Wat is dat?quote:Op woensdag 16 januari 2019 15:02 schreef fotostarter het volgende:
Zijn er meer mensen die bakken met een enzymmix?
Broodverbetermiddelenquote:
quote:
Wat Piet zegt dusquote:
En wat was het resultaat?quote:Op woensdag 16 januari 2019 16:32 schreef fotostarter het volgende:
[..]
[..]
Wat Piet zegt dus
Heb er zelf geen ervaring mee, maar lees en hoor juist positieve dingen erover, ga het morgen eens proberen.
SPOILER: resultaatOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dus bij deze een tip mocht je nog wat in huis hebben. En ja, met een broodbakmachine gemaakt want ik vertrouwde het niet
quote:Op donderdag 24 januari 2019 13:18 schreef Qunix het volgende:
Ik weet dat dit vloeken in deze reeks is, maar toch doe ik het... Af en toe bak ik zelf wel brood en voornamelijk lurk ik hier.
Ik kreeg gratis een zak (1kg) oliebollenmix mee, terwijl ik die dingen niet eet. Nu heb ik er brood van gemaakt met een zakje sesamzaadjes erbij. De truc is om in plaats van 1:1 (meelmix staat tot toevoegen van water), 1:3/5 te gebruiken. Dus op 500gr meelmix 300ml water toe te voegen.Goed gedaan! Oliebollenbeslag is inderdaad een soort van nat brooddeeg.. Ik maak mijn beslag trouwens altijd zelf en bak er ook oliebollen van, maar ik vind dit soort dingen (mix gebruiken voor iets anders) altijd wel leuk.SPOILER: resultaatOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dus bij deze een tip mocht je nog wat in huis hebben. En ja, met een broodbakmachine gemaakt want ik vertrouwde het niet
Ik maak zelf nog wel eens speculaascake. Ik heb een heleboel doosjes met mix voor gevuld speculaas staan (waren heel erg goedkoop omdat ze eruit gingen dus 20 van meegenomen indertijd) en recept zo aangepast dat het een cake wordt. Werkt ook prima. Ook voor normale speculaasjes trouwens.
Vitamine C en schepje suiker bedoel jequote:Op woensdag 16 januari 2019 15:02 schreef fotostarter het volgende:
Zijn er meer mensen die bakken met een enzymmix?
Lekker!!! Welk recept heb je gebruikt??quote:Op zaterdag 13 april 2019 23:11 schreef Hupje het volgende:
Ik heb vandaag suikerbrood gebakken. Hij is lekker!
[ afbeelding ]
In het midden is hij wel wat ingezakt. Waar zou dat door kunnen komen?
Deze: https://www.carolabaktzoethoudertjes.nl/2015/10/suikerbrood-html/quote:Op zondag 14 april 2019 08:34 schreef soapie het volgende:
[..]
Lekker!!! Welk recept heb je gebruikt??
Thnx, ik ga eens kijken of mij dat lukt!quote:Op zondag 14 april 2019 15:03 schreef Hupje het volgende:
[..]
Deze: https://www.carolabaktzoethoudertjes.nl/2015/10/suikerbrood-html/
(Maar ik heb hem aangepast naar koemelk vrij)
Foto's werken nietquote:Op woensdag 8 mei 2019 14:11 schreef DucatiOwner het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Desembrood.
Nee, ik doe iets ernstig verkeerd, maar in de quote van jou staan dan wel weer werkende linkjesquote:
Ziet er lekker uitquote:Op woensdag 8 mei 2019 14:23 schreef DucatiOwner het volgende:
[..]
Nee, ik doe iets ernstig verkeerd, maar in de quote van jou staan dan wel weer werkende linkjes
Mooi! En mooie rode spullen!quote:Op woensdag 8 mei 2019 15:00 schreef mascara-klodder het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deze tijdje geleden gemaakt
Wat een fantastisch brood :-)quote:Op maandag 27 mei 2019 13:34 schreef douche-eendje het volgende:
Ik ben lekker aan het finetunen inmiddels
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Nog even laatste puntjes op de i aan vorm en snijden.
Dankje!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |