abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179175002
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 12:58 schreef Djenuziz het volgende:
Als het om alleen seks gaat dan is er altijd 1 de jager en 1 de prooi. Over het algemeen jagen mannen en zijn vrouwen de prooi. Als je je als prooi gaat opstellen als man zijnde, maar de vrouw verwacht dat er op haar gejaagd wordt, dan kun je in dit spel niet meespelen en zal je inderdaad geen seks krijgen van deze bewuste vrouw.

Daarbij is zelfverzekerdheid echt wel nodig. Meer dan een 'goed' of 'slecht' karakter. Je moet niet gaan slijmen. Je moet niet teveel empathie wekken (maar ook niet te weinig. Ze moet zich wel aangetrokken tot je (gaan) voelen). Geef haar aandacht, maar weet ook wanneer je even geen aandacht moet geven. Als je teveel aandacht geeft heb je kans dat ze het zat wordt als ze nog niet geïnteresseerd genoeg is. Als je te weinig aandacht geeft is ze ook snel met je klaar. Vind de gulden middenweg.
Gooi in het gesprek hier en daar een dubbelzinnige opmerking tussendoor en meet haar reactie. Als ze erop ingaat, dan weet je dat je dit vaker kan doen. Als ze dit bewust negeert, ook geen aandacht meer aan schenken. Dan gaat het je niet lukken.

Ik denk als je zover bent, dat je wel een heel eind kunt komen. En nog even klein dingetje, maar wel zeer belangrijk: wees jezelf en als jij dit zelf niet bent, zorg dat dat ze dat niet merkt en door je eigen zelfverzekerdheid kom je over alsof dit jouw eigen ding is. Als je even twijfelt, of even onzeker overkomt, dan ben je weg.
_O- :D
"Pools are perfect for holding water"
pi_179175017
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 13:14 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Een bad guy is wel degelijk iemand met een verrot karakter. Maar meestal schamen die zich nergens voor en dat is bij het versieren van vrouwen een hele handige eigenschap. Bovendien is deze vaak ook goed in manipuleren. Daarom doen ze het wel goed bij vrouwen.

Maar sommige van die falende versierders framen dan alsof iedere vrouw alleen maar op bad guys valt en enkel bad guys een vriendin kunnen krijgen. Vooral omdat ze niet uit kunnen staan dat ze het nog slechter doen dan bad guys.
Ik ben het wel met je eens. Mijn vader heeft een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Een slecht persoon wil ik hem niet noemen. Maar manipuleren doet hij absoluut. Hij lijkt in eerste instantie een zeer relaxte sociale man en daardoor is hij heel charismatisch. Maar dat is een facade. Wie hij echt is, daar krijg ik geen hoogte van en dat weet hij zelf ook denk ik niet. Maar hij staat op emotioneel level gelijk aan een 5-jarig boos kind. Hij heeft zeer weinig aanvoelend vermogen. Hij begrijpt andere mensen wel heel snel - hij is daar zelfs opmerkelijk scherpzinnig in - maar hun welzijn boeit hem gewoon niet.

Dit soort mensen zijn er wel meer en het is verstandig op je hoede te zijn als je zo'n patroon bij iemand opmerkt.

Maar als het gaat over bad boys en nice guys, is er iets anders aan de hand wat al in de vorige reacties is aangekaart.

De zogenaamde nice guys kunnen net zo erg en narcistisch zijn als de bad boys. Ze hebben alleen het nadeel dat ze zichzelf niet kunnen overbluffen en in hun gedrag en voorkomen minder aantrekkelijk zijn en opvallen.

Vrouwen die te vaak ten prooi vallen bij een 'bad boy' (of mannen bij 'bad women') moeten zich afvragen wat maakt dat dat soort mensen zo'n aantrekkingskracht hebben op hen. En daar kan een hoop emotionele shit aan gekoppeld zijn. Als je mensen gewend bent die je weinig aandacht en affectie geven, dan is dat hetgeen wat je gewend bent. Je hoopt tevergeefs dat je deze keer wel de waardering en respect krijgt wat je nodig hebt. Maar onbewust weet je dat je dat niet gaat krijgen, maar dat is vertrouwd voor je, dus je zoekt dat op.

Want o wee als iemand wel aardig tegen je doet en je gelijkwaardig behandelt. :o
  dinsdag 15 mei 2018 @ 13:49:09 #53
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179175106
Die 'bad women' ben ik nog niet tegen gekomen, want anders was ik er denk ik als een blok voor gevallen. :+

Maar goed, ik heb dan ook snel genoeg door wanneer iemand misbruik wil maken van mijn vertrouwen, dus het kan goed zijn dat de echt verkeerde vrouwen dat al door hebben en het niet eens proberen.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_179176338
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 13:49 schreef Stoney3K het volgende:
Die 'bad women' ben ik nog niet tegen gekomen, want anders was ik er denk ik als een blok voor gevallen. :+
Nou die zijn er echt wel hoor.

Qua uitstraling vind ik Yolanthe Snijder Cabau daar wel een goed voorbeeld van. Ik ken haar verder overigens niet, dus ik ga aan haar geen bad woman labelen.

Maar wat ik wel bij haar en sommige andere vrouwen opmerk, is een soort spanning van "je lijkt wel heel aardig en leuk, maar er klopt iets niet aan je". Je kan je vinger er niet opleggen. En juist dat geeft haar extra aantrekkingskracht, terwijl je ergens al aanvoelt dat je met haar problemen gaat krijgen.

Het kan heel lang duren. Maar uiteindelijk blijkt dat onderbuikgevoel te kloppen.

Een jaar geleden had ik problemen met zo'n iemand. Jarenlang bevriend mee en ze had een relatie met een maat van me. Maar ze sloeg opeens om. Zeer manipulatief en eigende zich allemaal spullen toe. Die maat is dankzij haar tienduizenden euros kwijt, want dat heeft ze zich toegeëigend en ze belde voor zon 100 euro per dag op zijn kosten. Ik was bijna dure microfoons en een audio-interface kwijt. Ik ben er gelukkig via via achtergekomen dat die bij haar moeder waren en heb ze zo teruggekregen. Toen ik daar was, begreep ik van die moeder dat ze heel erg borderline heeft, maar dat blijft ontkennen en zich niet laat behandelen.
  dinsdag 15 mei 2018 @ 15:00:51 #55
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179176430
Ohja, ik ben genoeg vrouwen in mijn leven tegen gekomen waarvan ik duidelijk wist dat ze bad news waren.

Maar niet op een manier dat er een bepaalde aantrekkingskracht vanuit ging, alsof ze me even bij mijn lurven wilden pakken en mij als onschuldig jongetje even alle foute plekken van het leven wilden laten zien.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
  dinsdag 15 mei 2018 @ 17:41:27 #56
465244 geeninspiratie1235
boeiende ondertitel
pi_179180011
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2018 23:38 schreef MadJackthePirate het volgende:

Naja verweten is een groot woord... Er worden opmerkingen over gemaakt inderdaad. Laten we eerlijk wezen, niemand gaat met iemand naar huis voor een ONS omdat hij of zij zo goed kan luisteren... Maar het is geen echt probleem, meer een bron van grapjes. Maar andersom geldt dat net zo goed voor het andere geslacht zoals ik al zei.

Wat betreft de correlatie nice guys en ONS... Om met een dame naar huis te gaan (of dat zij mee met jou gaat) heb je gewoon een bepaalde speelse charisma nodig. Uiterlijk ook wel, maar met alleen 'lief zijn' bereik je helemaal 0,0
Ik vind dat wel raar, wat kan iemand er nou aan doen hoe diegene eruitziet? Of gaat het dan over de persoonlijke verzorging? Maar dat moet iemand toch zelf weten? Grapjes oke, maar dat mensen er op beoordeeld worden? Vreemd
En met lief zijn bereik je wel respect van vrouwen, en dat je relatie materiaal bent, alleen veel willen dat niet, dan moeten ze minder lief zijn, want als ze echt lief waren geweest dan hadden ze ook wel respect en een serieuze relatie gewild.

quote:
1s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 00:15 schreef Stompzinnig het volgende:

Bij mannen is oppervlakkigheid een uitzondering. Bij vrouwen is diepgang dat. :7
Wat versta jij onder oppervlakkigheid en diepgang?

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 02:11 schreef Raskolnikow het volgende:
Ik denk bij die nice guys aan mannen die veel te hard hun best doen om aardig gevonden te worden en vrouwen op een voetstuk zetten in de hoop dat ze in de smaak vallen. Ik kan me dan voorstellen dat dat erg vermoeiend is en ook niet meer interessant.

Ik geloof niet dat vrouwen een voorkeur hebben voor mannen met een 'slecht' karakter. Het moet alleen niet te braafjes zijn allemaal, denk ik.

Maar ja, ik ben geen vrouw. Uiteindelijk is gewoon jezelf zijn het belangrijkste denk ik. Het heeft niet veel zin om iemand anders te willen worden.
Daar heb je ook gelijk in. Ik bedoelde met nice guys ook echt gewoon echte aardige mannen. Die juist niet de betekenisloze seks willen. Want dat vind ik respectloos. Net zoals dat ik zulke vrouwen ook respectloos vind, alleen ligt het daarmee toch ook weer wat anders. Vaak laten die zich domineren dus dan is het vooral respectloos naar zichzelf. Maargoed zo zie ik het. Het kan best zijn dat iemand alleen betekenisloze seks wil omdat diegene bindingsangst heeft. Alleen als diegene daar volledig eerlijk over is en de ander dat ook wil kan ik het aardig noemen, maar oppervlakkig blijft het wel. Ik verwoordde het ook niet goed. Ik bedoelde meer de tegenstelling tot oppervlakkig en niet oppervlakkig karakter wat niet perse hoeft samen te vallen met aardig of onaardig maar vaak is dat wel zo op de 1 of andere manier.
Als mannen hun best doen om aardig gevonden te worden ondat ze graag aardig gevonden willen worden en verder niet, dan is dat echt aardig van ze. Maar vaak zit er iets anders achter, zoals wat ook al is aangegeven dat ze het als middel zien voor hun echte doel zoals vaak seks

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 08:49 schreef Jaume_I het volgende:
Maar wat is dan in hemelsnaam een ''nice guy'' en wat ik me nog meer afvraag, wat is dan een ''bad boy'' ?

Misschien ga ik in het dagelijks leven met de verkeerde mensen om, maar ik heb beiden niet echt in mijn sociale omgeving.

Wat ik bijvoorbeeld wel in mijn omgeving heb, zijn onzekere narcisten. Die een hele grote bek hebben over iedereen om zich heen en zichzelf helemaal fantastisch vinden. Dat noem ik geen bad boys maar gewoon onzekere kneuzen.

Betekent dit, a contrario, dat als je gewoon een rustig, stabiel persoon bent met respect voor anderen dat je dan dus een 'nice guy' bent?
Ja dat vind ik ook moeilijk, beetje dom om een topic erover te openen als ik het zelf ook niet echt weet, maar goed:
Ik zie als nice guy een echt persoon die laat zien hoe hij werkelijk is , zijn onzekerheden toont en normale relaties heeft met de mensen om hem heen.
Een bad guy is eerder wat jij noemt een narcist, maar die vind ik vaak ook niet bepaald aantrekkelijk als ze echt slecht zijn (alhoewel: wie is er tegenwoordig geen narcist? Ik ben zelf ook een narcist, iedereen om me heen is een narcist, ik zocht op "hedendaags narcisme" en het blijkt gewoon een boek te zijn). Wat ik bedoel is eerder de shallow guys die onzeker zijn en daarom een soort schijn ophouden, dat ze alleen in vrouwen geinteresseerd zijn en verder in niets, dat ze weinig andere emoties hebben die in de weg kunnen staan, dat ze doen alsof ze zogenaamd geen onzekerheid hebben terwijl ze dat wel hebben. Waarom dat aantrekkelijk is weet ik niet, ik denk omdat iemand dan maar 1 rol heeft en er geen afleiding is van wezenlijke zaken die er meer toe doen maar minder leuk zijn, dat is gefocust.

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 09:10 schreef Jaume_I het volgende:

Acht tja,

Ik weet dat er door vrouwen ook wel een beetje naar mij zo gekeken wordt. Ze zien mij in eerste instantie als relatie materiaal en minder als een spannende gast om een ONS mee te hebben.

Hoor zelfs wel eens van vrouwen ''Jij bent echt niet zo'n type die alleen maar wil neuken'' Oh nee? :P denk ik dan, maargoed.

Uiteindelijk klopt het ook. Liever een stabiele relatie dan constant allerlei losse flodders in mijn bed zodat ik er tegen mijn vrienden over kan opscheppen maar ondertussen nauwelijks een stabiele relatie kan opbouwen.
Waarom denk je "oh nee :P"? Komen je innerlijk en je uitstraling niet met elkaar overeen? Maar als het wel klopt dan hoef je er natuurlijk niets aan te doen. Ik begrijp echt niet waarom mensen veel korte relaties hebben om erover op te scheppen.. Dan is hun populariteit status bij hun vrienden hun belangrijkste bron van geluk of zo

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 09:19 schreef Hexagon het volgende:
Vrouwen willen gewoon geen slapjanus.
Wat vind jij dan een slapjanus?

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 09:35 schreef Emisys het volgende:
Ik denk dat het meer is (laat ik even van mijn kijkpunt spreken) dat een vrouw een man wilt die ook op zichzelf kan staan. Als iemand de hele tijd de super lieve gast uithangt oogt hij uiteindelijk meer als een deurmat (iemand die over zich heen laat lopen) dan een steun en toeverlaat. Dus als "nice guy" zo nu en dan "nee" zeggen, ook soms jezelf boven de ander zetten, is helemaal niet erg.
Ja precies.

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 09:58 schreef Chewie het volgende:

Je zou haast gaan denken dat vrouwen net mensen zijn ;)

Van een vrouwelijke deurmat word ik zelf ook niet echt vrolijk in een relatie weet ik uit ervaring en ik snap nog niet dat ik het zo lang volgehouden heb met haar.

Vrouwen als "neukgaten" zien werkt heel misschien bij een klein gedeelte maar wat mij tot nu toe het meeste succes heeft opgeleverd is gewoon een normaal gesprek aangaan.
Goed van je. Wat het denk ik vooral is: sommige mannen zijn net psychologen. Ze denken dat vrouwen een andere diersoort zijn waarvan zij de kennis hebben op basis van observatie waardoor ze beter weten wat de vrouw denkt/wil dan de vrouw zelf, op basis van algemeenheden, want de vrouw is geen individu, wat voor de ene vrouw geldt, geldt automatisch voor allemaal. Ach ja honden en katten, roedel vs individu, het zal wel, in 2050 of zo zal het anders worden

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 10:03 schreef Stoney3K het volgende:

Ik zit wel een beetje aan de andere kant van de vergelijking: Meestal heb ik heel snel een serieuze klik met vrouwen en draait het op een relatie uit, maar dat kan soms heel frustrerend zijn als je gewoon zin hebt in een vunzige batspartij die alleen maar om de buitenkant draait.

Dat heeft misschien ook te maken met dat die "betrouwbare" mannen minder snel een vrouw alleen als een lekker wijf zien maar ook interesse hebben in de persoon.

Iemand alleen als een oppervlakkig seks-speeltje zien is dan objectificerend, maar als je af en toe zelf als een seks-speeltje gezien wil worden is het natuurlijk niet handig als je geweten elke keer (onterecht) alarm slaat.
Dat je alarmbellen afgaan is misschien meer je verstand die zegt er is meer dan dit wat misschien beter is maar dit sluit dat andere wel uit of zo. Ik zou er gewoon op letten als je qua gedrag in de serieuze modus zit en in oppervlakkige versier modus en je gedrag bij te stellen als de uitkomst niet dreigt te worden wat je ervan had gewild. Maar jij wil dus soms zelf ook "geobjectiveerd" worden door een vrouw? wauw, wist niet dat er zulke mannen bestonden.

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 10:29 schreef Emisys het volgende:

Beide kanten zouden een steunpilaar moeten zijn, zodat wanneer de een wat minder is, de ander dat opvangt en andersom ook. Dat is in mijn ogen een relatie.
Gewoon jezelf zijn, het is ZO cliche, maar niet minder waar.
Ja dat vind ik ook, want niemand is er vaak blij mee om alleen maar de steun of de steunzoekende te zijn, en als ze dat wel zijn dan hebben ze vaak psychische problemen


quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 12:51 schreef Black_Baron het volgende:

Komt er nog een incel-topic?
Haha dat vroeg ik me ook al af..

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 13:01 schreef Black_Baron het volgende:

Mijn ervaring: Als het puur om sex gaat, is de vrouw niet echt een prooi. Maar evengoed jager.
Als ze jou in bed wil, dan gaat de trukendoos open en reken maar dat ze krijgt wat ze wil.
Klopt maar vrouwen willen vaak maar 1 persoon en mannen vaak gewoon iemand van het andere geslacht die er een beetje "redelijk" uitziet, maakt niet uit wie. In die zin zijn vrouwen dus meer volhoudend.

quote:
1s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 13:02 schreef PabstBlueRibbon het volgende:
Maar wat is een bad guy precies?

Een kerel die zelfverzekerd in het leven staat en daardoor makkelijk sociaal contact krijgt, relatief veel succes heeft in het leven omdat hij zich niet laat tegenhouden door angst en gebrek aan zelfwaardering. Als hij geregeld behoefte heeft aan sekscontact zonder al teveel gedoe erbij dus geen relatie, kan hij met zijn charisma verkeerde verwachtingen opwekken bij vrouwen en hen een gebroken hart bezorgen. Dan wordt hij daarna voor narcist uitgemaakt etc.

Maar ik vind zo'n iemand geen bad guy. Hij doet in principe niks fout. Er ontstaan alleen verwachtingen bij de ander waar hij zich waarschijnlijk niet eens bewust van is.

Een bad guy is voor mij iemand die iemand anders geestelijk, fysiek of seksueel mishandelt.

Het is uiteraard klote als je door een gast een gebroken hart hebt. Als het je helpt, zeg dan dat hij een bad guy is en dat je dat soort types voortaan vermijdt. Maar realiseer je wel dat de emoties bij jou liggen en niet zijn schuld zijn.
Met dat eerste ben ik het eens, deze man is geen bad guy tenzij hij weet dat de vrouw verliefd op hem is en daar misbruik van maakt, maar anders dan is dit gewoon een aardige, normale man waarschijnlijk.

Het ironische aan de voorliefde van vrouwen voor bad boys is vaak dat het niet de slechtheid is die ze aantrekt, maar het idee dat de bad boy totaal anders zou zijn geweest als hij bijvoorbeeld meer liefde of respect in zijn leven had gehad. De droom is dan meer om hem goed te maken. Wat vaak onmogelijk is, want bij mannen is het nou juist vaak what you see is what you get. Als ze al zo geworden zijn door een tragische geschiedenis of onbegrip uit de omgeving dan interesseert het ze vaak zelf nog niet eens, laat staan dat ze erom gaan huilen bij de enige, uitverkoren vrouw.

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 13:14 schreef Hexagon het volgende:

Een bad guy is wel degelijk iemand met een verrot karakter. Maar meestal schamen die zich nergens voor en dat is bij het versieren van vrouwen een hele handige eigenschap. Bovendien is deze vaak ook goed in manipuleren. Daarom doen ze het wel goed bij vrouwen.

Maar sommige van die falende versierders framen dan alsof iedere vrouw alleen maar op bad guys valt en enkel bad guys een vriendin kunnen krijgen. Vooral omdat ze niet uit kunnen staan dat ze het nog slechter doen dan bad guys.
Denk dat het inderdaad vooral de schaamteloosheid is ja en manipuleren dat kan ook wel succes hebben maar dan zal de vrouw er achteraf vaak wel om haten als dat uitkomt ligt er natuurlijk ook wel aan hoe erg er is gelogen

quote:
1s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 13:45 schreef PabstBlueRibbon het volgende:

Ik ben het wel met je eens. Mijn vader heeft een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Een slecht persoon wil ik hem niet noemen. Maar manipuleren doet hij absoluut. Hij lijkt in eerste instantie een zeer relaxte sociale man en daardoor is hij heel charismatisch. Maar dat is een facade. Wie hij echt is, daar krijg ik geen hoogte van en dat weet hij zelf ook denk ik niet. Maar hij staat op emotioneel level gelijk aan een 5-jarig boos kind. Hij heeft zeer weinig aanvoelend vermogen. Hij begrijpt andere mensen wel heel snel - hij is daar zelfs opmerkelijk scherpzinnig in - maar hun welzijn boeit hem gewoon niet.

Dit soort mensen zijn er wel meer en het is verstandig op je hoede te zijn als je zo'n patroon bij iemand opmerkt.

Maar als het gaat over bad boys en nice guys, is er iets anders aan de hand wat al in de vorige reacties is aangekaart.

De zogenaamde nice guys kunnen net zo erg en narcistisch zijn als de bad boys. Ze hebben alleen het nadeel dat ze zichzelf niet kunnen overbluffen en in hun gedrag en voorkomen minder aantrekkelijk zijn en opvallen.

Vrouwen die te vaak ten prooi vallen bij een 'bad boy' (of mannen bij 'bad women') moeten zich afvragen wat maakt dat dat soort mensen zo'n aantrekkingskracht hebben op hen. En daar kan een hoop emotionele shit aan gekoppeld zijn. Als je mensen gewend bent die je weinig aandacht en affectie geven, dan is dat hetgeen wat je gewend bent. Je hoopt tevergeefs dat je deze keer wel de waardering en respect krijgt wat je nodig hebt. Maar onbewust weet je dat je dat niet gaat krijgen, maar dat is vertrouwd voor je, dus je zoekt dat op.

Want o wee als iemand wel aardig tegen je doet en je gelijkwaardig behandelt. :o
Ja helemaal mee eens , er is altijd wel een oorzaak voor te vinden

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 15:00 schreef Stoney3K het volgende:
Ohja, ik ben genoeg vrouwen in mijn leven tegen gekomen waarvan ik duidelijk wist dat ze bad news waren.

Maar niet op een manier dat er een bepaalde aantrekkingskracht vanuit ging, alsof ze me even bij mijn lurven wilden pakken en mij als onschuldig jongetje even alle foute plekken van het leven wilden laten zien.
Maar jij valt voor de rest wel echt op foute vrouwen?? waarom?

[ Bericht 15% gewijzigd door geeninspiratie1235 op 16-05-2018 21:09:21 ]
  dinsdag 15 mei 2018 @ 17:43:59 #57
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_179180081
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 17:41 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Ik vind dat wel raar, wat kan iemand er nou aan doen hoe diegene eruitziet? Of gaat het dan over de persoonlijke verzorging? Maar dat moet iemand toch zelf weten? Grapjes oke, maar dat mensen er op beoordeeld worden? Vreemd
En met lief zijn bereik je wel respect van vrouwen, en dat je relatie materiaal bent, alleen veel willen dat niet, dan moeten ze minder lief zijn, want als ze echt lief waren geweest dan hadden ze ook wel respect en een serieuze relatie gewild.
Is leeftijdsgebonden. Maar er is ook een druk onder jongemannen om veel sekspartners te hebben. In bepaalde kringen dan.
Pain is temporary, Pride is forever.
  dinsdag 15 mei 2018 @ 17:45:50 #58
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179180119
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 17:43 schreef Keep_Walking het volgende:

[..]

Is leeftijdsgebonden. Maar er is ook een druk onder jongemannen om veel sekspartners te hebben. In bepaalde kringen dan.
Vindicat is natuurlijk niet representatief.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
  dinsdag 15 mei 2018 @ 18:35:13 #59
198720 Coco.
dat vind je leuk hè
pi_179181079
What can change the nature of a man?
pi_179188501
quote:
En hoe vond jij dat boek?
pi_179188559
Maar wanneer is seks precies betekenisloos?
  woensdag 16 mei 2018 @ 08:51:10 #62
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_179191115
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 00:34 schreef ledzeppelin het volgende:
Maar wanneer is seks precies betekenisloos?
Wanneer het alleen gaat om je eigen genot.
Pain is temporary, Pride is forever.
  was: Tyler-Girl woensdag 16 mei 2018 @ 09:37:30 #63
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_179191594
quote:
1s.gif Op woensdag 16 mei 2018 08:51 schreef Keep_Walking het volgende:

[..]

Wanneer het alleen gaat om je eigen genot.
Alleen dan? Want dat kan net zo goed binnen een relatie als daarbuiten.

Om terug te komen op de OP:
Ik denk dat "nice guys" teveel bezig zijn met eerst vrienden te worden, vertrouwen te kweken en daardoor vergeten (of niet weten hoe) te flirten. Waardoor uiteindelijk de aantrekkingskracht mist.

Wat ik niet helemaal snap is dat er omschreven wordt dat een man oppervlakkig moet zijn en zijn zwakheden moet laten zien. Hoezo oppervlakkig? Misschien geven we een andere betekenis aan oppervlakkig. Voor mijn betekend oppervlakkig dat iemand alleen maar over het weer kan praten en wat koetjes en kalfjes afraffelt. Je kunt er niet echt een gesprek mee hebben en alles dat over emoties gaat is eng.
Dat zou ik dus sowieso niet willen.
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
  woensdag 16 mei 2018 @ 09:44:57 #64
191317 Nobu
Nobutada Yakitori
pi_179191688
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 17:45 schreef Stoney3K het volgende:

[..]

Vindicat is natuurlijk niet representatief.
Waarschijnlijk een stuk representatiever dan fok.
  woensdag 16 mei 2018 @ 09:53:27 #65
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179191827
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 09:37 schreef TaMieke het volgende:

[..]

Alleen dan? Want dat kan net zo goed binnen een relatie als daarbuiten.
Dat niet alleen, als je seks hebt voor je eigen genot is dat niet betekenisloos, anders deed je het sowieso niet.

De enige situatie waarin ik seks als 'betekenisloos' kan zien is als het om onzekere mensen gaat die puur het hebben van seks zien als enige bevestiging van hun eigenwaarde, denk aan onzeker slettengedrag. Dat gaat dan niet eens om de seks maar alleen om aandacht.

quote:
Om terug te komen op de OP:
Ik denk dat "nice guys" teveel bezig zijn met eerst vrienden te worden, vertrouwen te kweken en daardoor vergeten (of niet weten hoe) te flirten. Waardoor uiteindelijk de aantrekkingskracht mist.
Een man die niet flirt is misschien een toffe kerel maar gewoon niet interessant. Die maakt vaak nog altijd kans, als ie zich nog altijd als een tof persoon blijft gedragen maar wél probeert te flirten, en het ook best vindt als er dan niks uit komt.

"Nice guys" zijn het type kerels wat doet alsof ze een vriendschap op willen bouwen terwijl ze eigenlijk alleen maar willen neuken, en dus heel verontwaardigd reageren als je ze afwijst. Alsof het opbouwen van een vriendschap betekent dat ze daardoor seks verdiend hebben.

quote:
Wat ik niet helemaal snap is dat er omschreven wordt dat een man oppervlakkig moet zijn en zijn zwakheden moet laten zien. Hoezo oppervlakkig? Misschien geven we een andere betekenis aan oppervlakkig. Voor mijn betekend oppervlakkig dat iemand alleen maar over het weer kan praten en wat koetjes en kalfjes afraffelt. Je kunt er niet echt een gesprek mee hebben en alles dat over emoties gaat is eng.
Dat is niet hoe ik 'oppervlakkig' zie. Voor mij zijn oppervlakkige contacten simpelweg iemand ontmoeten met het idee van, je ziet er lekker uit, ik vind het prima om je een keer te verwennen en van elkaars lijf te genieten, goeie seks, maar meer hoeft er dan ook niet bij te komen. Misschien om de simpele reden dat je allebei geen tijd hebt voor een relatie of het niet praktisch is.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
  was: Tyler-Girl woensdag 16 mei 2018 @ 10:04:56 #66
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_179192026
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 09:53 schreef Stoney3K het volgende:

Dat niet alleen, als je seks hebt voor je eigen genot is dat niet betekenisloos, anders deed je het sowieso niet.

De enige situatie waarin ik seks als 'betekenisloos' kan zien is als het om onzekere mensen gaat die puur het hebben van seks zien als enige bevestiging van hun eigenwaarde, denk aan onzeker slettengedrag. Dat gaat dan niet eens om de seks maar alleen om aandacht.
En niet onzekere mensen die veel seks hebben met wisselende contacten, hoe zie je dat dan? Is dat wel betekenisvol omdat ze niet onzeker zijn?
Waar zit het verschil tussen het voor de aandacht doen en voor de seks?

quote:
Een man die niet flirt is misschien een toffe kerel maar gewoon niet interessant. Die maakt vaak nog altijd kans, als ie zich nog altijd als een tof persoon blijft gedragen maar wél probeert te flirten, en het ook best vindt als er dan niks uit komt.

"Nice guys" zijn het type kerels wat doet alsof ze een vriendschap op willen bouwen terwijl ze eigenlijk alleen maar willen neuken, en dus heel verontwaardigd reageren als je ze afwijst. Alsof het opbouwen van een vriendschap betekent dat ze daardoor seks verdiend hebben.
Dan heb ik "nice guy" gewoon even verkeerd geïnterperteerd :@

quote:
Dat is niet hoe ik 'oppervlakkig' zie. Voor mij zijn oppervlakkige contacten simpelweg iemand ontmoeten met het idee van, je ziet er lekker uit, ik vind het prima om je een keer te verwennen en van elkaars lijf te genieten, goeie seks, maar meer hoeft er dan ook niet bij te komen. Misschien om de simpele reden dat je allebei geen tijd hebt voor een relatie of het niet praktisch is.
Hoe zie jij een FWB constructie dan? Is dat ook oppervlakkig?
Lijkt mij dat je elkaar dan beter kent, je ook gesprekken voert of dingen samen onderneemt.

Maar ook hier, het is vooral hoe je het bekijkt.
Kan me wel vinden in wat je schrijft. Ik heb het in eerste instantie gewoon ander begrepen. :)
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
  woensdag 16 mei 2018 @ 10:10:06 #67
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179192119
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 10:04 schreef TaMieke het volgende:

[..]

En niet onzekere mensen die veel seks hebben met wisselende contacten, hoe zie je dat dan? Is dat wel betekenisvol omdat ze niet onzeker zijn?
Waar zit het verschil tussen het voor de aandacht doen en voor de seks?
Je kan toch ook wisselende contacten hebben voor de seks omdat je seks gewoon leuk vindt? Dan is de seks op zich toch al betekenis genoeg?

Als je echt een diepe emotionele band met iemand nodig hebt om opgewonden te raken dan wordt dat natuurlijk lastig, maar dat is echt per persoon verschillend.

Onzekere personen die het voor de aandacht doen die doen het niet omdat ze lol hebben in seks maar omdat dat gewoon een heel makkelijke manier is om even aandacht te kunnen krijgen.

quote:
Hoe zie jij een FWB constructie dan? Is dat ook oppervlakkig?
Lijkt mij dat je elkaar dan beter kent, je ook gesprekken voert of dingen samen onderneemt.
Voor mij is een FWB tot zoverre 'oppervlakkig' dat je geen liefdesrelatie met elkaar opbouwt, maar de vriendschap (en de seks) op zich zijn natuurlijk ook heel veel waard. een FWB is voor mij niet anders dan een danspartner of een maatje met wie ik ga sporten: Je doet gewoon samen iets als vrienden omdat je een gedeelde interesse hebt.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
  was: Tyler-Girl woensdag 16 mei 2018 @ 10:18:27 #68
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_179192274
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 10:10 schreef Stoney3K het volgende:

[..]

Je kan toch ook wisselende contacten hebben voor de seks omdat je seks gewoon leuk vindt? Dan is de seks op zich toch al betekenis genoeg?

Als je echt een diepe emotionele band met iemand nodig hebt om opgewonden te raken dan wordt dat natuurlijk lastig, maar dat is echt per persoon verschillend.

Onzekere personen die het voor de aandacht doen die doen het niet omdat ze lol hebben in seks maar omdat dat gewoon een heel makkelijke manier is om even aandacht te kunnen krijgen.

[..]

Voor mij is een FWB tot zoverre 'oppervlakkig' dat je geen liefdesrelatie met elkaar opbouwt, maar de vriendschap (en de seks) op zich zijn natuurlijk ook heel veel waard. een FWB is voor mij niet anders dan een danspartner of een maatje met wie ik ga sporten: Je doet gewoon samen iets als vrienden omdat je een gedeelde interesse hebt.
Nou ja dat vroeg ik me dus af. Volgens mij worden dingen al snel als betekenisloos afgeschildert omdat je geen relatie hebt. Terwijl dat vooral voor de buitenstaanders zo lijkt maar ze niet weten wat diegene er zelf van vinden.

Ik vraag me ook nogsteeds af of er echt zoveel verschil zitten tussen losse seks en seks met diegene waarmee je een relatie hebt.

Mooie omschrijving voor een FWB _O-
Kan niet anders dan me er bij aansluiten.
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
  woensdag 16 mei 2018 @ 10:24:58 #69
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179192383
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 10:18 schreef TaMieke het volgende:

[..]
Ik vraag me ook nogsteeds af of er echt zoveel verschil zitten tussen losse seks en seks met diegene waarmee je een relatie hebt.
Dat zal denk ik per persoon en per koppel verschillen. Ik weet bijvoorbeeld zelf dat ik bepaalde dingen als het om seks gaat nooit echt in een relatie zou kunnen omdat ik dan de vrouw waarvan ik veel hou ineens als voorwerp zou gaan zien, en dat botst met het liefdesgevoel wat ik voor iemand heb. Iemand waar ik veel van hou kan ik eigenlijk niet als een "geil wijf" zien en toegeven aan mijn eigen geilheid.

Aan de andere kant, met een FWB zou ik weer moeite hebben om seks te hebben waarbij het echt heel zachtaardig gaat en er vooral veel gezoend en geknuffeld wordt, want dan gebeurt het toch veel eerder dat er dan liefdesgevoelens bij ontwikkelen.

Voor mij zou het meest ideale zijn dat ik iemand tegenkwam bij wie ik het allebei zou kunnen, net afhankelijk van in welke stemming we allebei zijn.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_179192527
Vrouwen houden van autonome mannen die zich niet gemakkelijk conformeren aan anderen maar zelf de lijnen uitzetten.
Nice guys doen precies het omgekeerde en zijn daarom niet interessant voor (veel) vrouwen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 09:17 schreef Hexagon het volgende:
Vaak zijn die "so called niceguys" ook helemaal niet zo aardig.
Nice guys leven vaak in continue staat van frustratie. Daar krijg je geen leuke mensen van.

Dat zelfverklaard feministen (of ander soortige SJW'ers) vaak bij #metoo schandalen betrokken zijn is daar een illustratie van.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  woensdag 16 mei 2018 @ 14:19:02 #71
465244 geeninspiratie1235
boeiende ondertitel
pi_179197325
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 09:37 schreef TaMieke het volgende:

Alleen dan? Want dat kan net zo goed binnen een relatie als daarbuiten.

Om terug te komen op de OP:
Ik denk dat "nice guys" teveel bezig zijn met eerst vrienden te worden, vertrouwen te kweken en daardoor vergeten (of niet weten hoe) te flirten. Waardoor uiteindelijk de aantrekkingskracht mist.

Wat ik niet helemaal snap is dat er omschreven wordt dat een man oppervlakkig moet zijn en zijn zwakheden moet laten zien. Hoezo oppervlakkig? Misschien geven we een andere betekenis aan oppervlakkig. Voor mijn betekend oppervlakkig dat iemand alleen maar over het weer kan praten en wat koetjes en kalfjes afraffelt. Je kunt er niet echt een gesprek mee hebben en alles dat over emoties gaat is eng.
Dat zou ik dus sowieso niet willen.
Maar wat is flirten dan volgens jou ? Wanneer levert het succes op?

Nou ik bedoel met oppervlakkig dat hij op dat moment alleen bezig is met versieren omdat hij verliefd is en daarom alleen bezig is met de vrouw van zijn dromen of vrouwen in het algemeen en verder niet (zolang hij dan maar wel zelfverzekerd is want anders heb je dus het incel verhaal waarbij vrouwen de schuld krijgen en er nog meer vooroordelen jegens vrouwen bijkomen). Dat zou ik heel onaantrekkelijk vinden voor een relatie, want daarmee verwaarloost hij andere dingen die ook belangrijk zijn zoals familie,vrienden, werk, enz. Maar het is wel aantrekkelijk of eerlijk gezegd bijna vereiste om een man aantrekkelijk te vinden voor niet-platonische relatie. Voor mij dan iig. Daarom vind ik bijna nooit mannen aantrekkelijk voor een niet-platonische relatie, ze zijn te veel bezig met andere zaken dan vrouwen. Logisch ook, zou ik in hun geval ook hebben gedaan, daar niet van.

quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 09:53 schreef Stoney3K het volgende:

Een man die niet flirt is misschien een toffe kerel maar gewoon niet interessant. Die maakt vaak nog altijd kans, als ie zich nog altijd als een tof persoon blijft gedragen maar wél probeert te flirten, en het ook best vindt als er dan niks uit komt.

"Nice guys" zijn het type kerels wat doet alsof ze een vriendschap op willen bouwen terwijl ze eigenlijk alleen maar willen neuken, en dus heel verontwaardigd reageren als je ze afwijst. Alsof het opbouwen van een vriendschap betekent dat ze daardoor seks verdiend hebben.

Dat is niet hoe ik 'oppervlakkig' zie. Voor mij zijn oppervlakkige contacten simpelweg iemand ontmoeten met het idee van, je ziet er lekker uit, ik vind het prima om je een keer te verwennen en van elkaars lijf te genieten, goeie seks, maar meer hoeft er dan ook niet bij te komen. Misschien om de simpele reden dat je allebei geen tijd hebt voor een relatie of het niet praktisch is.
Ja precies ben het ermee eens... Ze denken zonder duidelijk aan te geven wat ze willen dit toch te krijgen en dan is dus de enige verklaring dat ze denken dat ze er automatisch recht op hebben en dat is afstotend. Dat tweede is idd ook wat ik bedoelde met oppervlakkig.

quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 10:32 schreef Rockefellow het volgende:
Vrouwen houden van autonome mannen die zich niet gemakkelijk conformeren aan anderen maar zelf de lijnen uitzetten.
Nice guys doen precies het omgekeerde en zijn daarom niet interessant voor (veel) vrouwen.

Nice guys leven vaak in continue staat van frustratie. Daar krijg je geen leuke mensen van.

Dat zelfverklaard feministen (of ander soortige SJW'ers) vaak bij #metoo schandalen betrokken zijn is daar een illustratie van.
Daar heb je wel gelijk in ja. Frustratie is niet erg , kan juist charmant zijn als anderen er maar niet de schuld van krijgen


quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 00:34 schreef ledzeppelin het volgende:
Maar wanneer is seks precies betekenisloos?
Als de voortplanting wordt beschouwd als een ongewenste consequentie, net zoals dat snoep of chips eten ook betekenisloos eten is

Dan heb je daar nog 3 typen in vind ik:
- geen onderscheid makend, behalve op geslacht en redelijk uitziend lichaam. instinctieve aantrekkingskracht waar men later niet meer over nadenkt of zelfs voor schaamt
- onderscheid makend op basis van oppervlakkige eigenschappen waarmee mensen geboren zijn, maar die ongelijk zijn verdeeld over de mensen ongeacht hun karakter waardoor je het oneerlijk zou kunnen noemen, denk aan schoonheid en intelligentie, soms gebaseerd op verliefdheid
- onderscheid makend omdat de andere persoon de partner is wat vaak min of meer toevallig zo is gebeurd waardoor men niet meer discrimineert maar het ook niet meer puur uit instinct is. dat vind ik zelf dan nog wel de minst erge vorm ervan, maar het zal ook meer een verplichting zijn en voor de ander uit liefde

[ Bericht 29% gewijzigd door geeninspiratie1235 op 17-05-2018 11:56:43 ]
  woensdag 16 mei 2018 @ 15:16:41 #72
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179198768
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 14:19 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Als de voortplanting wordt beschouwd als een ongewenste consequentie, net zoals dat snoep of chips eten ook betekenisloos eten is


Wow, dan heb ik maar 1 maand in mijn leven betekenisvolle seks gehad ;)
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179201936
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 14:19 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Als de voortplanting wordt beschouwd als een ongewenste consequentie, net zoals dat snoep of chips eten ook betekenisloos eten is

Wat een schijt definitie :')

Plezier heeft geen betekenis? Wat ben jij voor een robot? Geen seksrobot, iig. Economie of wiskunde gestudeerd?
pi_179202758
Lelijke mensen zijn dan ook genetisch afval.
  woensdag 16 mei 2018 @ 18:32:36 #75
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179202853
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 18:27 schreef Grems het volgende:
Lelijke mensen zijn dan ook genetisch afval.
Ah kijk, de incels zijn ook wakker. Het werd een keer tijd.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')