abonnement Unibet Coolblue
pi_186365567
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 17:58 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

De beste zou ik niet weten, maar voor een amateur zoals ik zijn briketten wel wat geschikter vergeleken met houtskool.

Los daarvan, volgens mij was het hier dat houtskool bedoeld voor de horeca werd aangeraden. Wellicht kan je iets met die informatie.
[..]


[..]

Briketten heb ik ook altijd. Dat houtskool gaat veel sneller in mijn beleving.
pi_186366496
Pulled pork *O*

Begin van 3kg varkens procereur

In de mosterd



Rub er over

bbq prepareren

En gaan *O*




Bark is al mooi gevormd

En 92 graden *O*, nu nog even rusten en pullen maar :)


[ Bericht 7% gewijzigd door Ferdii op 22-04-2019 19:11:38 ]
hardcoholic
pi_186367997
Ziet er top uit!
pi_186375056
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:37 schreef aloa het volgende:
Ik ben ook niet zo'n expert, maar wat een verschil in smaak als je een wat duurdere barbecue hebt.

Even een vraag over de kooltjes...wat zijn de beste? Ik haal ze altijd bij de lidl :P
Hangt ervanaf wat je lekker vind , voor steaks heb ik andere kolen dan voor saté bijvoorbeeld.

Restaurant houtskool is over het algemeen wel geschikt en stuk beter dan supermarkt meuk.
Brand langer ,stabieler met temperatuur, etc.
Dammers houtskool bijvoorbeeld 10kg ,20 euro.

Gebruik zelf Black Ranch voor mn steaks, en dammers voor algemeen.

[ Bericht 3% gewijzigd door Joene op 23-04-2019 06:43:32 ]
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 23 april 2019 @ 09:11:22 #205
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186375848
quote:
8s.gif Op dinsdag 23 april 2019 05:59 schreef Joene het volgende:

[..]

Hangt ervanaf wat je lekker vind , voor steaks heb ik andere kolen dan voor saté bijvoorbeeld.

Restaurant houtskool is over het algemeen wel geschikt en stuk beter dan supermarkt meuk.
Brand langer ,stabieler met temperatuur, etc.
Dammers houtskool bijvoorbeeld 10kg ,20 euro.

Gebruik zelf Black Ranch voor mn steaks, en dammers voor algemeen.
Maakt dat echt zo'n verschil? En als je dan een steak gaat grillen, haal je dan eerst al je oude kolen er uit?
Spoilers!
pi_186380192
Hier ookal 2x de BBQ aangehad.

Zou graag ook een wat luxere hebben maar mijn bovenburen zijn hmmmm nogal zeikerds en geen zin in aardig wat geld neer te leggen en dan geouwehoer te krijgen en niet optimaal gebruik vd BBQ te kunnen maken.
Heb er nu gewoon eentje van de Action :+ Helemaal prima zo.

Nu hebben we houtskool erin. Vind ik toch wel het lekkerste smaak aan het vlees geven :9
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_186381632
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2019 09:11 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Maakt dat echt zo'n verschil? En als je dan een steak gaat grillen, haal je dan eerst al je oude kolen er uit?
Dat maakt echt verschil ja , en als ik steak grill eet ik meestal niks anders dan steak en anders de steak als 2e gerecht zodat die kolen boven op de andere kunnen.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 23 april 2019 @ 17:44:25 #208
308975 Strychnos
Ignorance is bliss
pi_186382656
Zo warm weer de afgelopen dagen en maar heel weinig plaatjes...

Ik post een paar plaatjes van de shortribs die ik vorig jaar al had gemaakt voor Sinterklaasavond.
Was toen zeer tevreden met het resultaat, dikke rookrand en super mals en sappig.











pi_186386322
Iemand nog goede tips voor lang brandende briketten (voor low&slow)?
pi_186392091
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2019 20:51 schreef Den_Haag het volgende:
Iemand nog goede tips voor lang brandende briketten (voor low&slow)?
Kokosbriketten. Oa bij Sligro, Welkoop en vuurenrook. 10 kg 15-16¤.
  woensdag 24 april 2019 @ 11:53:00 #211
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186395089
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2019 20:51 schreef Den_Haag het volgende:
Iemand nog goede tips voor lang brandende briketten (voor low&slow)?
Inderdaad Kokos. Bij Karwei 20 kg. voor 16 euro.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_186396158
quote:
0s.gif Op woensdag 24 april 2019 11:53 schreef golfer het volgende:

[..]

Inderdaad Kokos. Bij Karwei 20 kg. voor 16 euro.
Welke? Ik vind alleen 10kg voor 19,99.
pi_186436655
Iemand ervaring met de Lidl bbq's?

Ze hebben deze https://www.lidl-shop.be/(...)cue-44-cm/p100238409

Deze is dan wat groter, maar kost het dubbele? Is dat het waard? https://www.lidl-shop.be/(...)cue-54-cm/p100238414

Deze is ook wel leuk https://www.lidl-shop.nl/TEPRO-Houtskoolbarbecue/p100251764

Iemand suggesties? Het is vooral voor grillen.
Onder deze lijn niet schrijven
pi_186448906
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 april 2019 13:31 schreef marzman het volgende:
Iemand ervaring met de Lidl bbq's?

Ze hebben deze https://www.lidl-shop.be/(...)cue-44-cm/p100238409

Deze is dan wat groter, maar kost het dubbele? Is dat het waard? https://www.lidl-shop.be/(...)cue-54-cm/p100238414

Deze is ook wel leuk https://www.lidl-shop.nl/TEPRO-Houtskoolbarbecue/p100251764

Iemand suggesties? Het is vooral voor grillen.
Ik heb er niet veel verstand van, maar wellicht dat de kogelbarbecue met grotere diameter beter is omdat je meer ruimte hebt om te spelen met je "directe" en "indirecte zone"?
pi_186500006
Ik dacht in een winkel even de houtskoolbarbecues van Weber te bewonderen, maar het waren toch echt de "kamado's" die de show stalen. :Y

Wie o wie heeft er een? c_/
pi_186501110
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2019 18:17 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Ik dacht in een winkel even de houtskoolbarbecues van Weber te bewonderen, maar het waren toch echt de "kamado's" die de show stalen. :Y

Wie o wie heeft er een? c_/
Meld zich. Pas 1.5 week nu.

Bastard urban large 2019 is het geworden.
Ook alle accessoires erbij gehaald. Helemaal compleet nu.

Top ding. Zaterdag een sessie van 12 uur op 150 graden met 1 mandje houtskool.
Gisteren spare ribs gemaakt, 110 graden, heerlijk.
pi_186502671
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2019 19:17 schreef nelisb het volgende:

[..]

Meld zich. Pas 1.5 week nu.

Bastard urban large 2019 is het geworden.
Ook alle accessoires erbij gehaald. Helemaal compleet nu.

Top ding. Zaterdag een sessie van 12 uur op 150 graden met 1 mandje houtskool.
Gisteren spare ribs gemaakt, 110 graden, heerlijk.
Klinkt goed!

Voordat ik van kamado's had gehoord zou ik het niet geloofd hebben, 12 uur met houtskool. 8)7 Hoe pak je dat aan, als ik vragen mag; beperk je de ventilatie in het begin zodanig dat de temperatuur niet boven de gewenste temperatuur komt, waarna je de ventilatie geleidelijk openzet om de temperatuur constant te houden?

Een kolenstarter wordt niet gebruikt? Een aanmaakblok of twee tussen de kolen is als ik YouTube mag geloven meer dan genoeg om de boel op gang te krijgen?

Hoe dan ook, mooi spul. :Y)
pi_186502857
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2019 20:21 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Klinkt goed!

Voordat ik van kamado's had gehoord zou ik het niet geloofd hebben, 12 uur met houtskool. 8)7 Hoe pak je dat aan, als ik vragen mag; beperk je de ventilatie in het begin zodanig dat de temperatuur niet boven de gewenste temperatuur komt, waarna je de ventilatie geleidelijk openzet om de temperatuur constant te houden?

Een kolenstarter wordt niet gebruikt? Een aanmaakblok of twee tussen de kolen is als ik YouTube mag geloven meer dan genoeg om de boel op gang te krijgen?

Hoe dan ook, mooi spul. :Y)
Schuiven helemaal los bij starten.
Als je rond de gewenste temperatuur zit de schuiven dichtdoen. Afhankelijk naar hoe warm de kamado moet zijn.

Gisteren rond de 110, 6 uur lang voor spare ribs.
Schuif onder op nog geen vingerdikte open.
Margriefschijf bovenop ook bijna dicht.

Ik gebruik 2 stukjes Houtwol. Meer niet en geen starter.
pi_186524540
quote:
1s.gif Op maandag 29 april 2019 20:29 schreef nelisb het volgende:

[..]

Schuiven helemaal los bij starten.
Als je rond de gewenste temperatuur zit de schuiven dichtdoen. Afhankelijk naar hoe warm de kamado moet zijn.

Gisteren rond de 110, 6 uur lang voor spare ribs.
Schuif onder op nog geen vingerdikte open.
Margriefschijf bovenop ook bijna dicht.

Ik gebruik 2 stukjes Houtwol. Meer niet en geen starter.
Een hele kip "low & slow" zal dan ook wel eenvoudig lukken!

Wat was de reden voor jou om voor een Bastard te gaan? Het Nederlandse aspect is wel mooi uiteraard. w/
pi_186527499
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2019 20:28 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Een hele kip "low & slow" zal dan ook wel eenvoudig lukken!

Wat was de reden voor jou om voor een Bastard te gaan? Het Nederlandse aspect is wel mooi uiteraard. w/
Zijn een klant van mij. Hebben geruild. Ik spullen geleverd die zij van mij kopen en andersom. Beide een 0 factuur gestuurd.
  woensdag 1 mei 2019 @ 12:20:43 #221
16632 Xlarge
========
pi_186537858
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2019 18:17 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Ik dacht in een winkel even de houtskoolbarbecues van Weber te bewonderen, maar het waren toch echt de "kamado's" die de show stalen. :Y

Wie o wie heeft er een? c_/
Ik heb er ook eentje, maar ik behoor tot 1 van de weinigen die toch mijn Webers verkies, boven mijn kamado.
Dus mijn Performer en Weber smoker gebruik ik erg vaak, en de kamado staat er een beetje voor de show, volgens mij zitten er oude Barbiepoppen van mijn docher in nu :)
pi_186541556
quote:
14s.gif Op woensdag 1 mei 2019 12:20 schreef Xlarge het volgende:

[..]

Ik heb er ook eentje, maar ik behoor tot 1 van de weinigen die toch mijn Webers verkies, boven mijn kamado.
Dus mijn Performer en Weber smoker gebruik ik erg vaak, en de kamado staat er een beetje voor de show, volgens mij zitten er oude Barbiepoppen van mijn docher in nu :)
:D

Ongetwijfeld worden er wereldwijd dagelijks heerlijke maaltijden gemaakt met van allerlei soorten barbecues. Een kamado zal van een beginner niet opeens een vakman maken. :'(

Zijn er overduidelijke redenen waarom je het een boven het ander verkiest? Ik heb het idee dat als je niets anders dan houtskool wilt en het meeste uit houtskool wilt halen, je bij een kamado uitkomt, maar of dat de voornaamste reden is waarom men voor een kamado gaat, geen idee. :?
  woensdag 1 mei 2019 @ 15:29:43 #223
16632 Xlarge
========
pi_186541721
quote:
1s.gif Op woensdag 1 mei 2019 15:20 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

:D

Ongetwijfeld worden er wereldwijd dagelijks heerlijke maaltijden gemaakt met van allerlei soorten barbecues. Een kamado zal van een beginner niet opeens een vakman maken. :'(

Zijn er overduidelijke redenen waarom je het een boven het ander verkiest? Ik heb het idee dat als je niets anders dan houtskool wilt en het meeste uit houtskool wilt halen, je bij een kamado uitkomt, maar of dat de voornaamste reden is waarom men voor een kamado gaat, geen idee. :?
Het is een ronde kamado, en zonder plate setter, lukt het niet om een kouder gedeelte te maken.
Dus ik moet dan eerst met plate setter, low gaan, maar wanneer ik wil afsearen, moet ik de plate setter verwijderen.
Die ondertussen gloeiend heet is :)

Mijn maat heeft trouwnes een ovale Primo, waarbij je dit probleem niet hebt, maar om die er nu bij te kopen voor 1600 euro ? :o

Op mijn Weber gaat dat toch veel makkelijker, en ook mijn smoker van Weber, is voor lange sessies goed op temperatuur te houden.

Dat is eigenlijk de reden. :)
pi_186636544
Was weer een goed barbecue weekend!

Zaterdag: gegrilde spitskool met daaroverheen een mix van ansjovis, knoflook, olijfolie en gegrilde pijnboompitten.

Hasselback aardappelen met parmezaanse kaas, organo, olijfolie en zeezout.

Bavette ingesmeerd met en mix van olijfolie, balsamico olie, sojasaus, knoflook, rozemarijn en tijm.

Zondag. Gegrilde sushirijst met sojasaus en sesamolie.

Gegrilde courgette, paprika en aubergine. Ingesmeerd met olijfolie, knoflook en tijm.
Na het grillen op tafel met een dressing van citroensap, olijfolie en chili saus.

Chicken wings met een eigen rub, afgelakt met saus guru bbq saus en honing.

Heerlijk allemaal!





  zaterdag 11 mei 2019 @ 14:27:03 #225
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186764665
Er ligt een mooi stukje varkensschouder op de kamado voor vanavond en we hebben net broodjes mortadella van de gasbarbecue op :9
Spoilers!
pi_186785359
Handschoenen met een goede prijs-kwaliteitverhouding die jullie kunnen aanraden?
pi_186785689
Ik heb voor weinig geld lashandschoenen gekocht :@
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_186787535
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2019 16:03 schreef Vanyel het volgende:
Ik heb voor weinig geld lashandschoenen gekocht :@
Zolang 't werkt. :P
  zondag 12 mei 2019 @ 17:21:49 #229
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186787889
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2019 16:03 schreef Vanyel het volgende:
Ik heb voor weinig geld lashandschoenen gekocht :@
Wij ook. 8 Euro ofzo, werkt prima.

We hebben net een fancy Grill Guru gietijzeren pannetje gekocht. En een mooi kippetje voor straks.
Spoilers!
  zondag 12 mei 2019 @ 21:04:59 #230
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186794125
Het was een prachtig barbecueweekend. Vandaag hadden we broodjes met koolsla, avocado, ei en een restje pulled pork van gisteren bij de lunch.

Net hebben we ons ultieme makkelijke comfortfood gemaakt: hele kip in een schaal met krieltjes, pompoen, erwten, mais en provencaalse kruiden.
Spoilers!
pi_186798440
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2019 21:04 schreef Lucky_Strike het volgende:
Het was een prachtig barbecueweekend. Vandaag hadden we broodjes met koolsla, avocado, ei en een restje pulled pork van gisteren bij de lunch.

Net hebben we ons ultieme makkelijke comfortfood gemaakt: hele kip in een schaal met krieltjes, pompoen, erwten, mais en provencaalse kruiden.
Hele kip is wel iets wat ik zeker nog wil uitproberen!

Ervan uitgaande dat je een thermometer/sensor gebruikt, waar ergens kan je hem 't beste plaatsen?
  zondag 12 mei 2019 @ 23:29:19 #232
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186798519
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:26 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Hele kip is wel iets wat ik zeker nog wil uitproberen!

Ervan uitgaande dat je een thermometer/sensor gebruikt, waar ergens kan je hem 't beste plaatsen?
In het dikste gedeelte van de poot. Wel uitkijken dat je niet tegen het bot komt, dan meet je de temp van het bot en dan komt het niet goed ;)
Spoilers!
pi_186798945
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:29 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

In het dikste gedeelte van de poot. Wel uitkijken dat je niet tegen het bot komt, dan meet je de temp van het bot en dan komt het niet goed ;)
Duidelijk! Nu meen ik dat bij 80° je in het geval van kip goed zit, maar ik neem ook aan dat tegen de tijd dat het vlees op je bord zit de temperatuur ook stijgt? Maken die graden in jullie ervaring veel uit?

Ik moet nog het een en ander experimenteren, maar zeker in het geval van rood vlees lijkt men te suggereren dat rekening houden met de stijging van de interne temperatuur nadat je het vlees van het rooster hebt gehaald, geen kwaad kan.
  zondag 12 mei 2019 @ 23:52:32 #234
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186799005
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:48 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Duidelijk! Nu meen ik dat bij 80° je in het geval van kip goed zit, maar ik neem ook aan dat tegen de tijd dat het vlees op je bord zit de temperatuur ook stijgt? Maken die graden in jullie ervaring veel uit?

Ik moet nog het een en ander experimenteren, maar zeker in het geval van rood vlees lijkt men te suggereren dat rekening houden met de stijging van de interne temperatuur nadat je het vlees van het rooster hebt gehaald, geen kwaad kan.
Kip is bij 72 graden gaar. Wij houden altijd rekening met een graad of twee stijging tijdens het rusten, bij grote stukken vlees wat meer.

Die graden kunnen heel veel uitmaken. Bij 75 graden is je kip echt droog. En twee graden verschil kan bij een steak hét verschil maken.
Bij bijvoorbeeld pulled pork maakt 88 of 94 weer minder verschil. Dat is een stuk vetter vlees en dan kan het meer hebben.
Spoilers!
pi_186799651
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:52 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Kip is bij 72 graden gaar. Wij houden altijd rekening met een graad of twee stijging tijdens het rusten, bij grote stukken vlees wat meer.

Die graden kunnen heel veel uitmaken. Bij 75 graden is je kip echt droog. En twee graden verschil kan bij een steak hét verschil maken.
Bij bijvoorbeeld pulled pork maakt 88 of 94 weer minder verschil. Dat is een stuk vetter vlees en dan kan het meer hebben.
Bedankt voor de informatie!
  dinsdag 14 mei 2019 @ 11:01:12 #236
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186826714
Gisternavond was de schol met kappertjessaus een groot succes, die gaat in de herhaling. Ons gietijzeren pannetje kwam al van pas om de saus in te maken. Het is toch wel erg handig om dat direct op de barbecue te doen.

Voor de lunch eten we shakshuka van de kamado. Vanavond maken we pompoen met maple syrup en varkenshaas.
Spoilers!
pi_186827824
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 11:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gisternavond was de schol met kappertjessaus een groot succes, die gaat in de herhaling. Ons gietijzeren pannetje kwam al van pas om de saus in te maken. Het is toch wel erg handig om dat direct op de barbecue te doen.

Voor de lunch eten we shakshuka van de kamado. Vanavond maken we pompoen met maple syrup en varkenshaas.
Recept van de kappertjessaus, please? :9
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_186835668
Wat mag naar jullie mening niet ontbreken in een kruidenmengsel voor gevogelte?
  dinsdag 14 mei 2019 @ 19:10:48 #239
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186835975
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 18:56 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Wat mag naar jullie mening niet ontbreken in een kruidenmengsel voor gevogelte?
Poeh, dat hangt er helemaal van af hoe ik hem wil laten smaken. Afgelopen weekend hadden we een Provençaals gekruide kip. Ik doe er ook wel eens spareribskruiden op, of klassieke kipkruiden of een Griekse marinade.

MK, het recept voor de kappertjessaus schrijf ik morgen uit.
Spoilers!
pi_186853563
Tnx L_S. Ben dol op kappertjes en saus met kappertjes gaat volgens mij bij heelveel soorten vleesch :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_186855125
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:26 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Hele kip is wel iets wat ik zeker nog wil uitproberen!

Ervan uitgaande dat je een thermometer/sensor gebruikt, waar ergens kan je hem 't beste plaatsen?
niet vergeten om de filet weg te draaien van de kolen!
hardcoholic
pi_186863214
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 19:10 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Poeh, dat hangt er helemaal van af hoe ik hem wil laten smaken. Afgelopen weekend hadden we een Provençaals gekruide kip. Ik doe er ook wel eens spareribskruiden op, of klassieke kipkruiden of een Griekse marinade.

MK, het recept voor de kappertjessaus schrijf ik morgen uit.
Een beetje variatie lijkt me zeker niet verkeerd. :Y


quote:
0s.gif Op woensdag 15 mei 2019 13:28 schreef Ferdii het volgende:

[..]

niet vergeten om de filet weg te draaien van de kolen!
Bedankt voor de tip!
pi_186924606
quote:
0s.gif Op woensdag 24 april 2019 11:53 schreef golfer het volgende:

[..]

Inderdaad Kokos. Bij Karwei 20 kg. voor 16 euro.
Ik wacht nog steeds op tips over welke dit zijn?;)
pi_186926395
Is een pannenspons geschikt om roestvrijstalen roosters mee schoon te maken?

Mochten jullie nog tips/adviezen hebben omtrent schoonmaak, hoor ik ze graag. :P
pi_186926551
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2019 10:14 schreef Queenshore het volgende:

[..]

Ik wacht nog steeds op tips over welke dit zijn?;)
Komt er niet!
pi_186926570
Diner gisteren.

pi_186926637
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2019 12:55 schreef nelisb het volgende:
Diner gisteren.

[ afbeelding ]
Verticaal BBQ-en _O_

Hoe heb je dat gedaan dat het vleesch er niet af viel? :o
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_186926847
quote:
11s.gif Op zaterdag 18 mei 2019 12:59 schreef vosss het volgende:

[..]

Verticaal BBQ-en _O_

Hoe heb je dat gedaan dat het vleesch er niet af viel? :o
😂

Tinypic en iPhone is geen goede combie..
pi_186926919
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 18:56 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Wat mag naar jullie mening niet ontbreken in een kruidenmengsel voor gevogelte?
Ik vind de gemarineerde kippenvleugels van AH stiekem het lekkerst :@ geen idee wat voor marinade dat is.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_187049805
Iemand ervaring met drumsticks? :P Ik sluit niet uit dat ik de thermometer onjuist heb gebruikt, maar ondanks dat een kerntemperatuur van 80+ werd bereikt, leek er toch een "roze gloed" over het vlees te hangen. Opmerkelijk genoeg leek dit aan de buitenkant meer het geval dan aan de binnenkant.

Begonnen met indirecte hitte, geëindigd met directe hitte overigens.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')