Waar te koop?quote:
https://www.jumbo.com/mars-salted-caramel-6-x-45ml/169533PAK/quote:
Ik haal ze bij Hoogvliet maar ze zijn overal te koop. En erg lekker!quote:
quote:
Ik kocht net een zakje Chitato Mi Goreng (fried noodles flavour) potato chips van IndoMie.quote:
quote:Op zaterdag 7 juli 2018 15:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik kocht net een zakje Chitato Mi Goreng (fried noodles flavour) potato chips van IndoMie.
Met jou in gedachte.
Vond het 3x niks. Smaakte naar mijn gevoel vooral naar knoflookpoeder.
Lekker!!quote:Op zaterdag 7 juli 2018 19:57 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Vietnamese garnalen salade
Nee vriendin had nog een zak van vorig jaar. Zijn nog steeds houdbaar.quote:
quote:Op zondag 8 juli 2018 20:52 schreef RobinOok het volgende:
Peperkip uit de vriezer, gestoomde bloemkool, rijst. Makkelijk en lekker.
arm?quote:
Laat je de boursin met bereiden eruit en doe je het los op het bord erbij. Heb je ook nog een warm/koud momentje.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 15:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond een ovenschotel met zuurkool, kastanjechampignons en boursin uitproberen (ook bacon, mager gehakt, mosterd en rösti).
Ben eigenlijk bang zuurkool en boursin geen combinatie is
Integendeel, maar ik vind het gewoon een gouden combiquote:Op dinsdag 10 juli 2018 12:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
arm?
Skyr, crackers selderijsalade, kersen en cherrytomaatjes.
Dit klinkt en oogt geweldig.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 19:14 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond alleen eten, dus tijd om een nieuw voorgerechtje uit te proberen:
Miang kham,
dat zijn pakketjes die in betelblad of gai lan blad ingepakt horen te worden, maar ja, het regende vandaag (BWAHAHA) dus ik heb het even op een kropje baby romaine sla gehouden..
[ afbeelding ]
En daarop dan geroosterde (verse) kokosnoot reepjes, geroosterde pinda's, limoen (inclu schil), blokjes verse gember, blokjes rode ui (ik had geen sjalotjes in huis) en ringetjes groene rawit (want ik had geen rode in huis)
en een (veel te) simpel (/incorrect) sausje van gula djawa en sojasaus.
Al met al snap ik nu wat men wil en was het ontzettend lekker,
volgende keer betelblad of blad van gai lan halen, meer verse kokosnoot roosteren en het vruchtvlees van de limoen in stukjes snijden en de zest er los bij raspen.
Anyway, vanavond als hoofdmaaltijd nog hetzelfde als gisteren:
Libanees brood, baba ganoush van de pers en rode puntpaprika met rode ui, inclu olijfolie en carribean spice van de grillplaat.
Hij zat erbij (lees het nu pas) maar gelukkig stoorde het helemaal niet. Het maakte de zuurkool alleen wat zachter van smaak wat niet erg was. Experiment gelukt.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 15:45 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Laat je de boursin met bereiden eruit en doe je het los op het bord erbij. Heb je ook nog een warm/koud momentje.
Rabarber.quote:Op woensdag 11 juli 2018 11:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen halve bak kwark.
Net een salmiaklolly.
Vanmiddag crackers selderijsalade en bakje kersen.
Vanavond gebraden hele kip met gebakken aardappels, rabarber en salade
Lekker! Dit lijkt me lekkerder dan die eerdere slawraps.quote:Op woensdag 11 juli 2018 19:08 schreef realAIVD het volgende:
Ik heb zojuist "Miang Pla Too" gemaakt, maar dan met verse makreelfilets van AH.
Als niet-koriander liefhebber, ben ik toch maar voor het "echte" sausje gegaan, en terecht: als je voldoende rawits gebruikt proef je daar inderdaad helemaal niets meer van
eigenlijk dus dit verhaal:
het was oprecht erg lekker
[ afbeelding ]
kon je de fire noodles blussen met tomaatjes en meloenquote:Op donderdag 12 juli 2018 12:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen kwark.
Fire noodles als lunch
Tomaatjes en meloen daarna.
Glaasje limo was voldoende. Tomaatjes en meloen kwam laterquote:Op donderdag 12 juli 2018 20:54 schreef foodlover het volgende:
[..]
kon je de fire noodles blussen met tomaatjes en meloen
hoe je dit omschrijftquote:Op donderdag 12 juli 2018 20:55 schreef maily het volgende:
kaasfondue Bloemkool, champignons, roasted ham en een stokje brood.
Nee, ansjovis.quote:
ansjovis dusquote:
Dat is grappig! Gemarineerde, gefrituurde klokhuisjes?quote:
Cultuurbarbaar.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 09:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat is grappig! Gemarineerde, gefrituurde klokhuisjes?
Nee, geen klokhuisjes?quote:
Enkel yoghurt of wat doe je daar door?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Kippendij in een yoghurt marinade gezet
Precies dat? Of met chilibonensaus en zwarte rijstazijn?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:46 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Bleekselderij met gehakt, en rijst
quote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:41 schreef Karzai het volgende:
portie bitterballen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:
quote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:44 schreef Atak het volgende:
zelf geplukte vijgjes verorberen.
[ afbeelding ]
ja dat, volgens recept op een site met allemaal aziatische ingredientenquote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:51 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Precies dat? Of met chilibonensaus en zwarte rijstazijn?
Oh cool.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:59 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
ja dat, volgens recept op een site met allemaal aziatische ingredienten
Vond het wel wat zout, ben ik duidelijk niet gewend
ik vond het een heel makkelijk recept met een groente die ik bijna niet eet, dus komt zeker op repertoire. Misschien helft van de sojasaus de volgende keer om het geheel wat minder zout te maken. En ik had te weinig gember in huis.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh cool.
Nou ja, niet dat je het te zout vond. Sichuansmaken zijn altijd wel aan de zoute kant. Soms lijkt het ook zouter dan het is. Maar goed, ik heb er ook geen problemen mee, ik hou van zout.
Verder wel voor herhaling vatbaar? Of eens en nooit weer?
kut, nou wil ik ook bitterballenquote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:41 schreef Karzai het volgende:
portie bitterballen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heerlijk!!quote:Op zaterdag 14 juli 2018 21:40 schreef uniekhoorn het volgende:
Hele kip vd grill met heerlijke frietjes , appelmoes en champignonsaus
Bitterballen horen uit de frituur, maatje.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:41 schreef Karzai het volgende:
portie bitterballen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
net als shanghai noodlesquote:Op zondag 15 juli 2018 17:15 schreef Ik2 het volgende:
beef teringjantje (lekker)
[ afbeelding ]Beef-Terryaki.
met champignons, rode paprika, knoflook, lenteui en cashews..hmmm....
+ nasi en sla
Wow lekker!!quote:Op zondag 15 juli 2018 17:15 schreef Ik2 het volgende:
beef teringjantje (lekker)
[ afbeelding ]Beef-Terryaki.
met champignons, rode paprika, knoflook, lenteui en cashews..hmmm....
+ nasi en sla
Welke soort biefstuk heb je gebruikt?quote:Op zondag 15 juli 2018 17:15 schreef Ik2 het volgende:
beef teringjantje (lekker)
[ afbeelding ]Beef-Terryaki.
met champignons, rode paprika, knoflook, lenteui en cashews..hmmm....
+ nasi en sla
die in de ijskast lagquote:
Ik heb geen frituur, deze zijn net zo lekkerquote:Op zondag 15 juli 2018 13:02 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Bitterballen horen uit de frituur, maatje.
Het is al weken geen kutweer meer in NL.quote:Op maandag 16 juli 2018 20:39 schreef RobinOok het volgende:
Kreeft, frieten, salade.
Vorige week ook al.
ik ga er misschien een zomertraditie van maken.
Elke week kreeft.
Dat dat kutweer nog iets goeds brengt.
Wel.quote:Op maandag 16 juli 2018 21:49 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Het is al weken geen kutweer meer in NL.
quote:Op maandag 16 juli 2018 22:02 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Zowel de aardappels als de boontjes komen uit de tuin van mijn ouders
Ik geloof dat je de regen over Rotterdam hebt afgeroepen...Nederland gaat jou voortaan inhuren voor de regendansquote:Op maandag 16 juli 2018 22:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wel.
En de voorspellingen zijn dramatisch kut.
Jam! Nashville fried chickenquote:Op maandag 16 juli 2018 21:29 schreef emmyemmy2 het volgende:
Broodje nashville hot chicken en aardappelpartjes uit de airfryer ijskoffie na, onlangs eindelijk eens een koffiemolentje gekocht
want alleen koud en regen is kut iddquote:Op maandag 16 juli 2018 21:49 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Het is al weken geen kutweer meer in NL.
Wow! Lekker zeg. Saus klinkt erg goed. Alles eigenlijk.quote:Op maandag 16 juli 2018 20:13 schreef golfer het volgende:
Noodles, gebakken eendenborst, geroosterde prei uit de oven en een wildfondsaus met daarin sjalotten, knoflook, shiitakes, kastanjechampignons, oesterzwammen, sherry en roomboter.
netjes gesneden die aardappels en vers uit 'eigen' tuin is het lekkerst.quote:Op maandag 16 juli 2018 22:02 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Zowel de aardappels als de boontjes komen uit de tuin van mijn ouders
quote:Op maandag 16 juli 2018 23:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow! Lekker zeg. Saus klinkt erg goed. Alles eigenlijk.
Was ik vergetenquote:Op maandag 16 juli 2018 23:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jam! Nashville fried chicken
Met pickles?
Mensen die klagen terwijl het eindelijk eens 25 graden en zonnig is in NL. :’)quote:Op maandag 16 juli 2018 23:14 schreef Prego het volgende:
[..]
want alleen koud en regen is kut idd
OT: een Leffe Cascade
aah neequote:
Zullen we CUL gewoon CUL houden alsjeblieft!quote:Op dinsdag 17 juli 2018 11:05 schreef Maikuuul het volgende:
Een boterham met kaas en de ander met hoofdkaas
Nederlandse CUL is toch heul niet zo spectaculair helaasquote:Op dinsdag 17 juli 2018 11:08 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Zullen we CUL gewoon CUL houden alsjeblieft!
Heus wel. Buitenlandse keukens zijn overrated!quote:Op dinsdag 17 juli 2018 11:12 schreef Maikuuul het volgende:
[..]
Nederlandse CUL is toch heul niet zo spectaculair helaas
Hou het voor jezelf joh, maar val ons er niet mee lastig en andere subforums zat waar je dit soort uitlatingen kunt doen.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 11:12 schreef Maikuuul het volgende:
[..]
Nederlandse CUL is toch heul niet zo spectaculair helaas
Ik had uiteraard de Limburgse variant. Lekker met mosterd en roggebrood. Vond je reactie al een beetje apart.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 12:13 schreef Sigaartje het volgende:
Oei....
Ik heb het gegoogeld, maar het bestaat echt als gerecht. Ik wist dat niet!
Ik dacht dat je iets sexueels bedoelde.
Mijn oprechte excuses! Sorry. Ik had eerder moet checken. Het spijt me enorm
quote:Op dinsdag 17 juli 2018 12:13 schreef Sigaartje het volgende:
Oei....
Ik heb het gegoogeld, maar het bestaat echt als gerecht. Ik wist dat niet!
Ik dacht dat je iets sexueels bedoelde.
Mijn oprechte excuses! Sorry. Ik had eerder moet checken. Het spijt me enorm
Het bestaat dus echt, maar ik moest denken aan grapjes op kantoor. Vandaar dat ik dacht, kom op zeg, laten we het bij culinair houden. Maar ik zat dus fout.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 17:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Hoofdkaas klinkt wel echt smerig.
Sluit het internet maar even af wanneer je weer te diep in het glaasje hebt gekeken.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 17:26 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het bestaat dus echt, maar ik moest denken aan grapjes op kantoor. Vandaar dat ik dacht, kom op zeg, laten we het bij culinair houden. Maar ik zat dus fout.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdkaas_(gerecht)
Viespeuk. Doe mij maar hoofdkaas.quote:
Ziet er gezond uit!quote:
Cha sieuw! Oohquote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:45 schreef realAIVD het volgende:
zelfde als gisteren:
bulgur, quinoa, ijsbergsla, julienne wortel, julienne bietjes, stukje char siu en een dressing met rijstazijn, sojasaus, suiker en gochujang
[ afbeelding ]
ja, gewoon bij de toko gehaald hoor, maar jeetje wat lekker is dat toch!!quote:
Lijkt erop.quote:
Afbeelding ziet er gezonder uit dan de werkelijke inhoud groente. .quote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er gezond uit!
Ik eet vanavond rösti met paprika, ui, champignons en beukenzwammn. Daarbij een Angus biefstukje.
Klinkt gezelligquote:Op dinsdag 17 juli 2018 19:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Cote du boeuf a 800 gram
Wat brood
Kruidenboter
Gemengde slalalade
Hehe. Was het wel voor herhaling vatbaar?quote:Op dinsdag 17 juli 2018 19:01 schreef borisz het volgende:
[..]
Lijkt erop.
[..]
Afbeelding ziet er gezonder uit dan de werkelijke inhoud groente. .
Ik heb een fles zwarte rijstazijn aangeschaft door het recept voor yinyin saus die ik op haar site vond, heerlijk bij de gyoza.quote:Op woensdag 18 juli 2018 00:09 schreef foodlover het volgende:
Wel eens ff kijken welke toepassingen er nog meer zijn voor die grote fles zwarte rijstazijn.
Dat ziet er geweldig uit.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 19:40 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Geroosterde bloemkool
Eendeborst, geroosterde bloemkool met vissausdressing en frieten uit de oven.
In de lucht? Afscheid? Wat ga je doen dan Sigaar?quote:Op woensdag 18 juli 2018 09:10 schreef Sigaartje het volgende:
Als ik vanavond nog in de lucht ben (denk het niet), dan zal ik als afscheid nog een topic aanmaken bij het klaarmaken van gehaktballen in jus, aardappels en bloemkool, de normale fotoreportage.
CUL / Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic - #64quote:Op woensdag 18 juli 2018 13:24 schreef Sigaartje het volgende:
Het is vanavond de allereerste keer dat ik zelf jus ga maken. Dus als jullie tips hebben:
Basisgegevens:
Ik braad half-om-half gehakt gekruid in braadboter. Ik hou van pittig.
Ik heb bloem in huis en de waterkraan werkt normaal.
Vleesfond toevoegen en kleine blokjes koude boter.quote:Op woensdag 18 juli 2018 13:24 schreef Sigaartje het volgende:
Het is vanavond de allereerste keer dat ik zelf jus ga maken. Dus als jullie tips hebben:
Basisgegevens:
Ik braad half-om-half gehakt gekruid in braadboter. Ik hou van pittig.
Ik heb bloem in huis en de waterkraan werkt normaal.
proost en vast een fijne vakantie gewenst!quote:Op woensdag 18 juli 2018 20:14 schreef foodlover het volgende:
Toastjes met zalmsalade van blikje roze zalm, mayo, gekookt ei, peper en zout.
Zo een lekker Portugees wit wijntje erbij.
Morgen nog 1 dag thuis werken en dan vakantie.
Oeh lekker, börek!quote:Op woensdag 18 juli 2018 21:08 schreef realAIVD het volgende:
[..]
proost en vast een fijne vakantie gewenst!
Hier AH beef teriyaki gemaakt, hele dag al koppijn, dus zo'n eenpans gerecht dat in 10 minuten klaar is, is dan wel een uitkomst (zeker aangezien het nog eetbaar is ook).
Als lunch heb ik eerder nog een panini falafel gehaald en meteen een börek met gehakt meegenomen om te proeven. De hele straat zit hier vol met Turks- en Marokkaans aandoende groentenboeren/slagers/bakkers en ik besefte terwijl ik daar stond dat ik nog niet eerder in deze specifieke bakkerij was geweest.
Zojuist blijkt dat börek met gehakt ook daadwerkelijk lekker kan zijn...die panini falafel van vanmiddag trouwens ook. En dat komt allemaal van een winkeltje hier 40 stappen vandaan. Volgens mij waren het twee Syriërs die achter de toonbank stonden, gezellig stel ook, daar kom ik graag nog eens terug!
ben je serieus?quote:
Jij weet wel wat jezelf verwennen is.quote:Op woensdag 18 juli 2018 20:14 schreef foodlover het volgende:
Toastjes met zalmsalade van blikje roze zalm, mayo, gekookt ei, peper en zout.
Zo een lekker Portugees wit wijntje erbij.
Morgen nog 1 dag thuis werken en dan vakantie.
Jawel, als ik de omschrijving lees zit er veel groente in. En met diepvriesgroenten is niks mis toch?quote:Op woensdag 18 juli 2018 23:01 schreef Prego het volgende:
[..]
ben je serieus?
OT: Ģ ā la plancha ģ: julienne van aardappel, paprika, courgette, ui, alles met wat provenįaalse kruiden. Tonijn voor m’n vriend en voor mij gepaneerde saint nectaire.
Om precies te zijn; vanmiddag een Zinger burger.quote:Op vrijdag 20 juli 2018 11:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag en vanavond kip. Middag KFC en avond gegrilde kip
Waarom? Wat is er mis met gewone stamppot andijvie?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 19:26 schreef christmastsunami het volgende:
Ik heb het zo gehad met die warmte dat ik al zit te wachten op de herfst
ik ga proberen om andijvie stamppot lekker luchtig te maken
moet lukken, met gehakt, mosterd, pezo, parmezaanse kaas en misschien wat roomkaas
ik ga de aardappels heel erg droog prakken en laat ze in schil
dan pluf ik ze wat op, zodat er wat lucht tussen zit, en dan de rest
niks, maar ik wou proberen om de geprakte aardappels , zo droog mogelijk te houden en dan het vocht wat vrijkomt bij verhitten vd andijviequote:Op zaterdag 21 juli 2018 08:51 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Waarom? Wat is er mis met gewone stamppot andijvie?
Dat verbaast me niks.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 09:14 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
niks, maar ik wou proberen om de geprakte aardappels , zo droog mogelijk te houden en dan het vocht wat vrijkomt bij verhitten vd andijvie
niet een stamppot van 1 massa, maar een beetje meer los van mekaar
ik kan je vertellen dat mijn plan mislukt is
uiteindelijk werd het toch weer stamppot, terwijl ik het luchtig wou houden, met minder aardappels en meer groentequote:
als ik bij de betere kaaszaak, wat niet-supermarkt isquote:Op zaterdag 21 juli 2018 15:09 schreef minilot het volgende:
Nu blokjes belegen kaas en een flesje cider.
Vanavond pasta met prei en gehaktballetjes wegens dingen die op moeten en mijn dude maakt straks alvast no-knead pizzadeeg voor morgen.
Niet als probleem beschouwen. Gewoon af en toe van lekkere kaas genieten.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 15:17 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
als ik bij de betere kaaszaak, wat niet-supermarkt is
kaas koop
dan is er toch een problem dat ik die zo in 1 keer op eet, terwijl het 2 keer zo duur is
ja echt hehquote:Op zaterdag 21 juli 2018 15:19 schreef minilot het volgende:
[..]
Niet als probleem beschouwen. Gewoon af en toe van lekkere kaas genieten.
Eerst tosti maken, dan de rest opsnacken.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 15:22 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ja echt heh
alleen er blijft niks over voor een eventuele tosti later
Wij hebben het in de tuin, lekker.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 15:45 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Japanse wijnbes, zag het bij de hipster-Marqt liggen.
ik heb geen tuin, dus ik moet naar hipsterwinkels vind het een beetje smaken als stevigere framboos ( mijn favoriete fruit). Bewaar de helft voor ontbijt morgenquote:Op zaterdag 21 juli 2018 16:32 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Wij hebben het in de tuin, lekker.
oh en met wit brood de jus gedooptquote:
quote:
dan gok ik dat je de biefstuk bali hebt genomenquote:
nopequote:Op zaterdag 21 juli 2018 21:33 schreef realAIVD het volgende:
[..]
dan gok ik dat je de biefstuk bali hebt genomen
hier zijn we aan de slag gegaan met hotdogs, met mooi resultaat,
de topper had ketchup/hoisin/sriracha saus, met gember reepjes, lente-ui en gebakken uitjes
Wat is het geworden? Vast weer erg lekkerquote:Op zondag 22 juli 2018 17:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij zijn beland bij Mijn favoriete pizzeria
klinkt goed!quote:Op zondag 22 juli 2018 19:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik eet vanavond kimchi ramen, geroerbakte groenten en garnalen.
Het was erg lekker. Smaakte goed naar kimchi en heb van alles genoeg om nog een maaltijd te maken.quote:Op zondag 22 juli 2018 19:20 schreef realAIVD het volgende:
[..]
klinkt goed!
Ik hou het hier simpel; varkenshaas spies en daarbij zoete uienringen en rode puntpaprika met olijfolie en Caribean spice. Alles op de grillplaat.
Of gewoon lekker simpel een hotdogjequote:Op zondag 22 juli 2018 20:48 schreef RobinOok het volgende:
Kipsate met pjetel en zoetzure komkommer en broccoli met zoete chilisaus en koude udon noedels met sesamdressing. En ik vond het allemaal net niks.
Volgende keer beter plan maken en niet zomaar wat aankloten.
Snel, mijn man heeft nachtdienst dus alweer een half uur geleden vertrokken.quote:Op zondag 22 juli 2018 19:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat is het geworden? Vast weer erg lekker
Klinkt lekker allemaal.quote:Op zondag 22 juli 2018 21:16 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Snel, mijn man heeft nachtdienst dus alweer een half uur geleden vertrokken.
Tomatensoep vooraf met pizzabroodjes
alletwee een pizza vegetarina, voor mij met inktvis en tonijn en voor man met salami... Tot zover vegetarina, maar die is in de basis echt het beste! Daarbij apart een knoflook olie en een sambal olie.
Dat was het ook.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |