abonnement Unibet Coolblue
  Spellchecker donderdag 2 augustus 2018 @ 19:00:09 #1
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180902624
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…



’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html



Laatste nieuws (09-11-17)
quote:
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz

26.07.2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''

===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/?hl=nl

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/?hl=nl
Samantha's Vriendje van dienst
Jeffrey: https://www.instagram.com/jeffreylake/?hl=nl

[ Bericht 10% gewijzigd door maily op 02-08-2018 20:20:17 ]
pi_180902641
#prayforbarbie
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_180902805
#barbiewokeuplikethis
-nee-
pi_180903104
Ah, Michael doet eindelijk wat ik al tijden zeg dat ie moet doen :+
Naar Scheveningen verhuizen en voor zijn kinderen zorgen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Spellchecker donderdag 2 augustus 2018 @ 19:29:40 #5
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180903139
Van Scheveningen naar Schotland .... schots en scheef ....
pi_180903172
Ik keek op de Insta van Mike. Die vriendin heeft net als Samantha tieten zo groot als haar hoofd. Hoe kun je dat nu mooi vinden. _O- en dan ook blijven verbouwen. Zo zonde.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_180903259
Het is wachten op 2 dingen.

- de nieuwe liefdes baby van mike en naomi
- de nieuwe abortus van samantha.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180903263
Of een nieuwe baby, die ze wel mag houden.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180903336
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 19:32 schreef Pisces29 het volgende:
Ik keek op de Insta van Mike. Die vriendin heeft net als Samantha tieten zo groot als haar hoofd. Hoe kun je dat nu mooi vinden. _O- en dan ook blijven verbouwen. Zo zonde.
Jaloers! :D
pi_180903453
Tijd voor Zuid-Afrika.
SOONY
pi_180903458
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 19:42 schreef VervelendPersoon het volgende:

[..]

Jaloers! :D
Ja, ook op Lolo Ferrari.
Of op die eendenlippen.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_180903477
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 19:37 schreef Ticootje het volgende:
Het is wachten op 2 dingen.

- de nieuwe liefdes baby van mike en naomi
- de nieuwe abortus van samantha.
Mag je nog een abortus plegen als ze al meer dan 2 jaar oud zijn?
  Spellchecker donderdag 2 augustus 2018 @ 20:08:10 #13
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180903796
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 19:32 schreef Pisces29 het volgende:
Ik keek op de Insta van Mike. Die vriendin heeft net als Samantha tieten zo groot als haar hoofd. Hoe kun je dat nu mooi vinden. _O- en dan ook blijven verbouwen. Zo zonde.
Ja maar als Maik dat nou mooi vindt ... neppe wijven ..
pi_180903893
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 20:08 schreef maily het volgende:

[..]

Ja maar als Maik dat nou mooi vindt ... neppe wijven ..
Mike is zelf net zo nep.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180904120
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 19:29 schreef maily het volgende:
Van Scheveningen naar Schotland .... schots en scheef ....
'schots en scheev' moet t dan zijn ;)
  Spellchecker donderdag 2 augustus 2018 @ 20:31:48 #16
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180904136
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 20:30 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

schots en scheev moet t dan zijn ;)
:Y

Bij deel 21 .... En in Spanje zit ook nog een S .....
pi_180904299
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 20:30 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

'schots en scheev' moet t dan zijn ;)
Serieuce?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Spellchecker donderdag 2 augustus 2018 @ 20:41:14 #18
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  Spellchecker donderdag 2 augustus 2018 @ 20:41:46 #19
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180904591
Nou even serieus he..
Wat is er nou met Sireuc?
pi_180904648
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 20:50 schreef quirina het volgende:
Nou even serieus he..
Wat is er nou met Sireuc?
dat is de el-tjabo spelling
pi_180904757
Mike heeft tegenwoordig ook zo’n manbun :’)
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Spellchecker donderdag 2 augustus 2018 @ 20:59:59 #23
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180904831
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 20:50 schreef quirina het volgende:
Nou even serieus he..
Wat is er nou met Sireuc?
Ik heb even tig pagina's teruggescrold voor je :D
En dan in de bovenste regel van het schrijven van die Dj

SHO / [Barbiegate #19 ] Tollende snollen!
pi_180905335
Dit zegt ex Barbie over rechtszaak

https://www.telegraaf.nl/(...)rbie-over-rechtszaak

Pluk de dag!
´
pi_180905634
quote:
6s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:18 schreef Kim-Holland het volgende:
Dit zegt ex Barbie over rechtszaak

https://www.telegraaf.nl/(...)rbie-over-rechtszaak

Pluk de dag!
Jake doet het woord.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180905796
'Met urgentie woonruimte' volgens Jake. Succes dan maar want Michael zal vast ingeschreven staan in Spanje en niet hier en er zijn nog wel wat andere voorwaarden waar hij niet aan voldoet.
pi_180905819
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 19:32 schreef Pisces29 het volgende:
Ik keek op de Insta van Mike. Die vriendin heeft net als Samantha tieten zo groot als haar hoofd. Hoe kun je dat nu mooi vinden. _O- en dan ook blijven verbouwen. Zo zonde.
Voelde je je ook een beetje beschaamd dat je met semi-interesse naar zijn insta zit te kijken? :@
pi_180905901
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:39 schreef Ericr het volgende:
'Met urgentie woonruimte' volgens Jake. Succes dan maar want Michael zal vast ingeschreven staan in Spanje en niet hier en er zijn nog wel wat andere voorwaarden waar hij niet aan voldoet.
Hij komt vast niet in aanmerking voor sociale huur. In de vrije sector is een woning vinden makkelijker en sneller.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180906100
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:45 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Hij komt vast niet in aanmerking voor sociale huur. In de vrije sector is een woning vinden makkelijker en sneller.
Daar heb je alleen geen urgentie voor nodig
  donderdag 2 augustus 2018 @ 21:56:03 #30
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_180906154
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:53 schreef Ericr het volgende:

[..]

Daar heb je alleen geen urgentie voor nodig
Dat wil niet zeggen dat je niet met urgentie woonruimte kunt zoeken.
Niet alles draait om de terminologie van de sociale huursector.

Als je koopwoning afbrandt wordt er ook met urgentie woonruimte geregeld, en de kans is klein dat dat via een sociale verhuurder is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_180906260
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:40 schreef vencodark het volgende:

[..]

Voelde je je ook een beetje beschaamd dat je met semi-interesse naar zijn insta zit te kijken? :@
Nee, eigenlijk niet :D Ik bekijk dat ook zo weinig. Daarom herkende ik hem een tijd terug ook amper meer. Oud geworden (en ingrepen?).

Ik zat wel steeds te twijfelen of ik wel het juiste profiel had, vage teksten die erbij staan.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_180906492
quote:
6s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:18 schreef Kim-Holland het volgende:
Dit zegt ex Barbie over rechtszaak

https://www.telegraaf.nl/(...)rbie-over-rechtszaak

Pluk de dag!
Korte termijn van de Raad. Zal ook wel mee te maken hebben dat Mike al jaren niet in NL woont en nu wel van alles roept, maar dat huis niet heeft. Dus over paar weken weer kijken.

Zijn opmerking over in Spanje geaard zijn doet me ook denken dat hij helemaal niet hier wilt wonen. Misschien hoopt hij ook dat Samantha het alsnog op de rit krijgt.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_180906495
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat wil niet zeggen dat je niet met urgentie woonruimte kunt zoeken.
Niet alles draait om de terminologie van de sociale huursector.

Als je koopwoning afbrandt wordt er ook met urgentie woonruimte geregeld, en de kans is klein dat dat via een sociale verhuurder is.
Zoals Jake het zei was het 'met een urgentie woonruimte krijgen'. Dat klinkt alsof ze denken recht te hebben op een urgentieverklaring.
pi_180906549
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 22:10 schreef Ericr het volgende:

[..]

Zoals Jake het zei was het 'met een urgentie woonruimte krijgen'. Dat klinkt alsof ze denken recht te hebben op een urgentieverklaring.
Met een eigen onderneming sociale huur en urgentie. :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_180906611
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 22:13 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Met een eigen onderneming sociale huur en urgentie. :D
Hij heeft er ook geen recht op maar hij komt natuurlijk wel uit een aso-nest waar bijna iedereen de ingangen weet te vinden in het netwerk aan sociale regelingen.
pi_180906823
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 22:16 schreef Ericr het volgende:

[..]

Hij heeft er ook geen recht op maar hij komt natuurlijk wel uit een aso-nest waar bijna iedereen de ingangen weet te vinden in het netwerk aan sociale regelingen.
Oh ja, met de juiste ingang kom je dan ineens heel ver.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_180907134
Is dit nou Samant met donkere pruik of niet? Je ziet op het been nog een klein stukje tattoo, en laat Samant nu juist op die plek een tattoo hebben.

https://www.instagram.com(...)by=michaelvanderplas
´
pi_180907324
quote:
11s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 22:37 schreef Kim-Holland het volgende:
Is dit nou Samant met donkere pruik of niet? Je ziet op het been nog een klein stukje tattoo, en laat Samant nu juist op die plek een tattoo hebben.

https://www.instagram.com(...)by=michaelvanderplas
Neus en mondje wel erg een duidelijke Samantha.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  donderdag 2 augustus 2018 @ 22:50:59 #39
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_180907420
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 22:47 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Neus en mondje wel erg een duidelijke Samantha.
Op de andere foto's is degene in die jurk duidelijk niet Samantha.
Maar ik vermoed dat het een soort Scheveningse 13 in een dozijn look is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Spellchecker vrijdag 3 augustus 2018 @ 07:05:36 #40
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180911290
quote:
11s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 22:37 schreef Kim-Holland het volgende:
Is dit nou Samant met donkere pruik of niet? Je ziet op het been nog een klein stukje tattoo, en laat Samant nu juist op die plek een tattoo hebben.

https://www.instagram.com(...)by=michaelvanderplas
Bij de haar-inzet ziet het er niet uit als een pruik.
Kind zit er lekker charmant bij :N
pi_180911342
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 07:05 schreef maily het volgende:

[..]

Bij de haar-inzet ziet het er niet uit als een pruik.
Kind zit er lekker charmant bij :N
Dit verhaal kent alleen maar verliezers.

Behalve Hoerige Jantje en el Tjabo. Die hebben mooi bekendheid gekregen door dit topic en extra kaarten verkocht! 👍🏾
pi_180914314
Maar wat ik niet snap: waarom als je de kinderen krijgt toegewezen, kan Angelina niet gewoon naar een internationale school of spaanse school?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180914368
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 11:09 schreef Ticootje het volgende:
Maar wat ik niet snap: waarom als je de kinderen krijgt toegewezen, kan Angelina niet gewoon naar een internationale school of spaanse school?
Misschien heeft Angelina wel aangegeven dat ze niet naar Spanje wilt. Ze zat er immers al wat maandjes geleden en toen is zij ook weer naar Nederland gekomen terwijl Milano nog in Spanje zat.
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 11:13:45 #44
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_180914414
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 11:11 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Misschien heeft Angelina wel aangegeven dat ze niet naar Spanje wilt. Ze zat er immers al wat maandjes geleden en toen is zij ook weer naar Nederland gekomen terwijl Milano nog in Spanje zat.
Toen zou ze thuis les van Naomi krijgen, maar kennelijk was dat sneller weer voorbij dan de bedoeling was.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_180914416
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 11:11 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Misschien heeft Angelina wel aangegeven dat ze niet naar Spanje wilt. Ze zat er immers al wat maandjes geleden en toen is zij ook weer naar Nederland gekomen terwijl Milano nog in Spanje zat.
T meisje is 6? Die heeft niet zo heel veel te willen nog?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180914623
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 11:13 schreef Ticootje het volgende:

[..]

T meisje is 6? Die heeft niet zo heel veel te willen nog?
Als ze naar een ander land moet gaan opgroeien waar ze de taal niet kent, geen vriendjes heeft... Ik vind dan wel dat je best rekening mag houden met de mening van zo'n meisje. Het is niet de bedoeling dat ze daar doodongelukkig gaat worden, ook nog eens ver weg van haar moeder. Want laten we wel wezen, de kids van Sam zien haar echt nog wel als hun mama.
pi_180914675
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 11:24 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Als ze naar een ander land moet gaan opgroeien waar ze de taal niet kent, geen vriendjes heeft... Ik vind dan wel dat je best rekening mag houden met de mening van zo'n meisje. Het is niet de bedoeling dat ze daar doodongelukkig gaat worden, ook nog eens ver weg van haar moeder. Want laten we wel wezen, de kids van Sam zien haar echt nog wel als hun mama.
Kinderen zijn flexibel, spreken snel de taal en bouwen snel weer wat vriendschappen op.

Het was Sam die in eerste instantie de hele bende naar Spanje verhuisde en daarna de kinderen toch maar weer oppakte naar Nederland.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180914983
Te midden van alle drama rondom de vermeende zelfmoordpoging van zijn ex Samantha ’Barbie’ de Jong en de daarop volgende rechtszaak om hun kinderen heeft Michael van der Plas toch nog tijd gevonden om een clip op te nemen. De realityster brengt binnenkort opnieuw een feestnummer uit.
[Telegraaf]

Nou, gelukkig maar dat er nog flink gefeest kan worden. Zal vast ook een feest zijn voor de kinderen. *O*
´
pi_180915120
Moet ook geld binnenkomen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180916843
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 11:09 schreef Ticootje het volgende:
Maar wat ik niet snap: waarom als je de kinderen krijgt toegewezen, kan Angelina niet gewoon naar een internationale school of spaanse school?
Omdat dit nog niet definitief vast staat.
Als Mék wel definitief de kinderen toegewezen gaat krijgen. Dan kan hij ze mee naar Spanje nemen.
Maar de kans dat hij de kinderen definitief toegewezen gaat krijgen is minder groot dan hij denkt. Kinderen gaan bij voorkeur weer terug bij hun moeder, tenzij ze zelf afstand doet en akkoord gaat.
Zielig voor die kids allemaal.
pi_180917075
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:07 schreef quirina het volgende:

[..]

Omdat dit nog niet definitief vast staat.
Als Mék wel definitief de kinderen toegewezen gaat krijgen. Dan kan hij ze mee naar Spanje nemen.
Maar de kans dat hij de kinderen definitief toegewezen gaat krijgen is minder groot dan hij denkt. Kinderen gaan bij voorkeur weer terug bij hun moeder, tenzij ze zelf afstand doet en akkoord gaat.
Zielig voor die kids allemaal.
Als mike zich nu hard maakt kan hij ze zo houden.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180917110
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:16 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Als mike zich nu hard maakt kan hij ze zo houden.
Hehe... hard maken :)
pi_180917583
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:16 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Als mike zich nu hard maakt kan hij ze zo houden.
Volgens de geruchten kan mike zijn hart vasthouden als Samantha uit de school klapt over hem (oa over de criminele activiteiten). Dan gaan de kindjes naar geen van beiden.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_180917639
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:35 schreef aquawoman het volgende:

[..]

Volgens de geruchten kan mike zijn hart vasthouden als Samantha uit de school klapt over hem (oa over de criminele activiteiten). Dan gaan de kindjes naar geen van beiden.
Alsof ze dat niet weten bij jeugdzorg. En als hij niet voor de feiten gekend is die zij opnoemt, dan moet ze eerst met harde bewijzen komen.

Ik denk niet dat ze zo in elkaar zit om dat te gaan doen.
pi_180917664
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:37 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Alsof ze dat niet weten bij jeugdzorg. En als hij niet voor de feiten gekend is die zij opnoemt, dan moet ze eerst met harde bewijzen komen.

Ik denk niet dat ze zo in elkaar zit om dat te gaan doen.
Ik denk ook niet dat ze zo in elkaar steekt. Maar als ze zou willen zou het wel kunnen.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_180917695
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:35 schreef aquawoman het volgende:

[..]

Volgens de geruchten kan mike zijn hart vasthouden als Samantha uit de school klapt over hem (oa over de criminele activiteiten). Dan gaan de kindjes naar geen van beiden.
Was hij bij gebrek aan bewijs dus voor vrijgesproken.
pi_180917731
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:38 schreef aquawoman het volgende:

[..]

Ik denk ook niet dat ze zo in elkaar steekt. Maar als ze zou willen zou het wel kunnen.
Ze kan het in haar domheid wel proberen.
pi_180917763
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:39 schreef quirina het volgende:

[..]

Was hij bij gebrek aan bewijs dus voor vrijgesproken.
I know, maar toen waren ze nog samen he :) Dus was het ook in haar voordeel om te zorgen dat het geen problemen zou opleveren.

Maar goed, ik bedoel alleen te zeggen dat Mike ook niet brandschoon is en veel ongewenst gedrag heeft vertoond (zoals de verhuizing naar Spanje terwijl je kids in Nederland wonen bij een labiele moeder) en dat ik hoop dat jeugdzorg er goed over nadenkt voor ze die kinderen definitief ergens plaatsen.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_180917930
Mike wordt door veel mensen de hemel in geprezen, maar eigenlijk is het gewoon een egoïstische bal gehakt.
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:54:01 #60
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_180918074
Ik denk dat Sam ze liever bij Mèèk en Naom heeft dan in een vreemd pleeggezin
pi_180918398
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:54 schreef amaranta het volgende:
Ik denk dat Sam ze liever bij Mèèk en Naom heeft dan in een vreemd pleeggezin
Ze zouden ook bij de opa en oma (van beide kanten) of iets dergelijks geplaatst kunnen worden.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_180918478
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 11:11 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Misschien heeft Angelina wel aangegeven dat ze niet naar Spanje wilt. Ze zat er immers al wat maandjes geleden en toen is zij ook weer naar Nederland gekomen terwijl Milano nog in Spanje zat.
Angelina is terug gegaan naar Nederland omdat ze niet in Spanje kon aarden. Miste o.a. haar moeder heel erg.
pi_180918499
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:11 schreef Snowbomb het volgende:

[..]

Angelina is terug gegaan naar Nederland omdat ze niet in Spanje kon aarden. Miste o.a. haar moeder heel erg.
Die nu evengoed ook weg gaat.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180918501
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:54 schreef amaranta het volgende:
Ik denk dat Sam ze liever bij Mèèk en Naom heeft dan in een vreemd pleeggezin
Ik denk dat Mike ze andersom ook liever bij haar heeft. :D Als zij de boel op orde heeft.
Waarom wilt hij nu ineens wel een actieve vader zijn.
Net als gister "ik ben geaard in Spanje, maar...".
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_180918584
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:12 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik denk dat Mike ze andersom ook liever bij haar heeft. :D Als zij de boel op orde heeft.
Waarom wilt hij nu ineens wel een actieve vader zijn.
Net als gister "ik ben geaard in Spanje, maar...".
Dat denk ik ook. Volgens mij zijn ze m meer tot last, maar ja dat is wat lastig als je zo in de media bekent bent.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180918742
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:15 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Dat denk ik ook. Volgens mij zijn ze m meer tot last, maar ja dat is wat lastig als je zo in de media bekent bent.
Net als een lading vrijgezelle vaders.
Nu is Mike dan wel onder de pannen, maar wel met een grietje die zijn dochter kan zijn. En dan een café en het 'goede leven' in Spanje...
Ik zie hem echt niet voor het echie naar Nederland verplaatsen.

Geen idee of hij altijd netjes over Samantha heeft gesproken. Maar deed hij wel slim gister. Instanties volgen alles en hij verwijst naar Jake. :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 15:08:39 #67
460295 Budabuddumbam
What does the fox say?
pi_180919927
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 11:24 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Als ze naar een ander land moet gaan opgroeien waar ze de taal niet kent, geen vriendjes heeft... Ik vind dan wel dat je best rekening mag houden met de mening van zo'n meisje. Het is niet de bedoeling dat ze daar doodongelukkig gaat worden, ook nog eens ver weg van haar moeder. Want laten we wel wezen, de kids van Sam zien haar echt nog wel als hun mama.
Dat is koffiedik kijken, in een geval als dit weet je niet wat er beter is.
ik heb ook mijn kinderen binnen nederland verhuist en dat vonden ze ook niet allemaal even leuk of even gezellig in het begin. Terwijl het toen wel de betere keus was.

Mijn kind zei nee maar mijn kind zat fout. Ik denk dat een kind helemaal nog niet de gevolgen kan overzien met 6.
pi_180920716
quote:
Barbie naar afkickkliniek in Schotland: 'Mama moet beter worden'

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, vertrekt binnen twee weken naar een afkickkliniek in Schotland, waar ze 2,5 tot 4 maanden zal verblijven. ,,De dag vóór ze vertrekt mag ze met de kinderen doorbrengen en ze vertellen dat mama een tijdje op vakantie gaat om beter te worden'', laat haar manager weten.
https://www.ad.nl/show/ba(...)ter-worden~af5eae5f/

wie is manager jim nou weer?!
pi_180920922
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:48 schreef Sunshine1982 het volgende:
Mike wordt door veel mensen de hemel in geprezen, maar eigenlijk is het gewoon een egoïstische bal gehakt.
Idd. Tot een tijdje terug vond ik hem ook wel okee, maar dat is verdwenen.
Hij is niet minder erg of minder mediageil dan Samant. En dat geldt ook voor Naomi.
Wat een teringbende maken zij ervan over de rug van hun kinderen. Je ziet het vooral op hun Insta's dat ze er een soort van wedstrijd van maken wie de beste is.

De rechter heeft gesproken> Hup, laten we er een feestje van maken in het openbaar!
Nu snap ik wel dat er geld in het laatje moet komen maar ik vind dit zooo ongepast.
Maar goed, letterlijk opgeblazen ego's gaan vóór de vernedering van kinderen..

Dat die hele Tokkiebende nog fans heeft, daar snap ik geen reet van. Aan de andere kant weet je wel gelijk met wat voor types je te maken hebt, want geen enkel normaal denkend mens zou dit gedrag kunnen respecteren, laat staan toejuichen als fan zijnde.
Het beste zou zijn dat alle media over deze Tokkies niks meer schrijven en dat ze het moeten hebben van hun eigen soort via hun eigen kanalen. En dan blijft er weinig nog over om stoer te doen met hun asociale gedrag!
´
pi_180921549
quote:
ik bedoel ze had toch ene michael als nieuwe manager
nieuwe week nieuwe manager en deze werkt ook nog eens is als fotograaf voor is de telegraaf?
pi_180921683
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:26 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ik bedoel ze had toch ene michael als nieuwe manager
nieuwe week nieuwe manager en deze werkt ook nog eens is als fotograaf voor is de telegraaf?
Ja..ik weet het ook niet meer met dat malle volk.
´
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 17:53:01 #73
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_180923367
quote:
Vriend Jeffrey reddende engel voor ingestorte realityster ‘Ik wil dat Barbie én haar kinderen bij mij komen wonen!’

Een paar uur voordat Samantha ‘Barbie’ de Jong uit haar raam viel, stuurde ze haar vriend Jeffrey, die in Spanje zat, een geluidsopname waarop te horen was dat ze zichzelf niet was. Ze zou gedrogeerd zijn door twee mannen, die wraak wilden nemen. Aan Story vertelt Jeffrey: ‘We weten wie ze zijn. Barbie doet deze week aangifte tegen hen.’ Hij wil nu dat Barbie én haar kinderen bij hem komen wonen, zodat hij voor ze kan zorgen...

Realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong (29) en haar vriend Jeffrey van der Meer (32) zijn nog maar kort verliefd, maar nu al heeft de Rijswijkse zanger zijn vriendin gevraagd om bij hem te komen wonen. In de kliniek, waar Barbie sinds vorige week verblijft na het veelbesproken incident waarbij ze uit het raam van haar Scheveningse woning op de eerste verdieping viel, heeft hij haar dat aangeboden. ‘Vooropgesteld wil ik dat Samantha voorlopig in de kliniek blijft,’ vertelt Jeffrey aan Story. ‘Ze moet nu goed behandeld worden en leren omgaan met mensen die allemaal iets van haar willen. De vorige keren liet ze zich na een paar dagen ontslaan. Ik heb verteld dat dat niet de oplossing is voor haar problemen, en haar laten weten dat ze met sommige mensen beter niet meer kan omgaan. Ik heb lange gesprekken met haar ouders gevoerd en zij zeggen ook dat Samantha in de afgelopen jaren een heel ander persoon is geworden. Daar hebben veel mensen een aandeel in gehad. Ik ben daar nooit bij geweest. Maar als ik nu zie hoe sommige vriendinnen gebruik van haar maken, is het beter dat ze met hen niet meer omgaat.’ Jeffrey doelt onder anderen op Kimberley, met wie ze bijna elke dag samen is geweest. ‘In mijn ogen gebruikt en manipuleert zij Sam. En ik ben niet de enige die Sam voor haar heeft gewaarschuwd. Ook haar ouders zijn niet blij met hun vriendschap.

Alleen Sam ziet dat zelf nog niet. Al heb ik het idee, nu ze weer wat helderder is, dat ze dingen in een ander perspectief ziet. Ze zegt ook blij te zijn met de dingen die ik tegen haar zeg. Ik draai niet om de feiten heen, ben geen meeprater. Dat is iets wat ze niet kent. Haar vorige vriendjes waren ook allemaal drugsgebruikers. En Sam is naïef en beïnvloedbaar. Ze vindt het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Daar gaan haar behandelaars Sam, naast haar borderlinebehandeling, mee helpen.’

Jeffrey denkt ook dat het goed zou zijn als Samantha uit Scheveningen vertrekt. ‘Ze wil daar graag wonen vanwege het strand. Maar ze wordt daar ook elke dag geconfronteerd met mensen die gebruiken en die iets van haar willen. Dat is niet gezond. Ik wil graag samenwonen met haar, maar niet in Scheveningen. Ik heb haar gevraagd om bij mij in Rijswijk te komen wonen. Ik woon in een rustige buurt en heb ruimte genoeg.

Dus ook haar kinderen, Angelina en Milano, hebben dan een eigen kamer bij mij. En dáár zijn nergens mensen die iets van haar willen. Ze hoeft van mij nog geen antwoord te geven. Ik wilde haar alleen laten weten dat ze een keus heeft.’

Dat ze nog maar kort een relatie hebben, vindt Jeffrey geen reden om niet te gaan samenwonen. ‘Toen ik haar negen weken geleden voor het eerst in de ogen keek, zag ik al iets bijzonders. Tien jaar lang heb ik geen relatie gehad. Wel wat scharrels tussendoor, maar als ik een paar uur bij iemand was, vond ik het niet meer leuk. Bij Samantha is dat zo anders. Al zijn we acht uur per dag samen, dan wil ik nog steeds niet weg. En in deze voor haar moeilijke tijd wil ik er zijn. Elke dag bezoek ik haar. Net als haar ouders. Voor de rest hebben we afgesproken, in haar belang, niemand toe te laten. Alleen op haar verjaardag hebben we wat meer mensen uitgenodigd.’ Inmiddels heeft Jeffrey ook een aardig idee wat er zich in de nacht voordat Samantha uit het raam viel, is gebeurd. ‘Ze kreeg bezoek van een man die zichzelf had uitgenodigd. Later hoorde ik van Sam dat hij nog iets met haar te vereffenen had, maar onder het mom van een drankje was hij binnengekomen. Wat er in het verleden tussen hen is gebeurd, wil ik vanwege Samantha niet openbaar maken. Maar laten we het erop houden dat hij wraak wilde. Alleen zij had dat niet door. Later heeft hij een tweede vriend van hem uitgenodigd en die avond hebben ze haar gedrogeerd. In haar bloed is zowel xtc als cocaïne gevonden. Dat moet haar zijn toegediend, want xtc heeft ze nog nooit genomen.’ Jeffrey kreeg die nacht ook een opname van Samantha toegestuurd. ‘Ze kon me niet bereiken en had daarom een berichtje ingesproken. Ik hoorde hoe verward ze was en ik hoorde stemmen op de achtergrond.

KEIHARDE STRIJD MET EX-MAN MICHAEL VERWACHT

Al snel waren haar vader en ik erachter wie deze mensen waren. Toen haar vader één van de twee op vrijdag op zijn werk bezocht, bleek hij zich ineens ziek te hebben gemeld. Hoe toevallig wil je het hebben? Van Sam hoorde ik ook dat ze het gevoel had dat de duivel van haar bezit had genomen. Iedereen sprak al snel over een zelfmoordpoging, maar zij zegt absoluut niet dood te willen. Maar door die combinatie van drugs en haar eigen medicatie heeft ze zichzelf wel verwond en is ze uit het raam gevallen. Met de dag wordt ze nu helderder. Sam wil deze week ook aangifte doen tegen die twee mannen die haar gedrogeerd hebben. De politie maakt er wel degelijk een zaak van en er is ook contact met een rechercheur die haar nog wil horen.’

Volgens Jeffrey vreest Samantha dat Jeugdzorg dit wel als een zelfmoordpoging ziet. ‘Ze is bang dat ze de kinderen kwijtraakt.’ Geruchten dat Jeugdzorg deze beslissing al heeft genomen, verwijst Jeffrey naar het rijk der fabelen. ‘Daar heb ik Samantha niet over gehoord. Wel heeft ze toegegeven het moederschap zwaar te vinden, maar dat vind ik ook logisch. Ze krabbelt na een extreem heftige periode weer op en heeft daarbij vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, de zorg over haar twee kinderen. Milano (3) is de hele week bij haar en Angelina (5) voor drie dagen. De overige dagen wonen ze bij de opa’s en oma’s. Ze vindt het hectisch. Maar dat is voor haar geen reden om weer een zelfmoordpoging te doen.

Want het ging écht goed met haar. Ze had zo veel zin in het leven! Ze keek er ook weer naar uit om te gaan werken. En tussen ons samen is het fijn. Ook haar kinderen zien dat. Angelina en Milano zijn gek met mij. Ze zeiden tegen Sam: Mam, Jeffrey is lief. Hij doet geen stoute dingen als slaan zoals die andere mannen. Dat zegt toch genoeg?

Ik heb echt het allerbeste voor met Samantha. En ik hoop dat ze zich nu goed laat behandelen. Daar zal ik zeker op blijven aandringen.’ Of Samantha’s ex-man Michael óók zo gelukkig is met de aanwezigheid van Jeffrey in Sams leven en zijn voorstel dat ze met haar kinderen bij hem intrek, valt te betwijfelen; Michael wil Angelina en Milano juist het liefst meenemen naar de Spaanse badplaats Torremolinos, waar hij al geruime tijd woont en werkt. Er wordt dan ook een keiharde strijd om de kinderen verwacht.
Wat een geweldige vent is het ook O+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Spellchecker vrijdag 3 augustus 2018 @ 18:00:09 #74
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180923533
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 17:53 schreef Maraca het volgende:

[..]

Wat een geweldige vent is het ook O+
Wow dat gaat zeker goedkomen ;)
Dan kan het topic wel dicht.
O wacht ...
pi_180924784
Ok, misschien 4 maanden dan. Omdat Sam daarvan 3 maanden weg is.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_180925255
Oh moest Ron even naar het benzinestation? :+
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 19:36:22 #77
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_180925640
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 18:56 schreef Ticootje het volgende:
Ok, misschien 4 maanden dan. Omdat Sam daarvan 3 maanden weg is.
En ze dan wel moeten gaan samenwonen omdat ze haar huis weer kwijt is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 19:37:37 #78
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_180925667
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 19:16 schreef quirina het volgende:
Oh moest Ron even naar het benzinestation? :+
Die zat nog in Spanje, ik zou eerder denken aan een van de zoons van Jake, maar ik denk niet dat Ron die durft aan te pakken.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 20:17:21 #79
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_180926427
quote:
7s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 15:59 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Idd. Tot een tijdje terug vond ik hem ook wel okee, maar dat is verdwenen.
Hij is niet minder erg of minder mediageil dan Samant. En dat geldt ook voor Naomi.
Wat een teringbende maken zij ervan over de rug van hun kinderen. Je ziet het vooral op hun Insta's dat ze er een soort van wedstrijd van maken wie de beste is.

De rechter heeft gesproken> Hup, laten we er een feestje van maken in het openbaar!
Nu snap ik wel dat er geld in het laatje moet komen maar ik vind dit zooo ongepast.
Maar goed, letterlijk opgeblazen ego's gaan vóór de vernedering van kinderen..

Dat die hele Tokkiebende nog fans heeft, daar snap ik geen reet van. Aan de andere kant weet je wel gelijk met wat voor types je te maken hebt, want geen enkel normaal denkend mens zou dit gedrag kunnen respecteren, laat staan toejuichen als fan zijnde.
Het beste zou zijn dat alle media over deze Tokkies niks meer schrijven en dat ze het moeten hebben van hun eigen soort via hun eigen kanalen. En dan blijft er weinig nog over om stoer te doen met hun asociale gedrag!
Dus dit was jouw laatste post in dit topic?
pi_180926813
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 20:17 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dus dit was jouw laatste post in dit topic?
Nope. Zolang ze zelf de media blijven opzoeken zal ik mijn mening geven. Jammer he? :D
´
  zaterdag 4 augustus 2018 @ 01:39:40 #81
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_180933075
Wie vroeg zich ook alweer af hoe lang het zou gaan duren met die nieuwe bff Kimberley?

Zo. Voorspelbaar.
With love :*
pi_180933248
Wat me al een tijdje afvraag zijn jullie irl ook van die roddeltantes :?
pi_180933411
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 01:52 schreef vronie het volgende:
Wat me al een tijdje afvraag zijn jullie irl ook van die roddeltantes :?
Dûh. :{w
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 4 augustus 2018 @ 08:17:49 #84
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_180934312
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 02:15 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dûh. :{w
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  Spellchecker zaterdag 4 augustus 2018 @ 08:20:18 #85
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_180934325
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 01:52 schreef vronie het volgende:
Wat me al een tijdje afvraag zijn jullie irl ook van die roddeltantes :?
Mwaahhhhh :@
pi_180935978
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 01:52 schreef vronie het volgende:
Wat me al een tijdje afvraag zijn jullie irl ook van die roddeltantes :?
Roddelen doet iedereen. De één wat meer dan een ander. En je hebt mensen die er een sport van maken omdat ze iemand het licht niet in de ogen gunnen en anderen proberen mee te trekken in hun afgunst. Dat gebeurt overal, zowel hier als IRL.
FOK! is soms net het echte leven :)
´
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 4 augustus 2018 @ 10:43:53 #87
163650 Greys
pi_180936265
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 17:53 schreef Maraca het volgende:

[..]

Wat een geweldige vent is het ook O+
Vraag me toch altijd weer af of zulke types 'anderen zijn slecht voor haar en willen iets van haar maar ik niet hoor' zichzelf nou echt beter voelen dan de rest terwijl ze de hele privébende weer met de Story bespreken.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_180941420
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:07 schreef aquawoman het volgende:

[..]

Ze zouden ook bij de opa en oma (van beide kanten) of iets dergelijks geplaatst kunnen worden.
Moeten opa en oma ook maar willen/kunnen....
pi_180978898
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 10:43 schreef Greys het volgende:

[..]

Vraag me toch altijd weer af of zulke types 'anderen zijn slecht voor haar en willen iets van haar maar ik niet hoor' zichzelf nou echt beter voelen dan de rest terwijl ze de hele privébende weer met de Story bespreken.
Inderdaad. Hiervoor heeft vrijwel NIEMAND van JEFFREY LAKE gehoord, nu heeft hij toch veel meer bekendheid. En dus maakt hij, hoe onbeuwst en goedbedoeld ook, OOK gebruik van haar naamsbekendheid.

En dat hele verhaal van mensen die iets van haar willen en drugs in haar drankje doen om een REKENING TE VEREFFENEN... tsja, ik geloof het allemaal niet zo erg meer. Alles en iedereen om haar heen gebruikt haar om er zelf beter van te worden.

En die kinderen, die worden ook gebruikt. Door MAAIKEL en NAOMI, die hun proberen mee te nemen naar TORREMELINOS!

En dan die golddigger KIMBERLEY, wie had dat gedacht... dat za gje van mijlenver aankomen behalve SAMANTHA DE JONG!

Wordt ongetwijfeld vervolgd, want MEDIASTILTE kennen ze niet in SCHEVENINGEN....
pi_180978973
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2018 12:00 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Inderdaad. Hiervoor heeft vrijwel NIEMAND van JEFFREY LAKE gehoord, nu heeft hij toch veel meer bekendheid. En dus maakt hij, hoe onbeuwst en goedbedoeld ook, OOK gebruik van haar naamsbekendheid.

En dat hele verhaal van mensen die iets van haar willen en drugs in haar drankje doen om een REKENING TE VEREFFENEN... tsja, ik geloof het allemaal niet zo erg meer. Alles en iedereen om haar heen gebruikt haar om er zelf beter van te worden.

En die kinderen, die worden ook gebruikt. Door MAAIKEL en NAOMI, die hun proberen mee te nemen naar TORREMELINOS!

En dan die golddigger KIMBERLEY, wie had dat gedacht... dat za gje van mijlenver aankomen behalve SAMANTHA DE JONG!

Wordt ongetwijfeld vervolgd, want MEDIASTILTE kennen ze niet in SCHEVENINGEN....
Wtf gast. :')
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 6 augustus 2018 @ 12:09:26 #91
163650 Greys
pi_180979141
quote:
1s.gif Op maandag 6 augustus 2018 12:02 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Wtf gast. :')
De opmaak is véry Story :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_180979221
quote:
10s.gif Op maandag 6 augustus 2018 12:09 schreef Greys het volgende:

[..]

De opmaak is véry Story :Y
Thank you!
pi_181002191
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2018 12:12 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Thank you!
You’re welcome.
pi_181018208
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2018 12:00 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Inderdaad. Hiervoor heeft vrijwel NIEMAND van JEFFREY LAKE gehoord, nu heeft hij toch veel meer bekendheid. En dus maakt hij, hoe onbeuwst en goedbedoeld ook, OOK gebruik van haar naamsbekendheid.

En dat hele verhaal van mensen die iets van haar willen en drugs in haar drankje doen om een REKENING TE VEREFFENEN... tsja, ik geloof het allemaal niet zo erg meer. Alles en iedereen om haar heen gebruikt haar om er zelf beter van te worden.

En die kinderen, die worden ook gebruikt. Door MAAIKEL en NAOMI, die hun proberen mee te nemen naar TORREMELINOS!

En dan die golddigger KIMBERLEY, wie had dat gedacht... dat za gje van mijlenver aankomen behalve SAMANTHA DE JONG!

Wordt ongetwijfeld vervolgd, want MEDIASTILTE kennen ze niet in op SCHEVENINGEN....
pi_181018547
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 22:16 schreef praadje het volgende:

[..]

Scherp
pi_181024203
quote:
De weg naar genezing zit vol met hobbels...
Hardleerse BARBIE uit kliniek geknikkerd

SAMANTHA DE JONG vertrekt volgende week naar een kliniek in Schotland, om daar te worden verlost van de psychische ziektes die haar kwellen. Tot die tijd zou BARBIE in een Haagse kliniek worden beschermd tegen de buitenwereld. Dáár is ze echter alweer uitgezet...
goh...
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 08:24:29 #97
368283 ato
pi_181024448
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 07:49 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

goh...
Borderliners moet je ook niet te lang in een gesloten kliniek hebben, of zat zij in een verslaving kliniek?
Hopelijk gaat zij nog naar Schotland met een concreet behandel doel ( werken aan haar verslaving).

Ach en anders hebben wij weer leesvoer. :P
Life can be a bitch, so like it..
pi_181026005
heb net even snel via blendle van een collega kunnen lezen :@

- jeffrey vertelt dat hij zondag samen met suhmant en een paar vrienden even iets wilde gaan eten buiten de kliniek, medewerkers gaven in eerste instantie geen toestemming, jeffrey en suhmant dreigden naar de media te stappen (met wat is me niet helemaal duidelijk) en vervolgens mocht het toch
- maandag stuurde suhmant jeffrey een filmpje van een medepatiënt die in een gezamenlijke ruimte in de kliniek zat te snuiven, dit terwijl filmen en en geluidsopnamen maken ten strengste verboden is, jeffrey neemt contact op met de kliniek om zijn beklag te doen en suhmant wordt dringend verzocht de kliniek te verlaten vanwege het dreigende gedrag van zondag en het filmen en verspreiden op maandag
-suhmant zit nu bij jeffrey in rijswijk totdat ze naar schotland gaat, daar zal ze alleen bezocht mogen worden door hem, haar ouders, tante en nicht, jeffrey zegt blij te zijn dat ze nu niet meer in de verslavingskliniek zit want bij hem is ze beter af en weet hij zeker dat ze niet aan drugs kan komen
- rolf is not amused over de relaasie van jeffrey en suhmant, had gehoopt een doorstart te kunnen maken met haar, komt een dezer dagen terug van vakantie en wil dan een gesprek 'van man tot man' met jeffrey, volgens jeffrey wil suhmant niets meer met rolf te maken hebben en willen ze gewoon genieten van elkaar totdat ze naar schotland gaat
pi_181026018
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 08:24 schreef ato het volgende:

[..]

Borderliners moet je ook niet te lang in een gesloten kliniek hebben, of zat zij in een verslaving kliniek?
Hopelijk gaat zij nog naar Schotland met een concreet behandel doel ( werken aan haar verslaving).

Ach en anders hebben wij weer leesvoer. :P
ze zit in een verslavingskliniek volgens jeffrey
pi_181026064
https://www.show.nl/rubri(...)e-uit-kliniek-gezet/

Samantha – Barbie – De Jong is de kliniek in Den Haag uitgezet waar ze, zoals De Telegraaf schrijft: “zou worden beschermd tegen de buitenwereld”.

Samantha’s nieuwe vriend Jeffrey Lake vertelt aan de krant: “Maandagochtend heeft ze te horen gekregen dat ze niet meer welkom is. Er mag daar niet worden gefilmd en gefotografeerd, maar zij had mij een filmpje doorgestuurd die zij daar had opgenomen.”

Lijkt misschien ietwat onschuldig? Het blijkt de druppel te zijn geweest die de emmer deed overlopen. Lake: “Het personeel van de kliniek voelde zich door ons bedreigd.” Afgelopen zondag mocht Barbie volgens Jeffrey namelijk niet mee met wat vrienden. Dat vonden zij niet kunnen. En hebben Lake en De Jong tegen het personeel gezegd: ’Als jullie niet met ons willen meewerken, stappen wij naar de media’, zo vertelt Jeffrey. Daarop kreeg Samantha een waarschuwing.

Jeffrey zegt dat ze uiteindelijk toch wat zijn gaan eten. Daarna kreeg hij een video doorgestuurd “dat een of andere pipo daar in die kliniek staat te snuiven”. Volgens Lake in de kliniek waar mensen proberen af te kicken. Hij zegt actie ondernomen te hebben, maar “afgesnauwd” te zijn. De zanger zegt er niet op te zitten te wachten dat Samantha in die kliniek drugs krijgt.

Nu is Barbie dus de kliniek uitgezet, zo schrijft De Telegraaf. En Lake zit daar niet mee: “Nu is ze weer bij mij en daar is ze beter af.”

Samantha gaat binnenkort naar Schotland naar een afkickkliniek (zie video boven). Zestien weken blijft ze daar, waarvan ze de eerste drie geen contact mag hebben met de buitenwereld. En daarna ook maar met een beperkte kring van mensen om haar heen. Jeffrey belooft Barbie in ieder geval te gaan opzoeken.

Jeffrey Lake laat woensdagochtend aan Shownieuws weten dat hij nergens van weet en dat zover hem bekend Samantha nog gewoon in de kliniek zit.
´
pi_181026065
Jesus, is die trut weer privacy van anderen te grabbel aan het gooien :r
pi_181026111
'Het personeel van de kliniek voelde zich door ons bedreigd. Dat komt zo: afgelopen zondag mocht Samantha niet met mij en wat vrienden mee, terwijl ze dat wel wilde. Wij vinden dat ze zo niet met haar mogen omgaan. Toen hebben wij tegen het personeel gezegd: ’Als jullie niet met ons willen meewerken, stappen wij naar de media.’ Zij kreeg vervolgens een waarschuwing dat ze zo niet mocht doen.'

https://www.story.nl/artikel/showbizz/barbie-uit-kliniek-gezet
´
pi_181026131
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:15 schreef Kim-Holland het volgende:
https://www.show.nl/rubri(...)e-uit-kliniek-gezet/

Samantha – Barbie – De Jong is de kliniek in Den Haag uitgezet waar ze, zoals De Telegraaf schrijft: “zou worden beschermd tegen de buitenwereld”.

Samantha’s nieuwe vriend Jeffrey Lake vertelt aan de krant: “Maandagochtend heeft ze te horen gekregen dat ze niet meer welkom is. Er mag daar niet worden gefilmd en gefotografeerd, maar zij had mij een filmpje doorgestuurd die zij daar had opgenomen.”

Lijkt misschien ietwat onschuldig? Het blijkt de druppel te zijn geweest die de emmer deed overlopen. Lake: “Het personeel van de kliniek voelde zich door ons bedreigd.” Afgelopen zondag mocht Barbie volgens Jeffrey namelijk niet mee met wat vrienden. Dat vonden zij niet kunnen. En hebben Lake en De Jong tegen het personeel gezegd: ’Als jullie niet met ons willen meewerken, stappen wij naar de media’, zo vertelt Jeffrey. Daarop kreeg Samantha een waarschuwing.

Jeffrey zegt dat ze uiteindelijk toch wat zijn gaan eten. Daarna kreeg hij een video doorgestuurd “dat een of andere pipo daar in die kliniek staat te snuiven”. Volgens Lake in de kliniek waar mensen proberen af te kicken. Hij zegt actie ondernomen te hebben, maar “afgesnauwd” te zijn. De zanger zegt er niet op te zitten te wachten dat Samantha in die kliniek drugs krijgt.

Nu is Barbie dus de kliniek uitgezet, zo schrijft De Telegraaf. En Lake zit daar niet mee: “Nu is ze weer bij mij en daar is ze beter af.”

Samantha gaat binnenkort naar Schotland naar een afkickkliniek (zie video boven). Zestien weken blijft ze daar, waarvan ze de eerste drie geen contact mag hebben met de buitenwereld. En daarna ook maar met een beperkte kring van mensen om haar heen. Jeffrey belooft Barbie in ieder geval te gaan opzoeken.

Jeffrey Lake laat woensdagochtend aan Shownieuws weten dat hij nergens van weet en dat zover hem bekend Samantha nog gewoon in de kliniek zit.
nou dat dus
maar nu weet meneertje lake ineens nergens van af? :')
pi_181026192
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:19 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

nou dat dus
maar nu weet meneertje lake ineens nergens van af? :')
‘Vooropgesteld wil ik dat Samantha voorlopig in de kliniek blijft,’ vertelt Jeffrey aan Story. ‘Ze moet nu goed behandeld worden en leren omgaan met mensen die allemaal iets van haar willen.'

Juist..
´
pi_181026230
Trouwens, met een uitkering kan je niet zomaar even bij iemand anders intrekken.
´
pi_181026243
quote:
12s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:23 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

‘Vooropgesteld wil ik dat Samantha voorlopig in de kliniek blijft,’ vertelt Jeffrey aan Story. ‘Ze moet nu goed behandeld worden en leren omgaan met mensen die allemaal iets van haar willen.'

Juist..
:')

Sam moet de komende jaren gewoon emigreren wil ze loskomen van haarzelf en verdere ratten om haar heen.
pi_181026273
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:26 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

:')

Sam moet de komende jaren gewoon emigreren wil ze loskomen van haarzelf en verdere ratten om haar heen.
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:26 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

:')

Sam moet de komende jaren gewoon emigreren wil ze loskomen van haarzelf en verdere ratten om haar heen.
Ze moet zichzelf gewoon oplossen in zoutzuur ^O^
´
pi_181026293
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:27 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]


[..]

Ze moet zichzelf gewoon oplossen in zoutzuur ^O^
:D
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 10:32:30 #109
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181026358
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:25 schreef Kim-Holland het volgende:
Trouwens, met een uitkering kan je niet zomaar even bij iemand anders intrekken.
Kan wel, als die persoon bereid is, en de middelen heeft om haar te onderhouden. :7
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181026391
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:32 schreef Mo_Muffin het volgende:

[..]

Kan wel, als die persoon bereid is, en de middelen heeft om haar te onderhouden. :7
Ja oke, maar dan is Samant wel haar uitkering kwijt. Tenzij ze Wajong heeft, daar gelden andere regels.
´
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 10:36:12 #111
368283 ato
pi_181026444
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:12 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ze zit in een verslavingskliniek volgens jeffrey
OK over het hoofd gezien. Ik ben benieuwd wat Jeffrey nu weer gaat zeggen.
Life can be a bitch, so like it..
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 8 augustus 2018 @ 10:36:21 #112
163650 Greys
pi_181026446
Wat een vreselijke types. Die wil helemaal niet geholpen worden en gewoon haar eigen zin doen. Beetje personeel van de instelling bedreigen met de media. :r
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_181026456
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:25 schreef Kim-Holland het volgende:
Trouwens, met een uitkering kan je niet zomaar even bij iemand anders intrekken.
ik vermoed dat ze niet bij hem ingeschreven staat en bij hem verblijft onder de noemer 'logeerpartij'
maar anders zal meneer lake haar wel onderhouden nu
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 10:42:37 #114
368283 ato
pi_181026542
OK verhaal gelezen. Ook geen schaamte in hun kop he deze mensen.
Dat wordt geen 16 weken afzien in Schotland, vooral nu die etter Jeffrey op bezoek mag komen.
Wat een lul zeg. Samantha is ook een k#t wijf.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181026556
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:36 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ik vermoed dat ze niet bij hem ingeschreven staat en bij hem verblijft onder de noemer 'logeerpartij'
maar anders zal meneer lake haar wel onderhouden nu
Hij doet z'n best maar. Zal hij niet lang volhouden met haar dure leventje.
´
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 10:46:22 #116
368283 ato
pi_181026606
Ach Jeffrey heeft nu zijn roem en faam.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181026614
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:42 schreef ato het volgende:
OK verhaal gelezen. Ook geen schaamte in hun kop he deze mensen.
Dat wordt geen 16 weken afzien in Schotland, vooral nu die etter Jeffrey op bezoek mag komen.
Wat een lul zeg. Samantha is ook een k#t wijf.
die gaat die 16 weken nooit volhouden
als ze al gaat

quote:
14s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:43 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Hij doet z'n best maar. Zal hij niet lang volhouden met haar dure leventje.
hij heeft lekker kunnen cashen in spanje de afgelopen weken, dus dat moeten ze zeker redden tot aan september
:')
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 10:47:59 #118
368283 ato
pi_181026647
Oh ik zag Chiel nog in de Gaybar in A'dam. Hij ziet er wel goed uit en is verder wel vriendelijk.
Niet mijn type hoor..
Life can be a bitch, so like it..
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 10:53:14 #119
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181026751
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:42 schreef ato het volgende:
OK verhaal gelezen. Ook geen schaamte in hun kop he deze mensen.
Dat wordt geen 16 weken afzien in Schotland, vooral nu die etter Jeffrey op bezoek mag komen.
Wat een lul zeg. Samantha is ook een k#t wijf.
16 weken?
Die schoppen ze daar ook binnen een week de deur uit en dan begint de soap gewoon weer van voren af aan.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181026801
dit draagt ook goed bij aan de zaak mbt gezag van haar kinderen
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 10:55:45 #121
368283 ato
pi_181026806
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:53 schreef Mo_Muffin het volgende:

[..]

16 weken?
Die schoppen ze daar ook binnen een week de deur uit en dan begint de soap gewoon weer van voren af aan.
ach ja hebben wij weer leesvoer en wat te ergeren.
En vooral denken, mijn leven is zo slecht nog niet.

Ik zat net op Sammy de Jong haar Facebook, het is 1 en al Jeffrey.
Hij zou trouwens zo homo kunnen zijn. Is Chiel ingeruild voor die sukkel?
Life can be a bitch, so like it..
pi_181026813
Ik geloof dat iemand Barbie en friends even moet uitleggen wat het inhoudt om in zo'n kliniek te zitten. _O-
-nee-
pi_181026820
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:53 schreef Mo_Muffin het volgende:

[..]

16 weken?
Die schoppen ze daar ook binnen een week de deur uit en dan begint de soap gewoon weer van voren af aan.
Die komt niet verder dan de voordeur. Ze moet daar Engels spreken..zie je het al voor je? :')
´
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 10:57:20 #124
368283 ato
pi_181026839
quote:
14s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:55 schreef Marsenal het volgende:
Ik geloof dat iemand Barbie en friends even moet uitleggen wat het inhoudt om in zo'n kliniek te zitten. _O-
Tokkie gedrag, lekker de schuld bij anderen leggen.
Life can be a bitch, so like it..
  woensdag 8 augustus 2018 @ 10:57:54 #125
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181026853
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:56 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Die komt niet verder dan de voordeur. Ze moet daar Engels spreken..zie je het al voor je? :')
Maakt RTL er geen RLS van? :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181026861
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:57 schreef ato het volgende:

[..]

Tokkie gedrag, lekker de schuld bij anderen leggen.
Janken als je niet naar buiten mag met je vrienden, maar zodra je iemand spot die de regels van de kliniek overtreed moord en brand roepen. :X
-nee-
pi_181026871
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:56 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Die komt niet verder dan de voordeur. Ze moet daar Engels spreken..zie je het al voor je? :')
dat is sowieso apart
ze heeft een intake gehad en is door de screening, hoe dan?
pi_181026876
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:57 schreef Maraca het volgende:

[..]

Maakt RTL er geen RLS van? :P
Ik zou daar nog voor betalen.
-nee-
pi_181026895
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:57 schreef Maraca het volgende:

[..]

