Jaloers dat dit hier niet wortdt verkocht.quote:
krijg je tenminste niet van die stinkjatten die je 's avonds nog ruikt als je in bed ligtquote:
Ja normaal doe ik dat niet, ook snij ik liever de knoflook zelf, maar dit is een uitzondering, druk druk, en dit zakje lag er nog, einddatum morgen, dus ik denk ik gebruik het.quote:
ovenquote:Op vrijdag 4 mei 2018 09:30 schreef dimmak het volgende:
Dat lekkerbekje ga je toch niet in de magnetron doen heh? Waar is die eigenlijk van gemaakt bij de AH? Heek zeker?
Inderdaad, pepesan ikanquote:
Klopt: Heerlijk, goudbruin gebakken, lekkerbekjes, gemaakt van Atlantische heek. Deze vis, behorende tot de orde van kabeljauwachtigen, is afkomstig van duurzame visserij en verdient daarmee het MSC certificaat.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 09:30 schreef dimmak het volgende:
Dat lekkerbekje ga je toch niet in de magnetron doen heh? Waar is die eigenlijk van gemaakt bij de AH? Heek zeker?
Bah. En dan ook al kant en klaar.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 09:59 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Klopt: Heerlijk, goudbruin gebakken, lekkerbekjes, gemaakt van Atlantische heek. Deze vis, behorende tot de orde van kabeljauwachtigen, is afkomstig van duurzame visserij en verdient daarmee het MSC certificaat.
Precies want ik gooi niks weg. Ik weet ook wel dat ik die beter bij de visboer kan kopen, maar het was druk van de week en toen heb ik eenzelfde broodje klaargemaakt en die was verdomd lekker.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 09:58 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Inderdaad, pepesan ikan
Maar, TS gebruikt wat hij nog heeft liggen volgens mij. Dus dan gewoon een lekkerbekje!
Prima instelling, ben benieuwd hoe het gaat worden!quote:Op vrijdag 4 mei 2018 10:05 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Precies want ik gooi niks weg. Ik weet ook wel dat ik die beter bij de visboer kan kopen, maar het was druk van de week en toen heb ik eenzelfde broodje klaargemaakt en die was verdomd lekker.
Maar ik heb nog van alles liggen in de koelkast met als einddatum 5 mei, weggooien is zonde, dus ik doe er wat mee.
Dan is het wel héél triest gesteld met jouw kookkunstenquote:Op vrijdag 4 mei 2018 10:57 schreef LurkJeRot het volgende:
Ik moet echt stoppen met die topics van jou te lezen. Ik krijg er honger van EN ik krijg een minderwaardigheidscomplex over mijn eigen niet bestaande kookkunsten.
Ja, stel je voor dat iemand een afwijkende mening heeft, op een forum dat gebaseerd is op meningen.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:10 schreef LurkJeRot het volgende:
Mensen die komen haten in dit topic, gooi jezelf weg, echt
Meneer Heijn heeft hem al (voor-)gefrituurd toch?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:16 schreef Kreator het volgende:
[..]
Ja, stel je voor dat iemand een afwijkende mening heeft, op een forum dat gebaseerd is op meningen.
Die vis in de oven lijkt me ook niet echt lekker trouwens. Lekkerbekje moet gefrituurd.
Precies, en dan ook nog op zo'n agressieve manierquote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:16 schreef Kreator het volgende:
[..]
Ja, stel je voor dat iemand een afwijkende mening heeft, op een forum dat gebaseerd is op meningen.
Die vis in de oven lijkt me ook niet echt lekker trouwens. Lekkerbekje moet gefrituurd.
Ik had me daar ff een lekker pittige mayo van gemaakt met die madam erbijquote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:15 schreef Sicstus het volgende:
Is er nog een rol weggelegd voor de Hellman's?
Is het ookquote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:13 schreef Divje het volgende:
[..]
Dan is het wel héél triest gesteld met jouw kookkunsten
Ik doelde op jouw gezeur.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:17 schreef LurkJeRot het volgende:
[..]
Precies, en dan ook nog op zo'n agressieve manier
Ik doe maar wat.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het leuk dat je zo aan het kokkerellen bent.![]()
Maar ik weet niet zeker of ik het zou willen eten.
Klopt, hoort er niet bij, vind ik nu. Ik ben alleen de ui vergeten. Die had net dat ene zetje moeten geven.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:44 schreef FutureFairytale het volgende:
Dit lijkt me serieus lekker. Alleen de maggi vraag ik me af of dat lekker erbij is.
Yup, maar de volgende keer haal ik hem echt bij de visboer.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:17 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Meneer Heijn heeft hem al (voor-)gefrituurd toch?
Whut? Verklaar je nader?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 09:20 schreef Sigaartje het volgende:
Als voorbereiding doe ik bakpapier over het rooster, want ovenwerk direct op metaal is niet zo gezond voor onze ingewandjes.
quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:56 schreef Sigaartje het volgende:
Trouwens ik ben bij mensen thuis geweest die pochten op hun kookkunsten en het was gewoon niet te eten. Met alle respect. En dan trots kijken naar de zoveelste pastinaak die je naar binnen zit te werken uit beleefdheid.
Moeten ze zelf weten.
Maar uit ervaring weet ik dat als ik met zelfgemaakte heerlijke bourgondische spullen op mijn werk kom bij een borrel het juist DIE MENSEN zijn die daarop afduiken en in hoge snelheid naar binnen werken.
Dat vind ik hypocriet.
Ik ben bourgondisch, ik hou van heerlijk eten. Ik heb respect voor mensen die een worteltje en een tomaatje eten, maar ik heb voorbeelden gezien bij verjaardagen op het werk dat juist die mensen een saucijzenbroodje gulzig naar binnen werkten en zelfs nog een tweede namen.
En dan met uitgezakte ogen naar me kijken met uitspraken als: Ik zeil, en ik hou vooral van groente.
Kom op man, je ziet er niet uit met dat flatshaar op je hoofd met je zeilen en je groente.
Is onderzoek naar geweest. Het schijnt niet goed te zijn dat voedsel in direct contact komt met metaal tijdens het koken.quote:
Graag, zou ik wel wat over willen lezen. Bij ons denk ik alles wel gewoon hup, op het rooster de oven in.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:03 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Is onderzoek naar geweest. Het schijnt niet goed te zijn dat voedsel in direct contact komt met metaal tijdens het koken.
Ik zal het even opzoeken. Sinds ik dat gelezen heb, gebruik ik bakpapier als scheiding tussen aluminium bakjes en roosters bij het ovenwerk.
Dat is een heel goed idee!quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:17 schreef Divje het volgende:
[..]
Ik had me daar ff een lekker pittige mayo van gemaakt met die madam erbij
Wat zou jij wel willen eten?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het leuk dat je zo aan het kokkerellen bent.![]()
Maar ik weet niet zeker of ik het zou willen eten.
Shit, te ver weg. Tegen de tijd dat ik er ben, ben je al ongeveer toe aan avondeten.quote:
Ik vat dit op als een compliment. Dank je!quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:13 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Shit, te ver weg. Tegen de tijd dat ik er ben, ben je al ongeveer toe aan avondeten.
Dat wordt een behoorlijke uitdaging, dat kind vindt bijna alles viessssquote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wat zou jij wel willen eten?
Dat ik het een keer klaar maak?
Dat zal best wel. Maar ze smaken echt heerlijk hoor. Wat je bij de Kiosk krijgt op het station, dat is nog veel erger dan dit. Het zijn inderdaad nepgrilranden, goed, normaal koop ik stokbrood bij de warme bakker, maar dit keer had ik geen tijd.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:08 schreef liedetector het volgende:
gatverdegatver wat zien die broodjes er onsmakelijk uit, alsof ze heel droog zijn en dan een nep grilrandje.....brrrr
Ik verzin dit echt niet. Ik heb mensen meegemaakt die met hele zakken tomaten op een dutch treat kwamen op het werk. "Gezond", zeggen ze dan met een ijle blik, om zich vervolgens op de plakjes leverworst te storten. Ja, dat is gezond. Geloof me, ze zijn er echt.quote:
Ik heb nog een eigengemaakte groentesoep ernaast, die leg ik volgende keer uit.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:24 schreef JeMoeder het volgende:
Prima lunch Sigaartje. Dat het heeft mogen smaken!!!
Joh laat je niets op de mouw spelden door een stelletje pretentieuze lui die zelf niet verder dan een gebakken ei komen.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:33 schreef Sigaartje het volgende:
Ik nok hier trouwens mee. Heb er geen zin meer in. Ik ben gewoon geen bosbessenfiguur en sinaasappelschijven op het eten. Zit gewoon niet in me. Maar blijkbaar moet zoiets.
De maggi was fout, dat heb ik al eerder gezegd. Leezen...quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:35 schreef 2dope het volgende:
Kaas, vis en maggi.... Kweenie, ik word niet meteen ontzettend hitsig van die smaakdriehoek.
Wel leuk topicBeetje ready steady cook-stijl, hier heb je wat willekeurige ingrediënten en succes ermee.
Ik ging puur op de OP en de vervolgfoto's af.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:38 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
De maggi was fout, dat heb ik al eerder gezegd. Leezen...
Maar ik stop met dit soort stomme fotoreportages. Mensen willen sla? Mensen krijgen sla.
Neequote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:38 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
De maggi was fout, dat heb ik al eerder gezegd. Leezen...
Maar ik stop met dit soort stomme fotoreportages. Mensen willen sla? Mensen krijgen sla.
Dit inderdaad.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:03 schreef Divje het volgende:
[..]
Nee
Ik heb je topics net ontdekt, en vind het heerlijk en herkenbaar hoe jij je eten bereidt. Fuck de haters joh.
Het is geen reeks. Ik ben er maar mee door gegaan omdat ik veel complimenten kreeg. Dit broodje vis is de tweede keer dat ik het doe deze week. In beginsel was het ook een snelle hap, vandaar de AH. Voor mij is het uitproberen steeds.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:40 schreef 2dope het volgende:
[..]
Ik ging puur op de OP en de vervolgfoto's af.
Wist niet dat dit een reeks was, maar je stopt omdat een enkeling af en toe een kritische noot achterlaat over de bedenkelijke voedingswaarde van je brouwsels? Jij geeft je wel erg makkelijk gewonnen.
Dit is heel herkenbaar. Door trial en error zelf je eten leren bereiden. Op den duur heb je die pakjes enzo ook niet meer nodig en merk je dat het eten steeds lekkerder wordt. Lekker pielen met kruiden enzo.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:08 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Maar bij koken leer je vooral zelf door te doen. Ik neem mijn ma het wel kwalijk dat ze me nog nooit heeft leren koken.
Als ik dit topic zo lees zit het hier ook wel goed qua enthousiasme van lezers. Maar ik las in je vorige reacties een soort verbitterdheid ("blijkbaar moet het over bosbessen gaan") richting mensen die kritiek hebben, en dat je er daarom maar mee stopt. Volgens mij is dat een zeer kleine groep. Heck, zelfs ultraCULcriticus RobinOok reageert overwegend positief.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:08 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het is geen reeks. Ik ben er maar mee door gegaan omdat ik veel complimenten kreeg. Dit broodje vis is de tweede keer dat ik het doe deze week. In beginsel was het ook een snelle hap, vandaar de AH. Voor mij is het uitproberen steeds.
Zo kwam ik er dus ook net achter dat de smaak van maggi er niet bij hoort.
Weer wat geleerd.
Maar bij koken leer je vooral zelf door te doen. Ik neem mijn ma het wel kwalijk dat ze me nog nooit heeft leren koken.
Waarom snij je ze niet open en vul je ze met kaas en peper voordat ze de oven ingaan?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:07 schreef Sigaartje het volgende:
Met nog een paar minuten te gaan (sorry ben laat met de foto) haal je de broodjes even eruit, snij ik ze door en vul met kaas en pepertjes
[ afbeelding ]
Dan weer terug voor de laatste minuten.
Omdat de kaas dan aanbrandt en de madame jeanette al zijn kracht verliest.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:16 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Waarom snij je ze niet open en vul je ze met kaas en peper voordat ze de oven ingaan?
Hm. Ik hou wel van een korstje aan de kaasquote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:21 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Omdat de kaas dan aanbrandt en de madame jeanette al zijn kracht verliest.
Ook geleerd door ervaring. Nooit geweten dat peper zijn kracht verliest bij hoge temperaturen, ook met vallen en opstaan geleerd. Ervaring
Madame Jeanette is zeer scherp, als je die net even voor het einde mee doet in de oven, zit je er met de scherpte tussenin. Beetje aanvoelen.
Combinatie vis met kaas vond ik wel erg goed omdat een lekkerbekje vrij neutraal van smaak is. Met makreel moet je dit niet doen.
Mooi referentiekader! I'm not loving it. Smaken verschillen hè.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
En die haters over "stomme combi van vis en kaas": wat denk je dat de Mac op je broodje Fish Filets doet? Kaas dus. You're loving it.
Iglo heeft ook een vis/kaas combi (naam vergeten).
Donder op met je sla joh gek. Als ik sla wil eten kruip ik wel onder het hek door bij de kinderboerderij.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:38 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
De maggi was fout, dat heb ik al eerder gezegd. Leezen...
Maar ik stop met dit soort stomme fotoreportages. Mensen willen sla? Mensen krijgen sla.
Handen wassen met zeep, stinkt echt anders inderdaad.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 09:34 schreef fathank het volgende:
[..]
krijg je tenminste niet van die stinkjatten die je 's avonds nog ruikt als je in bed ligt
Latex handschoenen.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:52 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Handen wassen met zeep, stinkt echt anders inderdaad.
Geen tijd om uitgebreid te koken/snijden, maar wel om elke week alles met chloor te poetsen?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:09 schreef Sigaartje het volgende:
Elke week ga ik er met chloor er doorheen en het is best wel een uitdaging, al dat gepoets.
Ik heb wel meer messen, maar dit is het enige mes dat ik gebruik. Ik eet er ook 's morgens mijn boterham met pindakaas mee.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:08 schreef Divje het volgende:
Moest ook lachen dat je de peper snijdt met zo'n gewoon broodmes
Is toch mooi?
Ik ga wel door. Ik heb gewoon geen zin om bijvoorbeeld met een pastamachine te gaan staan draaien of citroenschillen te gaan scheren. Als de Allerhande lees, dan denk ik wel eens, wie doet dat nou, citroenschillen raspen. Dat doe ik misschien zelf ooit als het oorlog is en ik gras moet gaan eten.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:12 schreef 2dope het volgende:
[..]
Als ik dit topic zo lees zit het hier ook wel goed qua enthousiasme van lezers. Maar ik las in je vorige reacties een soort verbitterdheid ("blijkbaar moet het over bosbessen gaan") richting mensen die kritiek hebben, en dat je er daarom maar mee stopt. Volgens mij is dat een zeer kleine groep. Heck, zelfs ultraCULcriticus RobinOok reageert overwegend positief.
Ik hou van een blinkend schone keuken. Ik zie op mijn foto's nog spetjes en spatjes. Daar baal ik van, maar dat komt na dagen koken. Mijn kleren zijn ook altijd pico bello in orde. Behalve als het regent dan heb ik niet zoveel zin om met mijn glimmend gepoetste schoenen en mijn gladgestreken jasje en hemden naar buiten te gaan. Dan doe ik wel van die ANWB-dingen aan en een ouder hemd.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 14:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Geen tijd om uitgebreid te koken/snijden, maar wel om elke week alles met chloor te poetsen?
Prioriteiten stellen, Sigaartje! Prioriteiten!
Tsssssss.
Vooral blijven komen met de foto's, weer wat leven hier in CULquote:Op vrijdag 4 mei 2018 15:15 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik heb wel meer messen, maar dit is het enige mes dat ik gebruik. Ik eet er ook 's morgens mijn boterham met pindakaas mee.
Oh wacht even, ben net bij de slager geweest en heb maar ook even tussen neus en lippen door hun eigen gemaakte gehaktballetjes met pindasaus meegenomen voor bij de bami vanavond, ga ik ook een foto van maken.
Gebakken eitje erbij
Succes ben benieuwdquote:Op vrijdag 4 mei 2018 15:48 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ga morgen mijn gerecht Chicken Ren proberen te maken. Hier is wat handigheid voor nodig, maar is letterlijk om je vingers bij af te zuigen!!!
Het is al weer een tijdje geleden, maar ik ga me er aan wagen. Daar heb ik wel heel goede kip voor nodig.
Nou niet goed maar vind het leuk om te zien en dan ga ik niet lopen zeiken of zo.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:35 schreef Angel-Joy het volgende:
Vinden jullie ts’ kookkunsten serieus goed of is het meer een user zijn kont kussen dingetje?
Daar gaat het niet om. Hij brengt het leuk en herkenbaar (voor mij iig)quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:35 schreef Angel-Joy het volgende:
Vinden jullie ts’ kookkunsten serieus goed of is het meer een user zijn kont kussen dingetje?
Ik probeer ook niet te zeiken, maar toen ik de foto’s zag dacht ik toch echt wtf is dit.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:37 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Nou niet goed maar vind het leuk om te zien en dan ga ik niet lopen zeiken of zo.
Zouden meer mensen moeten doen(topics met foto's maken en minder zeiken).
Stuk leuker om te lezen en te zien dan een hoop andere dingenquote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:35 schreef Angel-Joy het volgende:
Vinden jullie ts’ kookkunsten serieus goed of is het meer een user zijn kont kussen dingetje?
Nou ik kook zonder foto’s te posten op fok.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:39 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ben geen kok natuurlijk. Ik doe maar wat. Als michelinsterren wilt moet je niet bij mij zijn.
Maar Angel-Joy, vertel, hoe kook jij?
Zonde.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:41 schreef Angel-Joy het volgende:
[..]
Nou ik kook zonder foto’s te posten op fok.
Niks rustig godmiljaar.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:42 schreef Angel-Joy het volgende:
Ik bedoel het niet slecht hoor ts. Maar wat je vandaag hebt gemaakt is echt geen topic waardig. (Vind ik, eigen mening enzo rustig allemaal)
ok vind van wel.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:42 schreef Angel-Joy het volgende:
Ik bedoel het niet slecht hoor ts. Maar wat je vandaag hebt gemaakt is echt geen topic waardig. (Vind ik, eigen mening enzo rustig allemaal)
+1 voor de amateurkoks. Ik heb helaas de ballen niet om mijn kook"prestaties" te delen.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:48 schreef Ole het volgende:
[..]
ok vind van wel.
Ik wil meer van dit soort topics.
Haten is verlaten enzulkse uitlatingen!quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:42 schreef Angel-Joy het volgende:
Ik bedoel het niet slecht hoor ts. Maar wat je vandaag hebt gemaakt is echt geen topic waardig. (Vind ik, eigen mening enzo rustig allemaal)
Bye Karen.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:52 schreef Angel-Joy het volgende:
Jullie zijn wel makkelijk vermaakt zeg
Oke Bye felicia
Het zijn alleszins vermakelijkere topics dan een topic waarin mensen om de vijf minuten 'koffie' of 'banaan' posten. Tevens is het een toegankelijker topic dan een SC, of een specifiek op een onderwerp gericht topic waar alleen de eckte eckte kenners komen.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:35 schreef Angel-Joy het volgende:
Vinden jullie ts’ kookkunsten serieus goed of is het meer een user zijn kont kussen dingetje?
Jij niet, doei je zal gemist worden.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:52 schreef Angel-Joy het volgende:
Jullie zijn wel makkelijk vermaakt zeg
Oke Bye felicia
Nou sorry hoor, maar dat ben ik niet met je eens.Ik kreeg inspiratie na het lezen over Mexicaanse lunches. En ik dacht dat kan ik ook. Meer dan een broodje kaas. Ok, ik kan Mexicaanse lunches nog niet evenaren, maar ik heb wel een klap in de richting gedaan.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:42 schreef Angel-Joy het volgende:
Ik bedoel het niet slecht hoor ts. Maar wat je vandaag hebt gemaakt is echt geen topic waardig. (Vind ik, eigen mening enzo rustig allemaal)
Jouw boordje is alles behalve beetje Mexicaans, alleen omdat er wat peper op zit, maakt het nog niet exotisch. En wat maakt het jou uit wat ik doorgaans kook? Dat is toch niet relevant aan wat je vandaag hebt gepost?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nou sorry hoor, maar dat ben ik niet met je eens.Ik kreeg inspiratie na het lezen over Mexicaanse lunches. En ik dacht dat kan ik ook. Meer dan een broodje kaas. Ok, ik kan Mexicaanse lunches nog niet evenaren, maar ik heb wel een klap in de richting gedaan.
Het waren trouwens heerlijke broodjes!
Je hoeft echt niet moeilijk te doen om een smakelijke lunch op tafel te zetten. Maar ik heb nog steeds geen antwoord van wat jij fabriceert in de keuken.
Jij hebt kritiek. No problem. Maar wat doe jij beter dan mij dan eigenlijk. Daar ben ik benieuwd naar. Ik heb nooit beweerd dat ik een kok was, ik laat alleen zien wat ik doe. En wat ik om me heen zie, is dat andere mensen ook maar wat doen, net zoals ik.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:06 schreef Angel-Joy het volgende:
[..]
Jouw boordje is alles behalve beetje Mexicaans, alleen omdat er wat peper op zit, maakt het nog niet exotisch. En wat maakt het jou uit wat ik doorgaans kook? Dat is toch niet relevant aan wat je vandaag hebt gepost?
Maar als je het zo graag wilt weten, ik kook vaak Aziatisch (chinees, Thais en Vietnamees voornamelijk).
![]()
En ik eet bijna nooit brood, vind ik niet lekker. Eet liever warme maaltijden.
Laat eens zien dan.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:06 schreef Angel-Joy het volgende:
ik kook vaak Aziatisch (chinees, Thais en Vietnamees voornamelijk).
Wat ben jij gelijk aangevallen zeg. Ik ben niet verplicht om ook foto’s te posten om te laten zien dat ik beter ben dan jij of wat dan ook. En heb ook nergens gezegd dat ik beter ben dan jij in welke opzicht dan ook.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:12 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Jij hebt kritiek. No problem. Maar wat doe jij beter dan mij dan eigenlijk. Daar ben ik benieuwd naar. Ik heb nooit beweerd dat ik een kok was, ik laat alleen zien wat ik doe. En wat ik om me heen zie, is dat andere mensen ook maar wat doen, net zoals ik.
Zo heb ik laatst een werkelijk voortreffelijke zuurkool gegeten en ik vroeg aan de keukendame, hoe heb je dat klaargemaakt?
Je mag drie keer raden.
Hintje: ze heeft geen houten vat, ze heeft geen witte kool gekocht en ook geen fles azijn.
dus?
Het is wel weer genoeg met deze discussie.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:17 schreef Angel-Joy het volgende:
[..]
Wat ben jij gelijk aangevallen zeg. Ik ben niet verplicht om ook foto’s te posten om te laten zien dat ik beter ben dan jij of wat dan ook. En heb ook nergens gezegd dat ik beter ben dan jij in welke opzicht dan ook.
Enige ‘kritiek’ was dat ik zo’n broodje niet topic waardig vond. Heb nergens gezegd bah bah bah vies dit dat. Sommige zijn het met mij mee eens, anderen zijn het er niet mee eens. Kan toch?
Als je 0.0 ‘kritiek’ wilt en anders gaat huilen, dan moet je idd maar geen topic meer openen
Kan je een hint geven over wat Chicken Ren is?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 15:48 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ga morgen mijn gerecht Chicken Ren proberen te maken. Hier is wat handigheid voor nodig, maar is letterlijk om je vingers bij af te zuigen!!!
Het is al weer een tijdje geleden, maar ik ga me er aan wagen. Daar heb ik wel heel goede kip voor nodig.
Daar gaat het niet om. Maar je hebt gewoon makkelijk praten. Ik laat zie wat ik doe, dus dat kun je lekker afkraken. Lekker gemakkelijk. Misschien ben jij wel mevrouw Iwanius, dat weet ik niet. Als Iwanius me af zou kraken zou ik zeggen, he Willem, ga jij ook eens even de keuken in, kijken wat jij er van maakt?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:17 schreef Angel-Joy het volgende:
[..]
Wat ben jij gelijk aangevallen zeg. Ik ben niet verplicht om ook foto’s te posten om te laten zien dat ik beter ben dan jij of wat dan ook. En heb ook nergens gezegd dat ik beter ben dan jij in welke opzicht dan ook.
Enige ‘kritiek’ was dat ik zo’n broodje niet topic waardig vond. Heb nergens gezegd bah bah bah vies dit dat. Sommige zijn het met mij mee eens, anderen zijn het er niet mee eens. Kan toch?
Als je 0.0 ‘kritiek’ wilt en anders gaat huilen, dan moet je idd maar geen topic meer openen
Het is geen origineel recept van mezelf. Ik hoorde het van een ander. En van mensen die bij hem kwamen eten. Het is zelfs half half te vinden op internet. Maar het is maar net afwachten hoe het gaat. Je maakt in ieder geval een kippekooi na en daar ga je mee koken. Als je het ziet, dan denk je, oh ja. En als je het goed doet is het zoooo lekker. Als je het fout doet is het niet te vreten.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:26 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Kan je een hint geven over wat Chicken Ren is?
Wat verschrikkelijk lief van je.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:28 schreef Sorella het volgende:
Ik vind je topics leuk, ga vooral zo door sigaartje en trek je van die sjagrijnen maar niets aan
Wijsheid van de dagquote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:34 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wat verschrikkelijk lief van je.
en ook de vele complimenten van vele anderen. Ik ben maar een gewone jongen, met gewoon eten, maar ik wil er wat smaak aan geven. Als je smaak geeft aan je eten, geef je ook smaak aan je leven.
Doe je die kip ook eerst in bad?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:28 schreef Sigaartje het volgende:
Je maakt in ieder geval een kippekooi na en daar ga je mee koken.
Ik ben zeer gefascineerdquote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:28 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het is geen origineel recept van mezelf. Ik hoorde het van een ander. En van mensen die bij hem kwamen eten. Het is zelfs half half te vinden op internet. Maar het is maar net afwachten hoe het gaat. Je maakt in ieder geval een kippekooi na en daar ga je mee koken. Als je het ziet, dan denk je, oh ja. En als je het goed doet is het zoooo lekker. Als je het fout doet is het niet te vreten.
Ah joh zo ingewikkeld is het niet. Maar toen ik het hoorde, zoiets simpels, de gasten van die jongen die dat maakte die zeiden " ik vind het niet zo raar dat hij zo dik is". (Ik ben het niet hoor).quote:
Ja nou wordt het helemaal mooi. Ik ben dol op eten waar je dik van wordt!quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:42 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ah joh zo ingewikkeld is het niet. Maar toen ik het hoorde, zoiets simpels, de gasten van die jongen die dat maakte die zeiden " ik vind het niet zo raar dat hij zo dik is". (Ik ben het niet hoor).
Ben erg benieuwdquote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:51 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ga morgen eerst de boodschappen doen en dan begin ik er 's middags mee. Ik hoop dat het lukt.
Zie het nu pas.. First we Feastquote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:41 schreef Sigaartje het volgende:
Dit is waar ik de inspiratie vandaan had van het broodje.
[ afbeelding ]
Het is een Mexicaanse lunch. Tortas. Het broodje zelf maakt het broodje. Maar die hebben we hier niet. Dus ja, behelpen dus. Ik heb een begin gemaakt. Later wordt het nog beter, met ei erbij, kruiden, ik zie wel...
Toen ik die foto zag, dacht ik hee, wat leuk! Dat is wat anders dan een broodje kaas. Dus ik ben BEGONNNEN ermee aan de slag te gaan.
FOK! heeft wanhopig dit soort topics nodig en je komt ff langs om er over heen te pissen?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:42 schreef Angel-Joy het volgende:
Ik bedoel het niet slecht hoor ts. Maar wat je vandaag hebt gemaakt is echt geen topic waardig. (Vind ik, eigen mening enzo rustig allemaal)
quote:Op vrijdag 4 mei 2018 19:04 schreef Faux. het volgende:
[..]
FOK! heeft wanhopig dit soort topics nodig en je komt ff langs om er over heen te pissen?Niks kritiek, gewoon schoppen tegen TS met semi-lollige reacties. Denk dat daar echt niemand op zit te wachten eigenlijk, zoals je ook wel aan de andere reacties merkt.
Wil je wel de vliegende kip van morgen?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 19:31 schreef VeX- het volgende:
Ik vind het een leuk topic. Lekker lijkt het me verder niet. Vis en kaas, no thanks.
Zou je ze niet eerst even een slipje aandoen?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:39 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Doe je die kip ook eerst in bad?
[ afbeelding ]
Weet niet wat het is maar ben nu wel benieuwd ja.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 19:39 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wil je wel de vliegende kip van morgen?
En dit! Gewoon doorgaan!quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:28 schreef Sorella het volgende:
Ik vind je topics leuk, ga vooral zo door sigaartje en trek je van die sjagrijnen maar niets aan
Ik doe kaas op haast alles 😄 Ook op een broodje kibbeling. Ik vind het wel lekker maar smaken verschillen natuurlijk (en gelukkig)quote:Op vrijdag 4 mei 2018 19:31 schreef VeX- het volgende:
Ik vind het een leuk topic. Lekker lijkt het me verder niet. Vis en kaas, no thanks.
quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:56 schreef Sigaartje het volgende:
Trouwens ik ben bij mensen thuis geweest die pochten op hun kookkunsten en het was gewoon niet te eten. Met alle respect. En dan trots kijken naar de zoveelste pastinaak die je naar binnen zit te werken uit beleefdheid.
Moeten ze zelf weten.
Maar uit ervaring weet ik dat als ik met zelfgemaakte heerlijke bourgondische spullen op mijn werk kom bij een borrel het juist DIE MENSEN zijn die daarop afduiken en in hoge snelheid naar binnen werken.
Dat vind ik hypocriet.
Ik ben bourgondisch, ik hou van heerlijk eten. Ik heb respect voor mensen die een worteltje en een tomaatje eten, maar ik heb voorbeelden gezien bij verjaardagen op het werk dat juist die mensen een saucijzenbroodje gulzig naar binnen werkten en zelfs nog een tweede namen.
En dan met uitgezakte ogen naar me kijken met uitspraken als: Ik zeil, en ik hou vooral van groente.
Kom op man, je ziet er niet uit met dat flatshaar op je hoofd met je zeilen en je groente.
Ja, smaken verschillen maar juist deze snelle en vrij makkelijk te maken lunch zal de drommen mensen aanspreken die de Mac wel lekker vinden maar ook wel eens thuis iets willen proberen.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 13:31 schreef 2dope het volgende:
[..]
Mooi referentiekader! I'm not loving it. Smaken verschillen hè.
TS kookt zo te zien op mijn niveau en niet met gadgets die ik niet heb of ingrediënten waarvoor ik een of andere vage toko moet bezoeken. Of het goed is, is niet interessant. Het is voor mij inspirerend en ik kan er echt wat mee.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:35 schreef Angel-Joy het volgende:
Vinden jullie ts’ kookkunsten serieus goed of is het meer een user zijn kont kussen dingetje?
quote:Op zaterdag 5 mei 2018 09:52 schreef Woelwater het volgende:
Ik ga zo ook maar eens aan mijn lunch beginnen![]()
Al twijfel ik nog steeds aan die lekkerbek met uien combo.
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 5 mei 2018 09:52 schreef Woelwater het volgende:
Ik ga zo ook maar eens aan mijn lunch beginnen![]()
Al twijfel ik nog steeds aan die lekkerbek met uien combo.
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 5 mei 2018 09:52 schreef Woelwater het volgende:
Ik ga zo ook maar eens aan mijn lunch beginnen![]()
Al twijfel ik nog steeds aan die lekkerbek met uien combo.
[ afbeelding ]
Met eiquote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:22 schreef Woelwater het volgende:
Snijwerk gedaan, visjes liggen op de oven te wachten![]()
Na 10 minuten de broodjes erbij en 5 minuten later de vis inpakken (al weet ik niet zo goed waarom)
[ afbeelding ]
De vorige was totaal niet scherp, zat meer in de richting van paprika. Maar dit is een echte dus inderdaad beetje bescheiden mee doen.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:26 schreef Sigaartje het volgende:
Dit is verschrikkelijk leuk dat jullie het ook proberen. Goed oppassen met de madame Jeanette.
quote:Op zaterdag 5 mei 2018 09:52 schreef Woelwater het volgende:
Ik ga zo ook maar eens aan mijn lunch beginnen![]()
Al twijfel ik nog steeds aan die lekkerbek met uien combo.
[ afbeelding ]
Ik heb de uiencombo niet geprobeerd, met een lekkerbekje.quote:
Makreel?quote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]![]()
![]()
![]()
![]()
Ik krijg ook zin om een versie te maken, maar ik hou echt niet van lekkerbekkies, dus ik laat me niet gek maken hier.![]()
Ja, maar dan wordt het heel wat anders, dat is ook niet leuk. Vind ik. Jouw topic, jouw broodje.:-)quote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:40 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Makreel?
Maar dan moet je het heel anders aanpakken.
Je had toch een zakje uien op je aanrecht liggen?quote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:40 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik heb de uiencombo niet geprobeerd, met een lekkerbekje.
Ja, maar die wassie vergeten te gebruiken.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:43 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Je had toch een zakje uien op je aanrecht liggen?
Wil natuurlijk wel een authentiek Sigaartje broodje eten.
Ja, maar daar komt veel meer bij kijken, en die broodjes, dat gaat me nooit lukken. Ik ken dat, op de Antillen kunnen bakkers er ook wat van, hier is het allemaal van hetzelfde.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, maar dan wordt het heel wat anders, dat is ook niet leuk. Vind ik. Jouw topic, jouw broodje.:-)
Ik zag trouwens dat van het broodje dat jou inspireerde ook een filmpje is :
Klopt, dus ik ken de ervaring niet. Ik weet alleen dat de maggi echt terug in zijn hok moest. De smaak van de vis is neutraal, de kaas geeft sjeu en de pepers geven pit. Maggi hoort daar absoluut niet bij.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, maar die wassie vergeten te gebruiken.![]()
Nu ook nog een dwarsdoorsnede!quote:Op zaterdag 5 mei 2018 10:57 schreef Woelwater het volgende:
Voor de zekerheid maar eentje mét en eentje zonder uien gedaan. Dan hoef ik er maar 1 weg te gooien![]()
Nu nog even terug de oven in.
[ afbeelding ]
Wat jammer!quote:Op zaterdag 5 mei 2018 11:46 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Dat kon nog net, maar een broodje lekkerbek is niet echt mijn ding geloof ik![]()
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit! Ik heb alleen zelf bewust gekozen voor Panini. Klinkt raar, maar bruin brood overheerst.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 11:11 schreef Woelwater het volgende:
Nog even mayonaise smeren:
[ afbeelding ]
Klaar![]()
[ afbeelding ]
Nou ja, de dingen afzonderlijk waren wel goed alleen ik persoonlijk vind toch de combinatie een beetje ondefinieerbaar. Maar smaken verschillen natuurlijk.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 11:55 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wat jammer!
Wat was er niet goed aan?
Dat kan heel goed kloppen. Het broodje dat ik hiet zie is wat korrelig. Panini is gladder en dunner. Tenminste, ik vermoed dat dat het is.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 12:06 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Nou ja, de dingen afzonderlijk waren wel goed alleen ik persoonlijk vind toch de combinatie een beetje ondefinieerbaar. Maar smaken verschillen natuurlijk.
De textuur en van de vis samen met die van het broodje geven niet echt een lekker mondgevoel, en qua smaak is het niet zo goed thuis te brengen.
Zou me best kunnen voorstellen dat bijv. de Subway deze niet op de menukaart heeft staan.
Maar dat is persoonlijk natuurlijk![]()
En het was geen bruin broodje, maar een wit broodje bruin gebakken.
Ja die pikantheid viel mee, maar dat had ik natuurlijk aan mezelf te wijten, dat ik er niet nog een pepertje bij had gesneden.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 12:09 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat kan heel goed kloppen. Het broodje dat ik hiet zie is wat korrelig. Panini is gladder en dunner. Tenminste, ik vermoed dat dat het is.
Hele kleine dingen tellen mee.
Hoe vond je de pikantheid?
Was die ui terecht? Goeie combi of niet?
Haha, achteraf ben ik juist een beetje huiverig voor de ui.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 13:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
Een panini is zachter dan een baguette, ik denk dat dat zeker een verschil maakt.
Misschien omdat het lunchtijd is, maar een broodje lekkerbek met peper, knoflook en ui lijkt me ineens best eetbaar. Ik ben alleen wat huiverig voor de kaas.
quote:Op zaterdag 5 mei 2018 13:17 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Haha, achteraf ben ik juist een beetje huiverig voor de ui.
Sow koekoek dat ziet er lekker uitquote:Op zaterdag 5 mei 2018 11:11 schreef Woelwater het volgende:
Nog even mayonaise smeren:
[ afbeelding ]
Klaar![]()
[ afbeelding ]
Nog wat gevonden toevallig? Gingen bij ons dit weekend wederom kaal op het rooster de oven in en moet er nu steeds aan denken.quote:Op vrijdag 4 mei 2018 12:03 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Is onderzoek naar geweest. Het schijnt niet goed te zijn dat voedsel in direct contact komt met metaal tijdens het koken.
Ik zal het even opzoeken. Sinds ik dat gelezen heb, gebruik ik bakpapier als scheiding tussen aluminium bakjes en roosters bij het ovenwerk.
Heeerrrrllliiijkkkk!quote:Op maandag 7 mei 2018 13:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Omdat het broodje al volledig gebakken is, gaat het na het bakken van de kibbeling alleen nog even als geheel in de oven:
[ afbeelding ]
Naderhand alleen nog even ei en mayo er op. Met een dwarsdoorsnede voor Robin:
[ afbeelding ]
Het is best heel lekker eigenlijk. Ik had er wat meer peper op kunnen doen maar meer verbeteringen zijn er niet.
Het ei is een echte aanrader, moet je ook eens proberen.quote:Op maandag 7 mei 2018 18:23 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Heeerrrrllliiijkkkk!
Ik voel dit als een hele eer
Ik mis het bananenblad daar ook al voor? En alle kruiden? Of is makreel met kaas, ui, mayo, knoflook en een madame jeanette op een panini tegenwoordig ook al ikan pepesan?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 09:58 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Inderdaad, pepesan ikan
Maar, TS gebruikt wat hij nog heeft liggen volgens mij. Dus dan gewoon een lekkerbekje!
Eens. Een gefrituurde vis van AH met voorgesneden ui en knoflook uit een potje met mayo erbij en kaas uit de oven.... En iedereen vindt het lekkerquote:Op vrijdag 4 mei 2018 16:39 schreef Angel-Joy het volgende:
[..]
Ik probeer ook niet te zeiken, maar toen ik de foto’s zag dacht ik toch echt wtf is dit.
Zijn nasi topic is nog te doen, maar vandaag gaat me te ver.
Plakjes kaas, gefrituurde lekkerbek, mayonaise, voorgesneden ui en knoflook uit een potje, panini en madame jeanette = "in de richting van Mexicaans"?quote:Op vrijdag 4 mei 2018 17:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nou sorry hoor, maar dat ben ik niet met je eens.Ik kreeg inspiratie na het lezen over Mexicaanse lunches. En ik dacht dat kan ik ook. Meer dan een broodje kaas. Ok, ik kan Mexicaanse lunches nog niet evenaren, maar ik heb wel een klap in de richting gedaan.
Het waren trouwens heerlijke broodjes!
Je hoeft echt niet moeilijk te doen om een smakelijke lunch op tafel te zetten. Maar ik heb nog steeds geen antwoord van wat jij fabriceert in de keuken.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
quote:Op dinsdag 8 mei 2018 07:04 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Eens. Een gefrituurde vis van AH met voorgesneden ui en knoflook uit een potje met mayo erbij en kaas uit de oven.... En iedereen vindt het lekker
-
[..]
Plakjes kaas, gefrituurde lekkerbek, mayonaise, voorgesneden ui en knoflook uit een potje, panini en madame jeanette = "in de richting van Mexicaans"?Speciaal voor jou kom ik een keer met een topic met Rustlers burgers.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
quote:
Behalve dat het meer geld kost, zie ik niet zo'n probleem.quote:Op dinsdag 8 mei 2018 07:04 schreef MissGiraffe het volgende:
Een gefrituurde vis van AH met voorgesneden ui en knoflook uit een potje met mayo erbij en kaas uit de oven.... En iedereen vindt het lekker
Mjammie! Echt lekker!quote:Op vrijdag 4 mei 2018 11:17 schreef Sigaartje het volgende:
Ik snijd de vis doormidden zodat ze keurrriggg in het broodje passen.
[ afbeelding ]
Beetje mayo, beetje van maggi en een beetje van jezelf.
[ afbeelding ]
En dan de eerste hap....
OOOOOWWWWW, wat is deze lekkkeeerrr!!
Nog beter dan van de week. Ohw ohwo
Zo ik was geïnspireerd door het broodje van Sigaartje, en dus heb ik mijn eigen versie gemaakt!quote:Op vrijdag 4 mei 2018 09:20 schreef Sigaartje het volgende:
Wat schaft straks de lunch?
Wel, ik had nog vis over en van alles en nog wat. Allemaal dingetjes die op moeten, dus ik ga wat in elkaar flanzen. Het wordt een pittig visje.
Net je topics ontdekt. Wat leuk om te lezen en de foto's te zien. En vooral ook leuk dat anderen het ook proberen. Van mij mag je lekker knutselen in de keuken hoor, ik geniet ervan.quote:Op dinsdag 8 mei 2018 07:33 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Speciaal voor jou kom ik een keer met een topic met Rustlers burgers.
Dank je wel!!quote:Op dinsdag 8 mei 2018 15:13 schreef praadje het volgende:
[..]
Net je topics ontdekt. Wat leuk om te lezen en de foto's te zien. En vooral ook leuk dat anderen het ook proberen. Van mij mag je lekker knutselen in de keuken hoor, ik geniet ervan.
Ja dat is inderdaad heel leuk. Dat je anderen inspireert.quote:Op dinsdag 8 mei 2018 20:02 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ben echt totaal verrast dat anderen er ook mee aan de slag gaan. Dat geeft me motivatie om weer eens wat lekkers te bedenken.
Ik kan niet wachten op je bouwverslag van een pizza gemaakt van oud broodquote:Op dinsdag 8 mei 2018 20:02 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ben echt totaal verrast dat anderen er ook mee aan de slag gaan. Dat geeft me motivatie om weer eens wat lekkers te bedenken.
Leuk hè? Koken!quote:Op dinsdag 8 mei 2018 20:02 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ben echt totaal verrast dat anderen er ook mee aan de slag gaan. Dat geeft me motivatie om weer eens wat lekkers te bedenken.
Een afbakbroodje bakken. Inkepingen maken (het makkelijkste als hij nog niet gebakken is) dus niet volledig doorsnijden. In de inkepingen plakjes camambert doen en terug in de oven. Spekjes of bacon bakken en deze erover heen doen als de camambert gesmolten is. Evt, eerst wat honing erover voordat je de spekjes/bacon erover doet.quote:Op dinsdag 8 mei 2018 20:02 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ben echt totaal verrast dat anderen er ook mee aan de slag gaan. Dat geeft me motivatie om weer eens wat lekkers te bedenken.
Misschien moet je wat aan je begrijpend lezen kwaliteiten gaan doen. Ik zeg toch niet dat wat TS maakt pepesan ikan is? Maar goed, bedankt voor je positieve bijdrage.quote:Op dinsdag 8 mei 2018 06:53 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Ik mis het bananenblad daar ook al voor? En alle kruiden? Of is makreel met kaas, ui, mayo, knoflook en een madame jeanette op een panini tegenwoordig ook al ikan pepesan?
Ik stuur ze naar mijn mailadres van mijn computer, save ze onder my pictures en dan Tinypic.quote:Op dinsdag 8 mei 2018 21:34 schreef de_boswachter het volgende:
Hoe doe je plaatjes uploaden vanaf je mobiel als je aan het koken bent dan
Na morgen, hemelvaart en vrijdag is er vast wel oud brood dat roept.quote:Op dinsdag 8 mei 2018 20:43 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Ik kan niet wachten op je bouwverslag van een pizza gemaakt van oud brood
quote:Op dinsdag 8 mei 2018 22:57 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Na morgen, hemelvaart en vrijdag is er vast wel oud brood dat roept.![]()
Dan natuurlijk life verslag.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op dinsdag 8 mei 2018 10:36 schreef Ludachrist het volgende:
Pepertje bovenop. Ook aan de presentatie wordt gedacht.
Ja toch? De presentatie is ook belangrijkquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |