uh eet smakelijkquote:Op vrijdag 20 juli 2018 16:14 schreef Soury het volgende:
België week. Ik heb Boudin noir gekocht en wat kaasjes.[ afbeelding ] Lekker
Het is al opquote:
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahahaquote:Op vrijdag 20 juli 2018 16:14 schreef Soury het volgende:
België week. Ik heb Boudin noir gekocht en wat kaasjes.[ afbeelding ] Lekker
Met stukjes appel. Erg lekker. Maar biefstuk lust je ook niet?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:29 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahaha
Ja, dat dan weer wel.... maar das geen bloedworst, tenminste niet hoe ik bloedworst ken.quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:31 schreef Soury het volgende:
[..]
Met stukjes appel. Erg lekker. Maar biefstuk lust je ook niet?
Ja was lekker ik heb het echt jaren niet gegeten. Ooit bij AH gekocht en dat was smakeloze zooi.quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:46 schreef Mazou het volgende:
Heerlijk, bloedworst
Smaakt deze worst een beetje als bloedworst? Of echt als orgaanvlees?
Een RAUWE gehaktbal?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:29 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahaha
Dan denk ik; als het runder gehaktballen zijn, dan zou het nog wel goed kunnen zijn toch?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 19:54 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
Ja dat ging over utopia toen. die avond waren de gehaktballen nog helemaal rauw van binnen.
Kssttt ik ga voor de schnitzelsquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:31 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Dan denk ik; als het runder gehaktballen zijn, dan zou het nog wel goed kunnen zijn toch?
Ik bedoel, tuurlijk liever lekkere zachte ballen die niet rauw zijn. Maar ik had laatst ook eens tartaar besteld en daar zat ook rauw eigeel bij waar ik het in kon dippen.
Waarom denk je dat? Ze zijn echt lekkerquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:47 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Alleen rauw neem ik aan? Salmonella challenga incoming.
Was een misplaatst grapjen.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:48 schreef Soury het volgende:
[..]
Waarom denk je dat? Ze zijn echt lekker
Ik zou zeggen probeer hetquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:00 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Was een misplaatst grapjen.
Zijn die schnitzels in de “vers” koeling of in de diepvries?
Bij de Aldi heb je namelijk kip cordon blues in de diepvries, en die zijn ook tien keer beter dan de “verse” in de supermarkt.
(Beste kip cordon blues waren van een vriend die in een lokale kipslachterij werkte)
Diepvriesquote:
Goeie. Die gaat even op de lijst.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 11:27 schreef Molo het volgende:
Tip van Flip: Lidl heeft tijdelijk weer goeie chorizo voor wčnâg
Oh nog nooit van gehoord.Pff gelukkigquote:Op woensdag 15 augustus 2018 16:28 schreef CrashO het volgende:
Die platte blikjes zijn geen witte tonijn maar skipjack
Tijdelijk volgens mij maar niet echt goedkoop. Was wel lekkerquote:Op zondag 9 september 2018 20:13 schreef VaderVanJezus het volgende:
We hadden zojuist de Zuid-Amerikaanse entrecote en rib-eye in fancy verpakking die erg goed is bevallen. Is dit tijdelijk in het assortiment of is het een blijvertje?
Ik zag ze net nog liggenquote:Op zondag 9 september 2018 20:13 schreef VaderVanJezus het volgende:
We hadden zojuist de Zuid-Amerikaanse entrecote en rib-eye in fancy verpakking die erg goed is bevallen. Is dit tijdelijk in het assortiment of is het een blijvertje?
Het is ook altijd anders. Flamkuchen hebben ze nu ook niet maar volgende week wel weer in de Franse week.quote:Op donderdag 13 september 2018 16:04 schreef JaneDoe het volgende:
vroeger hadden ze in de alpenweken van dat obatzer smeersel... heb ik in geen tijden meer gezien
ja, maar obatzer heb ik al een paar jaar niet gezien...in welke week dan ookquote:Op donderdag 13 september 2018 16:12 schreef Soury het volgende:
[..]
Het is ook altijd anders. Flamkuchen hebben ze nu ook niet maar volgende week wel weer in de Franse week.
Oh ja dat is jammerquote:Op donderdag 13 september 2018 17:06 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
ja, maar obatzer heb ik al een paar jaar niet gezien...in welke week dan ook
Die was zo lekker Ik neem hem meestal mee als ik in Duitsland in een supermarkt ben.quote:Op donderdag 13 september 2018 16:04 schreef JaneDoe het volgende:
vroeger hadden ze in de alpenweken van dat obatzer smeersel... heb ik in geen tijden meer gezien
Verse???quote:Op donderdag 13 september 2018 18:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Die was zo lekker Ik neem hem meestal mee als ik in Duitsland in een supermarkt ben.
Ze hebben nu wel schupfnudeln zag ik, die zijn gebakken heerlijk.
Ooohhhquote:Op donderdag 13 september 2018 18:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja
Die dingen vriezen prima in trouwens.
Kleine vriezer hier, maar lekker! Dit weekend eens halenquote:Op donderdag 13 september 2018 18:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja
Die dingen vriezen prima in trouwens.
Ik zal volgende keer eens kijken. Misschien heb ik er overheen gekeken.quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 18:42 schreef Lienekien het volgende:
Die staan hier in het groenteschap, bij de tomaten in de buurt.
Maar misschien is het op?
quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:03 schreef E.T. het volgende:
Is dat die 'tomaten-basis' oid in emmertjes? Die staan hier naast de verspakketten
kan je dat niet afleiden van volgorde van ingredienten op het etiket?quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:37 schreef CrashO het volgende:
[..]
Volgens mij verschilt het ook per filiaal.
Bij eentje hier staan ze naast de groenten (bij de Zuurkool) en bij de andere staan ze bij de potten met bouillon en blikken soep.
Wilde er zelf ook een paar potten van mee nemen. Maar toen ik bij ingrediënten "tomatenconcentraat" zag staan, toch maar laten liggen. Dan heb ik geen idee of ik verse tomaten met een beetje puree krijg. Of "gezeefde tomaten" concentraat (a 40 cent) met een scheutje verse tomaten, voor meer dan het dubbele
Ongetwijfeld.quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
kan je dat niet afleiden van volgorde van ingredienten op het etiket?
Volgens mij stond er op het etiket 100% tomaten.quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
kan je dat niet afleiden van volgorde van ingredienten op het etiket?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |