwartiertje met salami er op een spiegeleitje
[ afbeelding ]
En allemaal, veel succes hier. Ik hoor hier niet thuis met mijn boerengedrag en mijn gewone maaltijdjes. Ik kan niet tippen aan jullie.
Sorry.
Je uit de kast in de kast topic heeft 1109 views!! Als dat geen bevestiging genoeg is.quote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Kom op doe niet zo zieligquote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Precies goed.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 22:16 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn ouders hadden een grote pan mosselen gemaakt.
Ik ben nu lam en eet vannacht voor het slapen 1 makreel. Foto volgt. Makreel is mijn favo vis.
Hoe stoom je aubergines?quote:Op zondag 5 augustus 2018 22:51 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Wij aten gestoomde aubergines met een entrecootje en aardappelpartjes uit de oven gekruid met het laatste restje Jonnie Boer's shichimi togarashi. (gelukkig op nu)
Lekker! Waarom ben je blij dat de Shichimi Togarashi op is?quote:Op zondag 5 augustus 2018 22:51 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Wij aten gestoomde aubergines met een entrecootje en aardappelpartjes uit de oven gekruid met het laatste restje Jonnie Boer's shichimi togarashi. (gelukkig op nu)
Omdat ik het niet uit kan staan de Jonnie een kruidenmix op de markt brengt, dat Shichimi Togarashi noemt en er vervolgens iets anders instopt. Ik vind de wereld kutirritantverwarrend als iedereen maar zijn eigen definities hanteert van dingen.quote:Op maandag 6 augustus 2018 09:51 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Lekker! Waarom ben je blij dat de Shichimi Togarashi op is?
In stukjes. Op een stoomrekje. In een pan. Boven water. Zo'n 20 minuten.quote:
Dit wist ik niet, kan ik me voorstellen danquote:Op maandag 6 augustus 2018 10:35 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat ik het niet uit kan staan de Jonnie een kruidenmix op de markt brengt, dat Shichimi Togarashi noemt en er vervolgens iets anders instopt. Ik vind de wereld kutirritantverwarrend als iedereen maar zijn eigen definities hanteert van dingen.
Jah. Verder niks mis mee. Voor op een aardappel bijvoorbeeld.quote:
Googlede me suf maar zakje op en weg en zonder naam is moeilijk. Volgende keer bij de toko neem ik em weer mee en dan zal ik het je zeggen. Zat vol kruiden, zaden, rozijnen, pinda's en cashews.quote:Op zondag 5 augustus 2018 16:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat is wel heel ruim gezegd.
Welke!?!
Bombay mix? Al zitten daar ook "zoutjes" in.quote:Op maandag 6 augustus 2018 12:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Googlede me suf maar zakje op en weg en zonder naam is moeilijk. Volgende keer bij de toko neem ik em weer mee en dan zal ik het je zeggen. Zat vol kruiden, zaden, rozijnen, pinda's en cashews.
Het is godnondeju maandag.quote:Op maandag 6 augustus 2018 13:34 schreef minilot het volgende:
Lunch in de tuin! Toast met roomkaas en chilipepers + Gerardus IPA. Vanavond barbecue bij mijn schoonouders.
Weet ik. Sterkte .:*quote:
Oh god doe niet zo hypocriet. Dat je deze bagger uit je toetsenbord krijgt.quote:Op zondag 5 augustus 2018 21:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou ja zeg! Je hebt nota bene een eigen fanbase in CUL!
Bovendien ben je echt niet de enige die gewoon restjes bami eet of witte bolletjes met een hamburger. Volgens mij eet de helft hier zoals jij. Alleen maken die niet altijd foto's. Maar foto's zijn juist bonus.
Wat mis je? Meer mensen die foto's maken van eten wat bij jou past? Of zou je stiekem mee reacties willen op jouw posts? Maar dat laatste werkt hier niet zo. Hier is het gewoon melden wat je eet. Velen vinden het leuk om te lezen en je foto's maken het nog veel leuker, maar je kunt niet verwachten dat iedereen reageert. Je moet gewoon geloven dat iedereen het ziet en leuk vindt, zonder die bevestiging.
Niet weggaan hoor!!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |