quote:Op zaterdag 30 december 2017 23:48 schreef chufi het volgende:
Dat ! Maar met mate ... tis wel miere zoet net als de gewone 43
De oliebollen mag je houden, maar met de rest wil ik wel meeeten.quote:Op zondag 31 december 2017 17:13 schreef anndb het volgende:
Net drie oliebollen op, zometeen halve kreeft, kingkrab poten, grijze garnaaltjes met wat vers stokbrood en zelfgemaakte cocktailsaus.
Ik eet ze ook maar 1x per jaar maar na een jaar is het wel weer eens lekker een paar. Was bij mijn ouders :-). Vanavond maar weer verder kijken wat we eten, zal niet super veel meer worden. Zullen het ook niet super laat maken denk ik.quote:Op zondag 31 december 2017 17:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
De oliebollen mag je houden, maar met de rest wil ik wel meeeten.
Bij jou is alles zalmroze. Vlees of vis.quote:
Nu al eerst koffie .........quote:
Kip ook.quote:Op zondag 31 december 2017 19:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Bij jou is alles zalmroze. Vlees of vis.
Ha, toevallig net, echt net 3 minuten geleden met mijn lief een "discussie" dat ik zeg "veel mensen vinden kip geen vlees. Die kennen vlees én kip". Vond ie raar, maar jij bent er dus ook zoeen.quote:
spruitjesquote:Op zondag 31 december 2017 20:25 schreef Maghrebijnse het volgende:
Vandaag couscous gemaakt.
[ afbeelding ]
apart, couscous met spruitjesquote:Op zondag 31 december 2017 20:25 schreef Maghrebijnse het volgende:
Vandaag couscous gemaakt.
[ afbeelding ]
Is Robin geen mannen naam?quote:Op zondag 31 december 2017 20:17 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ha, toevallig net, echt net 3 minuten geleden met mijn lief een "discussie" dat ik zeg "veel mensen vinden kip geen vlees. Die kennen vlees én kip". Vond ie raar, maar jij bent er dus ook zoeen.
Ook. Mannen- én vrouwennaam.quote:
Is standaard hoor. Couscous met heel veel groentes.quote:Op zondag 31 december 2017 21:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
apart, couscous met spruitjes
Net thee met stukje brownie. Straks naast eerdergenoemde hapjes ook nog breekbrood met ovencamembert.
Poehquote:Op maandag 1 januari 2018 16:33 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gerookte Makreel Sandwich
Zo, die was lekker!
Beetje Indiaas gekruid. Echt lekker.
Die zijn hier voor morgenochtend en dan is het klaarrrrrrrquote:
Ben er ook klaar meequote:Op maandag 1 januari 2018 21:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Die zijn hier voor morgenochtend en dan is het klaarrrrrrr
Nu glas water
Wat een strafquote:Op dinsdag 2 januari 2018 12:23 schreef FutureFairytale het volgende:
Straks bakje sushi dat op moet en bakje galia meloen.
Ach dat is idd een ergere strafquote:Op dinsdag 2 januari 2018 13:31 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Wat een straf
Ik nu toast en thee. Hebben vrijwel niets in huis. Vanavond boodschappen doen
Rustig aan hè, die 40 kilo zitten er zo weer op/aanquote:Op dinsdag 2 januari 2018 15:57 schreef Ole het volgende:
Terug van vakantie. Even lunchen bij Chinese vriend. Har Gow
mwah.. niet van plan. Nu theequote:Op dinsdag 2 januari 2018 18:09 schreef MCH het volgende:
[..]
Rustig aan hè, die 40 kilo zitten er zo weer op/aan
Ohhhhh, lekker zeg dat!quote:
Gegoogled. Wil proeven. In NL te koop bij de kaasboer?quote:
Bij Kaas en Toost in Halsteren .... (vlakbij Bergen op Zoom). Das onze kaasboerin ... andere verkoopadressen weetikniet.quote:Op dinsdag 2 januari 2018 23:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gegoogled. Wil proeven. In NL te koop bij de kaasboer?
Jij komt toch weleens in DH? Op de Freek 222 zit Kalkman en die verkoopt t staat er op de site.quote:Op dinsdag 2 januari 2018 23:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gegoogled. Wil proeven. In NL te koop bij de kaasboer?
ah die heb ik weleens gezien op de fred. Vriendin woont er dichtbij. Thanksquote:Op woensdag 3 januari 2018 18:50 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Jij komt toch weleens in DH? Op de Freek 222 zit Kalkman en die verkoopt t staat er op de site.
Nu thee
Ben benieuwd wat je ervan vindt! Wij hebben laatst ook een stukje daarvan door de kaasfondue gedaan ....quote:Op woensdag 3 januari 2018 19:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ah die heb ik weleens gezien op de fred. Vriendin woont er dichtbij. Thanks
Had zojuist pittige bami met gehaktballetjes en satésaus.
Toe beetje b&j.
Zo thee met een koekje.
Ziet er lekker uit. En niet rose!quote:
Kip hoort ook niet rosé.quote:Op donderdag 4 januari 2018 21:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit. En niet rose!
Er hoort wel meer niet roze.quote:
Ziet er anders wel goed uit.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:19 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
Nee, uurtje in 62C warmwater mbv de Anova. Daarna 30 seconden per kant in de hete boter. Dat het wit net iets minder drillerig is.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:34 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ziet er anders wel goed uit.
Zijn dat gepocheerde eieren?
Oh, dat is ook een manier.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, uurtje in 62C warmwater mbv de Anova. Daarna 30 seconden per kant in de hete boter. Dat het wit net iets minder drillerig is.
Honing/mosterddressingquote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:52 schreef Atak het volgende:
Voor het eerst een honing- en mosterddressing gemaakt. Het was een verademing.
[ afbeelding ]
Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:19 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
ik word er er wel vrolijk van ziet er beter uit dan jou foto of het te eten is is een tweedequote:Op vrijdag 5 januari 2018 15:38 schreef Atak het volgende:
[..]
Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.
Eigeel laat ik lopen voor de foto natuurlijk. Anders zie je niet hoe die is. Het geeft smeuïgheid. In ieder geval was dat de bedoeling van dat ei.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 15:38 schreef Atak het volgende:
[..]
Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.
Vier burgers?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:52 schreef Atak het volgende:
Voor het eerst een honing- en mosterddressing gemaakt. Het was een verademing.
[ afbeelding ]
Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:20 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Eigeel laat ik lopen voor de foto natuurlijk. Anders zie je niet hoe die is. Het geeft smeuïgheid. In ieder geval was dat de bedoeling van dat ei.
Laat ik maar niet zeggen wat ik met jouw gemaakte voedsel zou doen.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 15:58 schreef Karzai het volgende:
[..]
ik word er er wel vrolijk van ziet er beter uit dan jou foto of het te eten is is een tweede
Zacht eigeel laat je toch altijd lopen als je dan toch een foto van je eten maakt, of ben ik de enige die dat dan vanzelfsprekend vind!?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:26 schreef Atak het volgende:
[..]
Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.
Voor een foto maakt het natuurlijk wél uit hoe het eruit ziet.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:26 schreef Atak het volgende:
[..]
Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.
Wel een foto maken he?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:53 schreef Sigaartje het volgende:
Ik maak vanavond ook burgers. Alleen is mijn valkuil dat ik vaak teveel kruiden in het gehakt meng. Dus nieuwe kans vanavond, ga zo kneden. Na de foto van RobinOok ga ik een Australische burger proberen (dat is met een ei erop). En voorzichtig kleine stukjes Madame Jeanette. In combinatie met mayo is dat erg lekker.
Pond rundergehakt (niet mager), haal ik er vier uit.
Okquote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wel een foto maken he?
Willen we nu wel zien natuurlijk.
Eigeel vind ik zelf ook lekker als het rauw is maar ik maak er nooit een bende van.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:33 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Zacht eigeel laat je toch altijd lopen als je dan toch een foto van je eten maakt, of ben ik de enige die dat dan vanzelfsprekend vind!?
Een stoofvleeskroket? Een kroket is toch altijd met stoofvlees? Of ben je Belg?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:10 schreef bloodymary1 het volgende:
Dadelijk lekker een stoofvleeskroket en een frietje oorlog! Daar kun je soms zo'n zin in hebben.
Mag je weer rijst?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:21 schreef golfer het volgende:
Heerlijk pannetje pittig Italiaans stoofvlees (stufato di manzo) met rijst.
Mocht ik dat niet????quote:
Oh, af en toe.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:33 schreef golfer het volgende:
[..]
Mocht ik dat niet????
We eten wel zoveel mogelijk koolhydraatarm. Maar af en toe kan het wel.
boooh dat kun je niet eten zonder dat alles eruit flikkertquote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:19 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
Ik heb ook een boel kwark overquote:Op vrijdag 5 januari 2018 19:48 schreef uniekhoorn het volgende:
Toetje... kwark met yoghurt en suiker
Tevens mijn ontbijt over een paar uur maar dan met een schep muesli
Nee, wel reservebelg. Maar de meeste normale kroketten vind ik niet met echt stoofvlees er in. Deze wel.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Een stoofvleeskroket? Een kroket is toch altijd met stoofvlees? Of ben je Belg?
zelf klaargemaakt?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 22:01 schreef Molo het volgende:
Vies klaargemaakte vis met een theelepeltje groenten
En daarna twee gebakken eieren
Echtgenoot de vis enzoquote:
Nah, coq is haan, geen kip.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 22:39 schreef Boca_Raton het volgende:
Morgen echter ga ik coq au vin maken. Simpel gezegd: kip in rode wijnsaus.
Oh ja inderdaad. Nou ja, het ligt in de pan en is lekker.quote:
Zeeuwse dusquote:Op vrijdag 5 januari 2018 21:40 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Nee, wel reservebelg. Maar de meeste normale kroketten vind ik niet met echt stoofvlees er in. Deze wel.
....quote:Op zaterdag 6 januari 2018 11:07 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Nee, nog erger, een Brabo die in Limburg woont.
Lekker zeg!quote:Op zaterdag 6 januari 2018 17:51 schreef Atak het volgende:
Mijn favoriete visgerecht: gefrituurde (verse) ansjovis. Lekkerste vis ooit en super gezond.
[ afbeelding ]
Dat is vaker zo. Maakt niet uit, als de smaak maar goed is toch?quote:Op zaterdag 6 januari 2018 18:54 schreef Boca_Raton het volgende:
Mijn coq au vin is helaas niet helemaal gelukt. Saus zag er grauw uit, ik heb me niet aan het recept gehouden. Maar het smaakte wel.
Joël Broekaart was bij restaurant De Jong en schreef daar een mooie recensie over in de NRC.quote:
Ja, ik zag het.quote:Op zaterdag 6 januari 2018 20:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Joël Broekaart was bij restaurant De Jong en schreef daar een mooie recensie over in de NRC.
Keer twee jaquote:
Zat ook een kinderportie bij jaquote:
Vriend was gewoon blij dat ik langskwamquote:
Vast lekker maar die zijn echt door een blinde aap met een armamputatie in elkaar gezet joh!quote:
Door een Japanner in de 60.quote:Op zondag 7 januari 2018 21:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Vast lekker maar die zijn echt door een blinde aap met een armamputatie in elkaar gezet joh!
Ja (als je let op de hoeveelheid chocolade, dat is al snel teveel)quote:Op dinsdag 9 januari 2018 15:05 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Oeh dat lijkt me lekker! Is het dat ook?
Lekker hoorquote:Op dinsdag 9 januari 2018 22:07 schreef FANN het volgende:
[..]
lekker toch?
effe relaxen...............
ik heb er een bakkie cheetos chipito kaas bijgepaktquote:
Krab ....quote:Op dinsdag 9 januari 2018 22:16 schreef FANN het volgende:
[..]
ik heb er een bakkie cheetos chipito kaas bijgepakt
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |