abonnement Unibet Coolblue
pi_179365622
Gefeliciteerd Vita O+

Cass! Wat een spanning en schrik, hopelijk blijven ze lekker warm bij je binnen!

Hier mvm dinsdag geweest, ik had bij de miskramen allemaal geen aanmelding gedaan. Nu ging dat ‘vanzelf’ ik zie het samen met de mooie duidelijke test als een goed teken O+ .
8 juni de eerste afspraak bij de vk
♥ J & S
pi_179365755
Goed teken, klap! O+

Mvm wil ik deze keer ook doen! Maar durf me nog niet aan te melden :') moet ook nog een verloskundigenpraktijk uitzoeken 8)7 Maar dat hoeft allemaal nog niet direct toch?
pi_179365770
Gefeliciteerd Vita! Mooie namen O+
Hopelijk gaat alles goed met je!

Strapless :X :+ :'( :') -O- ):O
pi_179366048
Gefeliciteerd Vita!! Genieten van jullie meisje!

Klap, dat klinkt goed :)

Wolken, ik zit vrij laag met iets van 112/54, maar heb er voor zover ik weet geen last van.

Cassandra, wat spannend! Hoe is het nu?
pi_179366579
Vita daar is ze *O*! Gefeliciteerd! Geniet van je roze wolk O+. En rust lekker uit, 22 uur is een lange rit geweest lijkt me!
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_179367984
Gefeliciteerd Vita!! Prachtige namen ook. Hoe voel jij je? O+
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 vrijdag 25 mei 2018 @ 00:11:29 #207
269689 crew  Viv
pi_179368242
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 21:45 schreef krijgerrtje het volgende:
Mvm wil ik deze keer ook doen! Maar durf me nog niet aan te melden :') moet ook nog een verloskundigenpraktijk uitzoeken 8)7 Maar dat hoeft allemaal nog niet direct toch?
Je hoeft niks, maar als je de volledige periode mee wil doen aan mvm (van 6 tot 16 weken zwanger) moet je je redelijk snel na de positieve test aanmelden. :Y
pi_179369440
Vita gefeliciteerd!
Prachtige namen!

Ik heb de afgelopen nacht 2 uur geslapen, overdag was super hectisch en spannend, en van 21 tot 2 heerlijk in coma gelegen O+
Net was het tijd voor mijn medicatie dus even van de gelegenheid gebruiken om te updaten.

Er werd gevraagd hoe ver ik ben. Zaterdag 27 weken. Tot nu toe lopen de jongens een week voor, ze groeien met misschien nog geen 30 gram verschil en als ze hun lijntje volgen zijn ze nu qua grote ongeveer 28+1 en 28+2. Hun ctg is prachtig, ze hebben het heerlijk in mijn buik. Het is echt puur mijn eigen lichaam die de zwangerschap niet lijkt vol te houden.
De kracht van de harde buiken is afgenomen, mijn baarmoeder is echter nog wel onrustig, ik zit nu op een gemiddelde van 6 tot 10 per uur wat al verbetering is. Ik heb echter bijna geen verblijfskosten meer over en waar er eerst sprake was van funneling is er nu sprake van bijna 3 cm ontsluiting. Dit is echter mét weeenremmers, morgen middag krijg ik het laatste tablet. Dan zou ik horen of ik morgen naar huis mag, ik ben echter bang dat mijn baarmoeder zonder remmers nog onrustiger wordt. Als je dan nagaat dat ik bij mijn eerste bevalling een weeenstorm van 20 minuten waarbij ik van 4 naar 10 cm ging als ongemakkelijk ervaarde zit ik niet graag thuis. Dus dat gaan we morgen bespreken.

Ander puntje, het is de vraag of er plek is op de nicu (voor 2 baby's) in het AMC. Zo niet word ik overgeplaatst, maar dat kan alleen als ik te vervoeren ben. Anders moet ik hier blijven en wordt de tweeling vervoerd zodra ze stabiel zijn. Man werkt morgenochtend thuis en vandaag de middag in het ziekenhuis, mijn schoonmoeder slaapt bij ons zolang als nodig is om G op te vangen. G heeft overduidelijk last van de situatie. Hij is ook vrij bewust van wat er gebeurd, vertelt tegen iedereen, mama twee baby's in de buik, mama is ziek en slaapt in het ziekenhuis, in het ziekenhuis zijn dokters. Zijn eigen besef en de hectiek die hij uiteraard meekrijgt ondanks dat hij zijn eigen ritme volgt, zorgt er wel voor dat hij behoorlijk overprikkeld is
:'(

Nou goed ondanks de negatieve noot weet ik dat er met veel rust veel tijd te rekken valt dus ik hoop zelf ook een succes verhaal te zijn en mijn jongens zolang mogelijk binnen te houden O+ de snelheid waarmee eea achteruit is gegaan houdt ons echter wel realistisch. Het blijft spannend.

Ik lees wel mee maar als niet zo veel op helaas.. dus :* voor iedereen hier O+
  vrijdag 25 mei 2018 @ 03:50:09 #209
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_179369597
Wat heftig allemaal. Wel positief dat de jongens op gewicht zijn. Hebben jullie al een neonatoloog gesproken? Ze hebben in t amc ook een map met info over hoe het eraan toegaat op de nicu. Misschien kan je daar eens in kijken? Lig je op zaal of eigen kamer?
pi_179370289
Poeh Cass, wat spannend allemaal... Fijn dat je schoonmoeder kan bijspringen. Kan me voorstellen dat het even vreemd is voor G zo. Gelukkig zijn ze flexibel, zeggen ze dan hè?

Kan de ontsluiting ook weer minder worden?

Doe rustig aan, en hopelijk blijven je jongens nog lang rondzwemmen in je buik! :*
  vrijdag 25 mei 2018 @ 06:13:43 #211
81363 Hilzillah
Fall Dead!
pi_179370837
WoW Cas, wat een gedoe allemaal. Op hoop heel erg dat de jongetjes voorlopig nog ik je buik kunnen blijven wonen! Fijn dat je toch nog een goede backup voor thuis hebt kunnen vinden. Ik denk aan je! :*

Gefeliciteerd krijgertje :*
Ik heb me de eerste keer direct na een positieve test aangemeld bij mvm. De tweede keer ook, maar die moest ik weer afzeggen omdat het niet goed ging. Daarom heb ik de derde en vierde keer gewacht tot de eerste echo (die ik al vroeg kreeg door de eerdere MK).

Gefeliciteerd met de geboorte van je meisje Vita!! O+
*O* *O*

Ik heb vandaag de officiële termijn echo. Die stomme onzekerheid, ik wordt er dood en dood en doodziek van 🙄🙄
pi_179371169
Hoe laat mag je hilz? Succes alvast en veel plezier *O*
  vrijdag 25 mei 2018 @ 07:36:45 #213
81363 Hilzillah
Fall Dead!
pi_179371294
Half 12 gelukkig al!
pi_179371295
Vita van harte!

Hilzilla, succes en hopelijk komt hierna wat rust voor je!

Cassandra, wat een spanning! 27 weken is wel heel erg vroeg. :{ Hopelijk pakt je lichaam het toch goed op en kom het weer tot rust (bij mij hadden de remmers slechts 24 uur gewerkt, maar mijn vliezen van de onderste baby waren al gebroken). Ik kan me voorstellen dat het voor G heel veel is om te bevatten. Hebben jullie al een plan voor hem als ze wel snel komen? Dan zit je toch gauw met 2 tot 3 maand ziekenhuis voor je kleine knulletjes... Ik duim heel erg voor je dat je ze nog zeker tot de 32 (of langer!) binnen mag houden en dat ze plek voor jullie hebben. :*
pi_179371480
Oooh Hillz nog maar heel even in spanning. Ik duim voor een goede echo, je hebt zo'n leuk stel, daar mag nog wel een leukerd bij O+ blijft spannend he zo'n termijn echo. Net als bijna alle echo's :')

@krijgertje gefeliciteerd! ik heb me wel snel aangemeld bij de vk, in oktober 2017 ook weer snel afgemeld. Vanwege de miskraam kreeg ik deze zwangerschap een vroege extra echo. Deze zwangerschap was mijn test zo snel bizar donker dat ik de gok voor mvm wel nam, de afspraak had ik voor de echo maar gelukkig de volle tijd mee kunnen doen.

Ik geloof trouwens niet dat ontsluiting minder kan worden, het kan wel stabiel blijven :Y
Gisteren hebben we inderdaad de neonatologie gesproken, map heb ik nog niet ontdekt, ga ik zo even zoeken.
Ik lig op een twee persoonskamer maat ik jaag iedereen weg :+ de nachten lig ik alleen. Ik hoest en ik snurk :') wel 2 blokken goed geslapen O+

Plan voor G mochten ze komen hebben we nog niet. Hij wordt heel goed opgevangen door de gastouder en die houdt ook rekening met de omstandigheden. Die vindt het ook spannend want de tweeling komt bij haar terecht. Mijn ouders kunnen oppassen maar G raakt daar zo uit ritme, dat is voor incidenteel niet erg nar structureel geen oplossing. Vandaar ook schoonmoeder in huis, die gaat in ons ritme mee. In het ergste geval blijft ze nog langer, de afstand van ons huis naar haar werk is even ver als de afstand van haar huis naar werk. Maar nog niet over gesproken. Ik hoop dat ze dit Works de babykamer klaar kunnen zetten, dan is dat geen zorg meer.
Er moet alleen een oplossing komen voor het werk van mijn man, die komt met het halen en brengen van G en een vrije dag structureel uren te kort.
Sorry ik ratel :') maar ik lig praktisch de hele dag alleen dus een uitlaatklep is wel fijn O+
  vrijdag 25 mei 2018 @ 08:12:50 #216
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_179371603
Je man zou zorgverlof kunnen opvragen?
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 vrijdag 25 mei 2018 @ 08:24:13 #217
269689 crew  Viv
pi_179371697
Cassandra ik duim ervoor dat de rust en de weeënremmers alles stabiel houden. :* Je klinkt er heel rustig onder, hopelijk is dat ook zo. :)
pi_179371808
Gefeliciteerd Vita! *O*

Wat spannend Cass! Hopelijk blijft de situatie stabiel nu. Laat je man informeren naar zorgverlof en calamiteitenverlof idd, maar houd daarbij ook rekening met scenario's voor na de geboorte want hij mag waarschijnlijk max 3 weken zorgverlof (tenminste, dat mocht mijn man, pas nadat ik uit het ziekenhuis was). En anders misschien gewoon vrije uren opnemen? Van een echte vakantie zal het dit jaar waarschijnlijk toch niet meer komen. Ik zou dit iig op zijn bordje neerleggen, hij regelt het maar. Jij hebt genoeg om je zorgen over te maken.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_179372677
Jeetje, Cass, wat een verhaal en wat een onzekerheid zeg. Ik duim voor je dat de jongens nog een aantal weken blijven zitten. Lijkt me een hoop gedoe met G inderdaad. Wat fijn dat je schoonmoeder kan inspringen. Hihi wel goed dat je iedereen wegsnurkt, lekker een prive kamer.

En duimen voor Hilz, maar vooral veel plezier, daarna kan je hopelijk wat meer genieten.
pi_179373534
Cassandra, wat heftig, maar zo te horen ben je in goede handen. Fijn dat je jongens wat voorlopen en hopelijk blijven ze zitten of is er plek in het AMC. De praktische dingen lossen zich vast ook op. In ieder geval fijn dat je schoonmoeder bijspringt en het voor G zo normaal als mogelijk is. Logisch dat hij er last van heeft, het is niet niks.
Schrijf lekker van je af hier. Ik denk aan je :*

Hillz spannend!!! Mijn duimen draaien heel hard :*
pi_179373933
Oef, wat spannend cassandra :o Ik hoop dat jullie alle drie in Amsterdam kunnen blijven. Ik las al hele goede tips over zorgverlof en calamiteitenverlof, kennismaken op de nicu, dus dat is top. Als je borstvoeding gaat geven, wordt het natuurlijk fulltime kolven de eerste tijd. Misschien wil je daar nog wat over lezen (la leche league, borstvoeding.com).
Sterkte!
pi_179374221
Positief berichtje O+ goede ctg, 4 milder harde buiken gehad dus om het kwartier, hele verbetering. Daarna groei echo, ze groeien op p75 en p79, worden allebei geschat op ongeveer 1100 gram (en nog steeds qua groei een week voor). Dus een heel ander beeld als gisteren. Mijn bmh/bmm controleren ze niet meer, ze weten dat die minimaal is dus zolang ik geen weeën krijg en de jongens het fijn hebben is er niet zoveel aan de hand.
Vanmiddag wordt er besproken of ze me naar huis sturen of dat ik blijf.

Calamiteiten verlof en zorgverlof wordt uitgezocht. Voordeel van werken in het familie bedrijf is dat de situatie de werkgevers ook aan het hart gaan. Het zijn immers hun kleinkinderen. Maar ondanks het begrip moet eea uiteraard wel volgens het boekje gaan, is inderdaad voor latere zorg. Vakantie gespreid opnemen is helaas geen optie omdat het bedrijf verplicht sluit tijdens de bouwvak.

Oh ik ben er inderdaad relatief rustig onder, ik kan niets meer doen, als mijn lichaam het opgeeft weet ik dat ik gedaan heb wat ik kon, en de stress bij een bevalling is een horde die we dan wel weer nemen. Bij elk slecht bericht stort ik even in, dan is het even uithuilen, even met iemand praten of van mij afschrijven, en mentale afleiding zoeken. Ik ga ervan uit dat stress niet bevorderlijk is. En dan is een goede ctg en goede groeimeting echt heerlijk O+

Via kleine kanjers het boek borstvoeding aan een prematuur besteld, want dat wil ik echt zo lang mogelijk geven. Al moet ik 24 uur per dag aan de kolf inderdaad.
pi_179374694
Wat fijn dat het nu relatief goed gaat Cassandra. O+
pi_179376323
Wat een mooi bericht Cassandra O+ Ik duim dat de situatie stabiel blijft en dat de jongens nog even lekker warm binnen blijven. Fijn dat ze het zo mega goed doen!

Hillz Ik hoop dat je mooi nieuws hebt gehad :*
pi_179378656
Wat klink je positief Cassandra! O+ Blijf voor je/jullie duimen!

Hoe was het hilz?
  vrijdag 25 mei 2018 @ 13:59:51 #226
81363 Hilzillah
Fall Dead!
pi_179378666
Fijn dat het beter gaat cas! Ik blijf duimen O+ O+

En vandaag zag ik Voske. Het mooiste en liefste brusje van de hele wereld.
Alhoewel... Brusje? Het zou ook wel eens een eend kunnen zijn met een Stetson

Expected date of arrival: 14/12/2018 (Mag ik in de OP?, mag ook volgende topic hoor)

pi_179378759
Ik duim ook dat alles lekker stabiel blijft cass O+ :*

En d'aawwww voske :D haha duckske dan :') :D Wat fijn *;
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_179378819
Mn duimen draaien cassandra! En voor mij wel even een reallity check dat dit dus ook kan gebeuren..

Hil fijn van de goed echo, ik kan alleen de op niet meer aanpassen dus als er toevallig een mod langskomt!?
pi_179379846
+1 op duimen dat het stabiel blijft :Y.

Haha Hilz, goede paint skills ook :7. Maar een goede echo dus, heel fijn! O+

Ik ben chago omdat ik nergens de opbergmanden kan vinden die ik in m'n hoofd heb, m'n festival ticket niet verkocht krijg en ik de perfecte fauteuil voor op de babykamer gezien heb in de buurt en de MP verkoper mijn bericht wel gelezen heeft maar niet reageert. Tijd voor chocola :6.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
  vrijdag 25 mei 2018 @ 15:11:34 #230
319308 Tink89
To live is to dance
pi_179380465
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:49 schreef Feyre het volgende:
+1 op duimen dat het stabiel blijft :Y.

Haha Hilz, goede paint skills ook :7. Maar een goede echo dus, heel fijn! O+

Ik ben chago omdat ik nergens de opbergmanden kan vinden die ik in m'n hoofd heb, m'n festival ticket niet verkocht krijg en ik de perfecte fauteuil voor op de babykamer gezien heb in de buurt en de MP verkoper mijn bericht wel gelezen heeft maar niet reageert. Tijd voor chocola :6.
Welkom bij de club. Ik ben chago omdat ik te moe ben om m'n haar te wassen, ik op mp geen perfect en betaalbaar babykamertje kan vinden en elk kwartier moet plassen. Alleen chocolade lust ik niet meer sinds ik zwanger ben. Is een waterijsje ook goed? _O-
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_179380643
Ook zeer terechte klachten. Ohh en die smaakveranderingen zijn apart hè! Ik heb dat met mijn favo chips, die smaakt tijdens zwangerschap ook anders. Maar waterijsjes zijn ook lekker :9.

Ik wil graag een spray tan laten doen voor de vakantie want nu ben ik melkfleswit :+, iemand die dit tijdens een zwangerschap heeft laten doen / weet of het geen kwaad kan? Ik lees overal dat het niet bewezen is dat het kwaad kan maar vervolgens dekt elke salon zich in met 'beter vraag je vooraf een arts..'. Ja eh.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 vrijdag 25 mei 2018 @ 15:23:21 #232
269689 crew  Viv
pi_179380798
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 10:51 schreef Cassandra87 het volgende:
Via kleine kanjers het boek borstvoeding aan een prematuur besteld, want dat wil ik echt zo lang mogelijk geven. Al moet ik 24 uur per dag aan de kolf inderdaad.
Heb je al een kolfbh om handsfree te kunnen kolven? Verder heb je misschien ook iets aan dit topic (ik link even naar het begin van de periode waarin Aventura ging kolven voor haar premature dochter):
OUD / Fulltime kolven
pi_179382109
In het kader van klachten; ik krijg mn benen niet geschoren }:| . Mijn buik zit in de weg en ik kan mn been niet goed optillen door bekken klachten. -O- Met dit weer heel hinderlijk.

Cassandra; hang in there! Hopelijk blijft het nu rustig in je buik en blijven je meneertjes nog een poosje zitten!

VitaBella; gefeliciteerd *O*
pi_179382943
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 16:11 schreef silliegirl het volgende:
In het kader van klachten; ik krijg mn benen niet geschoren }:| . Mijn buik zit in de weg en ik kan mn been niet goed optillen door bekken klachten. -O- Met dit weer heel hinderlijk.
#teamharigefeminist ftw. *O* Ook team maxijurk en lange flodderbroeken trouwens.
pi_179383196
Laten harsen geen optie sillie?
pi_179383330
Jeeeh Hilz, zwanger van een eend O+

Cassandra, dat klinkt voor nu positief. Hopelijk blijft het zo!

:* voor de chagrijnige buien. Wees lief voor jezelf!
pi_179383466
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 16:57 schreef aapieannie het volgende:
Laten harsen geen optie sillie?
Toevallig mag ik vanavond naar de schoonheidsspecialiste. Ik heb harsen inderdaad op
mijn wensenlijstje nu, want drama :X
pi_179383876
Gefeliciteerd Hilz!

Ik ben wat dat betreft de schaamte voorbij en vraag dan gewoon mijn vriend of moeder om te helpen met het scheren van mijn benen mocht ik het zelf niet meer lukken. Maar nou slaap ik ook nog steeds met 31 weken op mijn buik dus die kan ik nog redelijk induwen ofzo.

Vanmorgen was ik bij de internist en ik heb bloedarmoede ( HB 5.8 ) en B12 tekort. Dat in combi met een lage bloeddruk en veel werken snap ik nu wel waarom in mij soms een vaatdoekje voel. Ik moet nu 3 x per dag een ijzertablet en om de 3 dagen een B12 injectie halen bij de ha. Christus, wat doet een prik in je bil pijn! En dat nog 29 keer.... Maar alles voor die kleine die er zo te merken geen last van heeft, die pakt wel wat hij pakken moet geloof ik.

Team waterijsjes *O*

Zijn hier dames die blije dozen hebben besteld / opgehaald? Ik had vandaag die van de Etos maar behalve veel folders en ander leeswerk zit er bar weinig in. Zijn ze wel eens de moeite waard?
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  vrijdag 25 mei 2018 @ 17:39:51 #239
319308 Tink89
To live is to dance
pi_179384166
Ik heb alle gratis dozen aangevraagd die ik kon vinden. Die van de kruidvat en de babydump zijn wel leuk en de gratis romper van de zeeman ook. #teamgratis
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_179384261
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 17:39 schreef Tink89 het volgende:
Ik heb alle gratis dozen aangevraagd die ik kon vinden. Die van de kruidvat en de babydump zijn wel leuk en de gratis romper van de zeeman ook. #teamgratis
+1 op dit, die van de Etos was echt de minste. Die van de Prénatal vond ik ook nog de moeite waard #teamgratis 8-)
pi_179385010
Eend voor Hillz *O* O+
pi_179385146
Ik heb deze ronde alleen de blije doos van wij (afhalen is hij Prenatal) besteld, de rest vond ik vorige keer bij W. de moeite niet. In die prenatal doos zitten wel praktische en leuke dingen!
pi_179385768
Hilz, wat super!! *O*
pi_179385786
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 13:59 schreef Hilzillah het volgende:
Fijn dat het beter gaat cas! Ik blijf duimen O+ O+

En vandaag zag ik Voske. Het mooiste en liefste brusje van de hele wereld.
Alhoewel... Brusje? Het zou ook wel eens een eend kunnen zijn met een Stetson

Expected date of arrival: 14/12/2018 (Mag ik in de OP?, mag ook volgende topic hoor)

[ afbeelding ]
Er komt er eendje bij :')

Heel gaaf! Gefeliciteerd!
pi_179389464
Yay Hilz! Een eendje :D

Cass fijn van het positieve bericht. Dat je berichten nog maar een lange tijd positief zullen blijven! :*

Wolken hopelijk voel je snel verbetering :)

Haha benen scheren. Dat doe ik bijna niet meer. Alleen als het te erg wordt dan doe ik het zittend onder de douche, maar alleen als vriendlief thuis is zodat ie me omhoog kan helpen :') harde zou ook nog wel een oplossing zijn maar daar heb ik dan weer geen zin in.

Hier ook mn ziel verkocht aan prenatal, Etos, de Kruidvat :') kreeg ook nog een woezel en pip koffertje met meuk bij de verloskundigepraktijk waar ik in het begin liep. Ik vond die van prenatal denk ik nog het beste.

Vandaag kwam mijn broer eeeeeindelijk de wieg brengen. Staat voorlopig even op de babykamer zolang er nog geen baby is :+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+ past niet helemaal bij die bergen maar straks staat ie toch op onze slaapkamer :P
pi_179389766
Jaweø joh aure, juist mooi bij die bergen! De kleuren passen mooi en de ronde vorm van het wiegje is een mooi contrast met de rechte en hoekige lijnen van de bergen.
Als we -ooit- eenderde komt wil ik ook zo’n wiegje 😍

Cassandra jeetje, wat spannend. Fijn dat het goed gaat met je jongens. Wel lastig dat G je zo moet missen.
pi_179394123
Ohhh aure, zo’n mooi wiegje O+


Ik moet nog kiezen tussen drie verloskundigenpraktijken hier, maar hoe kies je zoiets? :’) Ze zijn allemaal een dorp verderop dus sowieso een takkeeind fietsen. Één vk geeft elke afspraak een snelle echo, twee anderen doen alleen vitaliteits-, termijn-, 20 weken en liggingsecho.

Bij S had ik alleen de termijn en 20 weken echo, en een zelf betaalde pretecho :') iets meer zou ik nu wel fijn vinden maar heb het idee dat elke keer een echo wel een beetje veel van het goede is? Wat denken jullie?
  zaterdag 26 mei 2018 @ 09:08:13 #248
56471 pinquit
oh my lama!
pi_179395223
Ik denk dat het belangrijkste is dat je met de vlk(s) op een lijn zit
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_179395407
Ik loop in het ziekenhuis en heb daar dus elke keer een echo. Is in het begin zeker leuk, maar op een gegeven moment heb je het wel gezien :@

Ik denk dat wat pinquit zegt belangrijker is, dat je op één lijn zit met de verloskundige. Een praktijk waar je je prettig bij voelt dus.

Roomsnoes nu ik er wat vaker naar heb gekeken begin ik het wel te waarderen ja :D

Mijn neefje of nichtje heeft ook in deze wieg gelegen O+ (tweeling, en ze hadden deze wieg dus 2x, geen idee wie er exact in deze heeft gelegen :D )
pi_179396050
2 vosjes en een eend Hillz dat wordt wat :D

:* voor de zwangerschap chago perikelen

Scheren doe ik niet meer. Kom er niet bij en heb door het vele hoesten geen controle over mijn blaas. Gebruik in de nacht ook tena broekjes. Gisteren werd ik overvallen door een onderzoek, tsja charmante onderbroek heeft u aan zei de gyn. Thanks for pointing that out :')

Tnx vivi voor de tip! Zal het topic eens doorlezen en kolf bh is een goede investering.

Oh bah wolken zoveel prikken. Hopelijk helpt het wel en voel je je snel beter!

Wát een ontzettend tof kamertje Aure!

Krijgertje is er niets dichterbij?
Bij mijn eerste zwangerschap moest ik vanaf de bus anderhalve kilometer lopen. Dat redde ik niet meer in het derde trimester. Vlak daarna werd ik medisch dus kwam ik in het ziekenhuis op loop afstand.
Deze x een andere praktijk gezocht met directe busverbinding en goed te lopen. Ben er 1x geweest en nu wegens tweeling direct medisch. Daar gingen mijn keuzes :')
Al vind ik meer echo's wel érg fijn.

Nou hier een redelijke nachtrust gehad, ging naar het toilet en op het toilet kreeg ik een hard en pijnlijk gevoel in mijn buik. De pijn voelt als steken in je milt. Dat herken ik niet. Direct daarna werd ik toevallig aan de ctg gelegd en dat registreerden ze om de 4 minuten harde buiken wat later afzakte naar om de 8 minuten. Na de ctg ging ik mij even omkleden en direct weer vlotte harde steken. Komt zo een arts aan. Dat beloofd wat, als 5 meter naar het toilet lopen al te veel prikkels veroorzaakt. De tweeling doet het perfect, ik word door de rechter helemaal lens getrapt. Maar een iets minder positief gevoel als gisteren. ik wil heel graag naar huis maar vind het ook eng.

Edit ik blijf nog even, in ieder geval tot na het weekend

[ Bericht 1% gewijzigd door Cassandra87 op 26-05-2018 11:22:04 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')