Maakt RTL er geen RLS van? :P
Als het aan die 2 ligt vast wel. Kunnen ze daarna weer RTL de schuld geven van hun eigen falen.
´
pi_181026910
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:58 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

dat is sowieso apart
ze heeft een intake gehad en is door de screening, hoe dan?
Leugens denk ik. Zoals haar hele leven een leugen is. :)
´
  woensdag 8 augustus 2018 @ 11:05:48 #131
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181027026
quote:
14s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:58 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Ik zou daar nog voor betalen.
Een special voor videoland *O* met combinatie-abonnement Temptation Island :9
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 8 augustus 2018 @ 11:20:05 #132
411554 HostiHawaii
Honest Asshole
pi_181027354
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:36 schreef Greys het volgende:
Wat een vreselijke types. Die wil helemaal niet geholpen worden en gewoon haar eigen zin doen. Beetje personeel van de instelling bedreigen met de media. :r
Terwijl ze juist afstand moest doen van de media, oh the irony.
In discussie gaan met complotdenkers is net als het als de Special Olympics. Debiel. :') :D
pi_181027557
Waarom krijgt deze ongelofelijk domme white trash nog zoveel aandacht?
pi_181027592
quote:
Jeffrey Lake laat woensdagochtend aan Shownieuws weten dat hij nergens van weet en dat zover hem bekend Samantha nog gewoon in de kliniek zit.
Als dit een leugentje is zou dat toch snel genoeg moeten uitkomen, lijkt me.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 11:39:40 #135
411554 HostiHawaii
Honest Asshole
pi_181027689
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 11:31 schreef Pleun2011 het volgende:
Waarom krijgt deze ongelofelijk domme white trash nog zoveel aandacht?
Leedvermaak mi mang
In discussie gaan met complotdenkers is net als het als de Special Olympics. Debiel. :') :D
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 11:40:14 #136
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181027706
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:36 schreef Greys het volgende:
Wat een vreselijke types. Die wil helemaal niet geholpen worden en gewoon haar eigen zin doen. Beetje personeel van de instelling bedreigen met de media. :r
En zelf bepalen of ze zich aan de regeltjes houdt of niet _O-

Het is dat ze al 29 is, maar anders had ze zo bij de club van 27 gekund.
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 11:41:05 #137
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181027727
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 11:31 schreef Pleun2011 het volgende:
Waarom krijgt deze ongelofelijk domme white trash nog zoveel aandacht?
Weinig white aan deze suntanned and tattood people :D
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 11:48:07 #138
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181027860
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 11:41 schreef maily het volgende:

[..]

Weinig white aan deze suntanned and tattood people :D
Maar des te meer trash! :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 11:50:26 #139
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181027901
Wat een megapaupers zijn het ook.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 11:50:33 #140
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181027905
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 10:15 schreef Kim-Holland het volgende:
Afgelopen zondag mocht Barbie volgens Jeffrey namelijk niet mee met wat vrienden. Dat vonden zij niet kunnen. En hebben Lake en De Jong tegen het personeel gezegd: ’Als jullie niet met ons willen meewerken, stappen wij naar de media’, zo vertelt Jeffrey. Daarop kreeg Samantha een waarschuwing.

Jeffrey zegt dat ze uiteindelijk toch wat zijn gaan eten.
Vreemd dat zo'n kliniek überhaupt gevoelig is voor een dreigement van deze tokkies. Je zou denken dat ze daar wel wat gewend zijn.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 11:56:55 #141
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_181028053
quote:
99s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 11:50 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Vreemd dat zo'n kliniek überhaupt gevoelig is voor een dreigement van deze tokkies. Je zou denken dat ze daar wel wat gewend zijn.
Je hoort nu natuurlijk alleen maar de kant van Jeffrey en Samant he, vraag me af of dat de hele waarheid is.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_181028122
quote:
99s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 11:50 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Vreemd dat zo'n kliniek überhaupt gevoelig is voor een dreigement van deze tokkies. Je zou denken dat ze daar wel wat gewend zijn.
Nou, dit soort semi-BN'ers kunnen natuurlijk makkelijker een groot publiek bereiken met negativiteit over de kliniek dan een willekeurige onbekende Ria of Henk. Ander de andere kant: Barbie is blijkbaar weggestuurd dus ze dansen toch niet helemaal naar de pijpen van Jeffrey & co.
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 12:00:33 #143
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181028128
quote:
Samantha’s nieuwe vriend Jeffrey Lake vertelt aan de krant: “Maandagochtend heeft ze te horen gekregen dat ze niet meer welkom is. Er mag daar niet worden gefilmd en gefotografeerd, maar zij had mij een filmpje doorgestuurd die zij daar had opgenomen.”
Hoezo is haar telefoon nog niet afgepakt?

quote:
Jeffrey zegt dat ze uiteindelijk toch wat zijn gaan eten.
Doet me denken aan Badr.
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 12:01:12 #144
368283 ato
pi_181028141
quote:
99s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 11:50 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Vreemd dat zo'n kliniek überhaupt gevoelig is voor een dreigement van deze tokkies. Je zou denken dat ze daar wel wat gewend zijn.
Dreigementen kan niet, sterker nog dan doe je aangifte bij de politie.
Ook al ben je wat gewend. Regel 1 is geen agressiviteit, helaas wordt je er snel uit gegooid.
Ook al heb je een RM.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181028303
quote:
99s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 11:50 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Vreemd dat zo'n kliniek überhaupt gevoelig is voor een dreigement van deze tokkies. Je zou denken dat ze daar wel wat gewend zijn.
Ik las iets over een druppel en zo’n kliniek heeft geen zin als de patiënt echt niet wil lijkt me.

En #teamBarbie kan wel tof doen over 16 weken kliniek Schotland en dat dat wel echt gaat werken, maar dat gaat hem natuurlijk ook niet worden.

Wat een lui zeg, ongelofelijk. En dan horen we het verhaal nog maar van één kant en dat is zelfs hun kant.
pi_181028345
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:00 schreef maily het volgende:


[..]

Doet me denken aan Badr.
Ging hij toen ook wat eten?
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 8 augustus 2018 @ 12:10:50 #147
163650 Greys
pi_181028358
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:00 schreef maily het volgende:

[..]

Hoezo is haar telefoon nog niet afgepakt?
Ja dit snap ik ook niet. De vorige keer liep ze sexfilmpjes te maken en door te sturen en nu wrs weer :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 8 augustus 2018 @ 12:17:31 #148
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181028517
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 11:56 schreef MaLo het volgende:

[..]

Je hoort nu natuurlijk alleen maar de kant van Jeffrey en Samant he, vraag me af of dat de hele waarheid is.
Het is nog maar de vraag of het überhaupt hun kant van het verhaal is, Shownieuws heeft hem toch gebeld en toen zei hij dat ze nog gewoon in de kliniek zat?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181028545
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het os nog maar de vraag of het überhaupt hun kant van het verhaal is, Shownieuws heeft hem toch gebeld en toen zei hij dat ze nog gewoon in de kliniek zat?
Dit ja. We hebben het hier wel over een stuk uit de Telegraaf...
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 12:20:12 #150
368283 ato
pi_181028553
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het os nog maar de vraag of het überhaupt hun kant van het verhaal is, Shownieuws heeft hem toch gebeld en toen zei hij dat ze nog gewoon in de kliniek zat?
Dan was het een uitstapje.
Life can be a bitch, so like it..
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 12:20:36 #151
368283 ato
pi_181028562
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:19 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Dit ja. We hebben het hier wel over een stuk uit de Telegraaf...
Niets dan de waarheid.
Life can be a bitch, so like it..
  woensdag 8 augustus 2018 @ 12:21:21 #152
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181028571
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:20 schreef ato het volgende:

[..]

Dan was het een uitstapje.
Als ze niet uit de kliniek gezet is kan het ook zijn dat er geen reden was haar eruit te zetten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 12:23:34 #153
368283 ato
pi_181028599
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:21 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als ze niet uit de kliniek gezet is kan het ook zijn dat er geen reden was haar eruit te zetten.
Dan had ze keurig vrijheden op afspraak.
Dat kan ook.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181029148
Zo’n kliniek zou nooit uitspraken doen over (ex-)cliënten, dus alle info moet vanuit kamp Barbie komen. En ze zullen ook niet gezwicht zijn. Mijn ervaring is dat zo’n kliniek zoiets heeft van ‘Jij hebt ons harder nodig dan wij jou’ dus die volgen gewoon hun protocollen. :P
-nee-
  woensdag 8 augustus 2018 @ 12:57:11 #155
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181029186
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:54 schreef Marsenal het volgende:
Zo’n kliniek zou nooit uitspraken doen over (ex-)cliënten, dus alle info moet vanuit kamp Barbie komen. En ze zullen ook niet gezwicht zijn. Mijn ervaring is dat zo’n kliniek zoiets heeft van ‘Jij hebt ons harder nodig dan wij jou’ dus die volgen gewoon hun protocollen. :P
Info komt ook nogal eens uit een dikke duim, of men schermt met "bronnen"... Zo had Do ook een vermeende relatie met John Ieeuwbahnk, aldus de bladen, die hun "bron" hier op FOK! hadden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 13:07:37 #156
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181029382
Ik ben benieuwd naar dat filmpje dat ze opgenomen en verspreid heeft. Degene die zij gefilmd heeft gaat hopelijk bezwaar indienen (ondanks bewezen drugsgebruik).
pi_181029413
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:07 schreef maily het volgende:
Ik ben benieuwd naar dat filmpje dat ze opgenomen en verspreid heeft. Degene die zij gefilmd heeft gaat hopelijk protest indienen (ondanks bewezen drugsgebruik).
Iemand in een afkickkliniek die stiekem drugs gebruikt, heel schokkend is dat natuurlijk niet. Dat filmpje gaat Barbie meer gezeik opleveren dan ze aan kan zien komen.

Ik gun niemand dat manische depressieve wat Barbie heeft, maar ze gaat er ook wel headfirst in.

Als ze straks voor de trein springt moeten we dit topic maar gauw sluiten. :P
-nee-
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 13:09:14 #158
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181029424
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:08 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Iemand in een afkickkliniek die stiekem drugs gebruikt, heel schokkend is dat natuurlijk niet. Dat filmpje gaat Barbie meer gezeik opleveren dan ze aan kan zien komen.
Ik gun het haar wel :Y
  woensdag 8 augustus 2018 @ 13:09:47 #159
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181029433
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:07 schreef maily het volgende:
Ik ben benieuwd naar dat filmpje dat ze opgenomen en verspreid heeft. Degene die zij gefilmd heeft gaat hopelijk bezwaar indienen (ondanks bewezen drugsgebruik).
Het zou me niks verbazen als ook daar niks van klopt.
Ze liegen en bedriegen dertien slagen in de rondte, die lui.
Zonder blikken of blozen, soms zelfs in een tijdsbestek van een paar uurtjes.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181029434
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:07 schreef maily het volgende:
Ik ben benieuwd naar dat filmpje dat ze opgenomen en verspreid heeft. Degene die zij gefilmd heeft gaat hopelijk bezwaar indienen (ondanks bewezen drugsgebruik).
Ach, wie weet was het gewoon opgezet; een vriend[in] van haar snuift wat en dat hebben ze vaagjes opgenomen, zodat ze wat te dreigen hebben om hun zin door te drijven.
´
pi_181029460
Heeft Michael al gereageerd?
´
pi_181029477
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:09 schreef maily het volgende:

[..]

Ik gun het haar wel :Y
Toen het nog een dommig kippetje was, was ze wel leuk, maar het is ondertussen wel gewoon een onverbeterlijk kutwijf ja. :P
-nee-
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 13:12:52 #163
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181029508
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:10 schreef Kim-Holland het volgende:
Heeft Michael al gereageerd?
Die verkneukelt zich in stilte.
pi_181029567
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:12 schreef maily het volgende:

[..]

Die verkneukelt zich in stilte.
In stilte? Dat geloof ik niet. Ik verwacht vandaag nog een 'interview', want we hebben het hier wel over een vreemde vent die ook zijn kinderen in huis wil nemen. :P
´
pi_181029615
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het is nog maar de vraag of het überhaupt hun kant van het verhaal is, Shownieuws heeft hem toch gebeld en toen zei hij dat ze nog gewoon in de kliniek zat?
ik denk eerder dat jeffrey z'n mond voorbij heeft gepraat en is teruggefloten door iemand uit kamp barbie en nu terugkrabbelt met het lulverhaal dat hij nergens van af weet
pi_181029631
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:16 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

In stilte? Dat geloof ik niet. Ik verwacht vandaag nog een 'interview', want we hebben het hier wel over een vreemde vent die ook zijn kinderen in huis wil nemen. :P
Ik ben niet heel erg up to date, maar die gozer, boeien zijn kinderen hem uberhaupt? Want ik was niet in Spanje gaan wonen als ik 2 koters bij m’n ex had zitten.
-nee-
pi_181029921
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:20 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Ik ben niet heel erg up to date, maar die gozer, boeien zijn kinderen hem uberhaupt? Want ik was niet in Spanje gaan wonen als ik 2 koters bij m’n ex had zitten.
Nouja, je kan maar beter zo ver mogelijk bij dat mens vandaan wonen. :)
Daarbij, je kan niet zomaar een zaak die je hebt opgebouwd achterlaten en jezelf nog meer in de schulden werken omdat madam Samant het weer niet goed genoeg vond.
Voor zover ik weet was Michael nog altijd vaak in NL.
En ondanks dat ik hem een lul vind, heeft hij het beter voor met de kinderen dan Samant, waar Milano steeds in de strontluier moest lopen.
1 ding is nu wel bewezen; dat Samant zelf geen fuck om de kinderen geeft.
´
pi_181030079
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:20 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Ik ben niet heel erg up to date, maar die gozer, boeien zijn kinderen hem uberhaupt? Want ik was niet in Spanje gaan wonen als ik 2 koters bij m’n ex had zitten.
ze zijn samen in Spanje gaan wonen, daarna ging psychoSam weer terug volgens mij
pi_181030090
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:31 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Nouja, je kan maar beter zo ver mogelijk bij dat mens vandaan wonen. :)
Daarbij, je kan niet zomaar een zaak die je hebt opgebouwd achterlaten en jezelf nog meer in de schulden werken omdat madam Samant het weer niet goed genoeg vond.
Voor zover ik weet was Michael nog altijd vaak in NL.
En ondanks dat ik hem een lul vind, heeft hij het beter voor met de kinderen dan Samant, waar Milano steeds in de strontluier moest lopen.
1 ding is nu wel bewezen; dat Samant zelf geen fuck om de kinderen geeft.
Fair enough :P Ik schrik ook van de problemen waar zij constant inrolt, het gebrek aan verantwoordelijkheid als het over de kinderen gaat is bizar.

Wat is dat steeds over die poepluier? Liet zij dat kind onverschoond rondlopen ofzo? _O-
-nee-
pi_181030201
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:38 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Fair enough :P Ik schrik ook van de problemen waar zij constant inrolt, het gebrek aan verantwoordelijkheid als het over de kinderen gaat is bizar.

Wat is dat steeds over die poepluier? Liet zij dat kind onverschoond rondlopen ofzo? _O-
Ja, dat kind liep bij haar altijd in een strontluier. Daar liep hij ook in toen hij alleen aan de wandel was toen Samant van de hitte uit het raam viel. :')

En schrikken van haar problemen? Niemand zo voorspelbaar als een borderliner/narcist ;)
´
pi_181030411
Nu bij Jeffrey
Barbie’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat zo goed als alles wat woensdagochtend in De Telegraaf staat klopt en dus ook dat ze niet meer in de kliniek zit en nu bij Jeffrey verblijft. Dat verklaart Lake ook aan ons.

Jeffrey zegt Samantha voor haar eigen bestwil te hebben weggehaald uit de instelling. Hij vertelt aan Shownieuws: “Samantha heeft de volle laag gekregen van de directie omdat ze het niet normaal vinden dat ze dat filmpje en die informatie naar buiten heeft gebracht. Die jongen die snoof heeft alleen een waarschuwing gekregen. Dat gaat er bij mij niet in. Hoe kan dit in godsnaam in Nederland? Samantha mocht niet weg en toen heb ik gezegd we nemen jou gewoon mee. Ze hebben haar ontslagen omdat Samantha de video naar buiten heeft gebracht en omdat ze zich bedreigd voelen. Samantha had geen plek om te gaan en dus heb ik gezegd: kom maar bij mij. Volgende week gaat ze naar Castle Craig in Schotland en tot die tijd zit ze bij mij.”

https://www.show.nl/rubri(...)eer-weg-uit-kliniek/

Hoezo geen plek om te gaan? Is ze haar huis alweer kwijt? Geen punt, volgende maand gewoon weer een nieuwe woning naar wens!
´
pi_181030468
Jezus wat een oerdomme lul van een kerel zeg.

Dat je dan het niveau van je puberhersenen nooit ontstijgt, hoe kan het toch? _O-
-nee-
pi_181030505
Die is echt goed bezig aan haar herstel.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_181030525
Het is toch niet raar een waarschuwing te krijgen voor drugsgebruik als je daar zit voor drugsverslaving? Alsof iedere junk probleemloos clean is vanaf eerste minuut :{
Als je dan gelijk gaat wegsturen heb je lege kliniek
pi_181030562
hij heeft haar uit de kliniek gehaald? :')
wat een enabler, jordi ossel begint steeds meer op de ideale schoonzoon te lijken
pi_181030624
ze mocht niet weg dus heb ik haar er weg gehaald en vervolgens ze hebben haar ontslagen en ze had geen plek om naar toe te gaan
hoezo tegenstrijdig
pi_181030704
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:58 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Het is toch niet raar een waarschuwing te krijgen voor drugsgebruik als je daar zit voor drugsverslaving? Alsof iedere junk probleemloos clean is vanaf eerste minuut :{
Als je dan gelijk gaat wegsturen heb je lege kliniek
leg dat maar uit aan jeffrey, de verslavingsdeskundige...hij die suhmant na 2 weken vanuit een verslavingskliniek in huis haalt omdat ze bij hem beter af zou zijn

hoe dom kan je zijn? zeg maar dag tegen milano en angelina
pi_181030735
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 14:00 schreef JaneDoe het volgende:
wat een enabler
Ja echt he _O-
Wat hierboven al half gezegd wordt, die voogdij kan ze voorlopig naar fluiten :')
-nee-
  woensdag 8 augustus 2018 @ 14:15:30 #179
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181030955
En zometeen mag ze niet naar de kliniek in Schotland omdat ze het voortraject in NL niet afgerond heeft...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181030962
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 22:28 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Scherp
Haha ik verbeterde dat alleen maar omdat dat een keer een hele discussie in de RLS opleverde. Mij maakt het echt niets uit hoor.
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 14:16:01 #181
368283 ato
pi_181030968
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:11 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Toen het nog een dommig kippetje was, was ze wel leuk, maar het is ondertussen wel gewoon een onverbeterlijk kutwijf ja. :P
Het leukst vond ik har bij Cherseo.
Life can be a bitch, so like it..
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 14:19:09 #182
368283 ato
pi_181031062
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:55 schreef Marsenal het volgende:
Jezus wat een oerdomme lul van een kerel zeg.

Dat je dan het niveau van je puberhersenen nooit ontstijgt, hoe kan het toch? _O-
Je moet voor de grap zijn videoclips bekijken :X
Life can be a bitch, so like it..
pi_181031191
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 14:15 schreef Leandra het volgende:
En zometeen mag ze niet naar de kliniek in Schotland omdat ze het voortraject in NL niet afgerond heeft...
die was sowieso nooit van plan om naar schotland te gaat
dat leek de mensen om haar heen een goed plan (ook ivm de zaak rond de kinderen), maar ik geloof niet dat ze zelf echt voornemens is om daar 16 weken te gaan zitten
pi_181031235
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 14:19 schreef ato het volgende:

[..]

Je moet voor de grap zijn videoclips bekijken :X
Ga ik zo wel effe doen. 14.gif
-nee-
pi_181031259
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 14:15 schreef Leandra het volgende:
En zometeen mag ze niet naar de kliniek in Schotland omdat ze het voortraject in NL niet afgerond heeft...
Werkt dat zo? Ik dacht dat als je gewoon betaalde en een goede incheck had, je altijd welkom zou zijn. :P

edit: nou ja, als je een paar weken ervoor de kliniek in je eigen land al nirt serieus kan nemen... ik beantwoord daar mijn eigen vraag. :P
-nee-
pi_181031324
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 14:24 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

die was sowieso nooit van plan om naar schotland te gaat
dat leek de mensen om haar heen een goed plan (ook ivm de zaak rond de kinderen), maar ik geloof niet dat ze zelf echt voornemens is om daar 16 weken te gaan zitten
En daarna moet je nog maanden naar een safehouse in Nederland. No way dat ze dat gaat doen.
pi_181031514
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 13:58 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Het is toch niet raar een waarschuwing te krijgen voor drugsgebruik als je daar zit voor drugsverslaving? Alsof iedere junk probleemloos clean is vanaf eerste minuut :{
Als je dan gelijk gaat wegsturen heb je lege kliniek
Uit ervaring (oudste zoon is een x of 10 opgenomen geweest) weet ik dat dat helaas wel zo werkt. Je triggert anderen en brengt hun behandeling in gevaar. Je wordt er echt direct uitgezet. Frappant is wel dat je via de achterdeur naar buiten gaat en via de voordeur weer naar binnen. Voor iedere nieuwe patient krijgt de instelling subsidie dus dat rouleert gewoon. Het is een beetje dubbel allemaal. Maar als jij info van een ander naar buiten brengt of de behandeling van een ander in gevaar brengt door middelen te gebruiken wordt je er zoiezo gelijk uitgezet.
Je mag als bezoeker ook niet in de huiskamer komen om de privacy van de verslaafden te waarborgen dus info of filmpjes naar buiten brengen is exit.
pi_181032064
In dit geval was bewijs voor drugsgebruik illegaal dus misschien daarom een waarschuwing?
pi_181032186
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 14:00 schreef JaneDoe het volgende:
jordi ossel
Jordi Ossel, die engerd was ik eigenlijk al vergeten :')

Maar goed, dat verhaaltje dat Jeffrey vanochtend vertelde over hoe hij van niets wist en ze nog steeds in de kliniek zat is dus gelogen. Voorspelbaar wel.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 8 augustus 2018 @ 15:06:52 #190
163650 Greys
pi_181032258
Met zo iemand die de boel de hele tijd belazert kan je ook gewoon geen medelijden meer mee hebben. Ik niet tenminste. En die Jeffrey is nog slechter voor haar dan al dat tuig daarvoor. Manmanman.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_181032910
Ik zat al te wachten op Jan, en hier issie dan _O_

‘Barbie kan afkick-experts niet betalen’
https://www.telegraaf.nl/(...)experts-niet-betalen
´
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 15:32:59 #192
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181032976
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:30 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik zat al te wachten op Jan, en hier issie dan _O_

‘Barbie kan afkick-experts niet betalen’
https://www.telegraaf.nl/(...)experts-niet-betalen
Is er al een GoFundBarbie opgestart? _O-
pi_181033081
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:32 schreef maily het volgende:

[..]

Is er al een GoFundBarbie opgestart? _O-
Waarom? Die 4 fans die ze nog over heeft zitten zelf in de bijstand neem ik aan.
En als ze haar muil elke maand kan verbouwen kan ze ook gewoon naar Schotland waar de behandeling gewoon vergoed wordt.

Maar het is gewoon een aankomend smoesje dat ze niet gaat. Let maar op.
´
pi_181033286
quote:
die eerste is kloon van barbie zo te zien. Nephaar, ballonnen, makeup
pi_181033313
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:30 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik zat al te wachten op Jan, en hier issie dan _O_

‘Barbie kan afkick-experts niet betalen’
https://www.telegraaf.nl/(...)experts-niet-betalen
Ah, ze krijgt daar een tolk toegewezen, dan is de taalbarriere in ieder geval niet onoverkomelijk. :D

Wel slecht ook dat iemand van haar leeftijd niet eens Engels op basisniveau kan begrijpen/spreken hoor...
pi_181033333
quote:
Even googlen op weduwe Piet Pronk :)
´
pi_181033337
today two pills :D :')
pi_181033343
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

die eerste is kloon van barbie zo te zien. Nephaar, ballonnen, makeup
Het is idd net een 10-15 jaar (?) oudere versie van Barbie.
pi_181033387
quote:
6s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:45 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Even googlen op weduwe Piet Pronk :)
de schoonzus van karel pronk idd
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 15:48:04 #201
368283 ato
pi_181033391
quote:
En natuurlijk weer die prachtige spreuken, man oh man.

Out of topic.
Je hoort niet zo veel over Demi, ik was er wel benieuwd naar.
Demi lovato is naar een verslavingkliniek, zij was bijna dood geweest.
Zij wil er wel voor knokken en zoekt niet de publiciteit op.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181033419
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:47 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

de schoonzus van karel pronk idd
En iets met een granaat en drugs...
´
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 15:49:07 #203
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181033426
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:30 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik zat al te wachten op Jan, en hier issie dan _O_

‘Barbie kan afkick-experts niet betalen’
https://www.telegraaf.nl/(...)experts-niet-betalen
Dan heeft ze dus 16 x 5000 = ¤ 80.000,= nodig, ben benieuwd hoe ze dat gaat oplossen met haar uitkering. _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181033449
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

die eerste is kloon van barbie zo te zien. Nephaar, ballonnen, makeup
Allemaal klontjes van elkaar. Die Cathy Pronk heeft er volgens mij nooit anders uitgezien.
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 15:51:02 #205
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181033500
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:49 schreef Ericr het volgende:

[..]

Allemaal klontjes van elkaar. Die Cathy Pronk heeft er volgens mij nooit anders uitgezien.
Dat soort meiden hebben blijkbaar ook nog maar 1 gezichtsuitdrukking.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181033603
quote:
6s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:48 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

En iets met een granaat en drugs...
en dan heb je nog broer paul, ook zo'n pareltje
maar ja, de pronkjes zijn bijna op in delft
pi_181033642
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:45 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Het is idd net een 10-15 jaar (?) oudere versie van Barbie.
ze is pas 30, schelen dus maar een jaar :P
pi_181033704
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:54 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ze is pas 30, schelen dus maar een jaar :P
Serieus? Dat mens lijkt wel 40 ofzo.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181033800
Maar krijgen we nu een matpartij tussen Tangel en Lake?
Zal Samant geweldig vinden weer, 2 honden die om een been plastic kip vechten.

´
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 16:03:18 #210
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181033908
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:59 schreef Kim-Holland het volgende:
Maar krijgen we nu een matpartij tussen Tangel en Lake?
Zal Samant geweldig vinden weer, 2 honden die om een been plastic kip vechten.

[ afbeelding ]
_O_
pi_181034283
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 15:45 schreef JaneDoe het volgende:
today two pills :D :')
Haha die vond ik ook geniaal. Jah mah ik mach twee biergtjes van de doktur. Leuk gevonden van Jan Uriot. En als het echt zou gebeuren zou ik het nog geloven ook met haar kennis van de Engelse taal.

[ Bericht 11% gewijzigd door praadje op 08-08-2018 16:19:22 ]
pi_181035675
Ik vind het wel gek dat die Michael en Naomi alles uit de doeken doen bij Diana Gabriels.
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 17:29:36 #213
368283 ato
pi_181035944
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:14 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Ik vind het wel gek dat die Michael en Naomi alles uit de doeken doen bij Diana Gabriels.
Zij krijgen hier toch extra ooglifting, tiet lifting etc voor.
Life can be a bitch, so like it..
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 17:44:29 #214
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181036172
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:29 schreef ato het volgende:

[..]

Zij krijgen hier toch extra ooglifting, tiet lifting etc voor.
Lipvulling .... voor de duckfaces.
pi_181036233
quote:
Zorgverzekering Barbie dekt opname in Schotse afkickkliniek niet

De met psychische en verslavingsproblemen worstelende realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, gaat volgens haar oud-manager Jake Hampel toch niet naar afkickkliniek Craig Castle in Schotland. De zorgverzekering van de 29-jarige Haagse blijkt de kostbare therapie daar niet te vergoeden.

https://www.ad.nl/show/zo(...)iniek-niet~a08b778b/
kijk daar heb je t al :')
pi_181036258
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:48 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

kijk daar heb je t al :')
Kickstarter beginnen _O_
-nee-
pi_181036276
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:48 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

kijk daar heb je t al :')
En nu? Ik ben benieuwd.....
  woensdag 8 augustus 2018 @ 17:52:48 #218
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181036294
Ze werken haar ook allemaal tegen.
Gelukkig heeft ze Jeffrey.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181036305
quote:
8s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:52 schreef Copycat het volgende:
Ze werken haar ook allemaal tegen.
Gelukkig heeft ze Jeffrey.
Bij hem is ze écht op d’r plek.
-nee-
pi_181036374
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:51 schreef Persefoneia het volgende:

[..]

En nu? Ik ben benieuwd.....
en nu weer een nieuwe manager zoeken
  woensdag 8 augustus 2018 @ 18:01:59 #221
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_181036449
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:14 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Ik vind het wel gek dat die Michael en Naomi alles uit de doeken doen bij Diana Gabriels.
quote:
"Als bekende Nederlanders bij ons een operatie ondergaan, krijgen zij de behandeling gratis. Wij mogen daar dan over vloggen."
https://grazia.nl/showbizz/hollywood-breakfast9mrt2018
  woensdag 8 augustus 2018 @ 18:06:16 #222
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181036524
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:48 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

kijk daar heb je t al :')
Tja, waarschijnlijk zo’n 3derangs verzekering die goedkoop is in maandpremie. Maar in werkelijkheid niks dekt
pi_181036677
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:48 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

kijk daar heb je t al :')
Leugen 1 ontkracht.

Next>>
´
pi_181036685
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:06 schreef amaranta het volgende:

[..]

Tja, waarschijnlijk zo’n 3derangs verzekering die goedkoop is in maandpremie. Maar in werkelijkheid niks dekt
Gelul, zit gewoon in het basispakket. Ze zal wel niet willen, 16 weken op een heuvel zonder aandacht van de media.

Edit Bron. https://www.castlecraig.nl/aanmelden/vergoeding-voor-behandeling
  woensdag 8 augustus 2018 @ 18:19:42 #225
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_181036795
Niet te filmen dit _O-
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  woensdag 8 augustus 2018 @ 18:24:53 #226
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_181036884
Het blijft maar doorgaan ook :’) Ik snap nu wel ineens waarom die types altijd roepen dat ze ‘ zoveel hebbe meegemaak’ :D
With love :*
pi_181037061
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:13 schreef praadje het volgende:

[..]

Gelul, zit gewoon in het basispakket. Ze zal wel niet willen, 16 weken op een heuvel zonder aandacht van de media.

Edit Bron. https://www.castlecraig.nl/aanmelden/vergoeding-voor-behandeling

dat verslavingszorg in basispakket zit wil toch niet zeggen dat je verzekering elke kliniek vergoed?
pi_181037126
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:35 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

dat verslavingszorg in basispakket zit wil toch niet zeggen dat je verzekering elke kliniek vergoed?
Eerste regel in de link

De behandeling bij Castle Craig zit in het basispakket en wordt dus vergoed door je verzekeraar.
pi_181037204
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:40 schreef praadje het volgende:

[..]

Eerste regel in de link

De behandeling bij Castle Craig zit in het basispakket en wordt dus vergoed door je verzekeraar.
”Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling volledig. ”
Bijna dus
pi_181037206
Twelve Steps Castle Craig

Prive kliniek in Schotland. Wordt meestal vergoed door de verzekering. Dit moet je wel van te voren aanvragen.
Programma is gebaseerd op de filosofie van de AA, het 12 stappenplan
Er zijn verschillende opnamemogelijkheden varierend van enkele weken tot 9 maanden
Lange nazorg in Nederland
Omdat deze kliniek een hoge drempel heeft is het opleidingsniveau van de clienten een stuk hoger.
Resultaten zijn stuk gunstiger dan de reguliere klinieken

Ze zal hierom wel niet toegelaten worden :o
pi_181037271
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:45 schreef praadje het volgende:
Twelve Steps Castle Craig

Prive kliniek in Schotland. Wordt meestal vergoed door de verzekering. Dit moet je wel van te voren aanvragen.
Programma is gebaseerd op de filosofie van de AA, het 12 stappenplan
Er zijn verschillende opnamemogelijkheden varierend van enkele weken tot 9 maanden
Lange nazorg in Nederland
Omdat deze kliniek een hoge drempel heeft is het opleidingsniveau van de clienten een stuk hoger.
Resultaten zijn stuk gunstiger dan de reguliere klinieken

Ze zal hierom wel niet toegelaten worden :o
Oei oei, je zult daar serieus in behandeling zijn en daar stapt Barbie binnen.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 18:52:34 #232
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181037328
Ze staan er nagenoeg allemaal bij, de zorgverzekeraars die behandeling daar wel vergoeden:
https://www.castlecraig.n(...)stle-craig-vergoeden

Ik ben dan ook vooral benieuwd of ze haar premie wel betaald heeft.
Oh wacht, die lijst gaat over behandeling in NL.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181037338
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 12:08 schreef opgebaarde het volgende:
En dan horen we het verhaal nog maar van één kant en dat is zelfs hun kant.
:D
Koel en donker bewaren
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 18:53:46 #234
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181037347
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:45 schreef praadje het volgende:
Twelve Steps Castle Craig

Prive kliniek in Schotland. Wordt meestal vergoed door de verzekering. Dit moet je wel van te voren aanvragen.
Programma is gebaseerd op de filosofie van de AA, het 12 stappenplan
Er zijn verschillende opnamemogelijkheden varierend van enkele weken tot 9 maanden
Lange nazorg in Nederland
Omdat deze kliniek een hoge drempel heeft is het opleidingsniveau van de clienten een stuk hoger.
Resultaten zijn stuk gunstiger dan de reguliere klinieken

Ze zal hierom wel niet toegelaten worden :o
Ze mot wel Engels kennen eej ...
  woensdag 8 augustus 2018 @ 18:55:49 #235
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181037381
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:53 schreef maily het volgende:

[..]

Ze mot wel Engels kennen eej ...
Facebook, Instagram, Twitter.... allemaal Engels joh.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 augustus 2018 @ 18:56:55 #236
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181037407
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:50 schreef Persefoneia het volgende:

[..]

Oei oei, je zult daar serieus in behandeling zijn en daar stapt Barbie binnen.
Ik heb niet de illusie dat de rest van de cliënten van een totaal ander slag zijn, maar het kan natuurlijk dat de halve Zuidas daar zit, het is vakantie immers.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181037412
Ik vind het wel heel sneu voor de kindjes. Uiteraard is het verdrietig voor iedereen, maar je zult maar zo moeten opgroeien zeg. En die vader heb je toch ook niks aan? Loopt alles open en bloot te verkondigen bij Diana Gabriels voor een gratis facelift. Top familie.
pi_181037451
Ik denk dat ze haar daar in Schotland helemaal niet willen hebben. Lijkt me ook slechte reclame om dat mormel toe te laten
´
  woensdag 8 augustus 2018 @ 19:00:08 #239
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181037472
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:52 schreef Leandra het volgende:
Ze staan er nagenoeg allemaal bij, de zorgverzekeraars die behandeling daar wel vergoeden:
https://www.castlecraig.n(...)stle-craig-vergoeden

Ik ben dan ook vooral benieuwd of ze haar premie wel betaald heeft.
Oh wacht, die lijst gaat over behandeling in NL.
Als je niet betaalt blijf je gewoon verzekerd bij je oorspronkelijke verzekeraar, enkel komt het CJIB de verhoogde premie innen.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  woensdag 8 augustus 2018 @ 19:00:52 #240
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_181037484
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik denk dat ze haar daar in Schotland helemaal niet willen hebben. Lijkt me ook slechte reclame om dat mormel toe te laten
Zit je zelf daar, staat Barbie opeens voor je neus. Terugval gegarandeerd van de stress :P
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_181037522
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:00 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Zit je zelf daar, staat Barbie opeens voor je neus. Terugval gegarandeerd van de stress :P
Geen kans van slagen als zij in de buurt met haar dildo staat te zwaaien :N
´
  woensdag 8 augustus 2018 @ 19:04:20 #242
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181037541
Wat ik wel opvallend vind, ik dat Jeffrey in Rijswijk woont, en ze nu ineens een Rijswijkse vriendin heeft in mevrouw PietjeP.... als je ziet wat haar (best recente) activiteiten zijn dan snap ik niet dat wie dan ook in de omgeving van Samantha denkt dat het een goed idee is dat ze daar mee omgaat.

Omroep West ziet de moord van gisteren ook als een soort van vervolg op de Wild West taferelen van de laatste tijd.

Anyhow, zo onschuldig lijkt het daar niet, in haar circuit in Rijswijk.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 augustus 2018 @ 19:04:55 #243
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181037550
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:00 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Als je niet betaalt blijf je gewoon verzekerd bij je oorspronkelijke verzekeraar, enkel komt het CJIB de verhoogde premie innen.
En dan gaan ze ook nog vrolijk goedkeuring geven voor een dure behandeling?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181037571
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik denk dat ze haar daar in Schotland helemaal niet willen hebben. Lijkt me ook slechte reclame om dat mormel toe te laten
Plus dat zij als ze weer terugkomt waarschijnlijk in de media uitgebreid haar verhaal gaat doen en dat zal dan niet in het voordeel van Castle Craig zijn aangezien het nooit de schuld van Barbie is. Ze hebben daar wel een naam hoog te houden.
pi_181037623
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:05 schreef praadje het volgende:

[..]

Plus dat zij als ze weer terugkomt waarschijnlijk in de media uitgebreid haar verhaal gaat doen en dat zal dan niet in het voordeel van Castle Craig zijn aangezien het nooit de schuld van Barbie is. Ze hebben daar wel een naam hoog te houden.
Ja..lijkt me dus idd de meest logische reden ipv dat ze het niet kan betalen.
´
pi_181037631
Jeffrey Lake, redder in nood. Geen afkick kliniek nodig hoor, Jeffrey kwam, zag dat het niet goed was en Jeffrey nam haar mee, geheel belangeloos voor Samant en de 'kids'. Wat een held!

Jeffrey Lake, ideale schoonzoon.
pi_181037677
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:09 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ja..lijkt me dus idd de meest logische reden ipv dat ze het niet kan betalen.
Inderdaad, ze hebben in Nederland ook klinieken en zullen door het Nederlandse personeel wel voorgelicht zijn over Barbie en haar hele hebben en houwen.
pi_181037708
quote:
7s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik denk dat ze haar daar in Schotland helemaal niet willen hebben. Lijkt me ook slechte reclame om dat mormel toe te laten
Oh ik zie nu pas dat jij ook die gedachte al had.
pi_181037755
Oh dat hele Schotland-ding eindigt nóg eerder dan ik al had verwacht :')
Koel en donker bewaren
pi_181037768
En het is jammer dat er kinderen mee gemoeid zijn, want anders kon je dit toch heerlijk met popcorn volgen allemaal, man man man, dit is ook weer een gate that keeps on giving.
Koel en donker bewaren
pi_181037807
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:16 schreef Guanabana het volgende:
Oh dat hele Schotland-ding eindigt nóg eerder dan ik al had verwacht :')
Dat lijkt me wel, ze heeft zich net als iedereen aan de regels te houden
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 8 augustus 2018 @ 19:20:32 #252
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181037849
quote:
11s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:18 schreef Soury het volgende:

[..]

Dat lijkt me wel, ze heeft zich net als iedereen aan de regels te houden
Dat zou ook nog kunnen; dat de zorgverzekeraar het niet vergoedt omdat ze hier al uit de kliniek vertrokken is.
Want je moet goedkeuring voor zo'n behandeling hebben, en die goedkeuring wordt lastig als je al voor je onderweg naar Schotland bent denkt dat de regels niet voor jou gelden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 8 augustus 2018 @ 19:21:11 #253
163650 Greys
pi_181037867
Jeffrey zal wel hebben gezegd dat het beter voor haar is om bij hem te blijven dan naar Schotland. Dat, of ze heeft in de folder gelezen dat ze dan haar mobiel moet inleveren. :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_181037886
quote:
9s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:03 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Geen kans van slagen als zij in de buurt met haar dildo staat te zwaaien :N
Run je een serieuze, prijzige afkickkliniek met een keurig net imago, en dan word je in het buitenland bekend doordat een van je clienten stennis maakt omdat ze zich ook aan de regels moet houden, of stiekem een filmpje bij je opneemt waarin ze een artificiële lans berijdt. Ik zou het risico ook niet willen lopen.
pi_181037899
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat zou ook nog kunnen; dat de zorgverzekeraar het niet vergoedt omdat ze hier al uit de kliniek vertrokken is.
Want je moet goedkeuring voor zo'n behandeling hebben, en die goedkeuring wordt lastig als je al voor je onderweg naar Schotland bent denkt dat de regels niet voor jou gelden.
Of ze zag dat niet al helemaal niet zitten. Dat denk ik eerder, ze komt er wel met Jef :Y)
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181037944
quote:
9s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:22 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Run je een serieuze, prijzige afkickkliniek met een keurig net imago, en dan word je in het buitenland bekend doordat een van je clienten stennis maakt omdat ze zich ook aan de regels moet houden, of stiekem een filmpje bij je opneemt waarin ze een artificiële lans berijdt. Ik zou het risico ook niet willen lopen.
Het is natuurlijk een no go om te filmen. Hoe kan dat in godsnaam.? :D Heeft ze een go pro in haar doos
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181038038
quote:
9s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:22 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

..waarin ze een artificiële lans berijdt.
Prachtig verwoord..
´
pi_181038100
Hier alvast een foto voor het volgende deel :')

-Vroom Vroom Schotland
- Beam me up Schottie!

´
pi_181038424
Te voorspelbaar .. zei al dat ze niet naar Schotland ging.
Die spreekt gewoon geen Engels, ze is haar eigen moerstaal al amper machtig.
pi_181038450
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:04 schreef Leandra het volgende:
Wat ik wel opvallend vind, ik dat Jeffrey in Rijswijk woont, en ze nu ineens een Rijswijkse vriendin heeft in mevrouw PietjeP.... als je ziet wat haar (best recente) activiteiten zijn dan snap ik niet dat wie dan ook in de omgeving van Samantha denkt dat het een goed idee is dat ze daar mee omgaat.

Omroep West ziet de moord van gisteren ook als een soort van vervolg op de Wild West taferelen van de laatste tijd.

Anyhow, zo onschuldig lijkt het daar niet, in haar circuit in Rijswijk.
Echt bizar al het geweld in mijn mooie stadje. Zo erg onDelfts dit.....
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  woensdag 8 augustus 2018 @ 20:28:52 #261
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_181039114
quote:
9s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:03 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Geen kans van slagen als zij in de buurt met haar dildo staat te zwaaien :N
_O- _O- _O-
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 20:45:32 #262
368283 ato
pi_181039468
quote:
8s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 17:52 schreef Copycat het volgende:
Ze werken haar ook allemaal tegen.
Gelukkig heeft ze Jeffrey.
Happy ever after..
Life can be a bitch, so like it..
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 20:52:34 #263
368283 ato
pi_181039681
quote:
9s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:22 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Run je een serieuze, prijzige afkickkliniek met een keurig net imago, en dan word je in het buitenland bekend doordat een van je clienten stennis maakt omdat ze zich ook aan de regels moet houden, of stiekem een filmpje bij je opneemt waarin ze een artificiële lans berijdt. Ik zou het risico ook niet willen lopen.
_O-
Life can be a bitch, so like it..
pi_181039734
quote:
2s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:35 schreef Kim-Holland het volgende:
Hier alvast een foto voor het volgende deel :')

-Vroom Vroom Schotland
- Beam me up Schottie!

[ afbeelding ]
Die vastgeroeste smoel van haar ook. Echt ik zou ook willen vliegen
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 8 augustus 2018 @ 20:57:09 #265
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181039784
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 20:54 schreef Soury het volgende:

[..]

Die vastgeroeste smoel van haar ook. Echt ik zou ook willen vliegen
Ik heb juist het idee dat je die ongelukkige blik in haar ogen door haar zonnebril heen kunt zien.

Maar goed, verliefd, dus weer even gelukkig, en dan denken dat ze geen therapie nodig heeft, en Jeffrey wakkert dat alleen maar aan.
Beetje dom, want hij zit straks met een nog steeds verslaafde doos op de bank, die alleen maar ongelukkiger gaat worden, en dan gaat het weer uit, gebruikt ze weer te veel en is het einde verhaal.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181039877
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 20:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik heb juist het idee dat je die ongelukkige blik in haar ogen door haar zonnebril heen kunt zien.

Maar goed, verliefd, dus weer even gelukkig, en dan denken dat ze geen therapie nodig heeft, en Jeffrey wakkert dat alleen maar aan.
Beetje dom, want hij zit straks met een nog steeds verslaafde doos op de bank, die alleen maar ongelukkiger gaat worden, en dan gaat het weer uit, gebruikt ze weer te veel en is het einde verhaal.
Dat is het dus, het altijd omhoog houden van een imago. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik haar er beter uit zag zien de laatste tijd. Niet zo erg nep.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  † In Memoriam † woensdag 8 augustus 2018 @ 21:01:16 #267
368283 ato
pi_181039891
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 20:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik heb juist het idee dat je die ongelukkige blik in haar ogen door haar zonnebril heen kunt zien.

Maar goed, verliefd, dus weer even gelukkig, en dan denken dat ze geen therapie nodig heeft, en Jeffrey wakkert dat alleen maar aan.
Beetje dom, want hij zit straks met een nog steeds verslaafde doos op de bank, die alleen maar ongelukkiger gaat worden, en dan gaat het weer uit, gebruikt ze weer te veel en is het einde verhaal.
En zo komen wij wel bij topic 40 :)
Life can be a bitch, so like it..
pi_181040147
En we gaan verder;

Jeffrey: ‘Barbie heeft haar rust nu’
https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Dat filmpje.. :')
Hij heeft wat ticjes. Zou hij liegen en/of zelf de neus gepoederd hebben? B-)
´
pi_181040213
quote:
6s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:11 schreef Kim-Holland het volgende:
En we gaan verder;

Jeffrey: ‘Barbie heeft haar rust nu’
https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Dat filmpje.. :')
Hij heeft wat ticjes. Zou hij liegen en/of zelf de neus gepoederd hebben? B-)
'barbie heeft haar rust nu'
lijkt wel of ze dood is
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:18:05 #270
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181040317
quote:
Barbie is weer helemaal de oude

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, voelt zich weer kiplekker. Dit laat ze in een telefonisch interview weten. De realityster is er erg trots op dat ze dit op eigen kracht heeft weten te bereiken.

Na wederom een zelfmoordpoging werd ze korte tijd opgenomen in een kliniek. Hier werd ze echter onlangs weggestuurd vanwege intimidatie en het heimelijk filmen van een medepatiënt. Nadat dit gebeurd is heeft ze echter in korte tijd flinke stappen de goede richting op gemaakt, zegt ze zelf.

"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine. "Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."

Ze zal het voorlopig rustig aan doen, maar laat doorschemeren al een plan te hebben voor een nieuw tv-programma. Dat kan echter nog wel even duren, want zorgen dat haar twee jonge kinderen zo snel mogelijk weer bij haar kunnen wonen heeft nu de hoogste prioriteit.


[ Bericht 0% gewijzigd door Klaploper op 08-08-2018 21:25:07 ]
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181040336
Jezus Christus te paard.

Ik gok in september een nieuwe poging.
Tap tap tap
pi_181040346
quote:
6s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:11 schreef Kim-Holland het volgende:
En we gaan verder;

Jeffrey: ‘Barbie heeft haar rust nu’
https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Dat filmpje.. :')
Hij heeft wat ticjes. Zou hij liegen en/of zelf de neus gepoederd hebben? B-)
De kliniek heeft groot gelijk dat ze er niet op ingaan.
pi_181040365
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 19:04 schreef Leandra het volgende:
Wat ik wel opvallend vind, ik dat Jeffrey in Rijswijk woont, en ze nu ineens een Rijswijkse vriendin heeft in mevrouw PietjeP.... als je ziet wat haar (best recente) activiteiten zijn dan snap ik niet dat wie dan ook in de omgeving van Samantha denkt dat het een goed idee is dat ze daar mee omgaat.

Omroep West ziet de moord van gisteren ook als een soort van vervolg op de Wild West taferelen van de laatste tijd.

Anyhow, zo onschuldig lijkt het daar niet, in haar circuit in Rijswijk.
maak je geen zorgen, volgens jeffrey is ze bij hem thuis beter af dan in de kliniek
pi_181040446
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:18 schreef Klaploper het volgende:

[..]

En ja hoor. De kliniek wordt te grabbel gegooid. Hoe voorspelbaar.
pi_181040510
‘Ze heeft goed nagedacht.’

Eind goed, al goed. :)
-nee-
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 21:26:38 #276
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181040517
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:26 schreef Marsenal het volgende:
‘Ze heeft goed nagedacht.’

Eind goed, al goed. :)
Wanneer?
pi_181040552
@Klaploper; heb je ook een link?

Deze zin uit het stuk; "Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul.[//]

Maar ik denk wel tijdens haar verblijf ;)
´
pi_181040596
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:18 schreef Klaploper het volgende:

[..]

_O- :') _O-
man man man
pi_181040607
quote:
6s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:28 schreef Kim-Holland het volgende:
@Klaploper; heb je ook een link?

Deze zin uit het stuk; "Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul.[//]

Maar ik denk wel tijdens haar verblijf ;)
Wanneer is ze dan uit die kliniek gegaan? Gister?
Tap tap tap
pi_181040626
Dat mens heeft me toch een stel borden voor haar kop... Je zou zeggen dat de kinderen haar wakker moeten schudden, maar in plaats daarvan interesseert het haar allemaal geen reet. Geen idee hoe dat jeugdzorg enzo in zijn werk gaat, maar het lijkt mij dat ze er niet ver vanaf zit om het voogdij kwijt te raken. Arme kinderen...
pi_181040641
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:30 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Wanneer is ze dan uit die kliniek gegaan? Gister?
maandag
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 21:31:11 #282
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181040642
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:30 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dat mens heeft me toch een stel borden voor haar kop... Je zou zeggen dat de kinderen haar wakker moeten schudden, maar in plaats daarvan interesseert het haar allemaal geen reet. Geen idee hoe dat jeugdzorg enzo in zijn werk gaat, maar het lijkt mij dat ze er niet ver vanaf zit om het voogdij kwijt te raken. Arme kinderen...
Gelukkig hebben ze papa nog .... :{
pi_181040649
quote:
6s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:11 schreef Kim-Holland het volgende:
En we gaan verder;

Jeffrey: ‘Barbie heeft haar rust nu’
https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Dat filmpje.. :')
Hij heeft wat ticjes. Zou hij liegen en/of zelf de neus gepoederd hebben? B-)
Lijkt idd wel of hij strak staat. Wowwwwww echt wowwwww
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_181040662
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:31 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

maandag
Ik ga nog langer zonder te poepen dan dat.
Tap tap tap
pi_181040677
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:26 schreef maily het volgende:

[..]

Wanneer?
quote:
“Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine. "Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."
Ergens afgelopen week dus, misschien gisteren dan? Er is vast iemand in de omgeving die het heeft zien gebeuren, dat nadenken. Dat moet opgevallen zijn.
-nee-
pi_181040693
Barbie heeft vast wat genomen tijdens/na het verboden etentje en is er daarom uitgezet. Dus nu moet de kliniek het ontgelden. Lijkt me geen ondenkbaar scenario.
pi_181040710
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:18 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Ze is kip lekker :')
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181040715
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:32 schreef Marsenal het volgende:

[..]

[..]

Ergens afgelopen week dus, misschien gisteren dan? Er is vast iemand in de omgeving die het heeft zien gebeuren, dat nadenken. Dat moet opgevallen zijn.
_O-
pi_181040734
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:18 schreef CherryLips het volgende:
Jezus Christus te paard.

Ik gok in september een nieuwe poging.
Het is nooit een poging geweest. Het was een vliegles op drugs.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181040792
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:18 schreef Klaploper het volgende:
Barbie is weer helemaal de oude

[..]

:')________________________________________________________!
Koel en donker bewaren
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 21:40:20 #291
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181040849
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:18 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Op eigen kracht ..... en weer een nieuw tv-programma.

Wij vermaken ons hier voorlopig nog wel :D
pi_181040868
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:32 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ik ga nog langer zonder te poepen dan dat.
:D _O-
Koel en donker bewaren
pi_181040875
Sorry mensen, ik kan alleen nog maar in emoticons reageren, geen woorden meer voor dit alles.
Koel en donker bewaren
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 21:41:53 #294
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181040890
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:41 schreef Guanabana het volgende:
Sorry mensen, ik kan alleen nog maar in emoticons reageren, geen woorden meer voor dit alles.
:D :'(
pi_181041129
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:33 schreef praadje het volgende:
Barbie heeft vast wat genomen tijdens/na het verboden etentje en is er daarom uitgezet. Dus nu moet de kliniek het ontgelden. Lijkt me geen ondenkbaar scenario.
^O^ Jup.
Of heeft coke meegenomen voor die snuivende pipo.
Dit alles is opgezet om er weg te komen.
´
pi_181041197
Ik vind mooi, echte liefde J *; S forevahhhh
pi_181041218
Schotland :W
pi_181041226
quote:
6s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:50 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

^O^ Jup.
Of heeft coke meegenomen voor die snuivende pipo.
Dit alles is opgezet om er weg te komen.
Zou ze echt zo vals zijn om een medeverslaafde expres drugs te geven met de bedoeling dit te filmen. (misschien had ze de optie in haar achterhoofd dat als het niet lukte om af te kicken dat filmpje als bewijs te laten zien dat ze daar niet kon afkicken omdat er gewoon gebruikt werd in de instelling).
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 21:55:17 #299
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181041233
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Zou ze echt zo vals zijn om een medeverslaafde expres drugs te geven met de bedoeling dit te filmen. (misschien had ze de optie in haar achterhoofd dat als het niet lukte om af te kicken dat filmpje als bewijs te laten zien dat ze daar niet kon afkicken omdat er gewoon gebruikt werd in de instelling).
Zo uitgekookt is ze toch niet? :@
pi_181041234
quote:
6s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:50 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

^O^ Jup.
Of heeft coke meegenomen voor die snuivende pipo.
Dit alles is opgezet om er weg te komen.
Het zou me nieteens meer verbazen....
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:55:23 #301
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041236
Whehehe.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')