quote:Op vrijdag 20 juli 2018 16:14 schreef Soury het volgende:
België week. Ik heb Boudin noir gekocht en wat kaasjes.[ afbeelding ] Lekker
Het is al opquote:
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahahaquote:Op vrijdag 20 juli 2018 16:14 schreef Soury het volgende:
België week. Ik heb Boudin noir gekocht en wat kaasjes.[ afbeelding ] Lekker
Met stukjes appel. Erg lekker. Maar biefstuk lust je ook niet?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:29 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahaha
Ja, dat dan weer wel.... maar das geen bloedworst, tenminste niet hoe ik bloedworst ken.quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:31 schreef Soury het volgende:
[..]
Met stukjes appel. Erg lekker. Maar biefstuk lust je ook niet?
Ja was lekker ik heb het echt jaren niet gegeten. Ooit bij AH gekocht en dat was smakeloze zooi.quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:46 schreef Mazou het volgende:
Heerlijk, bloedworst![]()
Smaakt deze worst een beetje als bloedworst? Of echt als orgaanvlees?
Een RAUWE gehaktbal?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:29 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahaha
Dan denk ik; als het runder gehaktballen zijn, dan zou het nog wel goed kunnen zijn toch?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 19:54 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
Ja dat ging over utopia toen. die avond waren de gehaktballen nog helemaal rauw van binnen.
Kssttt ik ga voor de schnitzelsquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:31 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Dan denk ik; als het runder gehaktballen zijn, dan zou het nog wel goed kunnen zijn toch?
Ik bedoel, tuurlijk liever lekkere zachte ballen die niet rauw zijn. Maar ik had laatst ook eens tartaar besteld en daar zat ook rauw eigeel bij waar ik het in kon dippen.
Waarom denk je dat? Ze zijn echt lekkerquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:47 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Alleen rauw neem ik aan? Salmonella challenga incoming.
Was een misplaatst grapjen.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:48 schreef Soury het volgende:
[..]
Waarom denk je dat? Ze zijn echt lekker
Ik zou zeggen probeer hetquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:00 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Was een misplaatst grapjen.
Zijn die schnitzels in de “vers” koeling of in de diepvries?
Bij de Aldi heb je namelijk kip cordon blues in de diepvries, en die zijn ook tien keer beter dan de “verse” in de supermarkt.
(Beste kip cordon blues waren van een vriend die in een lokale kipslachterij werkte)
Diepvriesquote:
Goeie. Die gaat even op de lijst.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 11:27 schreef Molo het volgende:
Tip van Flip: Lidl heeft tijdelijk weer goeie chorizo voor wènâg
Oh nog nooit van gehoord.Pff gelukkigquote:Op woensdag 15 augustus 2018 16:28 schreef CrashO het volgende:
Die platte blikjes zijn geen witte tonijn maar skipjack
Tijdelijk volgens mij maar niet echt goedkoop. Was wel lekkerquote:Op zondag 9 september 2018 20:13 schreef VaderVanJezus het volgende:
We hadden zojuist de Zuid-Amerikaanse entrecote en rib-eye in fancy verpakking die erg goed is bevallen. Is dit tijdelijk in het assortiment of is het een blijvertje?
Ik zag ze net nog liggenquote:Op zondag 9 september 2018 20:13 schreef VaderVanJezus het volgende:
We hadden zojuist de Zuid-Amerikaanse entrecote en rib-eye in fancy verpakking die erg goed is bevallen. Is dit tijdelijk in het assortiment of is het een blijvertje?
Het is ook altijd anders. Flamkuchen hebben ze nu ook niet maar volgende week wel weer in de Franse week.quote:Op donderdag 13 september 2018 16:04 schreef JaneDoe het volgende:
vroeger hadden ze in de alpenweken van dat obatzer smeersel... heb ik in geen tijden meer gezien
ja, maar obatzer heb ik al een paar jaar niet gezien...in welke week dan ookquote:Op donderdag 13 september 2018 16:12 schreef Soury het volgende:
[..]
Het is ook altijd anders. Flamkuchen hebben ze nu ook niet maar volgende week wel weer in de Franse week.
Oh ja dat is jammerquote:Op donderdag 13 september 2018 17:06 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
ja, maar obatzer heb ik al een paar jaar niet gezien...in welke week dan ook
Die was zo lekkerquote:Op donderdag 13 september 2018 16:04 schreef JaneDoe het volgende:
vroeger hadden ze in de alpenweken van dat obatzer smeersel... heb ik in geen tijden meer gezien
Verse???quote:Op donderdag 13 september 2018 18:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Die was zo lekkerIk neem hem meestal mee als ik in Duitsland in een supermarkt ben.
Ze hebben nu wel schupfnudeln zag ik, die zijn gebakken heerlijk.
Ooohhhquote:Op donderdag 13 september 2018 18:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja
Die dingen vriezen prima in trouwens.
Kleine vriezer hier, maar lekker! Dit weekend eens halenquote:Op donderdag 13 september 2018 18:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja
Die dingen vriezen prima in trouwens.
Ik zal volgende keer eens kijken. Misschien heb ik er overheen gekeken.quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 18:42 schreef Lienekien het volgende:
Die staan hier in het groenteschap, bij de tomaten in de buurt.
Maar misschien is het op?
quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:03 schreef E.T. het volgende:
Is dat die 'tomaten-basis' oid in emmertjes? Die staan hier naast de verspakketten
kan je dat niet afleiden van volgorde van ingredienten op het etiket?quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:37 schreef CrashO het volgende:
[..]![]()
Volgens mij verschilt het ook per filiaal.
Bij eentje hier staan ze naast de groenten (bij de Zuurkool) en bij de andere staan ze bij de potten met bouillon en blikken soep.
Wilde er zelf ook een paar potten van mee nemen. Maar toen ik bij ingrediënten "tomatenconcentraat" zag staan, toch maar laten liggen. Dan heb ik geen idee of ik verse tomaten met een beetje puree krijg. Of "gezeefde tomaten" concentraat (a 40 cent) met een scheutje verse tomaten, voor meer dan het dubbele![]()
Ongetwijfeld.quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
kan je dat niet afleiden van volgorde van ingredienten op het etiket?
Volgens mij stond er op het etiket 100% tomaten.quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
kan je dat niet afleiden van volgorde van ingredienten op het etiket?
Van de afbeelding op de site:quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 21:02 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Volgens mij stond er op het etiket 100% tomaten.
Wat ik nogal dubieus vond aangezien het de indruk gaf 'vers' te zijn en het niet gekoeld stond.
Niet voor de prijs van tomatenpureequote:
Ik heb niet op de prijs gelet. Maar ik vond het wel lekker (makkelijk).quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 23:36 schreef CrashO het volgende:
[..]
Niet voor de prijs van tomatenpureeWel voor de prijs van verse tomaten saus
Puree is in verhouding qua inhoud volgens mij duurder dan saus.quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 23:36 schreef CrashO het volgende:
[..]
Niet voor de prijs van tomatenpureeWel voor de prijs van verse tomaten saus
200 g Camembert(s), (50% vet i.Tr.)quote:Op donderdag 13 september 2018 17:06 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
ja, maar obatzer heb ik al een paar jaar niet gezien...in welke week dan ook
quote:Op woensdag 19 december 2018 22:33 schreef stavromulabeta het volgende:
Hebben andere Lidl's dat ook, dat sommige productcategoriëen continu uitverkocht zijn en kennelijk niemand bedenkt om meer te bestellen?
Lidl Utrecht Smaragdplein: Sinds ongeveer een jaar is het vak voor vleesvervangers bijna altijd nagenoeg leeg. Meer dan genoeg ruimte, maar het lijkt alsof ze gewoon niet besteld worden. En sinds een tijdje zo ongeveer elke eiersoort behalve de scharreleieren, maar vrije uitloop, kipster en biologisch zijn altijd uitverkocht. Ruimte zat maar geen product.
Het lijkt me dat Lidl een logistiek wel handig bedrijf zou moeten zijn...
Is bij 'mijn' Lidl ook al een tijdje ja. En ook andere producten zijn soms idd bijna standaard uitverkocht. Zal toch wel een leverings/productieprobleem zijn.quote:Op woensdag 19 december 2018 22:33 schreef stavromulabeta het volgende:
Hebben andere Lidl's dat ook, dat sommige productcategoriëen continu uitverkocht zijn en kennelijk niemand bedenkt om meer te bestellen?
Lidl Utrecht Smaragdplein: Sinds ongeveer een jaar is het vak voor vleesvervangers bijna altijd nagenoeg leeg. Meer dan genoeg ruimte, maar het lijkt alsof ze gewoon niet besteld worden. En sinds een tijdje zo ongeveer elke eiersoort behalve de scharreleieren, maar vrije uitloop, kipster en biologisch zijn altijd uitverkocht. Ruimte zat maar geen product.
Het lijkt me dat Lidl een logistiek wel handig bedrijf zou moeten zijn...
Veel tropisch fruit komt naar NL om een retourvracht te hebben voor de export per vliegtuig. Er gaan bloemen vanuit Aalsmeer over de hele wereld per vliegtuig, die moeten ook terug. Vaak koopt men dan een partij fruit op en als die dan de brandstof kosten dekt of een deel ervan is dat altijd nog beter dan leeg terugvliegen.quote:Op zaterdag 22 december 2018 13:42 schreef Handleiding het volgende:
Valt me op dat de Lidl steeds vaker 'exotische" producten heeft. zoals nu de Melano vrucht. Oesters, etc. Iemand een idee hoe eerlijk en duurzaam dit is? De prijzen zijn zo laag... Niet dat ik met duurzaam enorm bezig ben, vroeg me gewoon af hoe ze dit hier krijgen.
Mango's komen doorgaans per boot. Vliegtuig mango's zijn vaak boomgerijpt en zeker niet goedkoop, wel lekker.quote:Op zaterdag 22 december 2018 13:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Veel tropisch fruit komt naar NL om een retourvracht te hebben voor de export per vliegtuig. Er gaan bloemen vanuit Aalsmeer over de hele wereld per vliegtuig, die moeten ook terug. Vaak koopt men dan een partij fruit op en als die dan de brandstof kosten dekt of een deel ervan is dat altijd nog beter dan leeg terugvliegen.
Dan kan je op de veiling heel goedkoop mango’s, ramboutans, lichee’s etc etc kopen.
Oesters zijn gewoon kweek.
Ja in blauwe blikjes van 0.33lquote:Op woensdag 27 februari 2019 15:05 schreef Elan het volgende:
Vraagje: Heeft de Lidl ook alcoholvrij bier? Heb het niet gezien, maar misschien kijk ik er overheen.
Prima te eten, maar wat mij betreft niet bijzonder-der dan de goede pasta van de AH.quote:Op donderdag 13 juni 2019 10:06 schreef ijs_beer het volgende:
Kickje.
Het zijn nu Italiaanse weken bij de Lidl. Iemand ervaring met die pasta die ze nu verkopen?
Ah thanks! Neem ik wel ff wat mee om te proberen.quote:Op donderdag 13 juni 2019 10:44 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Prima te eten, maar wat mij betreft niet bijzonder-der dan de goede pasta van de AH.
twitter:Beertje_Maria twitterde op vrijdag 02-08-2019 om 10:58:45Kijk nou wat ik toegestuurd krijg!!!! 😂😂😂😂 https://t.co/rhGd3f0FGs reageer retweet
Die zijn zeker lekkerquote:Op zaterdag 14 september 2019 20:02 schreef Soury het volgende:
Deze zijn echt super lekker, rennen het is Alpen week [ link | afbeelding ]
Alpenweek? Dan is ook de kaasfondue er weerquote:Op zaterdag 14 september 2019 20:02 schreef Soury het volgende:
Deze zijn echt super lekker, rennen het is Alpen week [ link | afbeelding ]
Die waren hier in beide filialen op donderdag al uitverkochtquote:Op zaterdag 14 september 2019 20:02 schreef Soury het volgende:
Deze zijn echt super lekker, rennen het is Alpen week [ link | afbeelding ]
Neem deze meteen mee:quote:Op zondag 15 september 2019 10:04 schreef maily het volgende:
[..]
Alpenweek? Dan is ook de kaasfondue er weer![]()
*rent naar Lidl
Zu spätquote:Op dinsdag 17 september 2019 12:02 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Neem deze meteen mee:
[ afbeelding ]
Zo lekker!!
Huh?quote:
En op de specifieke kerstartikelen staat ook gewoon overal kerst (-trui / -brood / -zoutjes etc etc) Het is dus echt een hele hoop drukte om niksquote:Op dinsdag 5 november 2019 11:24 schreef Dragonberry het volgende:
Er komt gewoon een kerst campagne..
Deze artikelen zijn er voor het hele feest seizoen, waarom zou er dan kerst op moeten staan?
Ik vind het vooral irritant dat je die aanbiedingen moet activeren. De AH doet dat een stuk praktischer...quote:Op maandag 9 december 2019 12:24 schreef ThePlaneteer het volgende:
Zo ben nu Lidl Plus lid! Vind die functie van digitale kassabonnetjes echt heel handig aangezien ik soort van appje aan te bouwen ben met recepten en de kosten per recept.
En die persoonlijke aanbiedingen zijn volgens mij ook echt persoonilijk, nice!
Heel onhandig. Vooral omdat er in 'mijn' lidl geen telefoonbereik en dus ook geen internet is. Ter plekke activeren of bekijken wel product het nu exact was gaat niet.quote:Op maandag 9 december 2019 12:34 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Ik vind het vooral irritant dat je die aanbiedingen moet activeren. De AH doet dat een stuk praktischer...
Jaquote:Op maandag 9 december 2019 12:40 schreef Doedezemaar het volgende:
Lidl plus, wat is dat nou weer? En digitale kassabonnetjes? Heeft de Lidl nu ook een klantenkaart ofzo?
Ik heb geen smartphone, dus ik ben waarschijnlijk af. Maar ik heb er in de nieuwsbrief niks van meegekregenquote:Op maandag 9 december 2019 13:22 schreef ThePlaneteer het volgende:
Aanbiedingen werken sowieso anders bij de Lidl dan bij de AH heb ik het idee.
[..]
Ja
Die digitale kassabonnetjes is gewoon dat je je boodschappen in de app kan zien.
Handig if you ask me.
Nee ik zag zo'n enorm ding staan bij de kassa met Lidl Plus dus vroeg even wat t inhield.quote:Op maandag 9 december 2019 13:24 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
Ik heb geen smartphone, dus ik ben waarschijnlijk af. Maar ik heb er in de nieuwsbrief niks van meegekregen
Volgens mij beginnen ze altijd rond oktober met die herfst-producten maar ik weet het niet zeker.quote:Op vrijdag 2 oktober 2020 00:11 schreef hanskraaijjr het volgende:
Is toch vroeg dit jaar met de Delicieux producten of ligt dat aan mij? Denk dat ik binnen enkele weken die konijnenbouten ga halen om dat recept van eten met Nick te maken.
Wat lijkt jullie lekker of hebben jullie al geprobeerd?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |