abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 31 maart 2018 @ 17:44:53 #1
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178216330


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178216362
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:43 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

vooral als er gesproken wordt over een daling van de koers, dan worden mensen ineens 'boos'. als er geshilled wordt dat de prijs gaat stijgen dan is dat wel geoorloofd.
De tenen zijn sowieso ontzettend lang merk ik als het op crypto aankomt. Vragen worden wel héél snel als kritiek gezien is me al sinds ik hier mee ben komen loeren opgevallen. Alles is shitcoin behalve je eigen heilige projectjes en als die het slecht doen komt dat niet omdat het een shitcoin is maar ergens anders door. :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178216420
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

De tenen zijn sowieso ontzettend lang merk ik als het op crypto aankomt. Vragen worden wel héél snel als kritiek gezien is me al sinds ik hier mee ben komen loeren opgevallen. Alles is shitcoin behalve je eigen heilige projectjes en als die het slecht doen komt dat niet omdat het een shitcoin is maar ergens anders door. :+
zal ook met de koers te maken hebben. in december was de sfeer volgens mij wat beter BTC / [SC] Cryptocurrencies #625 To the Moon!
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178216534
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

De tenen zijn sowieso ontzettend lang merk ik als het op crypto aankomt. Vragen worden wel héél snel als kritiek gezien is me al sinds ik hier mee ben komen loeren opgevallen. Alles is shitcoin behalve je eigen heilige projectjes en als die het slecht doen komt dat niet omdat het een shitcoin is maar ergens anders door. :+
Ik denk eerlijk gezegd dat de relatie hoe goed een project is en de prijs (nog) helemaal niet aanwezig is in deze markt. Bijna alles is gebaseerd op perceptie, hype, marketing en fomo.
pi_178216660
quote:
3s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:04 schreef alilami het volgende:
JeSuisDroppie Zijn emmer is eerder vol dan MzS. Geband. Weet niet voor hoe lang. Nu even zijn laatste topic lezen.
Ah vandaar, had hem hier inmiddels wel verwacht haha..
  zaterdag 31 maart 2018 @ 18:11:16 #6
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_178216697
Ik hou mij aan mijn plan. Vasthouden tot December. De whales en de koers doen maar lekker.
pi_178216985
waarom is mijn post weg :')
  † In Memoriam † zaterdag 31 maart 2018 @ 18:26:34 #8
230491 Zith
pls tip
pi_178217027
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:25 schreef Weissmania het volgende:
waarom is mijn post weg :')
Ben al het gekut nu wel even zat. Commentaar hierop mag in de FB.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178217042
ok :@
pi_178217167
ik hodl nog steeds vrolijk verder hoor, ik ben zelf geneigd om hier en daar nog wat bij te kopen eigenlijk van kleine projectjes
pi_178217238
Ik ga denk ik wat Guts kopen
  zaterdag 31 maart 2018 @ 18:36:29 #12
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_178217260
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:35 schreef Typisch het volgende:
Ik ga denk ik wat Guts kopen
Goed idee, dat mis je inderdaad :D
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 18:37:07 #13
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_178217272
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:35 schreef Typisch het volgende:
Ik ga denk ik wat Guts kopen
Hèhè. Eindelijk wordt hij verstandig.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_178217285
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:36 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Goed idee, dat mis je inderdaad :D
Leuk dat je hem in kopt.
pi_178217327
Crypto is puur emotie kerels (en dame)
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 18:41:33 #16
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_178217386
Mijn GUTS zijn gewoon even 2000$ waard geweest :')

FML.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 18:42:37 #17
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178217416
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

De tenen zijn sowieso ontzettend lang merk ik als het op crypto aankomt. Vragen worden wel héél snel als kritiek gezien is me al sinds ik hier mee ben komen loeren opgevallen. Alles is shitcoin behalve je eigen heilige projectjes en als die het slecht doen komt dat niet omdat het een shitcoin is maar ergens anders door. :+
Eens.

Veel users kunnen niet tegen kritiek op een coin en je hebt ook nog een groep users die gewoon niet inhoudelijk kunnen reageren op iets. Het is en blijft een SC natuurlijk, dus mensen gedragen zich er ook naar. Daarom snap ik niet waarom de andere topic niet meer gebruikt wordt, want daar wordt wel van iedereen verwacht om alles te onderbouwen.

Als iemand zegt coin A is het waard om te kopen is het meteen een shill. Als iemand zegt coin B is nutteloos dan is hij meteen een eikel. Er lijkt gewoon geen middenweg te zijn, omdat iedereen constant de extremen aan het opzoeken is en/of zwart/wit denkt. Uiteindelijk durft niemand meer iets inhoudelijks te posten of te vragen, want je krijgt of een sneer naar je kop dat het een shill is of je bent een idioot omdat je een shitcoin hebt gekocht.

Meningen respecteren lijkt er niet in te zitten. Als ik vind dat Ripple een shitcoin is dan mag user A best vinden dat Ripple geweldig is. Boeit mij toch niks? Ook met shitcoins kan je trouwens geld verdienen (zie TRX).

Denk niet dat er één schuldige aan te wijzen over waarom hier zo'n negatief sfeertje hangt. Al helpen bepaalde users absoluut niet, maar dat is hoe een forum werkt en de moderators kunnen ook weinig doen als de forumregels dit gewoon toelaten.

Edit: Voordat iemand dit weer omdraait. Ook ik had in het begin moeite met aanpassen en snappen wat users soms bedoelden. Heb best wat gedoe gehad met Vigen bijvoorbeeld, maar het heeft mij letterlijk 2 minuten gekost om hem even een DM te sturen en gewoon even buiten dit topic om te kletsen ... en tadaaaaa opgelost.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 18:46:28 #18
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178217495
VEN en ICX laten mij wel in de steek zeg :( Had gelukkig wat ICX verkocht tijdens pump door Korea, maar dan nog. VEN blijft nu een beetje hangen, maar zou richting main net wel iets moeten stijgen. Ik heb niet genoeg om echt te kunnen genieten van THOR, dus misschien dat ik het een beetje bij beetje van de hand ga doen :'(

Do not fall in love with your coins .... Ik weet niet meer wie dat zei hier een tijdje terug, maar denk echt dat dat een hele hele hele goede advies is _O_
pi_178217502
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Eens.

Veel users kunnen niet tegen kritiek op een coin en je hebt ook nog een groep users die gewoon niet inhoudelijk kunnen reageren op iets. Het is en blijft een SC natuurlijk, dus mensen gedragen zich er ook naar. Daarom snap ik niet waarom de andere topic niet meer gebruikt wordt, want daar wordt wel van iedereen verwacht om alles te onderbouwen.

Als iemand zegt coin A is het waard om te kopen is het meteen een shill. Als iemand zegt coin B is nutteloos dan is hij meteen een eikel. Er lijkt gewoon geen middenweg te zijn, omdat iedereen constant de extremen aan het opzoeken is en/of zwart/wit denkt. Uiteindelijk durft niemand meer iets inhoudelijks te posten of te vragen, want je krijgt of een sneer naar je kop dat het een shill is of je bent een idioot omdat je een shitcoin hebt gekocht.

Meningen respecteren lijkt er niet in te zitten. Als ik vind dat Ripple een shitcoin is dan mag user A best vinden dat Ripple geweldig is. Boeit mij toch niks? Ook met shitcoins kan je trouwens geld verdienen (zie TRX).

Denk niet dat er één schuldige aan te wijzen over waarom hier zo'n negatief sfeertje hangt. Al helpen bepaalde users absoluut niet, maar dat is hoe een forum werkt en de moderators kunnen ook weinig doen als de forumregels dit gewoon toelaten.

Edit: Voordat iemand dit weer omdraait. Ook ik had in het begin moeite met aanpassen en snappen wat users soms bedoelden. Heb best wat gedoe gehad met Vigen bijvoorbeeld, maar het heeft mij letterlijk 2 minuten gekost om hem even een DM te sturen en gewoon even buiten dit topic om te kletsen ... en tadaaaaa opgelost.
Lul je altijd zoveel Kyran?
Vakman pur sang
pi_178217516
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Lul je altijd zoveel Kyran?
bek houwe tegen hem
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 18:47:21 #21
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178217519
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Lul je altijd zoveel Kyran?
_O-

Ik vind dit best een leuk subforumpje, dus zou het behoorlijk jammer vinden als het wordt verpest door ego's of idioten. That is all.
pi_178217521
Ripple is kutkoin
pi_178217530
Dus super
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 18:49:10 #24
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178217562
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:47 schreef Weissmania het volgende:

[..]

bek houwe tegen hem
*;
pi_178217563
Ripple is een shitcoin maar ik heb ze toch :)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 18:50:45 #26
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178217597
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:49 schreef metallicelmo het volgende:
Ripple is een shitcoin maar ik heb ze toch :)
Dat kan dus ook best, vooral als je zelf ook door hebt dat het link is. Je kan best een gokje wagen. Enige reden dat ik sinds mijn instapmoment nog echt in de plus sta is TRON .... dus lang leve shitcoins wat dat betreft :D
pi_178217637
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:49 schreef metallicelmo het volgende:
Ripple is een shitcoin maar ik heb ze toch :)
Helemaal mee eens. Heb er ook een aantal en ondanks dat het een munt met een verhaal van niets is, zou het zomaar heel groot kunnen worden.
pi_178217656
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:
Crypto is puur emotie kerels (en dame)
Mijn emotie zegt: koop BTC voordat het $9K waard is.

Mijn verstand zegt: nee, wacht totdat BTC $6K of lager is.

We zijn nog lang niet in een bullmarkt. Zelfs bij een BTC van $11.897 (21 Feb) zitten we nog niet in een bullmarkt.

Er zijn zoveel koopjes nu. Alleen kopen als je bereid bent om minstens 1 jaar te hodlen.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178218363
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Het is en blijft een SC natuurlijk, dus mensen gedragen zich er ook naar. Daarom snap ik niet waarom de andere topic niet meer gebruikt wordt, want daar wordt wel van iedereen verwacht om alles te onderbouwen.


Naar mijn mening willen de meeste gewoon slap ouwehoeren met als hoofdtopic Crypto.. dat veel te serieuze is ook niks.

Het slaat gewoon nergens op dat ALLES mag in een SC topic.. bewust CONSTANT trollen moet gewoon afgestraft worden, door wie dan ook.
pi_178218442
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:53 schreef alilami het volgende:

[..]

Mijn emotie zegt: koop BTC voordat het $9K waard is.

Mijn verstand zegt: nee, wacht totdat BTC $6K of lager is.

We zijn nog lang niet in een bullmarkt. Zelfs bij een BTC van $11.897 (21 Feb) zitten we nog niet in een bullmarkt.

Er zijn zoveel koopjes nu. Alleen kopen als je bereid bent om minstens 1 jaar te hodlen.
Luister naar je verstand, die klinkt het meest logisch..

Ik heb geleerd van m'n emotionele fouten haha..

Heb m'n buy order voor BTC staan op 3800 euro en die gaat met geen cent omhoog, dan de dip maar missen..
pi_178218448
Ik zat even op YouTube naar crypto videos te kijken kom ik Vincent Everts tegen die Charles Hoskinson interviewt. Wat een malloot is dat met z'n Codona _O-
pi_178219265
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178219712
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 19:28 schreef Krefox het volgende:
Ik zat even op YouTube naar crypto videos te kijken
Verder wel alles goed?
Vakman pur sang
pi_178219803
frictieloze overdrage van assets

hoeveel shit kun je in 4 woorden proppen :')
pi_178220132
Vincent Evers :')
pi_178220304
Dumpen mannen... hup bier drinken

Gaat mal 23.00 bekende whales incomming
pi_178220399
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 20:57:36 #38
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178220448
quote:
Tegen de tijd dat wij een keer zouden kunnen kopen is die al een paar honderd waard volgens mij. Wat een zieke bedragen _O- en dan dus grootste deel van de tokens in handen van die eerste 175 man die minstens 20 miljoen per persoon hebben neergelegd. Gekkenhuis.
pi_178220495
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 20:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Tegen de tijd dat wij een keer zouden kunnen kopen is die al een paar honderd waard volgens mij. Wat een zieke bedragen _O- en dan dus grootste deel van de tokens in handen van die eerste 175 man die minstens 20 miljoen per persoon hebben neergelegd. Gekkenhuis.
en wat moeten ze met een paar miljard voor een chatprogramma? ik dacht dat de gekte voorbij was, blijkbaar nog niet.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178220699
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 20:59 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

en wat moeten ze met een paar miljard voor een chatprogramma? ik dacht dat de gekte voorbij was, blijkbaar nog niet.
lekker in BTC pompen zodat ze de hele markt kunnen manipuleren :)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 21:10:52 #41
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178220734
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 20:59 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

en wat moeten ze met een paar miljard voor een chatprogramma? ik dacht dat de gekte voorbij was, blijkbaar nog niet.
Zij gaan het niet gebruiken voor hun chatprogramma he :) Ze willen veel meer doen.

Heb wel ergens gelezen dat hun white paper een combinatie is van allerlei goede ideeën van andere coins. Vraag is of het haalbaar is. zal wel een hele dikke hype komen in ieder geval. Ben benieuwd wat de minimale aankopen gaan zijn.
pi_178220902
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 21:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Zij gaan het niet gebruiken voor hun chatprogramma he :) Ze willen veel meer doen.

Heb wel ergens gelezen dat hun white paper een combinatie is van allerlei goede ideeën van andere coins. Vraag is of het haalbaar is. zal wel een hele dikke hype komen in ieder geval. Ben benieuwd wat de minimale aankopen gaan zijn.
alleen al uit principe doe ik niet mee, en de grote investeerder dumpen die bende natuurlijk vol over ons heen :(
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 21:34:42 #43
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178221399
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 21:17 schreef Predator38 het volgende:

[..]

alleen al uit principe doe ik niet mee, en de grote investeerder dumpen die bende natuurlijk vol over ons heen :(
Misschien wel waard om in het begin even mee te liften op de hype, maar dit is in ieder geval voor mij geen long term iets. Kan best goed gaan, maar ik vind de verdeling niet gezond. Nu al niet.
pi_178221438
quote:
6,6 miljard market cap :')
pi_178222274
quote:
To conclude the notable points on various questions: Stellar has gone live on IBM network for quicker payments, Stellar Network could turn out the first to see central bank issued digital tokens, Stellar Lumens are planned to be the most important solutions on IBM’s universal payments, IBM aims to use Stellar in direct competition with Ripple to take over the cross-border transactions. They already have a long list of clients ready to go live with Stellar Lumens international transactions in Q2 2018.

https://ethereumworldnews(...)ly-increasing-price/
Stellar _O_
pi_178222556
_O_
Lambo of Rekt
pi_178222616
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:15 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Stellar _O_
Ja ik heb nog een bag van januari :')
pi_178222647
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:35 schreef het_fokschaap het volgende:

[..]

Ja ik heb nog een bag van januari :')
Mooi moment om bij te kopen; dollar cost averaging. XLM is sowieso een goede lange termijn investering.
pi_178222671
En we gaan weer dalen:(
pi_178222694
bijna 23:00 zeker, let's see what happens
pi_178222713
Ja hup ieder heeft cash nodig voor bier!

Vele malen beter dan crypto

Hup sell ....

China korea, gaat vannacht pas goed sellen zijn de berichten
pi_178222738
Ik hoor de wekkers in Hong Kong al af gaan ;) doe er je voordeel mee ^O^
pi_178222772
Jep sell before they do....

Vannacht mega dump
pi_178222776
vechain smartcontracts zijn compatible met ethereum smartcontracts

bye bye zwaai zwaai ethereum :W

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-03-2018 22:46:20 ]
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 22:47:44 #56
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178222809
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:46 schreef Dimachaerus het volgende:
vechain smartcontracts zijn compatible met ethereum smartcontracts

bye bye zwaai zwaai ethereum :W
Op dit moment is het ook zwaai zwaai VeChain (qua prijs).

Nee, zonder gekheid. VeChain heeft een mega product. Geduld hebben tot main net en als dan de ICO's beginnen te komen en er echt gebruik gemaakt gaat worden van VET platform gaat het wel goedkomen. Nu is het echt huilen qua prijs. Wel een mooi instapmomentje voor iedereen.
pi_178222974
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:39 schreef Manzonderschouders het volgende:
En we gaan weer dalen:(
Bedankt. Was er maar één of andere website of app waar je dat ook op kon zien. Maargoed, gelukkig hebben we jou. :D
pi_178222986
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Bedankt. Was er maar één of andere website of app waar je dat ook op kon zien. Maargoed, gelukkig hebben we jou. :D
_O-
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 22:58:26 #59
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178223040
Fuck crypto, genieten van Zlatan god _O_ wat een gast joh ...

https://streamable.com/wp3oo

Galaxy 0-3 achter, 3-3 door Zlatan, 4-3 door Zlatan, viel 75ste min in _O_

Tijd voor een Zlatancoin
pi_178223125
Hoe vergelijken jullie Ethereum en VeChain met elkaar? Zelfde soort coin? Ik ben niet thuis in Vechain
pi_178223140
Sowieso altijd ZlatanGod _O_

Los Angeles, welcome to Zlatan *O*
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 23:03:11 #62
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178223166
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:01 schreef metallicelmo het volgende:
Hoe vergelijken jullie Ethereum en VeChain met elkaar? Zelfde soort coin? Ik ben niet thuis in Vechain
Niemand weet meer wat VeChain doet. Ze doen alles, volgens mij snappen zij het zelf al niet meer :P

Het is ooit begonnen als een supply chain management project, maar is ondertussen een beetje uit de hand gelopen. Ben benieuwd of zij het waar kunnen maken.
pi_178223356
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:03 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niemand weet meer wat VeChain doet. Ze doen alles, volgens mij snappen zij het zelf al niet meer :P

Het is ooit begonnen als een supply chain management project, maar is ondertussen een beetje uit de hand gelopen. Ben benieuwd of zij het waar kunnen maken.
Ik ben nog niet heel erg onder de indruk maar dat kan natuurlijk nog komen. Er is wel heel veel aandacht voor, dat helpt wel. Alleen als je kijkt naar de prijs dan heeft VeChain pas goede zaken gedaan vlak na half januari, toen de Bitcoin crash al ingezet was. Alsof men daarin gevlucht is met hun geld op dat moment. Prijs gaat omhoog totdat men toch ook VeChain maar in de verkoop doet vanwege een totaal dalende markt. Nu staat ie op $2,35 terwijl de prijs zo rond de $1,50 a $2,00 lag ten tijde van Bitcoins 19/20k Tot nog toe heeft deze coin nog niet hoger gestaan dan $8,5 Dat doet mij een beetje denken alsof VeChain op dit moment, vergeleken met veel andere coins met een solide project misschien wel overgewaardeerd is.
Maarja glazen bol hé
pi_178223430
12 uur btc op 6666
pi_178223442
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:12 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

vergeleken met veel andere coins met een solide project misschien wel overgewaardeerd is.
Maarja glazen bol hé
Ondergewaardeerd bedoel je dus?
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 23:21:30 #66
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178223541
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:12 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ik ben nog niet heel erg onder de indruk maar dat kan natuurlijk nog komen. Er is wel heel veel aandacht voor, dat helpt wel. Alleen als je kijkt naar de prijs dan heeft VeChain pas goede zaken gedaan vlak na half januari, toen de Bitcoin crash al ingezet was. Alsof men daarin gevlucht is met hun geld op dat moment. Prijs gaat omhoog totdat men toch ook VeChain maar in de verkoop doet vanwege een totaal dalende markt. Nu staat ie op $2,35 terwijl de prijs zo rond de $1,50 a $2,00 lag ten tijde van Bitcoins 19/20k Tot nog toe heeft deze coin nog niet hoger gestaan dan $8,5 Dat doet mij een beetje denken alsof VeChain op dit moment, vergeleken met veel andere coins met een solide project misschien wel overgewaardeerd is.
Maarja glazen bol hé
VeChain is een heel solide project. Alleen is de prijs vaak ook gestegen door goede marketing en de vele partnerships die zij hebben aangekondigd de afgelopen drie maanden. Het mooie van VeChain is dat ze een werkend product hebben. Dat zijn er op dit moment echt niet veel.

Daarnaast blijf ik herhalen dat DNV GL echt een gigantische partner is wat in mijn ogen nog steeds wordt onderschat. Zij bieden toegang tot honderden of zelfs duizenden andere bedrijven die straks gebruik zouden kunnen gaan maken van VeChain. Een nieuwe data management platform van DNV GL (Verasity) heeft VeChain al weten te integreren bijvoorbeeld en alle klanten van DNV GL die hier gebruik van maken hebben ook automatisch toegang tot VeChain.

Voedselindustrie in China en Japan maken al gebruik van VeChain en Chinese tabaksindustrie gaat ook gebruik maken van VeChain. Dat is alleen nog maar supply management gedeelte.

Daar komt dan nog bij dat er straks ICO's komen (waaronder BitOcean). De regels die VeChain heeft opgesteld omtrent ICO's zijn best geniaal en zullen voor een hogere vraag zorgen. Alle officiële ICO's moeten bijvoorbeeld 50% van de inkomsten in VET binnenhalen (dus niet in ETH, BTC of andere coins). Daarnaast moeten ze een groot deel van alle binnengehaalde VET als laatste opmaken. Dit gaat er straks voor zorgen dat de vraag hoog is. In combinatie met de gewone nodes en X-nodes zal VeChain als het begint te stijgen niet meer een hele scherpe daling meemaken. Dat is in ieder geval mijn verwachtnig. Node holders kunnen niet dumpen zonder voordelen kwijt te raken, ICO's mogen niet dumpen i.v.m. hun contract.

Je zegt dat VeChain niet hoger is geweest dan $8.50. Het staat nu op $2.35. Het kan dus x3 gaan en nog steeds onder ATH blijven. Prima deal lijkt het mij dat en best wel een zekerheidje als de markt straks aantrekt.

Dat Vechain pas vanaf januari (of zelfs december) een stijging heeft ingezet is dat het een relatief nieuwe coin is. In november zijn ze pas echt begonnen met marketing.

Juni komt main net uit. Tot nu toe geen tekenen van vertraging. Later in dit jaar komen de eerste ICO's en volgens mij is VeChain gewoon één van de meest solide coins en investeringen die je op dit moment kan doen.

Garantie tot 10 meter voor de de voordeur :P
pi_178223638
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:16 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ondergewaardeerd bedoel je dus?
Nee overgewaardeerd naar mijn mening, de prijs is minder drastisch gezakt, maar dat kan natuurlijk dat de meerderheid denkt dat dit een succes gaat worden
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:21 schreef Kyran het volgende:

[..]

VeChain is een heel solide project. Alleen is de prijs vaak ook gestegen door goede marketing en de vele partnerships die zij hebben aangekondigd de afgelopen drie maanden. Het mooie van VeChain is dat ze een werkend product hebben. Dat zijn er op dit moment echt niet veel.

Daarnaast blijf ik herhalen dat DNV GL echt een gigantische partner is wat in mijn ogen nog steeds wordt onderschat. Zij bieden toegang tot honderden of zelfs duizenden andere bedrijven die straks gebruik zouden kunnen gaan maken van VeChain. Een nieuwe data management platform van DNV GL (Verasity) heeft VeChain al weten te integreren bijvoorbeeld en alle klanten van DNV GL die hier gebruik van maken hebben ook automatisch toegang tot VeChain.

Voedselindustrie in China en Japan maken al gebruik van VeChain en Chinese tabaksindustrie gaat ook gebruik maken van VeChain. Dat is alleen nog maar supply management gedeelte.

Daar komt dan nog bij dat er straks ICO's komen (waaronder BitOcean). De regels die VeChain heeft opgesteld omtrent ICO's zijn best geniaal en zullen voor een hogere vraag zorgen. Alle officiële ICO's moeten bijvoorbeeld 50% van de inkomsten in VET binnenhalen (dus niet in ETH, BTC of andere coins). Daarnaast moeten ze een groot deel van alle binnengehaalde VET als laatste opmaken. Dit gaat er straks voor zorgen dat de vraag hoog is. In combinatie met de gewone nodes en X-nodes zal VeChain als het begint te stijgen niet meer een hele scherpe daling meemaken. Dat is in ieder geval mijn verwachtnig. Node holders kunnen niet dumpen zonder voordelen kwijt te raken, ICO's mogen niet dumpen i.v.m. hun contract.

Je zegt dat VeChain niet hoger is geweest dan $8.50. Het staat nu op $2.35. Het kan dus x3 gaan en nog steeds onder ATH blijven. Prima deal lijkt het mij dat en best wel een zekerheidje als de markt straks aantrekt.

Dat Vechain pas vanaf januari (of zelfs december) een stijging heeft ingezet is dat het een relatief nieuwe coin is. In november zijn ze pas echt begonnen met marketing.

Juni komt main net uit. Tot nu toe geen tekenen van vertraging. Later in dit jaar komen de eerste ICO's en volgens mij is VeChain gewoon één van de meest solide coins en investeringen die je op dit moment kan doen.

Garantie tot 10 meter voor de de voordeur :P
In dat geval kan het beide kanten op, als het goed gaat, wat wel is aan te nemen dan zul je de prijs wel zien stijgen. Alleen hoever kan het gaan, je moet er redelijk veel van hebben om echte grote winsten mee te maken, tenzij ze natuurlijk de grote concurrent gaan worden van Ethereum
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 23:31:10 #68
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178223729
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:26 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Nee overgewaardeerd naar mijn mening, maar ik

[..]

In dat geval kan het beide kanten op, als het goed gaat, wat wel is aan te nemen dan zul je de prijs wel zien stijgen. Alleen hoever kan het gaan, je moet er redelijk veel van hebben om echte grote winsten mee te maken, tenzij ze natuurlijk de grote concurrent gaan worden van Ethereum
Ok, dit hoor ik en lees ik vaker, maar wat bedoel je hiermee? Het maakt toch HELEMAAL niks uit hoeveel je van een coin hebt?

Stel je investeert $100 in coin A en deze is $0.10 waard. Je krijgt dan 1000 coin A.

Stel je investeert $100 in coin B en deze is $100 waard. Je krijgt dus maar 1 coin B.

In beide coins heb je $100 zitten. Als waarde van deze coins x10 is dan gaat je investering x10 ongeacht het aantal.
pi_178224024
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ok, dit hoor ik en lees ik vaker, maar wat bedoel je hiermee? Het maakt toch HELEMAAL niks uit hoeveel je van een coin hebt?

Stel je investeert $100 in coin A en deze is $0.10 waard. Je krijgt dan 1000 coin A.

Stel je investeert $100 in coin B en deze is $100 waard. Je krijgt dus maar 1 coin B.

In beide coins heb je $100 zitten. Als waarde van deze coins x10 is dan gaat je investering x10 ongeacht het aantal.
Je doet wel erg veel moeite om het uit te leggen. :D "Je moet wel redelijk veel (in $$$) van X hebben." wordt gewoon bedoeld. Dat snapt elke debiel wel lijkt mij.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 23:48:34 #70
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178224222
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Je doet wel erg veel moeite om het uit te leggen. :D "Je moet wel redelijk veel (in $$$) van X hebben." wordt gewoon bedoeld. Dat snapt elke debiel wel lijkt mij.
Geloof me ik heb discussies gehad met mensen die zo dachten :P

"je moet er redelijk veel van hebben" is niet hetzelfde als "je moet er redelijk veel in hebben", dus nee ben niet overtuigd dat hij dat bedoelde om eerlijk te zijn :D

Ik kon natuurlijk ook reageren met OMG NOOB DYOR in plaats van een serieuze reactie, was misschien meer het niveau hier laatste tijd.
pi_178224226
Ik bedoel dat ik zelf altijd het idee heb dat er meer winst valt te maken met coins die nog echt goedkoop zijn en eigenlijk best een goede coin of product hebben waar nog niemand van heeft gehoord. Een coin van 10 cent kan makkelijker naar 1 euro dan een coin van 2 euro naar 10 euro. Dan moet het wel een echt goede coin zijn. Als je wat meer in kleine coins hebt gestopt is de kans gewoon groter op hogere winsten. Kijk naar Verge bijvoorbeeld, die doet het nog steeds erg goed maar dat komt misschien ook doordat ze zo goedkoop waren dat mensen het "leuk" vinden om er veel van te hebben. het hebben van 100.000 coins klinkt leuker dan het hebben van 100 coins zeg maar. Eigenlijk zou dat dus niet uit moeten maken qua winsten maken alleen de meeste mensen kiezen toch voor de goedkope coin dus daar lift ik dan op mee
pi_178224338
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:48 schreef Kyran het volgende:

[..]

Geloof me ik heb discussies gehad met mensen die zo dachten :P

"je moet er redelijk veel van hebben" is niet hetzelfde als "je moet er redelijk veel in hebben", dus nee ben niet overtuigd dat hij dat bedoelde om eerlijk te zijn :D

Ik kon natuurlijk ook reageren met OMG NOOB DYOR in plaats van een serieuze reactie, was misschien meer het niveau hier laatste tijd.
Als iemand zo denkt kan ie beter gelijk stoppen. :P Ik vraag me af hoe mensen bij crypto zijn gekomen aangezien BTC altijd de duurste per 1 coin is geweest.

quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:48 schreef metallicelmo het volgende:
Een coin van 10 cent kan makkelijker naar 1 euro dan een coin van 2 euro naar 10 euro.
Dat is echt de grootst mogelijke nonsens.
pi_178224373
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Je doet wel erg veel moeite om het uit te leggen. :D "Je moet wel redelijk veel (in $$$) van X hebben." wordt gewoon bedoeld. Dat snapt elke debiel wel lijkt mij.
Nouja, niet iedereen is het daarover eens. Een psychologisch aspect speelt ook mee en dat is waar deze markt op draait, psychologie; Er zit veel dom geld in crypto.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 23:54:39 #74
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178224413
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:48 schreef metallicelmo het volgende:
Ik bedoel dat ik zelf altijd het idee heb dat er meer winst valt te maken met coins die nog echt goedkoop zijn en eigenlijk best een goede coin of product hebben waar nog niemand van heeft gehoord. Een coin van 10 cent kan makkelijker naar 1 euro dan een coin van 2 euro naar 10 euro. Dan moet het wel een echt goede coin zijn. Als je wat meer in kleine coins hebt gestopt is de kans gewoon groter op hogere winsten. Kijk naar Verge bijvoorbeeld, die doet het nog steeds erg goed maar dat komt misschien ook doordat ze zo goedkoop waren dat mensen het "leuk" vinden om er veel van te hebben. het hebben van 100.000 coins klinkt leuker dan het hebben van 100 coins zeg maar. Eigenlijk zou dat dus niet uit moeten maken qua winsten maken alleen de meeste mensen kiezen toch voor de goedkope coin dus daar lift ik dan op mee
Huidige prijs heeft niks te maken met hoeveel een coin kan stijgen. Iets kan $0.10 per stuk zijn, maar als er 100 miljard van die dingen in omloop zijn heb je alsnog een market cap van 10 miljard. Een andere coin kan $100 waard zijn, maar als er maar 1 miljoen in omloop zijn heb je "maar" een market cap van 100 miljoen. Dan zie ik meer potentie in de coin van $100 dan in die van $0.10. Er even van uitgaande dat alle andere factoren gelijk zijn.

Je hebt wel gelijk dat als straks weer wat nieuw geld de markt in komt vloeien dat de kans groot is dan mensen weer de goedkope shit coins gaan opkopen, want "wat als dit de volgende BTC/ETH/LTC wordt". Je kan daar op inspelen, maar dan moet je je wel afvragen of dat winstgevend kan zijn op langere termijn.

Dat soort coins gaan omhoog en komen net zo hard weer terug. Als je denkt te kunnen timen wanneer je moet uitstappen is het een leuke gok, anders eindig je als bagholder.
pi_178224439
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:54 schreef Kyran het volgende:

[..]

Huidige prijs heeft niks te maken met hoeveel een coin kan stijgen. Iets kan $0.10 per stuk zijn, maar als er 100 miljard van die dingen in omloop zijn heb je alsnog een market cap van 10 miljard. Een andere coin kan $100 waard zijn, maar als er maar 1 miljoen in omloop zijn heb je "maar" een market cap van 100 miljoen. Dan zie ik meer potentie in de coin van $100 dan in die van $0.10. Er even van uitgaande dat alle andere factoren gelijk zijn.

Je hebt wel gelijk dat als straks weer wat nieuw geld de markt in komt vloeien dat de kans groot is dan mensen weer de goedkope shit coins gaan opkopen, want "wat als dit de volgende BTC/ETH/LTC wordt". Je kan daar op inspelen, maar dan moet je je wel afvragen of dat winstgevend kan zijn op langere termijn.

Dat soort coins gaan omhoog en komen net zo hard weer terug. Als je denkt te kunnen timen wanneer je moet uitstappen is het een leuke gok, anders eindig je als bagholder.
UNIVERSAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_178224460
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:48 schreef metallicelmo het volgende:
Een coin van 10 cent kan makkelijker naar 1 euro dan een coin van 2 euro naar 10 euro.
Sterker nog, een coin van 10 cent naar 1 euro is een stuk moeilijker dan 1 van 2 naar 10, het is namelijk de procentuele waardevermeerdering die geldt, en 1->10 of 2->10, nou, laat je brein maar kraken. :D
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 23:56:05 #77
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178224461
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:55 schreef EggsTC het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAA
Ik zeg doen, lekker x50 straks en dan mag het dood gaan wat mij betreft :P
pi_178224562
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 23:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Sterker nog, een coin van 10 cent naar 1 euro is een stuk moeilijker dan 1 van 2 naar 10, het is namelijk de procentuele waardevermeerdering die geldt, en 1->10 of 2->10, nou, laat je brein maar kraken. :D
ja klopt, wellicht is dat nu anders maar vorig jaar waren er veel meer goedkope coins (onder de 1 euro) dus de kans was mogelijk op dat moment groter als je meerdere mandjes hebt van diverse coins, soort van risico spreiding. Maar technisch gezien klopt het uiteraard wat je zegt over het percentage in stijging
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 00:01:54 #79
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178224604
-O- Heb het geprobeerd -O-
pi_178225213
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 00:01 schreef Kyran het volgende:
-O- Heb het geprobeerd -O-
:D

Kijk gewoon naar de marketcap en vergelijk die met andere projecten om een beetje in te schatten hoeveel groeipotentie er is.
pi_178225542
JJAAJAJAJJAJA APRIL WAVESMAAAAAAAND. MOON. *O* *O* *O*
pi_178225643
Q1 is over mensen. *O* *O* *O*

Hopelijk wat meer positiviteit in Q2.
pi_178225757
Chinees nieuwjaar hoppa
pi_178225758
Yaasssss
April moon maand
pi_178225902
Ja moone op waves naar universa via lighting... daar een btc uit airdroppe en onderweg een trip ripple
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 01:05:15 #86
163650 Greys
pi_178226009
Blockfolio die een updatemelding stuurt met geluid. Jottem. Kan niet vinden waar ik dat geluid uit kan zetten dus nu maar hopen dat ze dat niet vaker midden in de nacht gaan doen. }:|
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_178226046
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 01:05 schreef Greys het volgende:
Blockfolio die een updatemelding stuurt met geluid. Jottem. Kan niet vinden waar ik dat geluid uit kan zetten dus nu maar hopen dat ze dat niet vaker midden in de nacht gaan doen. }:|
*pling*
pi_178226053
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 01:05 schreef Greys het volgende:
Blockfolio die een updatemelding stuurt met geluid. Jottem. Kan niet vinden waar ik dat geluid uit kan zetten dus nu maar hopen dat ze dat niet vaker midden in de nacht gaan doen. }:|
je kan beter niet blockfolio openen ;(
Lambo of Rekt
pi_178226548
quote:
9s.gif Op zondag 1 april 2018 01:07 schreef EggsTC het volgende:

[..]

je kan beter niet blockfolio openen ;(
Wordfeud is veiliger.
pi_178226622
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 01:05 schreef Greys het volgende:
Blockfolio die een updatemelding stuurt met geluid. Jottem. Kan niet vinden waar ik dat geluid uit kan zetten dus nu maar hopen dat ze dat niet vaker midden in de nacht gaan doen. }:|
Ik had precies hetzelfde.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 01:46:27 #91
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178226629
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 01:05 schreef Greys het volgende:
Blockfolio die een updatemelding stuurt met geluid. Jottem. Kan niet vinden waar ik dat geluid uit kan zetten dus nu maar hopen dat ze dat niet vaker midden in de nacht gaan doen. }:|
Gebruik dan ook Delta :P
  zondag 1 april 2018 @ 01:57:17 #92
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178226720
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 01:05 schreef Greys het volgende:
Blockfolio die een updatemelding stuurt met geluid. Jottem. Kan niet vinden waar ik dat geluid uit kan zetten dus nu maar hopen dat ze dat niet vaker midden in de nacht gaan doen. }:|
Midden in de nacht?

De nacht is net begonnen *O*!
Hmz...
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 02:18:41 #93
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178226892
vechainofficial twitterde op zondag 01-04-2018 om 02:13:38 Thank you @BMWStartups for the clarification! The future is very bright between @vechainofficial and BMW! We are thrilled we get to show it off soon! #GoVeChain https://t.co/wtUcpxnCH7 reageer retweet
Zo, nu niet meer zeiken jullie ...
pi_178226934
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 02:18 schreef Kyran het volgende:
vechainofficial twitterde op zondag 01-04-2018 om 02:13:38 Thank you @BMWStartups for the clarification! The future is very bright between @vechainofficial and BMW! We are thrilled we get to show it off soon! #GoVeChain https://t.co/wtUcpxnCH7 reageer retweet
Zo, nu niet meer zeiken jullie ...
1 april joke gespot
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 02:31:00 #95
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178226970
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 02:23 schreef kthxbye het volgende:

[..]

1 april joke gespot
_O- :+
pi_178226974
Ik smeer nog wat glimmende EOS dukaten op mijn tepels

Kusje voor Banshee
pi_178228480
Niet teveel vragen
pi_178228686
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 02:18 schreef Kyran het volgende:
vechainofficial twitterde op zondag 01-04-2018 om 02:13:38 Thank you @BMWStartups for the clarification! The future is very bright between @vechainofficial and BMW! We are thrilled we get to show it off soon! #GoVeChain https://t.co/wtUcpxnCH7 reageer retweet
Zo, nu niet meer zeiken jullie ...
Destijds was de teleurstelling dat vechain niet een directe partner/cliënt van BMW is. Maar meedoet met de proefballon afdeling.
Dat is wel vevestigd destijds door BMW, na een foute tweet.
Vakman pur sang
pi_178228736
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 09:38 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Destijds was de teleurstelling dat vechain niet een directe partner/cliënt van BMW is. Maar meedoet met de proefballon afdeling.
Dat is wel vevestigd destijds door BMW, na een foute tweet.
zucht .......BMWUSA is wat anders dan BMWASIA en tevens bevestigen ze nu de echte partnership ipv proefballon:

Not yet. All projects we do are real innovation projects and therefore confidential. But some partnerships are announced. For example @parkbobrocks, @Vechain1, Sentryo, Aito Touch
  zondag 1 april 2018 @ 09:46:17 #100
61320 TwztId
ja toch..
pi_178228841
Wanneer gaat die BTC nou naar 50.000? ;)
pi_178228845
quote:
LOL, ik moet lachten......

RIP zuur verdiende eurootjes :D
pi_178228855
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 09:50 schreef Dirkos1987 het volgende:
Wanneer gaat die BTC nou naar 50.000? ;)
dec 2025
pi_178229459
:Y
Vakman pur sang
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 10:27:54 #105
163650 Greys
pi_178229518
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 01:57 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Midden in de nacht?

De nacht is net begonnen *O*!
Ja gister was ook niet zo erg, maar doordeweekse nachtelijke updates worden dan wat minder! :P

Mogguh tuig.
Fijne Paas. Fijne zondag. Fijne dag.(*kies naar behoefte)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_178229651
Vandaag kan het weer alle kanten op :)

Niks aan te doen :D
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 10:37:03 #107
163650 Greys
pi_178229709
Het weer al gezien van volgend weekend? :o

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 10:37:40 #108
163650 Greys
pi_178229721
Ik stel voor dat BTC de stijgende lijn van de temperaturen volgt de komende week.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_178229726
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 10:37 schreef Greys het volgende:
Het weer al gezien van volgend weekend? :o

[ afbeelding ]
Jurkjes weer *O*
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 10:38:47 #110
163650 Greys
pi_178229750
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 10:37 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Jurkjes weer *O*
Niet vergeten je benen te scheren dit keer dan he Weiss?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_178229780
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 10:38 schreef Greys het volgende:

[..]

Niet vergeten je benen te scheren dit keer dan he Weiss?
Ik hou het nog even bij een legging :@
  zondag 1 april 2018 @ 10:40:36 #112
61320 TwztId
ja toch..
pi_178229799
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 10:37 schreef Greys het volgende:
Het weer al gezien van volgend weekend? :o

[ afbeelding ]
Zo dan, ben bang dat bezig zijn met Crypto langzaam wat meer naar de achtergrond gaat vervangen :Y
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 10:43:11 #113
163650 Greys
pi_178229857
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 10:40 schreef TwztId het volgende:

[..]

Zo dan, ben bang dat bezig zijn met Crypto langzaam wat meer naar de achtergrond gaat vervangen :Y
En dit is 'maar' bij mij in omgeving Rotterdam, in Oosten en Zuiden gaat het nog een stukkie hoger :D Ben benieuwd of het uitkomt!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_178229962
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 10:43 schreef Greys het volgende:

[..]

En dit is 'maar' bij mij in omgeving Rotterdam, in Oosten en Zuiden gaat het nog een stukkie hoger :D Ben benieuwd of het uitkomt!
marathon
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 10:49:00 #115
163650 Greys
pi_178229994
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 10:47 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

marathon
Voor mijn gevoel is het altijd mooi weer tijdens de Rotterdamse marathon dus dat zijn ze inmiddels een beetje gewend misschien :P

Vorig jaar ook twintig graden:
https://nieuws.weeronline(...)-marathon-rotterdam/

[ Bericht 14% gewijzigd door Greys op 01-04-2018 11:02:02 ]
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_178230019
Komt mooi uit, 8 april ga ik 's middags fotograferen bij een wielerwedstrijd in Groningen en dan is het wel lekker als je niet wegspoelt :P
pi_178230035
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 10:39 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Ik hou het nog even bij een legging :@
?? wtf :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-04-2018 10:50:55 ]
pi_178230301
Lage 6K coming. Het is helaas niet anders
pi_178230307
Ik voorspel dat de koers vandaag óf naar boven gaat, óf naar beneden. Het wordt een spannende dag mannen, maar ik weet zeker dat mijn voorspelling uitkomt. Ook zullen we qua BTC boven de $1k blijven, en USDT blijft ook rond de $1.00 steken, volgens mijn voorspelling.
pi_178230338
Ik zie dat mijn timing perfect is, maar vrees niet, ik ben het nieuwe orakel, mijn voorspellingen komen wél uit.
pi_178230344
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 11:01 schreef illusions het volgende:
Ik voorspel dat de koers vandaag óf naar boven gaat, óf naar beneden. Het wordt een spannende dag mannen, maar ik weet zeker dat mijn voorspelling uitkomt. Ook zullen we qua BTC boven de $1k blijven, en USDT blijft ook rond de $1.00 steken, volgens mijn voorspelling.
pi_178230380
GAAT GOED HE JONGENS

2 MAANDEN HAD IK GEZEGD HE 5000

"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178230404
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 11:03 schreef klaasweetalles het volgende:
GAAT GOED HE JONGENS

2 MAANDEN HAD IK GEZEGD HE 5000

[ afbeelding ]
hij is er weer

KOPEN !!!!!!!!!!!
  zondag 1 april 2018 @ 11:05:32 #124
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_178230434
Zo blij dat Klaas er weer is, ik zie een mooie week voor ons. Thanks Klaas, ik ga kopuh kopuh kopuh!! ^O^
pi_178230548
zoveel mensen hebben geld verloren. boeiend. mag dat niet benoemd worden?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178230562
Betekent simpelweg dat anderen geld hebben verdiend. *D
pi_178230646
Het kan altijd slechter jongens, ik heb teringveel in NAV zitten. :D

#HODL

Moet wel. :') #boermetkiespijn
pi_178231135
Vrolijke Pasen cryptobroeder(innen)!
Vakman pur sang
  zondag 1 april 2018 @ 12:00:44 #129
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_178231562
Punt is: ik wil wel bijkopen met deze lage koersen maar ik doe het niet omdat de kans reeel is dat ik over een week nóg meer value for money krijg.

Ik denk dat veel mensen hier nu tegenaan hikken en dat de koers daardoor naar beneden blijft sijpelen.
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_178231650
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 12:00 schreef XDo het volgende:
Punt is: ik wil wel bijkopen met deze lage koersen maar ik doe het niet omdat de kans reeel is dat ik over een week nóg meer value for money krijg.

Ik denk dat veel mensen hier nu tegenaan hikken en dat de koers daardoor naar beneden blijft sijpelen.
we gaan nog niet zo snel naar beneden als begin feb. dus ik denk dat de panic sell nog moet beginnen. daarna leuk inkoopmomentje.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  zondag 1 april 2018 @ 12:10:13 #131
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_178231785
Denken we dat het ooit weer omhoog gaat?
Ja inderdaad, V. ja.
pi_178231804
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 12:10 schreef V. het volgende:
Denken we dat het ooit weer omhoog gaat?
Natuurlijk. Onze kleinkinderen gaan een paar van deze crypto's nog meemaken/gebruiken.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 12:14:51 #133
163650 Greys
pi_178231882
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 12:10 schreef V. het volgende:
Denken we dat het ooit weer omhoog gaat?
Ja.
En flink ook.
Denk ik. Glazenbol-alert.
Alleen echt geen idee wanneer :D Kon nog wel eens even duren.

Zou me wel een goed gevoel geven als Bittrex ook weer nieuw geld zou toelaten. Even heel simpel van mij, maar het zegt ook wel iets dat er al tijden geen hond meer post in het Beginnerstopic. :P Weinig interesse meer van nieuwe particulieren in crypto kennelijk.

(Of het zijn allemaal newbies die allemaal al precies weten hoe het werkt, dat kan ook, maar denk het niet :+ )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_178232256
quote:
6s.gif Op zondag 1 april 2018 10:37 schreef Greys het volgende:
Ik stel voor dat BTC de stijgende lijn van de temperaturen volgt de komende week.
in kelvin een stijging van 0.5% dat gebeurd met de votaliteit al dagelijks. :D
  zondag 1 april 2018 @ 12:52:07 #135
61320 TwztId
ja toch..
pi_178232684
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 12:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja.
En flink ook.
Denk ik. Glazenbol-alert.
Alleen echt geen idee wanneer :D Kon nog wel eens even duren.

Zou me wel een goed gevoel geven als Bittrex ook weer nieuw geld zou toelaten. Even heel simpel van mij, maar het zegt ook wel iets dat er al tijden geen hond meer post in het Beginnerstopic. :P Weinig interesse meer van nieuwe particulieren in crypto kennelijk.

(Of het zijn allemaal newbies die allemaal al precies weten hoe het werkt, dat kan ook, maar denk het niet :+ )
Als het Beginnerstopic weer begint te lopen dan ben je eigenlijk al te laat :P
pi_178232738
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 12:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja.
En flink ook.
Denk ik. Glazenbol-alert.
Alleen echt geen idee wanneer :D Kon nog wel eens even duren.

Zou me wel een goed gevoel geven als Bittrex ook weer nieuw geld zou toelaten. Even heel simpel van mij, maar het zegt ook wel iets dat er al tijden geen hond meer post in het Beginnerstopic. :P Weinig interesse meer van nieuwe particulieren in crypto kennelijk.

(Of het zijn allemaal newbies die allemaal al precies weten hoe het werkt, dat kan ook, maar denk het niet :+ )
Google trends is daar een goede graadmeter voor.

https://trends.google.nl/trends/explore?q=bitcoin
  zondag 1 april 2018 @ 13:12:26 #137
61320 TwztId
ja toch..
pi_178233154
Veel nieuw geld zal er ook niet inrollen dit weekend met pasen, banken die dicht zijn enzeau..
pi_178233295
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 13:12 schreef TwztId het volgende:
Veel nieuw geld zal er ook niet inrollen dit weekend met pasen, banken die dicht zijn enzeau..
in n normaal weekend zijn de banken ook dicht tog.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 13:23:08 #139
163650 Greys
pi_178233386
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 13:12 schreef TwztId het volgende:
Veel nieuw geld zal er ook niet inrollen dit weekend met pasen, banken die dicht zijn enzeau..
Bedoelde ook 'ergens in de komende tijd'. Niet per se dit weekend ;)

Maar zolang Bl3p nog stééds met invites werkt en Bittrex nog geen nieuwe particulieren toelaat etc zie ik het zelf niet zo snel gebeuren. Snap ook niet waarom dat allemaal zo lang moet duren. En uiteraard zijn dat niet de enige manieren om aan BTC te komen maar ze mogen het de nieuwen wel weer wat makkelijker gaan maken. De nieuwe toestroom blijft toch echt nodig.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 1 april 2018 @ 13:24:39 #140
61320 TwztId
ja toch..
pi_178233427
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 13:18 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

in n normaal weekend zijn de banken ook dicht tog.
Ja, bedoel maandag.. paasweekend noem ik het maar.. :@
pi_178233679
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 13:23 schreef Greys het volgende:

[..]

Bedoelde ook 'ergens in de komende tijd'. Niet per se dit weekend ;)

Maar zolang Bl3p nog stééds met invites werkt en Bittrex nog geen nieuwe particulieren toelaat etc zie ik het zelf niet zo snel gebeuren. Snap ook niet waarom dat allemaal zo lang moet duren. En uiteraard zijn dat niet de enige manieren om aan BTC te komen maar ze mogen het de nieuwen wel weer wat makkelijker gaan maken. De nieuwe toestroom blijft toch echt nodig.
Maar al zou dat wel eenvoudig (dus alle exchanges gaan open etc) kunnen, waarom zouden mensen dan wel in een keer gaan inkopen?
pi_178233753
6666,66 op bitstamp
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 13:41:46 #143
163650 Greys
pi_178233799
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 13:35 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Maar al zou dat wel eenvoudig (dus alle exchanges gaan open etc) kunnen, waarom zouden mensen dan wel in een keer gaan inkopen?
Laagdrempeligheid kan iig geen kwáád als je ooit een nieuwe FOMO-markt wilt. Toch? Dat als er één schaap over de dam is, volgen er meer, maar dan moet je de schapen geen doolhof in sturen.

Dus nee, geen idee of ze dan ineens weer wel gaan kopen. Daar ben ik heel eerlijk in. Mijn glazen bol doet het nooit. Ik denk alleen ff praktisch. :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 1 april 2018 @ 13:45:43 #144
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178233887
Iedere dag weer met tegenzin naar cmc om alles in het rood te zien staan ;(
  zondag 1 april 2018 @ 13:47:49 #145
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178233940
Wel een goede zet geweest om vorige week full fomo in XPA te gaan.
pi_178234073
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 13:45 schreef leolinedance het volgende:
Iedere dag weer met tegenzin naar cmc om alles in het rood te zien staan ;(
Waarom jezelf kwellen, dan kijk je toch niet?
Beter pas te kijken als je een keer op het nieuws hoort: blabla bitcoin weer hoger dan ooit blabla..?
Vakman pur sang
  zondag 1 april 2018 @ 14:03:13 #147
61320 TwztId
ja toch..
pi_178234244
3e keer dat ie tussen de 6700-6500 komt, van mij mag het er nou wel doorheen vallen.. :s)
pi_178234885
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 12:04 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

we gaan nog niet zo snel naar beneden als begin feb. dus ik denk dat de panic sell nog moet beginnen. daarna leuk inkoopmomentje.
er wordt al bijna meer dan 12 weken hier geroepen...."we hebben een goed inkoopmoment".....en de ramp wordt iedere week groter en groter en groter....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178235012
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:29 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

er wordt al bijna meer dan 12 weken hier geroepen...."we hebben een goed inkoopmoment".....en de ramp wordt iedere week groter en groter en groter....
hoe groter de ramp hoe dichter we bij de bodem zitten
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178235152
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:35 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

hoe groter de ramp hoe dichter we bij de bodem zitten
De ramp is nog helemaal niet op de helft

De bodem is nog helemaal niet bekend en niet te voorspellen

Ik denk dat dat bodem het langst genomen gemiddelde is over de laatste 5-10 jaar.

ik heb zelf wat berekeningen gemaakt en ik denk dat de BTC gaat stranden op 1000 binnen 1 of 2 jaar. Dat is een realistische getal als ik wat kengetallen neem en analyseer.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178235278
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:41 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
ik heb zelf wat berekeningen gemaakt en ik denk dat de BTC gaat stranden op 1000 binnen 1 of 2 jaar. Dat is een realistische getal als ik wat kengetallen neem en analyseer.
:')
pi_178235307
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:41 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

De ramp is nog helemaal niet op de helft

De bodem is nog helemaal niet bekend en niet te voorspellen

Ik denk dat dat bodem het langst genomen gemiddelde is over de laatste 5-10 jaar.

ik heb zelf wat berekeningen gemaakt en ik denk dat de BTC gaat stranden op 1000 binnen 1 of 2 jaar. Dat is een realistische getal als ik wat kengetallen neem en analyseer.
tis niet te voorspellen zeg je, waarom doe je dat dan?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178235375
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:46 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

tis niet te voorspellen zeg je, waarom doe je dat dan?
OMdat ik van Harvard ben

en die mensen van Harvard zijn bevoegd om berekeningen te maken op bepaalde inzichten

eigenlijk zou heel dit forum wat geld moeten betalen op mijn bankrekening ...want ik ben duur normaal gesproken en dit is allemaal gratis voor jullie
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178235670
mensen hebben door dat het een officiële kloon troll is, neem ik aan?

keep it up, klaasie, voor mij geen verschil

:')14.gif
pi_178235694
Hoop dat fok failliet gaat

Gun danny zn centjes niet met dit beleid

Tijd voor een gedecentraliseerd fok

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-04-2018 14:57:10 ]
pi_178235781
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:55 schreef kthxbye het volgende:
mensen hebben door dat het een officiële kloon troll is, neem ik aan?

keep it up, klaasie, voor mij geen verschil

:')[ afbeelding ]
troll

dat jij heel de dag samen met al je crypto vrienden heel de dag alleen maar mooi weer verhalen wil horen daar kan ik toch geen fuck aan doen ofwel??????

ga de fukking realiteit over crypto onder ogen zien ipv mensen die wel de realiteit onder ogen zien uit maken voor troll

ik kan er toch ook geen fuck aan doen dat 90 procent hier heel veel geld heeft verloren en dat niet onder ogen wil zien?
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178235811
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:47 schreef klaasweetalles het volgende:
OMdat ik van Harvard ben

Als je echt op Harvard had gestuurd had je op zijn minst te weten gekomen over de efficiente market hypothese. Waarbij je dus leert dat de markt altijd gelijk heeft en alle informatie al in de prijs is inbegrepen.

Ik zou zeggen lees je boeken nog eens door, je valt wel erg door de mand zo.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178235852
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 15:00 schreef ITrade het volgende:

[..]

Als je echt op Harvard had gestuurd had je op zijn minst te weten gekomen over de efficiente market hypothese. Waarbij je dus leert dat de markt altijd gelijk heeft en alle informatie al in de prijs is inbegrepen.

Ik zou zeggen lees je boeken nog eens door, je valt wel erg door de mand zo.
De mate waarin die theorie opgaat staat wel enigszins ter discussie hoor :P
pi_178235874
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 15:00 schreef ITrade het volgende:

[..]

Als je echt op Harvard had gestuurd had je op zijn minst te weten gekomen over de efficiente market hypothese. Waarbij je dus leert dat de markt altijd gelijk heeft en alle informatie al in de prijs is inbegrepen.

Ik zou zeggen lees je boeken nog eens door, je valt wel erg door de mand zo.
crypto heeft helemaal geen fuck te maken met normale handelstheorieen

Als je goed naar de grafieken zou kijken zou je gewoon allang moeten dat er een hoop gemanipuleerd en gespeculeerd wordt.

Dan zou je dit soort onzin ook niet kunnen uitslaan.

zo ik ga weer voetbal kijken

hoop doet leven

het toverwoord voor jullie is HOOP dat nergens op gebaseerd is.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178235954
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 15:03 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

crypto heeft helemaal geen fuck te maken met normale handelstheorieen

Als je goed naar de grafieken zou kijken zou je gewoon allang moeten dat er een hoop gemanipuleerd en gespeculeerd wordt.

Dan zou je dit soort onzin ook niet kunnen uitslaan.

zo ik ga weer voetbal kijken

hoop doet leven

het toverwoord voor jullie is HOOP dat nergens op gebaseerd is.
Zoals ik al zei dat zit gewoon in de prijs verwerkt volgens de Harvard geleerde. Terug naar school dus.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  zondag 1 april 2018 @ 15:07:17 #162
61320 TwztId
ja toch..
pi_178235977
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:41 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
Dat is een realistische getal als ik wat kengetallen neem en analyseer.
_O- _O-
pi_178235985
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 15:06 schreef ITrade het volgende:

[..]

Zoals ik al zei dat zit gewoon in de prijs verwerkt volgens de Harvard geleerde. Terug naar school dus.
iN ELKE prijs zit inderdaad een bepaalde hoop verwerkt...
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178236015
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 14:59 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

troll

dat jij heel de dag samen met al je crypto vrienden heel de dag alleen maar mooi weer verhalen wil horen daar kan ik toch geen fuck aan doen ofwel??????

ga de fukking realiteit over crypto onder ogen zien ipv mensen die wel de realiteit onder ogen zien uit maken voor troll

ik kan er toch ook geen fuck aan doen dat 90 procent hier heel veel geld heeft verloren en dat niet onder ogen wil zien?
nice trigger, ouwe 1 april boer

met je harverd
pi_178236874
Wasuuuuup?
  zondag 1 april 2018 @ 15:43:27 #167
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_178237014
quote:
Welke film is dit
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_178237040
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 15:07 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

iN ELKE prijs zit inderdaad een bepaalde hoop verwerkt...
De enige hoop die ik heb is dat je een keer stopt met die referentie naar Harvard.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178237131
12k word ie nooit meer... dan hebben ieder die verlies heeft alang gecasht om noooöit weer terug te komen
pi_178237144
10k ook nie
pi_178237170
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 15:46 schreef Dwaalboy het volgende:
12k word ie nooit meer... dan hebben ieder die verlies heeft alang gecasht om noooöit weer terug te komen
Ik vermoed eerder dat nu het verlies gecasht wordt. Op 12k+ begint iedereen weer langzaam vertrouwen te krijgen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178237488
Ja nu word verlies gecasht... degene die dat doen komen niet terug. Hebben wijze les geleerd.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 15:58:36 #173
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_178237498
Ik ga maar eens instappen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_178237548
Nou zou ik nog niet doen... wacht tot 6k
pi_178237595
Heb vandaag 3x op punt gestaan en te gaan verkopen om nog iets over te houden.. maar telkens niet gedaan.
pi_178237697
Crash incoming
pi_178237727
Down down.....


56000 vanacht morgen 49pp
pi_178237738
Bier!
  zondag 1 april 2018 @ 16:16:26 #179
131603 Afwazig
Serious business
pi_178238107
Dat gejank hier. Verkoop het zooitje aub gewoon :D.
pi_178238190
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:16 schreef Afwazig het volgende:
Dat gejank hier. Verkoop het zooitje aub gewoon :D.
Dat doet ieder toch? Kijk maar naar btc prijs..
  zondag 1 april 2018 @ 16:23:02 #181
61320 TwztId
ja toch..
pi_178238263
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 15:43 schreef Sosa het volgende:

[..]

Welke film is dit
The neverending story

Met die vliegende hond/draak.
pi_178238482
vechain bijna onder $2 _O_
als ie $1 is koop ik er n zooi.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178238553
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:32 schreef crpytoshill het volgende:
vechain bijna onder $2 _O_
als ie $1 is koop ik er n zooi.
x12 binnen 9 maanden, goede handel.
  zondag 1 april 2018 @ 16:34:28 #184
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178238561
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:32 schreef crpytoshill het volgende:
vechain bijna onder $2 _O_
als ie $1 is koop ik er n zooi.
Zo aantrekkelijk dit ook te doen
Hmz...
pi_178238602
CMC toont vandaag de koersen in lambo's:

pi_178238622
Iedereen op tweakers stapt uit of in usdt... wie volgt
pi_178238658
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:37 schreef Dwaalboy het volgende:
Iedereen op tweakers stapt uit of in usdt... wie volgt
iedereen? link?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178238673
Nu uitstappen :')
pi_178238697
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:37 schreef Dwaalboy het volgende:
Iedereen op tweakers stapt uit of in usdt... wie volgt
:')
pi_178238949
Breaking news!

Vitalik keert ethereum de rug toe
  zondag 1 april 2018 @ 16:51:23 #191
61320 TwztId
ja toch..
pi_178238982
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:37 schreef Dwaalboy het volgende:
Iedereen op tweakers stapt uit of in usdt... wie volgt
Heb geen BTC, en alle altcoins omzetten naar BTC en dan USDT is teveel werk..

Ik hold er doorheen en koop BTC als hij rond de 4000 dollar is..
  zondag 1 april 2018 @ 17:10:46 #192
131603 Afwazig
Serious business
pi_178239444
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:40 schreef brombeer_ het volgende:
Nu uitstappen :')
Het mooie van hodlen is dat je gameplan niet veranderd. Mijn handen zijn nooit sterker geweest. Ik hodl tot 0 als het moet. No fucks given :7
pi_178239515
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 17:10 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Het mooie van hodlen is dat je gameplan niet veranderd. Mijn handen zijn nooit sterker geweest. Ik hodl tot 0 als het moet. No fucks given :7
Wat vooral scheelt is dat je weinig hoeft te doen :P Meer tijd om te shitposten.
pi_178239597
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 17:10 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Het mooie van hodlen is dat je gameplan niet veranderd. Mijn handen zijn nooit sterker geweest. Ik hodl tot 0 als het moet. No fucks given :7
waarom dan überhaupt crypto bezitten als je er nix om geeft.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178239661
Vervelende piepzakken hier als de koers daalt.
Vakman pur sang
pi_178239722
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:16 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

waarom dan überhaupt crypto bezitten als je er nix om geeft.
Alleen in crypto zitten omdat je wat geld wil verdienen :') :')
  zondag 1 april 2018 @ 17:24:08 #197
131603 Afwazig
Serious business
pi_178239794
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:16 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

waarom dan überhaupt crypto bezitten als je er nix om geeft.
Omdat in geloof in de techniek en enkele projecten eromheen. Decentralisatie van diensten en trust gaat groot worden. Als ik er in de tussentijd financieel op vooruit ga is dat meegenomen. En anders maar niet.

Ik zit er al wat langer in dus voor ik op verlies kom moet er nog heel wat gebeuren. En dan nog hodl ik.
pi_178240071
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:16 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

waarom dan überhaupt crypto bezitten als je er nix om geeft.
lange termijn investering?
groot geinvesteerd in een project wat veel vertrouwen wordt gegeven?
geen daytrader?
verantwoord geinvesteerd?
hekel hebben aan snelle jongens die alles voor een dubbeltje extra doen en geen binding met projecten hebben omdat winst behalen ten koste van alles het ultieme doel is?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Afgelopen week heb ik m'n leergeld weer es duur betaald! :(
Via een erc20 airdrop ben ik gephished...
De airdrop was te unlocken met een smart contract en daar ging het mis...
Schade: 0.5ETH, 237ASTRO en 3273CAG ..... |:(
Nu alles richting putje gaat is het makkelijker te verwerken dan wanneer alles M00N gaat....
Was behoorlijk pissig, natuurlijk op mezelf omdat ik voor een airdrop ter waarde van $100 mezelf voor X10 heb benadeeld... 8)7
pi_178240241
De beste beleggers zijn de beleggers die verlies nemen op het juiste tijdstip

De slechtste beleggers zijn die beleggers die onvoorrwaardelijk hoop blijven houden dat de koers gaat stijgen en zelfs nog bij gaan kopen.....zoals de meeste van jullie..... :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 17:44:17 #200
163650 Greys
pi_178240265
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:42 schreef klaasweetalles het volgende:
De beste beleggers zijn de beleggers die verlies nemen op het juiste tijdstip

De slechtste beleggers zijn die beleggers die onvoorrwaardelijk hoop blijven houden dat de koers gaat stijgen en zelfs nog bij gaan kopen.....zoals de meeste van jullie..... :)
Zeg klaas, nu weten we het wel hoor. Die persoonlijke 'jullie zijn slecht' toestanden dragen niks bij. Ook niet als je ze blijft herhalen. Laat anderen lekker in hun waarde, ook al denk jij er anders over. Oké?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_178240267
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:42 schreef klaasweetalles het volgende:
De beste beleggers zijn de beleggers die verlies nemen op het juiste tijdstip

De slechtste beleggers zijn die beleggers die onvoorrwaardelijk hoop blijven houden dat de koers gaat stijgen en zelfs nog bij gaan kopen.....zoals de meeste van jullie..... :)
kan jij het niet gewoon bij VBL houden?
pi_178240268
"Buy when there's blood in the streets, even if the blood is your own."
pi_178240274
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:42 schreef klaasweetalles het volgende:
De beste beleggers zijn de beleggers die verlies nemen op het juiste tijdstip

De slechtste beleggers zijn die beleggers die onvoorrwaardelijk hoop blijven houden dat de koers gaat stijgen en zelfs nog bij gaan kopen.....zoals de meeste van jullie..... :)
Geef je ook colleges of spui je je kennis alleen over internet? :P
pi_178240280
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:42 schreef klaasweetalles het volgende:
De beste beleggers zijn de beleggers die verlies nemen op het juiste tijdstip

De slechtste beleggers zijn die beleggers die onvoorrwaardelijk hoop blijven houden dat de koers gaat stijgen en zelfs nog bij gaan kopen.....zoals de meeste van jullie..... :)
Of het zijn mensen die netjes hebben geluisterd toen het advies "investeer niet meer dan je kan verliezen" werd gegeven.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 17:45:06 #205
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_178240283
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:37 schreef Dwaalboy het volgende:
Iedereen op tweakers stapt uit of in usdt... wie volgt
Ik doe het tegenovergestelde.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_178240286
quote:
2s.gif Op zondag 1 april 2018 17:44 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Geef je ook colleges of spui je je kennis alleen over internet? :P
ik zit inderdaad bij een internationale beruchte beleggersclubje....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178240297
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:45 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ik zit inderdaad bij een internationale beruchte beleggersclubje....
Dat was de vraag niet.
pi_178240305
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:45 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ik zit inderdaad bij een internationale beruchte beleggersclubje....
ja kben ook lit van die groep op feesboek
gr
anita
pi_178240307
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat was de vraag niet.
ik beantwoord hier geen vragen...ik geef alleen les
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178240317
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 17:46 schreef Typisch het volgende:

[..]

ja kben ook lit van die groep op feesboek
gr
anita
zeg tegen anita dat ik der tieten wil zien
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178240319
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:46 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ik beantwoord hier geen vragen...ik geef alleen les
Je deed wel alsof je de vraag beantwoordde.

Nog geen lesje van je gezien overigens. Bedoel je niet dat je op les zit?
pi_178240320
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:46 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

zeg tegen anita dat ik der tieten wil zien
accepteert alleen crypto
pi_178240327
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 17:44 schreef MaGNeT het volgende:
"Buy when there's blood in the streets, even if the blood is your own."
pas met vakantie geld weer mogelijk....
verder proberen te ping-pongen met het dagelijks koersverschil...
pi_178240331
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 17:47 schreef Typisch het volgende:

[..]

accepteert alleen crypto
ze mag haar tieten houden
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_178240336
quote:
2s.gif Op zondag 1 april 2018 17:47 schreef SMS303 het volgende:

[..]

pas met vakantie geld weer mogelijk....
verder proberen te ping-pongen met het dagelijks koersverschil...
dat ping-pongen hé
heeft dat je al wat opgeleverd?
  zondag 1 april 2018 @ 17:49:18 #216
61320 TwztId
ja toch..
pi_178240353
Vandaag geleerd van Klaas:

Mensen die Bitcoin voor 100 dollar hebben gekocht jaren geleden en nog steeds niet verkocht hebben zijn sukkels.
pi_178240474
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 17:48 schreef Typisch het volgende:

[..]

dat ping-pongen hé
heeft dat je al wat opgeleverd?
max 1-2 deals per dag van 5-10% en soms dagen niets....
meeste zijn low volume coins op ED, DEX en Cobinhood die ik al een paar maanden volg...
schrikbarende bedragen zijn het tot nu nog niet maar sta er door in de plus tov inleg..
met de "winst" heb ik in het klein aan een aantal ico's mee kunnen doen..
pi_178240482
woww crashing
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178240495
de waarde in USD doet wel pijn
maar in BTC ben ik nog best tevreden over mijn portfolio :+
pi_178240727
Moon _O-
  zondag 1 april 2018 @ 18:13:08 #221
61320 TwztId
ja toch..
pi_178240735
Holy bounce..
pi_178240736
Lamvo
pi_178240752
vette pump
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178240758
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:37 schreef Dwaalboy het volgende:
Iedereen op tweakers stapt uit of in usdt... wie volgt
Noobs _O-
pi_178240857
quote:
7s.gif Op zondag 1 april 2018 17:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Zeg klaas, nu weten we het wel hoor. Die persoonlijke 'jullie zijn slecht' toestanden dragen niks bij. Ook niet als je ze blijft herhalen. Laat anderen lekker in hun waarde, ook al denk jij er anders over. Oké?
Laat jeje zo behandelen? Klaas reageert niet eens op je aanmaning.
Het gaat om respect.
Vakman pur sang
  zondag 1 april 2018 @ 18:19:39 #226
131603 Afwazig
Serious business
pi_178240873
Buy high sell low wordt nu voor veel mensen waarheid waar ze een paar maand geleden het nog als meme gebruikten.

Rip in pasta. Never forghetti.
pi_178241025
Gewoon hodl hoor, geeft je veel rust. We zien wel waar we over twee jaar staan
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 18:32:34 #228
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178241055
Heb Delta niet open gehad vandaag, is het niks? Nou durf ik niet meer.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 18:33:28 #229
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178241064
Holy mother of rekt _O- Zie nu die pump na een hele dikke daling. Hoeveel mensen zullen rekt zijn nu?
pi_178241070
Toch wel bijzonder om te zien, Bitcoin van 6500 naar 6800 in 30 minuten, vroegah deed ie daar weken over
pi_178241103
Dus wie heeft op de bodem verkocht? :P
pi_178241159
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 16:37 schreef Dwaalboy het volgende:
Iedereen op tweakers stapt uit of in usdt... wie volgt
(lol)
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 18:41:30 #233
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178241161
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 18:36 schreef brombeer_ het volgende:
Dus wie heeft op de bodem verkocht? :P
Alles veilig in wallet, heb alleen wat WAN staan op Binance (omdat withdraw nog niet open is) en een heeeel klein beetje BTC om mee te daytraden.

Lekker veilig zo :D

Jammer dat de prijzen nu zo hard omlaag gaan, maar ik heb vertrouwen in crypto. Het is in mijn ogen de toekomst en het kleine beetje geld wat ik er in heb geïnvesteerd kan ik missen. Het kan 0 worden, het kan een dikke Lambo worden. We zien het wel :)
pi_178241169
Gewoon lekker accumuleren joh.

Als je vertrouwen hebt in crypto that is.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 18:43:05 #235
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178241185
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 18:41 schreef Typisch het volgende:
Gewoon lekker accumuleren joh.

Als je vertrouwen hebt in crypto that is.
Kan (mag van mijzelf) geen fiat meer instoppen (voor nu). Moet even weer wat winst maken met wedden op sport voordat ik het naar crypto kan schuiven _O-. Anders had ik zeker bijgekocht nu. Zoveel koopjes, lijkt wel Black Friday _O-
pi_178241194
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 18:43 schreef Kyran het volgende:

[..]

Kan (mag van mijzelf) geen fiat meer instoppen (voor nu). Moet even weer wat winst maken met wedden op sport voordat ik het naar crypto kan schuiven _O-. Anders had ik zeker bijgekocht nu. Zoveel koopjes, lijkt wel Black Friday _O-
:')
pi_178241489
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 18:43 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Doen alsof investeren in cryptocoins geen wedden is, is ook enkel ontkenning.
pi_178241504
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 19:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Doen alsof investeren in cryptocoins geen wedden is, is ook enkel ontkenning.
Alleen als je investeren in start-ups ook ziet als wedden zou je dat kunnen stellen. Misschien.

Investeren in bitcoin is geen wedden wat mij betreft.
pi_178241509
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 18:33 schreef metallicelmo het volgende:
Toch wel bijzonder om te zien, Bitcoin van 6500 naar 6800 in 30 minuten, vroegah deed ie daar weken over
bots4life
  zondag 1 april 2018 @ 19:16:19 #240
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_178241675
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 16:23 schreef TwztId het volgende:

[..]

The neverending story

Met die vliegende hond/draak.
Ooohja

Thanks
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  zondag 1 april 2018 @ 19:17:21 #241
61320 TwztId
ja toch..
pi_178241694
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 19:06 schreef Typisch het volgende:

[..]

Alleen als je investeren in start-ups ook ziet als wedden zou je dat kunnen stellen. Misschien.

Investeren in bitcoin is geen wedden wat mij betreft.
Investeren is toch x bedrag inleggen en hopen dat het meer word ?

Elke vorm van beleggen of investeren is een tak van gokken. Alleen wat uitgebreider.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 19:27:37 #242
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178241852
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 18:43 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Wat is daar nou :') aan?

Ben ooit met ¤100 begonnen met wedden. Nu is het heel wat meer. Deel van mijn portfolio daar gestopt in crypto. Op dit moment maak ik meer winst met wedden dan met crypto. Ik steek nergens eigen geld in, dus kan je wel leuk :') vinden, maar werkt heel fijn voor mij om geen enkel cent risico te lopen in crypto :D

Crypto (en eigenlijk iedere vorm van beleggen/speculeren) is ook een soort van wedden uiteindelijk. Ja, zelfs BitCoin, want niks is 100% zeker.
pi_178241865
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 16:36 schreef Gehrman het volgende:
CMC toont vandaag de koersen in lambo's:

[ afbeelding ]
When lambo is nu wel heel overzichtelijk. *O*
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  zondag 1 april 2018 @ 19:29:25 #244
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178241886
Klote autodealer. Wil ik betalen met BTC, kan niet. Zeg ik nog, joh laten we dan wat met Waves regelen, het is immers Waves maand. Kon óók niet.

Nou, toen heb ik hem mooi geen Paasei gegeven, kom ff.
  zondag 1 april 2018 @ 19:31:38 #245
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178241925
En volgens mij, kan het mis hebben hoor, maar toen ik bij de deur was, had ik durven zweren dat hij UNIVERSAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAA HAAAAAHAAAAHAAAAAAAAAA riep.
  zondag 1 april 2018 @ 19:32:38 #246
61320 TwztId
ja toch..
pi_178241943
quote:
9s.gif Op zondag 1 april 2018 19:31 schreef hodlwave het volgende:
En volgens mij, kan het mis hebben hoor, maar toen ik bij de deur was, had ik durven zweren dat hij UNIVERSAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAA HAAAAAHAAAAHAAAAAAAAAA riep.
Verstandige man.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 19:32:48 #247
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178241949
https://idex.market/eth/man

Ziet iemand hier een chart? Bij mij blijft het gewoon een zwart vlak zonder chart.
  zondag 1 april 2018 @ 19:33:20 #248
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178241958
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 19:32 schreef TwztId het volgende:

[..]

Verstandige man.
:D :')
  zondag 1 april 2018 @ 19:34:06 #249
61320 TwztId
ja toch..
pi_178241973
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 19:32 schreef Kyran het volgende:
https://idex.market/eth/man

Ziet iemand hier een chart? Bij mij blijft het gewoon een zwart vlak zonder chart.
Is wel vaker bij Idex..
  zondag 1 april 2018 @ 19:34:49 #250
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178241985
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 19:32 schreef Kyran het volgende:
https://idex.market/eth/man

Ziet iemand hier een chart? Bij mij blijft het gewoon een zwart vlak zonder chart.
Zichtbaar hier met Firefox.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 19:34:59 #251
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178241989
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 19:34 schreef TwztId het volgende:

[..]

Is wel vaker bij Idex..
Is er een oplossing voor, of komt dat later weer goed? Wil graag even opzoeken hoeveel het waard was op tijdstip X, maar schiet niet op zo :P
pi_178241991
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 19:32 schreef Kyran het volgende:
https://idex.market/eth/man

Ziet iemand hier een chart? Bij mij blijft het gewoon een zwart vlak zonder chart.
price chart is zwart... depth geeft wel wat aan...
volume is ook maar $804 (of moet je dit x100/1000 doen?)

edit: MS Edge hier
  zondag 1 april 2018 @ 19:37:07 #253
61320 TwztId
ja toch..
pi_178242027
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 19:34 schreef Kyran het volgende:

[..]

Is er een oplossing voor, of komt dat later weer goed? Wil graag even opzoeken hoeveel het waard was op tijdstip X, maar schiet niet op zo :P
Geen idee, iemand zei net dat hij het met Firefox wel zag, dus misschien een browser dingetje..
  zondag 1 april 2018 @ 19:37:10 #254
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178242028
Nope, blijft bij verversen nu ook op "loading data" hangen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 19:42:19 #255
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178242128
bedankt voor het checken mannen :)
pi_178242169
Groundhog day!!
Vakman pur sang
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 1 april 2018 @ 19:55:50 #257
163650 Greys
pi_178242456
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 18:30 schreef metallicelmo het volgende:
Gewoon hodl hoor, geeft je veel rust. We zien wel waar we over twee jaar staan
Dit ja.
En Blockfolio niet meer openen. Hm, dan ook de nieuws-apps en dit topic niet meer openen een jaartje ofzo. Gewoon struisvogelen. Verleidelijk :9
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 19:57:24 #258
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178242493
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 19:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Dit ja.
En Blockfolio niet meer openen. Hm, dan ook de nieuws-apps en dit topic niet meer openen een jaartje ofzo. Gewoon struisvogelen. Verleidelijk :9
Neeeeuh, wel hier blijven posten :D
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 20:06:51 #259
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178242826
wavesplatform twitterde op zondag 01-04-2018 om 14:39:23 Oh man! We don’t know how to say that… Well, we’re thrilled to announce that Martin Odersky, the creator of Scala language, is with us from now on: https://t.co/DvGfxTPXqB#WavesPlatform #Blockchain #Cryptocurrency #Fintech #AprilFoolsDay $Waves https://t.co/i6ozUqhcRN reageer retweet
Zo dan Waves haalt Martin Odersky binnen _O_
pi_178243023
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 20:11 schreef Gehrman het volgende:
#AprilFoolsDay
pi_178243062
quote:
5s.gif Op zondag 1 april 2018 20:18 schreef SMS303 het volgende:

[..]

pi_178243067
quote:
5s.gif Op zondag 1 april 2018 20:18 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Oh damn had ik niet eens gezien |:( :')
pi_178243122
quote:
9s.gif Op zondag 1 april 2018 20:20 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Oh damn had ik niet eens gezien |:( :')
ik kan het natuurlijk ook mis hebben ^O^
pi_178243141
quote:
2s.gif Op zondag 1 april 2018 20:21 schreef SMS303 het volgende:

[..]

ik kan het natuurlijk ook mis hebben ^O^
Zou ook wel een erg slechte 1 april grap zijn.
pi_178243359
quote:
15s.gif Op zondag 1 april 2018 20:22 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Zou ook wel een erg slechte 1 april grap zijn.
Vandaar de koersdaling wellicht.
pi_178243971
de shorts zijn niet blij met 1 april.....velen zijn liquidated door dat pumpje

karma is a bitch >:)
pi_178244410
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 20:54 schreef Predator38 het volgende:
de shorts zijn niet blij met 1 april.....velen zijn liquidated door dat pumpje

karma is a bitch >:)
Jajajajajaajaaahaaahahahhaaa
Vakman pur sang
pi_178244472
Higher low? c_/
  zondag 1 april 2018 @ 21:19:46 #270
131603 Afwazig
Serious business
pi_178244526
Holy shit. Als die shorts die momenteel gerekt worden.

Bottom shorters :').
pi_178244538
Eventjes +500 in een paar uur tijd.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 21:21:13 #272
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178244560
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 21:20 schreef Gehrman het volgende:
Eventjes +500 in een paar uur tijd.
Dit lijkt de echte bounce te zijn, maar echt de laatste paar weken is echt niks nuttigs te zeggen. Het doet wat het wel en wij hebben toch geen invloed, dus dan maar /relax :P
pi_178244626
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:21 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit lijkt de echte bounce te zijn, maar echt de laatste paar weken is echt niks nuttigs te zeggen. Het doet wat het wel en wij hebben toch geen invloed, dus dan maar /relax :P
No offense maar heb jij de koers live draaien in je huiskamer ofzo? Moeten we ons al zorgen maken?
Probeer eens een weekje niet te kijken, al was het maar om te checken of je niet verslaafd bent.
Vakman pur sang
pi_178244636
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:21 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit lijkt de echte bounce te zijn, maar echt de laatste paar weken is echt niks nuttigs te zeggen. Het doet wat het wel en wij hebben toch geen invloed, dus dan maar /relax :P
SSSSSSSSSSSSST
1 april nog steeds kut !!!!
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 21:26:31 #275
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178244731
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:23 schreef Predator38 het volgende:

[..]

SSSSSSSSSSSSST
1 april nog steeds kut !!!!
In Azië niet meer klapjosti *;
pi_178244793
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 21:23 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

No offense maar heb jij de koers live draaien in je huiskamer ofzo? Moeten we ons al zorgen maken?
Probeer eens een weekje niet te kijken, al was het maar om te checken of je niet verslaafd bent.
Zeker als je niet trade heeft het weinig zin om te kijken.
  zondag 1 april 2018 @ 21:33:43 #277
369251 Geralt
of Rivia
pi_178245016
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:27 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Zeker als je niet trade heeft het weinig zin om te kijken.
Had ik inderdaad beter niet kunnen doen. Van mijn 1500 euro inleg zijn er nog zo een 380 over :X :')
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 21:34:00 #278
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178245021
Trouwens, ik zit even terug te lezen en ik zie dat Klaas weer eens aanwezig was. Post van 17:42.

BTC begon aan de pump om 17:58.

Klaasgod _O_ Beste buy indicator die je je kan wensen.
pi_178245156
quote:
7s.gif Op zondag 1 april 2018 21:33 schreef Geralt het volgende:

[..]

Had ik inderdaad beter niet kunnen doen. Van mijn 1500 euro inleg zijn er nog zo een 380 over :X :')
Heb je tips? Dan die ik het tegenovergestelde.
Vakman pur sang
  zondag 1 april 2018 @ 21:40:27 #280
369251 Geralt
of Rivia
pi_178245187
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 21:38 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Heb je tips? Dan doe ik het tegenovergestelde.
1 dag later kopen. Dan had ik nu nog 1000 gehad ofzo, weet ik veel.

Maargoed, allemaal "goedkoop" nu natuurlijk, maar als je vanaf dag 1 al in de min staat en je ziet het alleen maar verder de min in duiken dan vind ik het maar lastig om te zeggen ik gooi er nog wat meer geld in :X
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zondag 1 april 2018 @ 21:48:49 #281
61320 TwztId
ja toch..
pi_178245394
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 21:23 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

No offense maar heb jij de koers live draaien in je huiskamer ofzo? Moeten we ons al zorgen maken?
Probeer eens een weekje niet te kijken, al was het maar om te checken of je niet verslaafd bent.
Ik trade niet maar ik heb soms wel de grafiek aan op me laptop.

Vind het wel leuk om af en toe te kijken, zeker als het zo hard daalt/stijgt als vandaag.
pi_178245648
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 21:48 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ik trade niet maar ik heb soms wel de grafiek aan op me laptop.

Vind het wel leuk om af en toe te kijken, zeker als het zo hard daalt/stijgt als vandaag.
Dat is denk ik prima als je het leuk vind.
Als het een bepaalde emotie oproept vind het verslaving worden.
Uiteindelijk gaat het om de maand/jaar koers. Echter wel uitkijken dat je niet in een totale flop investeert.
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 22:22:35 #283
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178246224
Denk dat ik een deel VEN ga verkopen en ergens anders in ga stoppen (na eerstvolgende pump). Nu nog bepalen waarin. Tips? :P
pi_178246244
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:22 schreef Kyran het volgende:
Denk dat ik een deel VEN ga verkopen en ergens anders in ga stoppen (na eerstvolgende pump). Nu nog bepalen waarin. Tips? :P

alles is kut op het moment....dus geen idee
ik heb wel een tip maargoed dan word ik weer compleet afgebrand hier ....dus u heeft dm
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 22:24:25 #285
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178246276
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:23 schreef Predator38 het volgende:

[..]

alles is kut op het moment....dus geen idee
ik heb wel een tip maargoed dan word ik weer compleet afgebrand hier ....dus u heeft dm
Of verdelen onder andere coins kan natuurlijk ook nog. Heb op dit moment bijna alles gekocht wat ik wilde kopen :P
pi_178246294
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:22 schreef Kyran het volgende:
Denk dat ik een deel VEN ga verkopen en ergens anders in ga stoppen (na eerstvolgende pump). Nu nog bepalen waarin. Tips? :P

Ik zou het niet doen.
Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat ven volgende week op Coinbase als ven/USD pair verkocht gaat worden.
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 22:25:21 #287
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178246309
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 22:24 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik zou het niet doen.
Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat ven volgende week op Coinbase als ven/USD pair verkocht gaat worden.
Yeah right.
pi_178246320
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 22:24 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik zou het niet doen.
Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat ven volgende week op Coinbase als ven/USD pair verkocht gaat worden.
en die bron heet: 1 april
  zondag 1 april 2018 @ 22:26:27 #289
131603 Afwazig
Serious business
pi_178246342
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 22:24 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik zou het niet doen.
Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat ven volgende week op Coinbase als ven/USD pair verkocht gaat worden.
Ik zie elke dag nieuwe coins voorbij komen die op coinbase gelist worden. Mooie dingen.
  zondag 1 april 2018 @ 22:30:35 #290
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_178246437
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 22:24 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik zou het niet doen.
Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat ven volgende week op Coinbase als ven/USD pair verkocht gaat worden.
Link naar betrouwbare bron!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178246508
Als ik dat vertel dan heb ik een probleem.
Vakman pur sang
pi_178246568
quote:
7s.gif Op zondag 1 april 2018 21:33 schreef Geralt het volgende:

[..]

Had ik inderdaad beter niet kunnen doen. Van mijn 1500 euro inleg zijn er nog zo een 380 over :X :')
Daarom is het #1 advies ook dat je er geen geld in moet stoppen wat je niet kan missen.
  zondag 1 april 2018 @ 22:38:46 #293
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_178246611
Goede dag voor maikuuul wel :')
pi_178246663
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:38 schreef IrishBastard het volgende:
Goede dag voor maikuuul wel :')
ik hoop echt dat de mensen die hier in verge zitten er op tijd uitstappen
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 22:43:57 #295
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_178246718
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 22:40 schreef Typisch het volgende:

[..]

ik hoop echt dat de mensen die hier in verge zitten er op tijd uitstappen
Die zijn al maanden te laat met uitstappen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_178246737
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 22:43 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Die zijn al maanden te laat met uitstappen :')
mwah
soms duurt het wat langer dat je inziet dat een project écht alleen op hype draait
niet op de potentie van de code en het team er achter
pi_178246785
Waarom wordt die shitcoin gepumpt?
  zondag 1 april 2018 @ 22:53:22 #298
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_178246904
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:34 schreef Lospedrosa het volgende:
Als ik dat vertel dan heb ik een probleem.
Alsof jouw bron weet wie lospedrosa op fok is joh.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zondag 1 april 2018 @ 22:59:44 #299
369251 Geralt
of Rivia
pi_178247017
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:36 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Daarom is het #1 advies ook dat je er geen geld in moet stoppen wat je niet kan missen.
Ik kan het prima missen. Al had ik er natuurlijk ook een nieuwe tuinset van kunnen kopen. Dat doe ik nu met ander geld. :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 april 2018 @ 23:02:32 #300
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178247068
https://cointelegraph.com(...)ptocurrency-industry

Interessant :)

Heb een paar China based coins, dus ik zeg go go go.
pi_178247121
Op slot.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')