ja, gewoon bij de toko gehaald hoor, maar jeetje wat lekker is dat toch!!quote:
Lijkt erop.quote:
Afbeelding ziet er gezonder uit dan de werkelijke inhoud groente. .quote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er gezond uit!
Ik eet vanavond rösti met paprika, ui, champignons en beukenzwammn. Daarbij een Angus biefstukje.
Klinkt gezelligquote:Op dinsdag 17 juli 2018 19:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Cote du boeuf a 800 gram
Wat brood
Kruidenboter
Gemengde slalalade
Hehe. Was het wel voor herhaling vatbaar?quote:Op dinsdag 17 juli 2018 19:01 schreef borisz het volgende:
[..]
Lijkt erop.
[..]
Afbeelding ziet er gezonder uit dan de werkelijke inhoud groente. .
Ik heb een fles zwarte rijstazijn aangeschaft door het recept voor yinyin saus die ik op haar site vond, heerlijk bij de gyoza.quote:Op woensdag 18 juli 2018 00:09 schreef foodlover het volgende:
Wel eens ff kijken welke toepassingen er nog meer zijn voor die grote fles zwarte rijstazijn.
Dat ziet er geweldig uit.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 19:40 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Geroosterde bloemkool
Eendeborst, geroosterde bloemkool met vissausdressing en frieten uit de oven.
In de lucht? Afscheid? Wat ga je doen dan Sigaar?quote:Op woensdag 18 juli 2018 09:10 schreef Sigaartje het volgende:
Als ik vanavond nog in de lucht ben (denk het niet), dan zal ik als afscheid nog een topic aanmaken bij het klaarmaken van gehaktballen in jus, aardappels en bloemkool, de normale fotoreportage.
CUL / Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic - #64quote:Op woensdag 18 juli 2018 13:24 schreef Sigaartje het volgende:
Het is vanavond de allereerste keer dat ik zelf jus ga maken. Dus als jullie tips hebben:
Basisgegevens:
Ik braad half-om-half gehakt gekruid in braadboter. Ik hou van pittig.
Ik heb bloem in huis en de waterkraan werkt normaal.
Vleesfond toevoegen en kleine blokjes koude boter.quote:Op woensdag 18 juli 2018 13:24 schreef Sigaartje het volgende:
Het is vanavond de allereerste keer dat ik zelf jus ga maken. Dus als jullie tips hebben:
Basisgegevens:
Ik braad half-om-half gehakt gekruid in braadboter. Ik hou van pittig.
Ik heb bloem in huis en de waterkraan werkt normaal.
proost en vast een fijne vakantie gewenst!quote:Op woensdag 18 juli 2018 20:14 schreef foodlover het volgende:
Toastjes met zalmsalade van blikje roze zalm, mayo, gekookt ei, peper en zout.
Zo een lekker Portugees wit wijntje erbij.
Morgen nog 1 dag thuis werken en dan vakantie.
Oeh lekker, börek!quote:Op woensdag 18 juli 2018 21:08 schreef realAIVD het volgende:
[..]
proost en vast een fijne vakantie gewenst!
Hier AH beef teriyaki gemaakt, hele dag al koppijn, dus zo'n eenpans gerecht dat in 10 minuten klaar is, is dan wel een uitkomst (zeker aangezien het nog eetbaar is ook).
Als lunch heb ik eerder nog een panini falafel gehaald en meteen een börek met gehakt meegenomen om te proeven. De hele straat zit hier vol met Turks- en Marokkaans aandoende groentenboeren/slagers/bakkers en ik besefte terwijl ik daar stond dat ik nog niet eerder in deze specifieke bakkerij was geweest.
Zojuist blijkt dat börek met gehakt ook daadwerkelijk lekker kan zijn...die panini falafel van vanmiddag trouwens ook. En dat komt allemaal van een winkeltje hier 40 stappen vandaan. Volgens mij waren het twee Syriërs die achter de toonbank stonden, gezellig stel ook, daar kom ik graag nog eens terug!
ben je serieus?quote:
Jij weet wel wat jezelf verwennen is.quote:Op woensdag 18 juli 2018 20:14 schreef foodlover het volgende:
Toastjes met zalmsalade van blikje roze zalm, mayo, gekookt ei, peper en zout.
Zo een lekker Portugees wit wijntje erbij.
Morgen nog 1 dag thuis werken en dan vakantie.
Jawel, als ik de omschrijving lees zit er veel groente in. En met diepvriesgroenten is niks mis toch?quote:Op woensdag 18 juli 2018 23:01 schreef Prego het volgende:
[..]
ben je serieus?
OT: Ģ ā la plancha ģ: julienne van aardappel, paprika, courgette, ui, alles met wat provenįaalse kruiden. Tonijn voor m’n vriend en voor mij gepaneerde saint nectaire.
Om precies te zijn; vanmiddag een Zinger burger.quote:Op vrijdag 20 juli 2018 11:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag en vanavond kip. Middag KFC en avond gegrilde kip
Waarom? Wat is er mis met gewone stamppot andijvie?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 19:26 schreef christmastsunami het volgende:
Ik heb het zo gehad met die warmte dat ik al zit te wachten op de herfst
ik ga proberen om andijvie stamppot lekker luchtig te maken
moet lukken, met gehakt, mosterd, pezo, parmezaanse kaas en misschien wat roomkaas
ik ga de aardappels heel erg droog prakken en laat ze in schil
dan pluf ik ze wat op, zodat er wat lucht tussen zit, en dan de rest
niks, maar ik wou proberen om de geprakte aardappels , zo droog mogelijk te houden en dan het vocht wat vrijkomt bij verhitten vd andijviequote:Op zaterdag 21 juli 2018 08:51 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Waarom? Wat is er mis met gewone stamppot andijvie?
Dat verbaast me niks.quote:Op zaterdag 21 juli 2018 09:14 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
niks, maar ik wou proberen om de geprakte aardappels , zo droog mogelijk te houden en dan het vocht wat vrijkomt bij verhitten vd andijvie
niet een stamppot van 1 massa, maar een beetje meer los van mekaar
ik kan je vertellen dat mijn plan mislukt is
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |